hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Lotte (25) besøkte Tusenfryd, satt to timer i rulletrappen da den stoppet opp

 • 28.06.2018 - 23:26

Fornøyelsesparken Tusenfryd utenfor Oslo er det lenge til Bloggeren Lotte besøker igjen med det første.

- Det er lenge til neste gang jeg besøker Tusenfryd igjen, hele dagen ble ødelagt fordi rulletrappen stoppet opp før jeg faktisk fikk tatt en eneste karusell.

Det var i helgen at Lotte tok seg turen til Tusenfryd, noe Lotte hadde gledet seg lenge til. Men da rulletrappen stoppet å virke satte hun seg ned og ventet til den skulle starte igjen, noe som tok hele to timer.

- Det var flere som så rart på meg, men det så ut som de forstod at jeg var sur og forbanna. Det var bare meg i rulletrappen, det skjer alltid slike ting med meg.

Lotte forteller at hun søket om refusjon, noe hun fikk beskjed om at de ikke kunne gi. Lotte fikk beskjed om at hun kunne gått ned trappene når rulletrappen stoppet opp.

- Hvordan skal jeg vite det? Det er jo det samme med heiser, dersom en heis stopper opp kan man ikke bare gå ut av døren, da blir man jo skadet og faller ned i sjakten.

Etter to timer da Tusenfryd skulle stenge kom det en vakt som fortalte Lotte at de skulle stenge. Vakten fortalte at Lotte kunne gå ned trappetrinnene, noe hun gjorde.

Jeg har faktisk aldri gått i trappene dersom rulletrappen stopper å virke, jeg har alltid ventet til den skal starte igjen. Nå har jeg faktisk lært meg noe nytt, det er jo gøy.

Erik tapte i Fortnite, knuste pc skjermen og Playstationet

 • 25.06.2018 - 22:47

Er du en dårlig taper? Isåfall kjenner du deg sikkert igjen i Eriks situasjon. Det å tape mot folk du selv føler du er bedre enn, er ikke så gøy. Når du knuser dine eiendeler angrer du kort tid etterpå, men sånn er det bare.

Da Erik knuste skjerm og Playstation lå han skylden på Epic Games, selskapet som står bak det populære spillet som nå har over 125 millioner spillere tilsammen. Kjenner du deg igjen?

Det å være en kronisk dårlig taper er gjerne en medfødt sykdom som kun kan behandles med kognitiv atferdsterapi, forteller psykolog Elisabeth Nordstrand

- De tror ofte de er verdensmester i alt de prøver på, og når de taper går det rett og slett rundt for de. De blir sinte, brøler, knuser ting og oppfører seg generelt ufint mot alle rundt seg. Dette er ikke noe de kan styre selv, men med riktig behandling kan også dårlige tapere bli normale mennesker med tiden, forteller Nordstrand. Del med en dårlig taper

Glad i vin? Da er dette 18 liters vinglasset perfekt for deg

 • 22.06.2018 - 22:35

Glad i vin? Er du den som sier "mer, litt til, mer" når noen fyller oppi det lille vinglasset ditt? Vel, da er dette vinglasset perfekt for deg. Det er plass til 18 liter, eller 24 flasker vin, noe som tilsvarer 72 glass. Det er 75 centimeter høyt. Da holder det at du fyller oppi en gang for kvelden.

Det kan også fylles med isbiter slik at du kan legge vinflasker oppi, dette glasset er STORT. Du kan jo så klart fylle det opp med Cola, Øl, Juice, energidrikke eller hva du enn måtte ønske.

Glasset koster litt, rett i underkant av 600 kr og kan kjøpes HER for de som ikke er fornøyd med sine vanlige vinglass som står stående i skapet hjemme. God helg.

RENEKLEVELAND - TOPP 10

 • 19.06.2018 - 22:09

Sjekk ut Topp 10 under

Ikke lenge til det kommer en del musikkvideoer

Les også: 10 ting fulle jenter sier til hverandre på do HER

Les også: 19 ting som skjer hver gang jenter skal ut å drikke HER

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Følg meg på Facebook ved å trykke på bildet under

Fylleangst? Hvor flau hadde du vært om du skrev dette til din søster?

