hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

LAST NED BLOGGHITZ - 16 LÅTER

 • 30.05.2014 - 17:51

IRRITERES DU OVER MENNESKER NÅR DE LAGER SMATTELYDER? DET ER EN MEDFØDT HJERNESKADE

 • 30.05.2014 - 16:36Alle opplever at visse lyder irriterer dem. Enten det er lyden av summing, knokeknekking eller smatting - enkelte lyder driver oss gale. Men hva skjer når folk strekker hatet litt for langt? Det kalles misophonia (Selective Sound Sensitivity). 

Misophonia er en hjerneskade fordi den lidende blir rasende av normale, vanligvis harmløse, lyder. Disse lydene kan komme fra mennesker som spiser, puster, hoster eller bedriver noe annet dagligdags støy.

Det er ikke normalt å bli irritert over slike lyder, men 1 av 10 har faktisk denne hjerneskaden i Norge.

Det er tusenvis av lyder som kan irritere deg, men hvorfor blir akkurat du irritert men ikke de andre som sitter rundt deg? som hører de samme lydene? svaret er fordi ikke alle lar seg irritere av slike lyder. Misophonia er noe du er medfødt med og det finnes en behandling for å bli kvitt det. 

Mens de fleste blir irritert når visse lyder gjentas, vil folk med misophonia øyeblikkelig bli fylt med raseri. Tilfeller har blitt rapportert om mennesker med misophonia som bokstavelig talt har slått hull i vegger, kastet objekter på tvers av rom og blitt rasende under familiemiddager rett og slett fordi de hørte noen tygge.

Det interessante er at hatet vokser når den forferdelige lyden kommer fra noen de er følelsesmessig knyttet til, som et familiemedlem eller nær venn. Forståelig nok har folk som lider av misophonia mange sosiale problemer som følge av tilstanden. 

PUBLISERER DU SLIKE BILDER AV BEINA DINE? DETTE ER HVA JEG SER

 • 30.05.2014 - 16:13

Er du jente som leser dette kan jeg garantere deg at du sikkert har tatt et bilde av beina dine når du enten soler deg eller når du sitter på stranden. Grunnen til at du tar bilder av beina dine er fordi du vil vise den fine brunfargen din, og det er ingenting gale med det, har du fin brunfarge skal du nesten være stolt av det, ettersom vi bor i kalde Norge

Men har du tenkt på dette? når du ligger ut slike bilder så ser det ut som hot dogs pølser? at du griller pølser på grillen? tro meg, mange av bildene er vanskelig å skille fra bein og pølser. Sjekk ut eksemplene under så forstår du meg.

Under ser du 3 bilder, de 2 første bildene er kvinne bein.

Det tredje bildet er hot dogs pølser, skjønner du hva jeg mener?...


Nå vet du det. Alle dere hundre tusen jenter...

Følg meg på Facebook HER

NÅ KAN DU BETALE MED PUPPENE DINE + AT DU TJENER PENGER SAMTIDIG MED TITCOIN (VIDEO)

 • 24.05.2014 - 14:44Er du en av de som liker å flashe puppene dine til folk du ikke kjenner? vel, nå kan du endelig få noe igjen for det. Det vil snart være mulighet for å betale med Titcoins (online valuta).

La oss si du er ute på byen og ikke har penger på kortet eller mer kontanter, vis bare frem puppene dine, for det er nemlig betalingen.

Istedenfor at du drar kortet ditt, så tar personen bak kassen opp en mobil som de har tilknyttet Titcoin, knipser et bilde av dine delikatesser, og dermed har du betalt. Jeg er ikke så sikker på om en dame på 50 år med hengepupper får like mye verdi for sitt puppebilde som det en dame på 25 år vil få, men det får tiden vise. 

Det er vel ingenting som er bedre enn at du får det du har lyst på bare ved å vise frem noen pupper? samtidig som du får betalt for det også?. Jeg vil ikke påstå det er prostitusjon, for her er det ikke noe fysisk kontakt med andre, it's all free stuff & money honey.

Hvordan vet jeg hvor mye penger jeg har tjent? 

Svar: Du får en sum for hvert bilde du tar. La oss si at et puppebilde er verdt 50 titcoins, tar du 20 pupperbilder på en dag har du tjent deg 1000 kr. Disse pengene er knyttet til en titcoin konto som du sparer opp alle pengene på.

