hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

SOV UTEN BH OG PUPPENE DINE VIL VOKSE?

 • 31.07.2013 - 16:48

God dagen snuppiser <3

Nå viser en ny studie ( jeg som ikke liker studier ) bortsett fra denne. 

Kvinner trenger ikke lengre sove med bh, om du sover uten bh vil puppene dine vokse mye fortere. Mange tror at puppene vil henge, altså hengepupper om man ikke bruker bh, men om natten spiller det ingen verdens rolle, ettersom puppene bare ligger i sengen med deg, de er klistret inntil huden din, men om du skulle jogget uten bh, da hadde du fått hengepupper. Da vil de sprette opp og ned et par tusen ganger iløpet av joggeturen, dette vil strekke hunden og gi deg hengepupper.Kvinner burde virkelig sove uten bh, fordi puppene får en mye fastere form, samtidig som de får luftet seg, noe som er veldig viktig. 

Hvor mye puppene dine henger kommer an på gener, vekt, hormoner, puppestørrelse og hudens elastisitet.

Så dere kvinner burde ikke tenke på at man får hengepupper av å sove uten bh. Sove uten bh er bare en herlig følelse, viser nye studier, du føler deg liksom så vill og sexy, samtidig som puppene har godt av en luftetur, det er viktig de får den friheten.

Du kan også massere på puppene for at de skal vokse sies det, kna på de som det var bolledeig, om dette gjøres hver dag i 25-30 minutter vil du gå fra en liten A-B skål til en DD skål iløpet av få uker, dette kommer ann på hvilken gener det ligger i familien så klart. 

Så let them babies out, la de sove uten bh.

HVORDAN "WOPPE" WOP - TUTORIAL (VIDEO)

 • 31.07.2013 - 16:08

Det startet i 2009 når rapperen J-Dash lagde låten Wop, wop går ut på at du beveger deg på samme måte som du ser i videoen under, første videoen viser jeg hvordan du kan "woppe". Nå i 2013 etter at en Vine video kom ut og fikk over 100.000 likes, har Wop låten av J-Dash blitt populær igjen, 4 år etterpå på youtube. Så det er på tide folk begynner med dette. 


How 2 Wop, er ikke helt fornøyd men øvelse gjør mester, blir bare bedre og bedre!

Kvinnelig Wop

 '

 

HVORFOR HAR FINE DAMER STYGGE TYPER?

 • 31.07.2013 - 15:54

God dagen alle sammen. 

En ting jeg bare føler for å ta opp, rett og slett. Hva skjer egentlig med verden? når for eksempel fine damer finner stygge typer som er ugly?, hva faen foregår og skjer med verden?. 

Ja, jeg blir faktisk litt sånn, ækkelt. Hvorfor går egentlig damer etter sånne typer? når de kan få seg noe som er hundre ganger bedre? ikke kom og si at det er innsiden som teller når man ser at utsiden er helt jævlig. Alle vet at damer kan være noen luringer, som kanskje sniker seg inn i familien, om familien er rik? det finnes mangen grunner til det, men er det virkelig verdt og skjemme seg ut?

Vet det finnes flere grunner til at fine damer går i forhold med stygge typer,  så de kan føle seg så mye bedre når de går ute med typen enten på gaten eller bare på nattklubber, men så vet jo alle at det ikke er noe som helt stemmer, enten er det pga penger eller bare fordi du driter langt i det. 

Ja, det kan godt være at en som er mindre begavet utseende messig har et mye bedre hjerte enn en som ser bra ut, bedre personlighet osv. Men hvorfor finne en som ligger på nivå 2-3 av 10? når du egentlig kan finne deg en på samme nivå når du vet du ser bedre ut? som alle vet og som alle vil tro så er det kun snakk om penger, ingenting annet. ta bare en titt på bildene under, real love? neeh!.

Penger eller kjærlighet ?

UKENS TIPS - HVORDAN SE SLANKERE UT & OG HA 95% STØRRE SJANS PÅ KJÆRLIGHETEN

 • 30.07.2013 - 19:14

God dagen snuppiser. Det er ny uke og tid for ukens tips. 

Denne ganger er det samme tema som går rundt på de fleste nettsider, nemlig vekt og størrelse, fokus på kroppen vettu, sommerkroppen osv. Vel, vær glad dere har meg og denne bloggen som kommer med unike tips. Det jeg vil fortelle og dele med dere denne uken er hvordan du kan se slankere ut, du trenger verken og forandre noen ting som helst, rett og slett bare bruk av paint, noe alle pcer har.

Du har sikkert lyst på en gutt eller jente? om du er jente har du lyst og flørte med en gutt, er du gutt har du lyst og flørte med en jente, eller kanskje du er homo? uansett, dette er ihvertfall et tips som alle mennesketyper kan bruke, så om du ikke er fornøyd med kroppen din bør du virkelig gjøre dette.

Det hele handler om cropping, crop that body:)

Cropper du bildene dine?

YEY! FÅTT MEG CHIHUAHUA

 • 29.07.2013 - 18:17

I dag har dagen gått i ett, har faktisk fått meg et dyr som går ann og ha i vesken sin. Ser mange bloggere har chihuahua for tiden, og det var alltid noe jeg også ville ha. Den er veldig tam, kan bite om den ikke får det den vil ha, akkurat som alle andre dyr så skal ikke si noe dumt. Jeg er lykkelig og glad, har du noen kjæledyr?

Fikk den gratis gjennom finn.no, vesken derimot kjøpte jeg på vera moda til kr 199, røverkjøp kalles det :) 

Ha en strålende dag videre, nå blir det innspilling av nye låter, selvom jeg droppet en mixtape på fredag. We dont stop!.. 

Kan du se det lille nurket?

Den er veldig sjenert foran kamera, men når jeg tar av kameraet spretter hunden frem.

Begynner og bli vandt til linsen, ikke noe farlig har jeg sagt.

Men så kommer blits lyden og den gjemmer seg litt ned i vesken, igjen..

Jeg sier at kameraet ikke er på, men tror ikke min nye hund tror så mye på meg. Pickaboo!

Fikk et perfekt bilde av min nye hund til slutt. Perfekt..Vi blogges snuppiser:)

VIDEO FRA DOWNSTAIRS - NÅR DE SPILLER CLUB LÅTEN VÅR (HUN DER HJEM)

 • 28.07.2013 - 13:34

Kvelden i går kunne for faen ikke blitt  bedre enn den var.

Først griller vi hos min fetter, så drikker vi før vi turer til byn,og på bybanen treffer vi mangen greie folk, haha. Og fy faen så mangen som hilste i går, dra til helvette for en feeeet kveld. Vi tok jo turen til downstairs og der spilte dj'en låten vår "med hun hjem" flere ganger, en fin ting kan man si... we taking over.

Etter downstairs gikk vi rett bort til garage og der ble det bare helt fucked up (på en god måte) min fetter kommer med tequila og det gikk rett ned men etterpå når vi stikker ut fra garage ( var bare rett innom ) så kicket det inn, og eg tror mange fikk med seg hvordan vi var, gjorde litt av hvert med alle de hundre menneskene som vi gikk forbi hele veien bort til bybanen.

Kunne sagt så mye men fy faen, MAGISK kveld, and yeah, love my fans..

Her er en video fra downstairs når de spiller låten vår..

Vi blogges

 

LØRDAG - UT PÅ BYN I KVELD

 • 27.07.2013 - 15:34

God dagen alle sammen, snuppiser. 

Nå sitter jeg her, nettopp tatt meg en dusj. Litt seinere kommer kjell erik opp til meg før vi tar turen bort til min fetter, thommas. Der vorser vi og har det fett, før vi seinere i kveld stikker ut på byn. Det er jævlig lenge siden eg har vært på byn, ihvertfall en stund siden, ettersom det bare har vært fester den siste tiden. 

Ikke så mye mer og fortelle, bortsett fra at vi sikkert snakkes på byn, om du skal der. Lev livet, pooow!

I går lå jeg ut den nye mixtapen som inneholder BANGERS, du kan laste ned den platen her 

Download BYEN MIN MIXTAPE (LYRICAL TABU &amp; KJELL).rar from SendSpace

Legger ut noe litt seinere også, så bare følg med, We dont Stop!..Se på min bukse, se på mine sko,

eg e så forbanna fresh, eg e motherfuckin awesome, ohhhh

I min gate, så cool

Se på mine Nike, ja du vet eg har to (ohhh)

HER ER MIXTAPEN - LYRICAL TABU & KJELL FRA X - FACTOR ( SOMMERENS HOTTESTE CD / MIXTAPE ) LAST NED !!!!! 5 DAGERS PROSJEKT

 • 27.07.2013 - 00:39

Då er jeg endelig tilbake igjen på bloggen, nå kan jeg faen ta meg en liten pause fra innspilling. Vi begynte på søndag for 5 dager siden og spille inn låter, jeg fikk en ide om at vi skulle klare en mixtape på 5 dager, og hvem klarer det? joda, rene kleveland. Det jeg gjorde var at jeg fikk med meg kameraten min kjell som tidligere var med i x-factor og som gikk videre, imponerte dommerne gjorde han også. 

Med på dette prosjektet har jeg også hatt min godeste fetter, thommas aka tabu. Men thommas kom ikke før i går kveld, torsdag kl 20.00, men tror dere ikke han skrev 5 vers full fart og hoppe på låtene? joda, han skriver fort som faen og er ett geni. 
Vi har hooket dere alle sammen opp med bergens hotteste mixtape, og dette er låter som banger, så putt de høyt på, spreng din høytaler. Jeg skrev vi skulle klare 15 låter, men vi har klart 11 låter, har flere som ligger i cubase men fikk ikke mikset de helt ferdig, men de kommer de også. Men som jeg lovet har jeg klart og skrive, mikse og spilt inn HOT SHIT, last ned!! 

Det er litt blanding, men du finner også en klubb låt på denne mixtapen, inkludert beats du bare må bounce til, enten du har rumpe eller ikke, du må bare danse til det. 

LAST NED HELE ALBUMMET HER 

Download BYEN MIN MIXTAPE (LYRICAL TABU &amp; KJELL).rar from SendSpace

Se på mine sko musikkvideo

Det kommer ut masse skikkelige musikkvideoer også, bare stay tuned!!!!!!!!!! Last Last Ned

2 DAGER IGJEN

 • 25.07.2013 - 00:07

Heisann alle snuppiser, hvordan går det?

Beklager veldig for lite blogging disse dagene, jeg har kanskje et innlegg for dagen denne uken, og det er på grunn av det går timesvis med innspilling, vi startet på søndag for 4 dager siden og på fredag, altså om 2 dager skal vi ha 15 nye låter ferdig, som du vil se overalt i bergen, tro meg. Dette er låter som vil bange rævholet i stykker, dessuten kommer det en haug med musikk videoer til låtene også, det er helvettes mye på gang, selvom du kanskje ikke se det, men fredag vil denne bloggen ha oppmot 10-15 blogginnlegg, dette er store ting som skjer, dessuten vil du høre en av låtene som vi har gjort ferdig i kveld på utesteder i bergen. Stay the fuck tuned :)

På fredag vil jeg blogge som normalt igjen, men oppmot 5 innlegg for dagen som jeg pleier, er bare forbanna opptatt med dette prosjektet !!

Nytt klipp du kan sjekke ut, kl 21.00-22.00 på fredag skjer det 

TRAMPOLINE FUN FUN IN THE SUN SUN (VI KJØRER NO PÅ) 15 LÅTER UTE PÅ FREDAG

 • 23.07.2013 - 17:35

God dagen alle sexy fucks, det er herlig med sommer i bergen hæ? endelig? ah yeah!.. Nå er det tid for innspilling og jeg har mye ferdig, veldig mye og jeg vil egentlig bare slippe ut alt nå, men det blir på fredag. Så dette var bare et kort lite innlegg for å holde dere oppdatert, herregud dere må jo nesten vite hva jeg gjør på, det er jo en blogg for faen. 

For en liten stund siden tok jeg noen hopp på trampolinen, squat,squat,squat bby. Har masse bilder og videoer til dere, men det må nesten vente litt. Recordig here we go. Love you all, dere er best, ingen protest <3

Selve videoen har ingenting med selve lydklippet og gjøre, men som jeg sa i går så ligger jeg ut småklipp hele tiden, helt frem til fredag, då vil det komme 15 fulle ferdige låter som du kan fyre opp på din høytaler, dette er skikkelige låter, ikke akkurat så mye kuk og fitte, men litt...

Under kan du høre litt av låten ( det du hører er ikke det ferdige resultatet )

OPPDATERING - ALBUM / MIXTAPE UTE PÅ FREDAG, MUSIKKVIDEOER,EXTENSIONS KONKURRANSER OSV - POW!

 • 23.07.2013 - 01:33

Heisann alle snuppiser, beklager for veldig lite blogging denne helgen, eller rettere sagt søndagen da jeg bare publiserte 1 innlegg, og i går (mandag) da jeg ikke publiserte noen innlegg, men grunnen til det er ikke fordi jeg ikke gidder, men fordi jeg holder på med veldig mye akkurat nå, som skal være ferdig til helgen.

Det jeg kan si er at det er et album / mixtape som skal bli ferdig, og på fredag skal det være 15 låter ferdig, så alt blir lagt ut for nedlastning på fredag, så stay the fuck tuned. Og dette er skikkelige saker, hørt kless og kroppen er på stell? dette banger 25 ganger mer. Jeg holder også på med musikkvideo eller en video til hver eneste låt, 5 av videoene er ferdig, så har JÆVLIG mye og legge ut på denne bloggen, og fredag er dagen... 

