hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

DETTE SKJER DE NESTE DAGENE

 • 31.10.2013 - 15:28


God dagen alle sammen. Jeg prøver så godt jeg kan og oppdatere her men det skjer så mye på en gang. Jeg må skrive en liten update så dere får det med dere, har jo dere som er dønn fans. Nå på lørdag skal jeg og min fetter på Norske talenter nede i byen klokken 10.00, dette går rett i boks håper jeg.

Jeg har ihvertfall beaten og alt klart, sangen kan vi begge utenatt. Etter vi har vært på Norske talenter skal jeg på noen intervjuer, så det blir jo også kjekt. Seinere når det nærmer seg kveld blir det byen, må jo feire at over giraff innlegget mitt gikk ut til 38 millioner mennesker verden rundt iløpet av helgen og alt annet som har skjedd (intervjuer, etc).

Det som også skjer er at jeg har flere konkurranser til dere, jeg har fått mer extensions fra mine sponsorer som jeg skal dele ut, extensions konkurransen tenker jeg og legge ut i dag. Jeg har også solkort jeg venter på, så då blir det også nye brun og blid konkurranser, så då blir dere fin og brun, det er jo vinter snart.

Alt som skjer på Norske talenter skal vi også filme, så videoen kommer ut iløpet av lørdagen. Det blir også en del annet som skjer, men det tar jeg når det kommer. Bare følg med, er veldig mye styr nå. Vi blogges.

BLOGGEN LEGGES NED (VIDEO) TAKK FOR MEG!

 • 31.10.2013 - 15:08

Det har vært en gøy periode, et fint år for bloggen min med utrolig høye lesertall opp gjennom dette året. Men når du er en blogger som meg er det alltid en del som skal gå imot meg.

Dette går selvfølgelig veldig hardt innpå meg. Hvordan tror du jeg har det når jeg får oppmot 500-1000 kommentarer på en et innlegg og mye av det er hat? jeg har et hjerte jeg også. Jeg føler at tiden er inne for å ligge ned bloggen. Jeg kan ikke engang gå på butikken uten at alle stirrer på meg, jeg kan heller ikke gå på byen uten at alle skal ta bilder med meg. Jeg blir gjenkjent uansett hvor jeg går, jeg har egentlig blitt vandt til dette, har jo blogget og vært en bergens kjendis i lengre tid. Men etter alt dette som har skjedd i det siste + all media dekningen og ansiktet mitt spredt overalt er det ikke noe lett for meg.

Når jeg leser drittkommentarer om meg på hundrevis av nettsider så tenker jeg, hvorfor? jeg fortjener ikke dette. Jeg er en veldig følsom person, jeg vil heller slette bloggen og gjemme meg, jeg vil at dere skal glemme meg. Jeg klarer ikke mer, det er nok. Vennligst se videoen under, så skjønner du at jeg mener dette. Nok er nok..

Tusen takk til alle som har følgt meg.

JEG ER NORGES SMARTESTE PERSON! 38,5 MILLIONER HITS!!

 • 29.10.2013 - 15:50Heisann og god ettermiddag alle sammen. Det har vært helt sinnsyke dager siden lørdagen når jeg skrev om giraff viruset her på bloggen. Så kjent som jeg var fra før så topper jeg hele driten igjen med så inn i helvette mangen hundre tusen lesere, hvem får det til? Rene Kleveland er svaret. Det jeg syns er litt morsomt er dere som mener jeg IKKE er smart, hvorfor er jeg ikke smart når jeg kommer på en sånn gjennnomført plan da? og når hele verden deler innlegget mitt og det går ut til 38.5 millioner mennesker, tro det eller ei. Ifølge flere nettsider blir jeg kalt for ting som dette: genius blogger from Norway, og det stemmer som bare faen. 

Ingen andre enn meg kommer opp med så gjennomførte innlegg. Når hele facebook hadde giraff bilder som profilbilder, hvorfor ble de iløpet av helgen, en etter en fjernet? fordi alle trodde på meg og det jeg skrev om "viruset". Jeg må også si at jeg kan mye om data, hallo? se hva jeg har skapt på nettet?. Jeg må jo også ta med at flere hundre nettsider har trykt opp bilder av meg og skrevet overskrifter som dette: This guy is smarter than you, eller: the legend behind the giraffe hoax, eller: Rene Kleveland, Norges største blogger. 

Det er mye man kan si om meg, men en ting skal alle være enig, jeg er så inn i helvette smart. Denne uken skjer det en god del, på lørdag stepper vi opp på Norske talenter kl 10 om morgenen, så det blir jo artig (fnis). Et par intervjuer blir jo det også,men det er jo bare kjekt. Ellers koser jeg meg virkelig nå, elsker livet mitt og kjendistilværelsen, og takker så klart for at alle elsker meg. Dere betyr mye for meg, og jeg må bare avslutte med at jeg har kjøpt for 5.000 kroner i klær i går kveld, cashing (legger ut shopping listen og bilder seinere), penger ikke noe problem liksom!. Ha en superfin tirsdag. Vi blogges

Jeg er et MONSTER i disse dagen! 

Jeg kom også over endå et blogginnlegg om meg tidligere. Dette innlegget var litt annerledes enn de andre, dette likte jeg! Sjekk hva Ronja Alexandra skriver om meg på bloggen sin under (fikk lov og dele). 10.000 tomler opp til deg! Her er bloggen hennes (trykk her)

Herlighet som mange av dere syter over innlegget Rene Kleveland skrev på bloggen sin om dette giraff viruset. Er det virkelig verdens undergang for noen av dere, eller? Tenkte jeg skulle si min mening om denne saken, for jeg er langt i fra den som setter meg på bakbena og blir dritforbanna på grunn av denne spøken. 

For det første så viser det seg at Rene er en ganske smart gutt med mye kunnskap om data og it. Det er langt i fra hvem som helst som kunne kommet opp med en spøk så bra som denne. Den er faktisk så bra gjennomført at 40602 stykker har valgt og dele innlegget med sine venner på Facebook. Det sier meg også noe om hvor bra gjennomført innlegget er når så mange i media norge faktisk må skrive på sine nettsider og nettaviser at innlegget er en spøk, at det faktisk ikke finnes noe giraff virus. På min venneliste på Facebook var det utrolig mange som hadde byttet om profilbildet til et giraffbildet, men så fort Rene sitt innlegget ble postet og spredd forsvann dem en etter en.Så, var dette en dårlig spøk? Langt i fra, den slo såpass an at Rene satt dagen etterpå med over 200.000 lesere. Jeg ville nok ikke tiltrukket meg lesere og oppmerksomhet på denne måten selv da jeg tror all den negative responsen hadde blitt litt i overkant for meg, men all cred til Rene for at han takler den stormen han nå opplever.

Jeg skal være helt ærlige med dere, da jeg først leste innlegget jeg trodde på det, nettopp fordi innlegget var så bra gjennomført. Men jeg har vært på Internett såpass lenge at jeg vet jeg skal sjekke opp sikre kilder før jeg blir panisk. Da jeg søkte opp og leitet etter flere kilder som kunne vise at giraffgåten egentlig er et virus fant jeg ingenting, og da skjønte jeg med en gang at dette var bare en spøk. For det hadde vel vært merkelig om det kun var Rene som satt med all denne informasjonen, og samtidig var den eneste som informerte om det? Jo, veldig, veldig merkelig.
Folk er rett og slett alt for naive og godtroende. Her tar vi ting for en god fisk med en gang å blir like gjerne panisk uten at vi i det hele tatt tenker tanken på å sjekke det nærmere opp. Jeg må nesten le litt, jeg! Kan se for meg at mange av dere blir litt furt og sint over at jeg skriver dette, men det er jo faktisk sant. Tenk litt over det, så skjønner dere.

Når dette er sagt så vil jeg verken si meg enig eller uenig når det kommer til spørsmålet om hvorvidt det var nødvendig av Rene å skrive dette innlegget eller ikke. For og være helt ærlig så bryr det meg veldig lite, både innlegget og intesjonene hans med innlegget. Jeg sliter liksom litt med å føle med alle som ble skremt og redd, for hadde dere hatt det som kalles nettvett hadde dere sluppet å bli helt paniske. En ting man alltid bør gjøre når man er på nett og leser noe som man føler seg truet eller truffet av er å gjøre research FØR man skaper panikk. Det var ikke Rene som skapte panikk, det var faktisk alle de andre som tok dette for en god fisk å spredde innlegget som ild i tørt gress!

Her kan du lese giraffinnlegget som har over 40.000 likes http://renekleveland.blogg.no/1382750304_har_du_skiftet_profil.html

Les også hvorfor gutter hater på meg som har 16.000 likes her http://renekleveland.blogg.no/1369432867_hvorfor_gutter_hater_.html

GIRAFFE PICTURES ON FACEBOOK WAS JUST A HOAX - IT'S NO VIRUS!!

 • 28.10.2013 - 01:02

I suck at english, and i know people from everywhere in this world shared my blog post, so please copy everything i write in this post and go to google translate.

Alle nettsider, både Norsk, Engelsk, Dansk,Tysk,Amerikansk, Alle delte innlegget.

Greit. På lørdag når jeg våknet så jeg hele Facebook var full av giraff bilder, jeg tenke bare hva faen som skjer?. Når jeg scrollet nedover Facebook feeden min så jeg bare at alle hadde det jævla dyret som profil bilde. Jeg tenkte dette må jeg stoppe, det er Facebook, du skal ha bilde av ansiktet ditt, ikke en giiraff, dette er jo ingen dyrehage?. Og selvom dere tror jeg må være den dummeste personen som noensinne har eksistert, så har jeg en litt annen tankegang enn dere. Jeg er en veldig smart fyr, mye smartere enn det de fleste er. Har dere hørt om markedsføring? der kan jeg alt.

Jeg fikk det som jeg ville, at alle fjernet sitt giraff bilde, det er jeg glad for. Endelig! giraff fri sone!. Og siden jeg lurte hele verden, skal jeg ikke lure dere 1 april, sverger.

La meg forklare deg dette, det finnes ikke virus i noen bilder på google. Hadde google hatt virus hadde ikke de ansatte hatt noen jobb der mer. Ingen kan ligge inn en virus kode med mindre det er en exe fil, sånn at du skal skjønne det så er det umulig. Det finnes ikke noen "hull" i google. Det er det dummeste jeg har hørt, om dette var skrevet av en annen blogger hadde jeg bare sagt, hva faen?. Dette viser bare hvor stort internett egentlig er, og ikke minst hvor mange man kan nå ut til, en helg verden på få strakser. På denne lille helgen har jeg hatt flere hundre tusen visninger og toppet listene,igjen. Hele verden har spredt innlegget og det er gått VIRAL på internett. men så er jo det store spørsmålet, er dette sant eller ikke? svaret er såklart nei.

