hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Derfor må dere gutter aldri sende bilder av kuken deres til en jente

 • 28.04.2015 - 18:24

Fikk et spørsmål om hva en jente kunne gjøre siden en fyr sender henne bilder av kuken sin hver eneste dag på Snapchat. Derfor kan jeg egentlig bare ta dette innlegget, så håper jeg at gutter som leser dette forstår hva de fleste jenter mener om dere.

Jeg spurte 50 jenter på Facebook om hva de mener. Bare 1 jente sa hun ikke brydde seg. De fleste jentene var enig at du er taper, tragisk eller loser om du sender et bilde av kuken din..

1) Når dere sender et bilde av kuken deres, hva forventer dere? hva tror dere skjer da? at jenten dere har sendt bildet til kommer på døren din ASAP for å knulle deg? så klart ikke. I hodet ditt kan det være du tror de blir kåt av den lille kuken din som er på størrelse med en champagne kork, men tro om igjen. 

2) Sender du bilde for å se hva hun svarer? vil du vite hva hun synes om kuken din? hun bryr seg ikke, ikke litt engang. Men du sender gjerne et kuk bilde i håp om å få et svar tilbake om at den er JÆVLIG stor eller "WOW, den skulle jeg hatt i meg" men der ta du feil igjen INGEN JENTER BRYR SEG.

3) Når du sender et kuk bilde, så tenker de fleste jenter hva som egentlig feiler deg. Fungerer hjernen din? er du oppegående? hva er problemet hans? 


4) Men de fleste lurer egentlig på hva faen det greiene du har sendt skal forestille. 

5) ALLE JENTER FÅR LYST TIL Å SPY når de ser kuk bilder. Jeg har ikke hørt om en som elsker å få bilder av en kuk, ingen. 

6) Så der har du svaret ditt. Ingen jenter liker eller bryr seg om bildene du sender. Det eneste du får ut av de bildene er et stempel på at du er "pedo, ekkel, creepy" og at kuken din er "rynkete, liten, stygg" - Hilsen alle jenter.


Får du tilsendt kuk bilder?

Trykk liker så ser vi hvor mange jenter som er enig!

Les også: Singel Vs Forhold HER

Les også: Derfor tar jenter slik selfies HER

Legg meg til som venn på Facebook, HER

21 TING JENTER GJØR SOM ER SEXY (KJENNER DU DEG IGJEN)

 • 27.04.2015 - 21:13

Heeey snuppiser. Ja, som overskriften sier så handler dette innlegget om 21 sexy ting jenter gjør uten at de kanskje ikke vet det selv. Om du kjenner deg igjen i en av punktene under kan du se på deg selv som en uskyldig sexy jente, for dette er nemlig 20 sexy ting dere jenter gjør uten at dere kanskje engang prøver på å være sexy!

(1) Når du spiser is. Det kan godt være du vet det selv, men måten du spiser is på kan være veldig sjarmerendes for oss gutter (ihvertfall for meg), med mindre man er homo. Det er jo en god grunn til at de lager sexy saftis og softis reklamer med damer som "griser" med is som renner ned i kløften, så det er nok ikke bare meg som synes dette er sexy. 

(2) Når du tar deg selv i håret, eller flipper det til siden. Det kan virke litt sånn bitchy, men det er ihvertfall en sexy ting som må være med på listen. Selv om du gjerne gjør det for å være bitchy mot noen, så er det Sexaaaaaay!..

 

(3) Når du våkner om morgenen eller etter trening og strekker deg

(4) Når dere klikker fordi dere ikke får opp buksen som er for trang. Dere klager på at dere er blitt feit eller at dere har lagt på dere / buksen er kjøpt for liten. Fakta er at det er sexy å se på, rett og slett. Jeg tror ikke akkurat jeg er den eneste der ute som syns akkurat det.

(5) Når du går i pyjamas. En undersøkelse viser at 71% menn foretrekker å se damen sin i en pyjamas istedenfor sexy undertøy som korsett osv. For å være helt ærlig er jeg enig, derfor tar jeg det med som en del av hva jenter gjør som er sexy. Jenter i pyjamas, you dig!.

(6) Når du bruker en kort kjole eller shorts og rett før du sitter deg ned sakte får du en fin rund rumpe, og når du skal reise deg igjen spretter den så fint...