Et par smakebiter kommer her og der...

Btw: Har extensions konkurranser som kommer i morgen eller på onsdag også, så bare følg med. Love you all

I kveld avsluttet vi klokken 23.30, så var det på en tur på cola automaten for å kjøpe cola..

Så traff jeg dette skjønne snille nurket..herregud så nusselig, er du ikke enig?

Så ble det en runde badminton, mens jeg nyter utsikten over bergen by

I May Play hard, but I am not hard 2 get Vi blogges xoxoxoxoxoxo

ER DU FEIT? JEG VEIDE 219 KG FØR, (FØR OG ETTER BILDER FRA VEKTEN)

 • 21.07.2013 - 15:39

Jeg gikk opp i 219 kg før jeg bestemte meg for at nå er det nok, dette gidder jeg ikke, så det jeg gjorde i 9 mnd var fjellet, tur til toppen av løvstakken var min hverdag i 9 lange mnd.

Så her ser dere at om dere vil, og har viljestyrke kan ingen stoppe deres drømmer, kan jeg det, kan du det. 2009 i desember. Det var kaldt og jævlig men jeg skulle opp på toppen. (sorry kvaliteten, snø og sludd + dugg på linsen)

Desember 2009, tungt tung tung gutt på ville veier3 år etterpå, i 2012 var det stor forskjell på meg. Aldri si du ikke kan, du kan så lenge du gidder å prøve. Ser du hvor perfekt du kan bli så lenge du er innstilt på at du vil forandre deg? alt er mulig og jeg er så glad for at jeg er blitt sånn, den dag i dag:)

Jeg gikk ikke bare ned langt over 100 kg, jeg skiftet klesstil og forandret hårfrisyre, begynte med solarium, tok tannbleking, selvbruning, lagde en blogg og ble så sexy som overhode mulig.

Et ekte bevis på sexsymbol. 2014 og nede i 80 kilo. Stay focused 

SNOOP DOGG FUCKER MED DONALD TRUMP (VIDEO) COMEDY CENTRAL ROAST

 • 19.07.2013 - 16:16

Er få personer jeg syns er tidig når det kommer til stand up og de tingene der, men det "verste" av alt er at rappere Snoop Dogg gjør den beste jobben, spør du meg. Dette er comedy central trump roast, hvor kjendiser hyller milliardæren Donald Trump. I klippet slenger snoop dogg "drit" om så og si alle, inkludert Mike "the situation" fra den populære mtv serien jersey shore, larry king, og mannen bak tv serien family guy.

Siden han allerede er i gang, kan han begynne med stand up, do it snoop!
Ja, jeg vet det kan være skrevet ned fra FØR, av produsenter, men det er sånn snoop dogg er, men ikke helt..

BITCHES BE LIKE (OMG, MY ASS,I'M FAT,NO MAKEUP,I'M SO OVER HIM, I STILL LOVE HIM)

 • 19.07.2013 - 16:16

God dagen alle sammen. How ya doing?!. Vi har alle sett det, eller opplevd det, bildene under sier alt. Så då kan jeg vel egentlig bare starte. 


Mange jenter som legger ut bilder på instagram,twitter eller facebook hevder de er uten makeup, nettopp våknet eller at de ligger "syk" men ironien er at man tydlig kan se at enkelte har sminke på seg, hvorfor skrive eller hashtagge #nomakeup, selvom du bare har litt? du ble født uten sminke så trenger ikke være flau for å vise det, selvom du ikke har så mye på..


Typen din har gjort det slutt, la oss ta Rihanna som et eksempel, Chris Brown slår henne, men alikervell går hun tilbake igjen til han. Har ikke jenter lært at en gang mishandler, alltid mishandler? så hvorfor gå rundt og si du fremdeles elsker fyren om han slår deg gul og blå, er du virkelig verdt dritt? og er du virkelig dum nok til og tilgi menn som slår ? ingen kvinner burde egentlig tilgi menn som slår, det er både feil og idiotisk. Ikke si du fremdeles elsker han om han slår, la han vandre videre, that piece of shit..


Det har vi sikkert sett mangen av oss, jenter som er tynne men påstår de er feite, kanskje de er blind, kanskje de bare liker og tenke sånn, slik at de faktisk ikke legger på seg så mye mer enn det de allerede veier. Uansett, hvorfor si du er feit når du vet du er tynn ? tenk om de feite gikk rundt og sa det motsatte "faen jeg er tynn" det skjer jo ikke? så slutt og si det du då, du er ikke feit når du vet du er skamtynn på grensen til anoreksia..Ehhh ja, jenter som egentlig har tatt botox, silikon og all verdens operasjoner (det gjør ikke meg noe, sexy det) men hvorfor gå rundt og si at du er helt vanlig? altså at du ikke har tatt noen operasjon før? har lest det mangen ganger før, folk har diskutert over internett, hvor mye silikon hun og hun har tatt, men neida, hun har aldri tatt operasjon osv, hvorfor er det så gale og innrømme det? har du tatt operasjon så har du tatt operasjon, done deal, ferdig med saken!..Er jo ikke noe og være flau over? du har jo betalt flere titals tusen kroner for å bli "perfekt" Ja, akkurat som vi ikke har hørt det før, det har ihvertfall jeg, mangen ganger. Har jeg feit rumpe Rene? Er du sinnnnnnnsyk då? hvorfor går enkelte jenter rundt og tror det? når de vet de har en perfekt rumpe? så må de høre det fra alle andre før de skjønner, aaah jeg har det altså? ja, det har du, shut the fuck up you sexy bouncy fucker!.. (du skjønner) Har du hørt det før fra bare en person, trenger du ikke spørre noen andre, ever. Du vet det selv, så ikke gå rundt og påstå rumpen din er feit og stygg. Damn! Yeah motherfucker, typisk jenter kan man egentlig si ? du gjør det slutt med noen, påstår du er så over noen, men egentlig vil du vite alt sammen hva din eks kjæreste holder på med, har han er ny flørt på gang? hvem er han med, hvor er han? hvem skriver han med på facebook, du vil vite alt sammen så du prøver og gjør det du kan for å finne det ut, ikke alltid like lett, men sånn er det med jenter..


Adder flere her, så sjekk igjen seinere

HVEM FAEN KLAGER PÅ EN COLA FLASKE?

 • 19.07.2013 - 16:12

Leste et innlegg på om at enæringsforsker Camilla Andersen klager på coca cola sin nye flaske, ikke den 0,5 liters flasken, men den på 0,375 vettu. Hun mener flasker ikke er i riktig retning, det er for mye sukker i de flaskene der, i en 0,5L  flaske er det tilsatt 50 gram sukker, og i 0,375L flaskene er det 41 gram sukker, i begge disse to flaskene er det veldig mye. 

Jeg lurer da på, hva faen skjer med verden? hvorfor må folk bry seg om alt, hver eneste lille ting hakker folk på. Sukker? Cola? kan du ikke være så jævlig grei og bare kjøpe deg en forbanna cola zero om du må klage på at det er for "mye" sukker i 0,375L flaskene? eller drikke olden istedenfor då?Jeg leser videre, bla bla bla, cola gjør folk overvektig osv, er det virkelig noe nytt då? har ikke de fleste barn, foreldre som kan passe på hva barnet drikker da? herregud, det er så ekkelt. Jeg leser videre mens jeg klør meg selv i hodet..

Et barn mellom 2 og 5 år bør ikke få i seg mer enn 30 gram sukker per dag,  og i de nye flaskene til coca cola (0,375L) er det 41% gram, så jeg håper ingen gir ungene sine en så stor flaske med cola. 0,375L, det er virkelig ikke så mye mer enn en liten cola boks, en cola boks er 0,33L, og det er 3 slurker for meg, men nå er ikke akkurat jeg noe barn heller, men det som enkelte personer sier og mener er bare helt på trynet. Jeg kan innrømme jeg drikker faen meg for 10 unger pr dag, om en unge fikk en boks cola for dagen. 

Men nei, det er ikke det jeg reagerer mest på, det jeg reagerer på er at hun ber coca cola ta ansvar, og da spør jeg, hva skal coca cola ta ansvar for da? de produserer vel så mye cola de bare vil, og du ber de gjøre flaskene mindre for at barn ikke skal overgå den sukker begrensningen din? tror ikke det skjer i nærmeste fremtid, cola produserer cola for å selge som faen, ikke for å sitte og tømme cola oppi tåteflasker, oiii der var det 0,230L, stopp!. Dette er nok, neste flaske. Det er ikke slik det fungerer.

Her er hva du kan gjøre, åpne den lille flasken om du i det hele tatt gidder og kjøpe en så liten flaske i første omgang, så heller du litt oppi et glass og gir det til den ungen din, så har du det lille problemet ute av verden. Herregud..

Den lille flasken koster 17 kroner de fleste steder, for 0,375L, jeg tror ikke akkurat det hjelper på de overvektige, det selges fremdeles 0,33L , 0,5L og 1,5L flasker. Og hvorfor coca cola i det hele tatt gidder og selge 4 forskjellige størrelser på cola skjønner jeg ikke, og en ting til, er du overvektig kan man ikke skylde det på noen andre, det er ditt eget problem, kun du kan gjøre noe med vekten din, coca cola har ikke noe ansvar. Stop bitching!..

FLINK ER ET FY-ORD - IKKE SI DET TIL BARNET DITT

 • 18.07.2013 - 19:39


Ja, det høres ut som noe jeg kunne ha funnet på sant? men det er det langt ifra, dette kommer fra en ny studie ( jeg som hater studier ). Småbarnsforeldre skryter gjerne til barnet sitt med å si "du er så flink vennen" eller "se så fin den var", men det har nå kommet frem at dette er et fy ord, et no no ord. Ifølge psykologen May Berit Jensen skal man ikke skryte av noe som er en selvfølge, om du selv vet at barnet ditt gjør en bra ting, at barnet ditt er flink, så skal du ikke si barnet er flink, dette vet barnet selv. 

Jeg spør, what the fuck did you smoke, berit? 

Selvfølgelig kan man få lov til og si at barnet er flink i noe. Hvorfor i alle dager skulle ordet "flink" være et fy ordet, eller rettere sagt et forpult banneord?. Så lenge barnet ikke går rundt og sier hore,dritt, faens dritt leke, så skjønner jeg ikke hva problemet er? bedre at man motiverer barnet enn og la være..

Greit, du er psykolog og kan alt det psyke drite der, men hva skal man ellers si om et barn er flink i noe? fuck yes? fucking awesome? man må nesten bruke ordet flink...eller?

Jeg leste videre, barn gjør ting fordi de liker det, ikke for å få ros, nei det har du rett i, hvorfor gjør barnet noe i det hele tatt? fordi den hater det? du er glup du. Men som alle andre ville sagt, det er viktig å rose barnet istedenfor at man bare sitter og ser på, som en annen idiot (som deg, psykolog).

Om barnet klarer og knyte skoene sine må man ikke si så flink du er, da må man si "så flink du er til og knyte skoene dine", det er mye bedre. Da spør jeg deg Berit, hvorfor skal man leke mongo og si at barnet er flink og knyte skoen? det er jo en selvfølge det også? barnet knyter skoen fordi hun / han kan det, så da sier vi flink og ikke det du mener er bedre. Herregud, psykologer!.

 Slik kan du gjøre det:

Barnet gir deg en fin tegning.

Du sier: Takk for en kjempefin tegning!

Berit: Si i stedet: En til! Du elsker virkelig å tegne, eller hva? Sett deg her og fortell meg om tegningen.

Rene: jævlig fint vennen

Barnet husker høyt.

Du sier: Så modig du er som husker så høyt!

berit: Si i stedet: Jeg blir helt varm av å se hvor lykkelig du er!

Rene: Høyere, du er dritt flink

Barnet har alt riktig på matteprøven.

Du sier: Alt riktig! Så flink du er til å regne!

Berit: Si i stedet: Gratulerer! Det må være en fin følelse. Hvordan føles det å få alt riktig?

Rene: Drit bra, kjøpe snop?

Barnet hjelper deg å tømme oppvaskmaskinen.

Du sier: Takk! Så flink du er som hjelper til.

Berit: Si i stedet: Jeg blir så glad når du hjelper meg. Da går det mye fortere.

Rene: Du er så sinnsykt flink til og tømme kopper og glass, herregud så nusselig og flink vennen, takk, gå inn og spill xbox360, pappa kjøper xboxlive seinere om du er tom.

Nå som du har lest dette håper jeg virkelig ikke du hører på berit sine drømmer, gjør det du selv ønsker og vet er best for barnet. Latterlig?

UKENS THROWBACK - 15 MINUTTER MED HARDCORE... (VIDEO)

 • 18.07.2013 - 01:09

Det er igjen klart for ukens tilbakeblikk, og denne uken ser vi tilbake på de siste videoene som er blitt laget, men for at det ikke skal være 8 videoer nedover siden her i samme innlegg, har jeg rett og slett bare satt alle de siste videoene sammen til en 15 minutters video, så bare hyggelig, kvelden din kunne ikke blitt bedre for å si det sånn, dritt vær er det ute også. Yeah, enjoy!..VERDENS RARESTE KJÆRESTEPAR - DRIKKER BLOD

 • 17.07.2013 - 19:49

Vet du hva? om du tror at din kjæreste er litt merkelig, eller at forholdet deres er annerledes enn andre sitt, glem det. 

