hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

FRA 1 AUGUST VIL FACEBOOK KOSTE 39 KR PR MND - FORTELLER ZUCKERBERG PÅ FOREDRAG!

 • 01.07.2013 - 00:21

God kveld alle kjære søte lesere, dere har sikkert lest om at facebook skal begynne og ta betalt, og mark zuckerberg har nå inngått en avtale med paypal og et par andre betalings sider online som western union. Det vil fra 1 august koste 39 kroner pr mnd for å kunne bruke facebook, første du må gjøre natt til 1 august når du kommer til innloggings vinduet på facebook er at det vil komme opp et betalings vindu, du kan betale med visa eller mobil, inkludert paypal og western union, flere betalings muligheter vil komme sier zuckerberg, så snart kontrakter er inngått.

At vi nå begynner å ta betalt er pga det ikke ligger nok penger i reklamen som det gjorde for 2 år siden, derfor blir vi nå nødt til og ta betalt, zuckerberg sier det kommer til og komme en del klager men det er desverre ikke noe vi kan gjøre med saken, når de største selskapene som zynga ( et av verdens største spill firma ) og mangen andre ikke gjør opp for seg blir vi nødt og tjene inn pengene ved at vi lar våre brukere betale så lite som 39 kroner pr mnd. Men ser vi bort ifra den lille summen får jo alle brukerne en gratis t-skjorte så lenge de sender inn adressen sin etter de har logget inn 1 august, dette håper zuckerberg skal gjøre brukerne litt glad, uten alle våre medlemmer hadde vi aldri vært så stor som vi er i dag.

Hva mener du om saken?

Jeg selv kommer til og betale 39 kr mnd, ettersom jeg bruker facebook hele tiden og uten facebook hadde jeg ikke overlevd.

 

OMG - WTF - SØNDAGER SUGER?

 • 30.06.2013 - 16:52

Kjedelig søndag, noen andre som har det?
Neida, det blir ikke en kjedelig søndag vettu, skal se filmen Snitch fra 2013, skal være jævlig bra!. The Rock har hovedrollen, ha en fin søndag alle sammen!.Traileren, verdt og se? ah yeah!..

JENTER MED FLAT RUMPE ER MEST MISLYKKET

 • 29.06.2013 - 21:45

Heisann alle sammen, hvordan står det til? 

Jeg tenkte og ta opp en ting, og det er det at jenter med flat rumpe er de som er mest mislykket, de mest negative menneskene som finnes, ikke bare ifølge meg, men studier. Etter at jeg tenker gjennom dette så stemmer det som bare pokker også, for er du jente med flat rumpe, hva har du og være stolt over da? en flat rumpe er som et liv uten sex, kjedelig.no. De jentene som har en sprett rumpe er faktisk de som er mest lykkelig, de som smiler mest og som faktisk lever livet. Mangen jenter tror at det ikke betyr noe å IKKE ha en rumpe, men der tar de faktisk ganske feil, tenk under sex da? ingenting og holde i, det blir så uvirkelig på en måte. 

Jenter med flat rumpe er de som får minst oppmerksomhet, uansett hvor de går, hvorfor? fordi det ikke er noe og se etter, mens jenter med sprett rumpe er de som blir lagt mest merke til. Hvem vil egentlig snu seg om en jente ikke har rumpe? se for deg dette da, det står eg ferrari og en fiat 20 meter fra hverandre, hvilken bil ser du på? du skjønner? takk. 

Jeg prøver ikke rakke ned på jenter som ikke har en rumpe, men det er noe som heter SQUAT, det burde dere prøve ut, spør om suzanne svanevik har noen tips til dere, om dere ikke vet hvem det er skjønner jeg dere på en måte, jealous much?. 

Og går dere på google finner dere ikke noen som helst jente som smiler på bildene, om du søker på flat ass. Hvorfor skal de smile då? no reason lizzom! Og jenter med sprett rumpe? jo, de smiler som bare faen, fordi de vet de er begavet med en fin bakdel.Håper dere ikke tar dere nær av det jeg skriver i dette innlegget, vær stolt av den flate rumpen din om du vil, men det er desverre ikke noe kjekt for oss mannfolk og se flate rumper, ihvertfall ikke nå som det er sommer, og det spiller ingen rolle om du har på deg Hotpants, det hjelper svært lite så lenge den flate rumpen ødelegger det -.-

Men for å hjelpe de som ikke har en rumpe, sjekk videoen under!:)

You want a nice sexy budi ? 

HER ER NORGES 10 BESTE BLOGGINNLEGG

 • 29.06.2013 - 15:27

God dagen alle snuppiser, nå er listen over norges 10 beste blogginnlegg klart, og utrolig nok er alle 10 innleggene og finne på min blogg, wow!. Dette er innlegg som har blitt lest av de fleste mennesker og som kanskje irriterer en del mennesker pga jeg har andre meninger enn andre, men sånn er verden. Her er ihvertfall listen, trykk på hvert bilde for å komme inn til den fullstendige innlegget. Enjoy!

1: Et innlegg hele Norge har lest, hvorfor alle gutter hater meg

2: Et innlegg om at alle jenter og kvinner i norge syter over at mensen og det med å føde gjør vondt, når det egentlig ikke er vondt i det hele tatt.3: Som overskiften sier, man trenger ikke utdanning når man spiller på rap, sex og damer

4: Om du ikke vet hva yolo betyr, ikke si det. Innlegget inneholder også en wet & dirty video av meg, sjekk ut

5: Hvorfor fjerner jenter øyenbrynene sine for og så tegne på nye? er det kreft eller sykdom? 

6: Innlegget som gjorde at jeg fikk mattilsynet på nakken og tlf av politiet, pga jeg adopterte vekk dovendyr fra puerto rico. Les hele innlegget ved og klikke på bildet under, masse info og bilder. 

7: Alle kjenner til rene kleveland's kjærlighets tips, og disse blir alltid tatt godt imot,trykk på bildet for å se hele listen på hvordan du kan få en jente til og bli glad, inneholder 30 tips..8: Hvorfor blir man mor i ung alder? er det for pengenes skyld og silikonpupper som står høyt på listen?

9: Som alle andre bloggere tar jeg også outfits bilder, bare at jeg inspirerer andre beliebers, hva syns du om JB Summer Denim stil? sjekk ut alle bildene ved og klikke på bildet under.

10: Det er ikke greit og være feit, feite folk lyger til seg selv, er du enig eller uenig? trykk på bildet for å komme til innlegget, stort diskusjons tema på bloggen i skrivende stund.
DET ER IKKE GREIT OG VÆRE FEIT, FEITE LYGER TIL SEG SELV! GI FAEN, DU ER IKKE DEILIG !

 • 27.06.2013 - 21:47
Norge ligger på fjerdeplass når det gjelder antall overvektige, men istedenfor å ta hintet og ta turen på treningssenteret, bestemmer folk seg for å gjøre narr av tynne mennesker og kline feite kropper i bikini på forsiden av VG for å vise at det er "greit å være feit". Klesstørrelsene våre har også blitt utvidet. En størrelse xs i Norge i dag tilsvarer en Medium i Asia.

Sant og si er jeg faktisk litt forbannet på norske klesbutikker. Nettopp fordi de utvider størrelsene sine for å passe folket. Dersom det kun hadde eksistert èn størrelse, fks den asiatiske størrelse S eller XS, ville folk blitt tvunget til å passe på kroppen sin. Men fordi klesbutikkene legger ut størrelsene mer og mer, kan folk altså proppe gapet med hva faen de vil og se så motbydelige ut det bare passer dem. Skam dere, norske klesbutikker!
Mediene burde også få seg en knytteneve i trynet. Rundt juletider foregikk det en helvetes debatt om de skulle fjerne Victorias Secret fra tv-skjermen ettersom folk visstnok kunne få "spiseforstyrrelser" av å se trente, slanke kropper. Før betød spiseforstyrrelser at man kastet opp mat (bulimi), at gikk flere uker i strekk uten å spise (anoreksi) eller at man spiste store mengder usunn mat for å dekke over følelser (oksehunger).

I dagens norge er ikke oksehunger en spiseforstyrrelse. Det er en fuckings livsstil! Folk propper gapet med fastfood og dritt konstant. Enten fordi "de fortjener det" fordi de har fått bra karakterer på en prøve, eller fordi "livet suger" og de trenger noe å trøste seg med. Dette er hverdagslig normalitet. Begrepet "spiseforstyrrelser" brukes nå om alle mennesker som trener, spiser sunt eller som spiser for 1 person, istedenfor 3. Det å se tynne mennesker på tv, i film eller på bilder er noe man må passe seg for. Da kan det nemlig hende man blir motivert til å spise sunnere eller bevege kroppen litt, og det vil vi ikke ha noe av.
I Japan har de en lov som kalles "the metabo law". Denne loven forbyr overvekt. En slik lov synes jeg vi burde ha i Norge også.
Ofte finner man dessuten bilder av feite mennesker i bikini på facebook eller VG. Under bildene ligger gjerne teksten "stolt av kroppen min" eller tilsvarende. Nøyaktig hva er du stolt av?, undrer jeg da. Stolt fordi du kun bruker kroppen til å gå til og fra kjøleskapet? Stolt fordi du propper gapet med alt mulig dritt som sakte men sikkert forkalker årene dine? Stolt fordi du ikke lenger kan se underlivet ditt i dusjen? Stolt fordi du ikke gidder gjøre en fordømt innsats for å se bra ut og bevare helsen?
Å være feit og gå i bikini på stranden er faktisk jevngodt med å bære en plakat hvor det står "jeg gidder ikke gjøre en innsats med meg selv!". Utovermage og sammenklistrede lår lyser av latskap og fastfoodmiddager. Er det virkelig slik du ønsker at folk skal se på deg - som et menneske som ikke gidder å gjøre en innsats? En person som bare feier virkeligheten under teppet fordi det er "slitsomt" å bry seg om helsen og utseendet sitt?
Feite mennesker har absolutt ingen grunn til å verken være stolte av eller vise frem kroppen sin. Eier dere ikke skam i livet? Ikke engang et bittelite snev av selvrespekt? En liten stemme i bakhodet som sier "du ser forjævlig ut, se nå for faen å dekke deg til"?
"Gutter liker formfulle damer", er det mange som sier. Joda, det stemmer. Gutter liker former. Problemet er bare at former betyr store bryster, innsvinget midje og fast rumpe - ikke små bryster, stor mage og fleskelår.
Synes dere jeg er slem nå? Slem som skriver slike nedsettende ting om jenter som har "litt ekstra"? Nøyaktig slik skriver dere tjukkaser om tynne jenter også. Nå får dere den tilbake, rett i fleisen .
Dette er et gjesteinnlegg skrevet av Barbie.blogg.no, IKKE Rene Kleveland.

