hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Har du barn? regel nummer 1, aldri la dildoen ligge fremme (Se video)

 • 30.09.2013 - 18:11

HIDE YOUR DIDLO

Har du barn i huset bør du aldri la dildoen din ligge fremme. Hvorfor spør du? fordi barnet ditt kan tro det er et leketøy, og du har faktisk brukt den inni deg, din skitne pike. Men så har jo både ungen og dildoen har vært inni hun, så det passer jo perfekt.

Aldri, aldri la dildoen din ligge fremme så barnet ditt kan finne den.

Etter bruk bør du finne frem et sted ingen finner den. 

HVORFOR ER DET JULESTEMNING 2-3 MND FØR JULAFTEN I BUTIKKER? HER ER SVARET

 • 30.09.2013 - 17:30

God ettermiddag kjære søte vakre medmennesker. Som vi alle sammen sikkert vet så nærmer det seg jul, altså for meg og deg er det kanskje en god stund til endå, men ikke for de som jobber i butikker hvor det selges mat. Du skjønner at jeg har aldri egentlig forstått meg helt på dette, sikkert ikke du heller.

Jeg går på butikken vettu, og hva ser jeg i inngangen på en del butikker nå? jo, et pyntet juletre. Vi er i oktober, det er 2 måneder igjen til jul!

Butikkene selger også julebrus, pepperkaker, og alt annet du kan tenke deg. Men hvorfor? jo fordi butikkansatte tar feil av datoen, du har sikkert merket det selv? at for hvert år som går så blir det tidligere og tidligere julaften i butikkene? etter det jeg har regnet ut vil det bli salg av julebrus og pepperkaker, kakemenn og pinnekjøtt så tidlig som sommeren i år 2016.

En undersøkelse viser at det er Selektive serotoninreopptakshemmere som er problemet, også kalt Lykkepiller. Sjefene i landets butikker bestiller inn varene for tidlig, mens selgerne på andre siden av røret ler av kjøpmennene, kan de ikke annet enn og selge de produktet de vil ha, du vet jo alt handler om penger.

Lykkepillen brukes til behandling av angst og depressive lidelser, noe de fleste butikksjefer lider av pga mye overtidsarbeid, det er ikke bare,bare å være sjef. Du skjønner at det er mye man skal huske på når man har flere hundre ansatte i en bedrift, og mye hardt arbeid kan da føre til et helvette på jord, lykkepillen er da eneste utvei.

Selv om det fører til at butikkene får inn julevarer 2-3 mnd før tiden gir det jo også penger i kassen, selv om det egentlig er en glipp fra sjefen selv. 

Da vet du det

10 FUCKED UP SEX FAKTA

 • 27.09.2013 - 17:45
1. 10 av 100 barn fra europa blir "produsert" på IKEA, fordi mamma og pappa har sex der, i både senger og alle andre møbler de måtte selge.


2. Spioner fra England brukte før sperm som usynlig blekk, men det stoppet de med pga spermen luktet vondt om det ikke var ferskt.
3. En sperm fra deg som mann inneholder DNA informasjon tilsvarende 37,5 MB. En utløsning fra deg er da en overføring tilsvarende 15 875 GB, det eer like mye lagringsplass som lagringskapasiteten på 62 MacBook Pro bærbare datamaskiner, men sånn kan vi jo ikke tenke, kan jo ikke lagre sperm (duuuh)..
4. Jente Ildere (dyret ja) som ikke har sex iløpet av et år, dør.
5. Det selges 7 Viagra tabletter hvert eneste sekund, noe som tilsvarer 420 tabletter hvert minutt, verden over. Rart vi er 7 milliarder mennesker?.


6. I Norge var homofili ulovlig helt til 1972. Den dag i dag kan homser gå smilende, hånd i hånd uten og bli tatt av politiet.
7. Dette er sykt men utrolig nok sant, i løpet av to uker produserer en mann nok sperm til å befrukte hver eneste kvinne på jorden, tenk på den du..
8. Grunnleggeren av datingsiden match.com, Gary Kremen, mistet kjæresten sin til en mann hun møtte på match.com, om ikke han angrer på at han grunla en datingside i ettertid, så finner han nok seg en ny på samme side som sin eks kjæreste.
9. En kåt, kvinnelig sjimpanse er like sterk som seks menn, så ikke irriter en sjimpanse når den er kåt.
10. Under de olympiske leker i London i 2012 fikk utøverne utdelt 150.000 gratis kondomer. Og med 10.000 deltakere blir det 15 stykker per utøver, gjett hvem som hadde sex under lekene?..

HELGEN ER KOMMET, LET'S SEE

 • 27.09.2013 - 14:28

TWERKING

Det er fredag, det er helg, det er tid for alkohol og faenskap på dere alle sammen, ihvertfall de fleste kan jeg tenke meg?. Jeg har ihvertfall ingen planer om å bevege meg ut på byn i kveld, det venter eg med til i morgen, då blir det et jævlig bra vors med fete folk og så byen seinere, jeg håper bare det jeg venter på skal komme i posten, jeg har nemlig glowsticks, så om pakkene kommer i dag (som jeg håper) så blir jo det awesome.


Klikk bare på kategorien uteliv så ser du hvordan det har vært på byen før med glowsticks, når jeg har vært der. I dag blir det ikke som sagt noe heftig shit, solen skinner jo så det er jo ihvertfall en fin ting, får håpe det er like fint vær i morgen. Og yeah, beklager for lite blogging i går, var bare litt opptatt. Siden det er fredag er det litt videoer under, er jo ikke alle som har sett de, og siden det er Rene Kleveland, sjekk de ut igjen. One Love!.

Dette trikset kan redde livet ditt, om en voldtektsmann sier "gå ned på kne" gjør du dette (video)

 • 27.09.2013 - 14:28

Jeg anbefaler sterkt at du tar en titt på videoen under, den kan hjelpe deg en dag om du skulle blitt overfalt av en voldtektsmann. Selv om du gjør dette "trikset" vil du fremdeles ha en penis i munnen, men det vil redde livet ditt. Bare husk at du tygger tyggis etterpå, for blodsmaken er ikke noe du vil ha i kjeften etterpå. 

Dette er trikset ingen tror du vil gjøre. 

En 20 år gammel modell fotografert som om hun var 10, 20, 30, 40, 50, og 60 år gammel!

 • 27.09.2013 - 14:27

En bildeserie med samme modell i forskjellige aldre, alt gjort ved bruk av fantastisk make-up og belysning og en dyktig fotograf.

(Bildene er tatt fra bladet Vogue Paris, november 2008) Igjen, alle bildene er samme person.

10 år gammel

20 år gammel

30 år gammel 

40 år gammel

50 år gammel

60 år gammelAmazing? (kilde)!

NOEN HAR KATTER SOM KJÆLEDYR, ANDRE HAR 7 TIGRE

 • 27.09.2013 - 14:25

3 barns faren reddet 2 av tigrene fra et sirkus for 8 år siden, den dag i dag bor familien hans med hele 7 tigre i brasil. Tigrene lever i hagen rett utenfor huset og går inn og ut av huset når det passer de. Døtrene Nayara (20), Uyara (23) og Deusanira (24), alle sammen svømmer med tigrene i familien svømmebasseng ute i hagen. Viser du respekt og kjærlighet for dyrene dine så får du det samme tilbake igjen. Når familien skal spise middag får tigrene kjøtt på kjøkkenet, om kveldene får de alle sammen være i stuen foran stuebordet. Barnebarnet Rayara (2) får lov til og ta seg en ridetur på tigrene når det måtte passe hun.

Moren til Rayara, Uyara som jobber som hundetrener i brasil mener at datteren er helt trygg med tigrene. Nei i helvette sier nå bare jeg, mens andre har katter som kjæledyr så har du altså denne familien som har 7 tigre. Helt normalt i brasil.Under ser du videoen..

YES! NÅ FÅR NORGE DYREPOLITI

 • 26.09.2013 - 00:01

Det har lenge vært snakk om at Norge burde hatt dyrepoliti. Etter mye frem og tilbake blir vi nødt til og se det fra dyrenes vinkel, fra en katts øyne, bokstavelig talt. Houston i Usa er bare et av flere steder i Usa hvor de har dyrepoliti, nesten alle stater i Usa har det. Vi ser i nyhetsbilde hele tiden at katter blir mishandlet, hunder blir forlatt og eieren ikke bryr seg om dyrene. Et raskt søk på Google etter dyre politi gir oss 182.000 søkeresultater, og det er flere grupper på både Facebook og andre sosiale medier der folk skriker etter dyre politi. Dyrene er like mye verdt som oss mennesker, de har et hjerte og de har en sjel. Når noen behandler dyrene sine på en fæl måte blir vi nå nødt til og sette en stopper på dette. Ingen dyr fortjener og få munnen sin klistret igjen med superlim, ingen hunder fortjener og bli kappet av sin logrende hale. Dyr skal respekteres med respekt og eieren skal vise omsorg for dyret de eier. At vi nå tar en avgjørelse for at dyre politi skal bli innført i Norge er noe vi burde gjort for lenge siden. Straffen for mishandling av dyr vil variere, etter hvor stor skade dyret har. Er det snakk om slik vi ser i media at katten har fått gjenklistret sitt munn vil nok straffen bli en klekkelig bot på 5.000 kroner, om eieren da blir tatt. Men vil det ikke bli fengsel straff i de værste tilfeller?

Jo, vi blir nødt til å sette foten kraftig ned når dyrene i værstefall blir funnet drept. Om noen har et hjerte til og drepe sin hund eller katt vil nok straffen bli på oppmot 8 måneders fengsel.

Hvordan vil dette fungere?

Dyre politiet vil få sine egne lokaler rundt om i landet. Det vil bli lokaler på 50-200kdvm. Her kan dyre politiet slappe av og vente på telefon fra dyre elskere som gjerne har funnet et skadet dyr. Vi vil ha full tilgang til alt medisinsk utstyr, så her kan vi både operere og gjenopplive på samme sted. Vi vil også ha lokaler som vil bli bygget om til "dyrenes hjem" , her kan folk som vil adoptere dyrene vi får inn, vaksinering og alt vil være gratis. Dyre politi var noe vi skulle innføre allerede i 2008, men det ble endringer som hindret oss i dette. 

Hvem kan bli dyrepoliti?

Du trenger ikke være politi eller ta politiutdannelse så lenge du vet hvordan man behandler et dyr. Lønnen vil være på rundt 15.000 etter skatt, en god lønn med tanke på at du kanskje elsker jobben og dyrene du får jobbe med. 

Dyrevernorganisasjonen NOAH uttaler at det satses altfor sjelden på å følge opp og straffe personer som har utøvet vold mot dyr. I 2012 ble det anmeldt 233 brudd på dyrevelferdsloven i Norge. Det var på tide vi våknet og gjorde noe med dette, dyrene kjenner like mye smerte som oss mennesker når vi blir skadet. 

LIVET ER EN FEST (VIDEO) ER DU MED PÅ ET BILDE ELLER TO?

 • 25.09.2013 - 21:05

God dagen alle sammen. Det begynner jo og skje et par ting rundt meg, så jeg tenkte og legge ved denne videoen akkurat nå. Jeg fikk i går som jeg skrev i innlegget under en mail om noe tv greier jeg skal være med på, men så mye mer kan jeg ikke fortelle (har sagt ja). Men denne videoen under har ingenting med dette og gjøre, men jeg holder på med noe utelivs greier, et prosjekt jeg vil komme tilbake til det litt seinere. Den siste tiden når jeg har vært på byen har jeg vært på en god del vors, og det har blitt en god del bilder også. Jeg har over 2400 bilder fra vors,fester og byn. Men dette er bare en liten smakebit på noe som kommer litt seinere i år, husk også det med tv, det blir en spennende tid i møte. Om du ser deg selv på et bilde eller to i videoen under kan du få bildene av meg, send meg bare en melding på facebook så får du bildene. Husk og skrive hvor i videoen du så bildet, f.eks 1.39.

Vi blogges 

NÅR SER DU SNART RENE KLEVELAND PÅ TV

 • 24.09.2013 - 16:34

God ettermiddag alle sammmen. tidligere i dag sjekket jeg mailen min, og en av mailene gjorde meg litt sånn saaaaay what?. Jeg kan ikke fortelle så mye om det, kun et par folk vet om det og hva jeg skal.

Jeg kan gi dere denne infoen, så får dere heller spekulere i hva dette kan være.
Men det var litt funny egentlig, for i natt ligger jeg og tenker "eneste som mangler nå er at jeg er på tv". Jeg kan garantere dere kommer til og sitte klistret foran skjærmen, det gjør jo dere med alt annet. Hvilken kanal det er kan jeg ikke si, skal møte de om cirka 4 uker. Ellers må dere ha en fin dag,alle sammen. 