Det finnes faktisk noen superfreaks der ute, verden er stor, men et sted der ute er det alltid noen som skiller seg ut, det er ikke alltid du ser det, før det havner i media. Hils på kjæresteparet som drikker sitt eget blod, når hun kutter seg, så drikker typen det. 

Glemte jeg og si at de er vampyrer? noen har sett litt for mye på buffy kan jeg tenke meg, og mine øyner har fått skader for livet. Har du et slikt forhold med din kjæreste? er dere like creepy?

De gifter seg på halloween, og ryktene sier at michael myers skal vie de. Lykke til i livet

Press play, du er advart!..

MEG PÅ VORS & FEST

 • 16.07.2013 - 23:41


FYLLESYKEN? GJØR DETTE I HVERT FALL

 • 16.07.2013 - 21:17

En ting som suger når du drikker er dagen derpå som kan ødelegge hele dagen. En kveld på byen er jo alltid kjekt, men fyllesyken dagen etterpå er hos noen helt jævlig. Jeg selv våkner alltid klokken 07-08 av en eller annen grunn, får nesten aldri sovet noe særlig når jeg drikken kvelden før og kommer hjem..

Så her er noen tips, til hvordan du kan våkne dagen etterpå så og si helt fin..nesten..
Tips

Du skal aldri drikke på tom mage, uansett. Om du skal ha en fin kveld med venner, sørg for at dere alle får i dere nok mat før dere begynner å drikke.

Spis nattmat. Sørg for å få i deg noe nattmat før du hopper i sengs etter at kvelden er omme. Men lag deg faen ikke pizza, du kan være full og glemme ovnen, da begynner det og brenne.

Ikke bland alkohol. Hold deg enten til vin, øl eller sprit i løpet av en kveld, Og drikke ikke tequila rett før du skal hjem, etter at kvelden er omme bare fordi du vil drikke litt mer når vaktene sier nå stenger vi, alle må ut.. Dette gjør det bare verre for deg dagen etterpå, då er det bye bye og ingenting vil hjelpe deg..

Drikk vann. Ta deg et glass eller to med vann før du legger deg. Vann vil uansett hjelpe deg mot hodepine pga alkolholen forstyrrer væsken i kroppen din, så ta deg noen glass med vann, en eller to holder, når du våkner igjen gjør du det samme, vann er viktig.
Hos mange hjelper det faktisk med en øl dagen etterpå, så prøv det også..

Fyllesyketabletter. Det finnes tabletter for det også, jeg har selv ikke brukt det før men det skal nok hjelpe på noen, så det kan du også prøve.
Ikke bruk paracet.Det kan være du har jævlig lyst på en paracet når du har hodepine, jeg selv gjør det hele tiden, men ikke ta slike piller når du har drukket alkohol. Paracet kan skade dine indre organer i kroppen, Organer som allerede prøver og fjerne alkoholen fra kroppen din..

Ellers vet alle at man ikke skal drikke for mye, da slipper man og våkne dårlig og jævlig i kroppen!..

JUSTIN BIEBER - HEARTBREAKER UNLOCKED - FAKTA OM SANGEN

 • 15.07.2013 - 21:55For de av dere som tror at låten heartbreaker som du kan høre i justin biebers nye reklame video for parfymen The key er litt av låten til faktisk Heartbreaker, tar virkelig feil. Låten som spilles på Justinbieberthekey.com er ikke den samme som i reklame filmen han lå ut på youtube i kveld. For å oppsummere det for dere. 
Her er videoen han lå ut i kveld, som hele verden tror er litt av heartbreaker låten dere mener det er heartbreaker?

Vel, han har bare brukt instrumentalen til Eric bellinger...

Bare oppdater Justinbieberthekey.com til du får en nøkkel slik jeg har fått, så kan du høre hele låten.

KAKE PÅ 1,2,3 (VIDEO)

 • 15.07.2013 - 21:30

Ja, god kveld alle sammen. Så ble det tid for kake og kos, ååeh!. har mangen innlegg som ikke er publisert, så bare stay tuned. Ellers må dere ha en fin kveld alle sammen, bon appetit..Møllerens tuller ikke, kake på 1,2,3..dønn seriøst!..

SLIK FÅR DU MOBIL NUMMERET TIL HVILKEN SOM HELST JENTE ELLER GUTT - UKENS TIPS (VIDEO)

 • 14.07.2013 - 22:05

God kveld alle sammen, hvordan står det til?

Tenkte og vise dere hvordan dere kan få nummeret til en jente, dette funker uansett og hun vil klikke og vibrere i undertøyet, dette vil forbløffe hun som bare faen og hun vil tenke du er et skikkelig geni. Dette funker på alle telefon numre i hele norge. Så get that number now!.

Gjør steg for steg som står forklart under, jenter vil se masse tall og ikke skjønner hva faen du vil frem til, men fakta er at de gir deg mobilnummeret, bare hyggelig!. Ukens beste triks, uten tvil som kanskje vil gi deg mer enn bare et nummer? starten på et forhold? Thank me later.

 Her er videoen som viser dere, mitt mobil nummer er 98183668 så vi prøver det først. (funker på alle mobil numre om du følger stegene)

 STEG FOR STEG

Flere eksempler, funker på alle numre i hele norge, bare følg stegene mine over. 

LIK OG DEL, FORTELL MEG OM DU KLARTE DET I KOMMENTAR FELTET, OM DET IKKE SKULLE FUNKE FÅR DU 1000 KR..
FØL DEG MER SEXY

 • 14.07.2013 - 22:04

Heisann og god lørdag alle sammen. Hvordan står det til? bra håper jeg. 

Hvem har vel ikke lyst og føle seg litt mer sexy? greit, du er sexy fra før, mener du, det er du sikkert også, men for at du skal bli mest mulig sexy er det et par tips som kan booste det hele. Det er ikke så mye som skal til, og gjør du dette vil du nok føle deg mer vill og gal, ikke minst booste din sexyness. 

Det første du kan gjøre er at du sover naken, kanskje du allerede gjør det fra før, men de fleste sover nok med undertøy, men om du bare ligger naken og føler det nye sengetøyet mot huden din er en herlig følelse, det burde du virkelig prøve, kjøper du sateng / satin / silke sengesett skal du se hvor mye deiligere det er og sove naken, dessuten vil du føle deg mer sexy.

Dette er kanskje litt uvanlig for de fleste, men spis middag naken, dette styrker din selvtillitt om du er i et forhold med noen, for rett etter sex er det normalt og spise / ta seg en røyk kanskje? så spis naken så føler du deg mer sexy, ikke minst at du føler deg mer komfortabel seinere når du er med din kjære. 

Ikke dusj, men ta deg et bad, ikke en dusj på fem minutter, men et bad med masse såpe, i badekaret / boblebadet du kanskje har hjemme. Fyll det opp med masse såpe og ro ned sjelen din i rundt 30 minutter, ta deg gjerne et glass vin eller noe, gjør du dette en gang for dagen vil du også føle deg mer sexy..

Massasje kan du også teste ut, bestill deg en time og bli et nytt menneske, du vil føle deg mye "lettere" og ikke minst ren og pen, dette er jo bare et pluss om du er en skitten kvinne, men som sagt, unn deg selv en time hos en massør, du fortjener det. Dette vil også få deg til og føle deg mer sexy, ikke minst..

Undertøy er jo viktig, ikke kjøp undertøy som alle andre Gå inn for noe sexy, kjøp deg undertøy fra feks Victoria Secret eller noe lignende, slik at du kan føle deg litt mer sexy enn det vanlige cubus undertøyet du kanskje pleier å kjøpe, vi alle vet at hos Victoria Secret får du litt mer sexy undertøy, om du tenker at det er så dyrt der, så tar du feil, Victoria Secret leverer kvalitet til normal pris.

 

OG SLIK TRENER DU RUMPEN - SURF BOARD MACHINE (VIDEO)

 • 13.07.2013 - 00:33

God kveld alle snuppiser, i kveld har jeg forpul...ondt i halsen, men det stopper no ikke meg fra noenting som helst. Jeg vet det er mangen som er opptatt av trening og kosthold, og som trenger alt mulig av tips. Hvordan får man skikkelig fin rumpe, hvordan ta Squats skikkelig,osv. Alle jenter vil jo ha en skikkelig fin sprett rumpe, og ikke noe flat bakdel som skremmer vekk alt som går på to bein, derfor har jeg funnet en video som dere jenter burde ta en titt på, det er det "nye" innen trening, det er surf board machine, eller surfebrett maskinen på godt norsk.

Coco (damen til rapperen Ice T) viser frem hvordan man bruker maskinen, og jeg kan ærlig talt ikke skjønne hvordan mannen forsiden IKKE ser bort en eneste gang. Ta en titt, denne maskinen trener opp både lårene dine og alt som heter rumpe, perfekt maskin til deg som vil ha litt sprett i den..Maskinen heter ReAct og den kan bestilles her

Go squat...blogges

NÅR MAN ER 40 ÅR ELLER OVER SKAL MAN IKKE KLE SEG SEXY, DET BLIR FEIL, DIN MENING?

 • 13.07.2013 - 00:28

Leste ett innlegg isted om en som kledde seg "sexy" når hun er 49 år. Debatten var om det var sexy eller ikke når man kommer opp i årene, altså spør du meg så er ingenting sexy når man blir over 40 år, uansett hva man går med av klær. Hvordan kan noenting som helst være "sexy" når man er gammel? greit at klærene kan være sexy, men det som er under klærene begynner jo og se sine siste glans dager? altså, den stramme musen man en gang hadde begynner jo og henge, huden strekker seg og rynkene kommer frem, hvordan kan klær gjøre opp for alt dette?

Uansett ville ikke engang  korsett vært sexy på noen når man nærmer seg 50 år. Det finnes jo unntak da, om man er sånn plastic fantastic / bimbo fra Los angeles som tar operasjoner, botox og trener hver dag for å holde seg i form, det er jeg enig i, de kan faktisk være sexy i den alderen der, men ikke i Norge. Det blir bare feil, veldig feil. Og vi ser jo nesten ikke kvinner som er 50 år gå med sexy klær i norge? nei, fordi det ikke finnes damer på 50 år som ser bra ut, vil ikke engang lukke øynene mine for å se det for meg, my god!.M.I.L.F - en milf er ikke en dame opp i den alderen, kanskje i ditt hode, men i mitt er det damer med barn fra alderen 18-rundt 30-35, det er milf for meg. Greit alle har forskjellige meninger, men går man med sexy klær når man nærmer seg 50 år så tenker jeg bare " hun der vil jo bare tilbake til fortiden, hun vil være ung igjen" bare dumt det ikke er mulig, dessuten minner det meg litt om sånn bordell / horemamma som man leser i avisene eller i media,  dere vet de som bestemmer over horene? de som skaffer horene arbeid og kunder på hotellet? ja, sånn..

Jeg har ingenting imot damer som kler seg "sexy" i den alderen, men jeg syns ikke man på noen måte klarer og skape frem ordet "sexy" ved og kle på seg undertøy fra kondomeriet, eller et korsett fra Victoria Secret, helt umulig for meg, men jeg skjønner jo mannfolk som er i 50 årene, de må jo bli tent av slikt, men når jeg leser mennesker i 20 årene diskuterer om det er sexy eller ikke, så tenker jeg bare wtf? røykt noe?! Men så har vi alle forskjellige meninger og syn på ting her i verden..

Uansett hvor fine klærene er, hvor sexy de er, så spiller det ingen rolle, fordi du er gammel, då er det på tide og kle seg deretter. Hvorfor tror du horer kler seg horete? så folk skal kjenne de igjen vel, hvorfor kler gamle folk seg dritt kjedelig og stygt? fordi de er gammel og venter på sin siste time, samme hadde jeg gjort. Hvorfor tror du advokater går i dress? fordi de er advokater og "viktig", altså, man går i de klærene utifra slik man er som person eller alder, man kan lett kjenne igjen en person, og vite hvordan den personen er bare man ser på klærene. Derfor blir gamle folk som er oppi 40-50 år litt sånn horemamma sjef for alle horene om man kler seg horete. Men greit, fikk man ikke være skitten og vill  i 18-19 års alderen, hvorfor ikke ta igjen den tiden når man er oppi 50-60? :)..

Nei, min mening er ihvertfall at man ikke kan eller klarer og kle seg sexy når man nærmer seg 50 årene, hva mener du? er det mulig?!..

Hva mener du? kan man fremdeles kle seg sexy? etterhvert som man kommer opp i årene?

 

SLUTT MED KJÆRESTEN? HER ER MINE RÅD

 • 13.07.2013 - 00:18

Har du gjort det slutt med kjæresten din? kanskje han har gjort det slutt med deg eller du har har slått opp med han? uansett hva som ligger bak det, så er det alltid hardt med brudd. Om dere har vært sammen i en måned eller 1 år spiller ingen rolle, kjærlighet er kjærlighet og det er tungt, men sånn er livet. Det sies at en person der ute er den perfekte for deg, men det kan ta tid og finne han, hvem vet, om du er midt oppi kjærlighetssorg nå, så finner du nok den rette til slutt. 

Hva kan du gjøre dersom dere har slått opp og du føler livet ditt er helt jævlig akkurat nå?

