hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

FY FAEN I HELVETTE, SNUPPISER. BESTE MAILEN I VERDEN !!!!!

 • 29.09.2014 - 10:44

Mine snuppiser, hvordan går det med dere? jeg beklager at jeg har vært opptatt, virkelig. Men jeg skal ikke la det skje igjen, lover.

Det har skjedd mye den siste tiden og det skjer mye fremover også.

Derfor skal jeg være flinkere på å oppdatere dere på alt. Akkurat nå ville jeg bare ønske dere en riktig fin mandag så blogges vi siden. Jeg kan også fortelle dere at jeg kommer til å smelle ut en haug med videoblogger, ukentlig.

Håper alle er like smilende og glad som det jeg er, ha en strålende dag alle snuppiser.

Men hva skjedde???? en times tid etterpå? jo, jeg fikk en mail av noen på hotmail. En eller annen fyr som er kjempe rik som ville dele 15 millioner dollar med meg :O Jeg kjenner ikke personen en gang men han har jo fått tak i mailen min. Det eneste jeg måtte gjøre var å svare på mailen, helvette jeg skjelver her jeg sitter. 


Jeg vet det er vanskelig å lese mailen siden den er så bred, men sjekk under!


Er det sykt??????????? jeg svarte på alt med en gang. Jeg skrev alderen var 50, slik at det skal virke mer troverdig. Jeg tror det ser litt bedre ut, samtidig som det står jeg er gift. 


Har du vært så heldig før? jeg vet ikke hvor mye av de 15 millioner dollarne jeg får, men litt blir det nok. Hahaha fy faen så heldig det går ann å bli. Nå sitter jeg på nettet og shopper. LYKKELIG!!!!!!!!!!


Hmmmm what should i buy? :D :D :D :D

KJEDER DEG? HER ER SØNDAGENS VIDEOER DU KAN KOSE DEG MED!

 • 21.09.2014 - 16:03


Sextelefon med Rannveig Heitmann

Spørsmål jeg fant på internett

Dette er Ikke yolo

Hvordan forskjellige mennesketyper danser på byn

Slik stjeler du swaggen til Justin Bieber!

Vil du se flere videoer? jeg har flere hundre videoer på Youtube, trykk (HER)

1 STOR PEPPES PIZZA + STOR COLA OG DRESSING BYTTES MOT SEX

 • 21.09.2014 - 15:42

Det er ingen tvil om at det er mye rare mennesker der ute. Av og til sitter jeg på finn og sjekker ut hva folk selger. Noen ganger kommer jeg over de rareste annonsene. Og i dag fant jeg denne! Er det mulig?

Ja, det er jo billig, og hun er jo bare sulten, typen er ikke hjemme???

Her er det zoomet inn
20 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR LÆRE BARNET DITT Å SKRIVE

 • 19.09.2014 - 11:19

Har du barn? med gidder ikke lære barnet ditt å skrive? da kan du få et problem når det eventuelt begynner på skolen. Hvor flaut hadde det ikke vært om din sønn eller datter skrev kuk og fitte? når hun mener noe helt annet? bruk tid til med barnet ditt.

Les disse så forstår du

Fell off your dick. 

My elephant likes to eat penis

I will miss you hoes

Helt riktig, T is for Tits (tights)


Jeg liker horer, horer har andre horer.

Happy birthday kunt (cunt) 

Smaker sikkert godt


Læreren som gir meth til barna

My dad is the best cock

Mamma? ikke plukk opp bæsj på sengen min

I like this biach

I like hard penis

Touching your balls

Cum buckit

I cum in pies (i come in peace)

Jeg skal til vagina (virginia)


Læreren som voldtok Eminem

You cunt

I learned to rid a dick (bike) from my dad

Nå får du vel lyst å sette deg ned å lære ungen din å skrive?

Ha en flotters dag alle sammen!

DET SPØKER OG JEG TRENGER DIN HJELP PRINSESSE MÄRTHA (VIDEO)

 • 17.09.2014 - 18:12

<p>GLEDER SEG: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng ser frem til å jobbe med Lisa Williams. FOTO: KYRRE LIEN / VG<br/></p>

Kjære prinsesse Märtha Louise. Det passer meg utrolig bra at du kan snakke med de døde og se engler. Jeg trenger din hjelp og det haster. Jeg får ikke sove om nettene og jeg klarer ikke mer av livet mitt om du ikke kan få demonene og englene vekk fra meg. Det er et rent helvete bare å sove om natten, ikke kan jeg ha sex heller da jeg blir forstyrret.

For meg er du mer enn et forbilde, du er skikkelig vill prinsesse med guts, det liker jeg. Du er ikke redd for å snakke med de døde, du tør det ingen andre tør og det står det respekt av. Jeg vet du er på seminarer nå i Oslo sammen med mediumet Lisa Williams, og det er her du kommer inn i bildet.

Det jeg ønsker er at du tar med deg Lisa til Bergen og hjelper meg, om ikke så er du ikke en prinsesse i mine øyner. Jeg vet det koster 1540 kr for en billett, da kan jeg få se deg og Lisa live når dere snakker om engler og alt annet mellom himmel og jord. Men jeg ser ikke for meg at du kan hjelpe meg om jeg kommer å ser dere live, er det mulig dere kan komme hjem til meg å se selv? at det spøker her.

Jeg kan betale 20.000 kroner, så skal jeg ha nystekte vafler klar til du og eventuelt Lisa kommer. Jeg hadde satt utrolig stor pris på det. Dette er IKKE tull, svar meg på mail: Renekleveland.blogg.no@hotmail.com. Jeg vet ikke om andre prinsesser som snakker med døde mennesker, det er derfor jeg spør deg.

Jeg har i videoen under satt opp 8 kameraer diverse plasser for å bevise dere at det spøker. Vær så snill, jeg trenger hjelp nå, før det er for sent. Se videoen :(

FLØRTER DU PÅ FACEBOOK? IKKE GJØR DET PÅ DENNE MÅTEN HER

 • 17.09.2014 - 16:01

Flørter du på internett? det er helt greit men hvorfor går så mange av dere den største feilen? om du ikke forstår hva jeg mener kan du se disse to samtalene jeg har fått sendt på mail under. Ikke vær for desperat eller psykopat, ingen faller for det.

Du er det vakreste jeg har sett

Knulle? 

UPDATE: Her er flere dere kan lese

Lyst å ta en kaffe?

Hei du? er du der?

Jeg har prøvd å få svar i snart 2 mnd, kan du svare meg?

NOE FOR DEG? DETTE UNDERTØYET LYSER I MØRKET, HOT OR NOT ?