Hvordan og hvor kan jeg gjøre dette? 

Svar: Om butikkene / barer / nattklubber osv godtar Titcoin som betaling, så gir du beskjed om at du skal betale med puppene dine. Ekspeditøren vil da ta frem en mobil og knipse et puppebilde av deg. Bildet blir beskjært før det lastes opp på internett og du er anonym. Når bildet er tatt får du Titcoins inn på din konto. Kjøper du noe som koster 500 kroner (feks) må du ta 10 bilder. 

Hvor kan jeg bruke mine opptjente Titcoins?

Svar: Du kan bruke de på samme sted du tok puppebildene dine. Alle steder som aksepterer Titcoin som betalingsmiddel.

En liten del av pengene vil gå til brystkreft-forskning, så her er det vinn vinn for alle sammen. Det er mange fordeler med Titcoins, se videoen under.

Get them titties out

SELGER MIN EKSMANNS KIA SPORTAGE TURBO UTROLIG BILLIG PGA BARNEBIDRAG

 • 24.05.2014 - 14:39

Her er det virkelig et kupp. Ingrid selger bilen til sin eksmann for å fjerne gamle minner. ZOOMET INN

DETTE SKRIVER FOLK OM RENE KLEVELAND PÅ TWITTER (VIDEO)

 • 15.05.2014 - 22:52

KONKURRANSE, VINN GELENEGLER INKLUDERT UV MASKIN (KOMPLETT HJEMMESTUDIO)

 • 14.05.2014 - 13:00God dagen alle sammen. Kjører i gang den beste og dyreste konkurransen så langt. Denne gangen kan du vinne komplett hjemmestudio. Altså gelenegler med UV maskin og alt utstyr du trenger. Nå trenger du ikke betale rundt 1000 kr for at andre skal gjøre det på deg. Gjør det selv eller få en vennine til å gjøre det for deg. Geleneglene varer i cirka 2-3 mnd, før du fester på nye igjen.

Du får med 300 negler, så du har rikelig.

Det eneste du trenger å gjøre er å like denne Facebook siden (TRYKK HER)

Skriv inn ditt fulle navn i dette kommentarfeltet.

Trykk på DEL under. That's it

Vinneren trekkes om 6 dager, tirsdag 20 mai. Lykke til alle sammen!.

PS: Jeg har endå en konkurranse ute nå hvor du kan velge deg for 1000 kr i klær.

Trykk (HER) for å komme til innlegget. 

HER ER MIN NYE GULLKLOKKE

 • 14.05.2014 - 00:03

Heisann og god onsdag alle snuppiser. Jeg har masse spennende på gang, bare så det er sagt. Men over til saken, har du klokke til 100.000 kr? ikke jeg heller. Men du skulle nesten tro den kostet det sant? helt enig.

Klokken kommer fra (HER) så sjekk ut nettsiden og kjøp deg en skikkelig klokke du også.


Klokken er av skikkelig kvalitet og veier mer enn puppene til damen din. Neida, joda. Men skal man først ha en skikkelig klokke så kjøper man en skikkelig klokke. Og den nettbutikken (HER) selger kun kvalitet, og kvalitet koster. Den forrige klokken jeg hadde var noe drit, med sånn gele-reim. Nå føles det så mye bedre på venstre armen min.


Ha en fin dag videre, igjen, sjekk nettsiden (HER) de har også sinnsyke kvinneklokker som du helt sikkert vil elske.

Vi blogges siden..

DETTE MENER KVINNER, LES MENN!

 • 11.05.2014 - 14:261. Fint.

Dette ordet bruker kvinner etter hver diskusjon når de ikke vil diskutere mer med deg. Ja, de har rett. Det betyr også at du skal holde kjeft, aldri bruk ordet "fint" når hun spør deg om hvordan hun ser ut. Det vil bare føre til en ny diskusjon du kommer til å tape.

2. Fem minutter.

Husk alltid at fem minutter betyr en halvtime / time. Du kan ikke akkurat klage på kvinnen når hun bruker mer enn fem minutter, husk at du drøyer tiden like lenge når du ser en fotballkamp på TV, bare fem minutter til kjære, de scorer snart. Det går begge veier, så bare la hun bruke den tiden hun føler hun trenger.

