hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

IT'S FRIDAY,FRIDAY, GOTTA GET LAID ON FRIDAY

 • 31.05.2013 - 14:18

Woho!!!!!!!

Skjer alle sammen, det er fredag og det betyr byn i dag, først blir det et vors hos meg før vi seinere tar turen til byen, så i dag blir det en bra kveld. Dere får alle sammen ha en fin fredag, kanskje vi treffes? Kos dere alle sammen og nyt finværet!.. Om det skulle være noe, så kan du sende meg en mld på mitt nr 98 18 36 68

Kan ikke du utfordre meg i kveld på dansegulvet? la meg se om du er bedre?

video:sex

Bare vær forsiktig, ikke drikk for mye...

Det er egentlig veldig stress for meg hver gang jeg skal ut, det tar så lang tid og fikse håret mitt, og det er mangen som lurer på hvordan jeg gjør det, så hvorfor ikke vise dere hvordan? det er samme måte pauly d gjorde det, ja, gjorde det, ettersom har har klippet seg kort i disse dager, men slik gjør jeg det, på helt samme måte. 
MELDING TIL ALLE UNGE MØDRE :)

 • 31.05.2013 - 13:00

Heisann alle sammen, hvordan står det til? her går det bare bra, og jeg føler for og skrive dette innlegget til dere unge mødre, før dere hakker løs på kommentarfeltet vil jeg bare si at om du er en god mor og vet det selv, så er du en god mor og bør ikke ta dette innover deg eller bry deg. 

Det er som sagt at dagens ungdom blir gravid i ganske ung alder, og jeg vet jo hvorfor dette skjer, det er fordi de vil ha en stor engangssum når det kommer til penger, en god slant med penger på over 30.000 kroner er jo den rene gull gruven, dette er jo litt mer enn en mnd's lønn for mangen, og som alle gutter vet så er jenter gold diggere, de elsker penger. Men det de ikke helt tenker på er at når barnet kommer, så har du ikke bare barnet i en mnd kjære deg, du skal jo oppfostre det, ta vare på det. Så hvorfor gjøre det for pengenes skyld?

Jeg vet om mangen som ikke er så flink jeg, jeg er ikke noen hater for jeg har ikke barn selv, men det burde jo ikke være så vanskelig og ta vare på et barn kjære? jeg regner med de fleste unge mødre som til slutt går litt lei barnet sitt innimellom, ikke fordi at du er stygg eller noe, men fordi du er sliten, og då regner jeg med du legger ungen din oppi en grindseng og kaster en pose ostepopp og ber ungen være stille, ikke sant?

Mangen gir også nugatti og nutella til ungen når det bare er et år gammelt, men vil du at barnet skal få hull i tennene? Samme med cola på tåteflasken, det er ikke i orden og gi barnet ditt kolikk :(

Se på alle disse mamma bloggerene som lager seg blogg etter de har fått vært med på unge mødre på tv norge, alt de gjør for penger, ikke si deg uenig, jeg vet du er enig i det jeg sier, men du tør ikke si det, derfor skriver jeg dette for både meg og deg, mangen tenker ikke på det, de tenker et ligg (knull) er et ligg, men før eller siden er de plutselig noen mnd på vei. 

Mangen stikker også på byen hver torsdag,fredag og lørdag fordi de vil feste for hele barnebidraget, det er forståelig, men på søndagen angrer dere sikkert bittert når ungen ikke har bleier og du er blakk igjen, dere må tenke litt lengre enn nesetippen kjære dere, mangen mister også ungen fordi det er fordi du er for mye full og gal, men om du setter festlivet foran et barn burde du ikke vært på den rideturen som gjorde deg gravid i første omgang. Men hva gjør ikke dagens ungdom og unge jenter for penger? rundt 30.000 for et barn? det er jo nok til silikon pupper, hvorfor tror du 25.000 unge mødre under 25 år har silikon pupper? håper du skjønner meg, jeg har studert fakta før dette innlegget ble skrevet, mangen får 2 og 3, gjerne 4 barn også, slik at de kan få silikonpupper, botox, rumpeløft og gjerne sette på nytt extensions, men en ting skal være sikkert, det er jævlig deilig og se på då. 

Så det var vel egentlig mitt syn på dagens unge mødre, noen bryr seg ikke så mye om barnet, andre forguder barnet sitt, hvordan er du som mor? er du en god mor? :)

Jeg føler alle unge mødre bare vil en ting, og det er å bli glamourmodell, men for guds skyld, dont get pregnant...

Er dette sånn du er? litt dirty M.I.L.F ?JEG TROLLET HELE NORGE - DERE BETALTE FERIEN FOR MEG - JEG ER EGENTLIG VELDIG NORMAL :) DEN VIRKELIGE RENE

 • 30.05.2013 - 19:36

Heisann alle sammen, jeg skriver dette for at dere ikke skal tro noe annet om meg, selvom hele norge egentlig tror jeg er en stor idiot nå. Jeg har bare trollet med hele norge, jeg visste ikke at ett innlegg skulle skape så mye oppmerksomhet som det har gjort, jeg skrev innlegget for å provosere, noe av det er gjerne sant, og det er bare et lite tilfelle at noen prøver seg på meg når de er i et forhold, men jeg er jo ikke den gutten som ødelegger noen forhold eller noe, så ikke tro noe slikt. Jeg skrev innlegget og hadde ikke forventet så mye oppmerksomhet som det har blitt til. Jeg skrev det i helgen, men på mandagen så det plutselig ut til og eksplodere over alt på nettet, dette ble spredt veldig raskt, og ble nådd ut til så og si hele norge på facebook. 

Hvorfor skjedde det egentlig slikt? Jeg er langt ifra den typen du ser på denne bloggen, tvert imot så er jeg en hyggelig fyr, men tenk om det faktisk var noen slike gutter i verden? som skriver slike innlegg fordi at de er stolt over den de er, ja, de har kanskje veldig stor selvtillit, det har jeg også, men skrev det bare for å se hvordan folk ville reagere om jeg gjorde noe slikt. Men det jeg gjorde før jeg skrev innlegget var at jeg registrerte meg på fire nettsider som gir deg penger pr klikk du får på bloggen, samme gjelder kommentarer osv, og med så utrolig mangen mennesker som leser denne bloggen og ikke minst kommentarer har jeg tjent godt, veldig godt. 

Dere kan gjerne si det har vært dumt gjort av meg, siden så mangen hater meg, men de har hatet på den de tror jeg er, på den personligheten de ser på bloggen, men i virkeligheten finner du en helt annen rene kleveland, det med alle de negative kommentarene jeg har fått, det skjønner jeg dere veldig godt på, det tar jeg meg ikke nær av, fordi jeg skjønner dere blir provosert, men det var det som var meningen med det hele.

Når det kommer til kvinner som føder, så vet jo jeg selv at jeg ikke skal uttale meg om det, rett og slett fordi jeg ikke er en kvinne, men hvorfor skrev jeg det? fordi det er veldig mangen kvinner som leser denne bloggen, og det er et tema som gjelder alle kvinner, for alle som leser denne bloggen skal enten føde en gang i tiden ,eller så har de født et barn, gjerne flere. 

Når det gjelder at jegskal sende advokat på alle som nevner mitt navn? hehe, det hadde jeg egentlig bare ledd av, det må jo dere ihvertfall ikke tro på, jeg elsker når folk skriver navnet mitt, og det har jeg altså ingen grunn til, og jeg hadde aldri brukt en krone på advokat heller, det går en grense, hehe!. Alle de siste bildene som er brukt er også bare på pure faenskap, kun for å underholde dere alle.

Det samme med mensen, jeg kan bare tenke meg at det gjør utrolig vondt når dere har det og det kan ikke være så deilig heller og bare gå rundt og blø en uke i strekk, gjerne lenger. Og når det gjelder at jeg har fått ballespak i pungen min? det har heldigvis aldri skjedd, men jeg kan regne med at det gjør veldig vondt om det skjer en dag, håper jeg slipper og føle den smerten. 

Når det gjelder det justin bieber outfit innlegget, der jeg går med stram bukse og stram dogneri jakke, det er ikke helt min stil, og jeg ville aldri gått med så stramme klær, jeg er utrolig sjokkert egentlig at så mangen vil tro slike ting om meg, at dere går på alt jeg skriver, ihvertfall når det kommer til og være så selvgod, det er virkelig ikke en slik person jeg er, tror de fleste som kjenner meg har en helt annen forklaring på hvordan jeg er , enn det dere skriver på flere hundrevis av blogger, jeg har skapt utrolig mangen lesere og provosert hele norge, det vet jeg. 

Utdannelse også, veldig viktig om man skal komme langt i livet, men det er ikke alltid man trenger det, se bare på de heldige som vinner 102 millioner i powerball, eller eminem som droppet ut av skolen for å satse på musikk, tenk heller litt lengre, det er INGEN som kan være så dum som jeg har beskrevet meg selv på denne bloggen,om det finnes slike personer som jeg har utgitt meg for å være, da trenger de virkelig hjelp, for jeg har vært en liten syk fyr, i know!,  og nei, jeg går ikke på nav eller noe :)

Har blitt kontaktet av veldig mangen som vil intervjue osv, samme med radiokanaler, så hvordan det utvikler seg får dere egentlig bare følge med på, men alt dette som har skjedd har vært et PR stunt, og jeg har tjent en god del penger på dette, ikke kall meg dum, kall meg smart.

Så for å oppsumere så kan man tjene seg rik på nettet om man har egne meninger, nå skjønner jeg justin bieber, never say never! Og jeg brukte det jeg hadde av lesere til og fortsette litt lengre, men stay tuned, det kommer mangen overraskelser fremover, dere vil elske det. Takk for at du leser bloggen, you rock!.Twitter inneholder sinnsykt mangen tweets, helt sinnsykt !
Og så må vi ikke glemme alle bloggerne som har publisert meg over alt og fått fra 100-900 likes på innlegg de har skrevet om meg, setter utrolig stor pris på det, på bare 3 dager har hele norge blitt kjent med en kar ved navn rene kleveland, og jeg skylder dere masse, evig masse. Stay tuned så ser dere hva som kommer. 


Bloggere som skriver om meg tjener seg likes som bare det :) hyggelig for den som blogger, og veldig hyggelig for meg :)
Ellers vil jeg takke kvinneguiden.no som også har laget en tread til meg angående blogg innleggene mine, ja jeg har lest om meg der også jenter.Ellers kan jeg bare takke hele norge og si tusen takk for at dere alle sammen er så nusselig og grei som deler bloggen min, og takk til 800.000 visninger på youtube på kort tid. Noen som vil bli med til bora bora i sommer? :) Jeg spanderer btw!

Og du kan gjerne hate meg etter at jeg trollet hele norge, men som dj khaled ville sagt, all i do is win :)

JEG HAR IKKE UTDANNING ELLER NOE, SO? JEG SPILLER PÅ SEX,RAP & DAMER <3 ER MER PERFEKT ENN DEG!

 • 30.05.2013 - 15:22

Heisann og god dagen alle sammen, kjære søte lesere. Fått en del kommentarer i det siste osv, men en ting jeg vil ta opp er det at dere nevner utdanning og slikt, hva skal jeg med det? hvorfor må jeg ha utdanning då? hvem vil og gidder og stresse ræven sin hver dag for en utdanning? det er bortkastet med tid kjære deg, jeg kommer aldri til og bry meg om det, utdanning er bortkastet tid. Jeg kan si dere en ting, og det er at denne kjendis tilværelsen jeg har ( hatt det en god stund ) det gir meg alt jeg trenger, penger, mat, babes, alkohol osv, jeg spiller som sagt på mitt sexy utseende, og dere som sier jeg ikke er deilig og pen, vakker osv, det er jo fordi dere vil hate en deilig fyr som nettopp bloggeren rene kleveland, mr fix it. 

Jeg skal inn på paradise hotel i 2014 og vise dere hvordan man vinner både bitches og penger, null stress, why? fordi jeg er smart og har de rette sjekketriksene vel, dont be a hater, be my lover. Jeg har også de rette kontaktene når det gjelder musikken min, jeg vet jeg kan rappe 110% bedre enn de fleste, DU høres jo ut som du stønner når du rapper, at du blir sugd av damen din og du er 3 sekunder fra å "komme", så at jeg er bedre enn deg? ja.