 • 17.09.2014 - 15:43

Dette undertøyet lyser i mørket. Luminous eller lysende undertøy fra Cosabella er det hotteste denne høsten. Det finnes flere varianter og farger.

Det er blitt laget fordi det skal være lettere å se partneren sin før man har sex i mørket. Undertøyet lyser sterkt opp i total mørke om du gir det sollys i 3 minutter, eller vanlig lys innendørs i cirka 12 minutter. Det vil da lyse en lang og god stund.


Når undertøyet slutter å lyse eller det blir svakere lys, gi det 3 nye minutter i sollys eller 12 minutter foran en lampe. Så fortsetter du der dere slapp.

Dette kan du også bruke til andre anledninger enn bare sex så klart, om du vil gå inne og føle deg sexy med dempet lys for eksempel. Undertøyet er laget av photoluminescent pigmenter (samme som gjør at glowsticks kan lyse) 


Det er ikke så veldig billig desverre. En bh og en truse som lyser koster deg cirka 150 dollar, noe som tilsvarer 960 norske kroner. Men om du ikke bryr deg om prisen er det et godt kjøp. Nettbutikken er her for de av dere som vil sjekke ut utvalget. 


Hot or Not?


GRATIS HODETELEFONER FRA SONY? IKKE TRYKK PÅ LINKEN

 • 16.09.2014 - 23:19

Er du en av de naive som ikke har råd til hodetelefoner? som ikke får nye før pappa og mamma gir deg nye på julaften? så du tenker "hva faen" her popper jo det opp gratis hodetelefoner på Facebook, så du trykker på den men får ikke en drit?

La meg fortelle deg hva du har gjort.

Det foregår slik. Du trykker på en link som vist under. Folk tror at dette er ekte, siden det står at personen som selv postet dette kan bekrefte at de har fått headset i posten, men ser du det står IMGUR? der hvor pilen peker? riktig.

Dette betyr at det er Imgur appen som styrer alle meldingene, ikke personen selv. Det er kun for å tiltrekke flere idioter til å tro på dette.


Dette er virus. Når du trykker på linken over vil du få opp denne sidenMan får gratis SONY hodetelefoner? men les hvor pilene peker. IKKE i samarbeid med hverken Facebook eller Sony. Så hvordan skal sånn 100.000 mennesker få gratis hodetelefoner til 499 kr stykke? om det ikke er Sony som står bak? om du fremdeles tror på dette SPAM greiene er du dum.

Trykker du på bestill knappen over får du opp dette. Appen samler inn all info om deg, inkludert alle dine venner og sider / grupper du er medlem i på Facebook. Slik at appen kan spamme ned alt og alle.


Trykker du OK over får du dette opp. 

Så får du denne meldingenTrykker du de tastene vil Imgur appen spamme ned alle sider, grupper, venner osv. 


Over ser du linken som sprees overalt på Facebook. Dette er VIRUS / SPAM. Ingen får hodetelefoner. Imgur appen samler inn all info om alle grupper / sider du liker og venner du har på vennelisten din. La oss si du liker Ylvis på Facebook, appen kan da poste masse meldinger i kommentarfeltet (som vist over).

Et par av mine venner fikk kontoen sin slettet i dag. Dette pga appen har sendt ut flere tusen meldinger på diverse Facebook sider, grupper og på veggen til venner. Under ser du hva som skjer om du faller for "gratis hodetelefoner"

Facebook kontoen din blir midlertidig låst, da det er for mye aktivitet fra din konto

Du må skrive inn en sikkerhetskode for å åpne den igjen

For å bekrefte at du er eieren av kontoen, last opp gyldig ID


Når det er gjort kan det ta 12 timer før du kan logge inn igjenLik innlegget om dette var nyttig. Del med dine venner som har gjort denne feilen så de vet hva som kan skje med profilen. Ingen får hodetelefoner, det er kun VIRUS & SPAM!

IKKE TA SELFIE BILDER OM DU ER OVERVEKTIG,DET BLIR FOR DUMT

 • 15.09.2014 - 18:06

Hvorfor poster du bilder av deg selv på internett når du vet du er alt for overvektig? Det er greit du er stolt over kroppen din, men slike ting kan du holde privat ettersom ingen vil se slike bilder. I det siste har jeg sett utrolig mye av det, det popper opp overalt. Jeg er stolt av kroppen min, bla bla bla.

Vekten viser 190 kg og du sier du er stolt? om du mener du er stolt over at vekten bare går til 200 og du har 10 kg igjen til du sprenger den, ja da skjønner jeg du er stolt. Jeg har ikke noe imot deg eller noen andre som er overvektig. Det jeg har noe imot er når dere (overvektige) poster bilder på sosiale medier og skriver "jeg er perfekt" eller "fat is the new skinny" osv. Når ble fat the new skinny? kan jeg få spørre deg om det? om du har svaret så klart. Er du feit så er du feit, ikke noe skinny.

I Norge er 2 av 100 overvektig, det vil si at om 100 stykker ser ditt bilde du har lagt ut med hengemage og orangutang puppene hengende ned til gulvet, så er det 2 stykker som vil elske bildet ditt, de andre 98 vil knuse pc skjermen / mobilen etc. Husk at jeg ikke prøver å være noe frekk nå, jeg bare sier at det blir for dumt at dere poster bikini bilder når dere ikke har kroppen til det.

Uansett om du tar 300 selfies vil ikke et eneste bilde bli bra, med mindre du har tatt 300 bilder og holdt tommelen din foran linsen og alle bildene ble svart. Du er ikke modig fordi du legger ut bilder av deg selv, du er modig om du bare godtar deg selv for den du er. Ingen av dere trenger å bevise alle andre hvor stor kropp du har, de fleste av oss driter langt i det.

Nå sier jeg ikke at du ikke burde ta selfies i det hele tatt, men er du overvektig bør du ta de med klærne på. Ikke post bilder i bikini eller lignende. 

Det verste med det hele er når overvektige skriver "bedre å være feit enn tynn" da disser jo dere de som er tynn? så man får ikke akkurat respekt av det. Overlat bikinibilder til kvinner som ser bra ut, så kan du heller beholde klærne på. Er du overvektig så går du med en fot i graven.

Det er helsefarlig og det er en alvorlig ting, ikke noe å tulle med. Jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke gjør en dritt med det, det er ikke vanskelig å ta tak i problemene og bestemme seg for at i dag skal jeg begynne, i dag skal jeg få et nytt og bedre liv.