MUSIKK TIL HELGEN (VOLUME 1)

 • 27.06.2013 - 19:22

Det er tid for helgens musikk, i helgen blir det ut på byen med homies, you dig? og her har jeg samlet noen låter til dere som dere kan spille på vorset, fyr det annlegget opp, spreng høytalerne og lev livet. Nye kan du kjøpe for skattepengene, yolo!. Ah Yeah !!!!! Det er for det meste house musikk og litt rap, men det er jo det som er så populært vettu. Vi blogges sweeties, xoxo
8 TING DU IKKE GJØR UNDER SEX!

 • 27.06.2013 - 01:29

Det siste du vil gjøre når du er i sengen med din elskede eller en one night stand, eller med en du er på gang med, er at du får kvelden til og gå til helvette, om du skal ha kosetid på kvelden, dette gjelder jo også på dagtid eller når på døgnet du måtte ønske, ikke gjør følgende under sexen.

1: Kyssing, ja du tenker hva som feiler meg nå, men jeg sier ikke at du IKKE skal gjøre det, men mangen velger faktisk og IKKE kysse under sexen, fordi det kan ødelegge for den andre når de skal komme, eller pga stillingen de ligger i, om de ligger i 69 blir jo det vanskelig og kysse, men du skjønner meg. Er ikke alle som gjør det, men om du føler for å gjøre det, do it, det er jo bare ekstra mer spennende da.

2: Biting, du kan gjerne bite partneren din, men om partneren din ikke er opphisset og kåt før du begynner og bite han kan det bare gjøre vondt, så tenk på den neste gang du biter i hageslangen eller hans ømme nippler, just sayin!. Sørg heller for at partneren din er opphisset før du biter, da er det mye kjekkere.

3: Ignorere ansiktet, mangen ser kun på underlivet, puppene og rumpen når de har sex, men det er mye mer spenning og sexy om du ser på ansiktet også, det er noe du ikke bør glemme, kanskje den du ligger med driter langt i det, men prøv og fokusere på hele kroppen og ikke bare litt av den.

4: Vekten, ikke legg all din vekt på din partner, dette er forbanna irriterende for mangen, du ligger der og forventer at du ikke veier så mye, men fakta er at du er jævlig tung når du bare ligger der og forventer at han / hun skal tåle det, du må bevege deg i sengen, skift stillinger og ikke bare bli liggende som en stranden hval som ikke kommer seg ut i havet igjen, work that motherfucking body, dette er turn off btw om du bare blir liggende hele tiden,ergh.. 

5: Komme, jeg har skrevet om akkurat dette i tidligere innlegg, men når du skal "komme" bør du også tenke på kvinnen som ligger der og som også gjerne vil "komme", det er kjedelig for hun om du får kommet i mål og tømt deg, mens hun blir liggende med en vibrator etterpå misfornøyd og sur pga du er fornøyd, la hun også få gjøre seg ferdig, tenk også på hun, prøv og "komme" samtidig, mye kjekkere for dere begge to.

6: Stille, ikke vær stille under sexen, om du er stille vil han eller hun aldri mer joine deg i sengen, dette er bare turnoff, ingen vil ha sex og samtidig føle at de sitter på et bibliotek. Jeg sier ikke at dere skal skrike eller være jævlig høylytt, men det er lov med lyder, og liker du det hun eller han gjør under sexen, stønn og få ut det du føler. Mangen er flau for å lage lyder, men det er ingenting og være flau over, du er nattens dronning, han er kongen, dere har lov, dere eier kongeriket, eller i dette tilfellet, sengen!.

7: Porno, ikke tro at sex er som du ser i pornofilmer, i filmer får de betalt for å være villdyr, i virkeligheten er det litt annerledes, med mindre du har funnet en villkatt som virkelig er freaky og dtf (down to fuck ) som bare faen, ikke overdriv om du har en partner du ikke har hatt sex med før, ta det rolig i begynnelsen før du bare kjører på etterhvert som dere har fått god kontakt. 

8: Sakte og fort, kjør på, mix it up om du skjønner meg. Noen ganger tar dere det sakte og forførende, før dere plutselig fyrer på. Dette er bare sexy og du skal nok se et smil på kvinnen som ligger der og ser deg i øynene, kjør hun til månen, gjør disse punktene jeg har skrevet og du vil ha damene stående utenfor døren din hver eneste natt. Love you all, xoxo!.

Let me lick you up and down ( en god sex låt )

 Ey, om du likte dette innlegget så har jeg over 50 innlegg med tips, trykk bare HER

SEND MEG SPILLFORESPØRSLER OG JEG......

 • 27.06.2013 - 00:09

En ting jeg hater er spillforespørsler på facebook, det spiller ingen rolle om du sender meg forespørsler i zynga poker, men om du sender meg invitasjon til Bubble Witch Saga, Farmville og alle andre idiotiske spill så gjør jeg rett og slett en ting, ingen nåde...

1: Når det popper opp en invitasjon til noe tenker jeg, faen!!


2: Så deaktiverer jeg spillet jeg er blitt sent invitasjon til, slik at jeg aldri mer får invitasjon til det.

3: Så går jeg innpå facebook profilen til den som sendte meg forespørselen

4: Før jeg sletter deg..

Jeg er ikke noe vanskelig, men når du sender meg 10.000 spillforespørsler for dagen blir jeg nødt og slette deg!.

GUTTER OG MAGETOPPER - HOMO MUCH?

 • 26.06.2013 - 15:23

Greit, skal prøve og ta dette innlegget litt rolig, men når jeg logger på internett i dag og finner ut at nå kommer det topper for gutter på markedet, WTF! Er det nå verden går under? og hvorfor skal menn gå med magetopper? jeg kan sverge og love at ser jeg en mann med magetopp i mitt liv vil jeg gå bort til den personen og spørre hvor lenge han har igjen og leve, for tydligvis gir han faen og lider av en sykdom som ikke kan helbredes. Magetopper og topper er for damer,kvinner, faen IKKE MENN.

Under mens fashion week i london tidligere denne måneden gikk det menn som viste frem topper og denne nye trenden som vil komme blandt gutter. Jeg leser at jenter liker at menn viser litt hud, nå som det er sommer og sol , men dere vil vel faen ikke at vi ser ut som Right sight fred (se video under), jeg gir opp alt som heter menneskeheten, jeg vil rett og slett ikke leve lengre.

Skjedde med at menn skal være menn og kvinner skal være kvinner? jeg blir veldig forvirret når vi bytter kjønn. jeg googlet og fant ut at denne kolleksjonen for menn kommer til og være på markedet i 2014, og alt jeg da kan si er at jeg håper båten ( om det blir en båt ) som skal levere containere med 2014 kolleksjonen går til bunns..Dette blir for tragisk, fuck it..
PORNOPUNG

 • 26.06.2013 - 00:48

En film du bør få med deg i sommer er den norske filmen pornopung som er basert på den bestselgende romanen ved samme navn (2003) av Mads Larsen. Regi: Johan Kaos. Manus: Johan Kaos, Mads Larsen og Harald Mæle Jr. Produsert av: Ravn Wikhaug og Johan Kaos, Feil Film AS står bak...

Christian drar til Oslo for å fullføre studier, men flytter inn i kollektiv sammen med de to storsjekkerne Karl og Leo. De tar en motvillig Christian inn under vingen, og bestemmer seg for å forvandle ham til å bli en fyr jenter ønsker å ha sex med. Alt han tidligere har lært om jenter, livet og seg selv må systematisk brytes ned og forkastes. Og pungen må barberes. Det er tid for den sylskarpe sannheten om livet.


5 FAKTA OM PUPPENE DINE (UKENS TIPS)

 • 26.06.2013 - 00:10

Det er ny uke og ukens tips denne uken er 8 fakta om puppene dine, ja,boobies. Det er jo ikke noe stygt på en kvinnes kropp når vi kommer til pupper, men noen har mindre enn andre og det kan føre til misunnelse, men fortvil ikke, disse faktaene du nå skal få lese gjelder alle kvinner, både små og store pupper.

Første bh'en ever. 