Så der har du det, jeg kan spille på sex, rappen min og damer er null stress, jeg vet det er hardt for deg og tro det, men som sagt, jeg bryr meg ikkje!...love you all, xoxo<3

Og jeg sier ting rett ut, akkurat det som passer meg, har du små pupper kaller jeg det ripsbær, har du store kaller jeg de meloner, det var bare et eksempel, men en ting er sikkert, dere er alle mennesker, noen mer perfekt enn andre, og vet du at du har store pupper, en fin rumpe og blondt hår? vel, då er du perfekt i mine øyner, elsker bimboer, rosa klær på en kvinne, fy faen, snakk om å gå vill i underbuksen då? 

Jeg vet hva jeg er god for, og jeg har knust alle rekorder, kanskje også i sengen til damen din når du var på ferie med jobben, men hallo? du var jo vekke fra hun og hun følte seg aleine, så da måtte jeg nesten steppe inn og være over hun som en dyne, jeg passer bare på damene deres når de trenger omsorg, du er er jo så perfekt og holder på med utdanning, det gjør ikke jeg, så jeg tar meg den friheten til og "låne" hun litt, må jo få tømt meg jeg også, herregud. 

Jeg vet som sagt at jeg er guds gave til kvinne, og nei, tuller ikke. Jeg er unik på alle måter, er du? nei, fordi du hakker ned på denne perfekte gutten på nettet, du er tøff du!.I LOVE ELLE, der jeg finner inspirasjon til bloggen, og dette bildet sier det samme som står på bladet, sexy bohemsk, definasjon på rene kleveland <3

HER ER FORRESTEN LÅTEN DAMEN DIN SENDER TIL MEG PÅ FACEBOOK NÅR DU IKKE SER DET, HUN FLØRTER SOM EN VILLJENTE, DO YOU WANNA FUCK ME HETER LÅTEN, JEG SKRIVER BARE, TEHEHEHE, SÅ SIER HUN, 10 MINUTTER OG ADRESSEN SIN, JEG TAR SJANSEN JEG, HEHE <3 

JUSTIN BIEBER VIL MØTE MEG, HAN ELSKER MEG OG MIN KLESSTIL !! (SE BILDE)

 • 30.05.2013 - 13:32

I dag er det en stor dag, for det første har jeg fått flere forespørsler om å komme på intervju både på radio og aviser, ukerblader osv, men det største kan jeg med hånden på hjertet si er justin bieber som tweeter om meg og bloggen min, då vet du at jeg ikke bare har tatt over hele norge, men også utlandet, i går hadde jeg faktisk 6000 lesere fra utlandet, det sier jo seg litt, men blir nok fler i dag, ettersom justin bieber tweeter denne meldingen. Jeg har snakker med scooter braun som tydligvis er agenten til justin bieber og jeg skal på søndag fly ned til los angeles. LIVET ER HERLIG. 

Jeg vet at nå blir mangen jenter både sur og missunelig, men jeg kan  desverre ikke gjøre noe, noen er bare bedre enn andre, og jeg er tydligvis mer populær enn alle andre. 
Her er innlegget han likte http://renekleveland.blogg.no/1369772005_dagens_outfits_summer.html
JENTER / DAMER SYTER ALT FOR MYE NÅR DE HAR MENSEN, DET ER JO IKKE VONDT !! SAMME NÅR DERE FØDER BARN

 • 29.05.2013 - 03:57

Heisann alle sammen, hvordan står det til med dere? håper dere har det bra, det har jeg. Dette innlegget går ut til jenter og damer som sliter med mensen, eller som klager på mensen, hvorfor er det så gale egentlig? det gjør jo ikke litt vondt, jeg regner med det er en liten hodepine nede i kjeden av vaginaen som irriterer litt, men det er jo sånn migrene også er, det gjør litt vondt og så går det over, så hvorfor klager dere når mensen kommer? syns dere overdriver litt mye når det gjelder mensen, samme når dere skal føde barn, hvorfor skriker dere så høyt?

Jeg prøver ikke og være dum eller noe nå, men at mensen skal gjøre dere så sur og forbanna når den tiden av måneden kommer? jekk dere ti hakk ned søte vakre mennesker, det blir ikke bedre om dere skal gå til oss mannfolk og klage på smerter, vi kan ikke helbrede det vekk eller noe, det går jo vekk av seg selv, men ja. Og dette med å føde et barn, hva er greien med og skrike så høyt? må jo være bedre og bare ta det helt rolig? tenker ikke dere på barnet når det lille nurket kommer ut av vaginaen? det må jo få kjempevondt i ørene sine, så det bør dere tenke på neste gang dere føder, og nei, jeg tror ikke det gjør så vondt som dere skal ha det til, fordi det gjør ikke vondt.

Ikke sammenlign at jeg må putte en vannmelon inn i baken min for å så presse det ut, fordi en vannmelom er mye større enn et baby hode, dere er alt for dramatisk, og det er heller ikke noe grunn til og sammenligne det med ballespark, jeg har fått det før og kjente ingenting, utrolig nok :) Og til dere som nevner rier, wow? jeg vet nøyaktig hvordan det må føles, som et lite mageknip, ikke sant? jeg skjønner meg ikke helt på dere, søte er dere, det skal dere ha når dere ligger og griner for ingentingLEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR OM DU SKULLE VÆRE UENIG:)

Og blir du gravid etter du har hatt sex, klarte du tydligvis en hard omgang, så då greier du og føde rolig og greit .

DAGENS OUTFITS -SUMMER JEANS!! JB STYLE

 • 28.05.2013 - 22:13

God kveld alle sammen, jeg vet at jeg har skrevet et innlegg angående bloggere som tar outfits bilder, når de bare sitter inne, men jeg blir nesten nødt til og vise dere hva som er new in hos meg, ettersom jeg føler for å vise dere hvilken stil det skal kjøres denne sommeren, håper jeg dette faller i smak hos de fleste gutter. 

Trykk gjerne på play på videoen under samtidig som du ser bildene, mye kjekkere :)

LOVE ME, LOVE ME, SAY THAT YOU LOVE ME <3 JEG VET AT JEG HAR SMEKKEN ÅPEN, MEN JEG FANT DET UT ETTER AT FOTOGRAFEN HADDE TATT BILDENE, DUMME MEG!

FIKK AKKURAT EN TELEFON NÅR JEG SKULLE TA BILDE, TYPISK OSS BLOGGERE :)ONE LOVE <3

LAY BACK FLOW, SLAPPER AV I SKYGGEN AV VARMEN, DAGENS INSPIRASJON KOMMER FRA ELLE 

STRAMMESTE BLOGGE RUMPEN PÅ BLOGG.NO? ELLER PÅ LIK LINJE MED TCMN OG SOPHIE ELISE VIL JEG TRO:)TAKE MY HAND AND DONT LEAVEDETTE BILDER SKRIKER SWAG SWAG SWAG :)

DET SOM ER KJIPT MED SÅ TRANGE BUKSER ER AT DET TAR 45 MINUTTER OG FA DE AV SEG, KJØPTE LITT FOR TRANGE BUKSER, IDIOTISKE MEG!

Skoene er kjøpt på dna: kr 599

Buksen er kjøpt på h&m kr 199 (salg)

Jakken er kjøpt på mods kr 399

Klokken fikk jeg med når jeg kjøpte skoene.

Capsen er kjøpt på ebay kr 5$

Solbrillene kan jeg ikke huske hvor kommer fra, kan heller lage et nytt innlegg om jeg kommer på det, håper dere likte dagens outfit. Ha en fin kveld.

ALLE SOM BRUKER NAVNET MITT FÅR ADVOKATEN MIN PÅ NAKKEN, YOLO!

 • 28.05.2013 - 15:26

Heisann alle sammen, skrev jeg yolo? jeg som ikke skulle bruke det i setninger eller samtaler med mindre det gjelder krig? vel, dette er en viktig melding til alle bloggere som bruker mitt navn for å skaffe seg flere hundre likes og kommentarer, dere vil få advokaten min på nakken om dere bruker meg i deres innlegg eller mine bilder, ikke heng meg ut, det er det verste jeg vet, ikke drit meg ut på noen måte, ikke rakk ned på meg, jeg er frustrert nå og dette kan få konsekvenser for dere om dere fortsetter. 

Media kan bruke navnet mitt og mine bilder, dere kan kjøre på med fult navn og skrive hva enn dere måtte ønske, men ikke andre bloggere, det er ikke jeg som skal være på bloggen deres, er det? Men sant dere skjønner meg litt? jeg skriver et innlegg om hvor forbanna deilig og fin, perfekt og alt det derre jeg er, så klarer dere ikke å friste dere med å putte bilder av meg på bloggen deres? jeg tar hintet damer, dere flørter med meg online, det er sånn blogg triks har jeg funnet ut, så bare poke meg på facebook så poker jeg tilbake, men husk, ikke bruk navnet mitt, advokaten følger med.

Som dere kan se under blir jeg utrolig sliten av alt dette, det er så mangen kommentarer som jeg ser igjennom ( leser ikke alt då) og så følger jeg med på google om det har skjedd noe nytt rundt navnet mitt, så både selvbruningen og geleen renner av, beklager men har ikke tid til og ta et bedre bilde, blogges xoxo <3Har sansen for broiler og digger denne låten, ha en fin dag hoes and broes - å å å å å å å å å her står vi sammen på vannski, skål for sommeren dåe!

1 PLASS PÅ BLOGG.NO MED 93.000 LESERE (LOVE YOU) HVA SKJER OM JEG SLUTTER OG BLOGGE? (VIDEO)

 • 28.05.2013 - 11:54

Måtte bare stikke innom bloggen for og takke dere alle sammen, you rock my small wiener. Etter at det ene innlegget mitt ble spredt som malari rundt på facebook, twitter og alle andre forum sider på nettet, landet jeg på utrolige 93.000 lesere, noe som betyr 1 plass i norge på blogg.no. 

Takk til dere alle sammen, her får noen en liten oppmerksomhet, kan sverge og love dere haugevis med nydelige innlegg som vil komme dere til nytte, nyt finværet, det skal jeg.

Og under ser du hvorfor jeg aldri slutter med bloggingen, jeg vil ikke få andre til og grine eller bli lei seg, dere er fantastisk alle sammen <3 

SLIK HOOKER JEG DAMER PÅ BYN <3 (VIDEO)

 • 28.05.2013 - 01:17

Heisann og tusen takk for all støtten jeg har fått dette siste døgnet, tusen takk for alt sammen, dere er så søte og skjønne hele gjengen, perfekte mennesker <3 . Etter at jeg har fått nesten 1.000 kommentarer og mangen spør om hvordan en fyr som meg klarer å få seg damer på byn, så kan jeg egentlig bare vise dere på video, hvordan jeg hooker opp bimbo babes, det jeg gjør er at jeg drikker meg full slik at alle er deilig og fin, men uansett hvor full jeg er ser jeg etter store boobs, eller pupper som dere sier på godt norsk. Så stiller jeg meg opp etter veggene på ute stedene og shaker alt jeg kan slik at babesene kommer, uimotståelig? 

JA!!! love you all, xoxo, om du kan gjøre det bedre enn meg? vis meg på byn :)

video:sex

Sangen finner dere HER (youtube link)

Love you all, xoxo

ALDRI MER SI YOLO OM DU IKKE VET HVA DET BETYR OG HVA DET STÅR FOR !! EG BLIR SÅ SINT OG FORBANNA (VIDEO) YOLO!!!

 • 26.05.2013 - 19:05

Er det noe som jeg syns er litt morsomt så er det når folk, eller ungdommer då sier yolo for hver eneste ting de gjør, hvorfor si yolo når du skal ta bussen? eller hvorfor skrive dette på en facebook status " jeg skulle inn på mcdonalds så ble jeg sprutet på med vanngevær, jaja,yolo". Er du seriøs då? hvorfor er det yolo om du blir sprutet litt vann på? du kan jo ikke akkurat dø av det?, begynner og bli litt lei det yolo drite, rett og slett.

Du har sikkert noen venner som sier yolo, men at man går rundt og sier yolo når man skal på fest, yolo når man skal på byn, hallo? du går jo på byn og fest mer enn en gang, så hvorfor yolo? you only live once burde kun bli sagt i sammenheng med episoder der du nesten dør, eller er i krig mot taliban eller hva ever du måtte ønske å tilføye den linjen der.Eller...når du virkelig lever livet. Håper du skjønner meg, jeg måtte bare lage en video der jeg viser dere hva som ikke er yolo, og hva som er yolo!..


 

HVORFOR TAR BLOGGERE OUTFITS BILDER OM DE BARE SITTER INNE? EHH?