Er det ikke rart at jeg som blogger var den eneste som satt med disse "faktaene"? hvorfor var jeg den eneste i hele verden som visste om dette? hvorfor hadde ikke google eller Facebook skrevet om  dette? om det var sant? hmm. Internett er magisk.

Dere ser på bildet under at man kan se passord og mailen? det er det letteste redigeringen du kan gjøre, du bare høyreklikker forsiden av en Facebook status og trykker inspiser element, så forandrer du teksten til hva du vil, smart? ja. Jeg syns det hele er veldig morsomt, ihvertfall når det ikke finnes noen sjiraff bilder på Facebook lengre, de fleste er forsvunnet, haha. Jeg beklager det, men jeg "trollet" dere. Jeg er et troll. I dag på søndag hadde over 150 nettsider skrevet om meg, nå er jeg verdens kjent. På flere amerikanske nettsider har de kopiert hele teksten på innlegget jeg skrev og brukt bilde av meg, nå husker alle meg, ikke bare i Norge men i hele verden. Blogging er gøyt.

Det er helt trygt at dere bruker sjiraff bilder som profilbilde på Facebook, hele den engelske teksten var oppdiktet. Ha en fin uke, alle sammen.

Her er litt av det som er blitt skrevet og gjort, ellers må dere bare google, det finnes nå tusenvis av artikkler om sjiraff viruset, og det hele startet Rene Kleveland fra Bergen, elsk eller hat meg. Det var jo såklart flere hundre kommentarer jeg ikke godkjente på blogginnlegget, slik at det skulle virke troværdig, jeg godtar alle sammen nå. Så dere kan stikke innom og sjekke.

Nummer 1, nummer 1, nummer 1...USTOPPELIG!Dansk sikkerhets selskap
America got fooled


And they got 8.000 likes, do you see how i fooled the whole world? how do i do it? i am Kleveland, that's why!.

Norwaaaay

Les hele her http://www.side2.no/aktuelt/article3702109.eceHele innlegget til 730.no kan du lese her http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=14299Gå til google og søk i vei. Kan si jeg lagde styr for en hel nasjon! Kommentar feltet er åpent for alle. Alle kommentarer blir godkjent!.

HAR DU SKIFTET PROFILBILDE TIL EN GIRAFF PÅ FACEBOOK? ALLE KAN SE PASSORDET DITT

 • 26.10.2013 - 14:09

Heisann alle sammen. Det går en melding rundt på Facebook nå som lyder følgende. 

Jeg har endret mitt profilbilde til en giraff. Jeg prøvde å svare på en gåte,men svarte feil. Får du riktig får du beholde ditt. Får du galt,må du bytte til giraff for de neste 3 dagene. SEND MELDING I INNBOKSEN. Her er gåten: 03.00,det ringer på døren og du våkner. Uventede gjester og det er foreldrene dine,de er der for frokost. Du har jordbær,syltetøy,honning,vin, brød og ost. Hva er det  første du åpner?

Problemet er bare en ting. Før denne meldingen begynte og florere på Facebook er det lagt inn hack i google sitt bilderegister når du søker på giraff / giraffe. Det er hackere som står bak som samler inn diverse informasjon. Når du går på google og søker etter giraff / giraffe og laster det opp til din Facebook, så får de som står bak denne hacken all info om din brukerprofil. Dette pga av de har lagt inn en "kode" i bilderegisteret til google når du søker på giraff / giraffe.

Passordet ditt er det de er ute etter. Bruker du samme passord på din hotmail bør du forandre passord der også. Det vil sikkert ta litt tid før akkurat du mister din bruker, men jeg ville skiftet tilbake til ditt andre profilbilde før du mister kontoen din. Og som overskriften sier, alle kan se ditt Facebook passord (se bildet over) om du bruker den nyeste nettleseren....

Her kan du lese på engelsk hvordan de gjør det (kopiert)..

A virus that exploits the recently discovered JPEG vulnerability has been discovered spreading over google's giraffe pictures.

"It's been done in the past, but with HTML code instead of the JPEG," said James Thompson, chief technical officer for SANS' Internet Storm Center, the organization's online-security research unit. "It is a virus, but it didn't spread very far. We've only had two reports of it."

The Facebook message goes like this: "I just changed my profile picture to a giraffe, but my answer was wrong" When you do it, Facebook automatically gives the hackers your user mail and password, malicious code embedded in the JPEG image gives the hackers everything they need, James said. 

The code also installs a back door that can give hackers remote control over the infected computer. Antivirus expert Fred Hypponen of F-Secure warned on Wednesday that the JPEG exploit can also damage your Iphone if you charge it with your computer. By default, antivirus software only scans for .exe files. And even if users change the settings on antivirus software, the JPEG file name extensions can be manipulated to avoid detection.

Microsoft and google are working on it now, oct 25. We recommend Facebook users: DO NOT change your profile picture to giraffes.

EDIT - IT WAS JUST A HOAX FROM ME (CLICK ON LINK)  http://renekleveland.blogg.no/1382917538_giraffe_pictures_on_f.html

MAIL FRA TV2 - NÅR SKAL JEG TA OVER NORGE - NORSKE TALENTER

 • 25.10.2013 - 16:48


God dagen alle sammen. Jeg har en god del ting på gang nå. Og det er bare til og glede seg. Jeg kan garantere dere liv, ingen tvil om det. Det jeg kan fortelle nå er at jeg skal være med på norske talenter på tv2. Etter mye frem og tilbake har jeg sagt ja til dette. Med på dette har jeg min fetter. Kan love dere et helvettes liv på Tv. Gled deg!. Jeg har selvfølgelig med meg noen som filmer alt sammen for meg, holder dere oppdatert. Under er første mailen jeg fikk for en stund siden.

Hei hei, Rene!

Vi i Monster Entertainment er nå allerede i full gang med å gjøre forberedelser til den neste sesongen med Norske Talenter for TV 2. Det er i den forbindelse at jeg tar kontakt med deg. Vi er nå i gang med å lete etter folk med talent som vil vise seg frem på en scene. Alt er lov. Jeg ser på bloggen din at du rapper og lager egne tekster.

Kunne du tenke deg å fremføre låtene dine foran en fullsatt publikum og et dommerpanel? Vi kommer en tur til Bergen 1. - 2. November for å møte vestlandske, talentfulle mennesker, så da kunne du vist oss litt av hva du kan og tatt en liten prat. (I første omgang uten publikum og dommere. :) )

Om du ikke kjenner til konseptet med Norske Talenter så er det kort fortalt et TV-program hvor talentfulle mennesker fra alle kriker og kroker av Norge kan vise frem sitt talent til et publikum og et dommerpanel. Programmet har etablert seg etter fem vellykkete sesonger som et av TV 2s hjertebarn og storsatsninger.  

Det er en ypperlig anledning også for deg å promotere deg på. (I tillegg er det jo en heftig pengepremie på 500 000 kr om man skulle gå til topps.) Det har jo på et tidligere tidspunkt vært en rapper, Sirius, som tok førsteplassen.  Håper å høre fra deg. Om det er noe du lurer på, så ikke nøl med å slå på tråden eller send av gårde en mail. :)

Mvh

Alexander Holland Jensen

Regi / Casting

Monster Entertainment

ER BARNET DITT OVERVEKTIG? DU HAR DEG SELV Å TAKKE

 • 24.10.2013 - 00:10


Nesten hvert femte skolebarn i Norge er overvektig. Skal du hjelpe barnet ditt, er det maten du forer det med som må endres. Et barn skal ikke på diett eller slankes, som mange faktisk tror er normalt. Antallet overvektige norske barn stiger, når du leser dette innlegget sitter det flere barn våken og propper i seg mat med mye fett. Jo tidligere barnet sliter med overvekt, jo større er sjansen for at problemet vil bli verre med tiden, plutselig er barnet så stort at lekeplassen på skolen ikke er så gøyt, men kantinen blir en hengeplass.

Mange mener at barnet bare har valpefett, så hva betyr vel en big mac på mcdonalds et par ganger i uken?. Det du skal tenke på er at ikke alle barn vokser det "valpefettet" fra seg. Om du ser litt fett burde du tenke for deg selv, holy fuck dette må ikke forsette. Når du fortsetter og gi ungen din mer og mer usunn mat, jo mer og mer vokser det. Det er når barnet er under 5 år du bør tenke over hva du gir det. Om barnet ditt er overvektig som 10 åring er det 80% sjanse for at det blir overvektig som voksen, no shit!.

Dere som foreldre burde ta dette på alvor, selvom dere vil ha sex og barnet ikke vil sove, så hjelper det ikke og gi de en stor sjokolade plate og en cola for at de skal stikke inn på rommet for å spille tv spill. Om du viser barnet ditt hva som er bra tidligst mulig, er det en god begynnelse. Om barnet ditt går i skapene dine på kjøkkenet og stjeler chips og snop skal du ikke stå og smile, du skal ta ifra de det de har i hendene og si "nå gir du faen" slik at de lærer forskjellen på rett og galt. Om du som mor er overvektig den dag i dag så er du nok enig i det jeg skriver her, du ser jo hvordan du er blitt, ikke sant?. Om du vil at barnet ditt skal gå i samme felle som du gikk i er du bare ondskapsfull.

Når du går på butikken skal du ikke la ungen din komme løpende gjennom butikken med armene full i bacon osv, se mamma, dette må vi kjøpe. Det du tar oppi handlekurven betyr på en måte fremtiden for barnet ditt. Du kan se på det slik at hver gang du går på butikken så bestemmer du fremtiden til ditt barn, skal jeg la det være friskt og sundt? eller skal jeg la det blir stort og overvektig?. Middagen du lager bør også bestå av noe som ikke bare består av fett, hver eneste dag.

Asian Fat Kid : Mamma?, Bacon!!!! Ellers Knuser Jeg Rommet Mitt....... - by Anonymous

Det er mange som skylder på gener osv, det har jeg skrevet om før her på bloggen (her) og (her) . Men om du lar barnet ditt først gå opp i vekt vil det ikke gå ned igjen, som tv spill kan man si, er man kommet langt vil man ikke tilbake til start igjen, vil man?. Det er hardt og vanskelig, så foreldre burde tenke litt lengre. Når barnet ditt blir voksen kan det få masse sykdommer, jeg snakker ikke da om kjønnsykdommer, for det er liten sjanse for at noen faktisk har sex med overvektige, men overvekts-sykdommer. Det er mye mobbing i dagens samfunn og det er også pga overvekt, noe som er din feil, du som foreldre som har fått ungen din opp i den vekten. Barnet ditt kan fort bli forelsket, ikke i en jente men i maten, og følelser og mat passer ikke akkurat sammen, det er jo derfor de blir overvektig. 

