hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

27/26/25 DAGER IGJEN / VIDEOER

  • 11.09.2016 - 21:27


Fikk dessverre ikke lagt ut dagens videoer i forgårs eller i går, så da blir det 3 videoer i dag. Om du ikke har sett de tre første kan du se nummer en her, nummer to her og nummer tre her. Nummer fire, fem og seks ser du under.

Fredagens video

Lørdagens video

Søndagens video 

Følg meg på Facebook, trykk HER

28 DAGER IGJEN / DAGENS VIDEO

  • 08.09.2016 - 23:26

Den tredje videoen er ute. Sjekk den ut under. Se første video HER, se andre video HER!

Legg meg til som venn på Facebook så får du en bedre hverdag, klikk HER eller på bildet under. ha en fin kveld alle snuppiser. Masse spennende kommer. 

29 DAGER IGJEN / DAGENS VIDEO

  • 07.09.2016 - 18:12

Hver dag i 30 dager vil det bli publisert videoer, dagens video ser du under. Om du ikke har sett gårsdagens video, KLIKK HER Følg meg på Facebook, du vil ikke angre KLIKK HER

Oppdatert med youtube (trøbbel med andre spilleren)

30 DAGER IGJEN / DAGENS VIDEO

  • 06.09.2016 - 21:51

Som jeg skrev i går, så skal det hver dag legges ut 1-3 videoer daglig i 30 dager. Så her er første video, klikk på play knappen under. Legg meg til som venn på Facebook, KLIKK HER
 

Oppdatert med youtube (trøbbel med andre spilleren)

ONANERER DU MYE? DA KAN DU FÅ GODT BETALT, DELTA I NY STUDIE

  • 06.09.2016 - 21:51Kjenner du noen som runker mye? eller som runker flere ganger i uken? Da kan du tjene gode penger. En ny studie skal finne ut hvordan kroppen reagerer i forhold til en som runker mindre.

Forskere skal analysere data fra 100 Norske menn over en periode på 2 måneder. Studien skal foregå fra 1 oktober og avsluttes 1 desember. En gang i uken skal mennene som deltar i studien gå igjennom 2 tester. Forskningen vil også bli offentliggjort.

Kroppens temperatur og pulsen skal måles før og etter runkingen. For å delta på denne studien vil du bli belønnet med 6.790 kr, pr mnd, skattefritt.

Utbetalingen vil skje den siste dagen i oktober og den 20 i desember, perfekt til den som trenger ekstra penger til jul. Dersom du har kjæreste vil du også få et spa opphold i tillegg til pengene, en helg du selv bestemmer (i Norge)  til en verdi av inntil kr 5.000. 

Om du føler du er riktig person til denne jobben kan du svare på 7 spørsmål. Dermed vil du bli kontaktet om du er den de er på jakt etter. TRYKK HER FOR SKJEMA

LEEEEEEEEETS GO

  • 05.09.2016 - 23:18


God kveld snuppiser, i am back. Har du Snapchat må du nesten bare legge meg til. Heter renekleveland, så legg meg til med en gang. I morgen kommer det til å bli lagt ut en til to videoer hver dag, i 30 dager fremover. Why? fordi det vil skje noe kult, You'll See .

I så fall så er jeg tilbake for fullt, vacation over. Lets go!

Forhåndsvisning av morgendagens video

Vinn Justin Bieber platinum billetter til telenor arena konserten HER HER

NYTT FACEBOOK VIRUS: Logger deg ut og deaktiverer profilen din

  • 05.09.2016 - 22:31

Et nytt virus sirkulerer nå rundt på Facebook, noe som ikke er noe nytt. Det som er vanlig med slike virus er at hackere vil prøve å komme seg inn på profilen din. Dermed sende ut spam reklame og virus videre til alle på vennelisten din. 

Får du  en slik melding i messenger chatten, ikke trykk på den!

Hackere vil hele tiden prøve å få tak i din påloggingsinformasjon ved å sende deg og dine venner linker som ikke er trygge. Den nye linken hackere nå sender rundt må du for all del IKKE trykke eller åpne om du får den tilsendt på messenger chatten din. Får du linken av noen bør du gå inn i Apper, inne i innstillinger. 

Der har det lagt seg en falsk App som heter Logout_Facebook, denne Appen fungerer slik: Når du trykker på linken vedkommende har sendt deg blir du automatisk logget ut fra profilen din, dermed er passordet ditt ugyldig og du kan ikke lenger logge inn. Så får du en slik link, gå inn i innstillinger - Apper og slett Logout_Facebook Appen øyeblikkelig.


Det beste rådet er at du sletter meldingen og advarer dine venner mot å IKKE trykke på linken. 
Del videre med venner og familie så de ikke blir rammet

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no