 • 17.06.2018 - 21:20

Når du er full sier du mye du ikke mener, i hvert fall av og til, som i dette tilfelle (får jeg håpe). Du har sikkert vært i samme situasjon før, du drikker mer enn du burde og husker lite fra kvelden før, dagen derpå. 

Men av og til burde du faktisk ikke åpne kjeften å fortelle om det som har skjedd, eller hva du føler. Dette screenshottet fikk jeg tilsendt og får lov til å publisere her. Dette er noe du ALDRI burde skrive til din søster. HAHA.

Les også: Sara som tok med seg katt hjem fra byen HER

LIK & DEL videre med en søster som skriver dumme ting

Er du god i Fortnite? Lotte sender nudes til de som kan hjelpe henne å vinne kamper

 • 16.06.2018 - 14:55

Er du god i Fortnite? Da trenger Lotte din hjelp.

Lotte (25) vil være best i alt, men i Fortnite går det svært dårlig. Lotte har lastet ned det populære spillet på PS4 som nå har hele 125 millioner spillere på verdensbasis.

Lotte som er en av landes største Snapchattere har et tilbud til deg som er dyktig i Fortnite.

Problemet til Lotte er at hun hater å bruke tid på å lære seg nye ting, hun vil heller at andre skal hjelpe henne til topps. Lotte ser på seg selv som smart, men vil heller at noen kan "carry" henne i duos eller squads.

Du legger henne til som venn, inviterer henne til lobbyen din, så vinner du kamper med Lotte på laget. Lotte er helt ny i Fortnte og vil heller at folk som er god, som kan spillet fra før av, hjelper henne, da slipper hun å bruke hodet sitt selv.

Lotte vil ha minst 10 wins i duos og 10 wins i squads, da har hun mer wins enn venninen som har spilt i over to måneder. Lotte er et konkurransemenneske, derfor må du hjelpe.

Lotte lover nudes på Snapchat til den som hjelper. Etter hver kamp dere vinner får du en Snap (nude) tro det eller ei. Ifølge Lotte har hun ikke noe annet å tilby, så om det er noen der ute som er villig til å carry Lotte kan dere sende henne en melding på Snapchatten hennes: Lotteninja

Sjekk Lotte sin status på Facebook HER HER HER

20 wins for 20 nudes. Lykke til. Get that DUB

Disse sakkosengene er perfekt til den som elsker å slappe av

 • 15.06.2018 - 23:00

Glad i å sove? Da er denne sakkosengen noe for deg. Denne sakkosengen er STOR og du vil falle i søvn innen ti minutter. Det sies at det føles ut som du ligger på en sky og legger du deg først ned i en slik "seng" vil du bli liggende i flere timer. 

Sakkosengene har fått navnet Lovesac og kommer i flere størrelse, den største er den mest populære fordi du faktisk kan bruke den som en seng.

Prisen er derimot ikke billig. Om du tipper at disse ligger på noen hundrelapper tar du feil. Skal du ha den største modellen må du ut med over 7.500 kroner. 

For de som er interessert finner dere sakkosengene her  

Lik og Del med en venn som elsker å slappe av

17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre!

 • 13.06.2018 - 21:56


1. Han er din beste venn.

Du kan alltid være deg selv rundt ham, uansett. Han gjør slik at du føler deg komfortabel hele tiden, og du trenger ikke å forandre deg på noen som helst måte. 

2. Han investerer sin tid i deg.

Du våkner opp til tekstmeldinger, og sovner når dere har hatt en telefonsamtale. Det høres kanskje litt "klissete" ut, men du elsker å få slike meldinger der han ønsker deg en fin dag og når han ringer for å høre hvordan du har eller har hatt det. 

3. Han blir ikke sint på deg når du er opptatt med andre ting / venner

Fordi han vet hvor han har deg. Han ønsker bare at du skal være lykkelig, og forstår deg 100% når du trenger å bruke tid på å studere / jobbe eller andre ting. Han er alltid støttende og er der alltid om du trenger hans hjelp eller råd.

4. Han stoler på deg, 100%.

Tillit er det viktigste i et forhold. Hvis din kjæreste stoler på deg, ikke gi ham grunner til å ikke gjøre det. Din kjærlighet kan bare vokse sterkere hvis du har tillit.

5. Han holder alltid det han lover.

Handlinger sier mer enn ord. Når han alltid holder det han lover og står for det han sier så burde du ta vare på han.