Ta tak i problemene før det er for sent, kjøp deg et treningskort og stikk på et treningssenter. Her kan jeg legge inn et godt eksempel på hva du kan oppnå så lenge du bestemmer deg for det. Jelly Devote, en svensk fitness jente fra Sverige var overvektig før hun bestemte seg for at hun ville forandre livet sitt.

Her er før og etter bilder

Hun har stått på og hatt motivasjon til tusen

Jelly Devote har postet nesten 1000 bilder på sin Instagram profil og 215.000 følger henne. Om du trenger hjelp eller inspirasjon bør du følge henne her 

Videoen varer bare 1 minutt men kan love deg du blir motivert

Tilbake til innlegget. Om du ikke gidder å gå ut fordi alle andre ser deg, kjøp deg nintendo wii med fit plus, så kan du trene hjemme i din egen stue. De fleste blir faktisk provosert av bildene dere poster, med strekkmerker og gudene vet hva dere ikke har.

Ikke fordi dere har født et barn eller to, men fordi huden snart ikke takler mer hamburger fra statoil. Jeg får nesten avslutte dette innlegget så det ikke blir så altfor langt, jeg har sagt det jeg ville si. Ikke post bilder når du er overvektig, det blir feil og ikke minst for dumt. Ta tak i problemet og slank deg, eller tren!

Les også: Det er ikke greit å være feit

Les også: JEG VEIDE 219 kg før, se før og etter bilder

HER STIKKER JUSTIN BIEBER AV MED JESUS KORSET, NAKEN

 • 15.09.2014 - 00:32

Det var lørdag kveld at Justin Bieber (20) stjal et kors fra Evergreen cemetery som ligger i Los Angeles. Korset er et av fire som brukes under begravelser. Korset Bieber stakk av med er laget av eik og er 245 cm høyt, det veier cirka 32 kg.

Justin på vei ut fra politistasjonen

Etter tyveriet vandret Justin Bieber rundt i sentrum av Los Angeles med korset og vakte mildt sagt oppsikt blant dem han traff på sin vei. Han skal ha oppsøkt flere offentlige instanser, deriblant rådhuset i byen med korset i hendene. Bakgrunnen for dette skal være pga Selena Gomez ikke ville se Never Say Never med han på blueray.

Bieber ble tatt hånd om av politiet kort tid etter han ankom sentrum. Justin ble løslatt mot en kausjon på 50.000 dollar, cirka 320.000 norske kroner. Justin var ikke ruset, han hadde heller ikke drukket alkohol.

Evergreen cemetery har nå fått tilbake korset sitt.

SCANDALBEAUTIES ER KOMMET TIL NORGE, NATTKLUBBEIERE, LES HER

 • 14.09.2014 - 22:00


HVER GANG JEG TROR JEG SKAL FÅ MEG NOE, FAEN FOR ET LIV PART 1

 • 14.09.2014 - 21:13

Tro meg, jeg har gjort mye for å få meg noe (ja, du skjønner hva jeg mener) og her er en de situasjonene jeg har vært borti. Skjedd lignende med deg?DISSE BILDENE VIL ALLE SOM HAR HANGOVER KJENNE SEG IGJEN PÅ

 • 14.09.2014 - 15:41

God dagen alle snuppiser. Det var lørdag i går så det var sikkert en god del som var ute på byn eller fest. Er det noen som har hangover i dag? jeg tviler ikke. 

Det er ikke noe kjekt og jeg føler med dere. Disse bildene viser hvordan du har det i dag, ihvertfall et av disse bildene. Eller tar jeg feil? 

Våkner kl 10.30 på en søndag fordi tlf ringer

Folk på Facebook forteller deg om alt som skjedde i går

Når alkoholen ikke har gått ut av kroppen

Når du har drukket for mye tequila

Når du har rotet eller hatt one night stand med noen du angrer på

Du er drita full og helt ute, men nach skal du på

Når du ikke finner mobilen din noen sted

Når du drakk 96% Sprit

Når du vil bli kvitt alle smertene i kroppen

Når du ikke husker en dritt, uansett hva dine venner sier

Når du våkner opp hos fremmede på en søndags morgen etter nach

Når du ikke hadde kondomer og du føler deg redd

Når du syns synd på deg selv og angrer på at du drakk alkohol


God bedring til alle sammen og en god søndag.

PS: Om du lurer på hva det er for noe på de bildene over så er det utstoppede dyr, bortsett fra at de som har "utstoppet" disse dyrene helt sikkert var full.

Les også: Det er på tide å drikke mindre alkohol når....

Les også: 10 grunner til hvorfor du bør drikke alkohol

Les også: 18 ting alle som har one night stand går igjennom

Les også: Slik får du med deg din egen alkohol inn på et utested

Les også: 10 tegn på at du bør drikke mindre alkohol

Les også: Slik danser forskjellige mennesketyper på byn 

HVORFOR ER DET INGEN SOM LIKER BOLLEMUS? JEG ELSKER DET!!!!!!

 • 13.09.2014 - 17:44

Hvorfor liker ingen bollemus? jeg har spurt cirka 50 stykker på Facebook chatten min og alle kommer med sinnsyke sex historier og hvem av venninene som har flat og perfekt fitte, hvor ofte de shaver seg osv. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få vite så mye intime greier på en lørdags ettermiddag. 

Alt jeg spurte de om var "Hva syns du om bollemus?"  og da forventet jeg svar tilbake som "Bollemus er godt, elsker boller" osv, men hallo? Se svarene jeg fikk under

Btw, jeg elsker bollemus. Alt jeg spurte om var bollemus, men her var det andre tanker.

Og folk sier Renè Kleveland er en pervers blogger? 
Vi blogges. You sexy freaks!

HVORDAN KAN EN KVINNE VÆRE HORE BARE PGA KLÆRNE?

 • 11.09.2014 - 16:09

Det har seg sånn at det er en stor forskjell på hvordan jenter blir sett på i forhold til gutter. Om jenter går i litt mindre klær enn du gjerne er vandt til å se, så blir de sett på som horer, hvorfor det egentlig? Nå som det har vært sommer, jenter gikk i shorts og bikini, men blir ofte kalt for horer bare pga de går med lite klær?, hva er det som er så horete med det? står det Hore-shorts kr 199 på prislappen i butikken på det plagget når de betalte?

Og til de som kaller jenter horer fordi at de går i litt mindre klær enn vanlig burde jo egentlig blitt......skal ikke si det engang. Hvorfor kan gutter få gå i bar overkropp og tro de er noe? men om en jente går i en trang liten shorts og en sexy liten topp, så blir de automatisk stemplet som en hore? det er jo virkelig ikke noe man kan klage på.