Om barnet ditt er flink til noe, ikke belønn det med snop og brus, belønn det med ord og glede. Er det riktig av deg at hver gang barnet ditt klarer noe så skal du fore det med godteri? virkelig? skam deg. Du sier sikkert til deg selv "wow, dette hjelper, jeg må jo bare fortsette". Dette er feil tankegang. Om barnet ditt er veldig ungt så vet det ikke forskjell på en dritt, så då trenger du ikke la det få en vane for snop og mat som er usundt.

Fysisk aktivitet er også viktig for barnet ditt, da snakker jeg ikke om at du lar han spille online spill med venner. Fysisk aktivitet er noe som foregår utenfor dine fire vegger. Om barnet ditt bare sitter og gamer 24/7 skal du nok se han blir tjukk og rund, og før du vet ordet av det er han så stor at du må få hjelpepleiere hjem på døren, daglig. Jeg er på ingen måte frekk i dette innlegget, jeg skriver bare fakta. Men pass bare på at du gir barnet skikkelig mat, ikke la det spise hele tiden selvom kjøleskapet er fylt opp med mat. Eneste grunnen jeg kommer på for at dere vil fore opp barnet til at det blir overvektig må være at då kan ingen kidnappe det (det er jo så tungt) , bare tuller. Men husk det du har lest nå, vær bestemt.

Jeg skulle selv ønske jeg ikke spiste så mye snop når jeg var liten, jeg ble litt tjukk og god jeg også. Men det spiller ingen rolle den dag i dag, legger aldri på meg og er fantastisk flott den dag i dag. Om du vil gjøre en fin ting for ditt barn bør du ta kontroll allerede i dag, chips og usunn mat + godteri er fy fy.

Takk for at du leste, jeg vet du er en god mor. 

10 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR DRIKKE ALKOHOL

 • 23.10.2013 - 18:57

God dagen snuppiser. Det er helg. Er det en ting som kan forandre deg som person er det nemlig alkohol. Jeg kom over et innlegg på en nettside hvor de skriver 5 grunner til og drikke te. Jeg tenkte bare herregud så latterlig, vi drikker vel te fordi man ikke har noe bedre og ta oss til. Men jeg skal nå gi deg 10 grunner til hvorfor du bør drikke alkohol.

Selv om det er mange som ikke rører alkohol, frem til du faktisk har lest dette innlegget. Dette vil nok forandre ditt syn på alkohol, det kan jeg nesten vedde på. Det du først bør huske er at du kan dø av alkohol, om du drikker hver eneste dag, det oppfordrer jeg deg ikke til. Du skal heller aldri kjøre bil eller andre kjøretøy når du drikker..


Her er 10 grunner til hvorfor du bør drikke alkohol.

#1 Om du har angst og sliter med depresjoner bør du drikke alkohol, det hjelper ikke i lengden men der og då vil du ikke ha verken angst eller depresjoner. Om du vil bli kvitt angsten og dine depresjoner bør du drikke hver eneste dag, då vil dette hjelpe deg 100%. Men vær også forsiktig så du ikke får alkohol forgiftning.

#2 Om du føler at ingen liker deg eller noe bør du også drikke alkohol, alle kan få seg venner på fylla. Jo mer du drikker jo mer venn er du med alle sammen, samme er de med deg. Dette gjør at du kan føre samtaler uten problemer. Du kan få deg nye venner, ikke som du gjerne har for livet, men for kvelden.

#3 Om du føler deg stygg utseende messig spiller ingen rolle. Når du drikker alkohol blir alle rundt deg verdens deiligste, ihvertfall hos de fleste (ikke hos meg, jeg har full kontroll). Så om du sliter med dårlig selvtillitt bør du drikke mye alkohol og ta deg turen ut på byen. Her vil du uansett finne noen du gjerne ikke hadde hatt sjans på i hverdagen.

#4 Om du kjeder deg som faen bør du drikke alkohol, då blir alt så mye kjekkere og alt rundt deg er morsomt.

#5 Om du føler du hater noen helt jævlig og ikke vil tenke på den personen, drikke alkohol så forsvinner tankene og hatet du har ovenfor den personen. .#6 Du kan føle deg usynlig om du drikker nok sprit, dette har jeg sett flere ganger. Hvorfor det er sånn er vel pga kroppen din får en demon inni seg og den prøver og gå ut av kroppen, noen som ikke går før dagen derpå.

#7 Om du drikker alkohol har du større sjans for at du kan få hoppe til sengs med noen iløpet av kvelden. Ja du leste riktig, om du har lyst på sex kan du drikke deg full og håpe den du vil bange gjør det samme. Snakk sammen og vær like fucked up så skal du se du ligger på soverommet iløpet av kvelden med slapp boner. Did you know at 75% av oss har sex når man drikker alkohol?.Men husk også på at mellom 20 og 30% av menn ikke får den opp også!.#8 Alkohol gjør deg smartere.Om du drikker en normal mengde med alkohol kan det faktisk gjøre deg smartere som person. Om du drikker for mye derimot kan du ødelegge hjernen din, så pass på hvor mye du faktisk får i deg av alkohol. Jeg drikker ikke så mye, men i helgene, når jeg drikker, drikker jeg mye. Dere ser jo hvor smart jeg er.

#9 Alkohol gjør deg slankere, men ikke sprit. Det er øl som gjør deg slankere, og trodde du at man får øl mage av dette tar du feil. Det hjelper ikke at du bare drikker litt øl, men mye øl et par ganger i uken gjør deg faktisk tynnere. Vin gjør deg også slankere. Dette kan du google om du skulle være i tvil. Om man drikker nok alkohol trenger man ikke trene heller. Så mye kalorier inneholder alkoholen du drikker. .


Husk at disse tallene er om du trener i 60 minutter..

#10 Som du sikkert allerede vet fra før er alkohol godt for hjertet ditt. Det vil da si øl, ikke bare er det godt for hjertet men i tillegg bidrar ølforbruket til å redusere muligheten for blodpropp i hjertet, nakken eller hjernen, ifølge en undersøkelse fra Harvard School of Public Health.

Så neste gang du spør en venn eller vennine om dere skal drikke og han eller hun svarer "gi meg en god grunn?" send de bare linken til dette innlegget så slipper du å forklare, bare hyggelig...

Bonus tips: Det er ALLTID dagen derpå man ikke alltid husker alt som skjedde dagen før. Og hva spiller vel egentlig noen rolle om man er dummere dagen etterpå? er det lørdagen du var på byen så spiller det ingen rolle om du er dum på en søndag, ukens kjedeligste dag, EVER!!!

Om du fryser og ikke kommer deg hjem eller videre fra byen bør du drikke alkohol, alkoholen gjør kroppen din varm slik at du ikke kjenner kulden. Selvom dette kan være farlig pga dette kun er noe kroppen din tror (du fryser egentlig) så er det en løsning om du må vente på taxi...

Og slik ser det ut når forskjellige mennesketyper drikker alkohol å byen:)..

SLIK DANSER SOSSER, RAPPERE, DEPRESSIVE,OVERVEKTIGE OG KÅTE KVINNER PÅ BYEN (VIDEO)

 • 23.10.2013 - 14:55

(Mitt eget bilde, tatt i Alanya)

Du har sikkert sett det når du er på byen selv, så mangen mennesketyper, så mangen forskjellige personligheter, noen er bedre enn andre til å danse. Noen driter i hvordan de ser ut når de danser, noen er overvektig og sitter kun med mobilen når de er ute. Det er virkelig mye rart man ser når man er ute på byen, det er det ingen tvil om.

Noen går med hip hop klær på byen, de liker 50 og Eminem, Dr dre og T.I, mens andre liker house og litt mer heavy shit. Når folk blir fulle tar noen mer av enn det andre gjør, men en ting er sikkert, alle danser på hver sin måte, og ikke alle bryr seg...ta en titt på videoen under og se om du kjenner deg igjen....Swag#the#fuck#out  

 

HAR DETTE SKJEDD MED DEG FØR? DET SKULLE JO IKKE VÆRT MULIG? HAR DU ALZHEIMERS?

 • 22.10.2013 - 20:19Er det en ting jeg aldri har skjønt er det når noen adder meg, jeg godtar og så spør de "hvem er du?". Altså hva faen er greien då? var jo ikke jeg som addet deg? har aldri skjønt greien med folk som skriver sånt rett etter de faktisk har addet noen. Jeg hadde vært flau og slettet profilen min om jeg hadde spurt noen om det samme, om JEG addet deg. 

Hvorfor gjør folk dette? fordi jeg vet det er mangen som gjør dette. Kan du ikke bare si noe annet som heisann? takk for at du godtok eller noe?. Du skriver aldri en melding til noen om du er den som har addet noen, for å så spørre om hvem de er? tilbakestående er det du er. Jeg sletter personer fort når noen spør meg om det spørsmålet, fordi jeg gidder ikke være venner med noen som mener de ikke kjenner meg når DU addet meg. Når jeg adder noen går ikke jeg og skriver, hei hvem er du? kjenner jeg deg? det er bare fucked up!.. Har dette skjedd med deg før?!.

ER DETTE DEG? HUN STØNNET SOM EN DIVA, MENS VI PUL*E TIL LÅTER AV JUSTIN BIEBER (VIDEO)

 • 22.10.2013 - 12:53

Heisann alle sukkersøte snuppiser. For en liten stund tilbake lagde jo meg og en som heter Kenny Sundt en låt som vi kalte for "Everytime We Fuck", en remix av Everytime we touch av selveste Cascada. Men så skitten i språkbruket som vi begge to er så ble låten ekstra frekk kan man si. Denne videoen er ikke noe big deal, det er bare one take (fra i går kveld). Det tok meg 5 minutter og lage videoen. Hele låten finner du (Her). 

Jeg kan godt si det her og nå, og det er det at det skjer et par spennende ting fremover, det blir en spennende tid. Dessuten blir årets julelåt av meg og Kenny spilt inn på onsdag, og en skikkelig musikkvideo vil bli filmet og redigert av Preben (wergeland). Musikkvideoen til vår julelåt vil komme ut i begynnelsen av desember måned, slik at du kan komme i julestemning. Ellers må dere alle ha en fin dag videre, så blogges vi seinere. 

ALLE JENTER ER MODELLER, SE HER

 • 22.10.2013 - 00:03

Er det en ting dere jenter ikke burde klage på så er det utseende deres. Selvom du faktisk ikke ser så fin ut (om du mener det) så er du egentlig en modell, alle er det. Det eneste som skal til er sminke, sminke kan gjøre deg fra mislykket til begavet på få strakser. Sminke gjør det samme som slanking gjør mot overvektige, underverker.

Det har seg sånn at skjønnhet kan alle ha, ved hjelp av litt sminke men det er innsiden som teller, eller hva?.

Før og etter bilder.