Vel, jeg er jo alltid her, jeg er den du kan komme å snakke med, jeg lytter alltid, tro meg. Så om du skulle ha problemer i livet kan du alltid kontakte meg, jeg vet det er hardt og alt det, så då skal du vite jeg er her for alle sammen, uansett hvem du måtte være, jeg kan alltid nåes på 98183668, enten på melding eller om du vil slå av en prat, jeg lytter.Er det lurt og søke kjærlighet på nett?

Om du tenker på nettdatingssider som match.com så ville jeg ikke rådet deg å lage deg en bruker der, jeg har gjort det før og fikk ingen respons, og får ikke jeg respons der, får heller ikke du det, da kan du like godt bare ringe meg på nummeret over, så kan heller jeg være den som redder deg bort fra sorgen. Match og dating sider har jeg alltid sett på som tull, det er gjerne gratis og lage en brukerkonto, og når du først finner en person du tror er den rette for deg, og du prøver og sende de en privat melding så må du ha "premium" konto, noe som koster 99 kr i mnd, hallo i luken? du skjønner meg sant? svindel, da kan du som jeg har sagt for tredje gang, bruk meg, jeg er gratis, kan gjøre hva du vil med meg, koster deg ingenting, free of fucking charge.

Men det er så hardt, jeg kommer ikke over kjæresten min

Jeg vet det er hardt i begynnelsen, men så lenge du ligger under meg en kveld, så skal jeg love deg du er over han. Jeg prøver ikke være sånn selvgod eller noe, for jeg vet hva jeg er god for, men jeg vil bare ikke at du skal være lei deg dersom du har et problem med kjærligheten. Etterhvert som tiden går, så forsvinner de smertene du har i kroppen, minnene vil du alltid ha, men du har plass til flere minner, og et nytt kapittel har du også muligheten til om du velger å lytte på det jeg har og si. Kjærlighetssorg gjør noe med hjerte ditt, og du føler enom smerte, men så lenge du ikke tenker på det dere hadde og gjorde, og ser fremover på det positive, går det over, skal du se. Om du er ung så har du mangen år på deg til å finne den rette, ting tar tid, men en dag skjer det, noen er heldig og kanskje du finner din fremtid ved første øyekast, eller i dette tilfellet andre øyekast, siden du kanskje allerede er blitt dumpet..

Jeg vil bare ha han / hun for resten av mitt liv, ingen andre

Må du slutte og tenke sånn, samme som jeg sier "jeg vil bare gå med den samme boxeren", du kan ikke være sånn, du må bytte en dag, det finnes nok fisker i havet der ute, og slo han eller hun opp, dumt for den personen, deres tap og du fortjener mye bedre. Om noen velger å dumpe deg, hvorfor skal du gå rundt og vente på at hun eller han skal ta deg tilbake igjen då? etter at den personen har fått horet seg rundt over lengre tid? da er du plutselig god nok? Nei, det er på tide du innser fakta og finner deg en som vil ta vare på deg, en som bryr seg om deg og ikke dumper deg for han eller hun vil ha seg noen andre for en periode.

Om du vet du var det beste og dere ikke kunne hatt det bedre, så går bare den personen som dumpet deg glipp av ekte kjærlighet. Om du vet du hadde den strammeste musen på markedet, også dumt for han. Du vet du har kvaliteter, du vet hva du har og by på, om han ikke vil ha det beste, men derimot en bollemus, la han få styre på, det er han som er ekkel og motbydelig, det er han som dummer seg ut, selvom jeg ikke kan skjønne at noen kan begå slike handlinger, fordi det er rett og slett selvmord. Man går ikke fra stram mus til bollemus, det er det samme som og gå fra cola til pepsi, det gjør du faen ikke, med mindre du har diabetes, du skjønner. 

Du er så jævlig heftig kleveland, tusen takk for tipsene

Det skulle bare mangle kvinner, jeg er her om noen skulle trenge trøst, derfor har jeg også laget denne bloggen, for at dere kan få råd og tips om noe skulle være gale i deres liv, vi er alle forskjellig og det finnes hundrevis av historier der ute, men uansett hvilken historie eller hvordan forholdet deres var om det blir slutt, du vet du var det beste, og jeg er alltid her om noen trenger en armkrok. 

 

COLA I GLASSFLASKE ELLER ISFLASKE?

 • 13.07.2013 - 00:07

Alle vet at coca cola smaker best dersom den er servert kald, og i butikkene er den kald, men ikke akkurat noe og skryte over. 

Om du er på stranden og har cola i en kjøleboks eller kjøper deg en cola i en strandbar så er jo det perfekt, kaldt også. Men om du reiser til colombia får du nå kjøpt coca cola på isflasker, så om du reiser på ferie der i sommer får du deg kald cola. Det blir nok ikke solgt i norge i nærmeste fremtid for å si det sånn, dumt, men sånn er det. Coca cola flaskene er miljøvennlige, for når du har kjøpt deg en flaske med iskald cola, så smelter flasken vekk, sakte men sikkert. Det blir ikke fylt på cola i fabrikken, men flaskene du kjøper på stranden i colombia blir fylt på når du kjøper deg en flaske, derfor fryses ikke colaen til is. Flaskene lages av at de fyller silikon former med vann for å så fryse flaskene etterpå.

Coca cola flaskene er 90% dyrere enn en vanlig cola, så koster en flaske 10 kroner til vanlig (eller hva den nå koster i colombia), vil en isflaske koste 19 kr (eksempel) 265 flasker blir solgt hver time.

Hadde faen fristet om det ble solgt i norge!..

 

VINNEREN AV TRENINGSSKO / CROSSFIT

 • 12.07.2013 - 13:34

God dagen alle sammen.

Vinneren av treningssko / crossfit sko er blitt trukket, og vinneren som får nye sko i posten er Madelen Nilsen 

Skoene du valgte er Reebok Nano2.0 Black/Dynamic Pink  du må sende meg adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com asap!


Stay Tuned for flere konkurranser!. 

MEDIA LYGER - HVA HAR JEG SAGT?

 • 11.07.2013 - 19:18

Heisann og god kveld alle sammen, how ya doin?

Hva har jeg sagt om at media er fucked up? jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, det media skriver skal du egentlig ikke høre på, tro gjerne på de som faktisk skriver mye fakta, som kjendis nettstedet / gossip bloggen Tmz, men noen andre? Nei, never. 

Nå skal jeg ta opp en liten ting om det jeg skrev i går, om at 5 øl i uken kan ødelegge deg, rett og slett ta livet av deg, bullshit skrev jeg, da hadde jeg vært død for lenge siden, og hva dukker i dag opp på en annen nettside? jo, ta en titt under...

10 Juli skriver vg om at øl er farlig og at 5 øl i uken over lengre tid kan ta livet at deg om du drikker så "mye" ifølge nye studier, men som alle vet så leser folk det nettaviser og media skriver, og folk biter faktisk på det de skriver, men slike overskrifter får også folk til og tenke over en ting, bør jeg slutte og drikke alkohol når man kan dø av det? vel....

DAGEN ETTERPÅ (i dag) så skriver kk.no om en ny studie som viser at øl øker blodstrømmen til og fra hjertet ditt. Ser du hvor mye media mind fucker? om du skal gå rundt og tro på alt media skriver og sier blir du til slutt ødelagt, derfor skriver jeg dette innlegget for å bevise at de bare skriver drit, denne bloggen har alle de beste tipsene og er det noe gale med verden der ute, så finner du svaret ditt på denne bloggen. Ikke la deg lure av media, jeg skrev i går om at alkohol ikke dreper deg, ihvertfall ikke 5 øl i uken over lengre tid, noe nye studier viser, ifølge vg. Hva skjer i dag? ny studie som viser at øl er godt for hjertet. Nå vet dere dette også, som jeg skrev i går, alkohol dreper deg ikke, du kan dø av mangen andre årsaker. 

Flere av ingrediensene du finner i drikken har nemlig en del effekter på hjertehelsen din. Sammenlignet med vodka og andre ikke alkoholholdige drikker kan øl faktisk styrke blodtilførselen til og fra hjertet med opp til 50 prosent, som skrevet tidligere i innlegget.

Over flere uker overvåket forskerne hjertehelsen til 17 deltakere, mens de ved tre forskjellige anledninger ble bedt om å drikke øl, vodka eller alkoholfritt øl.

Selv om alle tre drikkene hadde en positiv effekt på hjertehelsen, var det den vanlige ølen som, uten tvil, hadde størst fordeler. 

Vi blogges!:) 

JUSTIN BIEBER & SELENA GOMEZ = SAMMEN IGJEN

 • 11.07.2013 - 16:43Les saken under...


Dette bildet ble 4 juli lagt ut på instagram, denne dagen spurte justin om de skulle bli sammen igjen, Selena sa etter at de hadde snakket ut, ja. (les mer under)

Justin bieber har bestemt for å skjerpe seg, han vil heller ha Selena tilbake enn å oppføre seg som en idiot med Lil twist og resten av gjengen. Selena har vært en viktig del av livet til Justin, og nære venner og bekjente sier at om noen kan roe ned Justin er det Selena. 

Justin bieber og Selena gomez har funnet tonen igjen og er offisielt sammen igjen. Men det er en liten hake ved det, Justin må slutte og oppføre seg som en drittsekk, sier Selena. Nære venner av Selena sier at siste gang hun var med Justin ville hun ikke bli sammen med han igjen, fordi Justin og hans venner oppførte seg alltid som idioter, som å kjøre rundt i dyre biler og oppføre seg idiotisk. Når Justin gjorde så mye dumt ville jeg ikke ha noe forhold, dessuten begynte han og henge med feile venner, røyke hasj og pisse i oppvaskbøtte på resturant..

Men nå har de funnet tonen igjen og er et par igjen, yes livet er herlig..

Om du skulle være i tvil, sjekk ut tmz HER

INTERVJU MED PARTYFERIE.COM

 • 11.07.2013 - 14:21

God ettermiddag alle sammen, skrev i går at jeg har masse på gang, og i går hadde jeg et intervju med partyfeber.com. I dag ligger det ute på nettsiden og du kan lese det nå.

Det er 8 spørsmål med 8 lange svar, så stikk innom partyferie.com og les nå!. Trykk på bildet under for å komme til intervjuet..Ah Yeah!..Vi blogges!

RENE KLEVELAND - BODY BUTTER REKLAMEFILM

 • 11.07.2013 - 00:03

God kveld alle sammen, how ya doin?

Jeg har en del overraskelser fremover, masse greier som skjer. Men denne gangen handler det om body butter, hvem vil ikke smøre seg inn med body butter om jeg reklamerer for det?. En god del bloggere pleier jo og få den sjansen, teste produkter og ikke minst at de får en goodiebag. Jeg kjører mitt eget løp og snart vil dere få se fine bilder hvor jeg viser frem body butter. Pass på, plutselig er jeg på en reklame plakat nær deg...

Love my fans!:) xoxoBruker du krem før du legger deg? har du lyst på en Golden bouquet body butter? :)

Kommer masse bilder seinere:) 

OM DETTE STEMMER BURDE JEG VÆRT DØD?

 • 10.07.2013 - 20:27

God dagen alle sammen, kjære dere. Hvordan står det til? bra? samme her, som vanlig. 

Vi alle vet og leser om "nye studier" bla bla, og nå er det kommet frem til at 5 øl i uken kan gjøre at du dør i ung alder. Hvem kommer opp med alt dette? har de testet dette? har de virkelig invitert 10 personer til og teste ut denne "teorien" og gitt testpanelet 5 øl hver i uken over lengre tid og skrevet ned etterhvert som de dør, helt til alle er død? for og så komme ut med dette fakta pisset?!

At man virkelig gidder og komme opp med alt mulig drit, bare det og leve er farlig, du vet aldri man man dør, det kan hende du ikke våkner opp i morgen, hjertefeil, du kan få kreft, du kan bli påkjørt, det er mye som er farlig i livet, men jeg fatter bare faen ikke hvorfor folk kommer opp med nye studier hver eneste dag, skulle tro man hadde bedre ting og ta seg til?

Jeg drikker jo 3-4 ganger mer enn 5 øl i uken, nei 5-6 ganger mer enn det, eller når jeg tenker meg om kanskje 9-10 ganger det tallet. Jeg lever fremdeles og legene sier jeg er frisk som en fisk, og jeg kjenner det på kroppen at jeg blir mer sprek og oppegående av og drikke når helgen kommer, gjør ikke dere? 

Man skal aldri stole på det som står i avisene, da er det mye bedre og gå innom bloggen min, for er det et sted du vil lese fakta og spennende historier er det nettopp her, ikke bry deg om at du kan dø fortere og i ung alder om man drikker så lite som 5 øl i uken, 5 øl er ingenting, så ikke vær redd for å drikke alkohol, det er større sjans for at du blir påkjørt eller blir utsatt for en ulykke enn at du dør av alkohol (5 øl pr uke)

Det er folkehelseinstituttet som sier dette....

Dere som reiser til ayia napa eller alanya, sant dere drikker ikke mer enn 5 øl på en uke dere nede? ja, det var ironi. Bare ikke tro på studier skrevet av folk som tror på engler og demoner, kristne folk som drikker et glass rødvin med gammel ost på ritz kjeks på en lørdags kveld. Live you life!..


