hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

HVORDAN TA ARMHEVINGER & HVORDAN FÅ FIN RUMPE (VIDEO)

 • 30.11.2013 - 23:44Det finnes så mye dårlige treningstips der ute i verden. Jeg blir flau jeg, når jeg ser hvordan folk trener med både manualer og på maskiner. Mangen tror de blir stor og sterk på de mest mongolide måtene, men det skal ikke så mye til for at du får en perfekt kropp, det eneste du trenger å gjøre er at du gjør det riktig. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan folk skal ta sit-ups, hvordan de skal begynne og trene for første gang, bla bla bla. Jeg er ingen trenings instruktør, kun fordi jeg ikke hadde giddet sytingen, å det er så tungt!

Men jeg har en video til dere, det er en god begynnelse. Det får heller være en serie her på bloggen, en video serie som består av masse tips og triks. Første videoen kan då være hvordan du skal ta armhevinger. Så får du vente spent på neste.

Og så har vi en video hvor Miranda viser kvinner hvordan man får den perfekte Victoria secret rumpen, det må jo være noe de fleste ønsker seg. Videoen varer en stund, men om du er det mennesket som elsker trening, da er denne videoen perfekt for deg. Ha en kjempefin helg

 

NÅ LÆRTE DU MER ENN DU GJØR PÅ HELE UNGDOMSSKOLEN

 • 30.11.2013 - 13:36STOPP MATLAGING AV LEVENDE DYR - SIGNER UNDER NÅ!!

 • 29.11.2013 - 20:27

Er det en ting som gjør meg sint og forbanna er det når dyr blir mishandlet og drept helt uten videre. Jeg vet jeg ikke kan gjøre så veldig mye med det, ettersom det skjer i Kina, og Kina er et land som bryr seg fint lite. Men jeg har en blogg mange leser, derfor kan jeg være med å spre dette budskapet jeg fikk på mail. Jeg vil at alle skal ta en titt på dette. Jeg ønsker også at alle kan signere under på dette, at dette stoppes nå. Linken vil du finne i slutten av dette innlegget, gjør en STOR forskjell i dag du også. Tenk om dette var ditt dyr?...

Å putte en levende hund eller hvilket som helst dyr i kokende vann, eller i en varm ovn, eller at de blir slaktet levende ved hjelp av blåselamper er åpenbart galt. Dette er rett og slett TORTUR. Et dyr har like mye følelser som et menneske, det har en hjerne og et hjerte. I Kina mener de at hvis de lager mat av levende dyr (koker det levende osv) så vil det smake mye bedre enn om de skulle drept det først. Men tenk deg hvor mye smerte og frykt dyrene går igjennom? helt forferdelig. At dyrene smaker bedre om man koker det levende er en dårlig unnskyldning, det er vel ikke noe som er mer grusomt.

Alle dyrene som plasseres i kokende vann eller som blir kokt i levende live er åpenbart livredde, i ufattelig stor smerte, fortvilelse og dømt til en langsom og smertefull død.

VÆR SÅ SNILL OG DEL DETTE så alle kan signere under http://www.change.org/petitions/stop-cooking-live-animals#share

Gjør en forskjell du også! 

IKKE KALL MEG JUSTIN BIEBER!!!!

 • 29.11.2013 - 18:11Heisann alle snuppiser og god kveld. Jeg bare føler jeg må ta opp en ting, for det irriterer meg litt. Jeg leser på diverse nettsider og forumer at jeg ligner og oppfører meg som Justin Bieber, og det vil jeg ikke at dere skal tro. Justin er Justin, Rene er Rene. Det er ikke gøyt for meg at dere skriver slike ting på nettet, forstå meg rett, jeg har ingenting imot Justin, han er en kjekk gutt og lager god musikk, men jeg vil bli sett på som Rene Kleveland, bloggeren, ikke Justin Bieber. Jeg kan ikke stoppe dere, dere gjør som dere vil, men det irriterer meg og det er ikke kjekt for meg. Håper dere kan respektere dette. 

Jeg har lagt ved noen bilder som folk poster på nettsider, der de skriver at jeg gjør samme som Justin med øynene osv, når han tar bilder. Dette er ikke litt derfor, jeg gjør det fordi då blir bildene litt mer seksuelle, har ingenting med Justin å gjøre. Håper dette var greit forklart, og at dere kan respektere dette innlegget. Dere må ha en flott fredags kveld, nå nærmer det seg Jule måneden, det blir koselig. Jeg har en del konkurranser til dere også. Akkurat nå har jeg en konkurranse ute til dere, i samarbeid med todiefor.se (To Die For) som selger de fineste bikiniene og badetøyet du kan tenke deg. Du kan velge deg akkurat den bikinien du vil ha, gå (HER) for å melde deg på.!

