hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

FANNY ANDERSEN, VÅGARD (A LAGET) SANDER (MAIN LEVEL) OM RENE KLEVELAND - KVITTER

 • 30.05.2015 - 16:20

For de som ikke vet hva kvitter er, så er det et webshow på Bt.no hvor det blir diskutert ting som skjer på sosiale medier. Kvitter har nå sendt siste episode fra sesong 3. Jeg har vært gjest der tidligere, men denne gangen har rapperen Vågard (kjent fra rap gruppen A-Laget) Henrik (programleder i kvitter) Fanny (artist) og Sander fra boybandet Main Level som bare blir større og større, snakket om meg.

Sjekk ut hele episoden under. De snakker om meg fra 24 minutter - slutt..

Takk for fine ord.

Digger deg også Vågard. Og det var ikke meningen å skremme deg Fanny :( <3

Sjekk ut Vågard og A-Laget HER

Sjekk ut Fanny sin The days (Avicii Cover) HER

Sjekk ut Main Level sin nyeste musikkvideo HER

Anna Sofie, Ukens Girl Of The Week, Scandalbeauties, sjekk ut

 • 28.05.2015 - 23:46

Anna Sofie er denne ukens Girl Of The Week på Scandalbeauties. Om du vil se flere bilder og videoer kan du trykke HER

*reklame*

NY TEKNOLOGI: NÅ KAN KVINNER LADE MOBILEN VIA VAGINAEN

 • 28.05.2015 - 13:44

Alle vet hvor irriterende det er å gå tom for strøm på mobiltelefonen. Du har kanskje kjøpt nødlader til din mobil, men de er aldri der når man virkelig trenger dem. Nå er den nye løsningen her, bare for kvinner i første omgang. 

Nå kan kvinner lade mobilen sin via vaginaen.

Med noe som ser ut som et bind, fester man denne lappen foran vaginaen og mobilen vil lade med en gang. Lade tiden går raskt. Faktisk tar det bare 44 minutter fra tomt til fullt batteri. Om du er aktiv og i full trening vil den lades på bare halvparten av tiden, rundt 20 minutter.

Denne lappen består av et lukket kretsløp.

Når man fester lappen til vaginaen, blir varmen fra vaginaen om til en slags gass som varmes opp i et kammer og ekspansjonen driver et stempel. I et annet kammer kjøles gassen ned. På denne måten blir altså mobilen din ladet via vaginaen.

"Lappen" kommer i to versjoner. En for Iphone og en for Samsung og andre mobiler. Produktet får du kjøpt fra 15.08.2015 og koster kr 119. En trådløs versjon blir også lansert, men der blir prisen kr 299.

Link til nettbutikken kommer den 15.08.2015.

23 TING MENN BURDE PASSE PÅ NÅR KVINNER HAR MENSEN

 • 25.05.2015 - 18:03Har din kjære mensen? er du frustrert fordi du ikke skjønner hvorfor hun er så sur og irritert på deg uten grunn? vel, her er en fin liste over ting du burde følge, så slipper du å ha en sur kvinne når mensen slår til. 

(1) Vel, for det første bør du ALDRI si "har du mensen eller?" når hun har mensen. Det gjør de bare enda mer sur og irritert. 

(2) Alltid kjøp med deg sjokolade om du har vært utenfor døren. Enten du kommer fra jobb eller trening, besøk osv, alltid kjøp med SJOKOLADE

None animated GIF

(3) Ikke pust. Er du i nærheten av henne og det er stille i rommet og hun hører du puster kan hun klikke. Det er noe med pusting og mensen.

(4) Vil hun at du skal kjøre brannbil, da kjører du brannbil. Når kvinner har mensen er det enten eller. Vil hun ha sex, så har du sex, vil hun ikke ha sex, vel, da er du heldig. Du må nesten bare gjøre som hun selv vil, hun har tross alt mensen desverre.

(5) Motsatt av den over. Aldri spør om blowjob (når du inni hodet ditt er redd for å kjøre brannbil) vent til hun kommer til deg, ALDRI SPØR.

(6) Lag maten når hun har mensen.

(7) Ikke ta på henne når hun har mensen med mindre hun kommer til deg. Har de mensen er de en tikkende bombe, tro meg!

dont touch me animated GIF

(8) Ikke si dumme ting når de griner. Når kvinner har mensen er de utrolig følsom, de kan desverre grine for hver minste ting. Bare la de grine.