Det er ingenting som heter "hore klær" bare sånn du vet det. Det at du bruker det ordet kan såre en jente veldig, tenk på din mor? nå vet jeg ikke hvor mye du kaller hun for hore, men du kan jo prøve å si det til hun? så ser du hvor såret hun blir. Det er lett å dømme noen bare ved klærne en jente går med, herregud se på hun "horen" der, og det bare fordi hun går med klær som er sexy. Overalt, hver eneste dag. 


Ikke kall noen for det ordet, alle går forskjellig, om du ikke liker det du ser en jente går i, hvorfor bry deg? det er virkelig ikke du som går med det klesplagget, er det? hører du jenter klager på det du har på deg? Nei. At man skal hakke ned på andre enten det er pga måten man kler seg, væremåten, oppførselen, hvordan de sminker seg, alt du egentlig kan tenke deg er bare tragisk.

Alle er forskjellig og jeg kan garantere at de du kaller for hore pga de går med litt for "lite" klær er mer perfekt enn deg, hvorfor? fordi du hater på noen som virkelig ikke fortjener det, uten at de har gjort deg en dritt. En trang shorts og en topp er ikke "horete", hadde du sett en jente stå på strandkaien og viftet med undertøyet hadde det vært noe annet, men så lenge de ikke viser både mus og pupper, shut the fuck up!

En hore er en som selger seg, en som tar imot penger for sex. Det har ingen verdens ting med klærne de går med. Jeg vet det er vanskelig å forstå men PENGER+SEX= HORE, okay?

SIER DU JEG ER EKKEL? HVORFOR SUGER DAMEN DIN MEG NÅR DU SOVER I ANDRE ETASJE DA?

 • 11.09.2014 - 16:08

Jeg driter kanskje i det meste men jeg driter faen ikke i når ekle gutter med skinn skjegg og et utseende så forferdelig at til og med hamsteret mitt dør av hjertestans, kaller meg for ting som "ekkel" eller "stygg" Ja, jeg tar et forpult anførselstegn på ekkel og stygg fordi det faen ikke henger på grep.

Hvor i fitte helvette er jeg stygg? i ræven? ja, det kan jeg være enig i men det driter jeg i, bokstavelig talt, men faen ikke utseendemessig. Det er så forbanna ekkelt, jeg spyr og skjønner ikke hvorfor dere ikke innser hvor jævlig ekle dere egentlig er? nå snakker jeg ikke om alle sammen her. Jeg snakker om gutter som vet de er ekkel, som sitter å spiller dataspill og spiser ostepop og runker til granny porn på youporn osv.

Hvor i helvette er logikken? trenger du et større speil enn det lille fitte speilet du har på dassen din? gi meg den forpulte adressen din så skal jeg få Ikea til å kjøre hjem det største speilet de har på lager, så kan du se selv hvor jævlig du ser ut. Hvorfor tror du damen din poker meg? fordi hadde det vært opp til meg hadde hun gått fra deg og gjort deg singel, men jeg gidder ikke ødelegge det forbanna forholdet dere har bygget opp. 

Det er mye jeg kan si om ekle tapere, jeg kan ødelegge så mye på så kort tid. Og hva mener jeg med det? jo, altså jeg kan jo poste noen av meldingene jeg har i innboksen min? der hun sier hun vil gjøre alt mulig med meg. Ja, da hadde nok livet ditt gått rett til helvette, men igjen, jeg gidder ikke ødelegge det dere har bygget opp.

Det frister, det gjør det virkelig. Men samtidig så vet jeg at gutter er så sint og sur på meg fordi jeg er elsket av damer, det er det ingen tvil om. Hvorfor suger  damen din meg på fest når du ligger å sover i andre etasje da? hahaha, loser. Bare ikke fortell meg at jeg er stygg og ekkel i utseende når jeg vet hva jeg er god for.

Ops....går forholdet i stykker nå? off så lei meg jeg er Fredrik. 

Ser det virkelig ut som jeg bryr meg? jeg bare lever livet mitt, men hatet av stygge gutter med dårlig selvtilitt? ja, det er jeg vandt med. Så etter dette innlegget, ikke fortell meg at jeg er ekkel, når til og med din mor snoker på bloggen min.

Med vennlig hilsen Renè Kleveland <3

KOMMENTARER PÅ BLOGGEN, UKENS THROWBACK (VIDEO)

 • 11.09.2014 - 16:03

Det er torsdag igjen så da blir det Ukens throwback (tilbakeblikk). Til de av dere som ikke har sett den, se den. Her snakker jeg ut om hatkommentarer jeg får på bloggen. Noen dager kan det blir for mye for meg, da blir jeg lei meg.

Elsker dere som besøker denne bloggen, uansett..

KJØPT CHIHUAHUA TIL BARE 1000 KR, JEG ER SÅ LYKKELIG NÅ

 • 11.09.2014 - 16:03Den søte brune chihuahuaen over var bildet fra annonsen på finn.no. Men når jeg kom frem var det bare svarte igjen. Så jeg fikk en svart en. Den brune kostet 3000 kr da den var mye mindre, så jeg fikk en litt større, bare den var svart for 1000 kr. 

Bilder under

Jeg har følt meg litt flau når jeg leser andre toppbloggere sine blogger, der de stolt viser frem sin fine, lille chihuahua. Alle de kvinnelige bloggerne har en, så hvorfor ikke jeg?.

Så derfor søkte jeg litt på internett og fant en annonse, jeg klikket og fikk bakover sveis, en chihuahua koster jo lett mellom 10-20.000 kr. Så jeg slo til, nå kan ingen fortelle meg at jeg ikke følger moten.

Det har ikke fått noe navn enda, den kan jo ikke snakke så det haster ikke.

Denne sangen går på repeat...

9 TING ALLE MENNESKER SOM HAR KATT BURDE VITE, LES UKENS TIPS

 • 11.09.2014 - 16:02God dagen alle snuppiser. 

Sjekk ut listen under med hva du bør vite om du har katt. Dette er fakta basert på studier.

1) Prøver du å snakke med katten din? da har du et handikapp.

2) Har du hørt når katten maler? lager de "kose" lydene som du tror den lager? det er ikke fordi katten vil kose, det er fordi katten er sint.

3) Alle som har katter liker egentlig ikke katter. Ikke tro jeg tar feil, dette er dønn fakta. Grunnen til dette er fordi det er parasitter i hjernen din som sier du elsker katter. I hjernen din er det noe som heter toxoplasma gondii.

