hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

HAR DU DELTATT I EN AV MAC NORWAY SINE KONKURRANSER? DA FÅR DU STORE PROBLEMER

 • 30.09.2015 - 21:23

Told you. I dag var det en facebook side som dukket opp i nyhets-feeden min. Siden heter MAC Norway. Siden hadde for 7 timer siden bare 10 likes, og var da nettopp opprettet. Så kommer første konkurranse, på en HELT ny side.


Første innlegg og første post. MAC Norway gir bort 15.000 kroner til en som DELER / LIKER og skrever JA i kommentarfeltet. 

Så postet de innlegg nummer to, deler ut 4.000 kr i MAC produkter, rett etterpå.

Så kommer de med tredje konkurranse (og dere går på det)

Her lover de bort 20.000 kr i MAC produkter.

Når jeg postet at denne siden var FAKE i kommentarfeltet på konkurransene, så fjernet de ikke bare kommentaren min, de blokkerte meg ute fra siden.

Trykker du på "OM" på siden får du opp INGEN INFORMASJON. Tror du ikke MAC ville hatt info på siden om den var ekte? Nei, fordi snitt-iqen på den norske befolkningen ligger på 25, er det mulig?

LINK til denne fake siden er her: MAC Norway

Okai. Den ekte MAC siden på facebook, som er den eneste MAC siden de har, har 10 millioner liker klikk. Link til den ekte siden er her: MAC Cosmetics

 

Så kommer vi til det gøyeste med dette innlegget. Har du deltatt i en av MAC Norway sine konkurranser? vel, da har du nå store problemer. Jeg ville rådet alle om å fjerne liken fra siden deres og slette alt dere har delt på veggen som har med den siden å gjøre.

 

Grunnen til at dere som deltar får problemer er fordi dere er med på å spre FALSKE konkurranser ved å like, dele eller kommentere. Du er med på å gi MAC et dårlig rykte, ettersom ingen vinner disse konkurransene, og MAC ender da opp med å få skylden.

Sendte mail til MAC og fikk dette svaret.


Som du nå leste får du store problemer for å ha deltatt i en falsk MAC konkurranse. Og en annen ting du ikke bør delta på er "Konkurranser til jentene" siden som MAC Norway også står bak. 

Først oppdaterte de headerbildet på siden sin slik

Konkurranser med gratis deltar? ser du SKRIVEFEILEN?

 Og etter jeg lå ut skrivefeilen deres på facebook forandret de headerbildet sitt, uten skrivefeil. Også denne siden ble opprettet samtidig som MAC Norway siden. Denne gir også bort MAC produkter som du nå får store problemer for å ha deltatt i.

Ingenting er EKTE, du får ingen forbanna Iphone. 

UPDATE: MAC Norway er slettet

(bare konkurranser til jentene igjen)

Så nå vet du det. Og en siste ting. Ser du et blått skilt ved siden av navnet betyr det at siden er offisiell og verifisert for å være EKTE.

Spam dette innlegget overalt.

Dere vinner faen ingen ROSA AUDI A1, den er photoshoppet. SLUTT og del SPAM.. Konkurranser til jentene #retards

Posted by Rene Kleveland on 1. oktober 2015

Det er 20.000 som får store problemer. Og for all del, fjern alle kommentarer du har postet i kommentarfeltene til MAC Norway sine konkurranser. 

TRYKK LIKER

DESIGNERVESKE, LETTKLEDDE BILDER, RANNVEIG HEITMANN & SEX, UKENS TROWBACK VIDEOER

 • 28.09.2015 - 23:09

Det er igjen klart for ukens tilbakeblikk, og denne uken ser vi tilbake på videoer. Kvelden din kunne ikke blitt bedre for å si det sånn. For å lese hvorfor de forskjellige videoene er blitt laget, trykk på linken over videoene så blir du sendt direkte til innlegget. Ha en fin kveld snuppiser <3

Brenner designerveske til 8.000 kr

Les innlegget HER

Lettkledde bilder er ikke porno!

Les innlegget HER

Videoblogg om Rannveig Heitmann

Les innlegget HER

Sextelefon-samtale med Rannveig Heitmann

Les innlegget HER

Slik ser det ut når jeg har sex

Les innlegget HER

Legg meg til som venn / følg meg på Facebook, TRYKK HER

WASSSSUP, GOD HELG

 • 25.09.2015 - 20:55


Hvordan går det med dere snuppiser? det er fredag, det er helg. Og jeg vil ønske dere alle sammen en fin helg, enten dere skal sitte inne og spille minecraft eller henge med venniner og teste vibratorer. Neida, håper alle får en fin helg, det skal ihvertfall jeg ha. Slenger med et par random bilder fra Sverige. Peace out...