3. Ingenting.

Dette ordet betyr mer enn du tror og du bør passe deg. Ordet blir ofte brukt når kvinnen føler seg helt jævlig (dårlig dag / makeup /hår osv). Om hun sier ingenting bør du ikke spørre "er du sikker?" dette får hun bare til og koke endå mer innvendig, tro meg - been there, done that.

4. Værsågod (mens hun hever øyenbrynene).

Om hun sier ordet værsågod og hever øyenbrynene samtidig mener hun det motsatte. Ordet værsegod betyr ikke at du har fått en godkjenning til og gjøre noe, det betyr du kan gjøre det på eget ansvar. Om du gjør det selvom hun sier værsegod (mens hun hever øyenbrynene) så vil hun bli oppgitt og lei og du sitter seinere i sofaen og diskuterer med hvorfor du gjorde det selvom hun sa det vær greit. Ja, kvinner er komplisert.

5. Værsågod (uten at hun hever øyenbrynene).

Selvom hun sier værsegod uten at øyenbrynene heves skal du ikke tro det er greit. Det betyr jeg gir opp eller gjør hva du vil, jeg bryr meg ikke. Kvinner er smart.

6. Høyt sukk (arrgh).

Dette er ikke et ord, men det er en viktig form for kommunikasjon mellom en mann og en kvinne. Dette blir svært ofte misforstått av menn. Et "høyt sukk" betyr at hun synes du er en komplett idiot og lurer på hvorfor hun kaster bort sin dyrebare tid på å krangle med deg over "ingenting"!

7. Å??.

Dette ordet - etterfulgt av noen uttalelser - betyr store problemer. For eksempel: "Å, jeg snakket med ham om hva du gjorde på i går kveld." Hvis hun sier "Å?" før en uttalelse, bare løp - ikke gå. Hun vil fortelle deg at hun har det "bra" når hun er ferdig med å kaste klærne dine ut av vinduet, ikke forvent at hun kommer til å snakke med deg før om 2 dager.

8. Det er greit.

Dette er en av de farligste uttalelser en kvinne kan si til en mann. "Det er greit" betyr at hun ønsker å tenke lenge og hardt før de bestemmer seg for hva straffen vil bli for det du har gjort. "Det er greit" er ofte brukt i forbindelse med ordet "fint" og et hevet øyenbryn, jeg råder deg - gå videre. Ikke la deg lure, når hun har hatt tid til å planlegge en liten stund vil du få store problemer. Kvinner ser mye på drama serier og CSI Miami, Just sayin!

9. Takk.

En kvinne sier takk til deg. Ikke tenk på hvorfor hun takker deg, bare si "bare hyggelig, kjære".

10. Tusen takk.

Tusen takk er stor forskjell fra takk. En kvinne sier"tusen takk"når hun er forbanna på deg. Det er vanligvis etterfulgt av et "høyt sukk". Dette betyr at du har fornærmet henne på en måte. Vær forsiktig med å spørre hva som er i veien etter et "høyt sukk" da hun bare vil svare «ingenting»..

SPISE

TRYGGEST: Hvor vil du gå for å spise middag?

TRYGT: Skal jeg hjelpe deg med middagen?

LIVSFARLIG: Hva er det til middag?KLÆR

TRYGGEST: Wow, se på deg

TRYGT: Du er drit fin i de klærene

LIVSFARLIG: Skal du gå i det?

PENGER

TRYGGEST: Her er lommeboken min

TRYGT: Her er kortet mitt

LIVSFARLIG: Hva skal du med 1000 kr?

Og er du kvinne som leser dette? har du en kjæreste som ikke forstår seg på deg? send han dette innlegget så slipper du å forklare deg. 

KAN NOEN VISE DISSE KVINNENE HVORDAN MAN TEGNER PÅ NYE ØYENBRYN?

 • 11.05.2014 - 14:13

Det jeg ikke skjønner og forstår som jeg har skrevet i tidligere innlegg er hvorfor jenter fjerner øyenbrynene sine for og så tegne på nye? det gir jo ingen verdens mening. Noen klarer og tegne nye øyenbryn på, på en normal måte, andre ser ut som de har gjort det på et nachspiel. Hvorfor tenker du ikke på at andre kan få hjertestans? du ser ut som noe fra en annen planet, sånn virkelig!