Under har jeg laget en video (ny versjon) av hvordan du får Justin Bieber sin swag. I denne omgang er det snakk om hvordan du får buksene til Justin, helt gratis!.

3 INTERVJUER, LES DE HER

 • 29.11.2013 - 15:34  


Innlegget er henter fra Side2.no her http://www.side2.no/underholdning/article3712054.eceDet samme intervjuet som er poster på Side2.no ble postet hos BA også, her http://www.ba.no/puls/article6983698.eceBT, Onsdag 27 november      

Det er alltid noe på gang, nå nærmer det seg et stort prosjekt også (kan ikke avsløre noe, får ikke lov). Så har vi Norske talenter den 8 desember. Ellers skal jeg holde dere oppdatert med nyheter, skal også holde dere oppdatert med masse videoer også fremover, så stay tuned snuppiser. Ha en flotters dag!.

NÅ KAN DU GÅ TOPPLØS I ALLE SVØMMEHALLER I NORGE

 • 29.11.2013 - 15:22Gledelig nyhet alle sammen.

Det har lenge vært slik at svømmehallene her til lands ikke tjener like mye de hadde håpet på. De fleste hallene går med underskudd og det har vært flere møter for hvordan dette kan rettes opp igjen. Mange kvinner ønsker at de kan gå uten bikini eller en badedrakt. Vi kan ikke tillate at kvinner går helt naken, men vi kan og vil tillate at kvinner går toppløse. At bryster skal stues vekk er ikke riktig.

Når menn kan gå i speedo og i bar overkropp, kan også kvinner gjøre det samme. Det er mange menn som har større pupper enn kvinner, selvom det ikke har noe med saken å gjøre, så fikk vi ihvertfall frem poenget og at forslaget gikk i boks. Når menn kan bade toppløs, hvorfor ikke kvinner? om de ønsker det selv?. Jeg tror ikke dette vil bli et problem for oss, når man kommer til en svømmehall så kommer man her for å svømme, puppene vil man ikke se så mye ettersom kvinner svømmer i vannet.

Om det blir slik at menn ikke kan oppføre seg vil vi kaste de ut på sekundet. Handlingen er inspirert av svenske feminister, som lenge har kjempet for nakne bryster i offentlige svømmebassenger. Kvinner skal kunne føle seg som ekte kvinner, og ekte kvinner vil vise frem sine pupper, enten de er små eller stor.

DU HAR FORANDRET DEG, RENE! FY FAEN JEG KJENNER DEG IKKE

 • 28.11.2013 - 20:59

God kveld alle sammen!

Jeg bare tenkte "hva er greien???, "har du blitt mistet i bakken ved fødselen eller noe?". Jeg leser på forskjellige nettsider at den og den personen har kjent meg i mange år, hvem disse personene er må du ikke spørre meg om, men de kjenner jo meg så tydligvis er det noen som er super homo forelsket eller bare en morder som snart står bak meg, håper bare jeg får skrevet ferdig dette innlegget i tide. Hvorfor er det så mye snakk om at Rene Kleveland har forandret seg så sykt opp gjennom tiden, og ihvertfall etter den jævla bloggen ble populær. Ja, kan jeg spørre dere om noe da? hvem forandrer seg ikke? alle mennesker forandrer seg med tiden. Jeg er fremdeles den samme Rene Kleveland som jeg alltid har vært, ihvertfall de som kjenner meg. Tenk deg om du skulle vært den samme personen fra du blir født til du dør? jeg hadde heller hoppet fra 20 etasje fra en høyblokk da, det livet må suge hardt. Jeg tror jeg forandrer meg eller har "forandret" meg pga jeg blir eldre? er vel ikke bare meg..


Tror du jeg ville vært den horebukken der? den dag i dag? nei, hadde aldri druknet i fitte då (gi meg redningsvest).

Folk sier jeg er blitt så "overlegen" selvfølgelig er jeg ikke det. Men om du eller dere som skriver slikt mener jeg har vært det en gang, så har dere bare skremt meg noe helt jævlig med deres førsteinntrykk. Jeg er en glad person som elsker å hilse, kan gjerne gjøre mer enn det, men en hilsen er en god start. Alle forandrer seg, uansett. Før gikk jeg i sånne hore klær, det vil si joggebukser og hettegensre. Den stilen kvittet jeg meg med, ettersom jeg ikke ville se ut som en boms som jobbet på statoil og solgte pølser for en blowjob. Jeg har ny stil, ny swag, tar solarium, bryr meg om utseende, så at jeg har forandret meg har du gjerne rett i, men ikke på den måten at jeg er en helt annen person. 