Legg meg til / Følg meg på Facebook, TRYKK HER

God helg til alle sammen, love you all!:)

Btw, slik danser forskjellige mennesketyper på byen

Datteren til Gunn og Leif rømte da hun fikk Iphone 5 istedenfor Iphone 6 i bursdagsgave

 • 24.09.2015 - 23:56

Datteren til 52 år gamle Gunn og Leif fra Hamar hadde et stort ønske på bursdagen sin.

- Datteren min Sigrid hadde lyst på den nyeste Iphone 6 plus, men de var utsolgt på Maxi Storsenter i Hamar. Ekspeditøren i Telenorbutikken fortalte meg at de hadde Iphone 5 inne på lager, så da ble det til at jeg kjøpte den, forteller Gunn.

Sigrid ble voldelig

- Sigrid var smilende og glad når hun fikk pakken i hendene.

- Når hun åpnet den og så det var en Iphone 5 og ikke en Iphone 6 ble hun rimelig sur og sint. Hun kastet en glasskål med klementiner mot hodet mitt og sparket hull i stuedøren, forteller en gråtende Gunn.

Deretter knuste hun Iphonen, den har jeg plukket opp igjen og lagt i esken, i håp om at jeg får levert den inn til reparasjon.

- Jeg kan ikke forstå hvorfor hun skulle bli så sint på meg. Jeg brukte flere tusen kroner på en gave og dette var takken? jeg er rystet, forteller Gunn, mannen er enig.

Sigrid forsvant ut døren klokken 13.30 tiden, mandag ettermiddag.

Sigrid hadde på seg en gul svampebob pyjamas og Ugg støvletter. Sigrid er 1,67 høy, har lyse brunt hår og brune øyne, hun er 14 år gammel. 

- Jeg vil bare ha datteren min tilbake. Om Sigrid leser dette skal hun få Iphone 6 om hun kommer hjem igjen, mamma elsker deg.

Deretter faller hun rett i bakken pga depresjon.

Barnepsykolog Eivind Myrland forteller at slike situasjoner ikke er uvanlig. 

- Barn og ungdom vet hva som er hypp på markedet når det kommer til elektronikk. Det hjelper ikke å kjøpe Iphone 5 om alle andre har Iphone 6, det vil bare føre til mobbing, noe som er fullt forståelig når Iphone 6 er mye tynnere enn Iphone 5. 

Del dette videre så alle andre foreldre der ute kan få opp øynene.

DETTE ER DET VERSTE JEG HATER MED FOLK PÅ FACEBOOK (VIDEO)

 • 23.09.2015 - 21:45Det er mye som irriterer meg, men en av de verste tingene jeg vet med folk er når de ikke svarer på Facebook. Det tar kanskje 2 sekunder av livet ditt, faen som feiler meg? hvorfor gidder jeg å skrive hva jeg føler når dere kan se videoen under. Yeah whatever...

Legg meg til som venn på Facebook, så kan vi prate  

TAR DU MYE SELFIES? DA BØR DU IKKE SE DENNE VIDEOEN

 • 18.09.2015 - 23:26

Tar du mye selfies? da bør du ikke se denne videoen. 

DETTE MÅ GUTTER SLUTTE MED, DU VIRKER BARE JÆVLIG DESPERAT

 • 15.09.2015 - 22:02

Hahahaha.. Jeg synes slike ting som dette er funny, mens noen av dere som leser dette kan føle det er "synd" at slike gutter ikke får svar tilbake. Hvorfor kan ikke gutter forstå at dersom du ikke får noe særlig med svar tilbake fra en jente, så bare stopper du. Hun er IKKE interessert i å snakke med deg. 

Denne loggen fikk jeg tilsendt på Facebook av en som heter Maren. Bare pga en jente svarer deg en eller to ganger så er hun ikke interessert. Kjenner du deg igjen? 

Når du ikke får mer enn 2-3 svar på 7 måneder burde du gi opp.Trykk liker om du er enig at slike gutter er CREEPY

Følg / legg meg til som venn på Facebook, trykk her 

Læreren til Linnea (7) teipet fast munnen hennes da han ikke fikk det siste kakestykket

 • 13.09.2015 - 21:16Linnea (7) var midt i den vanskelige prosessen det er å bytte skole ettersom foreldrene hennes hadde byttet jobb. På hennes siste skoledag før hun måtte bryte relasjoner med sine klassekamerater ønsket hun å overaske sine klassekamerater med en stor sjokoladekake.

Lille Linnea skulle derfor bake sjokoladekake sammen med sin mor, Lisbeth (33).

-Vi gikk å kjøpte alt Linnea trengte for å bake sjokoladekake. Hun var kjempestolt. Ingen av elevene i klassen hadde anelse om hvilken overraskelse de kunne vente seg, sier moren.

Lisbeth forteller videre at alle vennene til Linnea kom stormende mot henne når de ankom skolegården.