Denne parasitten lever i 30-50% av alle menneskehjerner. Noe å tenke på? at du egentlig hater katten din. Det er parasitter som styrer hjernen din til å tro at du liker noe du egentlig hater. Hmmm

4) Når katten koser med deg og gnir kroppen sin mot din, så er det ikke fordi den er glad i deg. Det er fordi den viser andre katter at du tilhører den katten, at ingen skal komme i nærheten av deg. Du er eieren, ingenting mer.

5) Om du er alene med katten din og du for eksempel hadde dødd så ville katten spist deg. Ja, det høres sikkert helt sykt ut men det er sannheten.

6) Se for deg at du har en kjæreste, noe du ikke har siden du elsker katter mer enn kuk / fitte. Men se for deg at du sover over hos kjæresten din og dagen etterpå om morgenen stikker du hjem, og du har lukten av hun eller han i klærne dine, er ikke det en deilig lukt?

Men så har vi de jævla kattene, du er borti de hele tiden, koser og klapper de, ikke sant? jo. Men hvorfor tror du alle katter sleiker seg i både rumpen og pelsen etterpå? fordi de hater lukten av mennesker. Det er også et tegn på at de hater deg, men du bryr deg ikke fordi du har den jævla parasitten (punkt 3) i hodet som forteller deg at du elsker KATTER!

7) Om katten din driter inne i sandkassen eller hvor som helst egentlig og du ikke fjerner det vekk innen 2 dager kan du få Legionella. Legionella bakterien kan føre til alvorlig lungebetennelse. 

8) Grunnen til at folk har katt i bånd er fordi de er redd for at den skal stikke av, slik kjæresten deres gjorde. 8 av 10 får en katt og tar den i bånd og ser for seg at katten er deres kjære som er kommet tilbake igjen etter et brudd.

Og visste du at de som har katt i bånd har Schizofreni? YES

9) Ingen vil egentlig komme på besøk til deg dersom du har katt. Lukten av svette, våt pels og kattepiss gjør at de som ikke har katt velger å komme på en løgn istedenfor å besøke deg. Det er også grunnen til at 7 av 10 ikke finner seg en kjæreste.

Du har sikkert sett statuser som dette før?

9) Cirka 8 av 10 mennesker med katt har en IQ på under 55. Faktisk så lav at de er strafferettslig utilregnlig. Det er en av grunnene til hvorfor flere katteeiere kan ha 10 og 20 katter i huset, 5 er gjerne død, men staten kan ikke straffe de. Til de av dere som lurte så ligger om lag 96% av en normalbefolkning på mellom 70-130 i IQ

Nei, det kommer aldri inn en katt i huset, med mindre vi snakker om hun til høyre.

Liker du katter? har du katt? 

BØR DU DATE TYNNE ELLER TYKKE PERSONER? FORDELER & ULEMPER

 • 11.09.2014 - 00:37Jeg lå i sengen min og så en film i kveld, så kom jeg på dette innlegget. Hva er egentlig forskjellen og ikke minst fordelene med å date en tykk eller tynn person? jeg har svarene dere trenger og du kan spare flere tusenlapper i måneden på dette. Og nei, har ingenting imot tykke personer, har mange venner som lett kunne spist meg. Og er du midt i mellom? vel, da er du perfekt. Dette gjelder bare super skinny og XXL.

Ut for å spiseTynn person: Om du er på date med en tynn person er du egentlig veldig heldig, disse spiser like mye som et hamster, nesten ingenting. De er opptatt av å holde kroppen sin i form, dette er veldig viktig for de. Du ender sikkert opp med at de vil bestille seg en salat, og siden det er du som mest sannsynlig skal betale for dette, har du vært heldig (om du bryr deg om penger). Tynne personer pleier også å drikke vann til maten, dette elsker de.

Tykk person: Her har du allerede gått på en smell. Men som sagt, skal du ut på resturant med en tykk person bør du ta hun eller han ut den dagen du nettopp har fått lønning på konto, det går nettopp ganske mye penger vekk fra lommeboken din denne dagen. Om du tror de kun skal ha seg en salat kan du trekke vekk smilet ditt ganske så raskt. Her går det ned 4-5 forretter før de skal ha seg den dyreste hovedretten, glem ikke desserten.

Etter dere har spist skal du helt sikkert følge vedkommende hjem, hold dere langt vekke fra matbutikker på veien hjem, hvert butikkvindu er en fristelse, det spiller ingen rolle om det er baker brun, de elsker alt.

Ut på byenTynn person:
Om du skal ut på byen med en tynn person på byen, er det ikke så mye du trenger å passe på. Det pleier å være trangt på dansegulvet, men her slår du igjen til med en jackpot. Ettersom personen er tynn kan dere blende dere inn, uansett hvor trangt det måtte være. Alkohol drikker de ikke så mye, så du tjener og sparer en del kroner på å gå ut med en tynn person.

Tykk person: Hvor skal jeg begynne? det første som skjer når du kommer inn på utestedet er at hun mest sannsynlig går bort til baren, og tykke personer drikker mye, det sier seg selv. Vær beredt at du må punge ut en del tusen kroner på bare alkohol iløpet av kvelden. Om du har lyst å danse er jo dette positivt, jeg har selv sett med egne øyne at når en tykk person stikker bort til dansegulvet stikker alle andre vekk.

Dette er en fin ting, dere får ihvertfall danset i fred. Etter byn stenger kan du enten løpe vekk eller bli værende, blir du værende må du passe på at du må punge ut for maxitaxi og nattmat, kebab eller hamburger slår aldri feil.

Sex


Tynn person: Har du sex med en tynn person må du være forsiktig. Tynne personer kan knekke bak i ryggraden, dette har skjedd flere ganger ifølge studier. Hvor har du tenkt å feste hendene dine på en tynn person når dere har sex? vær forsiktig.

Tykk person: Her er det fort gjort å gå seg vill, tolk det som du vil. Jeg regner med dette blir like kjedelig som at jeg i det hele tatt gidder og skrive denne linjen, jeg regner ikke med tykke folk har sex? klarer ikke se det for meg. Pass på at du ligger øverst, uansett om du er mann. Se for deg overskriften i avisene om du ligger underst, mann døde av kveling under sex med en fyldig kvinne (ja, det har skjedd før).

Så etter min mening, hold deg til normale, perfekte størrelser.

HAR DET KLIKKET FOR FACEBOOK? KOMMER DU VIL Å BRUKE DE NYE SIVILSTATUSENE? SJEKK VIDEO

 • 10.09.2014 - 20:01

Facebook blir mer og mer avansert og stadig nye oppdateringer kommer. Men disse sivilstatusene kunne de egentlig spart seg for, selv om det er litt kult med litt flere enn de vi til vanlig har. Under ser du hvordan de ser ut i dag.