6. Han synes du er vakker selv når du ikke gjør det.

Ifølge han er du alltid vakker. Du trenger ikke sminke deg eller noe som helst. Når du har dårlige hår dager eller våkner opp etter en bytur med en skikkelig hangover, finner han deg uansett vakker og det vil han alltid synes.

7. Han vet hvordan han skal få deg til å le og smile.

Alle vet, hvis en mann kan få deg til å le, kan han få deg til å gjøre hva som helst. Det viser bare at han bryr seg nok til å ta seg tid til å være der for deg når du ikke har det så bra. Ikke mange gutter gjør eller gidder det.

8. Du føler deg trygg med ham.

9. Han gjør deg til en bedre person.

Han hjelper deg å vokse som et individ. Hvis du kan lære fra han og bli en bedre deg, så er du med den rette personen.

10. Han vet du er kjærligheten i hans liv.

Og vil minne deg hver gang han får sjansen. Fordi en jente som deg kommer en gang i livet, og at han aldri ville risikere å miste deg.

11. Han er ikke sjalu. 

Han er ikke sjalu eller usikker. Så hun nettopp på han? Hvem er han fyren som sender henne meldinger midt på natten? Hva gjør hun på en lørdag kveld uten meg? Nope, er han den perfekte kjæresten bruker han ikke tiden sin på å tenke på slike ting. Han stoler på deg og er sikker på at du stoler på ham.

12. Kommer overens med din familie

Han kommer godt overens med din familie, du trenger ikke bekymre deg når det gjelder å møte familien. Den perfekte kjæresten gjør alt han kan for å oppføre seg ovenfor dine foreldre og bli venn med dine søsken. 

13. Han er ikke redd for å vise at dere er sammen

En del gutter / menn vil helst ikke holde hender når de går ute blant andre, men har du den perfekte kjæresten bryr han seg fint lite om hva andre mener, sier eller tenker, han elsker deg.

14. Han vil introdusere deg for vennene hans

Han skjuler ingenting. Han har ingen problemer med å ta "i et forhold" som status på Facebook, som mange menn / gutter ikke vil. Han har heller ingen problemer med at du er med han og hans venner, du kan være med han hvor som helst, han skjuler ingenting for deg.

15. Han har troen på "for alltid"

Det dere har sammen har han troen på. Han vil at du er den jenten han gifter seg med, den han tilbringer hele livet sitt med. Han gjør alt for at det dere har sammen vil vare livet ut.

16. Spanderer på deg

Han er ikke den som sparer på noe, han spanderer på deg. 

17. Han tar vare på deg

Han tar alltid vare på deg, uansett!

Les også: 20 ting jenter sier og hva det egentlig betyr HER

Les også: 10 ting alle jenter gjør men ingen innrømmer HER

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

LIK & DEL med din kjæreste <3

NYHET: Paris Hilton lanserer kleskolleksjon som tar deg tilbake til år 2000

 • 12.06.2018 - 21:48

Paris Hilton, reality-stjerne og ikon fra 2000-tallet, lanserer egen kleskolleksjon. I et nytt samarbeid med nettbutikken Boohoo.com skal Paris lansere en full kolleksjon med klær til under 100 dollar (cirka 800 kroner) inspirert av hennes "liv og stil, det tidlige 2000-tallet, Beverly Hills og Ibiza," forteller Paris.

Hver av de 70 plaggene er nøyaktig det enhver jente fra 2000-tallet ville ha elsket å gå med i 7. klasse på juleballet. Tenk plysj-joggedresser, leopardmønster og one-piece badedrakt i knall rosa med teksten "That's Hot" på.

Det er også en rekreasjon av hennes ikoniske sølvkjole (den som Kendall jenner gjenskapte på sin egen 21-årsdag), og et massivt halskjede.

"Jeg har alltid elsket å være en trendsetter - å skape min egen stil. Jeg tok den helt ut med denne kolleksjonen og den presenterer virkelig meg," forteller Paris til Cosmo, der hun avslørte at favorittplagget er den Beverly Hills hotell-palme-inspirerte kjolen og "That's Hot chihuahua-joggedressen."

"Paris er alt som Boohoo-jenta er og vi kan ikke vente med å få henne ombord i sommer," sier direktøren for Boohoo.com, Carol Kane. "Her finner du alle stilene fra 2000-tallet som Paris er best kjent for. Vi tror kundene kommer til å elske dette."