-Jeg fulgte henne til klasserommet før vi dro på jobb.

Kort tid etter at de forlot skolen fikk mor en telefon fra rektor om at Linnea hadde blitt utsatt for noe svært alvorlig. Foreldrene kjørte tilbake til skolen i all hast. 

-Jeg forstod ikke helt hva hun mente, men fikk beskjed om å komme tilbake til skolen, forteller Lisbeth.

Der fikk mor beskjed om at Linnea hadde blitt teipet fast av læreren. Grunnen var fordi Linnea hadde tatt det siste kakestykket, noe som hadde fått læreren til å bli svært irritert og forbanna.

-Jeg ble rystet å følte meg som en grusom mor. Jeg følte det var min skyld. Linnea ville da ikke tatt det siste kakestykket om hun hadde visst at læreren ville hatt det, vi har mer sjokoladekake hjemme.

Læreren som er 48 år gammel har uttalt at han bare var sulten, det var ikke meningen å teipe igjen munnen hennes. Men når man blir sulten gjør man de dummeste tingene. 

Læreren har ikke fått sparken, men måtte gå hjem for dagen. 

Pedagog og studieleder ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, Arve Leirvik, er lite imponert over rektors avgjørelse.

-At skolen ikke sparket han på dagen sier mye om hvor tragisk denne skolen er. 

Oppdatering 30.03.2018: Mannen har fremdeles jobben som lærer.

DEL MED ALLE DERE KJENNER SÅ BLIR HAN SPARKET

Vil få slutt på mobbing ved å gjøre sminke forbudt på alle skoler fra august 2018

 • 13.09.2015 - 20:41

Dette kan kanskje virke skremmende for de fleste jenter som går på skole rundt om i landet. Stortinget har siden 2011 slått hardt ned på mobbing i skolegården, noe som har fungert til en viss grad. Men en undersøkelse viste i januar at cirka 6 av 10 jenter som blir mobbet på skolen, blir mobbet av andre jenter, og det måtte gjøres noe med. 

Noen har dyrere sminke enn andre

-Vår studie viser blant annet at jenter som går med mye sminke er de som oftest mobber andre jenter, noe som er forferdelig trist. Vi tror jenter med mye sminke har råd til å kjøpe sminken de går med, i motsetning til jenter som gjerne bruker lite eller ingen sminke. Jenter rakker som regel ned på andre jenter ved å nevne utseendet.

-Litt sånn som dyre skolevesker og Canada Goose jakker, det er ikke alle som har råd til det, og det fører til problemer i skolegården sier doktorgradsstipendiat Ruth Levanger Vadstø ved Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Oslo, i en artikkel på universitetets nettside.

-Ikke alle har foreldre med god økonomi, kanskje noen kjøper sminken sin på Cubus, mens andre velger å kjøpe litt dyrere sminke som MAC, som har en litt stivere pris enn Cubus sine sminkeprodukter. Dette legger jenter lett merke til, og da oppstår det mobbing, forteller rektor Elise Hagevik. 

Sminke vil bli forbudt

-Denne nye ordningen tror jeg nok alle lærere og rektorer på landets skoler er glade for. Vi tror ikke det vil bli noe som helst mobbing i skolegården når alle går rundt usminket, da er det ingen som kan si at noen er stygg når alle sammen går uten sminke. 

Det som vil skje om noen jenter våger å komme på skolen med sminke vil det bli anmerkninger og vedkommende vil bli sendt hjem. Dette vil ikke tre i kraft før etter august, i 2018, så får vi se hvordan dette fungerer i første omgang.

LIK & DEL med dine venniner

PASS PÅ, DETTE ER TYVENES NYE MINIBANK SVINDLERMETODE

 • 12.09.2015 - 00:30

Pass på folkens. Vær OBS. Den siste tiden har det vært en kraftig økning i antall svindelforsøk mot norske minibanker rundt om i landet. Bare den siste måneden har det vært over 100 tilfeller der personer har blitt tappet for penger. Tyvenes nye metode er ikke så lett å avsløre, men før du stikker inn minibank-kortet ditt bør du sjekke at tasteknappene ikke er av hard plast. 

Politiet folk til å være ekstra på vakt når de tar ut penger.

Slik ser tyvenes nye metode ut. Over minibankens tasteknapper har svindlerne lagt sine egne tasteknapper. Skriver du inn kode får svindlerne full oversikt til din bank og kan ta ut penger. Før du taster inn koden din for å ta ut penger kan du kjenne om det er noe muffens med tastene. Prøv også å løfte opp lokket om du ser noe uvanlig. Om du mister penger og blir utsatt for svindelforsøk kan du gjøre følgende.

- Send klage til banken din. Folk skal få pengene sine igjen, forsikrer Vidar Korsberg Dalsbø, som er informasjonsrådgiver i DNB.