Holder dere alltid oppdatert, så stay tuned everybody..! Vi blogges


INGEN TRENGER Å VITE DET VI GJØR (VIDEO)

 • 23.09.2013 - 19:34Har du ikke en del videoer hver uke på bloggen din har du en kjedelig blogg, derfor må jeg gi dere en god dose med videoer. Det er mandag og starten på et nytt og bedre liv.

Nei hva faen som feiler meg egentlig, det er en ny uke og nye muligheter. Til helgen blir det glowparty på byn, eg har fikset glowsticks, you dig? bare sier det. Men over til saken og overskriften, ingen trenger å vite det om vi tuller.

Vi blogges

JUSTIN BIEBER - IKKE LE, JEG BANGER BITCHES

 • 23.09.2013 - 00:52DU HATER DYRENE DINE OM DU KJØPER DETTE!

 • 23.09.2013 - 00:24

Heisann og god kveld alle sammen. Selvfølgelig mener jeg ikke akkurat at du er en jævel, som overskriften sier. Men har du kanskje tenkt på hvor mye drit de lager til dyrene vår? alt for å tjene penger sant!. Disse produktene jeg skal vise deg, det er perfekt for deg som gjerne ikke bryr seg så mye om hvordan din hund, hest eller katt har det. Dette er unødvendige ting, det er så mye enklere og gjøre som du pleier, istedenfor at du må bruke tid på disse produktene, ta bare en titt under.

PootrapNå slipper du og plukke opp driten etter hunden din, bare fest på pootrap så går den rundt som en tilbakestående sandvikspasient i tvangstrøye. Det tar jo mye lengre tid og feste på dette, istedenfor at du bare tar opp driten der og då. For det første ser det bare helt idiotisk ut, og hadde hunden din kunne snakke hadde han sagt hvor mye han hater deg. For det andre er du ikke normal om du bruker penger på noe slikt, då er det du som bør oppsøke hjelp.

Bare se hva den kan gjøre

Fortvil ikke, denne pootrapen finnes også til hester, så til dere som har hester eller elsker hester, jeg skjønner dere blir glad nå:)

home

Du har sikkert vært ute når det lyner eller tordner, på tur med hunden din?. Alle vet at hunder og de fleste dyr blir redd for lyn og torden, men fortvil ikke. Det er noe som heter thundershirt, den kan du ta på hunden din, slik at den ikke skal bli redd. Du kan nå være lenge ute selvom det lyner og tordner. Hunden din vil ikke høre lydene så høyt, hvordan? pga thundershirt demper lyden. Du kan kjøpe det fra denne nettsiden (HER)

The purrfect mood detector

Nei, jeg hadde ikke skrivefeil i overskriften der, det er nemlig slik at vi alle elsker når katten våres lager den lyden (maler). Men så har vi jo også noe på markedet som får din sure, kjedelig late katt til og bli litt mer "happy". The purrfect mood detector er en liten dings du tar rundt halsen på katten din, så trykker du på knappen slik at den maler. Dette er jo perfekt om katten din er kjedelig og ikke gidder en dritt. Om du får besøk og noen spør deg hva faen du har tatt rundt halsen på katten din, bare lyg og si noe annet, ellers vil de aldri mer besøke deg ditt syke menneske.

Let me die, please......

Pintofeed

Om du skulle være for lat eller opptatt med noe annet, og du ikke gidder og mate hunden din? kjøp deg pintofeed. Pintofeed er en mat-maskin som du via din smart telefon, mater hunden din. Er du ute på joggetur, ferie, butikker, på jobb osv, men finner ut at du har glemt og gi hunden din mat? trykk på appen din som du har innstalert når du kjøper pintofeed, så får hunden mat. Dette er også noe som beviser at du er for lat til og ta vare på dyrene dine, i dette tilfellet hunden din. Stakkars hund sier nå bare jeg, om du er så lat at du må fore dyret ditt via mobilen din, lazy fuck.

 Sjekk ut videoen under, vedder på du kjøper denne...

Det er flere tusen ting der ute til dere som ikke ønsker og lette på ræven, men då burde jo ikke dere kjøpt dere husdyr eller adoptert noen i første omgang. 

Vi blogges:)

LYST PÅ STØRRE PUPPER? - SLIK GJØR DU DET

 • 22.09.2013 - 19:49

God kveld mine unike lesere:))Dette innlegget går vel mest ut til jenter, men også et par gutter om det skulle være noen "trannys" innom bloggen. Det er mangen som er misfornøyd med puppene sine og mange tar operasjon for at de skal bli større, puppeløft / silikon.

Men dette koster mangen penger og en del slanker seg også for at puppene skal bli større, dette er bare feil. Om du slanker deg får du henge pupper og puppene er det som fort forsvinner når du faktisk slanker deg.
Du får IKKE større pupper av og slanke deg.

Om du ikke er fornøyd med puppene dine, du syns de kanskje er litt liten? det finnes en del ting du kan gjøre, fortvil ikke. Pupper er som regel fett, og du kan trene styrkeøvelser for puppene dine, dette vil gjøre at de blir større. Her er hele listen, og ting du kan gjøre for at de skal vokse er følgende.XoXo

Push-ups
Dette gir sterk brystmuskultatur.For nybegynnere:
Ligg med fronten ned med hendene på en stødig benk eller stol.
Hendene skal plasseres litt utenfor skulderbredde.
Armene skal være strake, slik at du holder overkroppen oppe.
Føttene skal spres til de er i linje med hoftene, og tærne skal være i gulvet.
Senk kroppen til brystet er 10-20 centimeter fra benken/stolen.
Hev kroppen opp igjen til utgangsposisjon.

Benkpress med manualer
Ligg på ryggen på en flat benk med en treningsmanual i hver hånd.
Start med å holde manualene mot skuldrene, håndflatene skal vende oppover.
Løft så manualene rett opp mot taket
Senk dem deretter sakte tilbake til utgangsposisjon. Albuene skal peke framover når du gjør dette.

Brystøvelse med manualer
Ligg på en benk med ryggen i cirka 45 graders vinkel.
Ha en manual i hver hånd.
Start med å hvile hver manual mot skuldrene.
Hev dem deretter rett opp mot taket slik at de nesten berører hverandre. Håndflatene skal vende mot hverandre.
Bøy albuene svakt, og før manualene ut til hver side helt til hendene er i linje med brystet, slik at overkroppen ligner et kors.
Før manualene tilbake til utgangsposisjon.

Det finnes også en krem du kan smøre puppene dine med, denne kremmen skal ifølge produsenten gi deg mye større pupper på kort tid. Dette kan jeg verken bekrefte eller avkrefte ettersom jeg ikke har pupper.

Femagis breast firming cream skal påføres puppene dine (så klart) en gang for dagen og du vil se de vokser seg større på kort tid. Dette gjør at du slipper og betale 30.000 kroner for silikon pupper (selvom silikon ser bedre ut). Men det er bare min mening, så klart. Femagis mener at du vil få slike pupper (se under)

Denne høyt konsentrerte formulaen inneholder mange naturlige ingredienser som vil utvikle og stimulere veksten av ditt brystvev. Kremen trekker raskt inn i huden og gjør brystene dine fyldigere og mykere i huden. Dette står det i papirene du får med når du kjøper kremmen. Det kan også brukes på pikken, så det burde jo passe bra til de mannfolk som vil ha seg noe større.

Femagis sjekker du ut her http://femagis.en.ecplaza.net/femagis-breast-firming-cream-for--72823-141363.html

LØRDAGENS UPDATE (KROPPEN VAR PÅ STELL)

 • 22.09.2013 - 17:47

God forbanna søndag til alle sammen. Hvordan står det til? her går det bare bra skal jeg si deg. Det er søndag igjen og det betyr en ny update på hvordan denne lørdagen gikk. Det var meg og en kompis som tok turen til byn i 2330 tiden og vi tok turen til downstairs, som alltid. Det er alltid mye liv der på lørdagene, så om du skulle være i tvil på hvor du skal ta turen, downstairs er stedet på lørdagene, trust me. Vi hadde drukket en god del før vi tok turen der, men det endte med endå mer når vi kom. Jeg hilste på en del folk for å si det sånn, og til alle sammen, i love you, seriøst. 

Vi sitter der med noen jenter som vi treffer og de var veldig hyggelig, det skal dere ha, Ida og Julie (riktig sant?) + flere. Vi hadde det jævlig kjekt, ikke minst fordi dere er så forbanna kjekke. Så kommer hun som alltid er like blid og glad i livet, Henriette, alltid så jævlig hyggelig, haha. Nei, igjen hadde jeg en fet lørdag med gode folk, så tusen takk for det, til kjetil og resten av folket. 

Så må jeg også si at du var jævlig god på å rime Isabell, haha, alt du kunne rime på, my goood, du var også hyggelig helene. Nå blir det bare å slappe helt av, takk gud for at jeg aldri blir så fyllesyk. Ha en forbanna fin søndag alle sammen, og takk for nok en fin lørdag, og til alle på downstairs som er så jævlig heftig. Tok en del bilder kan jeg huske, ikke jeg då, men andre...derfor har jeg ikke bilder (glemmer det når jeg drikker) faen. Men men, så lenge dere er fornøyd med et bilde av meg på mobilen er jeg lykkelig xoxo

Noe søndags musikk, fra meg til dere. Og i går var kroppen på stell hos de jeg hilste på, for å si det sånn:) xoxo

Vi blogges, you sexy fuckers <3 Selvom dere kanskje ikke tror det, så er jeg evig glad i dere alle sammen:)<3

Har også laget en sånn Ask.fm konto, spør meg om alt mulig her http://ask.fm/ReneLyricalKleveland

HAR DU FREMDELES LYST PÅ UGGS?

 • 21.09.2013 - 13:31

Heisann alle sammen og riktig god lørdag. Det nærmer jo seg vinter, det blir kaldere og kaldere for hver dag som nå går. Du har sikkert ikke tenkt på det, men når alle andre reagerer på Canada goose jakker så kan jeg faktisk vise dere en annen ting dere også gjerne burde tenke over. Mangen av dere har helt sikkert noen Uggs hjemme, mangen av dere skal sikkert kjøpe det nå som kulden kommer. 

Men har du tenkt på hvordan Uggs egentlig blir laget?. La meg gå igjennom saken steg for steg, kanskje du ikke har lyst på Uggs etter dette innlegget.

The fur of this raccoon is yanked off its back, much like a jumper being taken off

Her blir Mårhunder, også kalt vaskebjørnhund fra kina flådd mens de fremdeles er i levende live.

Raccoons are Asian relatives to dogs and foxesUgg boots, which are supposedly made from Australian sheepskin, can cost £200 - but imitation pairs are much cheaper and have flooded the market

Som du ser på bildet over her ser vi vaskebjørnhund til venste og Uggs til høyre. Ekte Uggs er laget av saue skinn, dette står på innsiden av EKTE Uggs, men det er blitt laget hundre tusenvis av fake Uggs, og de Uggsene du gjerne har betalt et par hundre lapper for, de er bli laget på en grotesk måte hvor disse dyrene blir drept levende. Under kan du se en video, men du er advart mot sterke scener.

Ekte Uggs som koster oppmot 2000 kroner er laget av ekte saue skinn, og Uggsene er da blitt laget og produsert på en human måte, det vil si at sauene blir klippet, uten at noen sauer blir drept. Men det du sikkert ikke visste er at de billige Uggsene som du gjerne betaler noen hundre lapper for, der blir altså uskyldige dyr som vaskebjørnhund drept levende.

One of the animals grimaces in pain as it is beaten to stop it struggling, so the worker can skin it

Vaskebjørnhundene blir slått levende til de ikke kan bevege seg lengre, før de blir flådd mens de endå er i live.

One of the poor animals has its neck stepped on in order to stop it wriggling

En arbeider trakker på en vaskebjørnhund så den skal slutte å puste, slik at pelsen kan trekkes av og fake Uggs kan produseres.

Så lenge ikke dette er hunder, så er det fult lovlig at dyrene blir drept på denne måten, og at pelsen blir brukt på fake Uggs. Det er ikke alle Uggs som blir merket på innsiden med hvilken pels som er blitt brukt, men ekte Uggs skal altså ha en liten merkelapp på hvor pelsen kommer fra. Ugg Australia, hvor Uggs kommer fra, mener at de ikke bruker vaskebjørnhund i sine Uggs, men hva fake kopier inneholder kan de ikke gjøre noe med, ettersom det er andre bedrifter som produserer kopier.