 • 25.05.2013 - 17:29

God ettermiddag alle sammen, hvordan står det til? her går det bare bra. En ting jeg lurer litt på er hvorfor bloggere tar outfits bilder om de bare sitter inne hele dagen? altså, jeg mener ikke at alle bloggere gjør det, men veldig mangen. Jeg leser feks dette " hei skjønne lesere, her kommer dagens outfits bilder, har bare vært inne i hele dag, men måtte ut for å ta dagens outfits bilder til dere, og resten av dagen skal jeg bare sitte inn". Er ikke det litt morsomt? hvorfor ta outfits bilder for å vise leserne hva du går med om du bare sitter inne?. Er det noe jeg egentlig ikke gidder å blogge om er det hva jeg går med av klær, det er klær lissm? alle går jo med klær, skjønner ikke hvorfor det er så viktig for mangen bloggere å vise frem hva de går med? samme gjelder hva de spiser av mat, dagens middag, dagens dessert, dagens frokost, wtf lissm? 

Vi alle går med klær, vi alle må spise for å overleve, så hva er poenget? Av og til føler jeg det er en kamp blandt kvinnelige bloggere, også blandt mannfolk som blogger, hvem som har dyrest veske, bukse, sko osv. Jeg bare MÅ ta OUTFITS bilder til bloggen. Nei, jeg er ingen hater men har ikke helt skjønt hvorfor det er så viktig og vise frem klær man går med hver eneste dag, samme gjelder hva man spiser til frokost, lunsj, middag og kvelds. Men ha en kjempefin lørdag, solen skinner og det er fint vær. yeeeey!..

Ps: om du nå prøver og gå igjennom bloggen min for å se om jeg noen gang har lagt ut dagens middag innlegg, så har jeg det en eller to ganger, men det var nå jeg fikk servert laks og jeg var lykkelig og brisen, pluss at paradise hotel var på tv, that's it, never again!. Føler ikke det er så viktig for meg.

DETTE ER HVORFOR ALLE GUTTER HATER PÅ MEG !

 • 25.05.2013 - 00:01

Gutter er sjalu på meg!

God kveld alle sammen, må nesten ta opp en liten ting. Det er det med at folk skal hate på meg, altså ikke så mange jenter for å si det sånn, men en god del gutter!. Hvorfor er det egentlig slik? joda, det kan jeg så gjerne fortelle dere.

For det første, jeg sier akkurat det jeg mener, og det gjør enkelte litt sint og forbanna, fordi jeg tør og si ting andre ikke tør. Folk hater på meg fordi jeg er så mye bedre enn alle andre, og det vet dere så jævlig godt.

Sååååååååååå jævlig mange jenter kommer bort til meg på byn, mens dere må fiske etter fitte ved å spørre meg om jeg kan hooke dere opp eller introdusere dere for damer, hahahahaha, losers!. Når jeg sier nei, du får gå bort og prøve deg på hun uten min hjelp, jammen rene? om du går bort for meg, så har jeg mye bedre sjanse, NEI, då vil damene ha meg, og det er game over for DEG!

Jeg kan og har alt.....

Folk hater på meg fordi jeg kan alt, jeg kan rappe, har flere millioner visninger på nettet, er den beste mannlige bloggeren i Norge, er deilig (ikke motsi meg) har perfekt hår og er solbrun. Og la meg ta opp en ting, enkelte av dere gutter som kommenterer på bloggen..

Jeg gikk innpå facebooken din, søkte på deg, fordi du var tøff nok til og skrive ditt fulle navn, og ser jeg at du er i et forhold med en jente, vet du hva som er litt morsomt? at hun har skrevet til meg før om at vi må finne på noe sammen, vors, byn, you name it!!

Image and video hosting by TinyPic

FREAKY LIL MAMA ? (VIDEO)

 • 23.05.2013 - 21:27

What's my motherfucking name? mobil video, det er så gale!..

10 TING DAMER IKKE LIKER MED MENN !

 • 23.05.2013 - 21:19

God kveld, god kveld, setter i gang med 10 ting damer ikke liker med menn, som alle vet så går jo mangen gutter rundt og tenker på hva som er greien med damer, liker damen deg? her er ihvertfall en liten liste over hvorfor hun ikke liker deg, eller syns du er litt turn off!.

1. Hygiene er vel en av de tingene en jente syns bør være på plass hos en gutt, er du ikke opptatt av hygiene som å pusse tenner, dusje, lukte godt, og at du ikke minst steller deg på en riktig måte, så kan hun lett syns du er langt fra attraktiv, alle jenter er opptatt av dette, ihvertfall de fleste jenter. 

2. Ambisjoner og mål i livet, har du ingen plan eller ambisjoner om at du skal klare ting i livet, så vil de ikke like dette. En jente syns det er mye bedre om en gutt har noe fremtid eller mål i livet, dette  er viktig. Det er ikke gøy for en jente om hun ikke vet hvor du vil i livet. Du kan gjerne komme langt med utseende ditt hos noen jenter, for hos enkelte jenter er det utseende og kroppen som teller, men hos andre er det ambisjoner og en fremtid som teller. Husk dette, your welcome!.

3. Har du en virksomhet (jobb) ta vare på jobben du har og vær oppriktig, gå inn for alt som har med jobben din og ikke plutselig drit i den, mangen ødelegger forhold pga de driter i jobben din har, enten ved at de sier opp jobben din har for å finne seg en ny, men det er ikke så lett og få seg jobb på flekken, og ingen jenter liker at du mister jobben din slik at du ikke får betalt dine regninger!.

4. Aldri vær redd for å vise at du kan beskytte din jente, om hun ser du ikke er en som kan beskytte henne, så vil hun nok føle seg skuffet og tenke at du ikke klarer å beskytte henne om det skulle skje noe alvorlig gale en dag, støtt henne og vis henne at du er en mann som klarer å ta vare på en kvinne, la hun føle seg trygg med deg, alle jenter er som en diamant, så tro på alt eg skriver, for dette er sant!.

5. Humor, har du ikke noe form for humor vil du miste veldig mye hos en jente, det er veldig, veldig viktig med humor, og de fleste jenter liker humor hos en mann. Hva er vel egentlig livet uten noe humor? tenk deg og aldri le eller gråte av latter? det hadde vært kjedelig, så tenk på dette, og husk alltid og få din jente til og smile og le. Når det kommer til meg så har ikke jeg noe problem med å få noen til å verken smile eller le, det tror jeg de fleste som kjenner meg som leser dette vet, eg e en tidig jævel!.

6. Komplimenter, det er viktig det også, du kan gjerne si til en jente at hun er fin og vakker, men ikke overdriv så sinnsykt mye med at du gjentar deg om og om igjen hele tiden, hver dag!. Ikke si de samme tingene, det holder at du sier hun er pent sminket i dag, men ikke si det når dere feks kommer til kjøpesenteret og når dere kommer hjem igjen fra shoppingen, det holder med en eller to ganger. Og føler du for at du vile si det flere ganger, gjør gjerne det, men bruk andre ord og ikke det samme hele tiden, og ikke gjenta feks fjeset hennes hundre ganger, nevn andre ting også!:)7. Fyllik, de fleste jenter liker ikke akkurat en mann som bare drikker hele tiden, nå snakker jeg ikke om i helgene, men om du er en mann som drikker hver eneste dag i uken. Om du drikker fra mandag til søndag så vet nok jenten at du kommer til og ende opp som en fyllik en dag, det er bare et stort turnoff blandt jenter, ihvertfall hos de fleste.

8. Øl mage!. Hos mangen jenter så er det hvordan du ser ut som teller, hos andre er det personligheten som teller, men om du skulle som jeg skrev i punkt 7 bare gå rundt og drikke hele dagen, så ender du opp med øl mage, noe som også er et stort turnoff hos jenter!. Du kan gjerne drikke litt men pass på så du ikke får så altfor stor mage, då kan du gjerne trene litt innimellom slik at du ikke får noe stor mage!.

9. Sportsfreak!. Ikke alle jenter bryr seg så mye, men når det kommer til sport så blir faktisk mangen forhold ødelagt pga mannen er helt sportsgal, det eneste mangen menn tenker på er sport og det kan ta vekk tiden til mangen planer en jente hadde tenkt seg. Mangen føler de må se alle verdens fotball kamper og alt er så mye viktigere enn sport på tv osv. Men spør du meg så kommer en jente foran noen sport, men så er jeg ikke interessert i noe sport heller, så det går nok fint for meg! Men pass på, ikke ødelegg forholdet med at du kun er opptatt av sport og ikke hun du elsker!.

10. Aggressiv! Ingen jenter liker at du er sint og veldig aggresiv, er du voldelig og aggresiv så vil jo dette ødelegge ditt forhold, inkludert at de ikke kan føle seg trygg med deg, noe som er utrolig dumt, dessuten fortjener ikke du som mann en jente / kvinne om du er voldelig og aggresiv, så det bør du også passe på!. 

Mvh Rene kleveland!

 

40 TING EN GUTT IKKE SKAL SI TIL KJÆRESTEN! UKENS TIPS !!

 • 23.05.2013 - 21:13

God dagen alle sammen, fra før av har jeg skrevet et innlegg om 25 ting du ikke sier til en jente og denne gangen skriver jeg et nytt, bare at jeg legger ved 40 nye ting.

1. Du er nødt til og bruke mer sminke, du har ikke akkurat sminke på deg!

2. Skal ikke du egentlig spise sunt og slanke deg litt?!.

3. Moren din er M.I.L.F og er søsteren din singel?

4. Jo mer du snakker til meg, jo mindre liker jeg deg!

5. Gå på kjøkkenet og lag noe mat til meg!.

6. Det er lett og erstatte deg med noen andre, du er ikke så spesiell som du tror!.

7. Du har nesten like mye bart / hår i annsiktet som jeg har!.

8. Jeg ville aldri hatt barn med deg, aldri.!.

9. Hva er navnet ditt igjen? (selvom du bare kødder)

10. Min mor sier vil ikke passer sammen, sier ikke din mor det samme?11. Hallo, du trenger ikke dessert, du har jo nettopp spist middag?.

12. Vi kan jo kanskje gå ut og spise i kveld, men du betaler for det du skal ha sant?!.

13. Dere ser på tv og du sier til en jente " du pleide også og være så gøy "!.

14. Jeg er bare sammen med deg fordi du er rik..

15. Du ser sinnsyk rar ut uten sminke!.

16. Du minner meg om min andre kjæreste ( då er du player )

17. Hvorfor er du ikke på kjøkkenet?

18. Om vi slår opp, blir du sur om jeg dater din venn?

19. Hva syns du om trekant?!

20. Du er ikke egentlig min type!.

21. Ikke snakk til meg!.

22. Jeg har ikke glemt bursdagen din, men jeg ville ikke kjøpe noe til deg, må spare!.

23. Husker du når du var tynnere?!.

24. Du hadde vært mye finere om du var blond!.

25. Ex'en min lager mye bedre mat enn deg!.

26. Trodde ikke du skulle ha mensen hele måneden!..

27. Er du gravid eller har du bare lagt på deg litt?!.

28. Du er mye gøyere når du er full!.

29. Om en jente sier " ser jeg feit ut i denne buksen" du svarer " vil du jeg skal svare ærlig?" hun sier "ja?" så sier du, " du svarte nettopp for meg".!

30. Jeg har ikke tid til deg akkurat nå, er litt opptatt med noe!.

31. Stinker alltid ånden din sånn?!.

32. Har du noensinne tenk og få større pupper? de er ikke akkurat så store!.

33. Du har det rareste smilet ever!.

34. Går du opp i mer vekt nå, så dumper jeg deg!.

35. Om vi ikke har sex, så blir jeg nødt og finne en annen!.

36. Jeg skulle ringe deg men glemte det, hva var nummeret ditt igjen?!.

37. Kan jeg kalle deg et annet navn når vi har sex?!.

38. Jeg er ikke i humør til noenting nå!.

39 Jeg har hatt bedre sex!.

40. Du er akkurat som din mor!:

DJ PAULY KLIPPET VEKK ALT HÅRET !! NO!!

 • 23.05.2013 - 00:03

Dj Pauly D har etter veldig lang tid bestemt seg for å kvitte seg vekk med sitt "varemerke", altså hårfrisyren som alle kjenner han igjen med, nå går han for den nye looken "gatsby" du vet den filmen som går på kino for tiden?, den. Han lå ut bildet under ( til høyre ) for 2 dager siden på instagram, noen mener det var bedre slik håret var før, andre mener den nye frisyren var bedre. Hvorfor skriver jeg om dette? fordi jeg har eller hadde samme frisyre som helten selv hadde før han klippet seg, og nå er det bare meg igjen, eg må føre det videre!. Han har hatt håret sitt slik du ser under til venstre i over 10 år, det var på tide med en forandring sier han under et intervju. Why pauly? vi var jo team blowup, jaja! 