Det har i flere hundre år vært korsetter på "markedet" fordi kvinner ville ha en fin utringning, for å vise sine menn hvor flotte og vakre puppene deres var, men den første bh'en kom faktisk på 1800 tallet, tidlig 1900 tallet , det var då de første bh'ene dukket opp. Og som dere kvinner sikkert har hørt om, bladet Vogue vet dere? det var det første magasinet som brukte begrepet brasserie, det gjorde de i 1907. I 1914 fikk amerikanske Mary phelps jacobs patent på den første bh'en som ble laget, den besto av to lommetørkler sydd sammen med baby bånd som ble brukt som stropper. Den første push up bh'en kom i 1948, det ble veldig populært i hollywood, og den dagen i dag eier en kvinne i gjennomsnitt 9 bh'er.


Hva er i puppene?
For mangen er det bare pupper og fett, men vet du hva som befinner seg på innsiden? det skal jeg fortelle deg. Brystene dine inneholder mellom 15 og 20 lobules fylt med hulrom som kalles alveoler (aveole)  der melk blir produsert til ungen din. Lobules er koblet sammen med rør som frakter melk til brystvorten, fancy hæ?. Fett,scener og bindevev holder alt dette sammen.

Pupper & kunst:

Du har sikkert sett statuer og malerier av en kvinnes kropp der de er helt naken, enten på et galleri eller uti i gatene. Det er faktisk over 35.000 år siden mennesker begynte og lage statuer og kunst av en kvinnes kropp, de første som gjorde dette lagde statuer hvor kvinnekroppen hadde store hofter og pupper.Størrelse teller, uansett:

Om du har dobbel A eller dobbel D cup skyldes kun av dine gener, altså fra din familie. Men studier viser at uansett hvor store eller små dine pupper er så vil veldig mangen kvinner gjøre de større ved og foreta en brystopperasjon. Når man forstørrer brystene ble så mangen som 8 av 10 mer lykkelig i livet sitt, dette pga de har vært missfornøyd med sin egen kropp over lengre tid. Så der har dere det kvinner, uansett om de er store eller små, make em bigger, bare flipper. Men jeg skjønner hvorfor mangen vil gjøre de større, for å få bedre selvtillitt og for å føle seg bedre med seg selv, dessuten er silikon jævlig fint og se på!:)Henge pupper & fødsel:

Større pupper er jo en selvfølge under graviditeten, og man kan jo si det er gratis silikon uten at man har betalt en krone, bare dumt at de fort forsvinner så straks barnet har kommet og vokst litt til. Men problemet er at etter mangen amminger, når du har ammet veldig mangen ganger så vil puppene dine til slutt mer eller mindre henge litt mer enn det de har gjort før, noen er heldig og merker ikke så mye, men de fleste vil få det. Derfor er det en grunn til at mangen velger silikon i puppene etter at de har fått barnet og de er ferdig med ammingen. Når du er gravid så vokser jo puppene og de blir tyngre, huden og leddbåndene vil da strekke seg, og når ungen er kommet til verden og du er tom for melk vil huden som strakk seg trekke seg tilbake igjen, derfor kan enkelte få henge pupper. Mangen kvinner ønsker ikke å amme, pga de skal få henge pupper, derfor kjøper de heller morsmelk erstatning.

Brystkreft:

Kreft er noe jævlig drit, men 1 av 8 kvinner får pr i dag brystkreft, noe som tilsvarer ca 12 av 100 kvinner. Men se på Angelina jolie, hun fjernet sine bryst, man kan overleve uten bryst, og får man kreft er eneste utvei desverre og fjerne brystene.I 2012 hadde 210.000 kvinner brystkreft, 40.000 døde,desverre.

Av det som dreper kvinner mest er det kun lungekreft som kommer foran brystkreft. 

HOT & FRESH - VIDEOER DU BØR SJEKKE UT!!

 • 26.06.2013 - 00:08

Det er sommer og forhåpentligvis snart sol også, men i mellomtiden mens vi venter kan man jo egentlig bare sjekke ut noen sommer videoer

La det bli skikkelig sommer nå, pow!.

YONAS - "Girls of Summer"

 Haisam & Tanaia - Favorite (Bergen)

 ENVY - Am I Wrong (Oslo)

Hot girls, no hands car wash

Sasha Lopez Feat. Tony T & Big Ali - Beautiful Life

DJ Felli Fel ft. Wiz Khalifa, Tyga & Ne-Yo "Reason to Hate"

Simple Plan - Summer Paradise ft. MKTO 

Lyrical - Kroppen e på stell (twerking)

HVORFOR HAR VI SEX?

 • 25.06.2013 - 18:44

Har du tenkt på det før? hvorfor har vi egentlig sex?

Det er veldig mangen grunner til at man faktisk har litt kosetid, noen ganger er det pga man blir kåt og man vil få ut det seksuelle i kroppen som strømmer rundt. Noen ganger gjør man det pga en person føler seg litt nedfor, og då kan sex være løsningen, man kan fort gå fra trist til lykkelig etter en real omgang. Men det er ikke alle som bare har sex for kosens skyld, noen gjør det for å produsere lykketroll, jeg snakker om babyer ja. Livet kan være hardt noen ganger og den økonomiske delen av livet kan være hardt, så då blir det og lage barn en utvei for mangen, noen er så heldig at de får tvillinger og trillinger, kall det jackpot når man kommer til barnetrygd. 70 % av alle som går på byen i helgene har sex iløpet av helgen, så det sier seg litt at mangen har en koselig helg.

Men nå må dere ikke ta feil av det jeg skriver, mangen har ikke sex for å skaffe seg penger, kanskje noen da, på strandkaien i bergen, men når man bestemmer seg for å få barn har man jo rett på penger, altså barnetrygd, så det er jo bare en bra ting. Men hva som gjør at man egentlig har sex? her er noen grunner

Du er kåt, og som Tine melk sier, du bare må ha det. Du vil oppleve gleden, spenningen, det føles bare så godt at du må ha det.

Du vil kanskje vise din kjærlighet ovenfor kvinnen du er glad i, så du vil vise hun hva du har og by på. Du føler deg kanskje opphisset, listen kan egentlig bare fortsette ut i det uendelige. Det finnes så mangen grunner, men mest av alt gjør vi det pga hormoner i kroppen vil leke seg. Man har også sex for å føre generasjonen videre. 

Sex kan være en fin ting, deilig også for den saks skyld, men egentlig er det jo meningsløst? Ifølge biologer:

En rådende teori for hvorfor det er slik, får nå støtte i en ny studie iScience:

Å blande genpølen med jevne mellomrom, lar organismer holde seg en hårsbredd foran parasittene som forsøker å drepe dem, og på den måten unngår de at arten bukker under av sykdommer.

Rød dronning

Teorien har fått navnet rød dronning-hypotesen, og er kalt opp etter den røde dronningen i Lewis Carrolls bok ?Alice: Gjennom speilet og det hun fant der? (Alice Through the Looking Glass), som er oppfølgeren til "Alice i eventyrland".

Om du driter i alt det biologiske skriveriet råder jeg deg bare til og fortsette med sex'en du allerede har, pul i vei, bruk kondom om du ikke vil bli mor nå, p-plaster og p-piller om du vil gjøre det uten kondom, alt i alt er det bare deilig. Vi har sex fordi det er koselig. Enig? ja.

Når som du har lest dette, les også sextips innlegget mitt til alle mine leserne her

 http://renekleveland.blogg.no/1358799817_sex_tips_til_alle_les.html

Og 5 ting menn ikke liker (sextips) http://renekleveland.blogg.no/1368678199_5_ting_om_menn_og_sex.html

Og 5 ting damer ikke liker (sextips) http://renekleveland.blogg.no/1368681712_5_ting_damer_ikke_lik.html

 

NÅR FOLK GÅR PÅ TUR MED STAVER (HØY?)

 • 25.06.2013 - 13:04

God dagen alle snuppiser, hvordan står det til med dere?. Det er jo egentlig sommer selvom vi ikke har så mye sol for tiden, men det kommer nok. En ting jeg bare må skrive om er det jeg ser veldig mangen driver på med, og det er når folk har glemt at det ikke er vinter lengre, ski sesongen er over men veldig mangen mennesker klarer ikke og legge fra seg skistavene, de klarer og legge fra seg skiene, men stavene? du klarer og gå uten staver, med mindre du er handikappet

Jeg ser så mangen overalt gå med disse stavene, men på beina er det ikke noe ski, det ser veldig rart ut og jeg tenker for meg selv hver gang jeg ser en person "er du høy?" altså har du røykt noe du ikke tåler eller? jeg er ingen hater eller noe, eller jo kanskje litt siden jeg skriver dette innlegget, men jeg håper at folk som ikke legger fra seg skistavene kan se dette innlegget, fordi jeg har nemlig redigert et bilde, slik at dere kan se mitt syn på det.

Jeg vet det er noe som heter turstaver, men disse "turstavene" er prikk lik skistaver, derfor ser du bare veldig dum ut når du går ute med slike staver når det ikke er noe snø på bakken, og det ser endå verre ut når du går med slike på sommeren. 

Deres synMitt synJeg er ikke noe vanskelig med dere, men håper dere skjønner poenget mitt, kjære turgåer.

NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN!!

 • 25.06.2013 - 01:24

God kveld, god kveld alle sammen. Som du sikkert kan se er det nytt design på bloggen, og jeg kan vel egentlig si at dette var mye bedre enn det forrige jeg hadde, det var litt for grått for meg, det er jo sommer nå, så litt friskere farger og litt fetere header kan jo ikke være feil, eller? Jeg må bare takke silje lien som har laget designet til meg. 