Drikker du derimot hver eneste dag, 5 øl for dagen skal jeg heller tro på de studiene, men ikke 5 øl i uken, hva mener du? er 5 øl mye i uken? hvor mye drikker du?!

 

JEG FIKK LYST PÅ EN KATT NÅ

 • 10.07.2013 - 00:13

For første gang på mange år har jeg faktisk lyst på en katt, etter jeg så denne videoen på youtube, kan være jeg er litt merkelig men du skjønner det sikkert om du trykker på play. Kitty wanna play?!. Vi er alle unike og skapt på hver vår måte, så ikke si noe om at hun er rar eller noe, for hun er bare litt leken!..hva syns du?Courtney stodden er i dag 18 år, men er sammen med en 35 år eldre skuespiller. Det sies også at hun går så lettkledd til vanlig, og at hun liker og kle seg "horete" syns du det er horete?..

Vil du se flere videoer? trykk bare her for å komme til youtube kanalen hennes (HER)

Har du noen dyr som katt eller hund?

NATURLIG ER ALLTID BEST? HØRT OM SILIKON?

 • 10.07.2013 - 00:13

En ting som provoserer meg kraftig, er slagordet til moralhurpene: 'Naturlig er alltid best', med undertittelen 'less is more'. Det verste jeg vet er mennesker som tviholder på at man er finest slik genene har skapt en, og at alt av sminke, hårbleking, extensions og plastisk kirurgi er fy-fy og gir stygge resultater.

En ting som ofte får gjennomgå, er pupper. Også her hevdes det at naturlig alltid er best, og at silikon ser falskt og oppblåst ut. Sannheten er at naturlige pupper alltid vil begynne å henge dersom det er litt størrelse på dem. De flyter utover når man ligger på rygg, og ser generelt sett ganske formløse ut. Et godt eksempel er Jessica Simpson på bildet under.


Silkonpupper, derimot, er mye fastere og rundere i formen. De flyter ikke utover når man ligger på ryggen, og begynner heller ikke å henge dersom man har litt størrelse på dem. En annen positiv ting med silikonpupper, er at man ikke trenger bruke bh for å holde dem oppe. Demonstrert av Natacha Peyre på bildet under.

Silikon er altså bedre enn naturlige bryster, både av hensyn til utseende og det faktum at de ikke dingler. Likevel finnes det altså ensporede mennesker som tviholder på at det naturlige alltid ser best ut. Hvorfor? Antagelig fordi de ikke har råd, eller våger, å legge inn silikon selv . Jeg, personen som skriver dette innlegget, har selv 500 gram silikon i hvert bryst, har bh-størrelse 75E, og er strålende fornøyd. Ikke gjorde det spesielt vondt heller. 

- skrevet av Barbie, www.warbie.blogg.se

LA JUSTIN BIEBER VÆRE I FRED ( TRIST VIDEO ) JEG SNAKKER UT, FUCK HATERE!! JUSTIN ER BEST

 • 09.07.2013 - 18:19

Heisann alle sammen, og velkommen inn igjen. 

Nå er jeg dritt forbanna på alle de stygge menneskene der ute som sier stygge ting om justin bieber. Hvorfor holder dere på sånn mot han? har justin gjort dere noe? justin er faktisk en veldig grei og snill fyr som gjør det han liker best i livet, han lager musikk, og underholder beliebers, hvorfor? fordi han tenker på alle andre, derfor. Dere som hater på justin kan egentlig bare dra langt til helvette, gjerne lengre. Justin har alltid vært en snill  fyr, han donerer vekk penger til veledighet, gjør du det din forbanna idiot? nei, fordi du er ikke justin bieber, og du har ikke like stort hjerte som han.!

Folk som hater på justin bieber er egentlig bare noen tapere som hater seg selv, fordi han har alt dere ikke har, hva er grunnen til alt hatet mot fyren? tar han damene dere ikke får? åååe, pussy!.. Ikke fortell meg at justin ikke er dyktig, han har stemmen, han har swaggen, han har utseende, han har alt DU din jævel IKKE har, derfor er du sur på han. Det skjærer inn i hjerteroten din, når du hører han på radio, slår du av, fordi stemmen hans er så forbanna fin, og din er så hes og ekkel...

Ikke fortell meg at justin ikke lever livet sitt, han har fester, penger, damer, opptrer foran millioner av mennesker hver mnd, hva gjør du? IKKE EN DRITT, for INGEN kjenner deg din taper, så igjen, hvorfor hater du justin? du har ingen ordentlig grunn, ikke si fordi han er homo. Hvorfor er han homo? er du homo? du sier sikkert han er homo hver gang du hører navnet hans, men det er fordi du som gutt blir homo av og se på han, fordi han er deiligere enn deg og mer vellykket sant? homo!.

Du hater på klærene han går med sant? fordi du ikke har råd til og kjøpe et av plaggene han går med, bare undertøyet koster mer enn alt du går med, you mad bro? you should be!. Du sitter og slenger drit om justin, enten til dine venner eller på internett, forum sider, blogger,twitter osv, millioner av mennesker gjør det, mens du gjør det og er en liten taper i den kjedelige hverdagen din, så står justin på en scene og håver inn millioner, han nyter livet, smiler og ler, du sitter og skriver "kuk tryne, justin er homo, justin kan dø", mens han synger "love me, love me, say that you love me, ironisk? ja, fordi han gir en god faen i hva dere gjør, han kjenner dere ikke, du vet kanskje gjerne mye om han, du vet hvordan han ser ut, mens han aldri har sett deg, eller kommer noen gang til og se deg,ever! Det er litt sånn stalker greie, du din jævla taper!..

Du har kanskje en kjæreste (du som er gutt) det er så og si gutter som hater på han, men fakta er at damen din vil ha justin mer enn deg, til helvette heller, damen din hadde forlatt deg på sekundet om hun fikk sjansen til og bli sammen med justin, uansett hvor bra forhold dere har, spør hun nå, stopp opp, ikke les mer, spør hun før du leser videre "ville du forlatt meg baby? om du kunne blitt sammen med justin?" damen din, kjære deg, hadde fått cola ut nesen pga hun hadde brutt ut i latter og DU hadde fått tårer i øynene, justin is the motherfucking man!!Du sier justin er forbanna tynn, han burde trene litt mer, ironien er jo det at du er en feit liten taper som sitter på chatroulette og oppdaterer helt til du ser en "fin" jente, men hun vil faen ikke snakke med deg så du trykker så fort du kan på printscreen, så du kan vise til dine venner at du har snakket med en "fin" jente, fuck it, du tar en spansk en og sier du hooket opp med hun, LØGNER !!!!!

Justin kan le hele veien til banken, du kan le hele veien til bunnpris, ser du ikke hvor jeg vil med dette innlegget? uansett hva du sier om justin, vil du være den største taperen, UANSETT! Hvorfor hate på noen som er suksesfull og som nyter livet, reiser verden rundt, kjører de feteste bilene og som drukner i mus, hva gjør du då? hater deg selv, spiller world of warcraft og drukner i bacon chips fra kiwi!..Stakkars deg!!

LEAVE JUSTIN ALONE !!!!!!!!!! TeamBeliebers

Og før jeg avslutter, selvom jeg kunne skrevet mye mye mer, hvorfor tror du Justin lager sin egen paryme? så damen din kan  lukte bieber 24 timer i døgnet vel, tror du hun vil lukte deg? hahaha! Nei, langt ifra, hvorfor tror du hun kjøper justin bieber girlfriend parfymen då?..fordi hun vil være justin biebers girlfriend vel, idiot! Rart du er sint og bitter på hele fyren? men bare ikke hat, han er bedre enn deg på alle måter, om du ikke er enig, klør deg i hodet og se om du kommer opp med EN ting du er bedre enn han på?!!Ikke bry deg justin, walk away if they call you gay, stay cool and pray, maybe one day these haters will fade away...- Rene Kleveland

Lik & Del om du elsker justin bieber <3

Har mennesker lov å hate justin uten grunn? hater du justin?

 

SIER DU NEI TIL EN KVINNE? GLEM SEXLIVET, GLEM ALT, GAME OVER

 • 09.07.2013 - 00:22

God dag alle sammen!. Hvordan står det til med dere? bra? samme her. Jeg tenkte og ta opp en liten ting, eller stor ting, spørs hvordan man ser på det. Dere vet kvinner, dere mannfolk ja, er du klar over at du ALDRI skal si nei til en kvinne? det er noe av det dummeste du kan gjøre.

Om en kvinne ( kjæresten din, eller hvem som helst egentlig ) ber deg om en tjeneste og du sier nei, hva skjer da? du har kanskje opplevd det før, hun straffepuler deg, litt drøyt, men fakta som faen. Om du sier at du er opptatt med noe eller at du virkelig ikke gidder, så kan du egentlig bare angre rævholet ditt når kvelden kommer, du sniker deg inn på soverommet der hun ligger klar for å "sove", du tar av deg undertøyet og hopper til sengs, sniker deg inntil hun bakfra, men failer totalt. .

Hvorfor failer du? fordi hun straffer deg vel, kvinner er noen forbanna smarte mennesker, de tenker lengre enn vi mannfolk gjør, de har alltid en plan, akkurat som James fucking Bond eller macgyver. Du tenker det sure trynet går over, bare fordi at du sa nei tidligere på dagen, vil hun nok smile når kvelden kommer, sexen din får du uansett, hell no!..

Ikke tenk slik, om du virkelig syns at en spillkveld med en kompis eller to er viktigere enn og hente damen din som har vært hos en vennine og siste buss er gått for kvelden og hun må gå hjem , så kan du faen bare si hei til en lang tørr uke, det fortjener du når du ikke gjør som kvinnen din sier. .

 

Aldri fall i den fellen, om en kvinne spør deg om noe, gjør det. Ikke utsett noenting som helst, de kan ta igjen, ikke tro de glemmer, de lagrer alt og er veldig smarte, akkurat som et minnekort, de er ikke bare dum og deilig som DU tror. Som sagt, du har ingen unnskyldinger, whats so ever når det kommer til kvinner, de er noe du må prioritere før alt annet. .

TOPPBLOGGERE BLIR SETT PÅ SOM DUM?

 • 08.07.2013 - 00:07

Jeg har aldri likt de såkalte voksne bloggerne. De som poster bilder av virkeligheten 'slik den er', med knekkebrødfrokost, samboerens skitne sokker på stuegulvet, kidden med snørr i nesa, og seg selv uten sminke. De som skriver lange, usensurerte detaljer om fødsel, avføringskonsistens og det som ellers måtte eksistere av motbydeligheter. De som skryter hemningsløst av at de tørr være seg selv fullt ut og hvert fall ikke er en slik 

oversminket, hjernedød bimbo med femten tonn brunkrem og hjemmebleket hvitt hår, som tar plastisk kirurgi og photoshopper bildene sine og fremstiller livet som feilfritt, glamorøst og perfekt.


Slike moralhurper er, i mine øyne, fryktelig kjedelige. De prøver hardt å gi et inntrykk av at de driter i hva folk synes om dem, men misnøyen deres skinner tydelig gjennom hver eneste gang de tar seg tid til å nevne hvor
ekte og "modne" og "seg selv" de er.

Slike mennesker er det synd på, synes jeg. De er så ensporet at de tror at dersom ei jente kjøper dyre moteklær, bruker sminke, tar plastisk kirurgi, trener / slanker seg eller på andre måter gjør en innsats med eget utseende, er det for å dekke over dårlig selvtillit og mindreverdighetskomplekser. At dersom jenta blogger om cafèbesøk, sponsorgaver, venninnekvelder og ferieturer, er det for å ro seg bort fra virkeligheten og skape en oppdiktet drømmeverden. Disse menneskene tror oppriktig at det å 'være seg selv' kun er et annet ord for å ikke gjøre en innsats, verken med utseende, bolig eller tenkemåte. For meg virker det nesten som om de har gitt opp.

En blogger som har blitt mye kritisert for utseendet og bloggestilen sin, er Sophie Elise (bildet under). Hun er bare èn av mange jenter som daglig poster opptil flere bilder av seg selv i sexy positurer, med utfordrende antrekk og dyre motesko, og som skriver om sponsede sydenreiser, festing, sminke, hår og plastisk kirurgi.

Sophies blogg er langt fra unik. På blogg.no's toppliste florerer det av slanke tenåringsjenter med hjemmebleket hår, brunkrem, falske øyenvipper og sponsoravtaler. Jenter som har restylane i leppene, silikon i puppene, extensions i håret, photoshop på pc'en og får tilsendt nok foundation til å fylle et svømmebasseng mot at de poster et bilde og skriver et avsnitt om produktet i bloggen sin.

Disse jentene er det de tidligere nevnte moralhurpene omtaler som 

rosabloggere, fjortisbloggere, og Barbiebloggere.

Dette er 'de falske' jentene som klæsjer på 'to tonn brunkrem' før de tar bloggbilder, og som angivelig både er bitchy, barnslige, hjernedøde og overfladiske mennesker som ikke tenker lenger enn nesa rekker og lider av mindreverdighetskomplekser, ødelagt selvtillit og oppmerksomhetssyke.

Men er de egentlig slik? Er verden så svart-hvitt som moralpolitiet hevder? Kan man se på et mennske hva slags personlighet han eller hun har, og kan man egentlig kjenne noen 100% utifra det man leser om vedkommende på bloggen deres? Svaret er alltid nei.