(7) Når du lener deg tilbake på denne måten .

(8) Når du står på begge beina mens du lener deg litt tilbake slik at det er rumpen som er borti veggen og ikke ryggen din!

(9) Når du skal prøve å få tak i noe og du må stå på tærene dine for å få tak i det, hot fuck!

(10) Eller når du gjør dette.

 

(11) Når du er nervøs eller sjenert og får frem et smil

(12) Når du skal vise noe på (mobilen,laptopen, osv) og så kommer puppene "uskyldig" borti den du skal vise noe (noe jeg har blitt utsatt for flere tusen ganger) sexy er det!

(13) Når du skal vise frem hvor sterk du er.

(14) Når du justerer på bh stroppen og så kommer det sånn elastisk lyd ( kan godt være pga lyden minner om en pisk som gjør det sexy)..

(15) Når du leker smart men egentlig er veldig klomsete, ahhh yeah!.

(16) Grimasene du lager når du skal bade for første gang på lenge og vannet er iskaldt. .

(17) Når du tar ut strikket i håret ditt på denne måten.

 

(18) Når du griner fordi du ikke har batterier som virker i dildoen.

(19) Når du smiler eller ler. Når en jente smiler eller ler, ja det er noe sexy med det!.

 

(20) Når du biter deg litt i leppen....

(21) Når du blir sint og leker tøff, RAWWWWWR!.

5 TING CHRIS FURNES & GJENGEN HANS ALDRI VIL KUNNE FORSTÅ

 • 20.04.2015 - 22:53

5 ting Chris Furnes og gjengen hans aldri vil forstå. De er jo "kjærlighets-eksperter" tror de ihvertfall. Men det som irriterer meg er at de klager og rakker ned på kvinner når de selv ikke tenker over det de skriver. Dessuten kan de suge kuken min fordi de stjeler mine innlegg og overskrifter. 

Dere er 3 stykker, men ingen av dere klarer å komme på egne innlegg? MÅ KOPIERE og REPOSTE? LOL

Her er et eksempel: Her er Chris og de sin overskrift

Under ser dere min...


Jeg skrev en kommentar til Chris, om at han må slutte å kopiere mine blogginnlegg. Og hva gjør han? jo, sletter kommentaren på 2 sekunder og blokker meg på Facebook...

Ihvertfall, her er 5 ting de aldri kommer til å forstå.

1) De skriver innlegg om hva som er turn off med jenter. Punkt nummer 2 på listen er

"når jenter går med alt for mye sminke".

Vel, det blir litt for dumt å skrive at det er turn off med jenter som går med for mye sminke, når de selv bruker inn i helvete med sminke...


2) Chris? å tegne øyenbrynene på den måten du gjør blir helt feil. Det ser ut som det ene brynet går mot sotra broen og det andre mot Oslo. Ikke tegn så svarte bryn, gjør det heller med en litt lysere farge. 

BTW: Hver gang jeg ser et bilde av deg ser jeg for meg dette..


3) De hater at jenter går trashy kledd, så går Chris med en leopard singlet som ser ut som noe min oldemor kunne gått med. Ser ut som du kommer rett ut fra en episode av flintstones, dessuten er det en jente-singlet, ERGO: du er trashy.

4) I innlegget "Hva en gutt aldri skal gjøre mot en jente skriver de:

Vel? ikke gjøre narr av en jentes kropp eller utseende?

Hmm, jeg husker at både Robin og Carl skrev i fjor på en annen blogg de hadde sammen (roksel.blogg.no som nå er slettet) at jenter over 50 kilo burde holde seg hjemme og unna stranden.

Litt av teksten i innlegget er: Av alt jeg kan se av folk som koser seg på stranden, har vi dem som prøver å ødelegge litt for alle andre når feks en halvfeit 80 kgs går forbi grillen og skal ta bomben fra 1 meteren.

 Printscreen under

5) At de lager 10 ting lister og innlegg om hva som er turn off og turn on er turn off i seg selv. Alle oppgående mennesker over 13 år vet hvordan man skal behandle kjæresten sin. Tror ingen trenger de listene deres. Dere er ingen fasit på noe som helst, det blir for dumt. Men for all del, fortsett, så blir dere til slutt sponset av Nelly så dere kan få mer sminke.