Sjekk ut hennes galleri på facebook her ,hun kan det hun driver med for å si det sånn.

IKKE SVØM DER DET FINNES HAIER (MENSEN)

 • 25.06.2013 - 00:09

Det er sommer og du skal sikkert på ferie, eller du kanskje er på ferie? Ihvertfall så bør du holde deg unna der haien svømmer. Dette må være verdens beste reklame for kvinner og ikke minst verdens beste tampax reklame, alle de andre du sikkert har sett på tv fra før av er ikke like god som denne, selvom det er et filmklipp fra filmen movie 43.  

Men det er jo heller ikke rart at kvinner er mest utsatt for haien, vet du hvorfor? se likheten mellom hjernen til en hai og en kvinnes vagina.


Vær forsiktig i sommer, og bruk tampax!.

VINNERNE AV TANNBLEKING (NUMMER 3)

 • 24.06.2013 - 21:23

God kveld, god kveld alle sammen!

Jeg har ikke blogget så mye, det har jo vært helg. Men nå har jeg ihvertfall trukket ut 3 nye vinnere som får tannbleking i posten, dette er den tredje konkurransen jeg har hatt med tannbleking denne måneden. De som får tannbleking og som må sende meg adressen enten på denne mailen: renekleveland.blogg.no@hotmail.com eller skrive det på innboks på facebook er:

Anders birkeland

Henriette lien

Caroline amundsenKommer noen konkurransen i uken, så stay the fuck tuned :) You rock my..:)

DUCKFACE - HOT OR NOT?

 • 24.06.2013 - 00:01

Heisann alle sammen!

Dette med duckface vet du, hvorfor er det så mangen som ikke liker når jenter lager det? mangen mener det ser så idiotisk ut og det er på en måte irriterende og barnslig? akkurat der er jeg helt uenig, ettersom jeg syns det er sexy. Duckface er noe som kan minne om en and, eller donald duck, men herregud det minner jo meg mer om et sexy kyss eller noe, uansett er det bare frekt og sexy. Er ihvertfall ingen grunn til og IKKE like det med mindre du er homo, ikke det at jeg har noe imot homser, de er jo grei de også. 

Men men, vi er alle forskjellig med forskjellige meninger, alle kan ikke like det samme, selvom jeg faktisk skulle ønske det, når jeg egentlig ikke ser noe feil i det når jenter lager duckface. 

Og så har vi jo dette som heter duckface spaghetti, noen mener at når jenter lager duckface ser det faktisk ut som de spiser spaghetti, hvorfor og hvem fant på det? søkte litt på google og fant noen bilder..Nei, min mening er at restylane og botox i leppene er sexy, ikke det at man trenger det for å ta duckface bilder, min mening :) Syns du det ser dumt ut når folk tar duckface bilder? eller er det kill yourself? tehe!.

R.I.P VINE - INSTAGRAM TAR OVER?

 • 21.06.2013 - 15:18

Er det over for vine nå? ettersom instagram kom med 15 sekunders video funksjon som inneholder 15 effekter du kan velge mellom? det tror jeg. Selvom vine har mangen brukere og instagrams video funksjon nettopp er kommet, vil nok instagram ta over, ettersom du ikke bare får 7 sekunder som du får hos vine, men 15 sekunder...

Det eneste du trenger og gjøre er å oppdatere instagram på din mobil / nettbrett via appstore.

Introducing Video on Instagram from Instagram on Vimeo.

Jeg holder meg til youtube når jeg laster opp videoer, der får jeg opptil 10 timer om jeg ønsker :)

BLOGGERE - SÅ KLEIT, OMG!!

 • 21.06.2013 - 14:34

God dagen snuppiser, hvem har vel ikke sett det eller fått det med seg en gang før eller siden, jenter som ligger ut bilder på bloggen sin, fullsminket, med leppestift osv, men hevder de er USMINKET, eller når de lager videoblogger og hevder det er så KLEINT, herregud, OMG asså, Krise ALERT. 

Hvorfor legger dere ut videoer om det er så kleint då? hvorfor ikke spille inn på nytt til dere faktisk blir fornøyd, istedenfor å skrive at det er så sinnsykt kleint og legge ut diverse bilder og videor som dere publiserer? dere skriver jo det bare fordi at dere IKKE vil at leserne deres skal skrive en stygg eller dum kommentar, dere er på en måte forberedt på det, men finner på og skrive at det er så kleint eller at dere ikke fikk tid til og sminke dere skikkelig før dere tok bilder..

Smink dere ferdig før dere tar bilder da? eller rediger videobloggen deres skikkelig til dere blir fornøyd før dere faktisk publiserer den på youtube og så bloggen, my god. Enkelte kvinnfolk asså, illustrasjon under. 

Det jeg mener er at bloggere, en del kvinnelige bloggere alltid kommer med hvor kleint det er med bilder og videoer de legger ut. Har de på følelsen at de er sminket dårlig en dag skylder de på at sminken er dårlig og de må kjøpe ny, eller som det tilfellet du ser over, speilet er knust og de får ikke sminket seg, duuuuh (gå på badet?)..

DU MÅ VIRKELIG HATE UNGEN DIN?!!

 • 21.06.2013 - 12:34

Hei igjen, hvordan står det til? bra? det det bra, med meg går det også veldig bra med:)

Du leser overskriften og klikker deg inn på dette innlegget, eller så har du klikket direkte på renekleveland.blogg.no, uansett så leser du nå dette og tenker hva er det nå jeg skriver? og det kan jeg fortelle deg. Om du noensinne blir gravid, eller er gravid og venter deg en unge eller kanskje tvillinger, så kan jeg herved skrive ned navn du ikke må finne på og gi ungen din, dette er navn som forbinnes med gamle mennesker, og vil du at ungen din skal bli hatet eller ertet, ikke gi han navnene under.Balder: Dette er et hundenavn i mitt øre, ikke gi ungen ditt det navnet.

Agnes, Alma, Ellinor,Lilli, Nelly, Vilma, Arthur, Erling, Bastian, Oskar, Bjørg, Aud, Grete, Bjørn, Jan, Geir, Leif, dette er navn du IKKE bør kalle ungen din om du virkelig ønsker ditt barn det beste, ikke bare vil han / hun skifte over til et annet navn når det vokser til og blir myndig, men det vil også ha en kjedelig oppvekst. 

De fleste i dag tar et navn som ligger i familien, derfor er det jo en del som faktisk får slike navn, men det er ikke noe kjekt, bare pga bestefaren eller farmor har det, så er det ikke noe kjekt for en baby. Gå heller for moderne navn, det finnes også mangen av de som tar navn fra utlandet som Jennifer, Jessica, Michelle, Amelia, Liam, Ariel osv, det er også populært. 

Det jeg mener er at du IKKE bør gi ungen ditt et gammeldags navn, men for all del, det er din unge, do what you want. Jeg selv ville valgt et skikkelig norsk navn, som da blir Silje,Lara, Marielle, Sofie, Susanne, Evelyn, Charlotte, Julie, Preben, osv, orginale og normale navn, eller et utlandsk navn som også er fint. 

Slenger med noen kjendiser som har noen veldig fucked up navn på sine unger, stakkars :(

Alicia Douvall, kalte sin første datter for Georgia, det er et normalt og greit navn,  men sitt andre barn fikk navnet Papaya Coco Piri Douvall, er det snakk om å være glad i frukt og paraply drinker? 

Ungen: mamma? kan jeg få en melon?

Moren: Nei, papaya

Ungen: får jeg papaya?......Rochelle og Marvin Humes kalte sitt første barn for Alaia Mai -.-Angelina Jolie og Brad Pitt har noen veldig spesielle navn på alle sine barn, stakkars alle sammen,  Maddoz Chivan, Zahara Marley, Shiloh Nouvel, Pax Thien, Knox Leon og Vivienne Marcheline.Katie Price og Peter Andre har to barn, men når de fikk en jente fikk hun et jævlig rart navn,  Princess Tiiaamii Crystal Esther Andre. Snakk om å leve i drømmeland? hvem kaller ungen sin for prinsesse? -.- nei virkelig, princess?Jamie og Jools Oliver har fire unger, men døtrene har fått noen navn jeg håper de har fått når de var full, håper ihvertfall de skifter de raskt, veldig raskt , navnene på døtrene er Poppy Honey Rosie Oliver og Daisy Boo Pamela Oliver og Petal Blossom Rainbow Oliver -.-

Virkelig? Poppy Honey? det minner meg om coco pops, er dere ikke enig? og Daisy Boo? høres ut som et navn dratt ut fra en strippeklubb.. Hvem vet, kanskje Jools Oliver har vært en tidligere stripper og vil at datteren skal gå i samme sko?..:) Men det finnes faktisk honning med samme navn HERFår nesten bare stoppe, bruk google for flere rare navn disse kjendisene har gitt ungene sine, ellers kan jeg bare si at du bør tenke over hva du kaller ungen din når du skal føde, gi han eller hun et skikkelig navn, stay classy!:)

Topp 100 amerikanske navn http://www.babycenter.com/top-baby-names-2012

Topp Norske navn http://www.klikk.no/foreldre/navn/article704508.ece

HER ER MIN DOBBELTGJENGER?? !!

 • 21.06.2013 - 00:06

Heisann alle sammen. 

