hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Drømmejobben er ledig - Få betalt for å kose med katter

  • 21.10.2017 - 15:13

Drømmejobben er ledig, ihvertfall dersom du elsker katter. Nå kan du nemlig få betalt, lønn, for å gå på jobb for å kose med katter. Den irske katteklinikken Just Cats Veterinary Clinic i Dublin søker etter en person som er den perfekte kattekoser.  

Har du myke hender som kan kjæle og kose med katter over lengre tid (20 minutter om gangen) så er du den perfekte kandidaten de er på jakt etter. Du må også ha en rolig og mild stemme, slik at du kan snakke rolig til kattene, det er viktig at de føler seg trygge hos deg.

Du må også forstå de forskjellige typene knurring, er det kose-knurring eller en hissig knurring? Det er også en fordel at du vet forskjellen på de to typene.

Just Cats Veterinary Clinic har fem punkter, er du enig i de er du den rette personen for jobben!

- Er du en gal katteperson som elsker katter?

- Faller kattitude naturlig for deg?

- Har du talt kattunger, før du sovner?

- Gir du mat til løskatter i nabolaget?

- Gjør det deg varm og myk på innsiden når du klapper katter?

Jobben kan søkes på HER 

Ny studie søker etter en kvinne som klarer å nettshoppe for 120.000 kroner på 90 minutter

  • 19.10.2017 - 22:34

Hvor mye klarer du å shoppe for på 90 minutter? Høres 120.000 kroner mye ut? I fjor handlet 85 prosent av alle norske forbrukere nett. Vi netthandlet for tilsammen 38, 8 milliarder kroner.

I en ny studie skal det forskes mer på dette med nettshopping, bare at det nå gjelder julegaver som blir kjøpt blandt det norske folk. Hvilken gaver kjøpes det mest av?

Nå skal det undersøkes detaljert, og det skal ikke bare regnes ut hvor mye vi nordmenn shopper for i desember måned. Nå skal det regnes ut hvor mange bher det kjøpes, truser, sokker osv.

Online Shopping Purchasing Commercial Electronic Concept

Det blir en lang og morsom prosess. Hver nordmann handlet i snitt per kvartal i fjor for 3265 kroner. Cirka fire av ti nordmenn handler på nett minst én gang i måneden.

Dersom du vil være med på undersøkelsen er det ikke mye som kreves fra deg, bare skriv ja i kommentarfeltet under, og du kan bli valgt ut til å shoppe for 120.000 kroner. Det du kjøper beholder du så klart helt selv. En tilfeldig blir kontaktet første uken i desember.

Wineium - Vin som gir deg heliumtemme når du drikker

  • 19.10.2017 - 19:00

Du har kanskje smakt vin før og du har kanskje også prøvd å innhalere helium fra gassballonger før (noe du ikke bør gjøre), men hva om kombinerte de to tingene sammen? Joda, nå kan du drikke vin som inneholder helium. Hver gang du tar en sipp vil du ha en heliumstemme som varer i 5-10 sekunder, det kommer helt ann på hvor mye du drikker i hver sipp. 

Denne heliumen er ikke farlig

Wineium har fått navnet av å kombinere ordet wine + helium - hel = wineium. Vinen skal gjøre stemningen på vors og vinkvelder mye artigere, som det står på flasken: Wine that makes you laugh all night. For hva er vel morsommere enn å ha heliumstemme når man er full? 

En liter med helium vin koster ikke så mye heller, 179 kroner og kommer i forskjellige smaker. Jordbær, aprikos, tropisk juice, blåbær, ananas, røde bær og blomster.

Under kan du se video av Henriette og Lotte som prøver ut helium vinen.

Årets julekalender? 24 luker med bacon hver dag!

  • 16.10.2017 - 20:59

Det er bare 46 dager til 1 desember og dette må være den beste julekalenderen. Du har sikkert kjøpt sjokolade kalender i alle år, og det er jo godt. Men hva er bedre? Jo, en julekalender som består av 24 forskjellige pakker med bacon. 

Det er ØMANDS i Danmark som selger disse julekalenderne og prisen er ikke like billig som sjokoladekalenderen. Her er prisen 1.995 danske kroner, noe som tilsvarer 2.500 norske kroner. Det er også bare 50 slike kalendere, så det er første mann til mølla. Kilde: nettsiden her

Dress like Henote ♥

  • 15.10.2017 - 22:53

Siden flere av dere som leser denne bloggen har spurt meg om jeg kan spørre Henriette om hvor hun kjøper klærne sine, og hvor de kommer fra, så kan dere heller få et eget innlegg på det. Skrevet av Henriette, enjoy!