(9) Ta oppvasken, vask klærne og gjør det din kjære egentlig pleier å gjøre. 

(10) Ikke vær redd for å kjøpe tamponger for henne.

(11) Alt du sier til din kvinne når hun har mensen er FEIL, derfor er det ingen grunn til å diskutere, de har alltid rett.

None animated GIF

(12) La henne spiser så mye hun vil. Når kvinner har mensen spiser de mer enn de egentlig pleier, noe som er helt normalt. 

None animated GIF

(13) Aldri si "ja, jeg skjønner hva du mener" eller "Jeg vet hvordan du har det" fordi vi menn kan aldri forestille oss den smerten, uansett.

None animated GIF

(14) Aldri si NEI. Uansett hva dumt hun gjør når hun har mensen, la henne gjøre det. Å si nei til noe som helst er bare farlig, aldri si NEI.

(15) Kan du være stille? jeg ser på film. Aldri be henne være stille, la hun skrike og sutre så mye hun vil. Du gjør det bare verre om ber henne roe seg ned.

(16) Hent ting når hun ber om det, ALDRI VENT (ALDRI)

(17) Aldri legg ting på feil plass, legg ting tilbake der du fant det.

(18) Kos med henne, du må alltid kose, de er følsom og lei seg 24/7

(19) Send alltid meldinger om du forlater huset, svar alltid tilbake på alt hun skriver. Venter du for lenge kan du forvente et helvete når du er hjemme.

(20) Aldri snakk om deg selv. Aldri si ting som "vet du hva JEG" bla bla. Har hun mensen driter hun langt i deg og hva som angår deg, hun har tross alt mensen.

(21) Ikke fortell henne at hun er deilig, fin og sexy når hun har mensen, hun vet du lyver.

(22) Alltid ha smertestillende liggende i huset, ALLTID. Aldri gå tom.

None animated GIF

(23) Synes du det var mye å tenke på? vel, kvinner har mensen hver fjerde uke og det varer i 4-5 dager. I løpet av et liv vil en gjennomsnittskvinne blø i ca 3500 dager.

En kvinne kan bruke nesten 11400 tamponger i løpet av livet  Man regner med at over 330 millioner kvinner til enhver har mensen verden over. 

Les også: 

Dette skjer når dere gutter sender et bilde av kuken til en jente HER

Dette er årets sommermote for kvinner HER

En blowjob om dagen kan gi deg 7 år lenger levetid HER

Er kjæresten din utro? her er 20 tegn HER

13 ting jeg ikke forstår med kvinner HER

Legg meg til på Facebook for flere tips, trykk HER

Del det gjerne med typen din så han forstår dette.

10 TEGN PÅ AT DU BURDE DRIKKE MINDRE ALKOHOL (UKENS TIPS)

 • 23.05.2015 - 23:35

1. Lykkelig av ordet alkohol...

Tro meg du er kanskje på vei til og bli en alkoholiker om du blir glad fordi noen sier ordet alkohol. Greit at du liker og drikke i ny og ne, men om du kjenner at det kribler i magen når noen sier "alkohol" så er det kanskje på tide du tar det litt med ro. Det finnes andre ting som kanskje gjør deg glad, ordet alkohol burde ikke være en av de tingene.

2. Alltid krangel

Er du i et forhold? er du alltid i krangel med typen din når du har drukket alkohol? da er det kanskje på tide du legger fra deg flasken.

3. Vin rett fra flasken...

Alle vet at vin ikke skal drikkes rett fra flasken, gjør du dette er det også et tegn på at du burde drikke mindre alkohol, med mindre du vil bli alkoholiker....

4. Du drikker på jobben

Når du har lunsjpause på jobben og du har med deg alkohol? da er det på tide du innser at du er på vei til og bli alkoholiker.

5. Penger betyr ikke en dritt

Du stopper aldri, helt til du ikke har mer penger på kortet. Det er kanskje kjekt der og da, men dagen derpå når du ikke har en krone på kortet og det er 20 dager til du får lønning, da er det ikke så kjekt. Så med mindre du har en mill på konto, drikk det du har råd til. Ta ut penger før du stikker på byen og la kortet ligge hjemme...