Jeg fikk en mail i dag og der var det en link til min dobbeltgjenger? og masse annet, jeg fikk nemlig vite at han har skrevet ett innlegg om hva han syns om mennesker som er overvektig, hvor dum andre er som ikke får seg "pussy", hvor tragisk mennesker er som ikke får seg noe annet enn bilder av damer på internett, og mye mer. Det sto i mailen klart og tydelig at han er helt lik meg i væremåten, han har til og med samme hårfrisyre som meg, og han liker damer, alkohol og fester, wow.. 

Så kan egentlig bare legge ut det samme som jeg fikk tilsendt på mail, det var et fint innlegg..:)

JOEY CARRERA

RENE KLEVELAND

De holder også alkoholen på samme måte, sjekk hånden på det tredje bildet og sammelign med bildet øverst.

JOEY CARRERA 2007 

RENE KLEVELAND 2013SAMME IDIOTISKE ANSIKTSUTTRYKK OGSÅ Sjekk ut bildene av joey carrera på google HER

Sammenlign de med bildene av rene kleveland HER

Har rene sett for mye på jersey shore? tydligvis.

Takk for innlegget Erik ;)

NÅ KAN ALLE BLI GRAVID VED BRUK AV 1 PILLE

 • 21.06.2013 - 00:04

Heisann alle sammen:)

Nå kan alle som sliter med å bli gravid bli glad, det er nå en pille under produksjon som gjør at alle kan bli gravid, så gutter med dårlig sæd kvalitet trenger ikke lengre være lei seg, denne pillen hjelper damen din på god vei, pillen du som kvinne  skal ta gjør det lettere for deg og din mann, han trenger ikke lengre treffe eggcellen, bare ved og ta denne pillen og sprute inni partneren din er nok.

Bilde (illustrasjon) Pillene vil være lilla og 350mg, 1 pille pr pakke.

Så er du en av den som IKKE kan få barn, fortvil ikke, en pille koster kr 899 og vil da gjøre deg gravid.

Etter at du har tatt pillen må du ha sex annenhver dag i en uke, dette vil si 3-4 samleier.

Det er leger og forskere i Los Angeles som har holdt på med dette prosjektet siden 2009, og dette produktet (pillene) vil være i salg allerede fra Januar 2014.

Det er allerede sendt ut 25.000 slike piller til kvinner i Usa, slik at de kan være de første som prøver ut dette nye fenomenet. Så nå er det egentlig bare til og fyre løs kruttet, get preggo!:)

SIDEN ALLE HAR KJÆRESTER FOR TIDEN, JEG OGSÅ FANT MIN STORE KJÆRLIGHET<3

 • 19.06.2013 - 21:48

Skulle ikke tro det var mulig, men endelig fant jeg min store kjærlighet.Har du funnet din store kjærlighet? :)

ALDRI MER VÅT (VIDEO)

 • 19.06.2013 - 18:11

Nå er det kommer noe som kanskje er midt i blinken for deg som hater regn, eller deg som hater og bli skitten. Og hvem bryr seg om Sony Xperia Z er vannsikker? med dette nye produktet som kalles NeverWet kan du spraye på hvilket som helst produkt, det blir aldri vått!.Bare sjekk ut videoen under, la oss bare håpe det kommer til Norge?...

Det selges allerede i Usa... 

Perfekt til bloggere som ikke vil bli skitten og våt :) 

Du kan bare spraye stoffet på kjolen din når du skal på fest, om noen søler rødvin eller øl på deg renner det bare vekk, det er så genialt :)

TOMORROW WORLD 2013 - DISCOVER THE MADNESS (TRAILER) PARTY?!

 • 18.06.2013 - 21:51

Om du liker tomorrowland, vil tomorrowworld garantert ikke skuffe deg. De samme som står bak tomorrowland kommer nå med noe helt nytt, og billetter kan du kjøpe her http://tickets.tomorrowworld.com/ musikkfestivalen starter 27 september og avslutter 29 september i år, det hele skjer i Georgia, Usa.Traileren!

Låtene som du finner i traileren over er:

1. Dimitri Vegas & Like Mike - Ocarina feat. Wolfpack 

2. Dimitri Vegas & Like Mike - feat. Moguai - Mammoth

3. Showtek - Slow Down (vocal)

4. Dimitri Vegas & Like Mike - Weha 

JENTER UNDER 20 ÅR ER DE SMARTESTE!

 • 18.06.2013 - 21:44

God kveld alle sammen.

Jeg har nettopp funnet ut av noe og det er noe veldig positivt blandt ungdommen i dag, det er det at jenter eller kvinner om du vil kalle det, under 20 år er de smarteste blandt dem alle. Jeg har kommet frem etter at jeg har studert dette en stund, og det stemmer virkelig. En jente som er 16,17,18,19 er faktisk dobbelt så smart som en som er over 20 år, did you know? og jenter under 20 er ikke bare smartere enn andre jenter som er over 20, men også smartere enn gutter, flaut?...

 

Brunetter under 20 år er 84 % smartere enn alle gutter og jenter, menn og kvinner over 20 år.

Mangen mener også at blonde jenter ikke er smart, men de er faktisk smartere enn så mye som 87% av alle over 20 år (begge kjønn), men mangen regner de som dum og deilig, noe som ikke helt stemmer, de er faktisk mer intelligent enn du som faktisk leser dette innlegget, det høres rart ut, men som jeg sa, 87%...

Og jenter med silikonpupper kommer lengst i arbeidslivet, de tjener også mer penger enn 69% av alle gutter og jenter, menn og kvinner her i landet, dessuten er de som har tatt silikon i ung alder ( 18-19 ) smartere enn 82% av alle menn og kvinner over 20 år, her i landet. 

72% av jenter under 20 år med silikon i norge studerer på høyt nivå og 81 av 100 får femmere på prøver, did you know? og ja, de andre 19 stikker av med seksere. Jenter under 20 er også mye mer erfaren i sengen når det kommer til sex, you mad? 

Unge jenter under 20 år klarer også å drikke 69% mer alkohol enn de over 20 år, samtidig som de er smartere på skolebenken , det er også noe å tenke på:)

Så neste gang du ser en blondine eller brunette, gjerne med silikon pupper og fint utseende, ikke tenk hun er dum og deilig, hun er faktisk jævlig smart, kanskje smartere enn deg også?.. Dont judge people by their looks:)

 

VINNEREN AV EXTENSIONS (FØR & ETTER BILDER) GRATULERER TIL HENRIETTE!!

 • 18.06.2013 - 17:15

God dagen alle sammen, hvordan står det til? 

Rett før helgen ble den sjette vinneren av extensions konkurransen kåret på bloggen, og jeg tenkte og legge ut før og etter bilder, ettersom hun fikk pakken i dag. Det som er kjekt er at folk som leser bloggen blir så glad og fornøyd med det som de vinner, ingenting er bedre enn det. Henriette er kjempefornøyd, og det er bare bra:)

FØRETTERDen syvende extensions konkurransen kommer snart, stay tuned :)

VINN SMINKEPAKKE - VERDI KR 1530

 • 17.06.2013 - 16:41

God dagen alle sammen, lyst på ny sminke? inkludert parfyme? vel, jeg pleier ikke akkurat og dele andre sine konkurranser men dette er en god konkurranse med en del produkter, vinneren kåres på lørdag som kommer, alt du trenger og gjøre er og klikke på bildet under og melde deg på..BTW: Jeg er IKKE med i konkurransen, jeg bare deler den for Ida..

KONKURRANSE - VINN TANNBLEKINGS SETT (#3)

 • 16.06.2013 - 17:33

Kjører igang den tredje konkurransen med tannbleking, hvor du kan vinne tannblekingsett.

Har du lyst på hvite tenner? er du lei av og bruke masse penger hos tannlegen? vel, nå har jeg en fin konkurranse til dere, igjen. Denne gangen deler jeg ut premier til 3 heldigere lesere som kan stikke av med fulle pakke, dette produktet er det beste på markedet, etter min mening. For og delta må du gjøre følgene som står underLike min fanpage på facebook HER og så må du like DentaWhite sin fanpage HER 

Skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget. 

3 heldige lesere vil bli trukket ut mandag, 24 juni. Lykke til alle sammen

Det dere kan vinne er komplett tannbleknings sett, og det inneholder følgene:

Innholdet i pakken:
Du får 2 tannskinner som du former og tilpasser til dine tenner.  Det medfølger også en gel sprøyte med 22% blekingsgel, samt en tilsvarende gel sprøyte med 35% blekingsgel.  Disse holder til 10-15 behandlinger hver (litt etter hvor mye gel du bruker i skinnene).  Samt instruksjoner om hvordan du bruker tannbleking fra DentaWhite på den mest effektive måten.  Tannblekingssettet holder til ca. 20-30 behandlinger - men de fleste gir seg etter 5-10 behandlinger totalt, da de har oppnådd ett tilfredsstillende resultat allerede (dette er litt individuelt).¨LIK&DEL

LØØØØØØØØØØØRDAG!!!!!!!!!!!

 • 15.06.2013 - 14:01

God dagen snuppiser, skjer? det er lørdag og det betyr bare en ting, fest! Har blitt litt lei byn, så det er vel en grunn til at jeg ikke har vært på byn de siste 3 ukene, det er så mye bedre med fest, være blandt mangen folk og så bare sovne etter kvelden, istedenfor å stresse hjem kl 02.30, og dessuten bestemmer du nesten selv hvem som skal komme og hvor mangen, myeeeee bedre. Så i dag blir det igjen fest, poooow!!! 98 18 36 68 er som vanlig nummeret mitt:) 

Nå sitter jeg bare her og hører musikk og venter på at tiden skal gå, så kommer det folk.........i kveld blir det bra, trust me!!Tonight....lets...rock the boat

VINNERNE AV TANNBLEKING !!