Gleder du deg til de kommer? tror noen brukere har fått de, sjekk videoen under..

KONKURRANSE, 3 LESERE VINNER SOLPUDDER,ØYENVIPPER + SMINKE

 • 09.09.2014 - 18:56

God dagen snuppiser. Jeg lovte dere en ny konkurranse i helgen men fikk tid. Så her er den. 3 heldige lesere får sminke som inneholder dette:

Øyenvipper + Solpudder + lipgloss (lyserosa) + øyenskygge + eyeliner og fake øyenvipper.

Det er litt mer i de eskene men jeg kan ikke navnet på alt.

3 lesere får pakke nummer 1 og 2 (bildet over).

Det du må gjøre for å delta i konkurransen er følgende:

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under.

Svar på dette spørsmålet: Hvor mye penger bruker du på sminke hver mnd?

Trykk liker på en av liker knappene under (Facebook, Twitter etc)

Vinnerne blir trukket på søndag 14 september. Good luck

DU BØR IKKE GJEMME KROPPEN DIN OM DU ER FORNØYD MED DEN

 • 09.09.2014 - 15:37

Her om dagen satt jeg og tenkte på fremtiden og alderdommen. Ting vi tar for gitt her og nå, men som vi kommer til å savne når vi blir gamle. En av disse tingene er kroppen vår. For det er bare å innse det; uansett hvor mye du trener, hvor sunt du spiser og hvor mye fuktighetskrem du bruker, kommer kroppen din til å begynne å 'sagge' på et eller annet tidspunkt. Puppene, rumpa og magen begynner å henge, man får appelsinhud på lårene og de utallige besøkene i solarium begynner å vise sine bivirkninger.

Den dagen kroppen din forfaller, kan du sitte der og angre på at du tok den for gitt da du var yngre. At du gjemte den bort under heldekkende gensere og bukser, istedenfor å vise den frem oftere og skryte av den. Dette med å ha en bra kropp er egentlig litt som det å flytte for seg selv: når du er tenåring tar du det for gitt at du får bo hjemme hos mamma og pappa, men når du er blitt myndig og har flyttet for deg selv, innser du at du egentlig hadde det ganske bra på jenterommet. Du slapp å betale husleie, strømutgifter, bensin, din egen mat etc.

Alt dette betalte mamma og pappa for deg. Og du verdsatte det aldri. Tenkte aldri over det. Frem til nå, når du bor for deg selv, må jobbe for pengene dine og betale dine egne regninger. Da sitter du der plutselig og angrer bittert på hvor lite takknemlig du var. Slik er det med kroppen også. Når du har den, tenker du ikke over det. Når du mister den, angrer du bittert på at du gjemte den bort. 

Misforstå meg rett; dette er ingen oppfordring til å poste undertøysbilder på facebook. Facebook er et familievennlig nettsamfunn, hvilket selvsagt ikke bør glemmes. På facebook finnes antagelig dine egne foreldre, læreren din, og den lille kusinen din på tretten år.

Ingen av dem har egentlig behov for å få et bilde av rumpa din i doggystyle opp i newsfeeden sin. Det jeg mener er at det bør være ok å, for eksempel, ha et stort nakenbilde av seg selv hengende i stuen i sin egen leilighet eller poste avkledde bilder på en egen nettside (for eksempel sin egen blogg) uten at folk skal rynke på nesen eller mene at du er et dårligere menneske av den grunn.

Dersom du har trent deg til en stram, sexy kropp bør du få lov å være stolt av den. Vi tar så utrolig mange bilder av oss selv påkledd. Festbilder, sydenbilder, bilder fra bryllupet vårt etc for å minnes øyeblikkene. Burde det ikke da være greit å ta bilder av kroppen sin også, når den er i sin aller beste form? For akkurat som sydenferien i 2003, vil kroppen også bli "bare et minne" en gang. 

Gjesteinnlegg skrevet for Rene kleveland av Barbie.blogg.no

25 TANKER KVINNER HAR NÅR DE HAR FOR MYE KLÆR I KLESSKAPET

 • 07.09.2014 - 17:16

47 Crazy Thoughts That Go Through A Girl?s Head When She Has ?Nothing? To Wear

En kvinne kan ha 10.000 klesplagg men fremdeles ikke finne noe å ha på seg, har jeg rett? Det er ingen tvil om at alle kvinner elsker shopping og klær, sko osv.

Og du kjenner sikkert til en vennine som fremdeles har prislappen hengende på flere av plaggene? vel her er 25 tanker en jente har når hun ikke har noe å gå med. 

giphy-31

Du går igjennom garderoben din og ser igjennom alt du har, men dine tanker?

1) Jeg har ikke en dritt å gå med

2) Jeg hater alt jeg har for faen

3) Flere av plaggene har fremdeles prislappen hengende på,

mens du tenker hvorfor i helvette kjøpte jeg dette?


4) Dette er det styggeste jeg har sett

5) Tok jeg dop når jeg kjøpte denne kjolen?

6) Var jeg full når jeg kjøpte denne genseren?

7) Det kommer jeg aldri i helvette til å gå med det

8) Hvorfor prøver jeg alltid klærene men går aldri med det?

9) Åååårgh jeg har for stor rumpe

10) Jeg hater kurvene mine

11) Jeg har manneskuldre

12) Ååårgh kan ikke gå med dette, da tror folk jeg er hore, noe jeg ikke er

13) Den viser for mye kløft, faen

14) Men kløft er jo tøft?

15) Om ingen så meg gå med det plagget i går, hmm, skal jeg gå med det i dag også?

16) Nei, alle så meg i går. Hva faen skal jeg gå med!!!!!!!!!!!!!!

17) Men ingen tok bilder av meg på byn i går, så hvorfor ikke?

clubbing-confetti

18) Jeg brukte 2000 kr på klær forrige uke og jeg har enda ikke gått med det

19) Det står på Facebook at eksen min skal på samme utested som meg, jeg bør finne noe pent å gå med så han ser jeg er deilig. 

tumblr_mztup0jO0U1qcky58o1_500

20) Hva faen har skjedd med kroppen min?

21) Ååårgh, jeg passet jo denne kjolen for 2 uker siden

22) Jeg skal ingen steder i dag. Ikke faen om jeg kan gå ut

23) Hvorfor kan venninen min se så fin ut i den kjolen og ikke jeg?