Om du fjerner blokkeringen Chris, så skal jeg sende dere alle sammen litt sminke jeg har fått sponset, dere har bruk for det mer enn meg uansett. Stay real..

Og slutt med duckface på ALLE bildene, dere er "menn". 


Trykk liker eller del om du er enig. Vi blogges <3

Følg eller legg meg til på Facebook, klikk her 

KONKURRANSE: VINN SOLKORT PÅ 1000 KR - DELTA HER NÅ

 • 19.04.2015 - 19:35Siden det er en liten stund siden jeg hadde en konkurranse her på bloggen er det på tide igjen. Og er det noe jeg skulle ønske ALLE gjorde, så er det at ALLE var solbrun. Skjønner ikke hvorfor noen vil gå rundt bleik.

Det fineste er solbrune kropper. Derfor deler jeg ut et solkort på 1000 kr. 1000 kr gir deg mellom 4-5 timer med solarium, det spørs hvilken solseng du ligger i.

Tar du 20 minutter sol hver gang? = 12-15 ganger 

Tar du 40 minutter sol hver gang? = 6-8 ganger

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn navnet ditt i kommentarfeltet under her. 

Vinneren trekkes onsdag 22 april, altså om 3 dager.

HER ER 50 GRUNNER TIL HVORFOR DET ER BEST Å VÆRE SINGEL

 • 18.04.2015 - 19:36

 Her har du 50 grunner til hvorfor det er best å være singel.

Null stress, null drama. Her er hele listen.

1) Du kan si "Hei" til andre på gaten uten at kjæresten din skal spørre hvem faen det var, eller hvordan i helvete du kjenner vedkommende.

2) Du kan gå på do uten at kjæresten din spør hva du skal der.

- Nei altså jeg skal bare se om flisene på badet  fremdeles henger på veggen..

3) Du kan gå ut døren når som helst uten at kjæresten din tror du skal være utro.

4) Du kan gå i de klærne du vil uten at kjæresten din sier du ser ut som en hore.

5) Du kan snu deg etter folk på gaten uten at kjæresten din klikker.

- Vi alle vet hvordan det er når du ser en sexy jente eller mann på gaten, du snur deg ikke men tenker "hadde ikke kjæresten min vært her nå"


6) Du som jente kan gå på do uten at du trenger å ta på springen for at vannet skal renne fordi ingen skal høre deg når du er på do.

7) Du kan ha sex med forskjellige mennesker (du slipper samme sexen hver dag)

8) Du trenger ikke henge med svigerforeldrene (de fleste vet det er awkward)

9) Du kan gå ut og ha jente eller guttekvelder uten at kjæresten tror at du skal ha gangbang..

10) Du har hele sengen for deg selv, ingen som tar plassen din.


11) Du kan poke andre på Facebook uten at kjæresten din skal klikke

12) Du kan legge til hvem som helst på Facebook uten at kjæresten din spør hvem den horen er.

13) Du kan se på det tv-programmet du vil uten at kjæresten skal se på noe drit på samme tidspunkt.

14) Du slipper å diskutere, du kan gjøre som du vil.

15) Du kan fise om du må fise uten at du trenger å være flau

16) Du kan bruke så lang tid du bare vil (på hva som helst) uten at kjæresten din må vente på deg.

17) Du slipper å fake latteren din fordi kjæresten din ikke er morsom.

18) Du slipper å henge med vennene hans som er tapere.

19) Du slipper å gi noe tilbake. "Du lager middag til meg så gir jeg deg oral" ...

20) Du kan kline med hvem du vil, når du vil

21) Det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal kjøpe til kjæresten på bursdagen, valentinsdagen eller i julegave, er du singel trenger du ikke tenke på det.

22) Du har mye mer penger hver måned.

23) Du kan lage hva du vil til middag uten at kjæresten din skal gi deg sex nekt i 2 uker fordi h*n ikke får en bestemt middag.

24) Du slipper å fake orgasmer. Selv om det er typen din og du "elsker" han så trenger du ikke late som han er så god i sengen ved å lage de sykeste orgasme lydene. Inni deg tenker du kanskje "FML" men det er jo kjæresten din så.