 • 14.06.2013 - 20:12

God kveld sweeties, har nå trukket ut 3 nye lesere som får tannbleking i posten, 3 stykker vant forrige uke og var fornøyd, fikk jeg høre på facebook. Så her kommer navnene på de 3 nye som får tannbleking i posten, husk at dere må sende meg adressen på renekleveland.blogg.no@hotmail.com. Tannbleking konkurranse nummer 3 kommer i morgen.

June Jeanette Bratsberg Strømsnes 

Michelle beatrice Scott

Karina Mari Myrvoll
MELDT MEG PÅ PARADISE HOTEL 2014 :)

 • 13.06.2013 - 13:00

God dagen alle sammen, hvordan står det til?

Dere vet dere alle vil se meg på tv, og nå har jeg gjort det, men jeg kan ikke si noenting som helst, om jeg har fått svar, om jeg er med, eller noenting som helst angående dette, men det jeg kan si er at jeg har meldt meg på paradise 2014. Så er vel ikke så mye mer og si, er vel egentlig bare å vente, jeg vet jo så mye mer enn dere, men og røpe noe er desverre ikke noe jeg kan, dere får vente i spenning, enten ser dere meg, eller ikke :) Ser dere meg blir det verdens beste sesong, ever. 

Og ikke kom med kommentarer som at eg vil angre resten av livet osv, det er alkohol og mexico, fester og en opplevelse for livet, se på bloggen min? ser det ut som eg angrer på noe? hehe!:)
Har fått levert ut noen pakker i dag også, og skal seinere spille inn nye låter med min fetter, stay the fuck tuned, videoer kommer også !!! Masse på gang, og så er det bare knappe to dager til lørdagen, då blir det party som bare faen, meg og min fetter har alt klart, alkohol er kjøpt inn..POW!!!!

MENNESKER BLIR IKKE FRISK OM DU LIKER ELLER DELER ET BILDE PÅ FACEBOOK

 • 12.06.2013 - 20:34

Det finnes mangen slike bilder på facebook, en baby som er skadet, en kvinne uten et bein osv, kan jeg da få spørre dere om noe?

Hva får andre til og legge ut slike bilder? skrive 1 like = 50 cent, 1 comment = 10 $, 1 share = 100$ ? 

Facebook er ikke med på dette, slik det står i infoen på bildene som legges ut, facebook and ( en eller annen ) vil donere og betale for hele operasjonen, og desverre går mangen tusen på dette, hvorfor? fordi folk er dum og har du gjort det, er du også dum. 

Ingen blir frisk og fin om du liker et bilde på facebook, hvordan? fortell meg hvordan en baby med uhelbredelig kreft skal bli frisk igjen om du deler et bilde på facebook? det høres jo helt idiotisk ut, men mangen deler og liker bildene som blir lagt ut. De som legger ut slike bilder har ikke noe respekt, de er kun ute etter likes / abbonenter på facebook, desverre. 

Mens andre har det vondt, har andre det litt kult, når de ser de får mangen abonnenter på facebook pga de ligger ut bilder av en syk baby eller lignende. 

Det samme gjelder bilder med overskriften som "this baby will get surgery if we get 1000 likes" altså? hva faen? tror du familien som kommer inn på sykehuset med denne syke babyen møter leger som forteller de at de IKKE kan operere før de har fått 1000 likes på facebook? 

Ingen blir frisk om du deler et bilde, ingen bilder trenger 1000 likes for at et barn skal få operasjon, ingen får tilbake familien sin som er død om du deler et bilde. 

Det er så mye rart på facebook for tiden, men så stort som det er, så er det lett og få mangen likes, hvorfor de vil ha det på den måten må du ikke spørre meg om, jeg har en del venner på facebook som faktisk deler og liker disse bildene, jeg blitt litt sånn, wtf? tror du på det?

Det er kun for å få oppmerksomhet at noen faktisk legger ut slike bilder, publisitet, enkelt og greit. Om du faktisk bruker google til og google de forskjellige bildene folk hevder lider av uhelbredelige sykdommer, så finner du noe som heter hoax, hoax er på godt norsk en bløff, for å skape mye drama rundt et tema kan man si. Ikke tro på det, ikke del eller lik slike bilder, det hjelper faktisk ikke den som faktisk lider, og de blir som sagt ikke frisk om du trykker liker eller del..

Vi blogges:) :)

FOLLOW - FOLLOW - FOLLOW :) FØLGER TILBAKE

 • 12.06.2013 - 14:46

Sånn då har jeg det meste av alt som heter nettsider, så det du kan gjøre er og adde meg på de tre sidene som står under, så følger jeg deg tilbake :)

trykk på bildene for å komme til profilen eller add brukernavnet :)

INSTAGRAM (renekleveland)

SNAPCHAT (renelyrical)

OG TWITTER (reneakalyrical)


Her kan du legge igjen snapchat brukernavnet ditt http://renekleveland.blogg.no/1360239849_hva_er_din_snapchat.html

VINNEREN AV EXTENSIONS + GOODIEBAG FRA HAIRTOHAIR.NO - GRATULERER :)

 • 12.06.2013 - 11:50

Heisann alle sammen, hvordan står det til? kjedelig med været som er kommet nå, om du er fra bergen då, hvor er solen?. 

Jeg har nå trekt en vinner som får extensions og en goodiebag med produkter, dette er en stor fin premie og jeg kan egentlig bare si gratulerer til deg som nå har vunnet. Håper det faller i smak, og takk til alle sammen som har deltatt, det kommer flere extensions konkurranser, så stay tuned. 

Den som har vunnet extensions og en godiebag er en som har navnet Henriette Andersen Gratulerer så mye til deg.

Ha en fin dag videre alle sammen, what ever you do, og stay tuned, flere konkurranser kommer, og ikke glem å melde dere på tannbleking konkurransen, har fra før delt ut 3 pakker, nå kan 3 nye lesere vinne en pakke hver HER

Extensions farge #613 og goodiebagen blir nå sendt ut :)


Vi blogges:) :) :)

UPDATE !!

 • 11.06.2013 - 19:19

God dagen alle sammen, jeg vet jeg ikke blogget i går, men det var fordi jeg ikke fikk tid, en dag spiller vel ingen rolle? :) Når det er så varmt ute er det ikke tid til så mye blogging, då er det solen som må nytes. Jeg er bare innom nå for å fortelle at det er en dag igjen av extensions konkurransen, så meld dere på HER vinneren trekkes i morgen kl 13.00 :) Så lykke til, stay tuned 4 more :)La det bli helg, og la det bli lørdag!!! For på lørdag blir det en uforglemmelig dag :) POW!!!!!

KONKURRANSE - VINN TANNBLEKINGS SETT

 • 09.06.2013 - 18:52

Kjører igang en ny tannbleking konkurranse, har jo tross alt en full kartong :)

Har du lyst på hvite tenner? er du lei av og bruke masse penger hos tannlegen? vel, nå har jeg en fin konkurranse til dere, igjen. Denne gangen deler jeg ut premier til 3 heldigere lesere som kan stikke av med fulle pakke, dette produktet er det beste på markedet, etter min mening. For og delta må du gjøre følgene som står underLike min fanpage på facebook HER og så må du like DentaWhite sin fanpage HER 

Skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget. 

3 heldige lesere vil bli trukket ut fredag, 14 juni. Lykke til alle sammen

Det dere kan vinne er komplett tannbleknings sett, og det inneholder følgene:

Innholdet i pakken:
Du får 2 tannskinner som du former og tilpasser til dine tenner.  Det medfølger også en gel sprøyte med 22% blekingsgel, samt en tilsvarende gel sprøyte med 35% blekingsgel.  Disse holder til 10-15 behandlinger hver (litt etter hvor mye gel du bruker i skinnene).  Samt instruksjoner om hvordan du bruker tannbleking fra DentaWhite på den mest effektive måten.  Tannblekingssettet holder til ca. 20-30 behandlinger - men de fleste gir seg etter 5-10 behandlinger totalt, da de har oppnådd ett tilfredsstillende resultat allerede (dette er litt individuelt).¨LIK&DEL

KVELDEN I GÅR - DET ER SÅ GALE :)

 • 09.06.2013 - 15:10

God dagen alle sammen, jeg kan begynne med og fortelle hva som skjedde i går, bare fordi det er så jævla funny. Jeg gikk til min fetter klokken 18.30 og jeg hadde jo invitert hele den påloggete vennelisten min på facebook, lite visste han at så mangen skulle droppe innom utover kvelden. Han sa til meg 6-8 stykker holder, men så kan du legge på 40-60 oppå det tallet. Allerede klokken 19.30 begynte vel de første og komme, så begynner mobilen og ringe hele tiden, meldinger, facebook og alt du kan tenke deg, folk trenger både vors og fest, joda, velkommen skal du være sier nå jeg. 

Det ble etterhvert utrolig mangen der, noen på badet, soverommet, stuen, utenfor huset i hagen, kjøkkenet osv, det var folk over alt. Det var mye syke greier som skjedde i går, men det skal jeg ikke gå innpå, kvelden var jo ihvertfall syk då. Når det ble litt sånn småbråk mellom noen polakker ( ikke det at jeg brydde meg ) de køddet jo bare, men så tar jeg og en god del av oss turen videre klokken 02.00 tiden, vi får beskjed om å komme til rimi, som ligger ved fjøsangerveien. 