Aldri kjøp fake Uggs. 

Kilde: http://digitaljournal.com/article/312335

http://www.ecouterre.com/raccoon-dogs-flayed-alive-to-make-knockoff-ugg-boots-graphic-video/

 http://www.peta.org/b/thepetafiles/archive/tags/Uggs/default.aspx

HER SPILLER JEG GTA V (VIDEO)

 • 20.09.2013 - 18:32

Siden alle andre deler sine tanker angående GTA V, det nyeste spillet i GTA serien, så burde jeg gjøre det samme. Jeg har i dag fått spilt spillet og det er faen noe av det beste ever. Alle andre spill er vel egentlig bare til og kaste i bosset. Har du bilspill? kast det, i GTA V har du alt du kan ønske deg. Rockstar har forandret en god del siden San Andreas og det skulle jo bare mangle, vi er i 2013.At spillet har kostet 1,6 milliarder norske kroner å lage skjønner jeg godt, men at de fikk inn nesten 5 milliarder i inntekter bare første dagen det har vært i salg skjønner jeg endå mer. Spillet er forbanna rått. Du kan få deg hund, jakte på hjort, og 45.000 andre ting. Sjekk ut min lille video under når jeg spilte det tidligere. 

Alle som har spillet vet hvor forbanna bra spillet er, dere andre, kjøp det!.

Kvaliteten er ikke den beste ettersom jeg har zoomet inn på flatskjærmen og det gir flimmer tilbake i linsen, whatever...

Vi blogges

FREDAG & HELG - DET ER SLIK VI DANSER (VIDEO)

 • 20.09.2013 - 12:59

Det er fredag og det er helg, tid for en liten throwback for de som ikke har fått det med seg.

Du har sikkert sett det når du er på byen selv, så mangen mennesketyper, så mangen forskjellige personligheter, noen er bedre enn andre til å danse, noen driter i hvordan de ser ut når de danser, noen er overvektig og sitter kun med mobilen når de er ute. Det er virkelig mye rart man ser når man er ute på byen, jeg tenkte og vise dere hvordan jeg ser dere fra mitt syns når dere danser.


(printscreen)

Noen går med hip hop klær på byen, de liker 50 og eminem, dr dre og T.I, mens andre liker house og litt mer heavy shit. Når folk blir fulle tar noen mer av enn det andre gjør, men en ting er sikkert, alle danser på hver sin måte, og ikke alle bryr seg...ta en titt på videoen under og se om du kjenner deg igjen....noe jeg vet dere gjør.

Swag#the#fuck#out

Btw: Maejor Ali - Lolly ft Juicy J & Justin Bieber Under:)

Vi Blogges

HAR DU MISTET FARGEN PÅ DINE KJØNNSLEPPER? SLIK FÅR DU FINE ROSA LEPPER IGJEN (TIPS)

 • 19.09.2013 - 23:20

God dagen alle sammen.


Har du lyst på rosa lepper? ja du tenkte helt riktig, rosa kjønnslepper. Det er mangen som påstår de er misfornøyd med sine lepper, enten er de fucked up og ødelagt, ellers har de ikke den fine fargen du skulle ønske de hadde. Vel vel vel, nå er du på Rene Kleveland sin blogg og som du vet, det stedet på internett du får alle de unike tipsene. Jeg vet jo det at dere jenter skal være så perfekt som det går ann og bli, både extensions og negler, alt må være perfekt. Men så har vi underlivet, stedet bare dere selv vet hvordan ser ut, med mindre du har lagt med hele landet. Og alle vet at rosa leppestift på leppene er fint og sexy, men hva med rosa lepper i underlivet? fantastico. Det har ihvertfall kommet noe ut på markedet som gjør ditt kjedelige triste underliv om til en fornøyelsespark. Nå blir det endelig gøyt for både deg og din utvalgte partner, no more saggy lips. 

Glem kremmer og alt mulig annet du gjerne bruker for å piffe opp underlivet ditt, det er my new pink button som får underlivet til og smile. Det finnes fire forskjellige bokser, alle gjør samme underverk, nemlig og farge dine lepper rosa. Fargestoffet i boksen gjør at du får tilbake dine rosa kjønnslepper slik de en gang var når du var fornøyd med de. Kanskje du er blitt eldre og fargen begynner å gå vekk, hvem vet? my new pink button får ihvertfall fargen tilbake igjen. Fargen vil ikke alltid være der, hver gang du smører dine kjønnslepper vil det vare i oppmot 10 timer før du må smøre på nytt igjen. Dusjer du går det også vekk, selvfølgelig.

Det er som jeg skrev over, fire forskjellige bokser, Ginger og Marylin er litt lyse rosa, mens Bettie og Audry gir deg en litt sterkere rosa farge. Du kan sjekke ut nettsiden (HER)

FOR FØRSTE GANG VISER JEG HVORDAN DERE TJENER MASSE PENGER PÅ BLOGGEN + HVORDAN DU FÅR SPONSORER

 • 19.09.2013 - 21:20

Heisann og god kveld alle sammen. Har du en nettside eller en blogg, men kanskje lyst og tjene litt penger på den selvom du bare bruker bloggen din som en hobby?. Jeg har fått veldig mangen spørsmål på hvordan jeg gjør det, og hvordan jeg tjener penger på bloggen. Og hvordan har jeg fått så mye sponsorer og gaver, etc?.

Siden det er så mangen av dere som lurer på dette skal jeg ta og skrive opp det du må gjøre for å tjene penger på bloggen din. Du trenger ikke gjøre som jeg gjør, men dette er mine tips.

Her er mine steg for steg, husk at du bør registrere deg på alle sammen for at du skal tjene penger. Steg1: Du registrerer deg på bloggerfy som du finner her https://www.bloggerfy.com/no/ du får betalt hver gang noen besøker bloggen din, skriver du innlegg for nettbutikker (nelly osv) får betalt oppmot 100 kr for et par innlegg. 

Steg2: Registrer deg også på tradedoubler http://www.tradedoubler.com/no-no/ samme opplegg som bloggerfy. Putt inn koder i bloggen din slik at du får betalt for annonsene. Tradedoubler har mangen annonser du kan velge mellom.


Steg3: Registrer deg på superkul sitt partnerprogram, du får 20% av alt som blir solgt så lenge de kommer fra bloggen din. Bare noen kjøper for 100 kroner får du 20 kroner rett på konto. Du kan også legge inn bannere fra superkul sitt partnerprogram og tjene penger hver ganger noen klikker seg innom superkul sine nettside via bloggen din. http://partner.superkul.no/affiliates/signup.php

Hvert salg superkul får via din blogg får du på hotmail, når du har samlet opp litt penger kan du brukee alle pengene på nettbutikken.

Steg4: Registrer deg også på netbooster, samme som tradedoubler hvor du får betalt så lenge du har reklame på bloggen din (når noen trykker på bannere) (HER)

Steg5: Siste stedet du registrerer deg er på tradetracker, samme som tradedoubler og netbooster. Då har du 3 reklame sider du kan tjene penger på, hver gang noen klikker seg innnom din blogg. Har du disse 3 sidene + bloggerfy og superkul sitt partnerprogram vil du tjene en god del penger. http://www.tradetracker.com/no/publisher/register

Det er mine tips, og slik kan du lett tjene penger, bloggerfy har også annonseord, noen av ordene du skriver i et innlegg blir merket med en farget skrift, og når noen trykker på de ordene får du også betalt. Overføringen fra bloggerfy tar cirka 2 dager, ettersom pengene overføres direkte. 

Slenger med noen sponsorbilder også, så det er bare til og sette i gang om du har en blogg. Love you all!..

Dette er bare en liten del av det jeg har fått av sponsorene på denne korte tiden som blogger. Jeg har blogget i cirka 9 måneder og skrevet 900 innlegg nå. Men sjekk ut konkurranser kategorien for å se flere hundre bilder av det jeg har fått og ikke minst delt ut. Det er viktig at du har sponsorer, ellers har du en kjedelig blogg. Kontakt meg på Facebook (HER) om noen av dere trenger hjelp til noe, jeg kan fikse dere sponsorer også, så legg igjen bloggen din i kommentarfeltet om du ønsker, så sjekker jeg ut bloggen din. Jeg har faktisk 16 sponsorer som sponser denne bloggen nå, så om du har en fet blogg så kan jeg fikse deg sponsor gaver du kan dele ut i konkurranser på bloggen din. 

Stay tuned for konkurranser på min blogg også, etter helgen:)

Det jeg har delt ut er:

9 extensions: 24.500 kroner i extensions

10.000 Glowsticks: 10.000 kroner

3 Sminkepakker: 6.000 kroner

Proteiner: 8500 kroner

Gavekort på Vapiano i Oslo: 500 kroner

50 Solkort: 5.000 kroner

Solfilm til bil: 6.000 kroner

Nokadietten: 2500 kroner

Solpuddere: 1500 Kroner

Ghd rettetang: 1750 Kroner

++++++ Vi blogges:)

 

DERFOR ER DIN SVIGERMOR EN HEKS MOT DEG

 • 18.09.2013 - 20:00

Heisann alle sammen. Du er sikkert sammen med noen nå og leser dette innlegget. Jeg kan gjerne fortelle deg hvorfor din svigermor behandler deg dårlig, jeg har ihvertfall grunnen til at hun oppfører seg som en sur heks mot deg. Svigermødre er som regel litt opp i årene og dette går utover deg som er i din beste alder. 

Dette gjelder jo ikke alle svigermødre, men om du har en svigermor som oppfører seg idiotisk, så kan du leser hva grunnen er, rett under her.Det første og den største grunnen til at svigermødre oppfører seg som en total drittsekk er fordi du gjerne er sammen med datteren eller sønnen hennes, dette gjør henne ikke bare sur, men også sint og forbanna på deg. Når svigermødre kommer opp i den alderen som 45-50-60 år så forsvinner som oftest sexen i forholdet deres.

Når hun ser deg med datteren eller sønnen hennes blir hun veldig sur innvendig og lar sinnet gå utover deg. Du banger eller rett og slett knuller datteren eller sønnen hennes, mens hennes sexliv er gone by the wind  for sikkert 20 år siden. Dette er den største grunnen til at de oppfører seg som noen skikkelige drittsekker mot deg, du har et sex liv mens underlivet til din svigermor har for lengst sett sine siste glansdager.

De skal også som du sikkert vet, vite alt som foregår mellom deg og din kjære, alt spør de om. En ny undersøkelse viser at de kan blir farlig, veldig farlig om du forteller intime ting som har skjedd mellom deg og din kjære til din svigermor. I fjor døde 14 mennesker pga svigermor ikke tålte at datteren eller sønnen hadde et perfekt sexliv, så pass på hva du forteller henne.

Det andre som gjør at svigermor er en heks mot deg er at hun gjerne ble født på 50-60 tallet, det var en tid når de gikk med blomsterkjoler og uniformer. I dag går du gjerne litt mer sexy enn det svigermoren din gjør, dette får også hodet hennes til og koke, hun kan da ikke lengre gå like sexy som det du gjør. Alt har egentlig med alderen og gjøre, jo eldre de blir jo mer sint og farlig kan de bli. 

Svingermoren din er slik fordi hun er en maktsyk person, hun vil ha kontroll over livet ditt. Men hvordan kan jeg forandre dette Rene? 

Det er ikke noe du kan gjøre, hun er jo moren til den du er sammen med, så du får nesten bare vente til hun kreperen :) dagen kommer jo en dag. 

LYST PÅ MUFFINS,SUKKERSPINN MASKIN, NINTENDO 8 BIT ELLER GLOWSTICKS? SE HER

 • 18.09.2013 - 17:28God dagen alle sammen. Jeg har kommet over en sinnsyk fet nettbutikk som har flere tusen produkter. Hva er så spesielt tenker du? denne nettbutikken selger alt fra snop, drikke, hjemmeinnredning, leker, elektronikk og mye mer. Det er en gadget butikk kan man si. Alt snopet som butikker solgte på slutten av 90 tallet og begynnelsen av år 2000, alt dette selger de i store pakninger til veldig lave priser. De selger også Nintendo Nes 8 Bit som kom ut på 80 tallet, spill har de også til maskinen. Jeg har sett igjennom en god del men de har som jeg sa flere tusen produkter. 

Må heller ikke glemme at de selger de største glowsticksene du kan tenke deg, eller alt annet du trenger til en skikkelig fest, vors eller hva det måtte være. Butikken har alt.