Selvom han har klippet seg og kvittet seg med "varemerket" sitt, forandrer det ikke det faktummet at han lager god musikk, for en dyktig dj er han!. 

SLIK SER JEG UT OM 10 ÅR ?

 • 22.05.2013 - 21:39

Det er ikke lett og se inn i fremtiden eller vite helt hvordan man ser ut om 10, 20 eller 30 år fra nå av, men det egentlig veldig lett og se hvordan jeg ser ut om cirka 10 år, eller er du ikke enig? fikk bildet av min fetter på facebook og jeg måtte nesten bare dele det, skulle nesten vært litt deprimert på bilde, så hadde det vært bedre sammenligning, men du kommer ikke nærmere enn dette. Får sikkert sånt hår også, ettersom jeg sikkert ikke kommer til og bruke like lang tid på håret når jeg blir eldre, ja, du skjønner meg !..Kommer sikkert ikke til og trene så mye heller at det gjør noe, har du noe peiling på hvordan du ser ut om 10 år frem i tid? 

DIN SURE, BITRE BLOGG HEKS!!

 • 22.05.2013 - 19:50

God kveld, god kveld du. Jeg kommer ikke til og skrive noen navn, eller linke til bloggen det gjelder, ettersom jeg ikke gir andre oppmerksomhet, den beholder jeg selv, tehe!. Men en ting som er litt morsomt er at når andre bloggere skriver et innlegg, hvorfor bruke meg eller visse andre som et eksempel? for å skaffe seg lesere? eller rett og slett fordi bloggen deres suger mer pikk enn en pornostjerne?, get the fuck out!. Jeg skriver ikke dette fordi jeg er så sur og lei, bitter eller hva enn du måtte tro jeg er, men fordi det alltid er snakk om meg eller de jeg kjenner, kan fortelle det rett ut sånn egentlig då. 

Facebook vet du? det er jo til for å skrive hva enn du måtte ha på hjerte, om du sitter på driteren og driter, har gått en tur i skogen og plukket sopp, eller på butikken for å kjøpe deg strømpebukse pga du skal ut på byen, har ikke folk rett til og skrive hva man vil? enkelte bloggere gjør meg litt pissed off, ihvertfall når de kopierer eller printscreener statuser jeg har, eller som jeg er tagget i og bruker de på sin egen blogg for å syte over hvor kjedelig livet deres er, og for å forteller alle andre hvor lei de er slike statuser!. Virker som du er kristen og lei av slike statuser, så her har jeg samlet noen til deg, er de så gale?Tro meg, om noen skriver om meg eller andre, så får jeg vite det ganske raskt, men du gjør det for hva? flere lesere ved å bruke navnet til andre? greit, du har klippet vekk navnet mitt på det du printscreenet, men litt morsomt at det tok meg 2 sekunder fra jeg så det, til det gikk opp for meg at den statusen så ganske så kjent ut, selvom det bare lyder slik " Kom oss aldri på kino vi, rakk det faen aldri - dritt liv".

Og så er du så lei oppmerksomheten jeg får, står det i innlegget ditt, eller det står jo ikke rene kleveland, men du skriver navnet på mine innlegg, duh? er så lei sånn og sånn, all den oppmerksomheten, er du virkelig så lei deg? din blogg suger, rett og slett, samme kjedelige innleggene hver dag, ingen mening, samme bilde i hvert innlegg, og noen ganger har du en eller to setninger i blogg innlegget, " nå skal jeg sove" og så et bilde av deg !! LOL!! faen du bryr deg om hva folk skriver på facebook for då? når du gjør det samme, bare på den ekle bloggen din!...

Hei, jeg er en blogger med naturlig sminke -.-Og den ekle redigeringen din på leppene ser bare helt sykt ut, romvesen eller noe, blir ihvertfall bare kvalm!..Legg ned bloggen din, du har sånn 39 leser eller noe,Ergh!...

KISS MY ASS - So sick of you all ( enkelte bloggere altså)

Na na na na na na na na!

JUSTIN BIEBER - HEARTBREAKER (LEAKED) JULY 12

 • 22.05.2013 - 18:26

Som alle vet så blir låtene til artister lekket på nettet og denne gangen har Justin Biebers låt - heartbreaker lekket på nettet.Så jeg må bare dele med dere siden jeg vet mangen har ventet på denne låten. 

Om det skulle være noen problemer med avspilling, bare kommenter så får jeg fikset det, kan godt være låten blir slettet / fjernet fra soundcloud eller noe pga opphavsrett, men da er det bare til og gi en lyd. Låten handler om selena gomez btw og er nesten 4 minutter lang, bare hyggelig !!

Om låten blir slettet pga opphavsrett er det bare til og kommentere eller sende en melding. 

DETTE ER JEG MEST REDD FOR, AV ALT!!

 • 22.05.2013 - 00:43

God kveld alle sammen, tenkte og ta et lite innlegg om det jeg er mest redd for av alt i verden, det er jo en del av livet, men det må være dette med døden, det er det jeg er mest redd for av alt. Jeg er ikke redd for så veldig mye annet, men det at man en dag skal dø og aldri mer leve på jorden er vel det jeg er livredd for, yes i said it. Hva skjer egentlig når man dør? kommer man til himmelen som mangen tror? jeg er ikke kristen eller noe, men prøv og tenk på dette då, at man aldri mer eksisterer eller lever, man er død? det er så mye mer jeg kunne skrevet fordi det er så sinnsykt rart, bare ordet døden gjør meg redd.

Her er meg som liten, rart vi vokser til, er det noe du er redd for? 

UKENS THROWBACK - ANNE OG RENE - THE MOVIE (100 MINUTTERS LANG FILM)

 • 22.05.2013 - 00:01

Det er tid for ukens throwback, eller lettere sagt, ukens tilbakeblikk. Hver uke blir det postet et innlegg som enten har vært postet for lenge siden, eller som ikke har vært postet før, eller bare et innlegg som fortjener endå flere visninger og oppmerksomhet. Denne uken er det filmen anne og rene the movie som ble laget rett før julaften, desember 2012.Filmen er i 7 deler, og varer nesten 100 minutter, over 42.000 har sett klippene, men den fortjener endå flere visninger. Sjekk den ut under, har du sett den fra før, se den om igjen om du kjeder deg. 

PS: Alle de kule har ukens throwback, til og med the game (rapper) poster throwbacks ukentlig


DEL1

DEL 2

DEL 3

DEL 4

DEL 5 

DEL 6

DEL 7

 Tidligere ukens throwback's finner du under

7 klassebilde av meg http://renekleveland.blogg.no/1358900980_trowback__klassebilde.html

Coco jambo (sminkevideo) http://renekleveland.blogg.no/1364948293_ukens_throwback__coco.html

Kroppen er på stell og kless musikkvideo http://renekleveland.blogg.no/1368654202_ukens_throwback__krop.html

Anne og Rene the movie ble postet 26.12.2012 her http://renekleveland.blogg.no/1356497856_anne__rene__the_movie.html

Trykk på bildet under for flere throwbacks 

Image and video hosting by TinyPic

DENNE GUTTEN DØDE I GÅR AV KREFT, SE DOKUMENTAREN HER! MY LAST DAYS

 • 21.05.2013 - 18:53

Zach Sobiech hadde noe som heter osteosarcoma, en sjelden sykdom kan man si, bein kreft. Når han fikk beskjed om at han kun hadde et par mnd igjen og leve, bestemte han seg for at han ville få ut musikken sin, bare lage masse musikk før han døde, 20 mai døde han. Se dokumentaren under. Når du har sett hele dokumentaren kan du bare tenke deg hvor mye han ville leve, helt til han døde. Man kan ikke tenke på ting man ikke fikk gjort, gjør det du vil, når som helst og hele tiden, du lever bare en gang, og denne gutten gjorde det til siste stund, til siste åndedrag. Kanskje noe og tenke på? man har ikke noen unnskyldinger, for ingenting kan stoppe deg, det er kun du selv som bestemmer hva du vil og hvor langt du vil gå for å oppnå dine mål. Livet innebærer mye, men en ting er sikkert, lev det mens du kan, del det med venner og familie og gjør det beste ut av det. 
JENTE? SLIK SMINKER DU DEG PÅ 10 SEKUNDER (VIDEO)

 • 21.05.2013 - 15:42

Er du en jente som leser dette? er du lei av og bruke lang tid om morningen på å sminke deg? her har du løsningen, om du klarer det like bra er et annet spørsmål.

(hun siste gjør det best, spol frem til 40 sekunder om du ikke gidder å se hele). 


Trykk på bildet så finner du over 50 blogg innlegg med tips 

Image and video hosting by TinyPic

ALL AROUND THE WORLD !!! (VIDEO)

 • 21.05.2013 - 01:20

God kveld alle sammen, kjeder ræven av meg så fant et klipp på harddisken, eller lettere sagt, har en ny lang "film" på over 1 time som kommer ut på fredag, så stay the fuck tuned!. Sjekk ut all around the world då, er bare et lite 30 sekunders klipp av selve filmen, skal se paradise hotel no, selvom han birger lå ut den forbanna informasjonen om hva som skjer i kveldens episode... Filmet i 2012 (etter vi hadde vært på badestranden en juni dag)

En ny lang film på rundt 70 minutter kommer på fredagen, seinest søndagen!! stay tuned

HELVETTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 21.05.2013 - 00:33

Er det noe jeg ikke liker med sommeren så er det nettopp dette med de jævla vepsene, stikker uten grunn som en forpult horny jævel, helt uten grunn! Faen har jeg gjort de? ihvertfall, jævlig irriterende, plutselig kjenner jeg det klør som en fitte i buksene, og joda, det var en veps, river opp min fine bukse pga en forpult veps, kan de ikke alle bare dø?, går heldigvis bedre nå, men det er noe av det verste med sommeren, forpulte vepser!....den fløy ut av buksen og bort på speilet, men tror du den fikk leve? Hater du veps?

17 MAI (VIDEO) BEDRE SEINT ENN ALDRI !!

 • 19.05.2013 - 16:42

God dagen alle sammen, stikker innom for å holde dere oppdatert, you know! På 17 mai så står jeg utenfor egon og venter på anne,emily,og en som heter eva, joda, klokken 19.30 får jeg beskjed, men så blir klokken 19.50 og det regner som faen, jeg står heldigvis under teltet ( ved egon ) så kommer det en bil med to jenter som skriker noe helt JÆVLIG, RENEEEE, så ser eg det var anne drita full anne, de går utav bilen og løper over overgangsfeltet, der var de endelig kommet. Problemer? jada, litt for full til at vi faktisk får komme oss inn på egon, dette er en familie plass, beklager, dere får ikke komme inn her, og jeg som ikke engang hadde drukket noe sant, men men. Vi stikker bort på big horn, men der var det ikke ledig heller, så vi prøver egon ved torgallmenningen, og der står det mangen utenfor men vi fikk kommer inn, YEY!..

Etter vi var ferdig og spise, stakk vi bort på tivoliet, der skulle jo anne og en som heter amanda ta go2gate, og kø tiden var cirka en time, men når de kommer frem og det var dies tur, var de så glad og fornøyd, vente tiden var endelig over ( video under ). Klokken ble 23.15 eller noe og vi skulle bort til festplassen og få med oss fyrverkeriet, jeg filmet masse der borte men tydligvis er det en feil ved video filen så får ikke sett filen eller lastet den opp, kjedelig, men dere har vel sett fyrverkeri før, så spiller ingen rolle!..

Etter festplassen var det opp på downstairs og der var det godt med liv, mangen folk etterhvert men hadde forventet mer egentlig, siden det var 17 mai, men vi alle koste oss og det var en jævlig kjekk 17 mai kan jeg si deg, håper du hadde det samme,ellers slenger jeg med en video, det er ikke noe big deal, filmet bare noe med mobil, så ikke si noe om redigeringen eller kvaliteten, speilrefleksen lå hos anne, så fikk ikke brukt det når vi allerede var i byen...anyway, take a lookie lookie:) jeg er ikke med i videoen, er jo jeg som filmet. Har noen flere klipp, men må overføre og laste opp.