25) Du kan våkne når som helst i helgene uten at kjæresten vil at du skal være med på sykkeltur, gåtur i fjellet eller lignende.

26) Du slipper å vaske klærne til kjæresten din, tiden du sparer kan du bruke på noe annet.

27) Du kan bruke dildoen din uten at kjæresten din griner fordi du koser med deg selv.

28) Du kan komme hjem når som helst på kvelden uten at kjæresten din skal sjekke underlivet ditt for rekelukt (om du har hatt sex med noen)

29) Du trenger ikke imponere foreldrene til kjæresten din. At du er så perfekt og uskyldig selv om du har pult 344 stykker....på to måneder. Slipper også en bitchy søster og en hund som sniffer på deg hver gang du besøker svigerforeldrene.

30) Ingen krangling, ALDRI

31) Du slipper å være flau over kjæresten din når dere er ute blant andre folk. Du har sikkert hatt en kjæreste før og tenkt "fy faen så flau jeg er"

32) Du kan drikke så mye alkohol du vil uten at noen diskuterer med deg på hva som har skjedd og hvor mye du har drukket osv.


33) Du mister ikke venner. For ja, når du har et forhold ser du mindre og mindre til vennene dine. Før dere til slutt uansett slår opp og forholdet går til helvete. Ergo: Du mistet venner og kjæresten din, just stay single.

34) Du slipper å svare på en tekstmelding innen 10 sekunder før kjæresten din klikker og tror du er utro.

35) Du trenger ikke slette leserloggen (internett) på pcen din, NEVER.

Du slipper å legge klærne dine som har fått mensen-flekker helt under skittentøykurven slik at kjæresten din ikke skal se det. Er du singel slipper du det problemet.

37) Du kan ha mobilen for deg selv uten at kjæresten din skal sjekke igjennom eller være nyskjerrig på hvilken samtaler / meldinger du har fått.

38) Du slipper å tenke på tanken at du må suge kjæresten din eller få sperm i ansiktet / håret osv.

39) Når du skal ha filmkveld kan du bestemme filmen selv og ikke Ringenes Herre osv som kjæresten din liker. Du har selv lyst til å knuse tvèn eller brenne ned huset, bare for å slippe og se den filmen. Men du ser den fordi kjæresten din vil, Nååååw.

40) Du kan ha toalettsetet oppe hele tiden om du er mann og nede hele tiden om du er kvinne. Ingen kan skrike til deg. Du slipper også og se piss ved siden av toalettet...

41) Du trenger ikke bruke sminke fordi du får kjæresten din på besøk. Er du singel kan du gå rundt som et spøkelse uten at du trenger å bry deg om det.


42) Om kjæresten din har et problem er det også ditt problem. Er du singel har du INGEN problemer.

43) Du slipper katter. I 80% av forhold er det alltid en katt. Alle vet at katter stinker piss og fucker opp møblene dine med kattehår og kloremerker. Er du singel slipper du katt og problemer.

44) Om kjæresten din har liten pikk er du fucked.

Men er du singel og ligger med noen med liten pikk kan du si BYE BYE og finne deg en annen, you slut.

45) Er man i et forhold gir man faen i å barbere seg, hvorfor? fordi man tror at det ikke er vits i å barbere seg når man allerede er i et forhold. H*n bryr seg liksom ikke (tror du) men sannheten er at du er forbanna ekkel. 90% av de som er singel, barberer seg.

46) Du kan la håndkleet ligge på badegulvet uten at det blir tredje verdenskrig.

47) Du kan bade/dusje så lenge du vil uten at det blir kaldt vann etter 5 minutter.

48) Du kan høre akkurat den musikken du selv vil.

49) Du slipper å dele drinken/maten din

50) Du slipper meldinger som dette hver gang du er opptatt med noe.

Les også disse innleggene:

20 ting alle menn burde vite om kvinner HER

Sier du "nei" til en kvinne? glem alt HER

10 tegn på at damen din er psykopat HER

7 Ting damen din lyger om HER

Trykk liker under, jeg vil se hvor mange som er singel. 

HAHAHA HVA FAEN FEILER DET EGENTLIG DENNE KJERRINGEN?