Når vi kommer der så blir vi møtt av to stykker som vi tror skal ha en awesome fucking fest eller noe, men når vi går helt opp til hvor huset ligger, langt oppi fjellet, så ville jeg egentlig bare rygge i døren og ligge meg ned, det var jævlig dødt. Jeg og de andre gikk nå ned og så hvordan det var, og joda, der sitter det noen studenter og snakker om matte og karakterer, wtf? det er lørdag og ikke noen skoletime.

Nei, dette var dødt, kjedelig, men så hadde jo hun ene bursdag då, og vi trengte noe blandevann for å blande ut en flaske sprit, så jeg fant husholdnings saft og blandet den ut, vi gikk derfra med kake, og tok turen til fysakk, tro det eller ei, vi gikk opp. Hvorfor skulle vi der spør du? det var sand der og vi var litt full? det var det nærmeste vi kom syden.

Når vi kommer opp der etter mye gåing, så slapper vi alle sammen bare av i noen timer, kødder og kuker oss, noen mer full enn andre. Det var en syk kveld kan man si, bybanen kom klokken 05.40 eller noe, og den tok vi ned til dannmarksplass, jeg var hjemme rundt 06.00. Kunne fortalt så mye mer, om ting som har skjedd, men tror jeg dropper det, dere skulle heller vært der. Tar det igjen til helgen. Her er noen bilder, fikk ikke tatt så mangen at gjorde noe, men siden folk vil ha de kan dere bare laste de ned her :) Vi blogges

Syden <3

Noen litt mer full enn andre :)

Jessica Simpson :)
 

VINNERENE AV TANNBLEKING :)

 • 09.06.2013 - 14:48

God dagen alle sammen, jeg har nå trekt 3 vinnere som får tannbleking i posten, om du ikke vant er det ikke noe og bli lei seg for, jeg har masse, kjempemasse tannbleking og det kommer ny konkurranse seinere i kveld. Men jeg skal ikke si så veldig mye, takk til de som deltar og gratulerer til dere som vant. Get white teeth :)

Sandra Thorsdatter Hagebø Kumhle

Julie Grindbakken

Jan Simon Berge

Send meg adressen og navn til renekleveland.blogg.no@hotmail.comNY KONKURRANSE KOMMER I KVELD :)

BILDER FRA I GÅR - I DAG ER PÅ ANN IGJEN !! FEST BBY!:) AAAAAAAH YEAHHHH!!!

 • 08.06.2013 - 16:42

God ettermiddag eller kveld kan man jo også si, hvordan står det til? I går tok jeg turen til min godeste fetter som også bor på minde, hadde egentlig ikke noen planer, men det som skjedde då var at jeg sa vi skal ikke ha en liten fest då? joda, og plutselig sto det folk på døren, så det var jo koselig og jentene var faen ikke gale, nydelig de :* 

Bildene er tatt med mobil, men skal få tatt med speilrefleks i dag :)

Det kom flere og flere då, men etterhvert var det jo bare kos, hele kvelden var perfekt kan man si, takk til alle sammen som var der, men i dag er det lørdag og det er på ann igjen, samme sted og samme tid til alle som ønsker det, jeg kan jo bare si det blir en syk kveld etter det jeg har hørt rykter om, så alle som trenger noe, 98 18 36 68 er mitt nummer, om du trenger fest eller vors altså!!!

Nå må jeg stresse med klær og det jævla håret, vi snakkes på festen då:)

Vil du se mer av jentene? Sjekk ut ElinaThomassen.blogg.no og stbo.blogg.no

JENTER ER HORER MEN GUTTER ER PERFEKT?

 • 07.06.2013 - 12:32

Heisann alle sammen, hvordan står det til? som du sikkert ser på overskriften, så tenker du nok hva er det nå? 

Det har seg sånn at det er en stor forskjell på hvordan jenter blir sett på i forhold til gutter. Om jenter går i litt mindre klær enn du gjerne er vandt til og se, så blir de sett på som horer, hvorfor det egentlig? Spesielt nå som det er sommer, jenter går i shorts og bikinier, men blir ofte kalt for horer pga klærene, hva er horete med det? står det hore på prislappen i butikken eller står det bikini / shorts - og 199 kr? ikke spill dum.

Og til de som kaller jenter horer fordi at de går i litt mindre klær enn vanlig burde jo egentlig blitt......skal ikke si det engang. Hvorfor skal gutter få gå i bar overkropp og tro de er noe då? men om en jente går i en shorts og litt liten topp blir de stemplet som en hore? det er virkelig ikke noe og klage på, det er bare deilig og se på, og med mindre de IKKE får penger for å gå "horete"  eller de selger seg, så skal du absolutt ikke åpne kjeften din, never ever. Det at du bruker det ordet kan såre de veldig, tenk på din mor? hun er jente, hun har født deg, var hun en hore som gjorde en feil den dagen hun ble gravid? tenk over før du snakker!.

Ikke kall noen for det ordet, alle går forskjellig, om du ikke liker det du ser en jente går i, hvorfor bry seg? det er virkelig ikke du som går med det klesplagget, er det? hører du jenter klager på det du har på deg? Nei.At man skal hakke ned på andre enten det er pga måten man kler seg, væremåten, oppførselen, hvordan de sminker seg, alt du egentlig kan tenke deg er bare tragisk. Alle er forskjellig og jeg kan garantere at de du kaller for hore pga de går med litt for "lite" klær er mer perfekt enn deg, hvorfor? fordi du hater på noen som virkelig ikke fortjener det, uten at de har gjort deg en dritt. 

En trang shorts og en topp er ikke "horete", hadde du sett en jente stå på strandkaien og viftet med undertøyet hadde det vært noe annet, men så lenge de ikke viser både mus og tits, shut the fuck up!.

 

Gå med det dere vil jenter, gå uten klær for den saks skyld <3 Ha en fin fredag!!!

Btw: Hører jeg noen gutter klager eller kaller jenter for hore en gang til pga klærene de går, ring meg på 98183668 og forklar meg problemet ditt, så skal jeg få deg lagt inn på nærmeste avdeling, enten det blir på sandviken eller et hospits, du er IKKE normal om du klager på noe sånt. Skjerping!!

Baby i like it <3

MINE SLAGORD - FORKORTELSER <3

 • 07.06.2013 - 12:26

Heisann alle snuppiser, jeg tenkte og ta et innlegg hvor jeg skriver ned forkortelser og ord jeg bruker i samtaler, så etter dette håper jeg flere vil følge etter og bruke de samme "sleng" ordnene og utrykkene som det jeg nå skal skrive ned for dere. Love you all og riktig god helg, skjønner ikke hvorfor jeg ønsker dere en god helg, fordi jeg kommer jo til og blogge helgen igjennom og holde dere oppdatert, til helvette rene, hold kjeft og skriv ned de forbanna ordene dine nå, ja greit!! Ready?...

DTF - Er du dtf eller? ( tatt fra jersey shore ) betyr er du down to fuck? 

WF - Noen forbinner det med what the fuck (wtf) men WF = wanna fuck? samme som dft, bare wanna fuck istedenfor down to fuck

DBA - Dont bother asking ( ikke gidd og spør )

QAP - Quick as possible ( fort som bare faen )

VBD - Very big deal ( veldig stor rolle ) 

YLM - You love me ( du elsker meg )

GTL ( gym tan & laundry ) Trening, solarium og vaskeriet ( tatt fra jersey shore )JGI ( just google it ) mangen spør om idiotiske spørsmål, så bare skriv JGI om noen spør deg om noe dumt, det irriterer meg også, de sitter jo på en pc og det er mye lettere for de og bare JGI det de er på jakt etter enn og spørre deg når google har det forbanna svaret <3 Eller send de denne sangen under! Google that shit.!

DITTO - (samme til deg, eller jeg er enig, du også) 

LMS ( like my status ) som du sikkert ser mangen idioter gjør på facebook, lik min status eller like my status...

GRANADE (granat) tatt fra jersey shore, om du ser en stygg jente eller en du ikke liker så godt, jada vi er alle unike men det er alltid noen som er mindre begavet :)

Har du flere forkortelser du bruker?

YES!!!! NÅ BLIR VI KVITT JUSTIN BIEBER?

 • 07.06.2013 - 00:11

Jeg tuller ikke akkurat med dere, men det sies at justin bieber skal forlate jorden, ja på ekte. Han skal nemlig til verdensrommet med milliadæren richard branson's nye romferje Virgin Galactic, og dette skal han neste år. Det sies at de skal spille inn musikkvideo i verdensrommet, hmm...

Flott å høre at @justinbieber & @scooterbraun er @virgingalactics nyeste framtidige astronauter», skriver branson på twitter. 

Justin bieber kopierte meldingen, så det stemmer nok at han forlater jorden til neste år, om han kommer trygt tilbake får vi nesten bare vente og se.

De er allerede i gang med prøveturer, men ikke før neste år vil den første "ekte" turen foregå, da sammen med Justin Bieber og co!.

Det er over 500 mennesker som har meldt seg på så langt og det koster en god del millioner dollar for å være med!..

Og til dere som påstår at jeg enten lyger eller troller med dere, sjekk twitteren til Justin HER uhh huh!!


Les mer på virgin records her

Btw: Jeg liker Justin Bieber, se innlegget mitt her

ÅRETS SOMMERLÅT -MORS REBELLER - HYPNOTISERT

 • 06.06.2013 - 18:30

Keddegåri homies og babes? 