ENCHANTRESS, INGEN OVER, INGEN VED SIDEN, 24 BABES TAR OVER BERGEN I RUSSETIDEN

 • 21.10.2013 - 13:02

Ja selvom vi kanskje nærmer oss juletider er forberedningene allerede igang når det gjelder Russ 2014. Enchantress er navnet du bør se opp for, de består av 24 gudinner fra Bergen, ingen over ingen ved siden. Når det kommer til Russen er det mye kjedelig drit der ute, da mener jeg alt som hører til, konsept osv.

Hør låten deres under, skru det opp og følg med til neste år. 

Men Enchantress er ikke som alle andre, her er det snakk om 24 jenter og alle er deilig, hvor ofte skjer det? nettopp, denne gjengen er ikke som alle andre. De har dessuten laget en Russelåt det faktisk går ann og høre på, en som BANGER som bare faen ut av dine høytalere. Det er egentlig ikke noe vits at du er Russ i år, det eneste du kommer til og høre i hele 2014 er nettopp denne jentegjengen. 

De har også en Facebook side hvor de legger ut masse party bilder og ikke minst videoer. Disse jentene kødder ikke et sekund, så sjekk ut siden deres (HER)

WTF? VILLE DU BRUKT 5 ÅR AV LIVET DITT OG 600.00 KR PÅ Å FÅ ANSIKTET TIL JUSTIN BIEBER?

 • 20.10.2013 - 23:11Du mener du sikkert er verdens største fan av Justin bieber, ingen er større belieber enn deg, tror du. Du trodde sikkert at det bare er ung piker som ser opp til idolet sitt, men der tar du kraftig feil. Møt Toby sheldon, en 33 år gammel mann fra England har brukt hele 600.000 kroner og 5 hele år av livet sitt på og se ut som sitt største idol, nemlig Justin bieber.

Spør du meg har han ikke bare failet totalt men han selv er ganske fornøyd med resultatet, om han er blind eller ikke vet jeg ikke. 

Han har tatt flere operasjoner og en av de er "smile surgery" slik at han skal få smilet til Justin. Syns du de ligner?Han er kjempe fornøyd med resultatet selv og han sier at alle hans venner kaller han bare for Bieber. 33 åringen Toby har brukt 100.000 kroner på hårtransplantasjoner for å få samme øyenbryn og hår som Justin. Han har også operert øyenlokkene, tatt en del Botox i pannen og Restylane i kinnene sine, han planlegger nå å gjøre nesen sin litt mindre og kjeven litt smalere. Dette gjør jeg for og se ut som Justin bieber.

I 2008 fikk Toby øynene opp for Justin, på den tiden han slo igjennom med musikken. 33 åringen hadde akkurat flyttet til Los Angeles for og bli låtskriver, noe han den dag i dag prøver å lykkes i. Hver gang jeg så ansiktet hans på bilder tenkte jeg bare at jeg måtte bli som han.  

Han måtte henvende seg til åtte kirurger før han endelig fant en i Beverly Hills som var villig til å få ham til å ligne mest mulig på Justin Bieber. Toby selv bryr seg ikke om musikken til Justin bieber, det er utseende som falt i smak.Jeg hører ikke på musikken eller hyller ham som kjendis. Det er ansiktet hans som er så perfekt. Hver forandring jeg har gjort, har vært modellert etter han.

Nei, alt jeg kan si er: NAILED IT!.

TWERK BEDRE ENN MEG, FÅ 5.000 KR (VIDEO)

 • 20.10.2013 - 16:50

Nå du skal twerke, danse seksuelt er det viktig at du bruker hele kroppen din, ikke bare litt av den. Hvorfor skal du lage en danse video men bare gjøre noe halv ferdig? skal du lage deg en twerke video skal du bruke hele kroppen inkludert rumpen skal ristes løs. Ikke vær redd for at du tar for hardt i, det blir det bare resultater av uansett. Gå all inn når du først setter igang, og trenger du inspirasjon denne lørdagen kan du værsegod trykke på play knappen og nyte øyeblikket. Dette er forresten minner for livet og sekunder du aldri får igjen, men så er jo det verdt det <3. 

TWERK BEDRE OG FÅ 5.000 KR

DETTE BETYR DET NÅR EN JENTER SIER DISSE ORDENE TIL DEG!

 • 20.10.2013 - 16:49

Heisann alle snuppiser. Er det noe med jenter så er det at de er veldig smart, endå smartere enn menn (ikke bare meg) men alle menn. Det er flere ganger jeg har blitt helt sånn, WOW, hvordan får hun det til? men de er veldig smart selvom du ikke alltid ser det. Du har sikkert gjort noe dumt en eller annen gang? men ikke før flere timer eller dager seinere får du svi for det? nettopp fordi jenter tenker lengre enn vi menn gjør. Jeg har en liten liste over ting du må huske på, når jenten din sier disse ordene betyr det ikke alltid det du tror. Jeg har selv lært av mine feil, men når man har lært er det kjekt og dele det videre med andre.ACACIA BADETØYS REKLAME - ASS ASS (VIDEO)

 • 20.10.2013 - 16:48

My god, sweet jesus. Selvom det ikke akkurat er noe sommer ute nå er det jo varme andre steder i verden. Om du ikke får en sommerfølelse av og se denne videoen så er du ikke et menneske. Dette er en reklame film for badetøys merket acacia. Helvette kunne det ikke bare vært sommer igjen, hater vinter.

Ihvertfall, sjekk ut videoen under, skulle lett tatt vekk sanden på stumpen, tehe, jeg er så tullete.

HVORDAN KAN MAN GÅ FRA OG VÆRE TAPER TIL NORGES KJEKKESTE MANN? LOVE YOU ALL

 • 20.10.2013 - 16:47

Heisann alle sammen. Er det et spørsmål jeg stiller meg selv hver eneste gang jeg ser igjennom bilder fra et par år tilbake er det dette, hvordan gikk jeg fra og være en sånn rar fyr med stygge klær og hårfrisyre, til og bli Norges kjekkeste mann?. Det har seg sånn at svaret ligger ikke bare i at man forandrer seg med tiden, det er mye mer bak dette mannfolket her, som bærer navnet Rene Kleveland. Hver dag har ikke alltid vært en lek skjønner dere. Før brydde jeg meg ikke hvordan jeg så ut, jeg gikk i joggebukser og jeg brydde meg fint lite hvordan jeg så ut på håret.

Men så kom det en tid, før var jeg bare kjedelig i klesstilen og ikke minst hvordan jeg så ut fikk meg til og tenke, hva faen holder jeg på med?. Så kom jeg over en serie som heter Jersey shore, jeg elsket det programmet. Jeg ville bli som de, jeg ville leve som de. Pauly D var favoritten, noe med den mannen fikk meg til og tenke, tenk om det var meg?. Jeg kastet vekk joggebuksene, hettegensre, capser og alt annet, nok var nok tenkte jeg. Jeg begynte og gå over til dogneri bukser og finere klær, jeg var fornøyd så langt. Jeg ville ikke ha kort hår lengre, jeg ville forandre den også. Jeg sparte ut litt hår slik at jeg kunne få samme frisyre som Pauly D i Jersey shore, i loved it. 

Men så måtte jeg bli brunere. Jeg får lett brunfarge når jeg er ute i solen om sommeren så det er egentlig ikke noe problem. Jeg begynte og ta solarium, mye sol med tanke på at brun og blid sponser meg. Jeg er avhengig av solarium den dag i dag, mens dere som er kristen må ha bordbønn før maten må jeg ta sol før jeg hooker opp chicks, jenter elsker det. Jeg følte meg mer og mer sexy for hver dag som gikk, og jeg elsket min nye look den dag i dag. Jeg lagde så denne bloggen og det begynte og fly jenter overalt rundt meg, uansett hvor jeg gikk. Den dag i dag er jeg avhengig av et par ting. 

Jeg må alltid ha en kam liggende, hver eneste dag som jeg bruker til håret. En kam for meg er et must, akkurat som mac er for rosabloggere. Jeg må også passe på at jeg har got2be hårgele. Jeg trimmer også håret mitt (sidene) med jevle mellomrom hver uke. På toppen passer jeg på at det ikke skal bli for høyt. Underlivet mitt har jeg ikke hår, det er ut. Så du kan gjerne si jeg er en perfeksonist blitt når det kommer til utseende og hvilke klær jeg går med. Men så har jo det gjort meg til den jeg er i dag, Norges kjekkeste mann. Om du tenker inni deg eller mener at jeg ikke er det så lyger du. Det er ingenting og si på meg og mitt utseende, det er det bare til og innrømme.Jeg er takknemlig og takker alle som har stemt meg frem til dette. Elsker dere alle sammen.

Tusen takk til alle som har stemt meg frem, atter en gang. Dere er nydelige alle sammen. Kiss Kiss til alle som ønsker det. Selvom dere kanskje ikke ser det så betyr hver enkelt av dere mye for meg. Uten dere hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Unike sjeler...

SÅ LETT FINNER DU UT OM EN PROFIL ELLER BILDE PÅ INTERNETT ER FAKE!! STEG FOR STEG UNDER

 • 18.10.2013 - 20:10

God kveld alle sammen. Jeg tenkte og vise dere hvordan man finner ut om en profil på Facebook, Twitter osv er fake eller ikke. Folk spør meg alltid, Rene? er denne profilen fake, er dette bildet en annen person enn det hun eller han utgir seg for?. Dette er en av måtene du lett finner ut om et bilde kommer fra noen andre enn den du tror. Hvordan kan jeg vite hvem som er fake eller ikke? det skal faktisk ikke så mye til.

Så jeg håper at alle som leser dette innlegget bruker denne metoden. Nå kan dere også buste folk på samme måte som jeg gjør, det er jævlig gøyt!. Når du søker med denne metoden jeg viser dere under får du opp hvor bildet egentlig kommer fra.

La oss si om noen cropper ut ansiktet sitt i et bilde og laster det opp på en nettside. Denne personen skriver gjerne "dette er meg". Uansett, om du skulle tvile på et bilde eller en profil gjør du som du ser under.

Steg for steg, enkelt og greit.Nå vet du det også. Om du lurer på om noen bruker fake bilder eller har fake profiler på sosiale medier så bruker du denne metoden, funker hver eneste gang. Og når du buster noen på dette så fjerner de enten profilen eller blokkerer deg pga de er flau for livet.

Ha en fin fredag alle sammen.

 

Bruk denne metoden du også. Det er 2 andre muligheter du kan gjøre (tar de seinere etter helgen).