(At jeg er litt sånn selvgod er ikke noe dumt, jeg er en skikkelig tøysekopp, men ikke overlegen)!

Jeg vet ikke hva mer jeg kan fortelle eller skrive i dette drittinnlegget her, men måtte bare få det ut liksom. Jeg har ikke forandret meg når det kommer til personlighet, den har alltid vært den samme. Jeg har forandret meg i klesstilen, utseende og den delen der, det vet de som kjenner meg godt! Amen og takk for meg snuppiser!.<3

ERLEND HEFNER & PARADISE STIAN - CHARTERTUR - SOMMER SA DU?

 • 28.11.2013 - 16:08

Hahaha, det må være noe med meg når jeg hører låten, men en ting er sikkert, den fenger som bare faen!. Chartertur er laget av Erlend Hefner (stokkedal) ja han som er Glamour fotograf, den beste i Norge. Med på låten Chartertur har han fått Paradise Stian, som også er med i årets sesong av Robinsonekspedisjonen. Låten handler som navnet sier, chartertur. Fylla, alkohol, blått hav og hvite strender, inkludert Ayia Napa så klart. Her har Erlend laget en skikkelig glad låt som bare gjør at du får lyst å pakke kofferten din og reise etter første lytting av låten. Stian kommer inn etter andre verset til Erlend og gjør en liten gjestegreie der. Hør låten under.

 Låten kjøper du på Spotify her https://itunes.apple.com/no/album/chartertur-feat.-paradise/id757163190

KONKURRANSE - VINN VALGFRI BIKINI FRA TO DIE FOR SWIMWEAR

 • 28.11.2013 - 15:29Ny konkurranse og denne gang i samarbeid med nettbutikken todiefor.se som sikkert mange vet selger badetøy / bikinier. Selvom det nærmer seg vinter er det alltid noen av oss som reiser til varmere strøk. Det er også kjekt med en ny bikini i skapet, kvinner får vel aldri nok av bikinier. Du kan nå vinne en valgfri bikini som du selv velger ut (de har mange fler enn bildet over viser).

Det du må gjøre for å melde deg på er 3 enkle steg. Lik To Die For Swimwear på Facebook (HER) og så liker du min Facebook side (HER).

Så velger du den bikinien du vil ha fra nettsiden her http://www.todiefor.se/swimwear/ skriv inn ditt fulle navn og strl du ønsker. Thats it. Vinneren trekker jeg neste torsdag (5 desember)..

Lykke til 

OMG, HAR DU LEST AVISEN? JEG BLAR IGJENNOM OG DER VAR JEG

 • 27.11.2013 - 14:31God ettermiddag alle sammen. Hvordan har dere det snuppiser? jeg har det bare bra! Jeg gikk på butikken å kjøpte avisen, jeg tenkte kanskje jeg ville være i midtsiden av BT, å herregud hadde jeg ikke rett?. Jeg åpner avisen og blar gjennom, og der står det en fyr å peker på meg. Så ta deg en tur på butikken og kjøp BT, du kan også lese alt sammen på nettet, gå til bt.no.
OM TWERKING VAR EN SPORT VILLE DISSE JENTENE VUNNET GULL

 • 26.11.2013 - 20:45

Om Twerking var en sport ville disse jentene vunnet gull, det er jeg egentlig helt sikker på. 

Vil du se meg Twerke rumpen av meg? bokstavelig talt? trykk og se videoen (Her)

DERFOR BØR DU IKKE KJØPE UGGS

 • 26.11.2013 - 18:18

Du tenker sikkert ikke så mye over det, selv om UGGS er god og varm er det noe grusomt som ligger bak alt dette. UGG støvler er laget av saueskinn. Sauene som blir drept for Uggs er som oftest merino sauer. Vet du egentlig hva det vil si å være merino sau i Australia? Saken fortsetter under bildet!

Merinosauen er avlet opp til å produsere maksimalt med ull. Huden ligger i folder på dyret, som gir tett ullvekst. Det som skjer er at urin og avføring setter seg fast og den fuktige ullen tiltrekker seg noe som heter spyfluer.

Når disse spyfluene legger egg, lever larvene av å spise på sauen. Angrepet er såklart smertefullt og dette medfører døden for sauen hvis det ikke behandles raskt.I 80 år har australske sauebønder skjært deler av huden på baken av baby lam, en metode som reduserer ullvekst og dermed faren for angrep av disse spyfluer.

Dette Inngrepet kalles mulesing, og det utføres uten at dyret gis smertestillende behandling. Kuttet gir store smerter i oppmot 48 timer, i tillegg til at dyret er utsatt for infeksjonsfare og andre plager i flere uker etterpå.

Mulesting er forbudt mange steder i verden, men ikke i Australia.