Om disse kvinnene under syns det er fint med måten de har tegnet på sine nye øyenbryn vet jeg ikke, uansett ser det helt jævlig ut. Så derfor sier jeg det igjen, behold dine normale øyenbryn, de er uansett mye bedre enn når du tegner på nye! 
Lik om du har finere øyenbryn

DETTE ER GRUNNEN TIL AT DU ALLTID BØR SI JA TIL EN KVINNE

 • 11.05.2014 - 14:03

Dere vet kvinner, dere mannfolk ja, er du klar over at du ALDRI skal si nei til en kvinne, men JA?. Å si nei er noe av det dummeste du kan gjøre.

Om en kvinne (kjæresten din, eller hvem som helst egentlig) ber deg om en tjeneste og du sier nei, hva skjer da? du har kanskje opplevd det før, hun straffepuler deg, litt drøyt, men fakta som faen. Om du sier at du er opptatt med noe eller at du virkelig ikke gidder, så kan du egentlig bare angre ræven ditt når kvelden kommer. Er du en som spiller mye? kan det spillet gi deg sex?.

Greit nok, ikke alt handler om sex, men når du sier ordet NEI til en kvinne, så smeller Karma tilbake når du trenger noe, og helt på den tiden du trenger noe mest.

Du sniker deg inn på soverommet der hun ligger klar for å "sove", du tar av deg undertøyet og hopper til sengs, sniker deg inntil hun bakfra, men failer totalt. "Håper faen ikke du er borti meg no, då smeller det", noe i den duren vil du få høre.

Hvorfor failer du? fordi hun straffer deg vel, kvinner er noen forbanna smarte mennesker, de tenker lengre enn vi mannfolk gjør, de har alltid en plan, akkurat som Macgyver (han smarte fyren fra 80 tallet).

Du tenker kanskje at det sure trynet hennes vil gå over?, bare fordi at du sa nei tidligere på dagen, og når kvelden kommer vil hun nok smile igjen?, sexen din får du uansett?, hell no!..

Ikke tenk slik, om du virkelig syns at en spillkveld med en kompis eller to er viktigere enn og hente damen din som har vært hos en vennine og siste buss er gått for kvelden og hun må gå hjem , så kan du faen bare si hei til en lang tørr uke, det fortjener du når du ikke gjør som kvinnen din sier.

 

Aldri fall i den fellen, om en kvinne spør deg om noe, gjør det. Ikke utsett noenting som helst, de kan ta igjen, ikke tro de glemmer, de lagrer alt og er veldig smarte, akkurat som et minnekort, de er ikke bare dum og deilig som DU tror.

Som sagt, du har ingen unnskyldinger, whats so ever når det kommer til kvinner, de er noe du må prioritere før alt annet. Og hvor vanskelig er det å bare si JA? så har du en fornøyd kvinne og ingen problemer.

HER ER 17 TING DU BARE IKKE BURDE GJØRE PÅ FACEBOOK

 • 06.05.2014 - 22:32


Det er din egen Facebook profil, så du kan skrive å gjøre akkurat det som måtte passe deg, men det er en del ting som irriterer de fleste.

En ting du bør tenke på, fremstiller du deg som en idiot? ja det gjør du om du gjør noe av det som står på min liste. Jeg sier ikke at du bør bry deg, men håper alle som gjør disse tingene tenker over dette. Kan garantere at det ikke bare er jeg som tenker "hva faen driver du med?" bare vær glad Facebook ikke har en liker ikke knapp, ennå. 

Når du liker din egen status på Facebook, er du virkelig seriøs? Jeg ser det hele tiden, flere ganger for dagen. Når du poster en status, så er jo det en grunn til at du poster den? ikke sant? så hva er greien med at du må like din egen status? er det for at du skal gi alle klar beskjed om at din status er BEST? jeg har tatt printscreen under så kan du se selv hvor dumt det ser ut. Ser det ikke ut som jeg er en taper om jeg liker min egen status?

Er du en kjendis? neivel, hvorfor poster du flere titalls bilder i timen med selfies? det er irriterende. Om du liker deg såpass mye kan du lage deg en Fanpage på Facebook (trykk HER for å lage) så kan heller invitere alle dine venner til å like siden slik at de som faktisk vil kan få dine bilder i feeden sin, uten at du må spamme de med bilder av deg selv som de egentlig ikke vil se..

Det er en stor grunn til at du blir slettet på Facebook, det er INGEN som vil ha hele Feeden sin med kun bilder av DEG. Ikke post så mange oppdateringer med bilder, om du bestemmer deg for at du i dag kommer til å ta 30 bilder, last heller alle bildene opp i et album samtidig eller lag deg en Fanpage (igjen, trykk HER)..