Nettbutikken har billige priser fordi kontor og lager er i helsingborg, helt sør i Sverige. Så jeg må nesten bare be dere sjekke ut nettbutikken, jeg kan garantere dere finner noe dere har lyst på. De selger alt mellom himmel og jord, jeg har laget en "plakat" over noe av det de selger. Trykk på bildet eller linken under bildet for å komme til nettsiden.http://www.alphageek.no

HER VAR NESTEN DRØMMEJOBBEN MIN PÅ 4,3 MILLIONER I LØNN I BOKS - (BILDE)

 • 18.09.2013 - 15:11

Heisann og god dagen alle sammen. Jeg fikk en melding i innboksen på Facebook i dag, og lite visste jeg at det var drømmejobben som snart var i boks. Første meldingen var om jeg ville ha en drømmejobb, selvfølgelig vil jeg ha en jobb der jeg kan tjene flere millioner. Ja, det er en jente og hun er på vennelisten min, så om noen av dere som leser bloggen min er mer engasjert og villig til og ta denne jobben, gi meg en lyd så kan sikkert dere tjene 4,3 millioner i lønn, denne jobben skal bare gjøres en gang.

Og når jeg får beskjed om at jeg kan tjene 4,3 milloner så takker man ikke nei? men det var litt for godt til å være sant. Se printscreen av samtalen under.

 

Jaja, noen ganger er ting for godt til og være sant. 

Har du fått slike tilbud før? Vi blogges

HER SPISER JEG ET HELT GLASS MED HOT JALAPENOS FOR 400 KR - ALDRI PRØV DET

 • 17.09.2013 - 23:33

JALAPENOS

God kveld mine skjønne duer, tidligere i dag, eller rettere sagt i 1800 tiden fikk jeg besøk av en kompis som påstår jeg ikke klarte og spise et helt glass med Jalapenos (HOT). Jeg spurte om han hadde problemer, for jeg er Rene Kleveland og klarer alt. Jeg sa hva faen får jeg for å gjøre det? 400 kr, greit sier jeg.

Jeg tok glasset....... jeg måtte spy etterpå, og i videoen.. Aldri prøv dette selv, det går rett til helvette og du vil angre. Nå sitter jeg her og skriver dette blogg innlegget med store magesmerter. Men hva faen gjør jeg ikke for å underholde mine skjønne, vakre lesere som jeg elsker?:)...

Btw: dette bare viser at jeg ler av andre bloggere når de har må gjøre video, åååh sukker på tungen -.-

 

Vi blogges:)

HVORDAN JEG TWERKER (VIDEO)

 • 17.09.2013 - 22:51

TWERKING BABY!

God kveld alle snuppiser, hvordan står det til med dere? :) Håper dere har det bra, det har jeg. Tenkte og vise dere en video der jeg twerker, det er jo så populært blitt. Jeg vet jeg ikke er så veldig god at det gjør noe, men øvelse gjør mester, det vet dere. Så ikke døm meg utifra det dere ser i videoen, jeg skal bli bedre etterhvert. Jeg så videoen til Miley Cyrus, den We can't Stop vet dere, og då tenkte jeg, fy faen jeg vil TWERKE!!..

Så her har dere ihvertfall en video når jeg TWERKER.. Er dere like flink eller dårligere? trenger ikke svare meg, vi er alle like god (sier vi)

TWERK IT... 

TWERK (RENEKLEVELAND.BLOGG.NO) from lyrical productions on Vimeo.

HOW 2 TWERK (RENEKLEVELAND.BLOGG.NO)

BRYSTKREFT - DERE TRENGER IKKE PUPPENE, INNSIDEN TELLER (VIDEO)

 • 17.09.2013 - 18:34

INNSIDEN TELLER

Jeg har en del videoer til dere og den første jeg føler for å dele er kvinner som blir rammet av den stygge brystkreften. Det jeg vil dere IKKE skal er at dere føler dere ikke er like nydelig selvom dere får den stygge kreften i brystene. Selvom dere mister en pupp eller to så er det virkelig innsiden som teller, derfor vil jeg at dere tar en titt på videoen under, den kan gjerne være funny, men jeg mener at du trenger ikke pupper for å være nydelig. Det er hjerte ditt og innsiden som teller. Fuck kreften!...
ELG PÅ KIRKEGÅRDEN (VIDEO)

 • 17.09.2013 - 00:46

WTF! 2 ELG PÅ KIRKEGÅRDEN

Okay, først og fremt må jeg bare si god kveld til alle sammen. 

For en liten stund siden gikk jeg gjennom gravene, og gjett hva som går der? ELG!! Elg av alle ting, og det er virkelig ikke normalt i Bergen?.

Om du noensinne har sett elg før er det bare sykt, for jeg fikk bakover sveis, og det er sykt, for dere vet at håret mitt står rett opp. Jeg var raskt oppe med kameraet jeg hadde i lommen, jeg var først litt redd, men jeg gikk nærmere. Helt til elgen løp ifra meg. 

Jeg har ikke blogget i går (mandag) ettersom eg har gjort et par ting, hjulpet en kompis med flytting osv, men ellers har jeg i kveld sett robinson, og hadde det ikke vært for paradise folkene hadde jeg ikke giddet og sett på det engang. Helgen min har også vært perfekt, mye greier der også men jævlig awesome. Jævlig hyggelige folk også, så skål for den. Men nå må dere titte på videoen under av elgene, det er helt vanvittig og dyreforbudet sa det er unikt at elg befinner seg i bergen og ikke minst på en kirkegård, men JEG fikk ihvertfall filmet det. Media vil bruke videoen min, det må de bare gjøre, jeg har gitt de bekjed angående prisen det koster for å trykke mine innlegg. Vi blogges, har masse spennende....ohh wee
Ha en fin kveld, har du sett elg i bergen?

Eneste bilde fra lørdagen...
FREDAG DEN 13, JA DET GIKK TIL HELVETTE

 • 14.09.2013 - 14:31

FREDAG DEN 13

God dagen alle sammen, snuppiser.xoxo.

I går var det fredag den 13, du vet dagen når alt egentlig går til helvette men du tror det ikke?. Vel i går var jeg på en fest i Fana. Det var jævlig bra stemning og liv der når jeg kom for å si det sånn, ingenting og klage på, helt til det skjedde noe uventet. Noe mer trenger jeg ikke forklare, les bare hva BT skrev i natt. Jeg og et par andre tok då turen til downstairs i 00.30 tiden, det var ihvertfall mye bedre enn katastrofe kvelden som rett og slett gikk til helvette med mye drama.

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Masseslagsmal-i-Fana-2967453.html

Meeeeeeeeeeen, i dag blir det ihvertfall litt annerledes stemning, vors med gode folk og så byen seinere i kveld. Ja, tenkte og jeg måtte oppdatere dere litt om livet mitt, selvom det pleier og gå til helvette der jeg går. Ikke det at jeg har noe med saken og gjøre, men fordi det alltid er så mye greier rundt der jeg er, fuck it lizzom! Blogg yolo...(ka faen?).. jeg skal få blogget litt før det skjer noe i 1830 tiden. Blogges bitches <3ANIMALS

Sandra Lyng Haugen - PRTeY

SÅ LETT KAN NOEN HACKE DEG OG STJELE FACEBOOK DIN OG ALLE DE ANDRE PROFILER DU HAR PÅ INTERNETT - STEG FOR STEG TUTORIAL

 • 13.09.2013 - 17:01

PASS PÅ PASSORDET

God dagen alle sammen. Jeg kom til og tenke på en ting, og det har med sikkerhet og gjøre. Jeg har de siste dagene sett at at folk skriver på Facebook at de har blitt utsatt for at noen har logget seg inn på Facebooken deres og skrevet masse dritt meldinger til folk, slettet venner osv. Dere sier selv at dere må skrive inn hotmail og passordet manuelt og at det ikke er lagret når du kommer til Facebook sitt innloggings vindu.

Jeg kan si dere en ting at det er ikke det som er problemet. Låner du vekk mobilen eller pcen din til andre? jeg skal vise dere hvordan de "hacker" deg. Jeg skriver hacker deg i utropstegn fordi det egentlig ikke er en hack, men noe som selv ligger i Google Chrome og Firefox sine nettlesere. Om dere ikke har haket av dette vil hvem som helst kunne logge seg inn på din Facebook, Twitter, Instagram og alle andre Sosiale medier du er registrert på. 

Google Chrome og Firefox som er de mest brukte nettlserne har ikke noe sikkerhet når det kommer til passord, alt blir lagret selvom du kanskje ikke tenker på det. Når du logger deg inn på Facebook og låner vekk pcen dine til noen, så kan hvem som helst gjøre denne metoden jeg viser deg nedenfor, jeg og hvem som helst kan se passordet, veldig enkelt skal jeg si deg.

Så jeg håper dette er et godt tips, husk at sikkerhet er viktig når du er på internett, hvem som helst kan "hacke" deg ved hjelp av enkle steg du sikkert ikke tenker over. 

Om du låner vekk din mobil eller pcen din til noen, så kan de gjøre dette ( jeg viser deg også hvordan du fjerner dette i slutten av innlegget)Står litt utydlig der, men som du ser er det brukernavnene dine til venstre og alle dine passord til høyre. Som du ser står min Twitter der, jeg heter ReneakaLyrical og så står passordet forsiden av. Hadde du lånt meg din pc så kunne jeg gått innom disse stegene og sett brukernavnet ditt og passordet. Men så ser vi at passordet bare er noen prikker, men trykker du ved siden av disse prikkene får du opp vis passord (se steg 5).Jeg har såklart skjult mine passord for min egen sikkerthet, men så lett er det og se hvilket passord du har. Defor skal du aldri låne vekk pcen din eller mobilen til noen som helst. Jeg vet du kanskje gjør det når du har venner eller vorspiel hjemme hos  deg selv, du går gjerne på do eller noe? men disse stegene tar 2 sekunder så lenge du kan det, og bare du går vekk fra pcen i 1 minutt kan hvem som helst se hotmailen du er registrert med på Facebook, Twitter, Instagram, Hotmail, osv, inkludert passordene dine på alle profiler du har på nettet.

Huk av slik du ser på bildet under, ikke la det være huket av på den nederste. Som jeg skrev tidligere, Google Chrome og Firefox lagrer alle passord automatisk, du må selv inn og fjerne de. Det er nettopp dette som er grunnen til at dere alle sammen blir "hacket" og alt folk ødelegger deres Facebook osv. Your Welcome
Håper dette var nyttig info, vi blogges:)

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen nå, svarer på video så snart jeg har fått inn nok spørsmål, klikk (HER)

STOPP BARNEEKTESKAP NÅ!!

 • 12.09.2013 - 23:59

BARNEEKTESKAP - WTF!.

Er det en ting som er helt sinnsykt er det barneekteskap. Tidligere denne uken ble en 8 år gammel jente giftet bort til en mann på 40 år. Hva er egentlig galt med verden då?. Jenten på bare 8 år som hadde hele fremtiden foran seg døde under bryllupsnatten, av indre blødninger. Jenten som kun er identifisert som Rawan, døde i stammeområdet av Hardh i nordvestlige Jemen, som grenser Saudi Arabia.

Ingen jenter på 8 år skal bli giftet bort til menn som er 5 ganger eldre enn det de selv er, det er jo bare helt sinnsykt. Desverre er dette helt vanlig i slike land. Så mye som 1 / 4 del av jentene gifter seg før de er fylt 15 år, noe som bare er trist. Det finnes desverre mange grunner for at de blir giftet bort i så ung alder, fattigdom er en av dem. Men at dette skjer i vår verden er noe som burde blitt stoppet. Men det kan kun skje om hele verden begynner og reagere på samme måte, at resten av verden ser at dette er feil. Ingen barn skal giftes bort..

I mange land er det lovlig at barna blir giftet bort når de er under 18 år, i et par land er det lovlig at de blir giftet vekk når de er under 15 år, og som i tilfellet over var Rawan bare 8 år når hun ble giftet bort før hun senere døde under bryllupsnatten.

 

Under kan du se en dokumentar på 20 minutter, jenter ned i 5 års alderen blir giftet vekk. Dette er virkelig gale og det bør stoppes. Dette er overgrep mot barn. Tenk om dette var deg? hvordan hadde du taklet en slik hverdag. Vi er heldig som ikke har slike regler, men vi bor jo på samme jord, bare et mye bedre sted enn disse stakkars barna.

Du kan lese alt om regler og lover om barneekteskap (HER)

Om du er enig i dette innlegget trykker du liker. Vi blogges

SPØRSMÅLSRUNDE -ASK ME ANYTHING (VIDEO)

 • 12.09.2013 - 22:41

SPØRSMÅLSRUNDE #3

God kveld, god kveld alle sammen. Jeg har de siste dagene av en eller annen grunn fått en del kommentarer på både nye og gamle innlegg her på bloggen om at jeg bør ha en spørsmålrunde igjen. Jeg hører jo selvfølgelig på hva dere sier, så da gjør vi det. Jeg har hatt 2 spørsmålsrunder på denne bloggen fra før av, et der jeg har svart på video, og en skriftlig. 