24) Helvette nå kommer jeg for sent 

The-Notebook-Now-Its-Too-Late-GIF

25) Nei faen heller, jeg ringer bare og sier jeg er syk. Har faen ikke klær!!!...

rs_500x227-131003121720-mean-girls-33

Les også: 20 sexy ting jenter gjør uten at du selv vet det

Les også: 20 ting alle menn burde vite om en kvinne

Les også: Hvorfor du aldri bør si nei til en kvinne

Les også: 25 ting du aldri sier til en kvinne

Les også: Denne shortsen for kvinner er voldtektssikker med kodelås

VINNEREN (UGGS & ACNE SKJERF)

 • 05.09.2014 - 23:54

Hei snuppiser, da var vinneren trukket.

Hvordan kom jeg frem til en vinner? jeg tok alle som har klart å skrive både fornavn og etternavn inn i en liste hos Random.org. Det tok en stund å skrive ned alle sammen, men da er det en random leser som vinner og ikke en jeg selv velger.

Det tror jeg de fleste setter pris på, slik at alle har like stor sjanse.

Det er den som kommer på første plass som har vunnet, og under ser du se hvem som vant. Du kan også se hvilken plassering du kom på. Gratulerer til deg.

Husk å sende adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com med en gang du leser dette. Vant du ikke denne gangen? Ny konkurranse kommer i helgen.DE ER STORE FORBILDER FOR FLERE TUSEN, MEN SLIK SER BLOGGERNE EGENTLIG UT, HELT UTEN SMINKE

 • 05.09.2014 - 19:32

Jeg blir utrolig glad når bloggere viser seg uten sminke. På den måten kan folk som sliter med dårlig selvtilitt se selv at sminke ikke er alt her i verden. Og det rører meg langt inn i hjertet og jeg får lyst til å klemme alle bloggere som viser seg frem på denne måten. Dere er gode forbilder og det står det respekt av.

Tusen takk for at det finnes slike bloggere som prøver å få frem et viktig budskap, alle er unik, med eller uten sminke. Sjekk Norges kvinnelige bloggere under, helt uten sminke, linser og falske øyenvipper.

Trykk på navnene deres for å besøke bloggen!

 

 

 

Helt utrolig..

GLEM EXTENSIONS JENTER, MELIS GJØR HÅRET 5 GANGER LENGRE

 • 04.09.2014 - 19:49

Har du lyst på extensions? det har du helt sikkert, men det kan fort koste deg mellom 2 og 3.000 kroner. Dette er ikke noe alle har råd til, med mindre du er heldig og vinner et extensions på bloggen min. Men hva om jeg sier at du kan gro opp mot 8 centimenter på bare 2 uker ved bruk av melis? ja, melis.

Melis koster 15 kroner for et halv kilo. Jo mer du tar i håret hver gang, jo mer vil det vokse. En pakke i uken er nok, og etter bare 2 pakker vil håret ditt forlenges med hele 5-8 centimeter. Det viser nye studier gjort av produsenten bak bakevare-produktet. Det finnes en enkel og naturlig måte å forlenge håret ditt på. Melis har en avansert tilvirkningsprosess som gjør at håret får tilbake den tettheten og volumet det en gang hadde. I tillegg vil det forlenges 5 ganger raskere enn hårene du har på musen. Kvinner over hele verden har brukt melis når de vil forlenge håret, etter at nyheten kom.

Melis passer ikke bare perfekt i bakevarer, men også til å forlenge ditt nydelige hår.

Melispakkene inneholder nemlig proteinet Keratin, som håret ditt selv inneholder og det er derfor fullstendig ufarlig å bruke dette i håret. Jeg har testet dette, så klart. 

Hvis håret ditt er skadet, eller hvis du ønsker å rette og styrke håret eller gjøre det mer motstandsdyktig mot stress, er det ingen grunn til ikke å nyte fordelene av en av melispakkene i butikkhyllen.

How to use: Hell melis over håret ditt og gre hendene dine gjennom, akkurat som sjampo. Når du merker at det begynner å klø noe jævlig går du i dusjen og vasker det vekk. Etter et par behandlinger ser du håret ditt har vokst.

Se den forkjellen på bare 4 uker. Helt sykt.

Lene har brukt melis i 4 uker og fått 16 cm lengre hår. Fantastisk

Susanne har også brukt melis i 4 uker og fått 16 cm lengre hår. 

Løp og kjøp melis, start i dag. Get longer hair if you really care.

UKENS THROWBACK 1, SE HVEM SOM ER SINT PÅ BLOGGEN (VIDEO)

 • 04.09.2014 - 14:12

Det er torsdag og det betyr throwbacks (tilbakeblikk) på diverse videoer og innlegg.

En av de første videoene som ble lagt ut på denne bloggen når jeg startet den var reaksjonene til selveste Hitler.

Hva mener egentlig han om meg? se selv under.

SLIK BEHANDLER & OPPFØRER DU DEG OVENFOR EN KVINNE (18 TIPS)

 • 04.09.2014 - 14:12Hvordan oppføre seg, og hvordan behandle en kvinne på best mulig måte? Hver eneste kvinne ønsker selvfølgelig ikke å bli behandlet på samme måte, men mine tips? les...

Dette skriver jeg ettersom jeg skrev hundrevis av slike innlegg i 2013, når bloggen ble startet. Og siden så mange spør meg om jeg kan poste flere slike igjen her på bloggen, så gjør jeg det. Alt for dere.

1) Om en jente sier nei til deg, så er det nei.

2) Lytt alltid til hva hun har å si til deg, hør etter på hva hun har å fortelle. Støtt hun om det skulle være noen problemer hun har eller om du ser hun er lei seg, vis at du bryr deg.

3) Gi henne komplimenter, fortell henne at hun er skjønn, fin, vakker, pen, alle de ordene du kan tenke deg, få henne til og føle seg spesiell. Ikke overdriv og fortell henne dette hele tiden, men innimellom skader ikke slike ord.

4) La hun være komfortabel når dere snakker sammen, snakk om temaer som interesserer dere begge. Ikke vær stresset, vær deg selv og ha en rolig tone, ikke overeager med alt mulig som ikke er interessant for hun å høre om.

5) Jeg sier ikke at du skal gjøre det hele tiden, men en kvinne liker at du spanderer. Dette gjelder når dere skal ut for å spise, kino, eller andre ting som utflukter, ta på deg regningen og vis at du er en god mann.

6) Aldri start en krangel, med en gang du er kommet inn i en, kommer du deg aldri ut igjen, seirende. En kvinne har alltid vært og vil alltid være flinkere til å diskutere enn mannfolk.