Er du gravid? greit, du kan gjerne oppdatere en status med at du er det slik at alle dine venner får vite den store nyheten, gratulerer. Men er det virkelig nødvendig at du legger ut ultralyd bilder av det lille nurket som ligger inni magen din?. Om du vil vise det frem kan du heller vente til du får venner og familie på besøk, Facebook er ikke stedet til slike ting, just sayin..

Ikke vær pålogget på Facebook når du drikker. Ja, jeg har gjort det flere ganger men våkner dagen derpå og angrer. Når du drikker skriver du mye du til vanlig aldri ville gjort. Logg alltid av Facebook før du skal drikke og ikke engang tenk på Facebook når du drikker. Heldigvis har jeg blitt bedre til akkurat det, men jeg er vel ikke akkurat den eneste som har gjort slike feil? Alkohol + Facebook = FAIL.

Skal du på trening? du trenger ikke poste 5 statuser på 30 minutter, sånn helt alvorlig. Det er flere som gjør dette, et bilde legges ut når de løfter vekter før et nytt bilde kommer 5 minutter etterpå av at de har hoppet på tredemøllen, Woooho så flink.

Selv om du ikke poster 5 statuser når du er på treningsstudiet så har du gjort en god jobb, registrer deg heller på treningsforum.no (TRYKK HER) så kan du poste så mye du vil. Dette er bare irriterendes, det er også de som poster masse bilder på Facebook samtidig som de samme bildene postes på Instagram og Twitter + at de samme bildene blir sendt på Snapchat (virkelig?)

Er du i et forhold? kjæreste, samboer eller ektemann? greit, kan du være så grei og holde problemene dine for deg selv?. Er det virkelig nødvendig at hele Facebook ser hvilke problemer dere har i forholdet? ta det heler face2face istedenfor at dere krangler over Facebook, dere er ikke 13 år.

Det er ikke bare pinlig, men det ser faktisk ut som dere lever er kjedelig liv, at dere har verdens mest tragiske kjæreste forhold. Eller syns du dette ser så kult ut?.

Skal du spise? virkelig? wææ det skal jeg også. Tror du at du er den eneste i hele verden som spiser en kake? eller en muffins? tro det eller ei, du er ikke den eneste som spiser en middag eller lunsj på cafe. En ting jeg ikke skjønner er hvorfor folk legger ut bilder av frokosten, lunsjen eller middagen sin på Facebook.

Hva er vitsen? kan godt være du syns det du spiste var godt, men hva kan et bilde av det du har spist gjøre med oss andre? sjalu?. Ikke legg ut bilder av hva du hele tiden spiser eller drikker, bruk Instagram, selv om det er like latterlig (det er bare mat).

Er du blitt en nybakt mamma? ikke legg ut flere hundre bilder av barnet ditt. Jeg skal ikke si som de fleste andre sier "har barnet ditt sagt det er greit du legger ut bilder?" eller "hva med å vente til barnet er gammelt nok til og bestemme selv?". Nei, det jeg mener er at det er irriterende når folk legger ut 100 bilder for dagen (kanskje litt overdrevet) men utrolig masse bilder av ungen sin på Facebook.

Du trenger ikke legge ut bilder hele tiden for at du skal bevise til dine venner at du elsker ungen din. Når veggen til dine venner kun består av barnebilder kan de fort bli lei, ikke bare venner, men også andre som du ikke kjenner. Dessuten vet du aldri hvem som lagrer bildene av barnet ditt, det finnes rare mennesker der ute som kan misbruke bildene, ikke bare av barnet ditt, men alt du legger ut er offentlig. .

Er du irritert over noe? ikke klag hele jævla tiden. Det er flere av de som skriver klagestatuser hver eneste gang det skjer en liten bagatell, og det kan fort bli irriterendes for alle du har på vennelisten din. Det er ingen som liker at du kun poster negative statuser, se eksempler under:.

Slike statuser har du sikkert sett før, hvem kan egentlig hjelpe deg?. Let etter nøklene, ikke skriv status av hver minste ting..