JENTER = NEI TAKK, ÅÅ? ER DU RIK? OK!! GOLD DIGGERE! (VIDEO)

 • 17.10.2013 - 00:36

Jeg sier ikke alle jenter er slik, men 99% av de. Her er et godt eksempel på at jenter er gold diggere. Vitaly som lager pranks på youtube spør om en jente vil spise middag med han, helt random. Hun sier nei helt til han går inn i sin....se videoen under. Skulle ikke vært mulig? LOL!.Det er et par ting jenter er ute etter. Gutter som har masse penger slik at de kan få alt de trenger, og jenter som vil være rundt kjent folk, starstrucked hoes. Hvorfor tror du at det finnes jenter der de finner seg menn på 70, mens de selv bare er 18 år og nettopp blitt myndig? du kan ihvertfall ikke kalle det ekte kjærlighet. Les innlegget jeg skrev om hvorfor har fine kvinner stygge typer (HER)

Nei det skal ikke være så lett. Men penger styrer verden, bare se på strandkaien!.. Hvorfor er det egentlig sånn? jo fordi jenter elsker penger uten og måtte gjøre en dritt. Jeg vet om en del hoes som har funnet sin "kjærlighet", jeg tok kjærlighet i parantes pga de er ute etter pengene, duuuh!.. Bare synd alle menn går i den fellen og tror de er så deilig og sexy, men på innsiden av en jente er det money money on their fucking mind.

10 pakker Viagra gies bort. Mannen min får den ikke opp

 • 16.10.2013 - 22:47

Igjen har jeg funnet rare Finn annonser jeg må dele med dere. Fra før har folk gitt vekk dildosamlingen sin pga husleien måtte betales. Nå er det en kvinne som gir bort Viagraen sin pga mannen ikke lengre får den opp. Nei vet du hva? det er en spennende verden vi lever i. Håper hun virkelig får gitt alle pakkene vekk, eller at hun kanskje bytter ut mannen sin?....fordi Viagra skal jo hjelpe? så at hun gir vekk 10 pakker ville jo vært dumt?..

Sjekk ut verre annonser her http://renekleveland.blogg.no/1387165344_10_fucked_up_finnno_a.html

BLIR DU MOBBET? VIDEOBLOGG

 • 15.10.2013 - 15:53

Først og fremst må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget på over 2 dager, det er egentlig krise for min del. Desverre så har pc'en hatt klamydia, altså et virus som heldigvis gikk vekk til slutt. Det jeg kan begynne med i dag er mobbere som mobber. Hvorfor gidder dere egentlig og la en som mobber fortsette med dette, slik at hverdagen din og ikke minst livet ditt skal være kjipt?. Skjønner bare ikke hvorfor dere ikke tar igjen, uansett hva du måtte si så er det en bra ting og gjøre.

Hvorfor skal ditt liv gå til helvette pga en eller annen taper ikke har noe bedre og gjøre på enn og lage kvalme for deg?. Hadde jeg vært deg ville jeg rett og slett tatt igjen, uansett hvilken situasjon du er i. Som vi alle vet så eksisterer mobbere pga de vil føle seg bedre, de sliter med mye men lar det gå utover nettopp deg. Når de slenger drit tror de at de er så mye bedre enn alle andre.Du kan gjerne være smell vakker, mens mobberen som mobber deg ser ut som et udyr, rett og slett (nei, jeg mobbet ikke der, men du skjønner hva jeg mener). 

Det som ikke en mobber tenker på er at en dag smeller det tilbake på de. Det er karma. Jeg har skrevet et par store innlegg fra før om mobbing på denne bloggen, men det som er greien med dette innlegget er at du ikke skal sitte deg ned for å grine, men ta igjen og vise at ingen kødder med deg. Hvorfor skal du oppleve et helvette på jord, når det er mobberen som egentlig burde hatt det jævlig?. Sjekk ut videobloggen min under!!

BRUK AV NISSELUER ER FORBUDT PÅ JULEAVSLUTNINGER I 2013

 • 11.10.2013 - 01:15


Det var i 2011 ved Øren skole i Drammen det hele startet. Elever i 5 klasse fikk streng beskjed om å ta nisseluene av. Selv om byen vår er flerkulturell, betyr det ikke at vi skal omdefinere felleskapstradisjoner vi har hatt i generasjoner. Det burde være mulig å markere julen, som en viktig begivenhet for både kristne og alle andre? synes nå jeg. I år (2013) er det blitt tatt opp igjen i media, flere skoler blir igjen nektet bruk av nisseluen, noe som er helt på trynet. Julefeiring er en normal tradisjon for barna. Endringene i hvordan skoler og barnehager markerer høytider ble innført da Kunnskapsdepartementet forandret barnehagelovens formålsparagraf i 2008. Den endelige lovendringen ble vedtatt 1. august 2010. Julearven er en del av vår positive kulturarv. Den oppvoksende generasjon må læres opp til å være stolt av den uavhengig av religion og bakgrunn.

Vi innfører forbud mot nisseluen fordi vi må ta hensyn til alle med en annen kultur og tro. Julen har ikke noe med nisseluen og gjøre, det sier seg selv. Julen handler om fellesskap, god mat og drikke og jesus. For at vi ikke skal gjøre noen lei seg i desember måned er det et forbud mot nisseluen som blir det beste, ikke bare for skoler, men også for foreldre som sparer penger på dette.

I Norge har skolene hatt Juleavslutning siden staten Norge ble skapt som demokratisk fri stat i 1905.   Da hadde vi til og med statsreligion som i dag er så utvannet at den nesten ikke er synlig.  Dermed hadde vi og tradisjoner for juleavslutninger i kirken og juleavslutning på skolen som minnet om Juletrefest.  Det hørte vi ble avlyst i fjor en rekke steder, av hensyn til våre nye landsmenn.

Vi vil ikke ha barn som går med nisseluer på skolen, dette er det samme som vi ikke tillater lue eller caps inni klasserommet. Om nisseluen er så viktig kan de fint ta den på seg når skolen er ferdig.Vi lager ikke en stor sak av dette, vi er bare bestemte, sier Gudrunn ribbevik til julekomiteen. Vi har fått en del klager fra foreldre etter dette skjedde for første gang i 2011 ved Øren skole. Vi kan ikke gjøre noe mer med denne saken, julen varer ikke så lenge og det er snakk om en dag i desember de ikke får gått med nisselue.

ER DU UTRO? NÅ KOMMER LOVEN SOM SKAL FORHINDRE UTROSKAP

 • 10.10.2013 - 18:57God dagen alle kjære lesere. Er du i et forhold der utroskap er en del av forholdet, eller kanskje du har vært utro en gang eller to?, da bør du lese videre. Det koster deg langt mer enn bare forholdet om du fra i dag av har tenkt og være utro. Utro menn må fra nå av være forberedt på en klekkelig bot på oppmot 20.000 kroner, dersom kvinnen har beviser nok som sier at han har eller er utro. Hvem som får pengene? det er kvinnen som blir bedratt av sin utro kjæreste.

Menn mest utro..

 

Menn er kanskje litt lei den samme vaginaen dag ut og dag inn, men det blir det nå slutt på, ihvertfall om man virkelig ikke vil ut med en stor sum og eventuelt et tapt forhold. Det har seg sånn at kvinner kan være noen skikkelige luringer når det kommer til den store kjærligheten, mens de er fornøyd med den samme penisen hver gang de har samleie, er det menn som i en ny undersøkelse vil variere litt på hvordan vaginaen ser ut. Mens noen menn vil ha dype trange hull, er det andre som vil gå for litt bollete, dette fører da til at de er utro. Det var i 2012 hele 69% av totalt 2000 personer som var utro, ifølge en undersøkelse gjort at dating nettsidene match.com og utro nettsiden victoria milan, 59% av disse 69% var menn, bare 10% var kvinner.

Hvordan kan du gå frem for å finne ut om din kjære er utro? du følger med om det er noe annerledes som skjer i forholdet. Om han plutselig virker merkelig har han nok et ligg på si, gjerne flere om han virker veldig merkerlig. Om du har beviser nok kan du gjerne bruke videokamera eller ta bilder av hendelsene når han går bak ryggen din. Når du har beviser nok kan du sende videoklippet til utroskap@dating.com, du vil få tilsendt en utbetaling i posten så snart du har gitt de navn og adresse (du får tilsendt info i første mail). Det kommer også en serie på tv etter jul hvor nettopp dine innsendte videoklipp kan bli brukt i realityserien, så vær kreativ.

Det som skjer om du ikke betaler er det samme som med andre bøter, fengsel i 14 dager.Er det noe jeg virkelig hater og ser ned på er det folk som er utro, tapere som i seinere tid angrer bittert på at de tok feile valg, før du sitter seg på kne og ber om at du tar fitten eller pikken deres tilbake igjen. Heldigvis har jeg ikke blitt utsatt for noe slikt, har heller ikke vært utro. Men denne loven vil nok skremme de fleste, med mindre de vil ha sin kvinne flirende opp i ansiktet når du må betale hun 20.000 kroner.

Hele saken kan du lese på nettet, så lykke til om du vil være utro nå!.

MILEY CYRUS I PORNOFILM? JA, FOR EN MILLION DOLLAR!!!!

 • 10.10.2013 - 18:57

Det er ingen tvil om at Miley Cyrus er en kvinne som gir en faen i alt og alle. Men det so nå har skjedd er at hun har fått et tilbud fra gamelink (nettbutikk som selger "voksenfilmer"). De har gitt hun brevet du ser under, hvor de tilbyr hun 1 million dollar for å stille seg bak kamera og lage en liten scene. Spør du meg kan hun like godt gjøre det, så kommer den tungen hennes til noe nytte, for en gangs skyld. Men på den andre siden så vil nok verden gå under om hun noensinne vil finne på og gjøre det. Er hun dum nok? før eller siden er vel hun i den bransjen også!.

 Her kan du lese pdf dokumentet (samme som over) documents/1009-GameLink-Miley-letter.pdf

RENE? HVORDAN FÅR JEG SLIKE ØYENBRYN SOM DEG? TUTORIAL

 • 10.10.2013 - 13:39

Heisann alle snuppiser. Jeg har fått spørsmål om hvordan og hvorfor jeg har så perfekte øyenbryn, og det kan jeg selvfølgelig ta og vise her på bloggen. Jeg er ikke gniten så sparer ikke på triksene mine. Jeg deler det jeg kan av tips og triks, så kan dere gjøre det i gjengjeld når dere treffer meg. Det første du må gjøre er og påføre litt got2be glued på fingertuppen din. Påfør en liten flekk med glued og stryk det over begge øyenbrynene dine, men husk en ting, har du ikke fine øyenbryn fra før av vil ikke dette funke. Jeg er så heldig og ha seksuelle øyenbryn fra før av, så med meg er det ikke noe stress. xoxo!. Love you all snuppiser!Før jeg tar på got2be glued på øyenbrynene

Etter jeg har tatt på got2be glued på øyenbrynene, mye mer fremhevet.