Kjøper du UGGS støtter du dette grusomme som skjer.

Ikke Kjøp UGGS!! Lik og del om du er enig!

Update: 20.10.2014 

Jeg fått mail fra markedsavdeling til UGG, les den under
39 TING DU BØR TENKE PÅ I LIVET

 • 26.11.2013 - 13:45

1. Om morgenen trenger du minst 1 time på å ordne deg før du stikker på jobb eller skole, bruker du mindre tid? da fortjener du ikke oppmerksomhet fra andre.

2. Barbering bør ikke bare være et forslag, det har med hygiene å gjøre, shave deg når du ser tiden er inne. Dette gjelder menn og kvinner!.

3. Løping, det er ikke bare dyr som burde gjøre det, prøv det du også..

4. Hasj er for tapere som som har tapt i livet.

5. Ubeskyttet sex er bare noe du kommer til å angre på, ikke der og då, men etterhvert.

6. Dating er overvudert, bortkastet med tid.

7. Ikke date noen med mindre du føler du kommer til å forelske deg.

8. Facebook er egentlig jævlig kjedelig, tenk deg hvor mye tid du tilbringer der? sitter du på Facebook 20 minutter hver dag i et år er det 20 minutter x 7 dager = 140 minutter pr uke (2 timer og 20 min) x 52 uker = 121 timer i året. Sitter du 1 time hver dag på Facebook tilsvarer dette 365 timer pr år, 2 timer hver dag? 730 timer i året. Tid du aldri får tilbake.

9. Når du skriver under profilbildet ditt på sosiale medier at du ikke er perfekt så er ikke det nødvendig, alle andre kan se det.

10. Sex er mye bedre om du er tiltrukket av personen.

11. Bøker gjør deg dummere, Tv gjør deg smartere.

12. Reality serier som Paradise Hotel gjør deg dummere som person.

13. Måten folk ser på deg er like viktig som måten du ser på deg selv.

14. Venner er ikke noe som kommer og går, ta vare på de du har.

15. De fleste mennesker vil alltid ha noe fra deg, selvom du ikke alltid kan se det.

16. Ingenting i verden er gratis, uansett hvordan du vrir og vender på det.

17. Om du bruker mer penger på deler til bilen din enn det selve bilen din kostet er du bare latterlig, folk ler av deg..

 18. Sex på fylla er bare gøyt et par ganger, etterhvert skjønner du hvor taper du er..

19. Ikke bruk penger på ting du IKKE trenger, det kommer en dag du skulle ønske du hadde de.

20. I et sunt forhold burde han elske deg MER, uten sminke, skjønnhet kommer innenfra.

21. Mer tunge er ikke alltid løsningen.

22. Aldri vær fornøyd med det sexlivet du har nå, du kan alltid utføre nye ting, du kan alltid bli bedre.

23. Ikke bruk # (hashtags) det er noe av det dummeste som er oppfunnet.

24. Om du ikke får hun til sengs etter 2 dater, passer dere ikke som kjærester, gå videre.

25. Kjærlighet koster deg ikke bare penger. Etter at forholdet tar slutt kommer det alltid en evig lang krig, noen ganger trenger du advokater.

26. Å vente med sex til dere har giftet dere er latterlig, med mindre du er en prest.

27. Dårlig sex = dårlig forhold.

28. Om du føler deg nedfor og feit er trening eneste løsning.

29. Alle vil ha det vi ikke kan få.

30. Du kan ikke kjøpe tid. Om du sier du trenger mer tid til noen er det egentlig bare deg selv du lurer.

31. Størrelse teller, tolk det som du vil.

32. Aldri si du elsker noen om du ikke mener det.

33. Vold er aldri løsningen, bruk heller kjeften din (ordene dine).

34. Sjekk helsen din regelmessig, det kan faktisk redde livet ditt.

35. Om du røyker sigaretter bør du ikke være forbanna når du får kreft.

36. Familie er det viktigste du har her i livet, etter det kommer venner.

37. Om du hater det livet du lever er det kun du selv som kan forandre det.

38. Har du lidenskap for noe er livet mer verdt å leve.

39. Uansett hva som skjer i livet, aldri gi opp..

Brenner et skjerf til 1.299 kr (video) ingen trenger dyre klær

 • 26.11.2013 - 13:33Siden det er snakk om dette for tiden, så kan jeg like godt ta det opp jeg også. Hvorfor er dyre merkeklær det beste for barnet? tror du virkelig barnet ditt skjønner så mye om hva det klesplagget koster? svaret er nei. La meg gi deg et eksempel, om du har en sjokolade til 20 kr i den ene hånden og en burberry lue til 1340 kr i den andre, hva tror du ungen din velger? sjokoladen så klart, din idiot.