Ingen bryr seg hvorfor din spotify ikke virker, se om du får fikset det før du klikker og skriver statuser! Dette er bare et par eksempler, du har sikkert sett flere tusen andre statuser over folk som klager over hver minste ting. Jeg har ikke tellingen over hvor mange statuser jeg har lest som får meg til og tenke "eehh er du seriøs eller? har du tatt medisinen din?". Ikke klag over hver minste ting, pust dypt inn..

Er du forelsket? det er bare kjempeflott og fantastisk, men en ting du bør unngå er at dere oppfører dere som dere var drittunger og nypult. Jeg ser dette hele tiden, fra 16-40, spiller ingen rolle. Dette er bare ubehagelig og rart for alle oss som må lese slike ting.

Nå snakker jeg ikke bare om en status, men når dere kommenterer frem og tilbake om hvem som er best og hvem som er mest fantastisk begynner jeg faktisk å lure på om dere skriver slikt for å skjule at dere faktisk har det helt jævlig bak skjermen.

Om dere elsker hverandre så er det nok til at dere selv vet det, trenger ikke vise det hver dag, hele tiden på Facebook. Og blir du tagget i en status som din kjære har skrevet, kommenter Loveu2, ferdig med saken!

Det sies faktisk at de som overdriver helt enormt mye (som mitt eksempel under) vel, de har egentlig et vanskelig forhold samtidig som de vil fremstå som perfekt til alle andre. Trist men sant.

Lik min status! Hva er greien? om du skriver en status og noen liker det du har skrevet, vel da klarer de fint å trykke "liker" selv. Du har sikkert fått en sånn melding på chatten før? og vi har sikkert alle gjort det selv, men det er seriøst litt barnslig.

Ikke spør om noen kan like statusen din, du vil få en "like" fra de som faktisk liker det du har skrevet uten at du må spørre rundt på chatten. 

Det er ikke synd på deg. Hva er du ute etter når du skriver statuser som "fy faen, jeg kan ikke tro det skjedde" osv, sympati?. Du er kun ute etter oppmerksomhet, likes og at folk skal snakke med deg.

Hvorfor skrive en slik status men ikke fortelle hva som faktisk er gale? hva som faktisk har skjedd? BULLSHIT! Det er ikke få som gjør dette, jeg ser det hele tiden men ingen vil fortelle hva som faktisk er gale. 

CAPSLOCK. Kan du være så snill å skrive uten capslock? når du bruker den knappen ser det ut som du skriker etter oppmerksomhet. Det er ingen som vil se din kommentar eller status bedre eller raskere selvom du bruker den. Capslock=SE PÅ MEG,JEG VIL HA OPPMERKSOMHET! 

Om du skifter sivilstatusen din på Facebook flere ganger i uken, så ser alle sammen det. Og du må regne med at folk blir nyskjerrig. For det første ser det ut som dere er veldig ustabile, ikke en kul ting akkurat. 

Men du gjør det ikke noe bedre når du skriver sinte statuser om at dere elsker hverandre og ikke har problemer i forholdet når du skiftet sivilstatusen din 322 ganger i uken. Bare ikke gjør det.

Ser det ikke rart ut?

En ting jeg aldri har forstått er når noen har lagt meg til som venn, jeg godtar og så spør de "hvem er du?". Altså hva er greien då? var jo ikke jeg som la deg til som venn? har aldri forstått meg på slike mennesker. Jeg hadde vært flau og slettet profilen min om jeg hadde spurt noen om det samme, om JEG la deg til som venn.

Dette gjør du bare ikke. Det er jo ikke noe flaut at du har lagt til en person? skriv heller "takk for at du godtok" eller, "heisann, wanna cuddle?".


Jeg får ikke sagt det nok, badevideoer på Facebook er det dummeste. Du vet at du ikke MÅ gjøre det fordi alle andre gjør det sant?. Jeg utfordrer @renekleveland (ditt navn) til å bade innen 24 timer. Bare slutt, det blir for dumt.

Dessuten stresser du alt for mye for en 6 pk med alkohol. Og siden alle du utfordrer gjør det for å være "kul" så kommer du aldri til å få deg en 6 pk med øl, cider osv, så var det verdt å hoppe i havet for ingenting? bortsett fra frostskader i underlivet?.

Dette er bare NEI!


Lager du en profil til din hund eller katt er det noe som ikke helt stemmer. Selv om det sies at hunden er menneskets beste venn, så trenger du ikke ta steget så langt som dette. Og det er jo du selv som styrer profilen til dyret ditt, så hvorfor? hva er vitsen?. Har aldri forstått meg på slike mennesker og aldri vil jeg gjøre det heller.