6. Overvektig stripping

Ja, om du river ned strippestangen er det på tide og sjekke vekten på badet. Alkohol prøver å lure kroppen din, du tror du veier mindre enn det du egentlig gjør. 

7. Tequila lurer deg ihvertfall...


Trenger jeg og si noe? bare ikke rør tequila om du føler at alt og alle er deilig. Ha kontroll på mengden du drikker eller hold deg unna. Hvor mange ganger har du ikke sagt "aldri mer alkohol" mens du helgen etter kjører på igjen.

8. Om du alltid ringer exen din..


Kjenner du deg igjen på bildet over? det er også et tegn på at du bør drikke mindre. 

9. Om du har mistet mobilen din mer enn 1 gang på byen...

Eneste måten du ikke hadde mistet den på var om den var lenket fast i foten din. Hvor mange ganger har du mistet mobilen din på en bytur før? noen har mistet den en gang, noen to. Kan garantere deg at det er flere som sikkert har mistet den både 3 og 4 ganger også. Om det er sånn at dette skjer, drikk mindre alkohol så du har kontroll på hvor mobilen din er...

10. Om du alltid...

Les også 10 grunner til hvorfor du bør drikke alkohol (Les HER)

Hvordan forskjellige mennesketyper danser på byen (Les HER)

Flere tips finner du (Les HER)

Magne og Bodil har vært gift i 44 år, men aldri hatt sex eller sett hverandre naken - Les intervjuet

 • 22.05.2015 - 19:56

Magne og Bodil fra Toten i Oppland fylke har vært gift i 44 år, men aldri hatt sex. Magne mener at det perfekte forhold ikke handler om sex, men om kjærligheten man gir. Her er hele intervjuet med Magne og Bodil.

Hva gjør at dere ikke har hatt sex i løpet av disse 44 årene?

- For å være helt ærlig så er vi begge jomfru. Det er ingen av oss som har tenkt det har vært en nødvendighet i forholdet. Vi giftet oss i februar, 1970 og har klart oss helt fint uten, forteller Magne.

Men er det noe dere har hatt lyst til å prøve? 

 - Så klart ikke. Vi har kanskje et litt spesielt forhold, men vi respekterer hverandre og har det ganske så bra.

Hva er det med Magne som gjorde at du ble tiltrukket av han?

- Det husker jeg veldig godt. Han sto helt alene på dansegulvet da vi hadde skoleball. Det var noe med smilet som gjorde at jeg ble tiltrukket av han. 

Jeg gikk bort til han og spurte om han ville danse, han svarte "hvorfor skal jeg det" og da satte jeg meg ned igjen på benken. Han fikk litt dårlig samvittighet tror jeg, for han kom bort igjen ti minutter etterpå med champagne brus og spurte om jeg kunne tilgi han. 

Et spørsmål til deg, Magne, hva gjør at du holder ut?

- Jeg vet ikke, det er noe i håp om at jeg en dag skal få se hun naken, sier han å ler.

 Men både jeg og Bodil kan ikke forstå hvorfor sex skal være så viktig i et forhold, vi spiller stigespill og ludo, det er like kjekt. Vi tar oss også noen glass med vin på en lørdags kveld, for å hygge oss. Sex er bare oppskrytt, dessuten er det litt ekkelt, sier han videre. 

Du kjøper ikke alkohol for å komme i buksene på Bodil da? 

- Nei, det kunne jeg aldri gjort.  Jeg ville aldri utnyttet Bodil på den måten, det får da være grenser. Men jeg kan ærlig innrømme at jeg gjerne vil se hun naken en dag.

Hva mener du nå? har du aldri sett Bodil naken?

- Nei, det har jeg ikke. Hun mener det ikke er noen grunn til at jeg skal få se henne naken. Siden vi ikke har sex er det ikke noe jeg tenker på uansett, det er jo bare en kropp. 

Så dere har aldri hatt sex eller sett hverandre naken?

- Det stemmer.  Eller jeg har sett snurten av brystvortene til Bodil da hun var i dusjen, men det var helt uventet. Jeg gikk inn på toalettet da jeg skulle pusse tennene før jeg skulle legge meg, jeg trodde hun var i stuen. Men det var ikke meningen, jeg har beklaget meg og vi har ordnet opp for lenge siden.

Et spørsmål til deg Bodil, kunne du vært utro?