Love and peace fra meg til deg.Xoxo, snart helg nå. Snakkes på byen

MIN FØRSTE VINE, LUFTGEVÆR + BABERSKUM = BLOOOOOOOW!

 • 08.10.2013 - 20:24

Heisann og god kveld alle sammen. Dere må jo være noen lykkelige mennesker når dere kommer inn til denne bloggen med så masse videoer. Jeg har i dag laget min første vine video, og når jeg først skal gjøre det så skal det gjøres skikkelig. Jeg lagde denne med min bror, og det anbefales at det IKKE gjøres inne, bombet horehus.no. Jeg har en fullversjon av denne videoen som jeg legger ut seinere i kveld. stay tuned, har masse vines.Ikke gjør dette inni i huset ditt!.

DERE VET VIDEOEN HVOR DET SPØKER? SE HVORDAN DET EGENTLIG GIKK (VIDEO)

 • 08.10.2013 - 19:44


Om du følger og leser denne bloggen så fikk du med deg videoen jeg lå ut hvor det spøker? jeg var livredd og det var mer mellom himmel og jord, ingen tvil om det. Men så finnes jo det alltid litt mer en det man ligger ut, så hvorfor ikke bare vise dere resten av videoen. Men først vil jeg at dere sjekker ut videoen hvor det spøker en gang til, så ser dere bakom filmen som ligger under her.

HER SPØKER DET

OG HER ER BAKOM FILMEN, HVA SOM SKJEDDE

EXTREME TWERKOUT MED NICKI MINAJ - SÅNN TWERKER VI (VIDEO)

 • 08.10.2013 - 14:00

NICKI MINAJ TWERK DVD

De fleste av oss som følger med på hva som skjer i kjendis verden vet at Nicki har en stor rumpe. Nicki Minaj slenger seg med på denne twerke trenden som ikke ser ut til og stoppe med det første, så hun er nå ute med en twerke dvd. Det var på ellen show, hvor hun hadde en liten video då, så desverre er det ikke en ekte dvd hun er ute med, men det kunne vært ekte. Uansett så bør du se videoen under, det er jo Nicki Minaj.

Og for de av dere som endå ikke har sett min twerke video der jeg twerker til talk dirty to me, se den under. Det er en video jeg gjorde for ikke så lenge siden. Noen mener det er litt grovt, men skal man twerke så går man all inn, ellers blir det slapt og kjedelig. Ellers håper jeg dere har en fin høstferie så langt, alle sammen. Elsker du også å twerke? det gjør jeg. Øvelse gjør mester btw, jeg blir bedre etterhvert, vent og se.

TWERK (RENEKLEVELAND.BLOGG.NO) from lyrical productions on Vimeo.

HØSTENS MOTETIPS FOR MENN

 • 08.10.2013 - 00:16

Det begynner å bli kaldere og kaldere ute, derfor er det på tide med varmere klær. Nå som det er høst ute er det viktig at man har varme klær på seg. Hva er egentlig greit nok å kle på seg uten at man ser ut som en total horebukk? jo, det skal jeg vise deg. Det som er viktig er at du ikke overdriver med klesplaggene. En jakke er ikke bare en jakke, men en jakke skal kunne gi deg den varmen du trenger så ikke kulden trenger gjennom stoffet som jakker en laget av. Det er nettopp her mangen går på en smell. Men la meg ta deg gjennom en liten prosedyre, så har du dette tipset i bakhodet når du skal kjøpe deg høstens moteklær.

Når du først skal kjøpe deg en god og varm jakke er det viktig at du ser elegant ut (bildene under). Du skal sikkert ha en del oppi disse lommene, så at jakken har store lommer er en ting du også bør se etter når du kjøper deg en varm jakke. Selvom jakken gjerne er tung er det aller viktigst at jakken er varm, så då driter du i dette. Jakken skal være lett og kle på seg, lett og kle av seg. 


Det andre du bør se etter når du kjøper deg en jakke er om de har et sjal i samme butikk som gjerne matcher jakken du skal kjøpe. Dette er noe mange menn gjør feil, de kjøper gjerne sjalet et annet sted enn hvor de har kjøpt jakken. Det trenger ikke være et acne sjal / skjerf. Du finner sjal som helt sikkert kler deg perfekt der du kjøper jakken din. En annen viktig ting når du kjøper deg en høst jakke er at det står den kan vaskes på 60 grader, kjøper du en som bare kan vaskes på 30-40 grader vil den ikke være like fin etter høsten en ferdig og når vi går mot vinterstid.

Denne jakken jeg har på meg kler meg midt i blinken, jeg ser både ut som en stamkunde på strandkaien og eieren av et bordell på samme tid. Jakken var på røvertilbud til 2199 kr på nettet. Men en ting menn må holde seg unna er jakkene du ser under, de er både kjedelig og vanlig, med slike jakker kan du glemme jakten på høstmus. 

Unngå disse jakkene!.


DUFFEL-JAKKA: Oppe fra venstre; Lang duffelkåpe fra H&M, 999 kroner, kort duffeljakke fra Nelly.com, 1895 kroner, kort duffeljakke med skinnermer fra Zara, 1199 kroner. Nede fra venstre; duffelkåpe fra Nelly.com, 2495 kroner, duffeljakke fra Zara, 1159 kroner. Slike jakker er kun laget for at du skal bli hatet på. Den første jakken ser ut som noe hitler hadde gått med om han fremdeles var i live (det svinet!). De andre som du ser på bildet over er like stygg, men for all del, kjøp det du føler for å gå med.


FRAKKEN: Oppe fra venstre; mørk blå kåpe fra H&M, 1499 kroner, camelfarget kåpe fra Acne, 3895 kroner, grå kåpe fra Matinique, 2300 kroner. Kåpe nede fra venstre, 1295 kroner fra Selected hos Nelly.com, mørk blå jakke fra A.P.C., 3452 kroner. Om ikke disse frakkene skriker "this person molest everything on two legs" så vet jeg ikke. Dette er noe prester går med når de skal flørte med vaskehjelpen i kirken før en søndags bønn starter klokken 11.00. Dette ser ikke bare forferdelig ut, men helt jævlig. Ser du en mann gå med en av disse frakkene bør du stille og rolig ta opp tlf og late som du snakker med noen, ellers har du en psychopat bak ryggen din før du vet ordet av det.

Men så har vi jo også jakker dere kan gå for. Dette er jakker som faktisk ser bra ut, uansett om du skulle være tidenes mest kjedeligste person med null selvtillit.

Gå for disse jakkene!BOMBERJAKKEN: Er definitivt høstens hotteste herrejakke. Øverst fra venstre: Match RYI, kr 2499. Minumum, kr 1400. Gant, kr 2300. Gant, kr 6900. 
Dyre jakker, i know, men det står swag,pussyhunter,yourthefuckingman og alt annet du kan tenke deg i pannen din. Dette er ikke bare dyre jakker for no reason liksom, de er også laget av skikkelig stoff som varmer deg godt, samtidig som det er fete jakker. Det var ihvertfall mine tips, så håper jeg du velger riktig jakke når du først skal kjøpe, ikke gå for noe stygt..
 

ALDRI TA DET SOM ER INNI GLOWSTICKS OG HELL DET OVER HØYTALERE (VIDEO)

 • 07.10.2013 - 20:34

Skulle bare lage en vine video med min bror, stian kleveland, men det ble litt feil kan man si. Men hva skjer om du tar det som er inni glowsticks (de største du får kjøpt), heller det over høytaler elementer og setter på Avicii sin nye låt -wake me up?. Er bare en måte og finne det ut på, forvi var dum nok og gjøre det. Sjekk ut videoen under. Nå vet jeg hva vi gjør til helgen liksom!.. Wake me up when it's all over...etter dette vil jeg ikke våkne igjen, for det ser helt jævlig ut. 

MIN FETTER TOK KAMERAET OG PARODIERTE MEG NÅR JEG VAR PÅ DO. HER ER VIDEOEN

 • 07.10.2013 - 20:24

Faen min fetter er fucket i hodet. Jeg stikker på doen og der tar han på kameraet og fikser seg på håret for å se ut som meg, så kuker han alt til. Eg skulle faen ikke legge dette ut sier han, men har han klart og spille inn dette og parodiere meg har han faen ingenting og si. Så her er videoen når han prøver å være meg. Syke faen!. hahaha

DET SPØKER I LEILIGHETEN (VIDEO) FY FAEN!!!!!

 • 07.10.2013 - 14:01

Heisann og god kveld alle sammen. Jeg har hatt en helt jævlig natt, det begynte med at jeg skulle lage en videoblogg tidligere i går kveld, og når jeg skulle legge ut videoen ser jeg at lampen bak meg på videobloggen beveger seg bortover gulvet. Etter det skjedde det også en del, når jeg skulle sove begynner det og komme lyder fra døren inn til stuen.

Hatt en lang natt og lite søvn, men her er ihvertfall videoen så kan dere bedømme selv. Har du opplevd noe lignende før? jeg får frysninger bare jeg ser videoen om igjen. Når jeg så det som skjedde med lampen satte jeg opp 6 kameraer rundt i leiligheten bare for å se hva som skjedde. Desverre ser jeg ikke noe men ting som skjer skal jo egentlig ikke skje.

Har du noe tips  til hva jeg kan gjøre? vær så snill og hjelp meg!

RENE SØKER KJÆRESTE (VIDEO FRA DATING PROGRAM PÅ TV)

 • 05.10.2013 - 20:09

Heisann og god lørdag til dere alle sammen. Nå er det taco på gang, men først og fremst vil jeg bare dele en video med dere. Jeg har ventet et par dager på om jeg kunne publisere den eller ikke, og etter at jeg fikk lov av de som står bak den nye dating serien på tv som kommer litt senere i høst, kan jeg vise den til dere. Det er viktig jeg rekker ut til så mangen som mulig. Det finnes jo alltid en der ute som passer til meg også. 

Og her har vi videoen 

Nå skal jeg grave meg ned i jorden, snakkes <3

21 TING MILEY CYRUS HAR OVERGREPET SEG PÅ (VIDEO)

 • 04.10.2013 - 17:57

Det er ingen tvil om at Miley Cyrus har skitne tanker og overgriper seg på alt og alle. Hun er ikke akkurat Hannah Montana lengre. Du har sikkert sett hun med tungen ut på alle bilder som har blitt tatt av hun i 2013, den jævla tungen (klipp den av), men om du tenker over det så er det ikke bare tungen som er fucked up med hun. Sjekk ut videoen under så ser du 21 ting hun har nesten hatt sex med, ihvertfall overgrepet seg på.

Justin + Selena = Kjærester! Derfor ble vi sammen igjen!