Greit nok, har du nok penger så skal du få bruke de på akkurat det du vil, ingen som skal styre økonomien din. Men akkurat der bør man tenke litt lengre, populæritet skal ikke behøves å kjøpes av foreldre. 

Det handler ikke hvordan du kler deg, dyre klær og sko, vesker og jakker, det er hvordan du oppfører deg som person som betyr noe. Om du er den kule, godhjertede personen alle kjenner til, hvorfor skal du då gjøre som alle andre gjør? ha det dyreste på markedet?!. Du blir ikke forandret selvom du kjøper deg en mulberry eller canada goose jakke, du er fremdeles den du er, klær og sko forandrer ikke deg som person, det er noe du tror. Husk at dersom du skal være så idiot at du kun føler barnet ditt må ha merkeklær så er du med på at det forekommer mobbing på skolen, det er ikke alle foreldre som har råd til merkeklær til flere tusen kroner. Selvom du kanskje har mer penger enn andre betyr det ikke at du er en bedre mor eller far, kjærlighet kan ikke kjøpes, det må oppstå.

26 August i år kjøpte jeg et skjerf til 1.299 kr, fordi det skulle brukes nå i vinter, men etter alt dette som skjer i media om at barna skal ha dyre klær? nei, fy faen altså!.....


Et skjerf til 1.299 kr er IKKE noe du ha, for å bevise dette, så brenner vi det. Ja, jeg brukte penger og kjøpte et dyrt skjerf. Men når personer der ute i verden bruker så mye penger på noe så ekkelt og stygt, vel da fortjener alt du kjøper og gå opp i røyk. 

DIN FORBANNA TREIGE HO*E

 • 26.11.2013 - 00:05

God kveld alle sammen. Ja du tenker sikkert på hva som er gale? det har seg sånn at den nye drittmobilen ikke gir meg gode signaler. Når det ringer så høres det ut som en hore i andre enden som er på jobb, det er bare sånn stønning og hakking om du skjønner. Det irriterte meg noe helt sinnsykt, så jeg måtte utenfor og da virket det helt fint. Men problemet var bare at jeg måtte trykke på noen innstillinger, så var mobilen fin og rask, nå er jeg glad. Så jeg tok noen bilder med den, det er så kjekt når alt ender godt, det syns jeg.Musikkvideoen til Timber er ute btw

VINNEREN AV SOLKORT + SOLKREM

 • 25.11.2013 - 19:23


Det kom inn en god del kommentarer på brun og blid konkurransen hvor du kunne vinne et solkort på 1000 kr og Playboy solkrem. Det blir vanskelig for meg og velge en vinner, jeg vil jo gi et solkort til alle sammen, egentlig. Men når det er så mange som melder seg på bruker jeg bare random.org og lar nettsiden velge for meg. Jeg skrev inn 144 navn for hånd, vinneren skulle bli trekt for et par dager siden men har hatt en del å gjøre, beklager dette. Men denne ukes vinner ser du på bildet over (1plass). Send meg adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com så sendes det ut solkort til deg i morgen tidlig. 

INTERVJUER & NYTT NUMMER!

 • 24.11.2013 - 19:16

God dagen snuppiser. På tide med en liten update. På fredag har jeg vært på et intervju, så i uken som kommer får du se hva det var. Et hint (du finner meg i butikken). Jeg prøver og holde en lav profil til tider, men det er nesten umulig. Jeg tror det gikk fint, ikke noe stress ihvertfall. De tok også noen bilder, ikke det som du ser over her (tatt av en kamerat). Etter intervjuet var det rett på peppes pizza, jævlig sulten. Etter det var det å kjøpe ny mobil. Det har seg nemlig sånn at jeg måtte være uten mobil i en stund pga jeg fikk 10.000 anrop / meldinger osv, hver eneste dag, det var rett og slett et helvette. Så nå har jeg ikke lengre det gamle mobil nummeret. Mitt nye nummer er 974 94 565, save it!.
Jeg har en god del ting på gang, på fredag har jeg endå en stor ting jeg skal. Og nå i desember er det Norske talenter (live), så det er en del på samme tid. Men får ta en dag av gangen.. Dette var bare en liten oppdatering. Siden jeg har nytt nummer skal jeg bli aktiv på Instagram og Snapchat, add meg. Instagram: renekleveland Snapchat: renelyrical

RANNVEIG HEITMANN, HVORFOR LYGER DU? DETTE ER KLEINT

 • 24.11.2013 - 17:30

Haha, jeg leste et innlegg i dag på side2.no om at bloggeren Rannveig Heitmann bruker flere tusen kroner på klær til ungen sin, og at andre er missunelig på at hun kan bruke så mye penger. Hun skriver også at hun aldri kjøper klær på Hennes og Mauritz eller andre "billigkjeder". Jeg skal nå bevise det motsatte... Under er mer fra side2.no  innlegget..