- Mot Magne? Aldri i livet. Vi er så knyttet til hverandre at det skal mye til. Magne er det kjæreste jeg har i livet mitt og det vil han alltid være. 

Krangler dere mye?

- Ja det kan ofte bli mye krangling når vi spiller sjakk. Magne er en kjempedårlig taper, han kan bli kjempesint. En gang sa jeg ironisk at han skulle få se pupp om han vant, jeg tapte med vilje, men han fikk ikke se noe, da gikk han inn på soverommet og la seg til å sove.

Kommer dere til å ha sex en eller annen gang før dere dør?

- Det vet jeg vi ikke kommer til å ha. Magne har fått streng beskjed om at jeg ikke vil ha det så lenge jeg lever. Vi har klart oss i over 44 år nå, jeg tror vi klarer det noen år til før vi forlater jorden.

Er det noe dere vil si til de som leser bloggen, før vi avslutter?

Ja, lev livet og kos dere. Alt handler ikke om sex her i livet. 

10 TEGN PÅ AT NOEN HAR VÆRT I TYRKIA, DENNE LISTEN ER 110%

 • 20.05.2015 - 19:19


Bilde: Apollo.no
Tyrkia, eneste landet i verden der alt fra vesker, sko, klær, klokker og smykker er fake. Så må vi ikke glemme parfymen som innenholder 99% dassvann. Her er en liten liste jeg har laget til dere, 10 tegn på at du har vært i Tyrkia.

1) De dyreste motebutikkene ser slik ut

Tilbudene sånn, ta 3 par sko for 100 Dollar ( 600 kr, cirka)

2) Og skoene du får? jævla fete VANS sko

Eller noen fete Adidas?Med mindre du vil ha noen fete Converse? du får jo alle disse 3 skoene for bare 600 kr.3) Når ungdommer poster slike bilder på Facebook

Lekars, swag!

4) Når dine besteforeldre kommer hjem med en Iphone som ser slik ut

5) Når noen ser et skilt hvor det står "ekte falske klokker"....

Og kommer hjem til Norge med 5 nye Rolexer til 100 kr6) Når du får kjøpt beat by dr dry

Masse beat by dr dry....

7) Når du ser noen plutselig har jævlig mye merkeklær

8) Eller noen poster / sender deg bilder av EFES

9) Om noen har tatt alt dette på en uke

10) Eller når noen kommer hjem med klamydia

Kjenner du deg igjen i en av punktene? gi meg en like <3

HER ER 10 TEGN PÅ AT DU HAR EN SINNSYK KJÆRESTE, SE LISTEN

 • 20.05.2015 - 19:16

Det er tusenvis av de, overalt. Før du går inn i et forhold kan det virke som hun er verdens mest perfekte jente, helt til du angrer på alt sammen, på all tiden du brukte før du innså at hun var en kjæreste fra helvette. Her er 10 tegn på at du bør komme deg ut av forholdet.

1. Om du sender hun en melding og hun ikke svarer på flere timer men klikker som en demon når du spør om hun fikk meldingen din.

2. Eller når hun sender deg en melding og du ikke svarer innen 20 sekunder

3. Om hun plutselig begynner å snakke om ditt forrige forhold og du svarer ærlig på spørsmål hun spør deg om. Det var hun som ville snakke om ditt forrige forhold, du svarte bare ærlig, men HUN klikker bitchy!

4. Hun kommer alltid for sent når dere har avtaler,

men når du kommer for sent er det 3 verdenskrig.

5. Om hun sier du er den styggeste og ekleste kjæresten i verden hver gang hun drikker alkohol. Selv om hun er full skal det ikke gå utover deg. Husk at når man drikker så sier man det man egentlig ikke tør å si i edru tilstand. Så sier hun du er den styggeste og ekleste kjæresten i verden når hun drikker alkohol, så mener hun det. 

6. Om hun spør deg om forskjellige kvinners profilbilde på Facebook var sexy og du sier JA!

7. Om du tuller med hun når dere er en liten samlet gjeng og hun gir deg dette blikket. 

Hadde dere vært alene hadde hun slått deg

8. Om du har lyst å se en serie på Netflix men hun vil at dere skal se en film sammen, en film du har sett 70.000 ganger før. Hun begynner å grine, lage drama om hvorfor du kan være så jævlig mot hun.