Spør meg om hva som helst, denne gangen svarer jeg på video, jeg er så godt i gang med videoer så det passer meg bra. Men husk, dumme spørsmål får dumme svar. Jeg vil svare på spørsmålene så snart jeg har fått nok spørsmål, er det nok spørsmål til i morgen (fredag) så svarer jeg på alle spørsmålene i morgen, på video.

Dere har sikkert masse dere lurer på, er jo en GOD del som har skjedd de siste 5 månedene, så dette er deres mulighet til og få det svaret dere lurer på:) Viktig at vi kan holde sammen, ikke sant snuppiser?. Ask me, Ask me, Ask me:) btw: Jeg er ikke flau for en dritt, det vet dere:)

Ask me!. xoxoVi blogges:)

HVA HAR INTERNETT GJORT MED OSS,HVORDAN HADDE LIVET VÆRT OM DET IKKE EKSISTERTE?

 • 12.09.2013 - 17:34

INTERNETT TAR OVER LIVET

 Har du noen gang tenkt over hvordan livet ditt ville vært uten internett? jeg skriver dette innlegget etter at jeg så en film i går kveld, filmen heter Disconnect, filmen viser ikke akkurat hvordan livet hadde vært uten internett, men den viser forferdelige ting som kan skje, så lenge du bruker internett. Filmen er noe helt annet enn det du sikkert er vandt til. Jeg elsker internett og er avhengig av det selv, det er vel de fleste av oss med tanke på sosiale nettsider som Facebook,Twitter osv, der vi har våre "venner" og der vi alltid må vise resten av verden hva vi driver med til enhver tid. 

Det første jeg kan ta opp er at jeg husker for en liten stund siden at Nexgentel hadde noen problemer her jeg bor, og jeg var uten internett i 4 timer. Jeg holdt på å bli gal, jeg måtte på internett og se hva som skjedde. Er det ikke rart å tenke på? du har sikkert opplevd det selv en eller annen gang, at nettet ditt klikker og du kommer deg ikke på nett, alt er bare så "krise" . Hvorfor er det blitt sånn? nå skal jeg skrive opp en god del hvordan livet hadde vært uten det store internett og hva det gjør med oss.

Facebook: Tenk deg om det ikke var Facebook, stedet hvor du ikke hadde alle dine venner samlet på et sted, hvor du kan finne igjen gamle venner fra skolen din eller fra en eller annen ferie du har vært på.

Det er så mye som 1,11 milliarder aktive brukere som bruker Facebook hver eneste måned, 751 millioner mennesker er innom Facebook med mobilen og det er så mye som 665 millioner mennesker innom hver eneste dag. Om det ikke hadde vært Facebook, hvilken nettside skulle vi da brukt?. Det ville aldri blitt det samme uansett, på Facebook har du alle samlet på et sted. 

Men det som er bra er at når noen er savnet, så lager man enten en savnet gruppe (etterlyst) og plutselig har du flere titalls tusen mennesker som hjelper deg. Man kan rekke ut til veldig mangen på Facebook, ingen tvil om det. Du har grupper hvor du kan samle sammen mennesker som deler samme interesse som deg, legge ut videoer der du enten synger eller viser ditt talent, og er du heldig kan den bli en viral video, det vil si den blir spredt rundt til hele verden og du ender opp med 243.943 likes iløpet av få timer, om du skulle være heldig. 

Artiser kan legge ut musikken sin, og linke til sine Youtube videoer, ganske praktisk for at deres nye musikkvideo skal bli sett flere hundre tusen ganger iløpet av få timer. Så langt er det Facebook siden, Youtube som har flest tilhengere, med hele 76.505.378 likes, men av artister som jeg nå er inne på, er det Eminem med hele 75.779.962 likes, i skrivende stund er disse tallene riktig. Med så mangen likes kan Eminem skrive en status og 75.779.962 tilhengere av siden vil kunne se statusen han har skrevet. Rihanna ligger bare et par tusen likes bak Eminem, hun ligger også på 75 mill.

Må ikke glemme at spill applikasjoner som Zynga Poker, Candy Crush og alle de andre spillene du spiller tjener millioner av kroner, bare på Facebook. Mark Zuckerberg, som er eieren, er god for hele 13.3 milliarder dollar, som tilsvarer cirka 80 milliarder i norske kroner, ifølge nettstedet forbes.com.

Youtube:


Så har vi Youtube, hva skulle vi gjort uten Youtube?. Youtube ble grunnlagt av 3 tidligere medarbeidere fra betalingstjenesten Paypal i februar 2005, men ikke før i mai samme år kunne vi bruke den første betaversjonen av Youtube. Det ble offisielt åpnet i november 2005, før google kjøpte hele nettstedet i oktober 2006. I dag 7 år etterpå har Youtube over 1 milliard visninger pr dag, det er en god del med tanke på at det er 7 milliarder innbyggere på jorden. På Youtube deler vi også livet vårt med resten av verden, laster opp videoblogger, ser trailere på filmer som kommer ut, musikkvideoer og mye mer.

Vi har også alle sett Gangnam style, og hvem skulle tro det var mulig at en musikkvideo skulle få over 1 milliard visninger?. Videoen har nå 1.764.870.900 visninger i skrivende stund.

Men hva om det ikke var noe Youtube?

Hvordan skulle artister skaffet seg flere millioner visninger om det ikke var noe Youtube? eller om det ikke fantes noe internett?. Med så mangen millioner musikkvideoer ville ingen av dagens artister fått 400-500 millioner visninger bare pga kanaler som MTV. Justin bieber,  Esmée Denters, og mange fler har blitt oppdaget på Youtube, og se hvor Justin bieber er den dag i dag? verdenskjent med flere hundre millioner på konto, takket være at han for 6 år siden lastet opp sin første video på Youtube og det store internett. Hvor skulle artister som dette slått igjennom uten youtube eller ved bruk av internett?...

Her er den første videoen Justin bieber lastet opp, 19 januar 2006, for over 6 år siden. Videoen har 6.590.415 visninger, ja det er ikke så mye med tanke på at hans mest populære video Baby, har 893.250.901 visninger.

Bloggere:

Hadde ikke internett eksistert så ville dere ikke visst hvem jeg var, og jeg kan inrømme at jeg bare blogge, jeg bare fortelle dere hva jeg driver med. Men hadde ikke vi hatt internett hadde jo ikke Blogg.no vært et sted hvor 60.000 bloggere (norske) viser resten av Norge hva de driver på med i hverdagen. Ingen av oss hadde vært en dritt den dag i dag, vi måtte jobbet for pengene. Bloggere som TCMN og Rannveig Heitmann hadde du heller aldri sett på TV3 sitt program, Charter Feber. TV3 tenker jo selvfølgelig smart og vil ha med seg mennesker som har visninger på internett, og tar TV3 inn 3 unge bimboer som har flere tusen lesere daglig på bloggene, selvfølgelig skaffer det serien flere tv seere, det sier seg selv. Men hadde ikke internett eksistert hadde vi aldri sett noen bloggere på tv, Blogg.no hadde jo ikke eksistert.

Man kan bli rik på internett, uten og gjøre en jævla dritt. Som jeg nettopp nevnte, bloggere. Bare ved og legge ut bilder kan man bli sponset med parfyme, sminke og klær. Hvorfor er det egentlig slik? jo, fordi internett er noe alle den dag i dag bruker. Man kan rekke ut til flere tusen personer, millioner om du vil på få sekunder. 

Men som jeg sa, uten Blogg.no og bloggere måtte nok alle sammen jobbet, som alle andre normale mennesker, nå sier jeg ikke bloggere er unormal, men du skjønner. Siden vi lever i 2013 kan man desverre leve av og poste puppe bilder og litt lettkledde bilder av kroppen vår. Se no bare på blogg.nos toppliste (LOL).

Online Gaming:

Hvordan hadde det vært om det ikke var internett men du har Xbox360 eller Playstation?, gjerne begge deler?. Det å kunne spille online er jo det beste når du skal spille Xbox eller Playstation, spille mot folk fra hele verden, snakke i headsettet og bli venner med andre mennesker. Men hadde vi ikke hatt internett kunne du heller ikke gjort dette. 

Mobbing:

Mobbing foregår overalt egentlig, men visste du at på internett foregår det mest?. Alle kan være tøff bak en dataskjærm, og dermed gjemme seg bak tastaturet og være en nettmobber, de kan også være helt anonym om de vil. Filmen jeg nevnte tidligere som jeg så i går kveld heter Disconnect (skal legge ved trailer nederst i innlegget). I filmen får vi se en gutt på 15 år som sitter på Facebook, han får en melding i innboksen sin av en han tror er en jente. Hun tar kontakt med han og sier du er sexy osv. Jeg skal ikke si så mye itilfelle du vil se filmen selv, men det som skjer er helt forferdelig, og du vil sikkert kjenne deg igjen med engang, for det er noe som kan skje med hvem som helst. Blir man mobbet på skolen kan man alltid gå vekk fra mobberne, men siden vi i dag lever med internett kan alle som har en mobil eller pc mobbe hvem som helst. 

Ifølge NRK sine nettsider topper faktisk Norge listen over barn som blir nettmobbet mest. Her en en liten liste over digital nettmobbing i Europa. 

Digital mobbing i Norge og Europa

Land/verdensdel

Hvem? 

 Hvordan?

Hva skjedde? 

I Norge

31 prosent er blitt mobbet på nett og/eller utenfor siste 12 måneder.

18 prosent er blitt mobbet ansikt til ansikt, 6 prosent via nettet, 8 prosent via mobiltelefon. Mobbing på nett skjer oftest via sosiale nettverk. 
 

5 prosent av de over 11 år har fått stygge/sårende meldinger, 2 prosent har opplevd at slike meldinger ble spredt, og 2 prosent er blitt truet på nettet. 
 

I Europa

19 prosent er blitt mobbet på nett og/eller utenfor siste 12 måneder.

13 prosent er blitt mobbet ansikt til ansikt. 6 prosent via nettet, 3 prosent via mobiltelefon. Mobbing på nett skjer oftest via sosiale nettverk.

4 prosent av de over 11 år har fått stygge/sårende meldinger, 2 prosent har opplevd at slike meldinger ble spredt, og 1 prosent er blitt truet på nettet. 

12 mars i år skrev VG om en 13 år gammel jente som hadde tatt livet av seg pga nettmobbing. Hun hadde lagt ut et videoklipp på Youtube der hun forteller om netthetsen. Og så må vi heller ikke glemme Amanda todd fra Canada som i oktober 2012 tok sitt eget liv pga nettmobbing. Hun døde bare 15 år gammel. (screenshot under)Den 15 år gamle Amanda forteller i videoen hun publiserte på Youtube hvordan hun ble utsatt for mobbing via Internett. Som 12-åring viste hun frem kroppen sin foran et webkamera til noen hun trodde var en på samme alder som henne .Personen i den andre enden tok bilde av seansen, bilder hun aldri ville vise noen. 15-åringen ble funnet død i et hjem i byen Port Coquitlam utenfor Vancouver i Canada. Politiet etterforsket saken, og obduksjonsrapporten tyder på at jenta tok sitt eget liv, pga nettmobbing.

Nettmobbing er annerledes:Når mobbingen går over på nett eller mobil kan dette gjøre mobbingen verre for personen som opplever mobbingen på grunn av punktene under.

Avstand:

Partene står ikke ansikt til ansikt som i ?tradisjonelle? mobbesituasjoner. Uten kroppsspråk, toneleie osv. går mye av kommunikasjonen tapt. Det gjør at det som kommuniseres, kan misforståes og virke ekstra brutalt.

Ikke noe pusterom:

Veldig mange barn og unge er konstant på nett og mobil. Logger de seg av lukker de seg ute fra det sosiale fellesskapet. Er man konstant på nett, kan mobbingen foregå hvor som helst og når som helst og personen får ikke noe fristed.

Full offentlighet:

På Internett og mobil blir meldingene og bildene ofte publisert i full offentlighet og alle kan se dem. Personen som blir mobbet blir derfor ekstra sårbar og deres sårbarhet blir fullt synlig for alle. Offerets posisjon i gruppen offentliggjøres i f.eks. gjestebøker eller avstemninger på nettet. Mobbingen kan oppleves ekstra skremmende fordi det kan være vanskelig å finne ut av hvem som står bak.