Bare ikke lag profiler som dette


Vi blogges:)

FACEBOOK KRASJET PÅ GRUNN AV OVERBELASTNING AV 150.000 NORSKE BADEVIDEOER

 • 06.05.2014 - 02:45


Om du ikke kom deg innpå Facebook fra klokken 22.30 og utover natten i går kveld, så vet du hva jeg snakker om. Til dere andre som sovnet før 22.30, dette har skjedd. I flere timer var Facebook nede pga overbelastning av Norske badevideoer. Om dere ikke skjønner at det er på tide og gi en god faen , så er det bare forbanna trist. Ser dere ikke hvilket stort problem dere har stelt i stand? slutt å vær så sinnsyk barnslig, håper alle dere bare drukner snart.


Jeg mener det ikke bokstavelig, at dere drukner, men du må skjønne og forstå meg. Når verdens største sosiale nettsted, Facebook, blir "lagt ned" noe som varte i litt over 4 timer og rammet de fleste brukerne i Norge og Sverige, pga norske badevideoer rævkjærte Facebook sine servere, ja då bør det ringe en forbanna bjelle oppi hodet på enkelte. 

Over 150.000 badevideoer har blitt lastet opp på Facebook på et par dager, det er bare faen IKKE greit.

Jeg nominerer... klar over hvor dumt det høres ut? du hopper ut i det kalde vannet i minus grader og får frostskader på kjønnsorganet, alt i håp om å tjene deg litt alkohol. Neste person jeg ser deler/ legger ut en badevideo, sletter jeg!

Update: kl 02.43, problemet er fikset!


NÅR PURRELØK I PLASTIKK ER NORGES STØRSTE PROBLEM

 • 05.05.2014 - 16:36

Det har seg sånn for de av dere som ikke har sett dette eller lest om denne saken, så var det en gammel dame som ble steik forbanna på BAMA fordi BAMA solgte purre i plastikk. Denne gamle damen hadde gått på butikken for å kjøpe inn purre til et middagsbesøk, men der som purren alltid lå, HEL, uinnpakket uten plastikk lå den nå i plastikk og avskåret.

Datteren delte bildet for sin mor, på sin egen Facebook vegg! (linker nederst i innlegget).

Her er litt av det som sto i avisen!

Ja, ropte og gråt. Forferdelig opprørt pga en purreløk, det samme hadde jeg vært om jeg ikke hadde tatt medisinen min.

Over 14.000 har likt bildet og 7.800 mennesker har delt det videre. Også 533 kommentarer kom inn, det er jo et helvette på jord at BAMA nå hadde kommet med purreløk i plastikk. Når jeg leser i kommentarfeltet vet jeg ikke helt hva jeg skal tro, drømmer jeg? er dette sant?. Drit i krig, drit i folk som dør, drit i alt annet, denne uken var fokuset rettet mot en jævla purreløk!

Jeg har funnet frem noen av de kommentarene...

Det er tuppen folk vil ha, det er ingen verdens tvil. Ellers hadde ikke det vært så stor diskusjon om en forbanna purreløk. Etter et par dager tapte BAMA saken, desverre. Og de trekker nå plastinnpakket purre vekk fra markedet (LES HER).

Jeg er flau over å være Norsk!

Kilder: e24.no 

Facebook link til bildet / statusen 

PAKKE I POSTEN, ER DU SEXY OG VILL? DÅ ER DETTE NOE FOR DEG

 • 05.05.2014 - 16:20

Heisann alle snuppiser. Har fått pakke i posten og denne gangen er det litt andre varer kan man si.

Uansett hvilket kinky liv du lever er det noe for deg også, de selger alt du kan tenke deg. Ta turen innom og sjekk ut produktene, du kan enten trykke --> (DIREKTE LINK) eller trykke på linkene under hvert bilde for å sjekke ut innkjøpene under.

Du vil IKKE angre...

Det kommer forresten konkurranse hvor du kan vinne produkter under, stay tuned!

Aqua glidekrem kjøpes (HER) for 149 kr stk - Sensuva ON (orgasme olje) kjøpes (HER) for 195 kr stk - Lavendel massasje olje kjøpes (HER) 69 kr stk

Oppblåsbar stol med armlåser, kan kjøpes (HER) for 395 kr...