7) Respekter hennes valg og støtt henne på alt, og for all del, behandle den du elsker på riktig måte, ellers vil en annen gjøre det.

8) Ikke fuck opp et perfekt forhold

Livet kommer ikke i noen reprise. Du lever en gang, elsk og ta vare på det du har i livet.

9) Alltid vær renslig, husk alltid å ha på deg god parfyme og dusj HVER dag. Hygiene er veldig viktig, i et forhold vil ikke akkurat kvinnen at du lukter vondt , det er turn off selv om hun ikke sier noe.

10) Aldri lyg for en kvinne, fortell alltid sannheten, dette skal gå begge veier. Ikke ha noen hemmeligheter ovenfor hverandre, i et forhold skal man kunne stole på 100% på hverandre, si ting som det er.

11) Er du uenig i hva hun sier? finn en løsning slik at dere kan komme til en enighet, ikke bare overse en samtale og si "jeg driter i det, du vant " kom frem til en løsning så slipper dagen å ende med en kjedelig kveld.

12) Ikke vær en annen person enn den du egentlig er, ikke skift personlighet når du treffer en kvinne du får følelser for, vær deg selv og hun vil like deg for den du er.

13) De fleste kvinner elsker blomser, så av og til kan du overaske hun med det.

14) De fleste kvinner liker at du får dem til å smile og le, vær morsom men ikke overdriv. Får du kvinnen som du er betatt av til å smile så føler du det i hjertet, ingenting gjør deg mer glad innvendig enn å se en nydelig kvinne, smile.

15) Aldri vær utro mot en kvinne, i så fall elsker du hun ikke. Om du føler at det du har bygget opp med den du elsker av hele ditt hjerte, er verdt å gå bak ryggen på, da er du en jævlig person. Om du har vært utro bør du fortelle det til henne, det er det minste du skylder henne, ikke gå bak kvinnens rygg. 

16) Ikke vær redd for å vise kjærligheten du har for henne når dere er ute blant andre. Du elsker kvinnen og burde ikke føle deg flau på noen som helst måte.  Kan du kysse henne når dere er alene, kan du kysse henne foran andre også. Du burde være stolt av henne.

17) Er du ute på en date med en kvinne, følg henne hjem til døren og avslutt med et kyss. Ikke vær redd for å kysse hun, det verste som kan skje er at hun vender kinnet til, men hei? du har nettopp vært ute med kvinnen.

18) Vær alltid den som beskytter henne, har hun det vondt må du få hun til å føle seg vell igjen. Vis at du bryr deg om henne. Dette var noen av mine tips, Go for it - og likte du dette innlegget? gi meg en like og jeg skriver flere slike innlegg.

Les også: Aldri si nei til en kvinne

Les også: 25 ting du ikke sier til en kvinne

Les også: 20 ting alle menn burde vite om en kvinne

Les også: 7 ting damen din lyger om 

JEG HAR BARE EN KONKURRANSE, IKKE KOKAIN, CALM DOWN PEEPS

 • 04.09.2014 - 14:07

Noen ganger lurer jeg på hva som er så spesielt med tingene jeg deler ut. Noen ganger lurer jeg på om dere tror det er et kilo hasj eller kokain i produktene jeg deler ut i konkurransene jeg har på bloggen. Ja, jeg vet du ikke tenker slikt men jeg begynner å lure. Og tror du det er lett for meg når alle vil ha det jeg har? smisking? no shit. 

Men om dere kan gi meg alt dere har, hvorfor ikke bare kjøpe det selv? om dere mener sex så er jeg ikke så løs. Jeg kan ikke bare ha sex med leserne mine, det skulle tatt seg ut.

Dette er bare 0,4% av smiskingen i innboksen min på Facebook.

Sjekk ut hvor desperat enkelte er.

Giiirl be freezing

Kryss fingrene

Please Please Please

Meld deg på konkurransen om du ikke har gjort det.

Vinn Uggs + Acne skjerf HER

ER DU REDD FOR EDDERKOPPER? DA BØR DU IKKE SE DETTE (VIDEO)

 • 02.09.2014 - 15:46

99,9% av alle jenter i verden er redd for edderkopper, men denne kvinnen? hun elsker de. Er du redd edderkopper og ser videoen under skal jeg love deg du får frysninger og søvnproblemer. That's some crazy shit.

Kjenner du noen som er redd for edderkopper? vis de innlegget.

DU ER FORBANNA EKKEL OM DU IKKE BARBERER DEG FOR FAEN

 • 02.09.2014 - 13:19

Leste en artikkel i VG om 4 kvinner som ikke gidder å barbere seg. Og what the fuck i helvette feiler? for det første skal ALLE kvinner barbere seg, om ikke har du ingen grunn til å FORLANGE kuk eller klage på hvorfor du ikke får sex eller oppmerksomhet av menn. Det er ekkelt, forbanna ekkelt om en kvinne ikke barberer seg.

Jeg sier ikke dette for å være frekk, men det går en grense på hvor NASTY man kan være. Å gå rundt med hår på leggene eller på musen for den saks skyld er motbydelig, det er de fleste enige i. Artikkelen begynner slik

Jeg nekter å la noen fortelle meg at jeg ikke er noen gudinne fordi jeg ikke tvangsmessig barberer hver eneste kvadratcentimeter av kroppen min. Det er tull, sier Kristine (22).

Er det tull? tull??? det handler om renslighet.

Og i kommentarfeltet til VG på Facebook, hvor denne posten ble lagt ut skrev en kvinne denne meldingen. Jeg knuste glasset mitt med cola i veggen, fordi jeg ble så oppgitt.


Så da må jeg spørre deg, kjære psykopat. Lever vi i steinalderen eller bronsealderen? er du klar over hvor gal du egentlig er? vi lever i 2014. Og lurer du på hvorfor du ikke får pikk så er det slike uttalelser og tankegang som det der. Wake the fuck up!

Om du rett og slett gir faen i å barbere deg fordi du vil være annerledes så er det "Hello Virgin" resten av livet. Når jeg skriver dette innlegget får jeg innovertiss og frysninger bare ved tanken på at kvinner der ute går rundt med hår på leggene og musen.

Om du ikke bryr deg om å fjerne hårene og barbere deg når du selv ser skogen begynner å vokse, da er du ikke en kvinne men et menneske som burde vært innelåst på lukket avdeling. Da har du problemer med hva som faktisk er normalt, og det er at DU barberer deg. Men for all del, gå med så mye hår du vil, bare ikke ta på meg.

Og for at ingen skal spørre meg, barberer du deg da Rene? svaret er JA!

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no