Jeg er utrolig fornøyd med absolutt alt og har allerede brukt klærne mye. Håper du finner noe du liker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Caps HER / T-skjorte HER / Tights HER / Sko HER

Jeg virkelig elsker denne outfitten! Den er så chill men samtidig dødskul. Fargen på tightsen og capsen er til å dø for og jeg synes capsen fikk øynene mine til å poppe frem. Tightsen er behagelig på og gir rumpa et lite løft, det sier vi vel ikke nei takk til, eller?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Skoene må jeg bare vise dere noen ekstra bilder på fordi de er SÅÅ fine!! De er superbehagelig og gode å gå i. Du finner de HER.

Skjørt HER / Genser HER

Dette er faktisk det første dongeriskjørtet mitt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Fargen og fasongen er helt perfekt, synes jeg da. Jeg digger fargen på genseren og har allerede brukt den masse. Stoffet er tynt, akkurat slik jeg liker det.

SAMSUNG CSC

Soph har faktisk denne capsen og jeg har cravet den helt siden jeg lånte den av henne da jeg var på Stavernfestivalen i sommer. Jeg ble så glad da jeg så at Junkyard hadde fått den inn! Dere finner herligheten HER. Jeg har forresten XS i alle plaggene :-)

Jeg har også fikset rabattkode til dere. Skriv inn HENOT15 i kassen og du vil få hele 15% avslag på kjøpet. Du må handle over 500 kroner og rabattkoden kan brukes på alt utenom salgsvarer og limited edition. Den er gyldig frem til 31. oktober. Happy shopping cuties ♥

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Jævla Nav Snylter

  • 13.10.2017 - 23:36

Dette innlegget er skrevet av Lisa Rørvik (lisarorvik.blogg.no)

Jeg så deg gå på senteret i går, med poser i hendene. Du hadde vært og shoppet. Når du klarer å gå på et senter å shoppe klarer du ihvertfall å jobbe. Jeg så deg ute på byen for noen helger siden. Du hadde drukket. Du danset og det så ut som om du hadde det kjempe bra.

Du smilte og lo og var ute til klubben stengte. Du ser ikke syk ut, så hvorfor går du på NAV? Jeg så deg sitte på en cafè for en måned siden. Der satt du og koste deg med en kopp kaffe med en annen. Du hadde stelt og fikset deg. Du snakket mye og koste deg.

Du kan da umulig være så syk at du ikke kan jobbe da? 

Dette er spørsmål og kommentarer man opplever når man er sykemeldt. Lite visste de at den ene shoppingturen ned på senteret er den enste gang jeg hadde vært ute av døren, på to uker. Den ene gangen du så meg ute fest for noen uker siden, var den eneste bra dagen min den måneden.

Jeg hadde ikke sett vennene mine på flere uker. Jeg hadde ikke klart å dra ut på flere uker. Men den ene kvelden hadde jeg det faktisk så bra med meg selv, at jeg turte å gjøre det. Jeg klarte for en gang skyld å kose meg ute. Ha det gøy smile og le. Den cafeen du så meg på for en måned siden, satt jeg å drakk kaffe med min far som jeg ikke hadde sett på flere uker. 

Når man sliter psykisk så har man bra dager, og dårlig dager. De som er 100% sykemeldt sånn som meg, er som regel kanskje ute av døren 1-4 ganger i måneden. Når man først klarer å komme seg ut de få gangene vil man selvfølgelig gjøre det beste ut av det.

De dagene som faktisk er så bra, at man klarer å komme seg i dusjen. Klarer å sminke og stelle seg, den ene dagen du ikke føler deg syk. Man har lyst til å være en normal person, gjøre det vennene dine gjør eller møte familie eller ta seg en tur på senteret for  å shoppe litt. Noen veldig få vet er at dette er en stor utfordring for oss som sliter psykisk.

Det er så mange psykiske lidelser som ikke synes utenpå.  Å gjøre noe koselig, er faktisk veldig bra. Jeg ligger som regel bare i sengen dag ut og dag inn.  Man kan jo selv prøve å tenke seg hvordan det er. Slippe å gjøre noen ting, ingen forpliktelser som man må ta stilling til. Men der tar dere rimelig feil. Det er utrolig hardt, tøft, kjedelig og sårt å bare ligge inne.

Jeg vet jeg snakker på vegne av mange som sliter psykisk, at det å komme seg ut å få lov til å være "normal" en gang i blant betyr utrolig mye. Det er et tegn på at man vil bli bedre. Flere har det faktisk som en del av behandlingen sin at man skal gjøre sånne ting. 

Det er så lett å dømme når man sitter på utsiden. De som har noen som står dem nær som sliter psykisk og er sykemeldt har en bedre forståelse for alt dette. Fordi da ser man det selv på nært hold, da får man se hvor mye den personen faktisk sliter. Selv om man er sykemeldt så betyr ikke dette at man bare skal ligge inne, ikke møte noen eller gjøre noe. Vi alle trenger å komme oss litt ut, i stedet for å bare ligge inne å bli mer syk.

