hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

SLIK FÅR DU GUTTEN TIL Å ELSKE DEG ALLEREDE ETTER FØRSTE DATE

  • 31.07.2014 - 19:29

1) For det første er det viktig å kle deg som et skikkelig ludder, sånn at du er så pen at du ikke trenger å si noe fornuftig. Ikke vær redd for at gutten du skal møte vil tro noe dumt om deg, de fleste gutter liker horer men ikke alle innrømmer det.

Bruk mye sminke. Dette er viktig. Jo mer sminke, jo bedre inntrykk.


2) Hvis dette er en fyr du møter for første gang, må du huske å fortelle alt om deg selv. Hvor mange barn vil du ha? Hadde du store problemer når du var liten? var du et problembarn? har du pult alt for mange? har du gjort slik at andre forhold har gått til helvete pga du rotet deg borti andres forhold?

Ja det er viktig at han får høre dette på FØRSTE date.

En gutt vil vite alt om deg, og jo mer du forteller jo mer vil ha kunne stole på deg. Om du sier du har pult 100 stykker vil han bare tenke "wow, hun må være god i sengen" og ikke at du er noen hore. Har du stjålet noe? tar du dop? er du en løgner? uansett hva du er forteller du alt slik han vet hvor ærlig du er. Dette er viktig på første date.

3) Kribler det i magen din? pga det er første date? sprit er løsningen. Drikke deg så full at du ikke skjønner en dritt. Sett deg i en taxi og nervene vil roe seg. Når du ankommer møtestedet vil han falle for deg på sekundet. Alle gutter elsker å se en full jente med null kontroll.

Hvorfor? gutten må ta vare på deg da, og han vil føle seg som en gentleman. Det gir han sommerfugler i magen samtidig som du kan si så mye drit du bare vil om han, uten at han bryr seg, du er jo full.

4) En annen ting som er utrolig viktig, er at du er over-entusiastisk over ALLE de fantastiske tingene dere har til felles. Om han sier han liker fotball bør du skrike "JEG OG". Dette gjelder alt han sier, uansett om du ikke liker det han liker, bare si du liker det samme. Det går helt fint å lyge. De fleste gutter liker jenter som lyger, hvorfor? fordi gutter tenker du er en skitten, skitten jente.

Så uansett hva han måtte like, liker du gjør det samme. Uansett!

5) Eksen din. Et veldig viktig tema på første date. Fortell han gjerne om alt fra hvorfor dere slo opp, til sexlivet deres. Hvorfor skal du fortelle om exen din spør du? fordi da vet han hva han kan gjøre bedre. Gutter elsker å vise hvem som er best.

Du kan faktisk ta med deg exen din på første date slik at den nye typen din får hilse på han. Det gjør du som du vil, men husk å fortelle alt mellom himmel og jord, angående det forrige forholdet du hadde.

6) Om han ikke skriver tilbake til deg etter denne daten er det høyst sannsynlig fordi mobilen hans er på lydløs, eller har gått i stykker, eller at han tilfeldigvis ikke ser når du ringer. Derfor må du bare ringe som faen og send flere tekstmeldinger i timen, slik at han kan se du elsker han.

Da vil han i hvert fall se at du er interessert, når han ser han har 90 ubesvarte anrop og 51 nye meldinger fra deg på mobilen. Om han ikke svarer deg på flere dager bør du gå på døren med roser. Han vil se på deg som verdens beste jente.

Det er da han ser du er den rette for han.

7) Om han ikke er hjemme og ikke tar telefonen, ikke svarer deg på sosiale medier som facebook osv, da bør du spørre foreldrene hans, om de har facebook så klart. Om de ikke har facebook bør du finne nummeret til foreldrene og spørre hvor han er.

Bare si det er viktig og at du må få tak i han. Du kan gjerne lyge å si en eller annen person holder på å dø om du ikke får tak i han. Selv om det er foreldrene hans vil nok de forstå du bare elsker sønnen deres, når de senere får vite at du har prøvd å få kontakt med han.