PS: takk til alle for en fin kveld :) under er det noen printscreens, ( video under )....16 & 17 MAI MUSIKK (HOUSE)

 • 17.05.2013 - 00:03

Det er 16 mai og her har dere en spilleliste jeg har lastet opp til dere, det er house musikk, siden det er så populært i mai !!SLIK GIR DU SOM KVINNE VERDENS BESTE BLOWJOB - 9 MULIGHETER - UKENS TIPS

 • 16.05.2013 - 17:55

God dagen alle sammen, 16 mai i dag? jeg får vel egentlig bare fyre i gang med neste tips, dere elsker jo alle mine tips, så hvorfor ikke, dessuten ligger de på topplisten på google, så lets go!. Denne gangen er det 10 måter du kan gi en god blowjob på, joda, bare hyggelig!.

1. Saftige lepper! Gjør leppene og tungen våt,  med ekstra mye spytt før man går i gang vil gjøre stor forskjell..

 2. Gently! En måte å få den hard på, er å ta stevie wonder i munnen uten at man bruker hendene, og suge forsiktige tak mens man løfter hodet og "strekker" penis!

 3. Stand By! Et annet tips, som også er fint som en start, er å holde rundt roten (helt nede) , trekke forhuden godt tilbake og bruke munnen på hodet, mens hånden trekkes rolig oppover, og nedover, munnen skal være i ro!..

 4. Trutemunn! En annen teknikk er å holde forsiktig rundt pungen slik at pekefingeren peker mot anus. Så er det bare å trekke forhuden tilbake og sette en skikkelig trutmunn mot tuppen av penis. Press sakte inn i munnen, mens pekefingeren klemmer mot mellomkjøttet. Blir han ikke hard av dette, er det ingenting som fikser det, og synd for den jævlen.5.Quikly! Prøv nummer 4, gjerne mens du masturberer samtidig, dette kan få en jævel til å komme på kort tid, om det var så om og gjøre!..

 6. Tungen! Bruk  leppene og la tungen massere penisen forsiktig mens man beveger hodet rolig fra side til side. Ikke opp og ned altså, men fra side til side. På denne måten masserer man penishodet med tungen, samtidig som det "dunker" borti kinnene dine. 

 7. Is! Med lange våte slikk, som om du nyter en is på 17 mai eller sommeren.Innimellom kan man la tungen gli fra side til side, man kan stryke over penisen med lette fingre eller bruke tommelen til å massere løst like under penishodet!!

 8. Teabag! Nei, snakker om teabagging som man gjør på xbox360 spiller halo3, men teabag som "tepose" du vet når du skal dyppe en tepose opp og ned i koppen?. Ikke utelat ballene! Ta de jævlene kjærlig i munnen og sug forsiktig (teabagging, opp og ned) Et annet tips er å massere testiklene lett mens du har dem i munnen, som det var noen drops:)!

 9. Dildo! Dette kan sikkert være rart for noen, men om du har en dildo (eller et sexleketøy) skru på det leketøyet slik at det vibrerer og gjør punkt nummer 8, samtidig som dette leketøyet vibrerer på selve stammen av penisen!.

Og låten du kan bruke under sex natten er careless whisper av george michael, en god gammel klassiker!:)

5 TING DAMER IKKE LIKER - SEX TIPS !!

 • 16.05.2013 - 17:13

Ja god dagen igjen, skrev et innlegg om hva menn ikke liker angående sex, så må nesten ta et innlegg til, bare om damer!. Står at det er 5 tips, men har lagt ved to ekstra !!

1. Menn spør vel hele tiden rett etter sex om det var deilig, om hun kom, om han var flink, om han varte lenge nok og så videre, men kanskje ikke så flinke til å spørre på forhånd om hun virkelig har lyst på sex, og hva slags sex?..

2. Flørting, klining og beføling er opphissede. Mange kvinner (og menn) liker også litt romantiske omgivelser. Bruk tid, og la henne bestemme tempoet, det kan være med på å tenne henne.

3. Den vanligste årsaken til at sex gjør vondt for en kvinne er at hun ikke er klar.Da starter man med fingring i skjeden til den er våt, kanskje må dere bruke lengre tid på forspillet før noe føres inn i skjeden? Da vil skjeden rekke å bli våt og utvidet. Dette er like viktig for som at en penis skal bli stiv!.4. Det er sånn at menn tenker på inn og ut sex. Å bare fyre på, men sex uten at man leker litt med klitoris blir ofte en temmelig kjedelig stund for kvinnen!!.

5.  Følg med på kroppsspråket hennes, lytt, spør og vær nysgjerrig som om hun var den første kvinnen.

6. Ikke press en kvinne til og svelge osv, når hun virkelig ikke vil noe slike ting!!.

7. Før du som mann "kommer", så vil  hun trenge mer tid enn deg før hun nærmer seg orgasmen. Det vil si  at om du avslutter før hun og ser på henne, så blir hun liggende der litt uferdig uten og fått oppleve noe særlig orgasme. Ganske utilfredsstillende, ihvertfall om det hele tiden er slik...

5 TING MENN IKKE LIKER - SEX TIPS !!

 • 16.05.2013 - 16:15

Jepp, det er dagens tips igjen, og i dag er det et seksuelt tips jenter bør vite om mannen. Dette er 5 ting du IKKE bør gjøre!!

1. Aldri tro at mannen er klar for sex, at han alltid vil ha sex, selvom det sikkert virker sånn, så er det ikke alltid sånn, skal jeg si deg. Selvom mannen har en stevie wonder (hard en) så er det ikke så sikkert at han har det pga han vil ha sex, kan være andre grunnen, just in case lizzm!.

2. På undersiden av hodet, ja det hodet man IKKE tenker med, sitter den en streng, når forhuden trekkes frem og tilbake, strekkes denne, noen bryr seg ikke akkurat om det, men for andre kan det sikkert være litt ubehagelig, så vær forsiktig når det utføres en blowjob, eller når tennene kommer borti, careful what you wish for, som eminem ville sagt.3. Som jeg har skrevet i mine tidligere sex tips, ikke snakk om dine tidligere ekser og hva de klarte og gjøre og hvilket utstyr de hadde, who the fuck cares? altså, hvilken gutt bryr seg om hvordan din tidligere eks var i sengen og hvilket utstyr han hadde? om en gutt har sex med deg, og du er jente forhåpentligvis, så vil ikke han høre om dette, that's just gay!..

4. Ikke tro at det alltid er sånn at gutten kun vil ta deg på en ridetur for å komme, det er ikke det, det handler om. Det er først og fremst nytelse, selve sexen som er deilig, det handler ikke om at mannen skal fyre på for å komme, så er det ferdig!. 

5. Ikke alltid forvent at en mann skal få deg til å få orgasme, det er noe du også må klare selv, selvom mangen tror at mannen er den som skal gi deg orgasme er du også selv den som må gjøre et lite arbeid, du må kjenne til din kropp, samme gjelder mannen, om man kjenner hverandre godt nok og det klaffer vil nok dette gå lettere for begge parter. Happy hump day!.

 

VANDALISM - RUSSEBIL FRA ST OLAVS VGS 2013 - NORGES STØRSTE TAPERE (VIDEOER)

 • 16.05.2013 - 02:28

Når jeg først så denne videoen så tenkte jeg bare stakkars tapere, greit folk er russ osv, men det går vel en forbanna grense på hvordan man skal oppføre seg?. Her står det ihvertfall 30 voksne "gutter" eller "menn" om jeg kan noensinne kalle de det, og ødelegger to jenters russeklær og ikke minst håret med hvetemel og zolo, inkludert egg. Er dere virkelig så pussy og feig at dere må være 30 gutter? mot 2 jenter? itillegg til at dere binder hendene deres fast? hvorfor ikke ta 2 gutter? feige tapere spør du meg. Hadde det vært meg skulle dere sett et helvette på jord, men denne videoen viser egentlig bare noen pingler, feige idioter,rett og slett!! hva syns du om at russen er slik? Eg blir bare kvalm, glad det snart er over, så slipper vi og se slike pussy videoer på facebook.. 

Ser man på den "fansiden" de har på facebook, så er det kun drit på hele profilen de har opprettet, kommentarer om at de skal pisse folk i trynet osv, tøffe folk sant?!!!Rapporter profilen deres på facebook https://www.facebook.com/VANdalism2013

Og ikke nok med det, de går KUN på angrep når det gjelder JENTER, hvilken gutter er det? noen som tror de er noe, pingler hele gjengen! Håper alle deler dette videre så kan alle se hvordan disse idiotene er, de kaller seg VANdalism - Russebil fra St. Olav VGS 2013 

Her er endå en video, og ja, endå ett nytt offer, en jente til. PINGLER !!! 

Her kan dere se bilder av taperene, de fortjener ikke få det stygge trynet sitt publisert på denne bloggen, så sjekk ut idiotene her https://www.facebook.com/VANdalism2013/photos_stream

LIK & DEL DETTE INNLEGGET !!! Så kan alle hvordan de holder på, kvinnemisshandlere!!

ER LIVET EN FEST?

 • 16.05.2013 - 00:44

Er egentlig livet en fest? skal alt handle om fest og alkohol? er det egentlig? eller hva mener du? hva er egentlig livet, spør du meg så er livet mye mer enn bare det, jeg bare tuller med deg. Livet er en fin ting og det handler om å kose seg ilag med gode venner og familie, videoene under er definasjonen på et fint liv, enig?

 
TYRKIA !!!!!!

Det er flere hundre videoer her http://www.youtube.com/user/LyricalTv2011 trykk også på kategorien "uteliv" under overskfiten på dette innlegget eller i sidemenyen under kategorier, så finner du tonnevis med bilder og video, livet er herlig, eller? :) 

Her er bilder over alkohol jeg elsker, ikke minst drikker http://renekleveland.blogg.no/1360637247_alkohol_jeg_drikker__.html

Trykk på bildet under for alle uteliv blogginnlegg

Image and video hosting by TinyPic

UKENS THROWBACK - KROPPEN ER PÅ STELL & KLESS (2012 MUSIKK VIDEOER)

 • 16.05.2013 - 00:01

En gang i uken har jeg som du sikkert har sett "ukens throwback" eller ukens tilbakeblikk på godt norsk. Denne gangen er det låtene kroppen er på stell og kless som jeg lagde i desember 2012, skrev, spilte inn og lagde videoen på samme dag, null stress!.. Ikke se videoene om du har epilepsi.Kroppen er på stell (dette er en banger) 

Og så har vi låten kless (banger)...

Forrige "ukens throwback" var coco jambo, når jeg blir sminket til halloween, homo? http://renekleveland.blogg.no/1364948293_ukens_throwback__coco.html

Og før coco jambo var det klassebilde av meg i 7 klasse som var "ukens throwback" http://renekleveland.blogg.no/1358900980_trowback__klassebilde.html

Dette innlegget ble også publisert på monstermag.no du finner også 200+ videoer på youtube, inkludert fulle filmer jeg har laget http://www.youtube.com/user/LyricalTv2011 og her http://www.youtube.com/channel/UCdKD0mqIxvzIEtvlCYVOQJQ/videos?view=0 

HAR DU MENSEN? 6 TIPS TIL HVORDAN DU STOPPER DEN! DETTE VIRKER 99% !!!

 • 15.05.2013 - 19:09

God kveld alle sammen, det er igjen på tide med mine daglige tips, og denne gangen er det hvordan man kan stoppe mensen om man har det. Jeg gir dere forskjellige tips til hvordan man kan stoppe den, enten du skal på party eller du bare vil stoppe den opp for en liten stund, om det skulle være noe trøst.

1. Stoppe den helt opp! Ta 2 ibux hver tredje time, dette vil gi deg en hel fin dag uten noen mensen smerter, trust me. Men ikke overgå det som står på pakken, men 2 ibux hver tredje time skulle holde fint, og du vil etter 9 timer ( 6 ibux føle deg mye bedre og dette vil då stoppe mensen helt opp, og du vil neste dag ikke ha noe smerter ( om du tar 2 ibux hver tredje time dagen før ).

2. Den naturlige måten! Du vil ikke få mensen smertene til og gå helt vekk som skrevet over, men du vil nesten ikke kjenne noe mesen smerter, først drikker du mye vann, og tranebær juice ( 34 kr for en liter på rema 1000) så tar du deg en dusj, spis sundt og få i deg vitaminer, spis også frukt. det beste du kan spise er sukkererter, du vil føle deg mye bedre og lindre smertene.