Vi har alle våre komplekser og problemer, men noen av oss velger simpelthen å ikke publisere dem offentlig eller vie dem mer oppmerksomhet enn nødvendig. Alt handler om prioriteringer. Man kan fokusere på de positive tingene i livet, slik som cafèturer, resturantbesøk, venninnekvelder, nye innkjøp, sydenturer etc, eller man kan grave seg ned i selvmedlidenhet og klage høylytt over at hårtuppene er flisete, det regner ute og at man har vondt i storetåa. Dersom man fokuserer på de positive tingene i livet, blir man også mer positiv selv og får mer glede ut av livet. Velger man å fokusere på det negative, ender man opp med depresjoner, misnøye og selvhat.

Hva utseende angår, så er det en smakssak. Det utseende man har reflekterer gjerne det man selv synes er pent. Noen av oss synes rett og slett det ser freshere ut med litt farge i huden og lengde på håret, uten at det trenger å bety at vi er falskere eller har dårligere selvtillit enn dem som foretrekker en mer naturlig look. Alt handler om hva man selv synes er vakkert.

Å være overfladisk handler ikke om hvor lang tid man bruker på sitt eget utseende, men om hvor godt man tror man kjenner andre etter kun å ha kastet et blikk på dem. Og dum er den som tror at iq'en sitter i hårfargen.

- skrevet av Barbie

www.Warbie.blogg.se

QATARI LAMBORGHINI AVENTADOR - HOLY FUCK!

 • 08.07.2013 - 00:05

Om ikke Qatari Lamborghini Aventador er den feteste bilen du har sett på lenge, vet ikke jeg. 

SPIS DETTE OG SEXLIVET DITT EKSPLODERER

 • 08.07.2013 - 00:04

Dear readers

Nei, skal skrive på norsk, ellers går det gale. Har du et tregt, kanskje litt slapt sexliv men ønsker og booste det til månen?eller ihvertfall få litt mer spenning når nettene kommer og månen stiger frem på himmelen? vel jeg har svaret til deg, dette er mat du gjerne ikke spiser så mye av, men som faktisk kan hjelpe deg på god vei.

I chili er det noe som heter capsacin, dette er det som gjør at chili får den sterke smaken den har, og spiser du chili før du faktisk går til sengs med din partner er du garantert en liten ekstra boost. Stoffet capsacin gjør ikke bare chilien sterk, men du blir også mer vill og streng i sengen om du spiser chili før sengekosen..

Det øker også blodsirkulasjonen din, og du holder faktisk ut litt lengre under samleie..

Grønn Te

Grønn te hjelper også på sexlivet ditt, dette pga det store innholdet av katekiner (antioksidanter) dette holder blodårene dine sunne hele tiden og øker også sexlysten din om du drikker en kopp grønn te før du sniker willy inn i ninni, if you catch my drift. 

Sjokolade

Sjokolade øker også sexlysten med 55% og det er vel derfor de fleste kjøper sjokolade? i sjokolade er det et stoff som heter fenetylamin, dette stoffet er det samme som finnes i kroppen på oss mennesker, det er det samme stoffet som gjør at vi blir kåt (hormoner).

Derfor blir mangen kåt av sjokolade, og størrelsen på sjokoladen teller faktisk, kjøper du en liten sjokolade skal du mest sannsynlig bare ha deg en sjapp en, men kjøper du derimot en stor sjokolade (200g) har du nok planer om hele kvelden..Vi blogges!!

LAR DU UNGEN DIN SE TEGNEFILM? DET KAN ØDELEGGE SYNET TOTALT

 • 06.07.2013 - 23:13

Heisann og god kveld alle sammen.Jeg kom over en artikkel som jeg bare blir nødt og dele med dere, siden jeg vet det er mangen mødre som leser denne bloggen, og som eventuelt kanskje har en unge. Lar du ungen din se på tegnefilm? det kan isåfall være farlig for barnet, hvorfor spør du? fordi tegnefilmer inneholder for mangen pixler som gjør at ungen kan få sprukne blodkar eller i verste fall bli blind. Om du faktisk lurer på hvorfor ungen din ikke sover som den skal iløpet av natten er det nettopp pga tegnefilmer.Det sies også at dersom du ikke har Hd kanaler i skikkelig bra kvalitet, men derimot kabeltv, har ungen din større sjanse for å få dårlig syn, dette pga blurrete bilde på skjærmen. Tegnefilmer har i usa og tyskland ødelagt 12.929 barns syn bare i 2012 og det er desverre ikke noenting vi kan gjøre med det sier forsker Dag Atle ved øyeavdelingen. 

Tegnefilmer som inneholder mangen bevegelser er det som ødelegger barnets syn, dette pga barnet ikke har utviklet Makula (som ligger inni øyeeplet) som vi voksne har, dette skjer gradvis etter vi fyller 10-12 år, så foreldre med barn under 10 år burde ikke la barnet se på tegnefilmer. Det har blitt bevist at donald duck og snurre sprett er de filmene som kan ødelegge barnets syn totalt, snurre sprett pga figuren er grå, dette pga senehinnen til barn under 6 år ikke takler slike farger i så ung alder.

Donald duck pga han er blå og hvit, og barnets iris (den fargede delen bak hornhinnen) kan bli blendet og forvirret om et barn stirrer for lenge på blått og hvitt. Voksenfilmer, tro det eller ei, er laget av ekte mennesker og barnet har ingen problemer med slike filmer, dette pga de ser ekte mennesker på film, det blir så ekte og levende, forteller optiker magne silseth. Vi kan desverre ikke fortelle foreldre hva som er best for barna deres, men vi råder ikke barn i ung alder og se tegnefilmer, fordi dette rett og slett skader synet deres, og det blir for lang kø på øyeavdelingen om vi ikke gir beskjed, dette har vi ikke tid til nå som det er sommer, vi ønsker heller at foreldre med litt vett i hode tar med barnet ut for å bade, eller på en ferie der hotelrommene ikke har tv.

 

ÅRETS FORLOVER?!

 • 06.07.2013 - 19:58Jennifer Gabrielli er ikke som alle andre forlovere, når søsteren giftet seg ville hun gjøre dagen litt mer spesiell, derfor fremførte hun en sang, men ikke hvilken som helst sang, hun gjorde låten om til sin egen versjon, bare trykk play! Årets forlover sier nå bare jeg, med mindre du har sett noen fremføre noe slikt bedre?!.

Jeg får bare være enig med folk som kommenterer denne videoen på youtube, tror han giftet seg med feil søster. 

JENTER MED TATOVERING - HOT OR NOT?

 • 06.07.2013 - 19:14

På slutten av nittenhundre tallet, begynnelsen av år to tusen ble det populært blandt jenter og ta tatovering, i begynnelsen var det veldig,veldig dyrt, men etterhvert har prisen halvert, fler og fler jenter tar i dag tatoveringer og fyller opp kroppen med kunstverk, enten tatoveringen betyr noe spesielt eller bare fordi tatoveringen er fucking awesome.

Denne ukens HOT OR NOT er jenter med tatoveringer, er det HOT or NOT? svaret mitt finnes i slutten av innlegget, men sjekk ut alle bildene først......

tn_Posted On shock Mansion (24)


Ja, svaret er ja, tatoveringer på jenter er off the fucking hook! Altså, HOT!! Hvilken tatovering / tatoveringer har du? og hva står de for?

Forrige ukes HOT OR NOT var duckface, som du finner

HER )

MENN ER SOM HUNDER - RETT OG SLETT

 • 06.07.2013 - 18:25

Menn er svært enkle vesener. Litt som hunder. Derfor er det også utallige kvinner som har forsøkt å 'oppdra' mennene sine ved hjelp av bøker beregnet på hundedressur. Hvorvidt forsøkene har lykkes vites ikke, men at det er mulig å oppdra eller forbedre enn mann ved hjelp av enkle dressurteknikker som å belønne ham med en godbit når han har gjort seg fortjent til det eller kjefte på ham når han har gjort noe galt, tror jeg absolutt. Menn og hunder har nemlig mange likheter:

 • Både menn og hunder tar opp for mye plass i sengen
 • Både menn og hunder unngår støvsugeren
 • Både menn og hunder føler seg truet av andre menn (/hunder)
 • Både menn og hunder er dypt fascinert av det kvinnelige kjønnsorgan


 • Verken menn eller hunder tar oppvasken
 • Både menn og hunder fiser når og hvor de vil
 • Både menn og hunder kan finne på å stikke av dersom de ikke har bånd på seg
 • Både menn og hunder går etter personen med 'godsakene'.
 • Både menn og hunder er hårete


 • Både menn og hunder jukker på mennesker
 • Både menn og hunder ligger i sofaen
 • Verken menn eller hunder lager maten sin selv
 • Verken menn eller hunder kan sitte i en bil uten nedrullet vindu
 • Både menn og hunder rister på håret etter å ha dusjet / badet
 • Både menn og hunder er dypt fascinert av biler


 • Verken menn eller hunder er nevneverdig begeistret for naboens katt
 • Både menn og hunder uler når de hører kjente sanger på radioen
 • Både menn og hunder er glade i ballspill (som oftest).

 


Skrevet av Barbie, www.warbie.blogg.se

KONKURRANSE - VINN TRENINGS SKO / CROSSFIT SKO / VERDI KR 1399

 • 06.07.2013 - 12:33

Heisann alle sammen, ny sponsor betyr ny konkurranse på bloggen.

Du kan nå vinne trenings sko / crossfit sko, perfekt til deg som trener, dette er de beste skoene med god demping og pusteegenskaper. Dette er råe sko som du bare må ha dersom du trener eller liker å holde deg i form. Det du trenger å gjøre for å delta er at du gjør følgende:

Skriv inn ditt fulle navn  i kommentarfeltet på dette blogginnlegget.

Skriv inn navnet på skoene du ønsker (ikke kopier link til produktet) og hvilken størrelse du bruker.

Så må du som alltid like min fanside på facebook HER og min nye sponsor som heter barefootshoes.no som du finner HER

Vinneren trekkes fredag 12 juli. Lykke til

Trykk på bildet under for å velge deg skoene du vil vinne


OM BARBIE TOK SQUATS

 • 05.07.2013 - 15:14

Om barbie tok squats ville hun sett slik ut, enig?

KVINNER ER MER MODEN EN MENN

 • 05.07.2013 - 14:53

Heisann alle snuppiser. Som overskriften sier så er kvinner mer moden enn menn, dette fordi menn egentlig er ganske barnslig om du tenker over det, ja det er helt sant. I en ny undersøkelse har det kommet frem at 46 % av kvinnene som ble spurte om dette spørsmålet : syns du kjæresten din er barnslig? svarte kvinnene ja, noen ganger har jeg følt at jeg har hatt en morsrolle ovenfor kjæresten min. Dette vil jo si at vi menn faktisk er litt barnslig når kvinner må være en "mamma" for oss.

Mangen av kvinnene som var med i undersøkelsen har også svart at de har følt hele forholdet har vært litt barnslig og en "lek" til tider. Kvinnene hadde forskjellige svar på hvorfor menn er barnslig, og her er noen punkter 

1.Å le av sin egen fis og rap

2. Spise fast food klokken 02 om natten

3. Spille dataspill / Xbox / Playstation

4. Kjøre for fort

5. Begynner og le av banneord

6. Kjøre rundt i bilen med høy musikk

7. Kødde med andre folk

8. At menn alltid skal slå barn i spill

9. Ikke si noe når man krangler med kjæresten

10. Kan ikke lage selv enkle måltider

Kvinner ligger faktisk 11 år foran oss i tankegangen foran oss menn, så her er låten til alle dere mannfolk. 

Avril Lavigne - here's to never growing up 

DYRENE TILHØRER NATUREN - IKKE SIRKUS!!

 • 05.07.2013 - 00:00

Jeg husker når jeg var mindre, jeg ville alltid gå på sirkus hver gang cirkus arnardo kom til sentrum. Lite visste jeg om at dyrene hadde det jævlig, slik de faktisk har det på sirkus. Elefanter og andre dyr som du ser på sirkus som underholder deg, tilhører ikke inne i et lite telt, trangt og jævlig med masse folk rundt seg som klapper bare en elefant klarer og trakke en fot på en palle.

Disse dyrene har det virkelig ikke bra, uansett hvordan du vrir og vender på det, så store dyr fortjener og leve ute i jungelen / naturen / afrika , og ikke bli fanget og trent opp til et liv på sirkus. Se videoen under, slik har de det!

Hvordan tror du dyrene har det når de er vandt til og leve i naturen, men blir tatt fra alt som heter frihet, for å leve et liv på sirkus? dette er rett og slett dyreplageri, elefanter går faktisk rundt med lenker på føttene så de ikke skal gå til noe angrep når de er rundt publikum, er dette riktig? Nei.

Når du er på sirkus og ser en elefant utfører triks ser det sikkert tøft ut, der og då, men det du ikke tenker på er at det ligger mye smerte bak alt de faktisk viser frem.

Du ser gjerne mye glede og alt virker så koselig, men bak fasaden når showet er over må dyrene tilbringe sitt liv i trange bur, og ja, de føler smerte de også, akkurat som vi mennesker, de har et hjerte som oss. Dyr skal ikke være på sirkus, de tilhører naturen der de faktisk kommer fra, der de ble oppdratt...