8) Om ikke noe av det heller funker og du ikke får kontakt med denne gutten kan du gå til en av dine tidligere sexpartnere og spørre de om dere kan ha sex i sånn 1 minutt, bare fordi du skal knipse noen mobil bilder som du skal sende denne nye gutten som du så gjerne vil treffe.

Send han et sex bilde og skriv "miss you", han vil med en gang tenke "jeg vil ha hun, nå". Han vil etter et par sekunder ringe deg eller sende deg en melding og du vil føle deg så utrolig lykkelig. Takk meg om et par år.

One love...

HER ER 10 GODE GRUNNER TIL HVORFOR UNGE MØDRE FÅR BARN

  • 29.07.2014 - 16:38

God dagen alle snuppiser. Det å få barn er jo noe stort i livet, og alle får barn av ulike grunner. Jeg har snakket med 50 personer på facebook og gjort en liten undersøkelse. Undersøkelsen gikk ut på hvorfor unge mødre får barn? jeg  plukket ut 10 gode grunner.

Tusen takk til alle som deltok i undersøkelsen. Om ikke du som leser er enig kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet på dette innlegget og fortelle hvorfor du har fått barn ( om du har barn ).

1:) De fleste gjør det for å få engangsstønad ved fødsel på hele 35.263 kr. De fleste ser på det å få barn som en gullgruve og raske penger.

2:) Jeg elsker å få barn, man får cirka 970 kr i barnetrygd, om man er i et forhold. Men er man alenemamma er det 13.460 kr å hente. Derfor er det så mange kvinner som er singel rett før fødsel.


3:) I dagens samfunn (2014) er de fleste unge mødre kåte kvinner. De fleste har en drøm om å bli modell, utrolig men sant. Bare på Blogg.no er det cirka 12.000 unge mødre og du finner ikke en som IKKE har kledd av seg (host host).

Men for å finansiere en modelldrøm blir det å få barn den eneste utveien for de fleste unge mødre ettersom ingen er i jobb. De fleste er også singel, så 13. 460 kr kommer godt med. En photoshoot er ikke akkurat så billig.

Og du kan ikke si de er et dårlig forbilde for barna eller setter barnet i et dårlig lys, de tar jo ungen sin med på photoshoot om de ikke får barnepass.


4:) Mange får barn slik at de kan få råd til å reise til syden å feste.

5:) Unge mødre på FEM. De fleste unge mødre har lyst å bli kjent på tv. Og skal man ha en sjanse å komme med på programmet må man nesten ha en unge. Derfor er det mange som får barn i håp om å komme med på programmet.

Se på det som en lottokupong, du må kjøpe en lottokupong for å ha en sjanse å bli lottomillionær. Unge mødre på FEM er det samme, du må ha en unge for å ha en sjanse å komme med.

6:) Mange får en unge fordi de ikke vil ha kjæledyr.

7:) For å få råd til silikonpupper og nye lepper. Dette er bevist gang på gang. Cirka 58% av alle unge mødre tar silikon eller forstørrer leppene rett etter engangsstønaden på 35.263 kr er på konto. 


8:) For å få gaver og roser på morsdagen. Ja? for man må jo være mamma for å feire morsdagen. Det er faktisk mange om ikke bare klarer seg med en dag i året (bursdagen). 

9:) En ektra bursdag i året + en dåp, det er masse penger og mye ny sminke og klær i garderoben takket være et barn.

10:) Alle unge mødre skader barnet sitt en eller annen gang før det er fylt 1 år. Ikke alle innrømmer det, de gjør det heller ikke med vilje. Grunnen til dette er fordi de er barn selv og ikke er voksen nok til å passe på et barn.

31 Things No One Tells You About Becoming A Parent

Men for all del, du er sikkert en god mor! xoxo

50 foreldre som aldri burde vært foreldre (HER)

27 ting alle nybakte foreldre bør vite (HER)

5 FOLK PÅ FACEBOOK SOM TAR TERRORTRUSSLENE FOR SERIØST

  • 28.07.2014 - 21:18

For det første vil det ikke bli noe terror i Norge. Det forstår de mest oppegående menneskene i Norge. De andre, de som er redd sin egen skygge, de tror jo selvfølgelig på det, desverre. Men noen ganger lurer jeg på hva enkelte mennesker tenker med? jeg trenger ikke forklare noe mer.