«I det siste har det vært mye snakk om merkeklær til barn, og hvorvidt det er greit eller ikke. Det er nok mye meninger rundt dette, men selv er jeg ekstremt merkebevisst når det gjelder barna. Jeg kjøper kun de beste klærne til de, uansett hvordan prislappen ser ut!» 

«Jeg kjøper for eksempel aldri ulltøy på Hennes og Mauritz eller andre billigkjeder, for å si det sånn! Og det er rett og slett fordi jeg vil mine barn det beste, og at jeg har mulighet til å kjøpe de dyre klær», fortsetter hun.

Hvorfor gidder du å lyge? jeg har lest bloggen til Rannveig et par ganger og jeg husker hun alltid lå ut klær fra Hennes og Mauritz og Cubus. Men i innlegget til side2 sier hun at hun aldri kjøper klær der fra? bitch please...

Hvorfor gidder du? under er printscreen fra et av dine mange innlegg hvor du stolt viser frem klær fra disse kjedene...


H&M H&M H&M H&M.. <3 <3 <3

Trykk på linken for å se selv  http://rannveigheitmann.blogg.no/1332280215_nathaniel_outfits_180.html

Og ja, hun skriver også at hun bare eeeeelsker Cubus...

Under ser du mer fra innlegget fra side2.no...


 Link til printscreen http://rannveigheitmann.blogg.no/1348782951_bittelitt_innkjp__anb.htmlDet jeg ville frem til med dette innlegget er at Rannveig ikke er så perfekt som hun prøver å fremstå som. Ikke si andre er missunelig på deg og at du aldri kjøper klær fra "billigkjeder" som Hennez Og Mauritz og Cubus, for en dag kommer sannheten frem, og det var i kveld.

Nå kan jeg egentlig spørre deg hvem som er kleinest av oss to? deg eller meg? :)
EKSPERTER: TA BARNA I BÅND

 • 20.11.2013 - 11:21

Barn kan være vill og uforsiktig, derfor mener ekspertene nå at du bør gjøre som du gjør med både hunder og katter, putt de i bånd. I flere av landets barnehager er det et økende problem at foreldre ønsker å begrense barnas utendørslek. Det viktigste er at det skal være trygt og sikkert, om du bryr deg om barnas sikkerhet bør du ha båndtvang.

Foreldre velger å holde barnet i bånd når de beveger seg i storbyer eller på kjøpesentre og flyplasser, fordi barnet ikke skal forsvinne vekk fra mor og far. I vestlige land, og spesielt USA, er barn i bånd et vanlig syn. Også i Norge blir det nå mer og mer populært, ihvertfall når båndene kommer i ulike fasonger og farger, apekatter er helt klart favoritten.

Det finnes en lang rekke varianter bånd å velge mellom, og noen er utrolig sukkersøte. For eksempel kan båndet være festet i en plysj-apekatt eller et annet kosedyr som barnet bærer på ryggen, som en ryggsekk barnet til og med kan bruke på skolen som en skolesekk, genialt mener mange foreldre som bare kan ta med seg båndet og feste det igjen når barnet skal hentes.

Hovedargumentet for å ta sele eller bånd på barnet når man går ute, er altså at det er trafikksikkert. Barnet stikker ikke av når de går i bånd, av den enkle grunn fordi de føler seg som noen hundevalper. Foreldre trenger ikke bruke så mye energi på å passe på barna lengre, dette er både nyttig og genialt mener eksperter. Inger Marie Kofoed, butikksjef i Babyshop i Ullevålsveien, Oslo, forteller at slike bånd er veldig populært nå.

Min egen personlige mening angående dette er at HUNDER kan være i bånd, ikke barn! Uansett om dette er sikkerhet ifølge eksperter, for hvem er disse ekspertene?. Er du en forelder passer du jo alltid på barnet ditt, du trenger ikke noe bånd, mener nå jeg.