 • 17.04.2015 - 00:35

Har du en syk stalker? det har jeg. Nå er hun blokkert alle steder så nå venter jeg egentlig bare på at hun står på døren. Jeg kjenner ikke vedkommende, men når jeg ikke svarer deg er jeg ikke interessert i å snakke med deg, enkelt og greit. 

Hun har sendt 432423 meldinger før dette, men sånn holdt hun på


Selv om jeg blokkerte henne på Facebook fikk jeg mail...

Til og med på Twitter siden jeg ikke svarte på mail...

OG PÅ YOUTUBE

PSYKOPAT PSYKOPAT PSYKOPATHar blokkert henne overalt nå. Om jeg ikke blogger på lang tid så vet dere hva som har skjedd, har du en syk stalker? 

Denne videoen passer perfekt. You blocked me on Facebook, now you gonna DIE

PS: Legg meg til som venn på Facebook om du ikke er psykopat

KINE (19) SAMLER PÅ BRUKTE TAMPONGER OG VIL KJØPE DINE

 • 16.04.2015 - 19:39


19 år gamle Kine fra Stavanger samler på brukte tamponger, men ikke sine egne. Det var i fjor at den 19 år gamle kvinnen bestemte seg for å samle på brukte tamponger. 

- Jeg er helt fascinert av bomull og alt som har med tamponger å gjøre. Forpakningen, formen, den hvite fargen og måten den utvider seg på er helt utrolig. Dessuten er lukten av ny tampong verdens beste lukt, forteller Kine. 

- Jeg vet at mange der ute ser på min hobby som unormal, men jeg burde få være den jeg er. Ekskjæresten min forlot meg fordi jeg begynte å henge brukte tamponger på soverommet vårt, han ba meg ta de ned fordi det luktet så fælt. Han fortalte at jeg måtte velge mellom han eller tampongene, jeg valgte tampongene.

- Når kjæresten din skal begynne å bestemme over hva du samler på er det bare til å gi slipp på han. En god kjæreste skal støtte deg i alt, uansett. 

Kine forteller at hun ikke henger opp sine egne tamponger, men at gode venniner og kvinner i nabolaget der hun bor er med på å bidra til hennes spesielle hobby.

Jeg betaler alle som gir meg tamponger, forteller Kine.

- De fleste vil helst kaste tampongen rett i bosset eller doen etter bruk, men når jeg tilbyr penger så får jeg tampongen i en plastpose. Jeg pleier også å få mamma sine tamponger, men det vet ikke pappa, det hadde ikke han likt.

Hvor mye betaler du folk for en tampong?

- Det varierer etter hvor mye tampongen har utvidet seg og hvor mye blod det er på den. Men det ligger på 100-150 kr for en tampong, har du flere tar jeg imot de du har.

Hvor mange tamponger har du i samlingen din nå?

- Sist jeg telte var det 744 tamponger jeg har hengende rundt om i leiligheten.

Er det ikke en forferdelig lukt?

- Nei, det vil jeg ikke påstå. Men ingen av mine venniner vil komme på besøk lenger, så jeg er mye alene.

Hvordan kan folk sende deg tamponger?

- Jeg har en mailadresse om folk vil selge meg brukte tamponger. Jeg betaler frakt og kan overføre penger før tampongene sendes om noen ønsker det.

Mailen min er: tampongkine@outlook.com

ISELIN ER SKIKKELIG LØS NÅR TYPEN SOVER, HVA ER PROBLEMET

 • 10.04.2015 - 14:33

Det er så altfor mange rare mennesker der ute (i verden) og noen ganger forstår jeg ikke hva som er problemet til enkelte. Noen oppfører seg så altfor horete og burde ikke vært i et forhold. 

Jeg kjenner ikke hverken Iselin eller Lars som i går skrev til meg. Det var helt random (jeg får jævlig mye rart i innboksen min) og noen ganger vil jeg bare knuse skjermen min av frustrasjon. 

Så skjer dette? hva faen i helvete? (dont use drugs)LOL...................... gir seg ikke


Legg meg gjerne til som venn på Facebook om du er normal og hyggelig.