Utenfor de voksnes synsfelt:

Mobbing som foregår på nett og mobil er i mange tilfeller usynlig for de voksne og derfor vanskeligere å stoppe. Mange barn og unge snakker ikke med foreldrene eller lærerne om mobbingen fordi de tror at deres innblanding kan gjøre mobbingen verre, og snakker først om det når problemet er blitt veldig stort.

Organisert mobbing:

Noen ganger organiseres mobbingen ved bruk av chat, gjestebok og mobil med meldinger fra forskjellige avsendere, men med samme truende innhold. En annen form for organisert mobbing er såkalte hatsider, der det legges ut bilder av personen i situasjoner som ikke er ment at alle skal se (for eksempel fra dusjen eller i garderoben etter gymtimene på skolen) med sårende eller sjikanerende kommentarer om offeret.

Seksuell trakassering:

Seksualitet, identitet og kropp er sårbare temaer, særlig for tenåringer. Disse bilr også ofte temaer for mobbingen. En 13-årig jente opplevde for eksempel at det plutselig sto i profilteksten hennes på en nettside: jeg liker eldre menn. Jenter kan oppleve å bli kalt hore eller andre nedsettende kommentarer om kjønn og kropp. Guttene kan få meldinger som homse og soper.

Venner:

Hadde vi ikke hatt internett måtte du faktisk tatt turen til dine venner, istedenfor at du avtaler tid og klokkeslett på Facebook eller andre sosiale medier som Twitter, etc. Jeg husker før når jeg måtte gå i 30 minutter til mine venner, banke på døren og spørre om de var hjemme, men sånn er det ikke den dag i dag. Nå er det bare til og logge inn på Facebook, skrive "Hei skal vi eg være med deg etterpå?".

Greit vi har mobiler, men det er ikke alltid at noen svarer den, det har du sikkert vært borti før. Alt handler og foregår via internett den dag i dag, alt sammen. Før fikk du gjerne brev i posten fra venner osv, men nå går jo alt sammen rett i innboksen din på hotmail. Skal du kjøpe klær osv i dag er det bare et par klikk så er du innpå din favoritt butikk på nettet, ikke trenger du å ringe banken for å høre om du har penger, du har jo nettbank også. Før måtte du faktisk gå til butikken for å kjøpe det. Vi får alt i hendene ved bruk av internett, uansett hva det måtte være kan det gjøres via en pc, det er ihvertfall ikke som før.

Instagram og likes:Tiden har forandret seg, og nå er det sånn at alle bare må ta bilde når de enten trener, hva de har spist til middag, lunsj eller kvelds. Instagram har 130 millioner aktive brukere pr måned, og ble lansert i 2010. Det er blitt lastet opp over 16 milliarder bilder på det populære nettstedet, 7,3 millioner bruker instagram daglig og det blir lastet opp cirka 40 millioner bilder daglig. Kanskje du visste dette, kanskje ikke, men det var Facebook som kjøpte Instagram for 1 milliard dollar, 6 september 2012.

Men husker du før? når du måtte vente på at bildene skulle komme i posten, bildene du hadde tatt på ferien? eller kanskje du måtte gå til nærmeste butikk som kunne fremkalle bildene dine. Før instagram kom publiserte du sikkert bildene dine på Facebook, men nå deler du gjerne samme bilde på Facebook Og Instagram, i håp om at du skal få masse likes. 

Hvorfor er likes så viktig? på flere nettsider kan du faktisk kjøpe deg likes, 10.000 likes kan du kjøpe for 300 kroner, men er det virkelig verdt det?. Om du kjøper deg likes og har 200 følgere på Instagram, er det då så kult at du har 10.000 likes på et bilde? det må jo være bedre at du får ekte mennesker, ekte følgere, dine venner til og like bildet ditt uten at du kjøper deg likes. Det gjør jo deg ikke til en mer populær person, sånn sett. Nei, slik var det ikke før. Når vi ikke hadde internett måtte vi se bilder i bildealbum som familien hadde i skapet eller i skuffen. Internett har forandret hele verden. 

Kriminalitet:Over en million mennesker blir utsatt for nettkriminalitet hver eneste dag. Nettkriminelle bruker både pc og mobil. Hadde det ikke vært internett hadde det heller ikke vært så mange kriminelle, at 1 million mennesker blir utsatt hver dag er store tall. I følge Nortons (sikkerhets programmer, virus etc) årlige undersøkelse har 69 prosent voksne blitt rammet av internettkriminalitet en gang i livet. Hvert minutt blir hele 820 voksne utsatt for dette , noe som tilsvarer nesten 50.000 ofre hver time, verden over.

Nettkriminalitet via mobiltelefon blir også mer vanlig, noe som kom frem i Symantecs Internet Security-rapport (ISTR) tidligere i år. Undersøkelsen viste at sikkerhetshullene i mobiltelefoner økte med 42 prosent i 2010, sammenlignet med 2009 ? et tegn på at nettkriminelle begynner å forflytte fokus fra PC til mobiltelefon nå som vi lever i 2013.

Det er ikke sikkert du tenker over det, men uansett hvordan du bruker internett, så legger du fra deg veldig mye informasjon. Det eneste du trenger å gjøre for og bli utsatt for nettkriminalitet er at du chatter med noen online, om noen sender deg en link i en chat, på Twitter, Instagram, Facebook eller på mail, og du trykker på denne linken, så er det alt som skal til for at noen kan tappe bank kontoen din, tro det eller ei.

Undersøkelsen viser at menn i alderen 18-30 år som bruker Internett på mobilen er de som løper høyest risiko for internettkriminalitet totalt sett.

Nettdating:Om det ikke hadde vært internett så hadde ikke så mye som 200 millioner mennesker funnet kjærligheten, did you know?. Nettsteder som Match.com, Zoosk.com, Adultfriendfinder.com, Perfectmatch.com, Eharmony.com og Date.com for å nevne noen er blandt de største dating sidene i verden, og cirka 200 millioner mennesker verden over har funnet sin store kjærlighet på internett. Men disse 200 millionene kommer ikke bare fra datingsider, også fra alle andre sosiale medier som Facebook.

Så hadde det ikke vært for internett hadde ikke 200 millioner funnet hverandre, så det er jo en fin ting og tenke på. Jeg kan garantere at du som leser dette, ihvertfall en god del av dere har funnet din store kjærlighet ved og bruke world wide web (www.whatever.com)

Dette var bare en liten del av hvordan internett styrer verden, og hva hadde skjedd om det ikke engang eksisterte. Filmen jeg så før jeg skrev dette innlegget heter som sagt Disconnect. Den annbefales virkelig og du kan se traileren før du ser filmen, terningkast 6. 

Jeg har funnet alt info og statistikker på alle disse linkene under. Takk for at du leste, yolo!.

http://www.nrk.no/kultur/norge-topper-liste-over-nettmobbing-1.11204094

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10108313

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10062193

http://www.reddbarna.no/vaart-arbeid/barn-i-norge/nettvett/fakta-om-barns-nettbruk/nettmobbing

http://techcrunch.com/2012/04/09/facebook-to-acquire-instagram-for-1-billion/

http://expandedramblings.com/index.php/resource-how-many-people-use-the-top-social-media/

http://www.hegnar.no/it/article650946.ece

http://www.100bestdatingsites.com

http://en.wikipedia.org/wiki/Instagram

Vi blogges

UKENS GIF BILDER SOM GJØR DEG KÅT

 • 12.09.2013 - 00:16

SUPER SEXY GIFS

 Heisann og god kveld alle sammen! Tenkte og legge ved noen gif bilder, disse gif bildene er då bilder fra noen av videoene som ligger ute på youtube og her på bloggen.

Bare et lite innlegg rett før dere legger dere. Håper dere koser dere, sov godt alle sammen og nyt disse bildene av Rene kleveland. xoxo hugs x kisses.

 Horene på strandkaien

strandkaien on Make A Gif

Stanky legs

stanky legs on Make A Gif

Humping

humping on Make A Gif

Rap music

rap on Make A Gif

As long as you love me

bieber on Make A Gif

Attention whores

undeerweasr on Make A Gif

I dont care, i love it

dont care on Make A Gif

Yolo

ruj_6H on Make A Gif, Animated Gifs

Nobody needs Acne Scarf

acne on Make A Gif

Vi blogges:)

Justin Bieber - I'm NOT Retiring,

 • 11.09.2013 - 15:27


Justin bieber sier han er ferdig med musikken! Men tro om igjen, dette sa han på 106 LA Morning Show på KØDD! Hele dette radiointervjuet kommer ut på torsdag (19.12.2013). I videoen under har de klippet videoen rett før han sier "JUST JOKING". Så ingen grunn til at noen skal begynne med "cut4bieber" "bring back Justin", "shave4Justin" osv! I morgen kan dere alle smile igjen når dere får høre han bare sa det på gøy. Men så har vi media, alle nettaviser som skriver akkurat det de vil uten at de sjekker fakta. 

Jeg trenger ikke fortelle dere for mye for at dere skal forstå meg, må jeg?. Jeg har signert meg opp på newsletter (slik at man får høre podcaster før alle andre) på BigBoysNeighborhood (106 LA Morning show) så vet litt mer om denne saken, enn media. Jeg skal holde dere oppdatert, dere får ihvertfall høre beskjeden og se video fra hele hans opphold i morgen, 19.12.2013. Takk! Dont cut yourself
DETTE VISSTE DERE IKKE OM MEG, JEG BLE FØDT UTEN TISSEMANN - MEN ER FREMDELES PERFEKT

 • 11.09.2013 - 00:53

UTEN PENIS LISSOM!.

 Som blogger føler jeg at jeg er nødt til og gjøre som alle andre bloggere, dele ting med dere som dere gjerne ikke visste om meg fra før av. Jeg kan si dere en ting, jeg ble født uten tissemann. Jeg er en av få i Norge som faktisk er blitt det. Jeg bryr meg ikke om dere ler av meg eller noe, men vi er alle mennesker, uansett hva vi lider av. Selvfølgelig var det hardt for meg å finne ut jeg ikke hadde en tissemann, det hadde jo alle mine venner, bare ikke jeg. Før var det vanskelig for meg, men etterhvert ble det en mye lettere hverdag, jeg ble jo vandt til og ikke ha noe mellom beina. 

Jeg må smøre inn en salve hver eneste dag, det går som regel greit men så skulle jo jeg alltid ønske at jeg hadde noe der, området der det skulle vært en tissemenn er så trist og grått. 


Jeg har ikke lov og fortelle mer om dette, legene vet ikke om det er en sykdom eller en evulusjon, men det vil tiden vise. Jeg er ikke redd for å skille meg ut, jeg har fremdeles et hjerte som alle dere andre, bare ikke en tissemann. Hvordan jeg tisser? det skulle dere likt og visst, men jeg har et hull rett under der, så det går fint. Dere trenger ikke le av meg.

When you ready come and get it, ikke det at det er så mye å hente..

Vi blogges, dere er alle unike, uansett hvilken sykdom og problemer dere har:)

LETTKLEDDE KVINNER = VOLDTEKT?

 • 10.09.2013 - 20:18

HVEM SIER DU KAN VOLDTA?

Er det en ting jeg føler for å ta opp er det lettkledde kvinner som blir voldtatt pga de går lettkledd. Som de fleste av oss vet har det vært en del i media angående dette med voldtekt. Og jeg blir faktisk sint og forbanna, noe jeg skjeldent blir. Jeg leste et innlegg om noen utlendinger som mener at når kvinner går lettkledd så ber de om å bli voldtatt. Kan jeg spørre hvem faen som tenker og har slik tankegang? kvinner burde få gå lettkledd uten at de skal bli utsatt for overgrep. Jeg leser et innlegg fra P4, skrevet tilbake i 2008, men at innlegget er over 5 år gammelt skifter ikke meningen eller mitt syn på akkurat dette. 

Det jeg reagerer på er P4 som har intervjuet 3 menn i alderen 26,30 og 35 år fra somalia og senegal.

De mener at nordmenn er helt forferdelig.

Det første som slår meg då er hva i helvette gjør de i Norge om det virkelig er så forferdelige nordmenn her?

De mener også at maten her i Norge er helt for jævlig. Jeg leser videre, og en av mennene svarer dette:

- Men hør nå, norske jenter klager over at utenlandske gutter gjør ditt og datt, men grunnen til at det skjer mange voldtekter er at norske jenter går nesten helt nakne! Det er som å si « kom her og knull meg», skjønner du?


Jeg begynner då og lure på hvilken tankegang disse idiotene har, dette gjelder alle som tenker slikt. Er du i Norge er det Norske regler man følger og ikke andre lands regler. Her i Norge går kvinner akkurat som det passer de, og selvom de går lettkledd er det ikke noe som sier "kom og knull meg". 