I tillegg til sin nye rolle som motedesigner er Paris allerede en godt kjent skjønnhets mogul. Hun har 23 parfymer i sitt navn og en sminkekolleksjon. Kolleksjonen går live om 7 dager HER

Ut å reise? Med dette trikset får du bagasjen din før alle andre, HVER eneste gang

 • 11.06.2018 - 22:12

Det er noe de fleste av oss kjenner seg igjen i når vi reiser. Du har pliktoppfyllende gått på rad og rekke ut av flyet, og nå gleder du deg til å starte ferien.

Alt du må gjøre er å hente bagasjen fra båndet.

Så tar det så lang tid at du begynner å lure på om du og bagasjen din noensinne vil bli gjenforent, eller om ku-kofferten du kjøpte på Europris før avreise nå er på vei til India.

Hvis du er typen som liker å unnslippe ventingen burde du prøve dette. Med dette sjekk-inn-trikset kan du enkelt bli førstemann som får kofferten sin - hver gang!

Før du gir bagasjen din til en av de ansatte i skranken ber du nemlig om et "fragile"-klistremerke. Dette fester du på kofferten din, og i teorien burde dette fungere hver gang.

Grunnen til det er enkel; når bagasjen din er merket som fragile (Fragile = skjør) - vil den bli lastet ombord til slutt, og dermed blir den også lastet av flyet først når du ankommer.

Dermed blir ikke ventetiden så veldig lang.

10 viktige ting alle kvinner burde vite, tenk litt på dette

 • 10.06.2018 - 22:32

Alle kvinner har alltid et eller annet de ikke liker ved seg selv, men da burde du lese disse ti punktene og tenke over at det er faktisk slik det skal være. 

1; Alle kvinner har valker når de sitter eller bøyer seg.

2; Når noen forteller deg at du er vakker, tro dem. De lyver ikke.

3; Av og til våkner vi opp med en ånde som kan drepe en geit.

4; Husk at dersom du ikke er fornøyd med strekkmerkene er det alltid noen som ønsker at de hadde dem.

5; Du burde hatt mer selvtillit. Om du så deg selv som alle andre ser deg, så ville du hatt det, du er fantastisk.

6; Ikke se etter en mann som kan "redde" deg, vær i stand til å redde deg selv.

7; Det er greit at du ikke elsker hver eneste del av kroppen din, men du burde absolutt gjøre det. Du kan også gjøre noe med det, som svenske Jelly Devote.

8; Vi har alle den ene vennen som ser ut til å ha alt sammen. Den kvinnen med det tilsynelatende perfekte liv. Du kan være den kvinnen for noen andre.

9; Du burde være en prioritet. Ikke et alternativ, en siste utvei eller en reserveplan.

10; Du er en kvinne. Det alene gjør deg ganske forbløffende bemerkelsesverdig.

Et par ekstra ting du også bør vite. Jenter eller modeller du ser på sosiale medier som feks Instagram er ikke slik i virkeligheten. Som Jelly Devote fint skriver, det er 1000 triks vi jenter bruker for at kroppen ser perfekt ut.

Måten bildene er tatt på (vinkelen) osv. Jelly poster selv en haug med "reality" bilder for å vise jenter hvordan det egentlig er, se et par av bildene under:

Lik og Del om du er enig. Sjekk ut Jelly Devote på Instagram HER

19 ting som skjer hver gang jenter skal ut å drikke

 • 09.06.2018 - 21:33

Det er lørdag og helg. Her er en fin liste over det som pleier å skje når dere jenter skal ut på byen for å drikke. Dere har det gøy, men det skjer alltid mye når dere skal ut.Følg meg på Facebook, trykk HER

Kjente du deg igjen i innlegget? LIK & DEL <3

Dette hårstrikket formet som en penis er perfekt for deg med skitne tanker i sommer

 • 08.06.2018 - 20:23

Hårstrikk og sommer er noe som passer sammen, så er du lei de vanlige kjedelige strikkene som er å finne i butikkene er dette en løsning på det problemet. 