POKE MEG om typen din ikke skal slå meg:(

www.facebook.com/LyricalProductions
ALDRI LA LOTTE VEKKE DEG, SJEKK UT (VIDEO)

 • 09.04.2015 - 15:15Er det en ting jeg hater så er det å bli vekket. Noe som er enda verre er om Lotte skal vekke meg på en jævlig måte. Sjekk ut videoen under

HAR DU EN BÆRBAR PC MED WEBCAM? SE DENNE VIDEOEN NÅ

 • 03.04.2015 - 20:36

Har du en bærbar pc med innebygget webkamera? da bør du virkelig se denne kortfilmen på 7 minutter som er basert på en sann historie. Jeg har et webcam på min stasjonære pc, men legger det alltid vekk, slik at det peker mot veggen.

Grunnen til akkurat det skal jeg fortelle deg.

Hackere kan lett få tilgang til din pc, det vet de fleste. Men det du kanskje ikke visste var at de også kan få tilgang til ditt webkamera UTEN at webkamera lyset ditt er påslått. På den måten kan du ikke vite om du faktisk blir filmet hver gang du sitter på pcen din.

I 2010 ble en 31 år gammel mann arrestert av FBI for å ha hacket seg inn i en kvinnes bærbare pc, og for å ha spionert på henne.

Ifølge FBI hadde hackeren infisert hennes pc med virus og spionprogrammer. 

Nå har et filmselskap laget en kortfilm som har fått navnet "Webcam". Videoen er basert på det som skjedde. Poenget med videoen er at alle som har en bærbar pc, bør dekke til webkameraet når det ikke er i bruk. Du vet aldri når du blir filmet.

Sjekk ut hele videoen under

Webcam [Short Film] from ZBros Productions on Vimeo.

LIK & DEL VIDERE MED ALLE SAMMEN

NYE STUDIER - JENTER MED STORE RUMPER HAR HØYEST IQ

 • 02.04.2015 - 15:43Ny studie viser at jenter med store rumper har høyest IQ.

600 jenter i alderen 18-20 tok samme test, 300 av jentene hadde en stor rumpe, de 300 andre hadde en normal rumpe. Alle de 300 jentene med stor rumpe hadde høyere IQ enn de med normal rumpe.

Testen hadde 100 spørsmål som jentene skulle svare på, i gjennomsnitt fikk hver enkelt rett på 95% av svarene. De 300 andre jentene med normal rumpe fikk i snitt 62% riktig, noe som gjør at jentene med stor rumpe hadde 33% mer riktig, på samme test.

Det ligger i rumpeballene mener forskerne.

Jenter med stor rumpe har høy fettprosent, mens jenter med vanlig rumpe har lav fettprosent. Når man har høy fettprosent blir det produsert dobbelt så mye av stoffet "Leptin" i rumpeområdet enn det gjør hos jenter med normal rumpe. 

Leptin finnes også i celler i hypothalamus, et område i nettopp hjernen, noe som forklarer hvorfor jenter med stor rumpe har høyere IQ. 

NÅ TRENGER HEGE SOLHOLM DIN HJELP, LES DETTE

 • 01.04.2015 - 23:57Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Hege Solholm (bildet over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun ligger på 4 plass i skrivende stund. Konkurransen har bare vart i en dag, det er 29 dager igjen.

Dette handler om en plass i semifinalen som er 2-3 mai. Vinner hun denne mnd så er hun i semifinalen der det skal stemmes via sms, deretter skal de 20 som er i semifinalen bli til 10 som går til finalen som er her i Bergen den 30 mai.

Det dere snuppiser må gjøre for meg er at dere klikker på linken under og stemmer på henne, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg.

Gå inn og trykk "LIKER" på Hege NÅ.

STEM HER STEM HER STEM HER

11 TING JEG IKKE FORSTÅR MED JENTER

 • 01.04.2015 - 19:44

Kvinner er komplisert og avansert, men vi elsker de mer enn alt annet.

Etter at jeg postet del 1 for en liten stund siden, har jeg laget del 2. Kvinner gjør mye rart som vi menn aldri kan forstå oss på. Under ser du 11 ting...

1) FACEBOOK PROFILBILDER.

Dette ser jeg ofte. Jenter som putter opp en tekst som

"Jeg vet dette er et stygt profilbilde..." i beskrivelsen

Hvorfor bruker du et stygt profilbilde av deg selv om det er "stygt"? jo, kun pga oppmerksomhet og fordi det ikke skal komme noen negative kommentarer, men derimot "dette er ikke stygt, du er driiiiiit fin vennen" osv fra dine venniner. 