- Du må bli på stedet. Ring banken din, så finner vi en løsning.
LIK & DEL med dine venner for å advare dem

SE HER KVINNER, SLIK BEHANDLER DERE OSS MENN NÅR DERE HAR MENSEN (VIDEOBLOGG)

 • 09.09.2015 - 20:50

Når kvinner har mensen kan de vært frekk og sur i trynet, uten at de selv vet det. Derfor har jeg denne videoen til dere kvinner slik at dere ser hvordan dere behandler oss menn når dere har mensen, uansett hvor pent vi behandler dere.

Videoen er fra 2013 men passer perfekt nå som alle jeg kjenner har mensen. 

Les også: 23 ting menn burde passe på å gjøre når damen har mensen HER

Følg meg på Facebook, trykk HER

Eksperter råder kvinner til å amme barnet frem til 7 års alderen

 • 03.09.2015 - 22:38

Det finnes ingen fasit for når og hvordan avvenningen fra brystet skal foregå. I Norge er det ganske vanlig å tenke at avvenningen skal skje rundt 12 måneder, antakeligvis fordi de fleste kvinner er tilbake i arbeid etter ca et år.

Men nå råder eksperter at ammingen burde vare frem til 7 års-alderen.

Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet anbefaler å fullamme i 72 måneder. Verdens helseorganisasjon anbefaler det samme, at kvinner ammer frem til barnet er i slutten av 6 års alderen.

- Et barn vil vokse opp friskt og fint om det blir ammet frem til skolestart. Det høres kanskje rart ut men så mye som 29% av kvinner i Norge ammer barnet sitt frem til 6-7 års alderen, sier Nina Wendell.

Ofte blir de større barna mer nysgjerrig på omgivelsene og mindre opptatt av brystet. Da bør mor oppfordre barnet til å fortsette med pupp, morsmelkerstatning gjør barnet ditt dummere, ifølge Nina.

Det er viktig å være tålmodig gjennom hele prosessen.

- Man bør amme barnet så lenge man kan, klarer man ikke 7 år med amming er man ikke oppegående til å ta vare på et barn, mener Nina. Det beste barn vet er brystmelk, så da ammer man,

"SKRIV EN MELDING TIL MALIN, SE OM DU TØR" HER ER NY SAMTALE

 • 02.09.2015 - 21:40

Jeg kjenner ingen av disse to ustabile freaksene. Det startet med at en som heter Emilie skrev "hei" i innboksen min, så svarte jeg tilbake noe "skittent".. Det likte ikke Stephan som er kjæresten. Men om jeg bryr meg er en annen sak. Så lenge dere fortsetter å lese disse samtalene, så fortsetter jeg å poste de. Jeg har MASSE.

Ikke noe big deal, men verdt å lese for å se hvor retard enkelte er. 

LOL? etter det, ble det stille, før dette skjer..

Grunnen til at jeg sendte "slut meme bilder" er fordi hun er slutty, på en kul måte. Bare les så forstår du hva jeg mener.

Hahaha wtf?

Han trener på Sats (hva er det med sats jeg ikke vet?)


Så blir det stille i 6 timer, så skjer dette

Dagen etterpå, LOL.


Update 02.09.2015Noen som vil lese mine Tinder samtaler?

Trykk liker / del, så poster jeg flere.

Vil du lese 10 andre Facebook samtaler? Trykk HER

Følg meg på Facebook, trykk HER

DERFOR TAR JENTER SLIKE SELFIES

 • 02.09.2015 - 17:13

Jeg ser det overalt, nesten ALLE jenter har tatt et slikt bilde. Jeg har alltid lurt på det, hvorfor tar jenter selfies med en finger opp mot nesen? eller fingeren under nesen? 

Det gir ingen mening, så hvorfor gjør de det? jeg har svaret. 

Grunnen til hvorfor jenter tar slike selfies er fordi de nettopp har fingret seg selv og må lukte på fingeren hvordan det lukter i underlivet, kanskje de skal til kjæresten sin eller på date. Om de lukter forferdelig, så må de gjerne ta seg en dusj først, om det ikke lukter så forferdelig tar de heller en selfie og poster det (jenter er komplisert) 

Det er ingen annen grunn til hvorfor jenter tar slike bilder, så nå vet du svaret på hvorfor jenter poster slike bilder av seg selv. Har jeg rett? eller mener du det er en annen grunn?

Trykk liker om du har tatt en slik selfie, eller sett noen gjøre det. 

Les også: 24 ting jeg ikke forstår med jenter 

Les også: 9 ting alle bitchy jenter er lei av å høre 

Les også: 23 tegn på at du og din bestevennine er ment for hverandre 

 Legg meg til som venn / følg meg på Facebook, klikk HER

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no