Det er jo så og si sommer nå, og jeg blir nødt og dele en låt med dere, låten heter hypnotisert, laget av mors rebeller. Bergen stand up!! Om noen av dere mener dere har årets sommerlåt eller en låt dere vil skal få oppmerksomhet, send meg en mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com eller kontakt meg på facebook (Rene Lyrical Kleveland)

Lik & Del :) :)!!!

CHAMPAGNE FACIALS, DAYUUUUM!!

 • 05.06.2013 - 21:37

Champagne er jo til for å drikkes, men i dette tilfelle kan de sløse så mye de vil, det finnes unntak!..Dayuuum!!! Og siden denne bloggen inneholder festing, babes, tips og verdens feteste konkurranser fra verdens feteste sponsorer er jeg bare nødt og dele dette med dere!! Det er jo helg


KONKURRANSE - VINN EXTENSIONS + GOODIEBAG FRA HAIRTOHAIR.NO (DELTA OG VINN)

 • 05.06.2013 - 13:23

Heisann alle sammen, hvordan står det til? Jeg har nå en konkurranse til dere der jeg deler ut extensions (50cm) valgfri farge som du bestemmer, inkludert at vinneren får en goodiebag fra hairtohair.no

Hva er vel ikke bedre enn det? det er sommer og du kan stikke av med nytt extensions og en fin goodiebag med masse spennende ting oppi. Det er veldig lett og delta, det eneste du skal gjøre er følgende.

Lik min fanpage på facebook HER og så like hairtohair.no sin fanpage på facebook HER 

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under + fargekoden (trykk på bildet under for fargene) , Lik og Del - du er nå med i konkurransen. Vinneren blir trukket onsdag 12 juni og blir skrevet opp på bloggen i nytt innlegg, du må sende inn før og etterbilde om du vinner. Lykke til alle sammen..

Trykk på bildet under for å sjekke ut fargene du kan velge mellom.
DAGENS BILDER (SOMMER LIZZOM)

 • 04.06.2013 - 21:02

Sommeren er kommet for fullt, får ihvertfall jeg håpe. Har dere det bra? det har jeg og håper du også har det, været er perfekt og livet smiler. Her kommer ihvertfall noen bilder fra i dag, når jeg ser på alle andre bloggere som griller osv, så tenkte jeg at jeg burde også legge ut slike bilder, jeg er et menneske jeg også, jeg også griller. Denne bloggen er ikke bare om hvor søt og perfekt jeg er, heller ikke bare om tips og fantastiske videoer som jeg legger ut, innimellom kommer jo det dagens outfit bilder, siden andre bloggere legger det ut, så da følger jeg trenden. Her er bilder fra i dag sweeties<3

Yeeeeey, fordi det er fint vær, jeg er så lykkelig for at det er sol og blå himmel, hater regn azzå!..

Siden solen var på sitt beste bare slengte jeg føttene opp, tanning bby<3Mellom beina var det jo kald cider, jeg er jo dritt glad i alkohol <3

Plutselig var det noen over meg, jeg var visst han der bloggeren, årgh du skygger for solen!...Andre bloggere slenger sikkert på biff og kjøtt fra slakteren til 600-700 kr, men på rimi får du også kjøtt, bare til rett under 100 kr :) liver er herlig

Isbiter hører også med, hva er alkohol uten isbiter i denne varmen?

Fuck me sideways for et liv, skål mine søtiser :)

Tanning,tanning,tanning <3 er du bleik? gi meg en lydOg fra innsiden da...<3

Nå må det nesten bare bli helg så det kan bli vors,fest,nach, og alt som følger med. Er ikke livet herlig?

Sunblock, I'll be ready <3 

Sunblock - baby baby <3 

Ha en fortsatt fin kveld så blogges vi ganske snart, hilsen bergens stolthet, Rene Kleveland <3

DENNE BLOGGEN ER LÆRERIK & NYTTIG!!

 • 04.06.2013 - 13:13

Heisann alle sammen, hvordan står det til? solen skinner i bergen og livet er herlig. Jeg leste noe på nettet hvor noen hadde diskutert bloggen min, igjen. Der skriver de hvorfor og hvordan kan rene kleveland slippe ut så mangen videoer og skrive så mangen innlegg osv, det er jo så mye sykt? og mangen av videoene er virkelig noe jeg aldri hadde lagt ut, skrives det på et forum.

Jeg må då få spørre dere, er videoene virkelig så gale? det er jo nyttige videoer dere kan ta i bruk, om dere lurer på hvordan dere skal bli en bedre danser, så har jeg laget en sånn video. Hvordan du skal drikke alkohol har jeg også lagt ut på youtube, alle videoene og alt jeg skriver på denne bloggen er for å hjelpe andre, for å gi dere tips og råd. Håper ihvertfall mangen bruker tipsene og tar til seg det jeg skriver, jeg gjør mitt beste for dere alle sammen. Jeg leser videre på forumet og der stilles det ulike spørsmål som "vil ikke rene kleveland en dag at bloggen skal ligges ned?"

Svaret mitt er hvorfor skulle jeg en dag ligge den ned? bloggen er som en dagbok og jeg kommer aldri til og legge den ned, når jeg blir lei meg eller deprimert, kanskje jeg begynner og kutte meg i armen pga jeg blir sur og lei fordi jeg aldri får komme med i idol eller x-factor,noe som har vært drømmen min siden sesong 1, alle vet jo at vinnerne av de programmene aldri blir glemt, de er jo så populær med media på nakken hele tiden, det hadde vært stas. Men siden det aldri skjer kan jeg da heller bare stikke innom denne bloggen for å få opp humøret, fordi jeg skriver om livet og alt mellom himmel og jord som gjør at livet er verdt og leve. Livet handler om å ha det gøy, ikke så mye mer, lev det ut lizzom, yolo om du vil.

Ingen av de 343 videoene, 508 innleggene,6.000+  bilder, intervjuer eller noe som noensinne er blitt postet på nettet er noe jeg noensinne vil angre på.Sommeren er kommet så, get fucked up!...

INTERNETT ER RART (VIDEO)

 • 03.06.2013 - 13:41

Du er sikkert litt enig med meg, at på internett finnes det utrolig mye rart, ikke minst rare videoer enten av folk som faller utfor bygninger, blir brent levende, jenter som spiser tamponger, kondomer ut nesen, det er evig lang liste med rare ting man finner på internett. Internett er stort, men tenker du noen gang over hvorfor den og den videoen havnet på nettet? hva får noen til og gjøre det og det? Hvorfor kan så rare mennesker og så tilbakestående mennesker gjøre noe sånt i en video, forstå meg rett, men folk med downsyndrom, eller noen med et utseende som er så skummelt at du nesten blir redd, hvorfor og hvordan har de klart og stille opp på en video, og det det store spørsmålet, hvem har filmet og lagt ut klippene? Internett er igjen et rart sted.

Du har sikkert fått en link eller to fra en venn eller vennine mangen ganger på enten facebook, twitter eller andre sosiale nettsteder, sjekk denne då, nei, du må se denne, wow, se denne asap!. Vi har alle fått tilsendt mye rart av venner, det er masse som også er fasinerendes, men det er også veldig,veldig mye som aldri burde blitt publisert på nettet, ever. Mangen ganger sitter jeg og tenker WTF var det for noe? se videoen!... Ikke post videoer du vet er enten fucked up eller unødvendig på nettet..

Og til dere som vil skremme deres venner med de to "jentene" i videoen, her er facebook videoen (HER)

KONKURRANSE - VINN TANNBLEKNINGS SETT!

 • 02.06.2013 - 21:15

Har du lyst på hvite tenner? er du lei av og bruke masse penger hos tannlegen? vel, nå har jeg en fin konkurranse til dere, igjen. Denne gangen deler jeg ut premier til 3 heldigere lesere som kan stikke av med fulle pakke, dette produktet er det beste på markedet, etter min mening. For og delta må du gjøre følgene som står underLike min fanpage på facebook HER og så må du like DentaWhite sin fanpage HER 

Du må også like og dele dette på din facebook vegg, og så skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget. 

3 heldige lesere vil bli trukket ut søndag, 9 juni. Lykke til alle sammen

Det dere kan vinne er komplett tannbleknings sett, og det inneholder følgene:

Innholdet i pakken:
Du får 2 tannskinner som du former og tilpasser til dine tenner.  Det medfølger også en gel sprøyte med 22% blekingsgel, samt en tilsvarende gel sprøyte med 35% blekingsgel.  Disse holder til 10-15 behandlinger hver (litt etter hvor mye gel du bruker i skinnene).  Samt instruksjoner om hvordan du bruker tannbleking fra DentaWhite på den mest effektive måten.  Tannblekingssettet holder til ca. 20-30 behandlinger - men de fleste gir seg etter 5-10 behandlinger totalt, da de har oppnådd ett tilfredsstillende resultat allerede (dette er litt individuelt).¨

Inkludert får du også en tannbleknings penn.

Penn med 35% Blekingsgel, samme type som vårt komplette sett, men en enkel og komfortabel hurtig penn som du kan ha med over alt, også på reiser, jobb med videre. Kjekk å ha med seg for å bruke når du føler at behovet er der. Holder til rundt 25-30 behandlinger dersom den brukes kun på de fremste tennene. Doser riktig så varer den lengre. Bruk børsten for å "male" dine fortenner med denne effektive blekingsgelen som inneholder 35% Karbamid Peroksid.LIK&DEL

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no