 • 03.10.2013 - 15:46Selena Gomez (21) og Justin er igjen på talefot, ifølge US Weekly tilbragte de to 2.nyttårsdag sammen og lørdag morgen la superstjernen ut et nytt bilde på sin instagram-konto. Det kom en god del lyder fra soverommet, gutten er skikkelig forelsket nå sier nære venner av paret. Justin er den gutten som alltid får meg i godt humør, det at vi nå kan bange igjen, jeg mener henge sammen som skikkelige kjærester er helt hærlig, flirer Gomez (21).

Forholdet mellom de to skal ha tatt slutt i fjor, men de skal visstnok ha beholdt vennskapet og det kan virke som de sliter med å være helt fra hverandre. Jeg vet Justin har banget en del jenter etter bruddet, men jeg bryr meg fint lite om det. Jeg er glad i gutten så for meg må han ha banget hele brasil, jeg sier det selv til han hele tiden " she can fuck you good, but i can fuck you betta", da nikker han bare på hodet og sier - I know sunshine!

Det har versert rykter de siste dagene etter at de to ble sett sammen utenfor huset til Justin Bieber i California 2.nyttårsdag, der de moret seg med Segway-kjøring. Ifølge Daily Mail cruiset det unge paret i gatene utenfor huset til Justin, på den solfylte dagen og Bieber skal ha trikset og vist frem sine kunster for Gomez, hun skal ha blitt våt sier nære venner. Paret forsvant fort inn i huset til Justin, hvor popstjernen låste døren til badet for å ta Selena skikkelig hardt. Nære venner skal ha hørt Selena skrike "teeny weeny lick my sleeny"...

SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - 17 MINUTTERS VIDEO

 • 03.10.2013 - 13:35

God dagen alle sammen.

Dere husker sikkert jeg hadde en spørsmålsrunde her på bloggen for en liten stund siden? 12.09.2013 for å være helt korrekt. Det er gått 3 uker nå og jeg tenkte fuck it, jeg får nesten bare svare på de syke spørsmålene jeg har fått. Men la gå, om dere spør meg så skal jeg fint svare dere.Xoxo

Spørsmålsrunden skulle egentlig vært ute i går kveld kl 23.00 men det som skjedde var at videoklippet på over 14 minutter ble på 890MB i størrelse og etter jeg hadde lastet opp videoen på youtube ble den stucked på 95%, FUCK tenkte jeg. Jeg lastet videobloggen opp på nytt, så se den nå før den blir slettet..neida..

Om jeg ser deg ute på byen og stirrer på deg, så kan du se hvorfor jeg gjør det i endå en ny video (HER)

PARIS HILTON FT LIL WAYNE - GOOD TIME (MUSIKK VIDEO)

 • 02.10.2013 - 13:15

Paris Hilton har nettopp lagt ut litt (snippet) av den nye musikkvideoen sin med Lil Wayne på youtube. Og som dere kanskje vet så er hun en oppmerksomhetssyk hore, neida eg bare flipper. Hun kan faktisk synge då, og hun er signert til young money (selskapet til Lil Fucking Wayne). Musikkvideoen hennes handler om fucked up, alkohol og puling. Så hvorfor ikke legge den på bloggen? passer jo rett inn.Paris synger dette:

"I might be a bit tipsy ...

but that's OK 'cause you're with me.

Are you having a good time?

cause I'm having a good time."

Lil Wayne fortsetter...

"I'm fucked up ... I can't tell you what's what.

All she know is suck, fuck.

I walked up to a big butt, and asked her ass but what ...

Tunechi never slacks without her button up."

HVORDAN VILLE DET VÆRT OM JEG VAR SKUESPILLER I HOLLYWOOD?

 • 02.10.2013 - 13:14

Heisann alle snuppiser. Er det en drøm jeg som som sikkert veldig mangen andre der ute så er det å bli skuespiller, spille i storfilmer i hollywood osv. Jeg ville også produsert egne filmer.

Jeg hadde en syk drøm i natt og jeg var faktisk inni en del av filmene jeg har sett på dvd eller kino, jeg vet ikke hva det heter men det var så virkelig. Så då slo det en tanke oppi hode mitt, hvordan ville det vært om jeg var skuespiller? lurer du på det samme? ta en titt under så får du svaret ditt.

Om jeg spilte i texas chainsaw massacre 3d. 

Piranha 4. Jeg skulle spilt en livvakt med navnet chuck som redder jenter som trenger hjelp når pirajaer kommer inn mot bassengene. Jeg skulle hatt et vakt tårn hvor jeg passet på, men på slutten skulle jeg mistet en fot slik at publikum i kinosalen syns synd på meg. Jeg redder alle jeg kan og er den helten, men mister en fot på slutten, trist? ja...

Du har sikkert sett Vacancy 1 og 2, som handler om et ektepar som sjekker inn på et motell langt ute i ødemarken, og der befinner det seg syke folk. I min versjon skulle det vært slik at jeg treffer en eller annen toppblogger fra blogg.no midt ute i ødemarken, vi blir kjent og skal ta oss inn på et motell, det som er samme handling som i eneren og toeren, bare med meg og en toppblogger.The strangers 2 (the maniacs). 

Return To House On Haunted Hill 2 skulle handlet om et forlatt hus hvor det spøker etter at en familie ble funnet drept i kjelleren for over 20 år siden. Vi kommer oss ikke ut pga alle dører og vinduer blir spikret igjen utvendig av noen vi ikke vet hvem er. Vi finner tunneler i huset og det bor mutanter i kloakken. 

Jorden Rundt Med Rene Kleveland hadde vært en kjærlighets film hvor vi blir strandet på en øde øy, på flyet til hawaii treffer jeg en jente som må leve med meg på denne øyen. Jeg finner en ukulele som jeg hele tiden spiller låten min "kroppen e på stell" på, hun blir mer og mer forbanna og irritert. Vi lager oss en hytte av bambus og vi må bo på denne øyen i lang tid, vi får barn og blir til slutt reddet av at det kommer et stort cruiseship forbi.

The Cabin 2 skulle handlet om en hytte i skogen hvor det bor mutanter, meg og 5 venner må overleve frem til vi får hjelpen vi trenger.

Friends With Benefits 2 skulle hatt samme handling som i eneren, om venner trenger hjelp til noe uansett om det skulle være noe seksuelt så stiller jeg opp. Jeg skulle vært en layback fyr som tok livet med ro.

Grown ups 2 har vært på kino, og du så meg ikke i den versjonen, men blir det extended version ute skal du ikke se bort ifra at jeg er med i den.

Snitch (min versjon) skulle handlet om folk som skriver anonyme kommentarer med trusler. Jeg skulle funnet de som sto bak så skulle vi sett hvor tøff de var face2face.

The Pussy Cave eller fitte gruven på godt norsk skulle handlet om masse jenter som er fanget i en gruve etter at det har vært en stor kraftig storm langt inni skogen. Jeg var den eneste gutten der som kunne redde de, jeg måtte tilbringe flere dager med de og som alle vet så hadde de blitt seksuelt frustrert, og då var det kun jeg som kunne tilfredstille de. Derfor hadde filmen fått The Pussy Cave, filmen hadde jeg satt til 18 års aldersgrense.

Halloween 2 skulle som den vanlige versjonen vært like syk om ikke sykere. Men forskjellen hadde vært at jeg kun skulle tatt voldteksmenn.

Midnight Movie handler om at jeg er barnepasser for en gutt og en jente på 9 og 15 år, jeg tar de med på bergen kino men der finnes det en seriemorder. Jeg må redde de jeg er barnepasser for og resten av publikum i salen. Jeg finner et tilfluktsrom i kjelleren på bergen kino og tar kontroll over situasjonen, deretter skal jeg få tak i seriemorderen.

Min versjon av Scary Movie 5 skulle vært med meg i hovedrollen.

3G A Serial Connection skulle handlet om hvor farlig det er med 3G på mobilen i dagens samfunn. En liten feil ved bruk av 3G på min Iphone skulle gjort slik at jeg fikk en syk stalker etter meg, hun finner ut hvor jeg bor og blir seksuelt tiltrukket av meg. Jeg spiller med fordi jeg blir redd henne, men samtidig syns jeg hun er sexy. 3G skulle jeg brukt rundt 2 millioner kroner på å lage, og jeg skulle selvfølgelig brukt en indisk jente / en fra bollywood som skulle fått godt betalt for rollen som skulle stalke Rene Kleveland gjennom hele filmen.

I Filmen Løvstakken Chainsaw Massacre vil hele filmen filmes inn på løvstakken. En hytte vil bli bygget midt i skogen og det skal først og fremst handle om en ungdomsgjeng på cirka 10 stykker som samles til en helg med masse alkohol og party. Det som skjer er at det er en psychopat med motorsag oppi skogen som skal terrorisere disse ungdommene, de må komme seg levende ned fra skogen før de blir drept, en etter en.

Du har sikkert sett Wrong Turn filmene før? det er mine favoritt filmer når du kommer til skrekk sjangeren. Her har jeg ikke noe info, men jeg skulle ønske jeg kunne vært med i Wrong Turn 6 når den kommer, isåfall ville det sett slik ut (under).

I Zombie Strippers 2 skulle jeg laget filmen i svart hvitt, slik at det blir litt sånn gammeldags følelse. Jeg skulle også brukt jenna jameson i 2eren og laget den endå mer bloody fucking disgusting. 


Det var ihvert noen av mine planer om jeg blir skuespiller en gang. Du leser kanskje dette innlegget nå, men før du vet ordet av det ser du meg sikkert i en storfilm. Vi blogges, xoxo!.

HER FLYR KANINEN, (VIDEO)

 • 01.10.2013 - 20:57

Noen ganger vet du aldri hva du kan forvente av dyrene dine. At kaninen kan fly vet alle ikke er sant, de har jo ikke vinger?.

Jeg har selv en svart kjedelig kanin som ikke kan en dritt, bortsett fra og ligge i et bur og spise, litt sånn som meg, neida. Men du skjønner denne damen her vettu, hun har funnet en liten baby kanin og hun tenker at det var på tide og slippe den fri. Det som skjer er noe uventet. Den flyr...Bye bye :(

INTERVJU MED PARTYFERIE.COM - LES HELE INTERVJUET HER

 • 01.10.2013 - 18:57

Jeg publiserer dette intervjuet på bloggen også. Dette var for en liten stund siden men er ikke sikkert alle har lest det, og då passer det fint og ha det her også. Husk at det har skjedd mye siden dette innlegget, men det har dere som leser bloggen fast allerede fått med dere. Ellers er det bare til å lese, Enjoy!

INNLEDNING

Musikk, damer og høy partyfaktor er gjennomgående tematikk i tekstene hans, og vi valgte å ta et intervju med Rene for å høre hans tanker om nettopp disse tingene.

Spørsmål 1 Hva heter du og hvem er du?

Svaret mitt! 