9. Om du tar telefonen hennes for å sjekke meldingene hun får.

FØR hun får sett meldingen selv! PSYKO!!!

10 . Om du ikke lar damen din gå med det hun selv ønsker av klær. 

Hun har 10.000 plagg, men om du bestemmer hva hun skal gå med er du en 

PSYKOPAT!!

C-SHAPE, ÅRETS HOTTESTE SOMMERMOTE FOR MENN ER HER

 • 13.05.2015 - 15:54

For to dager siden skrev jeg om årets sommermote for kvinner, nemlig C strengen. Men så klart er det noe for oss menn også. Årets hotteste sommermote for menn denne sommeren er nemlig kalt C shapen. Om det er fint å se på er en helt annen sak, men det er ihvertfall det hotteste, så det er vel bare til å henge seg på. 


Om du ikke vil ha skille i sommer er dette noe du virkelig burde vurdere. Hva er vel bedre om alle kvinner gikk med C strengen og alle menn gikk med denne C shapen? 


C shapen kommer i flere forskjellige farger og koster like lite som kvinnenes C streng.

Prisen ligger på 15 - 50 kr og kan kjøpes på ebay HER

Trykk på LIKER eller DEL for å spre nyheten med dine kompiser, summer is coming!

SLIK SER DET UT NÅR JEG HAR SEX (VIDEOBLOGG) + LITT ANNET

 • 12.05.2015 - 22:13

Hvordan ser det ut når Rene Kleveland har sex? hvorfor danser du ikke på byn? hva gjør jeg om jeg ikke vil ha sex med en jente? hvordan skal jeg si nei til sex om jeg ikke er klar enda? Og hva gjør jeg om en jente leker med følelsene mine og ikke bryr seg om meg?

Dette er spørsmål jeg svarer på i videoen under. Har du spørsmål du vil jeg skal svare på i neste video? da sender du inn spørsmålene til meg på Facebook ved å trykke på linken.

FØLG MEG <3

www.facebook.com/LyricalProductions 

VIDEODRYSS BITCHES

 • 11.05.2015 - 14:37

Siden det er mandag og ny uke tar vi et "videodryss"

Sextelefonsamtale med Rannveig Heitmann. Les hele innlegget HER

Videoblogg (parodi) på Rannveig Heitmann. Les hele innlegget HER

Slik får du Justin Bieber sin SWAG

Slik tar du armhevinger

Slik twerker jeg

Jeg snek meg inn til Justin Bieber sitt hotellrom 

Jeg takler ikke mer hatkommentarer. Les hele innlegget HER

Dette er IKKE yolo (i 2015 sier alle folk at alt er yolo, det å sitte på bussen er "yolo" alt er yolo. Ser du hvor dumt det ser ut?) les hele innlegget HER

Her går jeg ut mot personlige trenere som mener at lettkledde treningsbilder på instagram er på grensen til "porno", les hele innlegget HER

Følg/ Add meg på Facebook www.facebook.com/LyricalProductions

C-STRENG, ÅRETS SOMMERMOTE FOR KVINNER ER HER (VIDEO)

 • 11.05.2015 - 14:07

Dropp G-strengen i sommer, i år er det C-strengen som blir det hotteste denne sommeren. Det er en del år siden den kom på markedet, men det er nå i 2015 det har tatt helt av ifølge selskapet bak den populære C-strengen. Kvinner vil føle seg naken når de er på stranden, og vi ville lage noe som kvinner ville sette pris på. C-strengen er som bind, veldig lett. Bare pass på at du ikke bruker den når din tid er kommet (mensen).

C-strengen er bøyelig og passer de fleste (ikke overvektige). Den selges i flere forskjellige farger og mønstre, prisen ligger på cirka 15-50 kr. Selges på Amazon.com HER


Du kjenner ikke at du har på deg C-strengen og du føler deg veldig frisk og fin. Om du vil skille deg ut og få et par blikk er dette noe du burde kjøpe i sommer og bruke på stranden. Den er også laget for at du skal slippe å få skille når du soler deg, for hvem vil vel ha skille?

Dette blir årets sommermote i årene fremover. 

Det er også en slik for menn, les innlegget her 

Sjekk ut videoen under

Trykk på LIKER eller DEL for å spre nyheten med dine venniner, summer is coming!