Nå får du tak i et strikk som gjør at du skiller deg ut i sommer, det er helt sikkert. Videoen av dette hårstrikket postet jeg for 2 mnd siden på Facebook. Videoen er nå sett over 1.800.000 ganger, så dette strikket er årets sommerstrikk uten tvil. Se videoen under

Hårstrikket finnes i flere forskjellige farger, gul, svart, rosa, grønn for å nevne noen. 

For de som vil skille seg ut i sommer, så koster det 8 kr på Ebay HER 

Les også:  Bli full på krone-is fra smirnoff som inneholder 37.5% alkohol HER

Les også: Glitter øl, en perfekt øl for jenter HER

Les også: C-streng, årets sommermote for kvinner er her (video) HER

Les også: Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden HER

Les også: Nå får du baileys sandwich is, drømmende deilig HER

Azusa (36) har forvandlet hele leiligheten sin til et Barbie-hus. Alt er rosa (VIDEO)

 • 07.06.2018 - 18:20

Den 36 år gamle damen elsker Barbie så mye at hun har brukt 80.000 dollar på å forvandle leiligheten sin til et Barbie-hus. På det hel-rosa kjøkkenet sitt lager Barbie-fanen rosa egg. 

Se video av leiligheten under

Hun ser ikke bare ut som Barbie - hun ELSKER Barbie. 36-åringen har dedikert sitt liv til å bygge opp en samling av Barbie verdt rundt 80.000 dollar, noe som tilsvarer 642.000 norske kroner. Hver eneste cm i Hollywood-leiligheten hennes er full av barbier og Barbie-ting.

Hun har til og med spesialtilpasset møblene sine, så alt fra kjøleskapet til kjelen på kjøkkenet, til toalettet, har blitt Barbiefisiert. Hadde du klart å bo slik?

Azusa er svært aktiv på Instagram, hvor hun daglig poster Barbie bilder

Nå er det kommet glitter øl, en perfekt øl laget for jenter

 • 06.06.2018 - 22:20

De fleste jenter liker ikke øl, men hva om man tar glitter og gjør øl til en "magisk drikke som glitrer" opp. Jenter elsker glitter, derfor har det nå kommet  en glitter øl som passer perfekt til jenter som vil ha det lille ekstra. Glitteret er ikke noe du merker når du drikker.

Om ikke glitter øl gjør helgen bedre, da vet ikke jeg. Glitter øl er for tiden bare tilgjengelig i England og Usa, hos Ska Brewing, Three Weavers Brewing Company og Bold Missy Brewery.

Kanskje Norge tar etter og lar oss Nordmenn nyte det samme om ikke så lenge. 

Nå kan du oppleve Magic Mike Live, årets show for kvinner?

 • 05.06.2018 - 22:12

Channing Tatum fans kan nå få sjansen til å komme seg nært og personlig med Magic Mike-stjernen ettersom han bringer sceneshowet til Storbritannia.

Traileren på Magic Mike Live ser du i videoen under

Magic Mike Live opplever du i Storbritannia i November, og det første showet blir på teateret Hippodrome Casino. Tatum annonserte showet under Britain's Got Talent-finalen på søndag. Dette er ikke en musikal.

Magic Mike Live er basert på den populære filmen med samme navn, som kom ut i 2012, der Adam, en 19 år gammel gutt, ender opp i den mannlige strippeverden guidet av Mike Lane.

Filmen er løst basert på Tatum sine egne erfaringer som stripper i Tampa, Florida. Billettene er allerede til salgs på Ticketmaster, og prisene starter på 300 kr, mens de dyrere billettene koster opp til 1000 kr. Link og mer info på nettsiden deres HER

NYHET: Ny snus for jenter med jordbærsmak skal hindre mensensmertene

 • 04.06.2018 - 22:08

Nå kommer det snus for jenter som skal lindre mensensmertene. Skruf mensensnus inneholder det samme stoffet som brukes i p-piller. Snusen inneholder også Naproxen,  Ibux og Paracet. Alle disse kombinert i en og samme snus skal lindre mensensmertene med 87%. 

Skruf mensensnus skal gjøre det lettere for kvinner. Dersom du er ute med venner, enten det er kino eller middag, kan du ta en snus dersom du kjenner mensensmertene kommer.

Smaken er heller ikke noe å si på, jordbær smak med liten dose mint. Personer som lider av hjertelidelser, hjertesvikt, lavt blodtrykk eller som nylig har hatt hjerteinfarkt rådes ikke å bruke denne snusen.