3. Party måten! Du kan selvfølgelig drikke alkohol, på denne måten vil du ikke kjenne noe særlig smerte, men å drikke alkohol vil ikke hjelpe deg hele tiden, kun når du er full nok. Så drikk alkohol om du har smerter, så forsvinner smertene fort.4. Eddik,yep! Ta 2 teskjeer med eddik og ta det oppi et glass vann, på denne måten bremser du ned smertene du har og du vil nok merke det etter veldig kort tid, om du fremdeles skulle kjenne smerter tar du dobbel dose, altså to glass.

5. Gelatin! Gelatin skal hjelpe deg, kjøp en pakke på butikken, og bland en pakke med et stort glass vann, etter ca 3 timer vil du føle deg mye bedre og smertene vil ikke merkes, nesten.!:)6.Sitron! Dette tipset er sikkert noe din bestemor ville gitt deg, men om du suger på en sitron, så vil smertene forsvinne etter et par timer, jo flere, jo bedre!

7. P-piller! Beste tipset egentlig, bruk p-piller så slipper du alt av smerte!..

 

ER DERE LEI DERE? HAR DERE SPISEFORSTYRRELSER? MISSFORNØYD MED UTSEENDE? VI ER FORSKJELLIGE !!!

 • 15.05.2013 - 18:28

God ettermiddag alle sammen, det forrige innlegget vet dere, det med de aktivistene som setter opp klistremerker på plakater av kjendiser som er retusjert, der klikket det for folk, why?. Det kommer inn kommentarer som dette " blir ikke du sånn at du vil se ut som en deilig mannlig kjendis når du ser de på en plakat, rene?" svaret mitt er nei, hvorfor skal jeg få den tanketanken då? jeg er jo allerede en deilig mannlig kjendis? slutt og vær så lei dere. 

Hvorfor blir dere forbanna om jeg sier at det er idiotisk av noen og sette på klistremerker på modeller på plakater pga de er retusjert? har dere et så dårlig selvbilde, er dere så missfornøyd med dere selv at dere føler dere må støtte noe slikt? photoshop er jo faen meg laget for at man skal redigere og retusjere? forstå meg rett, men skjønner ikke hvorfor noen skal få lyst til og bli som en modell pga de ser en plakat, eller hvorfor de skal være missfornøyd med seg selv pga de ser en som er deiligere?.Jeg har skrevet er innlegg, eller et par innlegg før om kvinner og modeller, hvordan en kropp skal se ut og hvordan man er perfekt, sjekk ut de innleggene ( legger de nederst i denen artikkelen ). Alle har noe og si på alt og alle, om noen feit, tynn, høy, lav, whatever! Om noen har den og den meningen om noe, hvorfor i helvette bry seg om hva andre mener og skriver og ikke minst skriver? DU mener jo at det er rett at de klistrer på disse klistremerkene på modell plakater hvor modellen er retusjert, jeg mener det ikke, hvorfor i helvette skal du få mene det er rett då? men jeg skal ikke få lov å mene det motsatte? vi har alle forskjellige meningen, forskjellen er bare at jeg tør og skrive det, ikke minst driter jeg i hva andre mener meg, mens dere er anonym, LOL?..

Jeg kan ikke skjønne hvorfor dere mener retusjering er et "NEI", og at dere mener at andre føler at de blir nødt å gjøre det samme som de ser på plakater, INGEN må kopiere og se slik ut, som disse modellene, hvem sier det? 

Om du har anoreksia, og ser feks beyonce som har former, blir du forbanna då? pga hun er mer perfekt enn deg? hvorfor har du i det hele tatt gått ned til anoreksia nivået då? ikke gjør deg selv til et dårlig menneske for å så angre i ettertid, om du skjønner!. Under ser du nicole ritchie, tviler på at hun så en reklame plakat og tenke, hmm, jeg er perfekt men vil bli tynn, og så bare skjedde det? Den dag i dag så er hun tilbake til sin normale vekt, (som til venstre ) man får ikke spiseforstyrrelser av å se på bilder av andre, man får det pga deprisjoner og alt mulig annet piss!..Om du er feit og vil ha fine former, hvorfor må en plakat til for at du tenker over hvor feit du har blitt? skjønner? tenk deg om før du ødelegger kroppen din, og ikke la noen retusjerte plakater gå utover helsen din og alt det derre, du er den du er for f'en. Og jo, modeller og kjendiser som bruker sminke ser slik ut som du ser på plakater, de ser faktisk ut som deg når du har sminke på deg, kanskje de er litt penere pga de har mer penger til diverse operasjoner enn det du har råd til, då tenker jeg på kritthvite tenner, botox og silikon.

Det er bare så tidig og lese alle kommentarene og meningene deres angående dette, hvorfor ta livet sitt pga en plakat? hvorfor begynne og grine, få dårlig selvbilde pga en jævla plakat? ånei, det er ikke sånn det skal være rene, det er ikke virkeligheten å se retusjert ut, eg gir meg nå, selvom jeg kunne skrevet en hel bibel ( nei er ikke kristen )..

Sjekk ut dette innlegget, tynn vs babe http://renekleveland.blogg.no/1358187197_modell_kropp_vs__babe.html

Sjekk også ut dette http://renekleveland.blogg.no/babes.html vi er alle forskjellig og burde ikke bli påvirket av noen plakater, men så lenge noen har noe og gjøre på i hverdagen, go for it!..

NOEN MÅ HA ET FORPULT KJEDELIG LIV - UNGDOM MOT RETUSJERING? STAKKARS!!

 • 15.05.2013 - 15:12

Leste en artikkel i dag om noen ungdommer som kaller seg "ungdom mot retusjert reklame", de startet opp i 2010 og går og ser etter reklame hvor modeller osv er redigert, over reklame plakaten tar de et stort klistremerke hvor det står (se under)

Disse ungdommene går rundt i norges byer og leiter etter reklame de mener då er retusjert (redigerte), er det virkelig noen som har så lite og gjøre på i hverdagen og at de i det hele tatt gidder og bry seg om noe slikt? jeg tenker på dette, om du bruker tiden sin på noe så idiotisk og har et så kjedelig liv, så har de sikkert ikke sex før de gifter seg, er kristen og går i kirken hver søndag, eller de rett og slett hater seg selv pga de har stygg kropp, fakta!. 

De mener at alt dette med kroppsfokusering har negative konsekvenser for ungdom, når andre ungdommer ser på plakater hvor fine modeller står på plakaten med en perfekt kropp, kan få ungdommer til og bli missfornøyd med sin egen kropp, og at det kan gå så langt til at de tar selvmord, altså hvor er den jævla logikken? selvfølgelig er bilder retusjert og redigert, det er jo slikt i dag, ikke bare på plakater, men i alle verdens blader og magasiner, aviser osv. Jævla aktivister som bryr seg om alt mulig, er det rart det er hat i verden?. Vi merker bildene med denne advarselen pga bildene ikke er ekte, er det mulig? hva som ikke er ekte? litt redigering? det er jo faen samme person, og alt må jo være perfekt, er jo et produkt eller varemerke som skal selges, penger,penger,penger...Runa fjellanger som er talsperson for dette nettverket mener at når de ser reklame som er retusjert så skriker reklamen til de " dere er ikke bra nok" det er så ekkelt!...De har vært ute etter beyonce i første omgang pga de mener at ingen mennesker er som beyonce, at ingen ser slik ut, til og med ikke beyonce selv ser slik ut, kanskje etter mangen timer i photoshop, noen som er bitter eller?...

De har 10-30 mennesker som går rundt og setter på disse reklamene hver dag, så min konklusjon er at det er 10-30 mennesker med et veldig kjedelig liv, ikke minst noen som hater seg selv og sitt utseene, har jeg rett?....Moteindustrien tjener fett med penger mens vi må gå rundt med dårlig selvtilitt, og mangen ungdommer kommer og sier vi gjør en god jobb for dem, stakkar,stakkar,stakkars mennesker!!

Altså, uansett hvordan man vender på dette, så har man lite oppi hodet om man skal begynne og grine pga noen reklame plakater av en retusjert beyonce, "jeg er så tynn, vil bli som beyonce, jeg tar selvmord, hun er så mye finere enn meg" skjønner du meg? om de aktivistene vil henge opp disse ekle klistremerkene sine, så har jeg rett til og skrive dette innlegget, get it?.

Jeg selv blir ikke påvirket av en dritt, ser jeg en plakat av nugatti feks så løper jeg faen ikke og kjøper meg nugatti, selvom de ikke er så opptatt av matvarer under denne "aksjonen" sin, de bryr seg kun om modeller osv som er blitt retusjert for at moteindustrien osv skal tjene drøssevis med penger. Blir man sjalu av bilder av modeller? pga du selv ikke kan bli det? noen er bare mer heldig enn andre utseende messig, selvom jeg selv har vært jævlig heldig, tihi. Ikke bli så oppgitt når du ser plakater, tenk heller at du er like deilig, eller så går du hjem og laster ned en 30 dagers prøve versjon av photoshop cs6 HER 

I DONT HATE YOU (VIDEO)

 • 15.05.2013 - 14:39

God dagen alle sammen,nå er det snart 17 mai, faktisk bare to dager til, gleder du deg eller driter du i det?. Ihvertfall så er det ikke alltid like lett og få seg søvn, Ikke når noen er overtrøtt og har diverse apper på telefonen. Sjekk ut videoen under, bare et lite klipp fra i natt,5 TIPS TIL HVORDAN DU FÅR MER ENERGI ILØPET AV HVERDAGEN !! ER IKKE SÅ VANSKELIG

 • 15.05.2013 - 14:37

God dagen alle sammen, og igjen, nye tips. Denne gangen hvordan du kan få mer energi iløpet av hverdagen din, om du føler deg svak eller bare tom for energi. Disse tipsene vil hjelpe deg på god vei. 

1. Start dagen med en treningsøkt, En treningsøkt kan være alt fra en rask joggetur, en svømmetur, et besøk på treningsstudio eller noen øvelser hjemme. Uansett hva det er, må du gjøre nok trening for å få blodet til og flyte, og til du føler deg litt andpusten. Hvis du gjør dette i minst 20 minutter først i morgen tidlig, vil du føle at du har mer energi til å fortsette med resten av dagen din. Du vil nok føle deg utslitt når du først er ferdig, men du vil få et kick, og en god start på dagen!.2. Spis en sunn frokost om morgenen. Hvis du forlater huset uten frokost vil du ikke gidde så mye som du ønsker,  du trenger energi. Spis noe som vil gjøre deg våken.Prøv noe som frokostblanding med rosiner og frukt juice, eller grovt ristet brød med eggerøre og kokte egg. Prøv fullkorn müsli eller en fruktsalat med ristet havre. You name it..

(Fortsetter under bildet)3. Ikke ha masse fet mat. Fet mat vil få magen din tung og gjøre deg trøtt og sløv.Få i deg karbohydrater eller fiber rik mat som sakte men sikkert gir kroppen din energi til å holde deg lys våken. Hvis du har litt frukt etter måltidet vil du masse energi i kroppen din og føle deg mer opplagt, prøv fem om dagen..

4. Unngå sukkerholdig drikke og koffein. Selv om det kan virke som energidrikker og de ​​som er høy på sukker og sterk kaffe vil gi deg energi,men dette bare en kortsiktig ting (det hjelper der og då). Du kan velge om du vil drikke energidrikker som burn, red bull osv, men som sagt hjelper det deg ikke i lengden, går du heller over til proteindrikker og proteinpulver, vil du merke det på kroppen din i en uke eller to, om du er vandt til og drikke energidrikker, men du vil merke det på kroppen din om du bytter ut energidrikker med proteinpulver..

 5. Om du ikke har sovet så mye om natten før du våkner om morgenen, ta deg en 20-30 minutter på puten eller sofaen, det skal ikke mer til for at du har mer energi i kroppen din til og holde ut resten av dagen / kvelden før du legger deg igjen...

 

BLOGGEN LEGGES NÅ NED !! :)

 • 14.05.2013 - 00:30

God kveld alle sammen, skjer? vet sikkert at overskriften kan virke litt skremmende, ikke sant? legge ned bloggen? Nei tror du har missforstått litt feil, eller kanskje jeg har skrevet det på en dum måte. Jeg mener at bloggen legges ned for i kveld, at jeg er ferdig og blogge for i kveld, det er jo på tide og ta kvelden. Jeg har jo mangen spennende innlegg fremover, så er jo alltid noe å lese på, ellers så skjer det ikke så mye mer akkurat nå. Lage noe mat og cops på tv. Skal lage meg instagram også, så har jeg det og!.Stay tuned lizzom..Masse spennende...kommer (stopper aldri med blogging btw) ooh noo!!