Følg meg gjerne på Facebook

HVOR DEILIG ER DU? TA TESTEN

 • 08.05.2015 - 23:36Har du noen gang lurt på hvor deilig du egentlig er?

Svar på 9 spørsmål over og få svaret du alltid har lurt på. 

Send svaret du får til meg i innboksen på Facebook

SKAL DU HA ONE NIGHT STAND I HELGEN? SÅ MYE STRESSER DU

 • 08.05.2015 - 19:57

God kveld alle snuppiser, det er fredag. Om du skal ut i helgen tenker du sikkert på et one night stand, men er det virkelig noe å stresse for? her er en liten heads up

Slik ser det ut, steg for steg.

Så mye stresser du...

1. Du vil ha det litt gøy i kveld...

2. Så du drikker så mye du bare kan...

3. Og flørter med noen du vil ha med deg hjem...

4. Det føles litt romatisk ut...

24 Things Everyone Experiences On A One Night Stand

5. Dine gutte venner er stolt av deg...

24 Things Everyone Experiences On A One Night Stand

6. Mens dine venniner er uenig...

24 Things Everyone Experiences On A One Night Stand

7. Når dere er kommet hjem er det først litt rart...

24 Things Everyone Experiences On A One Night Stand

8. Før en av dere ikke klarer å vente lenger...

9. Men du vet aldri hvordan de ser ut naken under klærne

24 Things Everyone Experiences On A One Night Stand

10. Men først litt teasing...

11. Deretter finner du ut at det er første gangen han eller hun har hatt sex...

12. Eller at den ikke vil gå opp...

24 Things Everyone Experiences On A One Night Stand

13. Bor den personen med noen andre vil du bli forstyrret

14. Men du fikk gjort det til slutt...

24 Things Everyone Experiences On A One Night Stand

15. Før du dagen derpå angrer og klikker...

16. Eller tar det rolig og kler på deg klærne...

17. Og ender opp på bussen hjem med kondom i extensionet

18. Og går resten av veien hjem , WALK OF SHAME...

19. Og spiser frokost, fucked up...

 Følg / legg meg til på Facebook

HEGE & PREBEN TOK DETTE BILDET, HAR DU KJÆRESTE VIL DERE ALDRI TØRRE Å TA ET BILDE SAMMEN MER

 • 08.05.2015 - 19:12

Hege og Preben fra Bergen skulle ta et bilde i sengen. Senere på dagen lå de bildet inn på pcen, det skulle de aldri gjort. Om du er i et forhold vil du aldri tørre å ta bilder igjen. Bildet går overalt på nettet nå og de fleste skriver de aldri vil ta et bilde med kjæresten sin igjen. Andre mener de aldri vil ta bilder av seg selv. Skummelt spør du meg.

 Følg / legg meg til på Facebook

Trykk liker for å få ekstra hjelp.

HUN HAR ET BILDE I UNDERTØY, SER DU HVA SOM ER GALT?

 • 04.05.2015 - 17:58

Ser du hva som er galt med dette bildet?

Bildet har hun tatt av seg selv på soverommet, men ikke før det ble lagt ut fikk hun selv sjokk. Dette er vel en god grunn til at man burde vært forsiktig med å ta bilder av seg selv, et bilde er ikke alltid bare et bilde. 

Følg / legg meg til på Facebook

Trykk liker for å få ekstra hjelp.

JEG FÅR IKKE POKE CAROLINE FORDI TYPEN MENER DET ER DET SAMME SOM UTROSKAP

 • 01.05.2015 - 18:20

Siden det er en stund siden jeg postet en samtale, here we go. André er sur fordi jeg poker en som heter Caroline. André hater livet, André er sint. André tror han bestemmer over kjæresten sin og hvem hun poker. André er en kontrollerende type. Samtalen er noen dager gammel. Les hele samtalen under


Når man får et nei, så vil man jo bryte "loven" LOL

That`s none of my business

Det vet jeg ikke :(


Utsetter meg selv for fare :(


Haha, ehhhh


Konsekvenser :(

Kan alle som har lest dette innlegget poke meg på facebook? det er det beste jeg vet. Alle sammen, poke meg. Jeg poker alle sammen tilbake, uansett.

Trykk her her her her for å poke meg nå


Legg meg til som venn på facebook, klikk her 

Trykk liker under. 1000 likes så poster jeg en til.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no