Kilder: Nyhetene (Her) og her kan du se 35 bilder av barn i bånd (Her)

BØR DU DATE TYKKE ELLER TYNNE MENNESKER? HER ER SVARET

 • 20.11.2013 - 11:20

Jeg lå i sengen min og så en film i går kveld, så kom jeg på dette innlegget. Hva er egentlig forskjellen og ikke minst fordelene med å date en tykk eller tynn person? jeg har svarene dere trenger og du kan spare flere tusenlapper i måneden på dette. For det første er jo det ikke opp til deg hvem du kan date, med mindre du ser veldig bra ut. Er du sånn halvt idiot og driter i hvordan du kler deg osv, vel, da er det game over med mindre du vil henge med en gold-digger. Men over til saken, her er innlegget dere trykket dere inn for å lese. Og nei, har ingenting imot tykke personer, har mange venner som er tykk og de bare ler.Ut for å spise

Tynn person: Om du er på dateren med en tynn person er du egentlig veldig heldig, disse spiser like mye som et hamster, nesten ingenting. De er opptatt av å holde kroppen sin i form, dette er veldig viktig for de. Du ender sikkert opp med at de vil bestille seg en salat, og siden det er du som mest sannsynlig skal betale for dette, har du vært heldig ( om du bryr deg om penger ). Tynne personer pleier også å drikke vann til maten, dette elsker de.

Tykk person: Her har du allerede gått på en smell. Men som sagt, skal du ut på resturant med en tykk person bør du ta hun eller han ut den dagen du nettopp har fått lønning på konto, det går nettopp ganske mye penger vekk fra lommeboken din denne dagen. Om du tror de kun skal ha seg en salat kan du trekke vekk smilet ditt ganske så raskt. Her går det ned 4-5 forretter før de skal ha seg den dyreste hovedretten, glem ikke desserten. Etter dere har spist skal du helt sikkert følge vedkommende hjem, hold dere langt vekke fra matbutikker på veien hjem, hvert butikkvindu er en fristelse, det spiller ingen rolle om det er baker brun, de elsker alt.

Ut på byen

Tynn person: Om du skal ut på byen med en tynn person på byen, er det ikke så mye du trenger å passe på. Det pleier å være trangt på dansegulvet, men her slår du igjen til med en jackpot. Ettersom personen er tynn kan dere blende dere inn, uansett hvor trangt det måtte være. Alkohol drikker de ikke så mye, så du tjener og sparer en del kroner på å gå ut med en tynn person.

Tykk person: Hvor skal jeg begynne? det første som skjer når du kommer inn på utestedet er at hun mest sannsynlig går bort til baren, og tykke personer drikker mye, det sier seg selv. Vær beredt at du må punge ut en del tusen kroner på bare alkohol iløpet av kvelden. Om du har lyst å danse er jo dette positivt, jeg har selv sett med egne øyne at når en tykk person stikker bort til dansegulvet stikker alle andre vekk. Dette er en fin ting, dere får ihvertfall danset i fred. Etter byn stenger kan du enten løpe vekk eller bli værende, blir du værende må du passe på at du må punge ut for maxitaxi og nattmat, kebab eller hamburger slår aldri feil.

Sex

Tynn person: Har du sex med en tynn person må du være forsiktig. Tynne personer kan knekke bak i ryggraden, dette har skjedd flere ganger ifølge studier. Hvor har du tenkt å feste hendene dine på en tynn person når dere har sex? vær forsiktig. 

Tykk person: Her er det fort gjort å gå seg vill, tolk det som du vil. Jeg regner med dette blir like kjedelig som at jeg i det hele tatt gidder og skrive denne linjen, jeg regner ikke med tykke folk har sex? klarer ikke se det for meg. Pass på at du ligger øverst, uansett om du er mann. Se for deg overskriften i avisene om du ligger underst, mann døde av kveling under sex med en fyldig kvinne (ja, det har skjedd før).

DERFOR LIKER BARNA DINE "TEGNEFILMER", VISSTE DU DETTE?

 • 20.11.2013 - 11:06

God dagen alle snuppiser. Har du tenkt på en ting? hvorfor elsker barnet mitt tegnefilmer? og at tegnefilmer ikke bare er en tegnefilm? såklart har du ikke tenkt på det før, du regner jo med det er en tegnefilm. Vel, om du tenker deg godt om så er det et ordtak som heter "sex selger" og det gjelder overalt, ikke bare blant prostituerte. Neste gang du setter på en tegnefilm til barnet ditt, pass på, det er dette de ser.

Under ser du film coverert til Løvenes Konge som kom ut og tok verden med storm i 1994. Men det du tror er en løve er desverre noe helt annet, ser du damen med rumpen? derfor barnet ditt ville ha filmen, ikke fordi filmen er bra (noe den er, en av mine favoritter). Så neste gang barnet ditt spør deg om hvor Løvenes Konge er, ta ut filmen fra coveret, så slipper du og tenke noe mer på den saken.

Så har vi også en favoritt blant barn, Den Lille Havfruen som kom ut i 1989. Men har du noengang studert coveret før? det er ikke helt normalt om du tenker deg om. I bakgrunnen er det tydligvis en dildo vi alle kan se. Hvorfor de har valgt og putte den der vet jeg ikke, men om du har filmen liggende hjemme, er det bare til å se selv. Men som jeg skrev over, om du har barn som vil se disse filmene, gi de selve filmen og ikke coveret.