Elefantskrik som NOAH har tatt opp på film fra norske sirkus, er analysert og beskrevet av elefantforsker som smerteskrik og nødsignal til flokkmedlemmer. Tvangsadferd som svaiing med overkroppen, som er vanlig hos sirkuselefanter, er av etologer forklart som uttrykk for sterk og vedvarende frustrasjon.

Tenk deg at hver gang sirkus skal pakke sammen og reise videre til neste by,må elefanter inn i trange containere og andre dyr i bur, hadde du hatt det noe kjekt om du måtte bli transpotert rundt slik? dessuten blir de pisket av de som trener dyrene opp til og bli "flink", dyrene er rett og slett slaver. De har ikke noe valg enn og bli holdt i fangenskap, noe som er trist..

Skal man egentlig bruke dyrene som underholdning? samme med alle dyreparker rundt om i verden, det er ikke der dyrene hører hjemme, men dyreparker har det litt større enn dyrene på sirkus, dessuten går de ikke gjennom pisking og smerter som de driver med på sirkus, men fremdeles er det dyremishandlig og plassere dyr på sirkus og i dyreparker. Land som kina,india,finnland,østerrike,peru,bolivia,costa rica og bosnia er blandt land som forbyr elefanter og andre dyr på sirkus, men i norge er det lovlig....

Om du virkelig vil se på ville dyr på et sirkus råder jeg deg at du heller tar og kjøper deg en flybillet til afrika og drar på safari. Den timen du er på sirkus, er en gøy time for deg, men en time smerte helvette for dyrene, kanskje noe og tenke på om du er en som elsker dyr. Ingen dyr fortjener et liv i fangenskap, men et liv ute blandt andre ville dyr, elefanter elsker seg i flokker, ikke i kalde norge inni et telt.

Jeg vet at dyrene ikke TILHØRER sirkuset de eventuelt opptrer på, men at de fleste leies inn for sesongen, kanskje de kommer fra et annet land, men uansett lever de livet sitt på sirkus, noe som er helt feil.I 2009 foreslo mattilsynet å forby sirkus å bruke elefanter i manesjen. Dette skulle være til dyrets beste. Nå har den nye landbruksministeren Trygve Slagsvold Vedum bestemt at dette ikke blir noe av. Han vil ha elefanter på norske sirkus, fuck you!

 

14 ÅR OG GRAVID - DAGENS UNGE MØDRE

 • 04.07.2013 - 22:03

Dagens tenåringer er kleine greier. Kåte som griser, dumme som brød og fullstendig ute av stand til å tenke logikk og konsekvenser. Man kan ikke engang ta en kjapp tur på blogg.no uten å bli møtt med et hav av "ung og gravid"-blogger. Overskrifter som "14 år og gravid!" lyser mot deg fra bloggshout, og jeg kjenner jeg blir oppriktig kvalm. Til sammenligning ser man aldri voksne kvinner shoute "30 år og gravid!", så dette med å gjøre en big deal av alderen er ene og alene for å vise verden hvor "kule" de er som har knullet før de er lovlige. 

Tankegangen til disse jentene er egentlig hysterisk morsom. De røyker, drikker, skulker skolen, baksnakker venninnene sine, banner, lyver til foreldrene sine, og knuller. Det er først når de finner ut at de er gravide, at de plutselig blir så jævlig moralske av seg. Abort for eksempel, det kan man ikke ta, fordi abort er nemlig barnedrap, og alt liv er skapt av Gud. Gud ja, la oss nå for all del snakke litt om ham. Ifølge bibelen er sex utenfor ekteskap en synd. Mennesker som synder skal få sin straff i helvete. Det samme gjelder barn som er født i synd. Ergo: Gud liker verken deg eller det avkommet du har knullet frem, og sender dere begge til helvete. Sånnsett kunne du like gjerne tatt abort. Til helvete skal du tross alt uansett .

Men på det mer seriøse planet man kan virkelig lure på hva som foregår i hodene til disse jentene som får dem til å tro at de er klare for å bli mødre. De bor hjemme hos sine egne foreldre, og livet består hovedsaklig av skole, shopping og festing. Hva vet vel disse jentene om det å være selvstendig? Å skaffe seg sin egen bolig, tjene sine egne penger, betale sine egne regninger, og å oppdra et barn? 
Å være mor innebærer nemlig betydelig mer enn å knipse femten bilder av ungen sin for å poste dem på bloggen, delta i "lanoungen" eller være med på "unge mødre". Et barn trenger et stabilt hjem og oppvekstmiljø. For mye flytting under oppveksten fører nemlig til at barn blir mer innesluttet og har vanskeligere for å stole på mennesker / knytte vennskap. Et barn har også krav på en mor og en far. Ergo er det din fordømte plikt som mor å omgåes med gutten du knullet, slik at han blir en naturlig del av barnets liv. Fremfor alt trenger barnet bleier, mat, seng, leker og en rekke andre ting som koster penger. Penger disse jentene antagelig ikke har, og som de får enten av sine egne foreldre eller av staten.

Ellers har vi dette med magebilder. La meg si dere èn ting, alle dere tenåringsjenter på 16 eller yngre; dere har absolutt ingen grunn til å være stolte av barnet dere bærer på. Ei jente som har fullført en utdannelse, eier egen bolig, jobber for pengene sine, har ektemann og har tenkt nøye gjennom dette med å stifte familie, har grunn til å være stolt, snakke om graviditeten med stolthet i stemmen og vise frem magen sin. Dumme fjortiser som ble litt for fulle på fest, havnet i senga, ikke gadd bruke kondom, og som ved et uhell tilfeldigvis ble gravide, har ingen grunn til å være stolte. Denne graviditeten var ikke planlagt, men et resultat av idioti og tilfeldighet. Så hvorfor ta en halv million magebilder for å vise det frem? Hvorfor gå på gata med nesa i sky og tro du "er noe" fordi noe buler frem under genseren din? Du gjorde en feil, ergo er ungen din er et feilgrep. For ikke å nevne; hadde det ikke vært for foreldrene dine og staten, hadde du ikke kunnet forsørge ungen engang. Fordi du er et barn. Uansvarlig, uselstendig og ute av stand til å tenke konsekvenser. Hadde du kunnet tenke konsekvenser, hadde dere brukt kondom eller tatt abort. 
Det er på dette tidspunktet bedreviterkommentarene kommer. "Noen blir faktisk voldtatt!" etc. Ja, noen blir voldtatt. Noen, langt i fra alle. Færre enn 2% av alle gravide tenåringer har blitt gravide som følge av voldtekt, de aller fleste spredde bena av egen fri vilje. Abortmuligheten er forsåvidt den samme uansett om du ble gravid av voldtekt eller dumskap. Andre populære kommentarer er: "når man blir gravid må man ta konsekvensene av det". Ja, det er jeg enig i. Konsekvensen av slik idioti er abort. Det er nemlig ingenting voksent eller 'rett' i det å sette et barn til verden når du ikke er i stand til å oppdra det på egenhånd. Det er faktisk direkte egoistisk ovenfor dine egne foreldre, ettersom det er dem som må betale godt over halvparten av det ungen din trenger frem til du blir myndig og skaffer deg jobb selv. Plutselig sitter foreldra dine der med en ekstra unge å fø på, mens du går rundt med nesa i sky og tror du er blitt voksen og selvstendig kun fordi du har fått tittelen "mamma". 
Husk at en mor ikke alltid er kvinnen som føder barnet, men kvinnen som gir deg et hjem og en oppvekst.

 Skrevet av Barbie

UKENS THROWBACK - VIDEODRYSS - OMG!

 • 04.07.2013 - 21:46SLIK STJELER DU JUSTIN BIEBER'S KLESSTIL - STEG FOR STEG TUTORIAL AV RENE KLEVELAND

 • 04.07.2013 - 16:06

Lyst på Justin Bieber's klesstil uten at det koster deg skjorten? sånn bokstavelig talt? 

Mangen nettaviser viser frem hvordan du kan stjele kjekkasen sin klesstil for en billig penge, men så har jo ingen av de nettavisene en ansatt som heter Rene Kleveland som faktisk har flere 1000 ideer i hodet, og jeg kan herved vise dere det beste trikset til og stjele Justin's stil.Håper det faller i smak, dere må gjerne dele det videre.

I dag viser jeg dere hvordan dere kan få buksene til Justin Bieber :)Slik gjør du det

1: Finn frem en genser du syns er fin, fargen spiller ingen rolle.2: Stå slik jeg står på bildet, snu genseren slik at armene er ned mot gulvet.3: Den ene foten skal nedi først, som vist på bildet under.4: Foten tar du nedi slik som jeg gjør, (som vist på bildet under)5: Nå har du snart fått nedi begge beina der armene skal være6: Nå har du Justin Bieber Buksene

Håper det var til hjelp :)

HOW TO TAKE ARMHEVINGER & HVORDAN FÅ FIN RUMPE (VIDEO)

 • 03.07.2013 - 20:15Det finnes så mye dårlige treningstips der ute i verden. Jeg blir flau jeg, når jeg ser hvordan folk trener med både manualer og på maskiner. Mangen tror de blir stor og sterk på de mest mongolide måtene, men det skal ikke så mye til for at du får en perfekt kropp, det eneste du trenger å gjøre er at du gjør det riktig. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan folk skal ta sit-ups, hvordan de skal begynne og trene for første gang, bla bla bla. Jeg er ingen trenings instruktør, kun fordi jeg ikke hadde giddet sytingen på idioter. Men jeg har en video til dere, det er en god begynnelse. Det får heller være en serie her på bloggen, en video serie som består av masse tips og triks. Første videoen kan då være hvordan du skal ta armhevinger. 

Og så har vi en video hvor Miranda viser kvinner hvordan man får den perfekte Victoria secret rumpen, det må jo være noe de fleste ønsker seg. Videoen varer en stund, men om du er det mennesket som elsker trening, da er denne videoen perfekt for deg. Ha en kjempefin helg videre. Vi blogges, xoxo.

 

IKKE RØYK WEED - CRACKHEADS

 • 03.07.2013 - 16:45

At crackheads kan være litt ustabile og ha et voldsomt temperament, er noe de fleste av oss er klar over. I barneskolealder lærer de voksne oss at alkoholikere og narkotikamisbrukere er mennesker vi burde passe oss for, ettersom disse angivelig ikke har noe problem med å selge nyrene dine på e-bay hvis prisen er god nok. 

Men hva med dem som røyker hasj? Dem er, etter min mening, de mest temperamentsfulle av dem alle. Det finnes utallige forskjeller på en alkoholiker og en hasjrøyker, men den største forskjellen ligger i det faktum at du faktisk kan fortelle alkoholikeren at han lever en usunn og helseskadelig livsstil, uten at han gjør det til sitt livsmål å omvende din "uvitende" tankegang. Faktisk innrømmer alkoholikeren gladelig at alkohol er helseskadelig og usunt. Det er det å få ham til å innrømme at han drikker det, som er vanskelig.

Hasjrøykeren er derimot helt annerledes. Han spaserer rundt stolt som en hane og innrømmer gladelig at han røyker seg skjevere enn tårnet i pisa. Han føler ingen skam over livsstilen sin, og markedsfører den gjerne til alle som er villig til å avse to minutter. Om du derimot forsøker å fortelle ham at all denne dampingen umulig kan være bra for hjernen hans, kan du banne på at det blir ramaskrik. Før du vet ordet av det står han to centimeter fra øret ditt og skriker i sinne. Du som var best friend forever for to sekunder siden, er nå en dum, uvitende drittunge fra helvete som faen ikke veit en dritt om hva du prater om. Ingen - og da mener jeg ingen - er så rasende som en hasjrøyker som hører noen snakke negativt om hasj.

Hasjrøykere har sin egen form for logikk, og argumenterer gjerne med at "hasj er greit fordi alkohol er verre". Skal man først vinkle det i den retningen at èn ting er greit basert på at det finnes andre ting som er verre, kan vi like gjerne si "det er greit å begå ran, fordi det er verre å begå drap" - eller hvorfor ikke "det er greit å gi seksåringen en flaske sprit, fordi det er verre å gi den en kanne bensin". En gyllen regel er at dersom du må snakke nedsettende om ett produkt for å fremme et annet, er begge produktene dårlige.

En annen ting hasjrøykere gjerne argumenterer med, er at ettersom hasj kommer fra cannabisplanten som vokser i naturen, er den ikke farlig. Så la meg spørre dere: har dere noen gang hørt utrykket "en fluesopp om dagen gjør godt for magen"? Ikke det, nei? Kanskje ikke så rart. Fluesoppen er nemlig en av de dødeligste soppene vi har her i Norge. Den vokser fritt i norske skoger, og er i likhet med hasjplanten et ekte naturprodukt - uten at vi skal skryte på oss at den er ufarlig av den grunn...

Her om dagen leste jeg en artikkel i Tønsberg Blad om en nitten år gammel jente som hadde havnet på sykehus etter å ha røyket hasj. Denne artikkelen linket jeg også til via min egen blogg, og fikk raskt respons. Enkelte nøyde seg med å kalle meg en liten, usaklig, barnslig, dum og uvitende jentunge som ikke hadde peiling på hva jeg pratet om. Andre angrep den nitten år gamle jenta i artikkelen og mente at hun garantert hadde fått i seg andre ting enn hasj. Noen gikk også så langt at de beskyldte politiet for å lyve. Politiet hevder nemlig i nevnte artikkel at hasj er svært skadelig.