Så det at jeg faktisk klarer å komme meg ut litt, gjøre det mine venner gjør er faktisk en veldig viktig ting for meg. Selv om jeg er sykemeldt betyr ikke det at jeg ikke kan gjøre noen ting, jeg har enda en lang vei å gå før jeg kan begynne å jobbe. Men jeg jobber med meg selv hver eneste dag. Jeg har lyst til å begynne å jobbe. Jeg har ikke lyst til å være 100% sykemeldt, men sånn er det dessverre nå. 

Det jeg ville frem til med dette innlegget, er at man burde tenke seg om to ganger før man kommer med en slik kommentar. Det er så mange psykiske lidelser man ikke kan se på utsiden. Er man sykmeldt så er det en grunn for det. Jeg personlig har veldig lyst til å jobbe. Det å bli en normal 21-åring. Gjøre det alle de andre rundt meg gjør, men sannheten er den at jeg ikke er frisk nok til det enda. Dette er livet mitt nå, og jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Så selv om  man er ute en gang i blant, betyr ikke det at man ikke sliter. 

Lisas blogg HER - Lisas instagram HER

64 år gammel kvinne gir bort denne dukken, katten er forsvunnet og TVen slår seg av

  • 12.10.2017 - 19:56

For en liten stund siden tikket det inn en mail fra en kvinne i Oslo, hun ber meg dele saken. Som dere sikkert ser er det Anabelle dukken, kjent fra skrekkfilmene med samme navn. Det tror jeg ikke kvinnen vet, men jeg deler saken, kan leses under.

Hei,

Mitt navn er Berit, jeg bor i Oslo og er 64 år gammel. Jeg han fått en dukke av Elise som er et av mine barnebarn. Hun har kjøpt den i usa da hun var på ferie der i august.

Dukken er i porselen og veier noen kilo. Jeg har en vond rygg så den har alltid vært på samme plass, stående i et skap i stuen. 

Jeg fikk beskjed av Elise om å kontakte deg da du kanskje kunne hjelpe meg med deling av denne saken? Jeg vil nå fortelle litt om grunnen til at jeg tar kontakt med deg.

Hver natt er det lyder som kommer fra stuen, det er alltid samme tidspunkt, cirka mellom 03-0400. Det er kun meg som bor i huset. Dukken har flere ganger på merkelig vis vært ute av skapet, hvor den ligger midt på stuegulvet, etter at jeg gjentatte ganger setter den tilbake.

Jeg har hatt en katt som heter baltazar som jeg har hatt i over 5 år. Det har vært en innekatt. Etter at dukken kom i hus har baltazar vært sporløs forsvunnet, uten tegn til hvor han er.

Nå er det over 1 uke siden baltazar forsvant. 

Et familiebilde jeg har hengende på veggen i stuen har fått et stort ripemerke, dette er et bilde som er uerstattelig for meg. Dette har skjedd etter at dukken kom i hus.

Tv apparatet slår seg av helt uten grunn bare jeg går på toalettet, slik at jeg må slå det på igjen, dette er utrolig ekkelt. Alle disse hendelesene har aldri skjedd før, men etter dukken kom i hus. Om det har noe med dukken å gjøre vet jeg ikke, men jeg ønsker ikke at den skal være her mer. 

Ingen andre i familien er interessert i dukken. Lysene i stuen begynner av og til å blinke, dette er som oftest mellom 23.30 - 24.00 to til tre ganger i uken. VÆR SÅ SNILL, DEL😨😨😨

Erika Costell - There For You

  • 07.10.2017 - 20:34

Henriette søker kjæreste, oppfyller du disse kravene?

  • 05.10.2017 - 16:56

Bilderesultat for henote

Min venn Henriette søker kjæreste, dersom du oppfyller kravene hennes er det bare til å sende henne en PM. Noen mener hun av og til kan være kravstor, men visse regler burde man ha, slik at man ikke ender opp med en idiot. Du kan lese kravene hennes HER HER 

Sovekonkurranse til Norge - Den som sover lengst vinner 50.000 kroner og en seng

  • 04.10.2017 - 15:58

Nå kan du få betalt for å sove. I Spania er det populært med sovekonkurranser hvor personen som sover lengst vinner 1000 euro, noe som tilsvarer 9300 kr.

Nå kommer konkurransen til Norge hvor vinneren kan stikke av med 50.000 kroner. Konkurransen vil foregå på en IKEA, da deltakerne skal sove i sofa eller seng. 

Pulsmålere skal holde kontroll på at deltakerne faktisk er i drømmeland, og dommerne deler ut poeng basert på hvor raskt de faller i søvn, originale soveposisjoner, desibelnivå på snorkingen og antrekk. Vinneren vil også stikke av med sofaen eller sengen de bruker i konkurrransen. 

Under kan du se hvordan en slik konkurranse ser ut

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no