De fortsetter videre i intervjuet og en av de svarer dette når reporteren spør de dette spørsmålet "Ber norske kvinner om å bli voldtatt?"

- Ikke ber akkurat, men når de går ute neste helt nakne og drikker seg drita fulle i Frognerparken eller drar på fest sammen med noen kamerater, og så klager de over å bli voldtatt? Det er deres feil. sier 26-åringen fra Somalia.

Jeg kan ikke skjønne hva som feiler slike folk, og ja, jeg mener at når slike folk voldtar Norske kvinner, bare fordi de går lettkledd burde de blitt sendt til helvette ut av landet, uansett hvordan du ser og vender på det, for det er IKKE rett. Jeg leser videre, og en av de som blir intervjuet sier at når de drikker så blir de fulle og då overfaller de kvinner, men om vi ikke drikker så angriper vi de ikke. Tragisk, tragisk at noen tenker slikt med de få hjernecellene de måtte ha. Er det virkelig bare utlendinger som drikker? hva med resten av oss? ekkelt!..683.000 voldtekter hvert år. Det tilsvarer 56.946 pr måned. 1874 hver eneste dag. 78 hver eneste time og 1,3 hvert eneste minutt. Noe å tenke over, trist men sant.

Det jeg mener med dette innlegget er at utlendinger som faktisk voldtar kvinner pga de går lettkledd, pga DE mener norske kvinner ber om det, kan egentlig komme seg til helvette tilbake til hjemlandet, der de kommer fra, ihvertfall om Norge er så forferdelig som de sier. Hvorfor det er så jævlig i Norge kan jeg ikke skjønne, de får jo alt de trenger her, all den hjelpen de ber om. Men og overgripe kvinner pga de går lettkledd? i tillegg mene at de ber om det?. Jeg sier IKKE alle utlendinger er slik, det er også nordmenn som voldtar, selvfølgelig. Men om dette er synet de har når de ser kvinner lettkledd, fuck off og brenn i helvette.

Det var litt deilig, måtte bare få det ut. Vi blogges:)

KAN DU BEATBOXE BEDRE ENN MEG? (VIDEO)

 • 10.09.2013 - 17:01

BEATBOXING SKILLS

Etter at jeg så igjennom et par videoer på youtube når folk beatboxet, ville jeg selv bli like god. Det tok meg ikke så lang tid før jeg var en av de beste. Om du tror du kan bedre enn meg, send meg en melding på facebook. Det jeg gjør i videoen under tok meg cirka 10 minutter å lære. 

Vi blogges sweeties:) <3

HAR DU BARN? REGEL NUMMER 1 - ALDRI LA DILDOEN DIN LIGGE FREMME (VIDEO)

 • 10.09.2013 - 13:52

HIDE YOUR DIDLO

Heisann alle sammen, mine snuppiser.

Jeg skal hver eneste dag skrive en regel, dette kan være hva som helst egentlig, men i dag er det en regel du bør huske på. Har du barn i huset bør du aldri la dildoen din ligge fremme. Hvorfor spør du? fordi barnet ditt kan tro det er et leketøy, og du har faktisk brukt den inni deg, din skitne pike. Aldri, aldri la dildoen din ligge fremme så barnet ditt kan finne den.

Etter bruk bør du finne frem et sted ingen finner den. Jeg får si som de andre sier, både ungen og dildoen har vært inni hun, så det passer jo perfekt.

Herregud, kvinnfolk altså. Vi blogges:)

ERNA SOLBERG ER NY STATSMINISTER - HER ER HELE LISTEN OVER TING SOM BLIR BEDRE :)

 • 10.09.2013 - 00:24

STATSMINISTEREN VÅR

 Gratulerer til Erna Solberg som er blitt vår nye statsminister. Det har vært et bra valg og jeg har ikke stemt selv, det gjør jo ikke noe, jeg hadde troen på Erna. Her er ihvertfall hele listen over ting som blir bedre i Norge. Det kunne ikke vært et bedre parti som vant valget i år. Let's go..
1: Alle utesteder blir nå åpent frem til 04.00, alkoholsalget stoppes 0345. Dette gjelder alle nattklubber i hele Norge.

2: Snus,tobakk og sigaretter blir 34% billigere.

3: Øl salget er åpent helt til butikken stenger. 

4: Det er ikke noe som heter smugling lengre, du kan ta med så mye øl,vin,tobakk,snus og sigaretter du vil fra dannmark og sverige.

5: Kino billetter blir 25% billigere

6: Mindre skatt

7: Gratis barnehageplass og flere barnehager skal bygges

8: Nrk lisensen fjernes fra 1 desember, så nå slipper du og betale lisens for en drittkanal du sikkert skjeldent ser på

9: Egen park der narkomane kan være i fred, med masse flotte benker

10: 3445 kr ektra pr måned til alle under 29 år som går på trygd fra Nav

11: Kontantstøtten økes med 30%

12: Engangstønad når du føder blir satt opp til 45.500

13: Bompenger skal ikke betales fra og med 04.11.2013

14: Gratis tannlege til alle Norske statsborgere, kan benyttes en gang pr år.

15: Eldreomsorgen blir skjerpet, alle gamlehjem blir pusset opp. De eldre får også mer i pensjon.

16: Alle elever får 8 ekstra fridager fra skolen. Et frikort til hver eneste elev vil bli delt ut 6.10.2013 til alle elever i Norge. Dette frikortet kan du bruke når du vil ta en fridag fra skolen. Brukes når du skal til tannlegen eller andre ting som begravelse osv. Dette frikortet gir deg fri en hel dag. 

17: Alle som er syk fra jobben får betalt lønn, ingen sykemelding er nødvendig fra 8.10.2013

18: Alle butikker blir åpent på søndager, dette gjelder butikker som rema 1000, ica (matkroken) og coop butikker. Alle butikker vil også selge alkohol på søndager helt frem til stengetid.

19: Bor du i Bergen får du gratis inngang på brann sine hjemmekamper, dette gjør vi for å fylle opp stadion.

20: Kondomer på butikken blir gratis, så lenge du kan bevise at du skal ha samleie kort tid etterpå. Dette gjør vi for å IKKE fylle opp sykehusene med unødvendig plass. De pengene vi sparer på dette kan vi heller bruke på gratis kondomer, kun en pakke pr kunde, prøver du og skifte klær for å få flere pakker vil du bli politianmeldt.

21: Man skal ikke lengre betale for sin egen død, begravelsen blir nå dekket av staten, inntil kr 74.000 kr.

22: Det blir heller ingen arveavgift fra og med 28.11.2013

Listen er så utrolig lang, men det var vel det viktigste.

 

Vi blogges:) xoxo

SAY WHAT, DERE FÅR TESTE SMINKE, JEG FÅR VERDENS STØRSTE NETTBRETT (19 TOMMER)

 • 09.09.2013 - 14:53

VERDENS STØRSTE NETTBRETT

Heisann alle sammen, how ya doin?

Som de fleste vet så får de beste bloggerne i Norge teste ut diverse produkter, jenter får teste ut sminke og masse annet drit, men gjett hva jeg har vært så heldig med? vel, verdens største nettbrett, den kom med bring tidligere i dag og jeg har for å være helt ærlig, ikke brukt eller hatt noen tidligere nettbrett modeller, så hva jeg kan si om dette nettbrettet er vel ikke noe negativt, men fy faen for en skjærm det er på den. 

Dette brettet kommer ut for salg nærmere juletider sies det, jeg har fått testet ut en del på det men har ikke satt meg skikkelig inn i den endå, har bare lastet ned instagram og twitter på den.

Hva prisen vil ligge på vet jeg heller ikke, men alt jeg vet er at jeg er en av de første i Norge som får teste den, og ja, jeg får beholde den.Blogg livet er herlig, ikke sant? Jeg kommer nok til og gi den til en av dere lesere, ha en konkurranse om det er noen av dere som vil det?

Vi blogges <3

Her er det som står på produkt beskrivelsen på papirene som følgte med

Powerful, Full HD Entertainment. 

ASUS delivers vivid visuals thanks to the latest Intel® Atom? Z9000 processor (3.6GHz) and a 178° wide view angle, 1920 x 1200 Full HD IPS display.

1920 x 1200 native resolution for vivid visuals and 178° wide viewing angles to reduce color shift.

Intel® Atom? Z9000 processor (3.6GHz) with 4GB memory.

Up to 20 hours of battery life. 

Dual speakers with Beats By Dre Technology for incredible sound.

Only 9.5mm thick and 1580g in weight.

Seamless video streaming with Miracast.  

NÅ ER DET SELFIES TID (UKENS TIPS) HVORDAN TA PERFEKTE BILDER AV SEG SELV MED MOBILEN

 • 09.09.2013 - 13:59

God kveld alle sammen:)

Nå som det nærmer seg høst eller vinter? vet ikke helt hva som kommer først men nå er det inn med såkalte "selfies" bilder av deg selv, med duckface. Du har sikkert instagram, som de fleste har, og søker man på "selfie" kommer det opp over 40.5 millioner bilder hvor "selfie" er tagget. Selfie er når du tar bilde av deg selv med mobilen eller et vanlig kamera. Men det finnes et problem når du skal gjøre dette, det er ikke lett i det hele tatt, og ikke alle bilder blir like bra. For at et "selfie" bilde skal bli bra må lyset komme inn i riktig retning og vinkelen bildet er tatt i må være perfekt.

Jeg har under her tatt et bilde der jeg får lyset mot selve kameraet, det er det beste trikset du kan gjøre, at du får lyset inn i linsen. Dette er magisk!.

Siden jeg har drevet med dette en stund, er det mine bilder vi bruker:)Et annet tips som flere stylister har kommet med er at du ikke har på deg så mangen farger når du tar et "selfie" bilde, for mangen farger ødelegger bildet ditt. Er det for mangen farger på bildet vil folk som ser bildene legge merke til det du har på deg og ikke ditt vakre ansikt, då er det ikke noe gøyt lengre. Ta alltid bort håret ditt fra ansiktet når du tar et "selfie" bilde, "selfie" er jo et portrett bilde av deg selv, ikke la håret være i veien. Ikke bruk sminke eller noe når du tar bilde av deg selv, et "selfie" bilde skal være så naturlig som mulig, legger du ved en trutemunn blir bildet ditt så og si perfekt. Det du også kan gjøre er at du har en enkel bakgrunn når du tar bilder av deg selv, enten når du ligger i sengen eller står foran et speil som vist over. Det er viktig at folk ikke stresser når slike bilder skal taes, det skal mye til før man blir god til og ta slike bilder mener ekspertene. Har du holdt på med dette lenge vil du nok ikke ha noe problem med å ta slike "selfies" bilder. Slike bilder er nå en ny trend!Det er også viktig at du ikke bruker blits når du tar slike bilder, om du har godt med lys i rommet eller der du tar bildene. Blitsen ødelegger perspektivet og stemningen i bildet ditt, du kan egentlig bare slette det fra kameraet om du bruker blits når det allerede finnes lys der du tar bildet. Snu også kameraet om du har kamera på begge sider av telefonen, gjør du det vil du få mye bedre kontroll over hvordan bildet ditt blir. 

Etter at jeg skrev dette innlegget fant jeg ut at jeg skrev "selfie" hele 10 ganger, så nå håper jeg dere vet hva et selfie er, og hvordan man tar det perfekte bildet av seg selv. Akkurat som bildene over viser:)

Lykke til, håper det var noen tips dere kan bruke:)!

SKAL DU STEMME I MORGEN? (VALGET 2013) DETTE BØR DU VITE FØR DU AVGIR DIN STEMME

 • 08.09.2013 - 23:51

Er du den som ikke har fått avgitt din stemme endå? isåfall bør du vite dette før du stemmer i morgen:)

 Om du stemmer på Høyre går din stemme til Arbeiderpartiet

Stemmer du på Arbeiderpartiet går din stemme til Fremskrittspartiet

Stemmer du på Venstre går din stemme til Senterpartiet

Stemmer du på Kystpartiet går stemmen din til Sosialistisk venstreparti (Sv)Dette er en melding alle bør få med seg ettersom det er 700.000 som endå ikke har stemt på et parti. Vi har et teknisk problem med tellingen, så resultatene blir ikke det samme, derfor ruller vi nå ut med denne senmeldingen. Det blir litt annerledes i år, og det kan bli litt komplisert for en del av oss, ettersom din stemme vil gå til et annet parti. 

Klart det vil være vanskelig å følge med på alt som skjer angående valget, men derfor har vi fått hjelp av både følgere på twitter og bloggere til og holde det norske folk oppdatert med denne meldingen. Vi regner med vi mister et par stemmer, men håper og krysser fingrene på at folk får med seg dette.