Candy (snop) Bh kan kjøpes (HER)

Truse kan kjøpes (HER) 98 kr stykket...

Bettie Page vibrator kjøpes (HER) 425 kr...

Fifty Shades of Grey lovers kit, kan kjøpes (HER) 149 kr...

Lekker morgenkåpe / kimono kan kjøpes (HER) 195 kr...

Dynetrykk, kan kjøpes (HER) 229 kr...

DE Namour, lilla undertøy kjøpes (HER) for 295 kr...

DETTE ER GRUNNEN TIL AT DU IKKE BØR DRA PÅ SIRKUS (VIDEO)

 • 05.05.2014 - 16:19

Hvis du lurte på hvordan man klarer å trene opp elefanter som veier flere tusen kg til å utføre triks som å sitte på stoler eller stå på hodet så er svaret ganske enkelt. De bruker vold og bryter ned elefantene fra de er små. Sirkustrenere har i alle år hevdet at de trener dyrene sine med belønningsmetoder, til tross for gjentatte bevis på det motsatte. Cirkus Arnardo har i år tatt vekk sine elefanter, noe de fleste er glad for, Cirkus Merano har desverre ikke gjort det. 

Nå er det nok engang dokumentert hvordan voldelige treningsmetoder benyttes på elefantunger som skal trenes til å bli sirkusartister. Dette skjer over hele verden, det er slik de blir trent opp. Dette gjelder ikke bare elefantene. Når du besøker et sirkus, enten det er i Norge eller utlandet, så er det underholdning for deg og dine.

Bak kulissene skjuler det seg noe forferdelig, noe du ikke helt tenker over før du faktisk ser bilder og video av det. Så neste gang du vil ta barna dine med på noe så festlig som sirkus, se denne dokumentaren på cirka 20 minutter, kanskje du skifter mening. Videoen er lagt ut av NOAH, for dyrs rettigheter, og viser hvordan sirkusdyrene egentlig har det. 

Tvunget til å underholde from NOAH - for dyrs rettigheter on Vimeo.

Trening av nye sirkusnumre gjøres ikke åpenlyst, de fleste dyr trenes intenst på sine numre før de begynner å opptre. Treninger gjennom sesongen er kun repetisjoner.

Elefantene blir som regel trent til å løfte foten ved at en krok (bullhook) stikkes under fotbladet eller i knefolden, dermed kan treneren bare gjøre en liten bevegelse med en pinne som ligner kroken for at dyret skal huske tidligere erfaringer og smerte, og adlyde.

Elefantkroken utsetter dyrets kropp for stikk. I sirkus kamufleres gjerne elefantkroken i en dusk.

For mange dyr, blant annet viltfangede dyr, utføres treningen og temmingen på egne treningsanlegg, og den som presenterer dyret i et sirkus behøver ikke å ha hatt noe med selve treningen å gjøre. Dyr selges også ferdigtrente fra treningsannlegg, videre til sirkus og dyrehager. 

Slik har elefantene det når du ikke ser de, store deler av sirkuslivet. Med en gang de er blitt tatt vekk fra sin mor, har de det sånn 23 timer i døgnet og kan aldri gå utendørs for å leke.

Kilder (HER) (HER) (HER

SELGER MIN EKSMANNS KIA SPORTAGE TURBO UTROLIG BILLIG PGA BARNEBIDRAG

 • 01.05.2014 - 16:40

Her er det virkelig et kupp. Ingrid selger bilen til sin eksmann for å fjerne gamle minner.ZOOMET INN

PAKKE I POSTEN, WÆÆÆÆÆÆ!

 • 01.05.2014 - 16:23

God dagen mine snuppiser, har fått pakke i posten. Fikk den for 2 dager siden men har ikke hatt tid før nå og legge ut. Alt du ser i dette innlegget kommer fra Zoovillage.com. Så er det et sted du bør handle klær er det på denne nettbutikken. De har flere hundre merker, så helt sikkert ditt favorittmerke også. Beklager dårlig kvalitet, er tatt med mobilkamera. Noe av dette kommer til og bli gitt vekk i konkurranser, inkludert Acne skjerfet som alle vet koster 899 kr.

Her er produktene.

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

Kommer flere bilder..

Det er nå satt opp en konkurranse hvor du kan vinne Acne skjerf og en cardigan

Trykk (Her) for å delta 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no