Snusen er laget for jenter som sliter med mensensmerter, men som ikke skal ligge med smerter eller dra hjem fra venner pga mensensmerter. Dette blir nok en slager når den kommer ut på det Norske markedet. Lik & Del med en venn

Ledig Jobb: Få betalt for å passe på verdens største tigre

 • 03.06.2018 - 21:43

Er du lei av den vanlige jobben din? Sitte på den samme stolen, dag ut og dag inn? Lyst på en jobb litt utenom det vanlige? En jobb som innebærer tigre? Da er dette en jobb for deg.

Knowsley Safari Park i Storbritannia søker etter kandidater som vil jobbe med verdens største tigre! Safariparken er på utgikk etter tre personer som skal jobbe sammen med deres dyreeksperter. 

Her skal du jobbe med en rekke forskjellige dyr. Sibirtigre, afrikanske løver, buskhunder, iberiske ulver og surikater for nevne noen av dyrene som blir ditt hovedfelt. De tre rollene som tilbys er Animal Team Manager, Senior Team Leader og Team Leader.

En litt annerledes jobb enn den du kanskje har nå? Godt betalt er det også.

Jobben kan søkes på her.

10 tegn på at du har vært i Tyrkia i sommer, sjekk listen

 • 02.06.2018 - 14:32

Tyrkia, et av de få stedene i verden der alt fra vesker, sko, klær, klokker og smykker er fake. Så må vi ikke glemme parfymen som inneholder 99% toalettvann. Her er en liten liste jeg har laget til dere, 10 tegn på at du har vært i Tyrkia.

1) De dyreste motebutikkene ser slik ut

Tilbudene sånn, ta 3 par sko for 100 Dollar ( 800 kr, cirka)

2) Og skoene du får? Fete VASN sko

Eller noen fete Adadis?

Eller noen fete Cnovesre? Kanskje alle 3 for bare 800 kr.

3) Når ungdommer poster slike bilder på Facebook

4) Når dine besteforeldre kommer hjem med en Iphone 

5) Når du ser et skilt hvor det står "ekte falske klokker"

Og kommer hjem til Norge med 5 Rolex til 100 kr6) Når du får kjøpt beat by dr dry

Masse beat by dr dry....

7) Når du kommer hjem med mye merkeklær

8) EFES

9) Om du har tatt alt dette på en uke

10) Eller når du kommer hjem med klamydia

Kjenner du deg igjen i en av punktene? 

Lise Sofie (21) har faktisk reddet sommeren

 • 01.06.2018 - 15:14

Dette er tredje gang jeg publiserer noe av denne jenten, og det er en god grunn til det. Første gang var i 2016 og kan leses her for de som vil det. Andre gangen jeg postet Lise Sofie var i februar 2018, det kan leses her.

- Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. 

I februar 2018 skrev jeg følgende: Det med Lise er at hun ikke er som alle andre jenter. Sangstemmen hennes er på et mye høyere nivå enn du kan tenke deg, første gang jeg hørte hennes første låt som heter: Live your life, hadde jeg aldri trodd låten var laget av en jente fra Norge. Nå er Lise ute med sin andre låt som heter: Youngster

Vel, nå er vi i juni 2018 og hun er tilbake med en annen versjon av låten, Youngster. Det er derfor jeg MÅ dele dette med dere, denne versjonen gir deg sommerfølelser med en gang. Lise Sofie forteller følgende:

- Jeg kom i kontakt med HOURS, som ville lage en ny versjon. Etter mye frem og tilbake ble vi enige om å ha re-release på denne FETE sommerlåta😍

Hva skjer i tiden fremover nå da?

- Det skjer mye spennende fremover. Til høsten begynner jeg på LIMPI, som da er en pop høgskole i Lillehammer. Dette et en gullbillett til musikkverden, som jeg er så sinnsykt klar for. Så er det selvfølgelig mere musikk i vente, no doubt☺️

Hva skjer i sommer da?

I sommer skal jeg bare nyte den siste tida i Trondheim, før jeg reiser til Lillehammer. Hvem vet hva som skjer etter året på LIMPI. Oslo kanskje? Låten kan dere høre HER på Spotify eller i spilleren under. Du kan også søke på Lise Reppe på Spotify.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no