Et eller annet sted bør en varselklokke ringe. Mange av dem som har røyket hasj over lengre tid utvikler en form for psykose. Graden av denne psykoen er forskjellig fra person til person, men generelt sett kjennestegnes psykoser med at personen er så langt inne i sin egen, oppdiktede verden at ingenting når gjennom. Selv veldokumenterte forskningsrapporter, utsagn fra politi og helsepersonale vil den psykotiske personen avvise som blank løgn og "sammensvergelse" fordi rapportene og utsagnene ikke stemmer med det bildet vedkommende har koket sammen i sitt eget hode. Jeg for min del mener denne varselklokken ringer alvorlig høyt i det sekund man begynner å beskylde politiet for å lyve om skadevirkninger av et rusmiddel. Hvorfor i all verden skulle de gjøre det, og hvorfor i all verden skulle stoffet være ulovlig dersom det var helt risikofritt å bruke?

Kjenner jeg hasjrøykerne rett vil det antagelig komme en rekke anonyme kommentarer på dette innlegget. Hasjrøykere som utgir seg for å være både psykologer, leger og forskere. Som går til personangrep på meg, og sier jeg er ei dum og uitende jente som ikke vet hva jeg prater om. For slik er det med hasjrøykere. Så besatte av å omvende folks negative tanker om hasj, at de gjerne skryter på seg å være hva enn som måtte kreves for å vinne folkets tillit.

Hasj endrer mennesker, det vet jeg alt om. Selv om jeg aldri har røyket hasj selv, har jeg vært innblandet i miljøet. Mange av dem som en gang i tiden var mine nærmeste venner, har endret seg nærmest til det ugjenkjennelige etter å ha røyket hasj over lengre tid. De tar ikke hint, og de husker ikke avtaler. Faktisk husker de ikke hva de spiste til frokost, engang. De er mer likegyldige til vennskap, og har ingen problemer med å love deg på ære og samvittighet at de ikke skal røyke, dersom dette betyr at de vinner din tillit og to minutter senere kan snike seg ut og fyre opp en joint under påskudd om at de "skal på do".

Til slutt må jeg bare tillegge at jeg ikke har noe imot at folk røyker hasj. Dersom det gir deg en form for glede å røyke deg høyere enn huset du bor i, så for all del. Jeg gir relativt greit faen i hva folk forgifter sin egen kropp med, da det tross alt ikke er jeg som tar skade av det. Det jeg reagerer på - og provoseres av - er hvordan hasjrøykere stadig forsøker å lokke til seg unge, nysgjerrige sjeler med løfter om et "naturlig, risikofritt produkt", samt prøver å omvende de av oss som er negative til stoffet.
Mvh Barbie - Gjesteinnlegg

Monika Korra - Breaking The Silence

 • 03.07.2013 - 15:10

Hva får egentlig menn til og voldta kvinner og hva foregår i hodet når de begår en voldtekt?

Så lenge man er oppegående og normal vil nok ingen av oss skjønne oss på en overgripers tankegang, desverre. Men hvorfor vil menn voldta kvinner? mangen mener det er pga klærene de går med kan gjøre menn opphisset og de kan gå til angrep, men det er feil, hvorfor skal klær som kvinner går med ha noen påvirkning på en psykopats tankegang? og at man i norge ikke får så mye som 2-3 år i fengsel er idiotisk, de slippes jo ut etter 7mnd - 1 år, toppen, ifølge media.Jeg kom over denne videoen som jeg tenkte og dele med dere, det er en norsk kvinne som er en løper (driver med med) , hun flyttet til dallas, usa for å studere, men blir i 2009 etter en fest stoppet av en svart bil på parkeringsplassen, der kommer det to menn ut og drar hun inn i bilen, kjører fra stedet mens venninen til denne kvinnen blir stående igjen.Monika som ble dratt inn i bilen blir voldtatt, seinere peker hun de ut for politiet, møter de i retten og de får livstid i fengsel, en tredje person fikk 25 års fengsel.

Hvorfor kan ikke norge gjøre noe med dette? hvorfor slår andre land hardt ned på voldtekt og drap, mens i norge er det maks 21 års fengsel, for uansett hva man gjør, men ut igjen kommer du etter 10-12 år om du får 21 års fengsel for drap. Hvorfor kan ikke norges lover forandres? det er jo for gale at når kvinner blir voldtatt i norge får overgriperen er dom på 2-3 år, i noen tilfeller 8 mnd? det er altfor gale og vi burde virkelig følge etter og gjøre som usa, livstid..Når en mann voldtar en kvinne tenker han sikkert at det bare er sex, det er jo ikke noe gale, men se det fra en kvinnes syn, hun får hele livet sitt ødelagt, ikke vet du om hun har familie (ektemann) og alt er perfekt, så blir hun knust ned i driten pga en voldtekt, knuser du en kvinne på den måten fortjener en overgriper det verste mot seg selv, og slike personer burde aldri blitt sluppet ut igjen av fengsel, min mening. 

Kunne skrevet veldig mye om menn som overgriper kvinner fordi det er helt jævlig at noen kan gjøre slikt, om man tenker seg litt om er det så vanskelig og få seg litt sex av en som faktisk er villig til det, uten og måtte gå til angrep på uskyldige kvinner og ødelegge de totalt for resten av livet med traumer og alt som heter fremtid? jeg tenker på strandkaien her i bergen, hvor prostituerte selger seg, hvorfor ikke gå der? eller bare gå på en eller annen pornoside? istedenfor og la frustrasjonen gå utover uskyldige jenter og kvinner, alle menn som voldtar kvinner kan brenne i helvette.

Her er ihvertfall dokumentaren jeg ville vise dere, se hele filmen.Handler om monica, før og etter voltekten.

Monika Korra - Breaking The Silence from Evolve Digital Cinema | IMG on Vimeo.

BELIEBERS ER HJERNEVASKET

 • 02.07.2013 - 23:38

Justin biebers fans aka beliebers må være det rareste folkeslaget som finnes, de er en egen gruppe mennesker, for INGEN, og då mener jeg, INGEN er så dum som justin's beliebers, er det virkelig mulig? kanskje du har sett videoen, kanskje ikke, uansett, wtf?

Greit han er flink til og synge, der skal jeg ikke være en idiot og sin han suger som alle andre gutter og menn gjør, for de er bare hatere som er misunnelig på han, fordi han drar damer som bare faen og har alt han trenger, derfor har han også haters, men kom igjen beliebers, dere trenger ikke forgude han og støtte han i alt sammen, og den katte tattoveringen som reporteren viser dere er IKKE fin eller AWESOME. Men greit, han er deres gud, så jeg får bare la det gå...Se videoen og riv deg i håret...

 

DIAMANTER ER JENTERS BESTE VENN? LANGT IFRA, DET FINNES EN TING SOM BETYR MER

 • 02.07.2013 - 23:31

Heisann alle sammen, jeg skriver ikke dette innlegget for å være slem eller noe, fordi at MANGEN jenter er naturlig vakker, altså de ser vakker ut, UTEN at de trenger å bruke sminke. Men kom igjen, bak sminken og all maskaraen ser faktisk mangen veldig forskrekket ut, veldig vanskelig og ta noen seriøst om du snakker med jenter som IKKE ser bra ut uten sminke. 

Ja jeg vet det, jeg liker faktisk at jenter bruker tonnevis med sminke, alltid vært sånn. Men så må jo faktisk en jente se bra ut uten sminke også, skjønner? og ja, diamanter er ikke jenters beste venn, det er derimot sminken, vil jeg påstå, en diamant får ikke dere like fin som det sminke gjør, og hva skulle enkelte av dere gjort uten sminke? utrolig hva sminke gjør med dere.


Jeg sier det igjen, utrolig mangen jenter i verden ser fabelaktig ut uten sminke, rett og slett perfekt. Jeg er ingen hater når det kommer til jenter og sminke, noen liker og sminke seg mer enn andre, noen bruker mye brunkrem, andre veldig minimalt, men jeg liker faktisk begge deler på jenter, om hun bruker mye har jeg ingenting imot, om hun bruker veldig lite så syns jeg det er opp til hun, det er jo de som vil være naturlig og ikke bruke sminke i det hele tatt, og all respekt til de som faktisk gjør det. 

Sminke er jo bare laget for at dere skal føle deg vakrere, men husk på at du alltid er den du er under all sminken, du trenger ikke sminke deg og fyre på med flere lag for å bli "penere", du er jo den du er. Men som sagt, sjekk ut før og etter bilder under.

Dere bedømme selv og se hva sminke gjør med dere jenter. Og jenter kan svare på spørsmålet helt underst av blogginnlegget.

Sofia Vergara

Annalynne McCordGoldie HawnBritney Spears


Katy perryKim KardashianMiley CyrusMila KunisPornstars
Bruker du mye sminke? er du naturlig vakker? :)

NÅR POLITIET DREPER DYR (VIDEOER) RETT ELLER GALT? IKKE SE OM DU ER FØLSOM!

 • 02.07.2013 - 17:58

Hva er egentlig i veien med politiet når de dreper uskyldige dyr som de påstår virker truende? det finnes mangen andre måter og håndtere en situasjon på enn at man skal ta opp et våpen og fyre av flere skudd mot et uskyldig dyr. Hvorfor får ikke politiet noe straff for den feilen de gjør? under ser du en video der en mann filmer politiet og swat som venter på at folk skal komme ut av et hus, politiet går etterhvert bort til mannen som filmer og arresterer han, hvorfor skjønner jeg ikke, men før han blir arrestert og før politiet kommer bort tar mannen hunden sin inn i bilen som står parkert, når politiet arresterer hundeeieren som har filmet, hopper hunden ut og bort til eieren sin, kunne ikke politiet håndert det på en annen måte enn og drepe hunden rett foran øynene på eieren?

 
Hunden virket ikke truende fra det som jeg kan se, men kanskje det er annerledes om du faktisk er der, uansett kunne de gjort det på en annen måte, strømpistol aka tazer?! Det samme skjedde jo i norge for ikke så lenge siden, dere husker det sikkert fra avisoppslaget på vg.no?.. Se videoen og bedøm selv

Det er mangen politifolk som ikke burde vært politi, under ser du noe jeg ikke skjønner meg helt på, denne politimannen er en STOR idiot, det er et ekkorn på en skoleplass og han skal stoppe ekkornet? det han gjør er at han føler han må bruke pepperspray for å stoppe ekkornet, og ja, det er en baby, hva er i veien med slike folk? de overdriver "makten" de tror de har.... 

Rett eller galt?

IKKE LEGG UT MOBIL NUMMERET DITT PÅ INTERNETT, DET ER DET DUMMESTE (VIDEO)

 • 02.07.2013 - 16:33

Heisann alle vakre mennesker, snuppiser. Det er en ting jeg angrer på i livet mitt og det er at jeg har lagt ut mobil nummeret mittt overalt og det er ikke noe kjekt. Jeg lå det ut den dagen jeg lagde bloggen for noen mnd siden og jeg kan si dere en ting, mobilen er aldri stille. Når jeg våknet i dag slo jeg på mobilen, jeg tok den av i går kveld kl 23.00, og tok den på i dag kl 08.00, så dere kan jo egentlig bare se videoen selv, så skjønner dere hva det går i. Det dummeste du gjør er å ligge ut nummeret ditt på nett. 

Et av bildene jeg har vært dum og legge ut Sverger deg, IKKE legg ut nummeret ditt på internett.

JEG KLARER IKKE MER DRITT KOMMENTARER FRA DERE - NÅ MÅ DERE STOPPE (VIDEO)

 • 01.07.2013 - 17:37

Heisann alle snuppiser, selvom jeg er litt deppa og lei meg kaller jeg dere snuppiser, fordi det er mangen av dere som faktisk er drittgrei og skjønne. Men en ting som går veldig innpå meg er drittkommentarer og alle vi bloggere vet at det er en del av hverdagen vår, ettersom vi poster våre meninger slik at alle kan lese, det er tross alt internett og internett er ikke så lite. 

Jeg er veldig lei meg når jeg leser kommentarer om at jeg må henge meg, jeg vil jo ikke henge meg? og når dere sier jeg kan ryke og reise til helvette, da kommer virkelig tårene, dere kan jo ikke akkurat se tårene jeg feller, men bak fasaden, altså bak en dataskjærm felles det mangen tårer og det er ikke lett når det er meg mot en hel koloni.Jeg elsker jo alle dere som faktisk elsker bloggen min, dere forguder jeg til de grader, men som alle vet så har bloggere haters på seg, men det er det ikke noe og gjøre med, men jeg følte jeg måtte lage en video til dere, nok er nok, jeg skulle ønske jeg bare kunne si jeg ikke bryr meg, men er det så lett? Elsker dere som besøker denne bloggen, uansett.. 

BESTE MUSEN JEG HAR VÆRT BORTI

 • 01.07.2013 - 17:28

En raskt innlegg før jeg stikker, hvor stikker jeg? hmm, kommer noe nytt i natt, men først og fremst  tenkte jeg å vise dere den beste musen jeg har vært borti. Jeg har to muser jeg bruker og som jeg skifter på for tiden, er så kjedelig og bruke samme mus hele tiden,  den hvite er den jeg bruker til og surfe med, men den med diamanter er favoritten når jeg redigerer og bruker photoshop, absolutt den beste musen selvom den er liten, anbefales:)

Den jeg surfer medDen jeg redigerer med

Vi blogges <3

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no