VILLE DU BADET HER? VERDENS STØRSTE TAK BASSENG

 • 13.05.2013 - 14:59

Velkommen til Singapore, og til marina bay sands. Dette må være det mest spektakulære hotellet du har sett, ihvertfall en av de. På toppen av hotellet, i 57 etasje finner vi verdens lengste svømmebasseng, her kan du da bade og få en sinnsyk utsikt over hele singapore om du vil. Står du på bakken og ser opp på toppen av dette hotellet ser det ut som et surfebrett, og det ser bare sykt ut. Det er mangen som ikke tror det er sikret, at når man bader kan man bare falle rett ut og 197 meter ned, dette stemmer  jo ikke, det er et lite "rekkverk" rett nedenfor som passer på at ingen skal falle utfor, men går du over den, så faller du rett ned. Marina bay sands ble åpnet i 2010 og var da verdens dyreste hotell, i byggekostnader. Sjekk ut de utrolige bildene under, du finner også link til hotellet og booking nederst i innlegget om det skulle falle deg inn og reise til singapore en gang i fremtiden. Kanskje du har vært nettopp her?!:)

Fra nedsiden ser hotellet slikt utOvenfra ser det slikt ut

'

Så har vi tak bassenget, som er verdens lengste basseng, på et tak

Under får du se hvordan bassenget og hotellet er, sjekk den også ut

Du kan sjekke ut mye mer info om hotellet på nettsiden http://www.marinabaysands.com/

Sjekk også ut andre innlegg om reiseliv HER


INNFLYTNINGS FESTEN (VIDEO) GGW 2013

 • 12.05.2013 - 22:56

God kveld, bare en liten video på rundt tre minutter fra i går, fra innflytningsfesten til anne. Det var som jeg skrev i forrige innlegg mangen folk her og noen satt da ute på den ene terrassen i går og noen var jo mer full enn andre, så hvorfor ikke bare dele med dere hvordan anne og en del av jentene var? snakk om å elske livet? god stemning var det ihvertfall, ingen tvil. Legger også ved bilder i dette innlegget så snart jeg får funnet den rette kabelen. 
Trykk på tannhjulet før du ser videoen, og trykk på 1080p for best kvalitet. Måtte bruke youtube editor pga denne pcen jeg har i skrivende stund er litt fucked!. Skal få lagt opp flere videoer og bilder, må bare finne den jævla kabelen! oppdater dette innlegget etter hvert, så ser du flere klipp og bilder. Ha en fin kveldFORBANNA HELVETTE, AT POLITIET IKKE TOK DE!!!!!!!!

 • 12.05.2013 - 03:12

Jada hva sa jeg før festen i dag begynte? at det ville gå til helvette? ja,riktig. Jeg har sikkert noen skrivefeil pga jeg har drikket litt mye men om ikke, good for me. Det begynte med at det ikke kom 60 stykker der, langt ifra, det kom vel rundt 20 stykker og takk gud for det, det var trangt nok og noen måtte sitte utenfor. Alt var helt perfekt helt til klokken ble 00.30 og vi alle skulle ut for å ta taxi, vi bestilte noen taxier og meg og anne pluss3 andre var igjen og ventet på en taxi. Så ringer det på, men jeg var allerede litt sur og forbanna så jeg satt oppe i veien, og så hører jeg noe skriking fra anne og jeg ser ned, der er det en jævel som irriterer meg gang på gang og han vil ikke forlate stedet, uansett hva anne sier, anne ber de gå, de var to stykker. Etter at de nektet så klikker det i hodet mitt og jeg reiser meg fra fortaus kanten og løper ned og skriker kom dere til helvette vekk før eg smeller dere. De nekter, eg tar opp telefonen og de leitet desperat etter alkoholen sin som de har gjømt i hagen til anne. De finner ikke en dritt igjen og de sitter seg i trappene rett ovenfor huset, over veien. Politiet kommer og gjør ikkje en dritt, de bare snakker med de og lar de gå, forbanna idiotisk opplegg. Jeg spør hva som skjer, nei de får bare gå, om de kommer igjen så får du ringe oss så tar vi de med. 

Problemet er at før de kom, så tar han ene fyren (nevner ingen navn, fitte faen) og tar skoen opp i trynet på meg, når jeg sitter på en fortaus kant, en gang til sier jeg, så smeller eg deg rett ned, og då begynte alt sammen, han leker tøff men rører meg aldri, pussy!.. Men når politiet kommer gjør heller ikke de en dritt, og vi så de ikke igjen, problemer er at vi hvet hvem de er, noen ganger forguder de oss, andre ganger som i dag ville de leker tøff og fucke bråk, noe som gikk utover by tiden vår, kunne vært i byn kl 01.00, men var der ikke før 02.00 pga noe forpulte idioter, inkludert at jeg måtte gå med en ødelagt bukse!!! reisr til helvette.

God natt

eg skulle gjerne lagt til videoer men eg finner ikke ledningen, har den ikke her, så får gjort det i morgen i 1900 tiden, ha en fin kveld, og stay outta problem!!!!!!!!!!!!!!!!Kan vise dere videoer og bilder seinere, i 1900 tiden, har ikke kameraet mitt her nå! see ya!!!!!!!!!!

PS: kunne forklar bedre om eg var i skikkelig stand, men kan gjøre det i morgen, inkludert at jeg legger ut videoer!!!!!!!!!!!

I DAG GÅR TING til HELVETTE, ELLER?

 • 11.05.2013 - 18:42

Bare en liten oppdatering, sitter no her med anne og en som heter lene, aka klinkekulen, og det kommer 60 stykker på innflytningsfest  i denne leiligheten på 30 kvd, det må jo til helvette?. Skjønner virkelig ikke hvordan det skal være plass til så mangen, tar vi vekk plassen dobbelt sengen, sofaen, klesskapet, kaffebordet og glassbordet som er i leiligheten er vi nede i 19 kvd, hvordan skal 60 mennesker få plass?. 

Det blir ihvertfall byen seinere, downstairs, og det er faen 3 uker siden sist, nesten 4 siden jeg var ute. Så vi blogges no, take care.!!


Eg skal holder dere oppdatert, dette går til helvette

IDOL ER FERDIG OG SIRI VANT - VERDEN GÅR UNDER ! LES

 • 11.05.2013 - 01:53

Herregud så folk skulle ta av på statuser angående idol finalen då? greit, siri vant og en god hillbilly (eirik) "tapte" idol. Verden går jo ikke akkurat under selvom mangen mente det var kjipt og ufortjent, men så er det sånn med idol at andre plass og tredje plass for den saks skyld kommer like langt om ikke lengre med musikken i ettertid, ser vi tilbake på tredje sesong av idol som gikk i 2005 så kom tone damli på andre plass, mens jorun stiansen ble vinneren,vet du hvem jorun stiansen er? ikke alle vet det, ikke ser vi henne i noen aviser eller medier den dag i dag, men tone damli derimot? du skjønner hva jeg mener.Selvom eirik ikke ble vinneren vil han nok komme mye lengre med musikken sin enn det siri vil, selvom siri ble vinneren, sånn er det med musikk bransjen, og hun vant pga hun fikk flere stemmer, men det betyr ikke at hun kommer lengre med musikken sin enn det eirik vil klare, den tid vil du se. Men om artistene ikke holder det gående, altså fortsetter og gi ut musikk inkludert konserter så vil du se de faller vekk fra alt som heter media og de vil alle bli glemt. Idol er oppskrytt spør du meg, det er ikke de flinkeste som vinner, og det er ikke vinnerene av idol som kommer langt med musikken sin etter sesongslutt, det kan like gjerne være andre plass,tredje plass og ikke minst fjerdeplass. 

SLIK BLIR DU IKKE FACERAPET !!

 • 10.05.2013 - 16:19

Er du lei å bli facerapet på facebook? jeg har et tips til deg, og som vanlig finnes det ikke noe bedre enn rene kleveland's tips..

Er du lei dette? vil du unngå det? då gjør du som du ser under!


THAT'S IT - God helg !! sjekk ut alle mine tips HER og HER

HVORFOR HATER FOLK? DET KAN JEG FORTELLE DEG DU..!!

 • 10.05.2013 - 15:48

Det er alltid folk som må hate på andre, hadde det ikke vært hatere hadde det ikke vært krig, uenighet og mye mer, men desverre er det ikke sånn. Folk hater på andre pga de er sjalu på den personen, enten den personen har noe eller har oppnådd noe den som hater ikke klarer, slik vil det alltid være. Men folk hater ikke bare pga de har lyst og hate, det kan også være de syns noe er jævlig urettferdig, derfor hater de, og noen ganger kan hate gå utover alle andre som det ikke skal gå utover, men hvorfor er det egentlig sånn? at et menneske skal hate på andre? istedenfor at de kan bry seg om seg selv og ikke alle andre rundt seg.

Jeg har selv mangen hatere som hater på meg, men det bryr meg fint lite, for uansett hvor mye jeg hører eller får på meg pga innlegg jeg skriver eller videoer jeg publiserer så driter jeg langt i hva alle andre skal mene om meg som person, de som kjenner meg vet hvordan jeg er, det er det som betyr noe, men kan ikke gå rundt og tenke på om man driter seg ut eller hva en hater skal mene om deg, gjør det du føler for, ikke hva en hater som du sikkert ikke kjenner mener.

En som hater på deg og det du gjør er en person som enten vil gjøre det du gjør, men som ikke helt tør på samme måte, pga de er redd for hva andre skal tro eller mene om de gjør det samme som du gjør, det gir en hater grunn til og hate på deg, for du tør noe andre ikke tør og gjøre.

Om du foreksempel får mye oppmerksomhet, så har du mye hat på deg, du også, har jeg rett? ja, hvem vil vel ikke ha oppmerksomhet? de fleste vil ha det, selvom ikke alle innrømmer det. En hater, hater på andre for å føle seg bedre, men på hvilken måte? ikke vet jeg, men jeg vet at jeg selv driter i hva andre mener om meg og det jeg skriver, det jeg sier og måten jeg er på, vi er alle forskjellig, men desverre finnes det alltid noen som må hate på det du gjør, men tenk på dette, la en hater hate på deg, for du får bare endå mer oppmerksomhet og det gjør hatere forbanna, just be you!..Noen grunner til at folk hater på deg?

De hater på musikken du hører på, hører du på rap er du wannabe gangster, hører du på trance og house tar du piller (extasy)! LOL!. De tørr som sagt ikke være den du er, du er den de egentlig vil være, derfor gjør du hatere pissed off, men om det ikke var hatere i verden så ville du ikke vært den som var så awesome då, du gjør jo noe rett når folk du ikke kjenner hater deg for en ingen grunn, ikke sant?!.

Går du med fine klær, dress osv er du en forbanna soss (pappagutt), går du med joggeklær er du slaur, og går du med rosa skjorter osv (som meg) er du homo?

Suksess, oppnår du noe stort i livet, bygger deg opp en en bra bedrift og det går greit med bedriften og penger ruller inn vil det alltid finnes noen som hater på det også, istedenfor å være glad på andres vegne, noen jobber hardt for å lykkes, andre gir litt mer faen og føler derfor for å hate på det andre lykkes i. Uansett hvor mye man vil unngå det, vil du en dag få en hater, en som ikke liker deg for den du er, eller flere om du blir kjempe kjent, ikke fordi at du gjør noe feil, men fordi at det finnes folk i verden som må rakke ned på andre for at de skal føle seg bedre, noe de virkelig ikke er !..

 

NOEN TRENER FOR Å FÅ EN BEDRE KROPP, ANDRE VIL BLI FEIT, VERDENS FEITESTE!! WTF

 • 10.05.2013 - 15:38

Noen har mål om å trene seg til den perfekte kroppen, andre har mål om å spise seg feit, du leste riktig, 23 år gamle tammy fra usa vil bli verdens feiteste person, og spiser alt hun kan hver eneste dag for å legge på seg, wtf skjer med verden?. Før hadde hun en normal vekt, nå vil hun bli så feit som mulig, og de sier at er du forelsket så er du forelsket, men jeg skjønner ikke hvorfor kjæresten støtter hun på det, greit nok han elsker hun og alt det, men når damen har en normal kropp men plutselig våkner opp en dag og får et sykt innspill i hode, " hey sweety, i wanna get fat, like superfat", det må jo ha klikket for hun?.