Jeg er den de alle elsker, Rene Kleveland. En ungkar fra bergen som nyter livet som blogger. Jeg gjør alt på bloggen min selv (som videoredigering og bilderedigering). Jeg lager også hip hop / rap-musikk, noe jeg har gjort siden 2006/2007. De mest populære låtene mine i 2013 er låtene Kless og Kroppen er på stell (damenes favoritt).

KLESS

KROPPEN E PÅ STELL

Jeg legger veldig mye ut på internett, av både videoer og bilder, men jeg gir litt faen i hva andre synes om meg fordi jeg har ikke problemer når det kommer til damer, uansett hva for noe dumt jeg finner på eller hva jeg legger ut.

Spørsmål 2 Du har opparbeidet deg tittelen som kontroversiell i Blogg-Norge gjennom flere spenstige blogginnlegg om selvtillit, sex og damer - hvorfor skriver du den type ting?

Svaret mitt! 

Hehe, det med selvtillit er viktig. Om man ikke har selvtillit må man bare bygge den opp på en eller annen måte og det å lese bloggen min er en bra start. Man burde ikke tenke på hva alle andre mener? du må jo bare være deg selv og kjøre ditt eget løp.

Om folk misliker deg for den du er vil det være synd for de. Nå er det litt annerledes med meg, for uansett hva jeg gjør, skriver og legger ut av videoer, så føler jeg ikke at jeg dummer meg ut uansett. Damene er der alltid, og de forlater ikke redet, som i dette tilfellet er meg.

Når det kommer til sex er det viktig med alle disse sextips-innleggene jeg skriver. Jeg tror jeg har skrevet rundpt 30 innlegg som omhandler sex per dags dato. Hva skulle man egentlig gjort uten tips?

Mange sliter jo på den fronten, ikke alle får seg noe og da prøver jeg og hjelpe mine lesere. Jeg har et statistikk-innstikk på bloggen min hvor man kan se hva folk søker på for å komme innom bloggen min, mens andre skriver renekleveland direkte inn i Googles søkefelt før de havner på selve bloggen min, og noen skriver fraser som "hva liker jenter i sengen?" eller "vil hun ha sex?"  hvor de da havner inn på et av mine mange sexinnlegg.

Dessuten skriver jeg slike innlegg fordi jeg vet at mange leser slike innlegg, noe som bare er koselig. Det er også viktig at jeg kan hjelpe folk på veien om de skulle ha problemer med å hoppe til sengs med en eller annen flørt. Damer skriver jeg om fordi jeg rett og slett elsker dem.

Uten damer i verden hadde alle vi mannfolk vært fortapt. Når jeg skriver om damer på bloggen blir jeg rett og slett glad. Noen sier også at bloggen min er som Playboy, men det er det da ikke. Jeg blir fascinert av damer og skriver da følgelig om damer.


Rene har draget på damene og er ikke redd for å si det. Foto: Renekleveland.blogg.no

Spørsmål 3 Norske damer er kjent for å være litt dumdristige på fylla og kanskje enda mer på partyferie i Syden. Merker du noe spesielt til dette, og hvilke tanker har du rundt norske jenters oppførsel i beruset tilstand?

Svaret mitt! 

Jeg skal love deg at norske damer på fylla kan være ganske dumme, tro meg!

Jeg kan fortelle en kort liten historie relatert til dette. Jeg var på et vors for cirka to mnd siden og det var ville tilstander da jeg ankom. Jeg skal ikke fortelle hvor det var, men det var helt sinnsykt hvordan enkelte oppfører seg når de har fått i seg alkohol. Jeg møtte på en jente og kan huske at hun rev av seg klærne og løp rundt alle veier og skulle gjøre litt av hvert og det endte opp med at jeg løp jeg fra stedet.
Ikke for å være noe frekk eller henge ut noen, men hun hadde demoner i seg. Tror hun hadde drukket litt for mye sprit. Og dagen etter vet vi alle hvordan damer er. De skriver på facebook eller via SMS: "var jeg full i går?".

Åneida, du var helt fin i formen, kjære.

Når de reiser på ferie er det faktisk enda mer drikking, noe som fører til at de blir enda mer fulle. Mange reiser jo på ferie til ayia napa, alanya o.l. kun for feste i en uke eller to. De som reiser til utlandet drikker jo selvfølgelig enda mer enn det det de gjør i norge, noe som fører til at de blir enda dummere og ikke minst fulle. Reiser man på en slik ferie med venner er det veldig viktig at man passer på hverandre, og ingen bør dra alene på en slik ferie. Dessuten bør alle passe på drinken sin da det er kjent at man mangen steder kan komme utfor folk som faktisk putter ting i glasset (piller og annen form for dop), så det er viktig å ha alltid en hånd over glasset og følge med når bartenderen mikser drinken.

Det skal riktignok sies at ikke alle damer er sånn på fylla. Noen oppfører seg som elegante fruer, men de er bare veldig kjedelige, men disse kan ihvertfall kontrollere seg og holde seg i såpass fin form at de ikke river av seg alt de har av klær.

Spørsmål 4 Hadde du noen betenkeligheter med at AnneK (din ekskjæreste som vi tidligere har intervjuet) la ut bilder av deg og henne lettkledd fra sydenferien for et par år siden?

Svaret mitt! 

 Da hun la ut de bildene var jeg faktisk med på det. Det var i september 2012 at de bildene ble tatt i Alanya, Tyrkia. Så at de bildene av oss ble lagt ut gjør meg ingenting da det var ikke noe galt med de bildene, men desverre tok hele norge fyr og lagde et stort nummer av det. Vi tok 1500 bilder der nede og la ut to stykker. Du kan tenke deg reaksjonene vi hadde fått om vi la ut flere?

Folk burde tenke seg litt om før de klikker pga noen bilder. Litt lettkledde var vi, men alle har vel sett litt hud før? Noen sier de alltid vil være søkbare på Google, men det bryr meg fint lite for hvorfor skal man angre på noe man har gjort? Da ville man ikke gjort det i første omgang.

Spørsmål 5 Hvis du skulle anbefale et partysted i Syden til noen: hvilket ville det vært, og hvorfor?

Svaret mitt! 

 Alanya i Tyrkia. (fortsetter under bildet)Kun fordi jeg elsket det stedet fra første dagen jeg var der, og det er sinnsykt med liv der i juli/august. Så om jeg skulle anbefale noen steder må det være Tyrkia, altså Alanya. Ut over det må jeg nevne Ayia Napa, men der har jeg ikke vært. Allikevel er det, som alle andre sier, partysted nummer èn, og skal jeg dømme ut fra alle bildene jeg har sett, så kan jeg vel si meg enig.

Spørsmål 6 Du har jo tatt utelivet i Bergen med storm i en årrekke. Hvilket utested er det beste, og hvilket utested er det størst sannsynlighet for å møte damer på?

Svaret mitt! 

 Hehe, det beste utestedet i Bergen jeg har vært på og som er stort og har bra med liv (bortsett fra mange gutter i dress som jeg for øvrig spyr av) må være Metro. Men skal du på et sted og finne damer som faktisk er deilige må du ta turen til Downstairs. Drit i hva andre sier da det er mange som har holdningen med at "Nei, ikke gå der!", men det er fordi de vil ha damene for seg selv.

Kanskje det er litt av grunnen at jeg går der? slik at jeg kan ta dem fra dem igjen? Hehe. Nei, gå på Downstairs som ligger under fotballpuben om du vil hooke opp med noen. Det er ikke så vanskelig. Ellers kan du gå på Exodus der alle de løse går. Det er som en godtepose, du kan bare plukke med deg hvem som helst, men du skal vite at alt i den godteposen ikke er like godt.

Ut over det har du Ovenpå. Det er også et sted hvor det er lett og finne damer. Enten sitter de ved bordene på rad og rekke og venter på deg, eller så stikker du bare ut på dansegulvet og kaster ett blikk på den du vil ha. Det er ihvertfall fire steder du kan finne deg damer på, men det beste og det jeg liker best er Downstairs.


Fotomontasje fra Renes bildegalleri. Foto: Renekleveland.blogg.no

Spørsmål 7 Avslutningsvis vil vi bare være interessert i å høre om ditt mest kjente innlegg om hvorfor gutter hater deg. Har du merket noe økt negativ respons fra guttene og økt positiv respons fra damene etter det ærlige utbruddet?

Svaret mitt! 

Ja, det innlegget tok jo helt sinnsykt av og nesten 16.000 likes og over 1200 kommentarer hvor det følgelig ble spredd til hele Norge i løpet av en dag. Før jeg skrev det innlegget var jo bloggen min kjent i hele Bergen og alle visste jo hvem jeg var. Men etter det innlegget om hvorfor gutter hater meg, så havnet jeg på førsteplass (på blogglisten red.anm.) med nesten 100.000 lesere over natten.

Telefonen har etter det bare gått i ett, og jeg la ut en video på bloggen for et par dager siden om hvordan telefonenen vibrerer da jeg har hatt mobilen avslått i et par timer. Det hele endte med 89 tapte anrop og haugevis med meldinger. Som jeg skrev tidligere her har jeg aldri hatt problemer med damer, det vet jo alle som kjenner meg og de som jeg har vært på vors, fest og nachspiel med. Så og si halve Bergens kvinner har vært på en fest med meg nå i ettertid, og hver helg er en fest, både fredag og lørdag.

Negativ respons fra guttene har jeg ikke merket for å være helt ærlig, og jeg synes at det er utrolig at det ikke har skjedd meg noe (at jeg ikke ligger på sykehuset eller noe slik), men om du tenker deg om, hvorfor skal noen være negative mot meg pga at jeg har en annen mening om noe enn det de har?.Jeg står for det jeg sier og gjør, men jeg har foreløpig ikke opplevd noen ufine episoder. Kan vel bare si at hele bloggen har ført til mye oppmerksomhet, og hver gang jeg går på byen ender det opp med at jeg må ta sinnsykt mange bilder med folk. Ellers har jeg ikke noe negativt å si. Til alle de hundre bloggerne som kanskje leser dette intervjuet: tusen takk for at dere skrev og meg og det innlegget og for at dere fremdeles skriver om meg. All PR er god PR.

Det som også er litt morsomt er at de som jobber på stortinget deler blogginnleggene mine. Og så må vi ikke glemme alle jentene som klikker når jeg skriver om mensen? hvor jeg fikk nesten 2.000 likes og over 600 kommentarer på et innlegg relatert til dette. For hvordan kan jeg uttale meg om mensen? For joda, Rene Kleveland kan jo alt mellom himmel og jord. Avslutter intervjuet nå, men vil bare si at bloggen har bare tatt helt av, og nå vet alle om den.

Takk for intervjuet!

Siden dette intervjuet har jeg også skrevet 344 innlegg, så det sier seg litt at det har skjedd en god del. Takk for at du leser. Love you all. Xoxo

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no