Her er 5 Facebook statuser angående denne terroren som endå ikke er kommet.

Tror ikke de tar kiwi, kjære..


Heller ikke en svømmehall...

Luftrommet, ikke luften på....glem det


Syrisken? ikke spør meg....


Ja, for de har kontakter i Telenor og Netcom....sant?
KJEDER DEG? HER ER SØNDAGENS VIDEOER DU KAN KOSE DEG MED!

  • 27.07.2014 - 21:13


Sextelefon med Rannveig Heitmann

Spørsmål jeg fant på internett

Dette er Ikke yolo

Hvordan forskjellige mennesketyper danser på byn

Slik stjeler du swaggen til Justin Bieber!

Vil du se flere videoer? jeg har flere hundre videoer på Youtube, trykk (HER)

KAN NOEN HJELPE MEG? SLIK AT JEG FÅR BRUKT MOBILEN (VIDEO)

  • 26.07.2014 - 19:27Dette forpulte problemet gjør at jeg snart knuser telefonen i bakken!!! Uansett hvor mye jeg trykker på den forpulte knappen blir den aldri rød! hva faen er problemet egentlig? jeg har faen ikke strøm så ingen får ringt meg, jeg får heller ikke sjekket viktige meldinger!

Hver så snill, jeg ber deg på mine knær, hjelp meg? Kom med tips til hva jeg kan gjøre og jeg overfører 100 kr til din konto, om du kommer med en løsning som faktisk fungerer! helvettes dritt skjøtelednings kuk!

PLEASE!!!!!!!!!

NÅ ER HVITHAIEN KOMMET TIL BERGEN, SJEKK DENNE VIDEOEN

  • 24.07.2014 - 22:28Dra til helvette!! Jeg har sett hai på Discovery Channel og Animal Planet. Jeg har smilt og sagt "LOL" når overskrifter i media har vært "Mener hvithaien kan komme til norden". Og jammen meg kom det en forbanna hai når jeg var ute i båt i dag og fisket.

Det er det sykeste jeg har sett. Helt inntil båten dukker det opp den jævelen. Om det er den sinnsyke varmen som har gjort at haien har tatt turen til Bergen vet jeg ikke!

Fra før av er det blitt observert hvithai i England, så det er sikkert samme hai som nå befinner seg i Bergen?.

Dette var i nærheten av sotra!!! Bade?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DER VAR DET I GANG

  • 23.07.2014 - 14:24Goooooooood dagen alle snuppiser! Då var jeg endelig tilbake igjen og jeg har savnet dere sånn. Jeg skrev jeg skulle være borte i 13 dager men det ble en 10 dager over tiden. Jeg har mye å ta igjen, mye å skrive, mye i vente!

Jeg skal ikke la dette innlegget være så altfor langt, jeg ville egentlig bare gi beskjed om at jeg er tilbake igjen og klar for mye heftige saker. Om en ukes tid (1 august ) har jeg bursdag og da skal jeg love deg det blir et helvette (neida, joda).

Mer om det siden, jeg er ihvertfall tilbake igjen, here we goo!


Og siden du allerede leser dette kan du høre på Hangover remixen under, det kicker og gir deg frysninger på 2.07 ut i låten!

BLIR VEKKE I 13 DAGER, MEEEEEEN!

  • 01.07.2014 - 11:35Hey sweet lovers.

Fra i dag av blir jeg vekke i 13 dager, så det kommer til å bli veldig lite blogging fra min side.

Men fortvil ikke kjære snuppiser.

Gled dere til jeg er hjemme igjen, da blir det store nyheter og masse som skjer.

Ellers må dere ta vare på hverandre, love you all.

See you soon!:) 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no