Måtte alle våre kjære landsmenn stemme på riktig parti.a

Vi blogges:)

JEG SKULLE BARE TA EN SNARVEI HJEM FRA SKOGEN - IKKE SE VIDEOEN OM DU ER REDD

 • 08.09.2013 - 23:25

Heisann og god kveld alle sammen. Jeg skulle bare kjøpe cola i kveld, men så gikk jeg gjennom skogen, det er en skog jeg aldri mer kommer til og gå gjennom for å si det sånn. Først trodde jeg det var et dyr siden jeg hørte noen lyder derfra, men når jeg går nærmere var det ikke akkurat noe dyr jeg så. Jeg gikk gikk bak et tre og zoomer litt inn, bare 8-10 meter ifra meg i buskene er det noe som skremmer meg sinnsykt. Jeg tror ikke på gud eller noe som jeg allerede har skrevet om fra før på bloggen, men finnes det mer mellom himmel og jord? for hva er dette for noe? se videoen under, fikk ihvertfall løpt noe jævlig, mer redd har jeg ikke vært på lenge. 

Hva kan det være? 

IKKE KJØP DOPAPIR FRA FIRST PRICE (TIPS)

 • 06.09.2013 - 19:20

Heisann alle snuppiser :)

Jeg har i dag testet ut dopapir fra first price, så det blir ukens tips fra meg. Jeg er rett og slett forbanna, av den enkle grunn fordi jeg ikke får det jeg har betalt for. Greit det bare koster 13 kroner for en pakke med 8 ruller, men får du virkelig det du har betalt for? svaret er enkelt og greit nei.

Det står på pakken at det er 8 ruller

Arklengde: 14 cm x 160 stykk. Det vil si 14x160 = 2240cm, deler vi dette på 100 (100cm pr meter) får vi 22,4 meter pr rull. I en pakke er det då 8 ruller, 22,4 meter x 8 ruller = 179,2 meter pr pakke.

Dette er feil, i pakken er det 177,2 meter, så hvor i helvette er de 2 andre meterne?

ALDRI KJØP FIRST PRICE DORULLER

Jeg har målt hver eneste meter!!!Liar,Liar

NYHET BROES & HOES - MEG OG ANNE ER.........

 • 05.09.2013 - 19:23

Venner igjen :)

Siden jeg blir nødt til og holde mine lesere oppdatert med info om hva som skjer i hverdagen min og ikke minst nyheter verden over, blir jeg nødt til og fortelle dette også:)!. Meg og anne er venner igjen, selvom vi egentlig ikke har vært noe uvenner sånn egentlig. Sist jeg snakket med hun var rett etter 17 mai når det skjedde en liten dum episode på downstairs. 

Det har skjedd mye drama og det ikke alltid like lett og følge med, men dere elsker jo tydligvis og lese bloggene vår, så det jeg kan si nå er at dere kan forvente masse videoblogger av oss allerede neste uke,  der vi mindfucker dere. Så nå vet dere ihvertfall det, vi er blitt venner igjen og alt er all good in the hood!.Her er en videoblogg, perfekt nå som skolen er begynt igjen, lær dere engelsk :) 

Vi blogges snuppiser:)

 

betyr vekten noe så lenge det er ekte kjærlighet?

 • 03.09.2013 - 17:02

Kom over et bilde som jeg bare var nødt til og dele her på bloggen!.

Jeg har skrevet om overvektige mennesker her på bloggen, det vet vi alle, og jeg har sagt at det er deres egen feil når man er blitt så stor i størrelse, og det står jeg for, selvom flere av dere mener det ikke alltid er vår egen feil at vi mennesker blir så stor. Men nok om det, det jeg ville ta frem er dette bildet her (og flere bilder lengre nede)Ser du feilen? du ser på bildet mens du leser det jeg skriver, men tydligvis var dette bildet en STOR feil. Det sto som overskrift på bildet: She took him to prom!!

Og då begynte jeg å lure på en ting, hva så om hun tok han med på et skoleball? det er nettopp der feilen ligger, det var en haug med kommentarer, faktisk flere tusen der folk spurte seg selv og andre, er dette feil og en stor sak pga han er litt større enn hun? fordi han ikke ser like bra ut som hun? jeg syns det egentlig blir veldig rart at folk skal ta det så ille opp, bare fordi en gutt ikke ser like bra ut som hun jenten på bildet, les videre.

Vi vet jo ikke om de er venner, eller hva som egentlig ligger bak dette? men for all del, spiller det virkelig noen rolle, egentlig? om hun har lyst og ta han med på skoleballet er jo det bare kjempebra, kanskje han føler seg utenfor, at han ikke har venner eller noe? og så gjør hun det, kanskje hun er skolens mest populære jente, og så spør hun den gutten som ikke har venner eller noenting, om å gå på ballet med hun? hadde bare alle vært slik, godhjertet.

Som de fleste av oss vet, det handler ikke bare om det ytre på en person, det man har på innsiden teller vel egentlig mest, med mindre du er en gold-digger som kun er ute etter pengene, altså en dritt kjerring. Når man er liten har man gjerne en vennine, vi er 3-4 år gamle og vokser til, man har vært venner i over 15-20 år, jenten blir veldig vakker og pen, gutten blir kanskje litt annerledes, litt overvektig, folk begynner da og tenke på hva hun holder på med, etterhvert som de er blitt voksen, hvorfor er en så vakker og pen jente med en sånn gutt som det? svaret blir da: fordi de har vært venner siden de var barn, barndomsvenner!.Jeg kan garantere deg at når du ser bilder av en pen jente på bilder og hun holder rundt en gutt, gjerne litt overvektig, så har du helt sikkert tenkt "hva feiler det hun?" men det blir helt feil av deg. Det kan ligge så mye mer bak det forholdet enn du tror, de kan være verdens beste venner, det kan være hennes bror, det kan være så mye.

Det jeg også reagerte på var at resten av overskriften som var "respect to her", hvorfor skal hun få respekt for det bildet? hvorfor ikke han?.

Vi lever i et samfunn der man blir sett på som spesiell om man ikke er like perfekt som resten av de rundt oss.

Det handler ikke bare om hvordan noen ser ut utseende messig, har du et hjerte av gull vil nok det bety mer enn bare noen muskler? greit, du har gjerne muskler.Men hva om du er en skikkelig idiot i tillegg? den gutten som gjerne skiller seg ut, gjerne venneløs og litt mer kilo på kroppen enn det du har, han kan gjerne bli bedre likt av andre jenter enn det du blir, fordi han har et hjerte av gull.

I dagens samfunn handler det om å være best i alt, hvem ser best ut, hvem trener seg opp til den perfekte six packen osv. Det har alltid vært sånn, hvorfor er det så gale om du ser et kjærestepar der jenten eller gutten er større enn den andre? kjærlighet er kjærlighet, og det har ingenting med vekt og gjøre.

Les videre på dette dere:

Mannen du ser på bildene under lider av en form for fedme, damen på bildene hadde anoreksia. De traff hverandre på et sykehus pga spiseforstyrrelse, hun veide 41 kg når han veide 222 kg, de traff hverandre i januar dette året (2013) og forlovet seg i februar. De er fortsatt sammen og lever lykkelig, de skal gifte seg i 2014. De har støttet hverandre under hele oppholdet på sykehuset, ekte kjærlighet kan man si.

Enig? betyr vekten noe så lenge det er kjærlighet?

Vi Blogges!:)

VISSTE DU DETTE OM LEGER? SJOKKERENDE MEN SANT, PASS PÅ NÅR DU SKAL OPERERES!

 • 02.09.2013 - 18:43

Du visste kanskje ikke dette, men det å være lege er ikke bare, bare!. Greit, de tjener gjerne masse penger osv.Det er ikke bare sex og kokain, ja faktisk, leger tar en del kokain, og ikke minst fester de en god del. Her skal jeg jeg vise dere noe dere ikke visste om leger. Du kan gjerne google alt jeg skriver i dette innlegget, for det kan høres sykt ut, men alt er sant, så google det jeg skriver før du skulle skrive at jeg tar feil av noe som helst.

Hver eneste dag dør eller tar en lege sitt eget liv. Når det kommer til selvmord så er det leger som står høyest på listen av å ta sitt eget liv, ifølge journal of american medical association. Men det er endå verre med de kvinnelige legene, du tenker kanskje de elsker å se deg naken? tro om igjen, de ligger på en rangering som er 2,3 ganger høyere enn det nasjonale gjennomsnittet, verden over.

15% av mannlige leger og 26% av kvinnelige kirurger lider av alkohol misbruk, de er rett og slett alkoholikere.Det virker kanskje ikke som et veldig høyt tall, men det er langt over landsgjennomsnittet. Det som egentlig er mest skremmende er at det dør 800 personer årlig pga leger har drukket eller tatt narkotika eller andre medikamenter før eller under jobb. Hvorfor dette skjer spør du? å være lege kan være en stressende jobb, og det er liv der ute som kun leger kan gjøre noe med, mye stress under operasjoner og alt en lege må gå gjennom på jobben kan gjøre leger til noen svært depressive mennesker, derfor blir en del alkoholikere, ifølge studier. 

Dette høres også rart ut, men leger som har barn er de du bør la deg bli undersøkt eller opereret av, de har jo en familie og har ikke like mye beskymringer som det en lege uten familie har. Leger uten barn og kone er de som drikker mest, også de som gjør flest feil under operasjoner. 

Folk gjør feil, ikke bare jeg og du som leser dette. Men visste du at hvert år dør 98.000 mennesker pga leger begår feile handlinger? dette er også grunnen til at leger drikker så mye. Hvert eneste år, 98.000 menneske liv går tapt. Greit, det er vel ikke bare legene sin skyld, men også sykehuset, men uansett, 98.000 mennesker!.Feilene kan være operasjoner, feile resepter, eller merkelig nok at leger glemmer redskaper som skalpeller i kroppen under operasjoner.

Men må ikke glemme at apoteket også gjør feil, 7000 mennesker dør årlig pga apoteket gir feile piller, noen ganger skal du kanskje ha viagra, men så får du piller som tar livet av deg istedenfor, det må være helt jævlig, du skulle bare ha sex men dør før du får den opp, snakk om YOLO!.

Cirka 15.000 leger gjør feil når det kommer til sykdom og graviditet, hvert år. Flere kvinner får beskjed om at de ikke er gravid, selvom de er noen mnd på vei. Did you know?, men når de besøker en annen lege kan han si noe helt annet. Du skal ikke stole på alt en lege sier til deg. Så tenk på dette, om du får en resept av legen din og du syns det er vanskelig og lese det som står på papiret? vel, ikke gi den til apoteket, om ikke du kan lese hva som står der, kan ikke apoteket det heller. Be legen din skrive skikkelig, ellers kan det gå gale, slik det gjør med 7.000 mennesker hvert år pga legen skriver feil, eller at apoteket gir deg feile piller fordi legen har en vanskelig lesbar håndskrift.

Har du legebesøk, eller skal du opereres i juni eller juli måned? ikke gjør det, hvorfor? fordi det er disse to månedene EKTE leger går på ferie og det blir leid inn studenter som må påta seg jobben, dette vil si IKKE ferdig utdannede leger som kan gjøre det game over for deg (drepe deg). Hvert år dør igjennomsnitt 2000 mennesker pga kvinnelige leger og menn tar seg en lang 3 ukers ferie, desverre men sant.Så husk dette: leger er også vanlige mennesker og ingen gud, de begår feil de også. 98.000 mennesker dør pga leger gjør feile ting. 

BRUK SJOKADE NÅR DU BARBERER LEGGENE - DU FÅR PERFEKT HUD - FØR OG ETTER BILDE :)

 • 01.09.2013 - 22:44

Er du den som har lyst på perfekte legger? men noen ganger får du ikke alt håret vekk? vel, jeg har det perfekte tipset til deg. Jeg vet det høres rart ut, men i sjokolade pålegget sjokade er det noe som heter soyalecitin, dette gjør at du får en myk og fin hud, dette er det samme som finnes i nattkremmer og bodylotion. Her har du før og etter bilder:)

Først smører du inn leggene skikkelig, ikke vær redd for å bruke for mye :)

Det kan bli veldig grisete, så husk og skylle av i dusjen:)Etterpå, litt kutt ble det, men det forsvinner igjen på en dag, bare smør det et par ganger med body lotion :) det vet dere kvinner :) men softere legger skal du leite lenge etter :)

Sånn, nå har du flotte,fine legger til du skal ut på byen

Så prøv dette du også:) Vi blogges :) love you all <3

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no