Og nei, jeg hater ikke på hun på noen måter, men at hun vil bli verdens feiteste? det er jo bare for dumt, men hennes valg!.

Det er vel egentlig ikke så mye og skjønne. Hun er 155 cm høy og veide en gang 50 kilo, men nå er hun kommet seg opp i 192 kilo, og vil ikke stoppe, tvert imot, hun vil endå lengre, hun vil opp i 300-400, fuck it, hun vil bli verdens feiteste, snakk om å drite i livet? hun vil tydligvis dø, men hun gjør dette for å bli internett kjendis, og hun tjener allerede cirka 10.000 kroner på internett ved at hun poster videoer av seg selv som "fansen" betaler for å se, fucked up? yep!

Hvem betaler for å se på noe slikt? ikke noe frekt ment, men hvem betaler for å se en dame tar på magen sin og snakker om hvor mangen kalorier hun vil spise, eller at hun smeller valkene på kaffebordet? Ikke vet jeg, men en ting vet jeg, hun leker med livet med tanke på helsen!..

Vaffler, bacon og pølser er helt normalt hverdag, inkludert noen besøk hos mcdonalds, og så påstår hun at ingen størrelse er for stor, jo større jeg blir jo mer kvinnelig føler jeg meg, WTF? Lykke til sier no bare jeg, så lenge hun lever!. Er du enig?

BRUK MEG FOR OPPMERKSOMHET, OM DERE IKKE HAR INSPIRASJON, IDIOTER!!

 • 09.05.2013 - 00:10

Er det en ting som irriterer meg er det folk som må kopiere det jeg GJØR, ting som jeg legger ut av innlegg må andre KOPIERE, why? Er jeg så forbanna god inspirasjon for dere? klarer det faen ikke komme på deres egne innlegg uten at dere må kopiere mine innlegg og mine ord? seriøst, det gjør meg forbanna, alle andre vet hvor det orginale innlegget kommer fra, MEG!.

Når du først skal blogge, så skal du blogge om dine egne ting, ikke andres innlegg, greit dere får inspirasjon fra meg, men å kopiere meg 110% og skriver om det samme blir så altfor dumt, det samme innlegget bare med en annen vri, om det er så vanskelig og komme på et innlegg, så slutt og blogg, eller vent til du faktisk har noe å blogge om!. Jeg selv blogger ikke konstant flere innlegg for dagen, gjerne 3-4 innlegg om jeg gidder, og kommer jeg ikke på noe å blogge om, venter jeg, går ikke på andres blogger for å stjele innlegg..Man kan faen ikke kalle seg en blogger når man ikke klarer å blogge med egne ord, ha sine egne innlegg og meninger, hvorfor i helvette vil dere kopiere meg for å så få skryt og oppmerksomhet? tenker ikke dere over at det kommer fra rene kleveland og at du bare dummer deg ut?!.

Før jeg begynte med blogging på blogg.no så kan man trygt si jeg var "kjent", men det var pga en helt annen ting, og jeg hadde blandt annet 25.000 venner på to sosiale nettsider med over 1,2 millioner visninger, dessuten ligger det så mye mer bak dette, men når jeg også begynte med blogg, og alle ser hvor jævlig dette tar av så kommer det alltid idioter som vil ha eller prøver og ta en bit av kaken, ikke det at det hjelper på samme måte eller får samme effekt, si meg en person av ungdommer og folk under 30 som faen ikke vet hvem jeg er i bergen? er ikke noe cocky jævel nå, men det er fakta, og jeg blir jo faen GJENKJENT over alt hvor faen jeg går, og er faen V.I. Fucking P på byn, de alle kjenner meg, men det jeg ville frem til i dette innlegget, gi faen og kopier rene kleveland, ingen kan overta meg, det fins en rene kleveland, og kun en som har tatt over, og det er meg! 

Blogg med dine egne ord, blogg dine egne historier og DONT FUCKIN COPY !!!

NÅ BLIR DET SALG AV ALKOHOL FREM TIL KL 22.00 OG VINMONOPOL I BUTIKK, HVA BETYR DET FOR DEG?

 • 06.05.2013 - 23:56

På landsmøtet i dag sa høyre ja til at alkohol salget skal vare frem til klokken 22.00 og ikke lengre til klokken 20.00. På lørdager vil det være salg til butikkene stenges, og ikke bare frem til klokken 18.00 som vanlig. Det vil også bli vinmonopol i butikk, så lenge det ikke er vinmonopol i nærheten av der du bor, sjenketiden blandt utesteder bestemmes av utestedet. Her er det som ble bestemt..


Hva mener du om dette? happy? eller bryr du deg fint lite om at du har lengre tid på deg, til å kjøpe alkohol?!.

 • Tillate kommunene å ha ølsalg i butikk til klokken 22 hverdager og lørdager.
 • Innføre en ordning med Vinmonopol i butikk i områder uten vinmonopolsalg, innenfor rammen av EØS-avtalen.
 • Vinmonopolet skal få holde åpent også julaften, nyttårsaften, påskeaften og pinseaften.
 • Det skal tillates salg av alkohol på valgdagen.Kommunene skal selv få bestemme skjenketide

42 TIMERS ARBEID - HER ER DEN NYE LEILIGHETEN TIL ANNE - 150 BILDER OG VIDEOR!! LUKSUS LEILIGHET - HELT NY !!!!

 • 04.05.2013 - 00:01

God kveld alle sammen, det har vært lite blogging de siste tre dagene pga jeg har flyttet for anne, fra mandagen og frem til torsdagen har vi stresset ræven av oss, alt i leiligheten (loddefjord) skulle pakkes ned og vi begynte vel på tirsdagen klokken 14.00 og alt var pakket ned og satt utenfor leiligheten før det kom en stor varebil klokken 22.00( tirsdag), og vi kjørte tre turer fra loddefjord og ned til byen, alle tingene fra leiligheten i loddefjord var kommet inn i den nye leiligheten i byn klokken 03.40 (tirsdag) . Så det var veldig mye stress den dagen, jævlig trøtt. Men det stoppet ikke der, vi fortsatte litt og holdt på til klokken 06-07.00 cirka før det ble litt søvn. 

På onsdagen ble sengen skrudd opp og alt det andre, når hun har 18 bossekker med klær kan du bare tenke deg hvor mye klær det er snakk om, og ja, hun har kjøpemani på klær, fordi at det er et par hundre klesplagg som det fremdeles henger prislappen på, lol. Hele dagen gikk med på og fikse opp leiligheten, og klokken 18.30 på onsdagen skulle vi på butikken, men glemte det var første mai og butikkene var ikke åpen, så då ble det dolly dimples, før vi så to episoder med paradise hotel, etter det gikk hele natten til rydding, klokken 07.00 stoppet vi opp og det ble litt søvn. Torsdagen i går, våknet vi opp og det var hele stuen igjen hvor alle klærene skulle inn i skap og 150 par med sko skulle sorteres, badet skulle også fikses. Klokken 18.00 var alt sammen ferdig og vi brukte totalt rundt 42 timer fra begynnelse til slutt, men det var verdt det, det ble jævlig fint og jeg er glad på hennes vegne at hun fikk den leiligheten og at jeg kunne hjelpe til skulle bare mangle, her kommer det utrolig mangen bilder, fra den gamle leiligheten hvor vi begynte og plukke ned alle tingene til den nye leiligheten, fra begynnelse til slutt, inkludert en langt video som viser hvordan de tre siste dagene har vært, og ja, nå er jeg tilbake igjen på bloggen, YO!:)¨

Før dere ser alle bildene må du gjerne se disse tre videoene først :)

Under ser du del 1 av 2, filmet i leiligheten fra loddefjord..

Og så har du fra den nye leiligheten, del 2 av 2...

Her er den gamle leiligheten i loddefjord, dagen før vi begynte..

Gangen i den gamle leiligheten i loddefjord.

Stuen i loddefjord..

Så begynte vi og ta ned ting fra veggene..

Skrudde ned alle speilene i gangen..

Mens anne og en vennine var og kjøpte noe verktøy ble jeg igjen og styre på, simpsom på tv...

Dobbeltsengen som skulle skrues fra hverandre..stress

Alt måtte egentlig bare legges i stuen før vi begynte og bære det utenfor leiligheten..

Så begynte vi og samle alt opp i bossekker og satt det utenfor ...

Alt mulig fra kjøkkenet og speil, inkludert noe klær..

Om jeg sier over 150 par sko, tror du meg? det bør du...

Jada, tror jeg er noe jeg ikke er likksom...

Klokken begynner og bli mye, rundt 22.30 og vi har holdt på hele dagen...

Anne gidder snart ikke mer og vil komme seg inn i den nye leiligheten, snapchat tror jeg...

Begynner og bli veldig mye utenfor, alt i alt var det vel 30 bossekker...

Stuen begynner og blir tom, et par ting gjenstår og klokken er snart 23.30 om natten, tirsdag...

Var heldig med været, det var meldt 10 dager med regn, men været var fint hele kvelden og natten..

Og så var alt tomt, ingen bossekker og hele leiligheten var tømt, kun noe vaskemiddler igjen, alt er kjørt til den nye leiligheten og det ble kjørt 3 turer alt i alt. Klokken er nå 02.45..SÅ KOMMER VI TIL DEN NYE LEILIGHETEN KLOKKEN 03.40..HER ER BILDENE AV DEN NYE LEILIGHETEN, HER MÅTTE ALT TAES OPP OG RYDDES PÅ PLASS, ALTSÅ ENDÅ MER STRESS :)!!

Her ser vi då badet i den nye leiligheten, 10 ganger finere enn den i loddefjord..Ting begynner og komme på plass i skapene på badet..Dusjen på badet, luksus...

Lyst og fint, spotter i taket :)... Helfliset bad

Etter en hel dag med jobbing og stress ble det nattmat, kyllingfileet med ris, nam!:) Ny komfyr også

Alt er nytt og ny oppusset, nye håndtak og kjøkken er også i leiligheten...

Står man på kjøkkenet ser man inn til stuen..lyst og fint

Kan også se mot gangen fra kjøkkenet...I stuen er det totalt 8 spotter i taket...dempet belysning..

Kjøleskapet er også nytt...

Litt dugg på bildet ettersom jeg måtte ta meg en dusj etter en lang, lang dag og natt med bæring :) utslitt

I stuen var det lempet masse greier, inkludert flatskjærmen og glassbord...

Bak hvor sengen skal stå kan man se mot kjøkkenet ...veldig mye klær i stuen kan man si..Dagen etterpå var det dolly dimples, før vi fortsatte med og få tingene på plass i leiligheten.. :)

Så skulle sengen skrues sammen igjen og setter på plass i denne nye leiligheten..

Home...

Sengen begynner og komme seg, jeg måtte skru og anne måtte holde på plass, work team!:)Så skulle garderobe skapet som egentlig sto på andre siden flyttes bort til sengen, sengen er kommet på plass som du ser...

Alle klærene ble dumpet i en stor haug slik at vi hadde oversikt, over 1500 plagg....( det er mye mer enn på bildet)Så kom tv benken på plass inkludert flatskjærmen..good stuff.Så er det jo også GET kanaler i leiligheten inkludert internett og full pakke...

Det var over 3 bossekker med sko, men jeg lot KUN favorittskoene som hun bruker stå fremme... og det er jo heller ikke lite

Fra gangen med en gang du kommer inn i leiligheten finner du badet, lyst og fint bad:)Verdens beste dusj kan man si...

Fra innsiden av dusjen...

Alt er på plass på badet, og det begynner og se veldig bra ut..

Alt er også plassert i skuffer..

Samme med bretting av håndklær :)...

Det er også IKKE mangel på luftrensere i leiligheten så det lukter alltid friskt og godt..Så har vi da kjøkkenet..

Ny ventilator er det også...Vunduet på kjøkkenet, lite og koselig..

Spise bordet som står forsiden av kjøleskapet...inn til stuen.

Her kommer det en sofa, så se for deg en sofa med glassbordet der...:)

Nå begynner det og se veldig bra ut, sofaen er på plass, glasskapet og tv benken inkludet tven:) good shit

Sko,sko,sko,sko, skodilla.noHvite hyller med hvite ugler, cool:)Som sagt, helfliset dusj med herdet glasshyller i dusjen, awesome!..

Denne viften gjør slik at hele leiligheten lukter den shampoen du bruker når du dusjer, ikke tull en gang...

Designer lampe på badet, pimpin...

Så der har dere min uke, og jeg kan også blogge igjen :) god helg alle sammen!:)

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no