2) NÅR DU ER MED KJÆRESTEN VS ALENE

Dette gjelder ikke alle jenter. Når du er med kjæresten din går du som du vil, enten du ser ut som en uteligger eller en som ikke har hatt søvn på 12 døgn. Hvorfor? helt sikkert fordi at når man først har fått seg en kjæreste så har man "jobbet" hardt nok for å få seg en kjæreste, og da blir det litt sånn "endelig, nå kan jeg gå som en slask, nå er jeg trygg"

Men når jenter er alene og uten kjæresten? da har de tid til å sminke seg og kle seg fint for å gå på chatroulette, Snapchat og instagram. Just sayin!


3) JENTER KAN KØDDE, IKKE GUTTER

De fleste jenter tåler en spøk, men ikke alle. Jenter kan kødde (tulle) så mye de bare vil med gutten og gutten vil LE med deg (fordi vi gir en faen og tåler en spøk) men når gutten gjør noe tilbake blir det tredje verdenskrig og null sex på 2 uker, skyt meg.


4) NÅR DIN KOMPIS LIKER ET BILDE 

Denne trenger vel egentlig ikke noen forklaring, men la gå. Om du som gutt liker bildet til en random jente (som ser bra ut) så får du en melding av en av dine venniner som skriver "ÆÆÆSJ, hvorfor liker du...bla..bla..bla" - din vennine har gjerne noen venniner som ikke ser like bra ut (som det bildet du likte av en random jente), så ser du at din vennine kommenterer "du er verdens peneste, deiligste osv" på et profilbilde til en av hennes venniner som faktisk IKKE ser bra ut. WTF


5) JENTER OG STRØMPEBUKSER

Ikke alle gjør dette, men en del. Det er et lite hull i strømpebuksen, men det lille hullet som du nesten ikke kan se blir til 8 store og 3 små hull. Jenter bare MÅ plukke..


6) JENTER OG BUTIKKEN

Når du ber en jente om hun kan kjøpe med seg et brett med cola, men det er for tungt å bære ut fra butikken og inn i en bil, men kommer ut med en HM pakke med som veier 3 ganger så mye som det cola-brettet. Det gir ikke mening, men for jenter gjør det., ALLTID.

7) ER HUN PEN?

Ikke alle er like syk oppi hodet sitt, men det finnes de som klikker skikkelig. Denne trenger ikke så mye forklaring, kanskje du kjenner deg igjen (uten kniven, eller med) 8) HVA SKAL JEG GÅ MED?

Når du som jente spør hva du skal gå med, du holder opp 2 kjoler vi kan velge mellom. La oss si du har en rød og en svart kjole. Jeg sier "gå med den røde" du svarer "men den er så stygg" jeg sier "så gå med den svarte da?" du svarer "men den er ikke fin den heller" - Hvorfor spørre oss om hva du skal gå med om meningen vår ikke betyr en dritt?

Riktig svar: Jenter vil at vi skal si det samme svaret som de tenker, på første forsøk.


9) JENTER OG HUMØRSVINGNINGER

Når jenter først blir sur for en ting så går det ut over alle andre, er du i et forhold så går det utover deg som gutt. Og når de først har blitt sur kan det ta lang tid før de faktisk blir glad igjen. Er du heldig går det fort over, er det en skikkelig heks kan du forvente humørsvingninger du ikke skjønner deg på. 

10) JENTER OG FORHOLD

Nei, denne gjelder ikke mange jenter. Men det finnes de som faktisk er så hjernedød. 


11) JENTER & SMINKING

Haha. Hva er det med at ALLE jenter lager dette ansiktet når de sminker seg? for all del, det gjør meg ingenting men har aldri forstått det, noen som har svaret på det? hahaha. Det ser ut som dere er redd for å sminke dere eller at det er et smerte helvete.


Om du er jente og kjenner deg igjen i noen av disse tingene, trykk LIKER&DEL

Følg meg / legg meg til som venn på Facebook HER

Vil du lese om 12 andre ting jeg ikke forstår med jenter?

Les også: 12 ting jeg ikke forstår med jenter

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no