hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

FACEBOOK LIVE VIDEOER, PRANK CALLS MED ANNEK (3 TIMER)

  • 23.04.2016 - 18:25God lørdag alle sammen <3 Her er to videoer fra FB live, når meg og annek pranket folk. Trykk HER for å få med deg neste live sending. Flere Live videoer HER

PASS PÅ, NYTT FACEBOOK VIRUS DEAKTIVERER PROFILEN DIN

  • 01.04.2016 - 13:41

Et nytt virus herjer nå på Facebook, og du må for all del ikke trykke på linken om du får den tilsendt av noen av dine venner. Linken er: Hei, hvor tok du dette bildet? med en link du IKKE bør trykke på. Linken logger deg ut av Facebook og du får profilen din deaktivert.

Så langt har Facebook fått tusenvis av henvendelser fra personer som ikke kommer seg inn på sin brukerprofil etter å ha trykket på linken de har fått tilsendt i chatten. Eneste måten man kommer seg inn på er ved å sende inn en melding til Facebook om det som har skjedd, noe som kan ta flere uker før du får en tilbakemelding. Om kontoen din blir åpnet igjen er en annen sak.

Under ser du en av mine venner på Facebook som fikk sin profil deaktivert i dag tidlig. 

Linken ser ut til å være en Facebook link, ettersom det står Facebook i linken, men den er langt fra trygg. Du gir også bort påloggingsinformasjonen din bort, og gir dermed hackerne direkte tilgang til din Facebook konto.

Hvis du får tilsendt denne linken bør du ignorere den.

LIK & DEL for å advare andre

SLIK KAN DU SE DINE VENNERS FACEBOOK INNBOKS (VIDEO)

  • 01.04.2016 - 12:47


Hvor ofte har du kranglet med noen i vennegjengen din? la oss si dere er 3 gode venner / venniner og du krangler med en av dem. Du lurer gjerne på hva de sier om deg bak ryggen din, vel nå trenger du ikke å lure på det mer. En gang i uken skal jeg gi dere geniale tips som er UNIKE, tips og triks du bare MÅ vite. 

Dette enkle trikset gjør at du kan snoke på dine venners innboks, JA, du må være venner med vedkommende for å kunne se og lese innboksen deres.

Når du har lagt til et tillegg i nettleseren din som heter Facebook Magic (du må bruke nyeste nettleseren) får du opp valget "Innboks" på din venns profil. Trykk på Innboks merket, vent 5-10 sekunder for at innboksen skal lastes, deretter ENJOY!

Nå kan du snoke ivei på dine venner, hvem har baksnakket hvem? 

SE VIDEO UNDER, PRESS PLAY

Om du er jente og kjenner deg igjen i noen av disse tingene, trykk LIKER

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under

Lik & Del om du elsket dette tipset

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no