Her kan du se det tydelig når det er zoomet inn. Kjekt? 

I begynnelsen av Løvenes Konge kan du klart og tydelig se at det står SEX i skyene. Hvorfor de har skrevet dette vet jeg ikke. Og her er det zoomet inn så du kan se det bedre. 

Her ser vi Mikke Mus holde rundt sin kjære Minnie, du ser vel selv hva det ligner på?. Om det skulle vært en kjole kunne de gjort den litt annerledes, men her er det ingen unnskyldninger!

Og hvilken fantasi kan de ha når de tar 1 jente og 7 dverger i samme seng? jo, det kalles gangbang!.

Nei, fy flate altså, vi lever i en verden der alt handler om sex, det blir nesten for dumt..

JEG FLYTTER TIL BRASIL - MISS BUMBUM 2013, SWEET HOLY FU*K

 • 18.11.2013 - 14:34

Posted at Shock Mansion (2)

25 år gamle Dai Macedo har den mest perfekte rumpen i Brasil. Miss bumbum er verdens beste konkurranse om du spør meg, tenk deg dette: du sitter og ser på kvinner som skal vise frem rumpen sin? hvem har den mest perfekte?. Spør du meg må Brasil være et godt sted å bo, her i Norge har vi ingenting vi kan sammenligne denne konkurransen med! Kan ikke noen være så snill og få denne konkurransen til Norge? Erlend Hefner Stokkedal, kan du prøve på dette?... om ikke blir jeg nødt å flytte!.

Posted at Shock Mansion (1)

Posted at Shock Mansion (4)

Ikke glem at jeg har 2 konkurranser ute på bloggen nå, en brun og blid konkurranse hvor du kan vinne solkort på 1.000 kr + V.I.P Playboy solkrem (Her) + en konkurranse fra zoovillage.com hvor du kan vinne for 1000 kr i klær, vinneren trekker jeg i dag. Konkurransen finner du (Her) vi blogges snuppiser. Stay tuned, denne uken blir spennende,ohh wee!

BERGENSRUSSEN, FRESHE KARER & BABES, HØR LÅTENE HER!!

 • 16.11.2013 - 00:20


Dagen alle hadde ventet på kom, og de 25 feteste jentene fra Bergen slapp dekknavn mens hele landet gråt av glede. Enchantress betyr forførende gudinne, og vi ser frem til en himmelsk russetid hvor vi skal forføre og frelse Norge med den deilige sangen vår - og ikke minst gi Bergen en solid plassering i busshistoriebøkene. Stem på oss for å unngå at billig polsk russetechno tar over topplisen. Sjekk ut jentene sin Facebook side (Her)

FOR Å STEMME, SEND: «ÅRETS BERGEN» TIL 1933


Crystallized består av 24 supergira jenter fra Bergen by! Blir med oss på eventyret der målet er å nå toppen av ekstase. VIrkeligheten forsvinner, du befinner deg i en ny verden der dine mørke lyster tar over. Takk til Lugichi for tidenes sang! Det er når Crystallized2014 settes på festen starter. Vi snakkes på LS! Sjekk ut jentene sin Facebook side (Her)

FOR Å STEMME, SEND: «ÅRETS CZ2014» TIL 1933


Halcyon består av 18 jenter fra Bergen som er ute etter å ha en fantastisk tid. Halcyon symboliserer en solfylt tid av ekstase og minner som varer oss livet ut. Vi kan ikke vente med å oppleve halcyondagene våre. De fleste jentene har kjent hverandre i alle år, så blir alltid god stemning. Vi takker vår kjære Kjetil (Lugichu) for den fantastiske sangen vår.Lytt til låten under og sjekk ut bilder av alle jentene på Facebook siden deres (Her)

FOR Å STEMME, SEND: «ÅRETS HALCYON» TIL 1933


Vi er 26 kokte karer fra Bergen med dekknavnet Pastafarians. Vi har valgt en litt annen sjanger enn det russ flest velger - vi kjører TRAP! Husk å fyr låten opp med riktig anlegg, da klikker den helt mongo! Spanter pasta med kjøttboller for enhver som stemmer. Sjekk ut karene sin Facebook side (Her)

FOR Å STEMME, SEND: «ÅRETS PASTA» TIL 1933

VINN SOLKORT PÅ 1000KR + V.I.P PLAYBOY SOLKREM (1.250KR)

 • 15.11.2013 - 00:22

Det er helg og det er fredag. Jeg kjører nå igang med en ny brun og blid konkurranse her på bloggen. Jeg har som sagt en bunke med solkort fra min kjære sponsor Brun og Blid og deler igjen ut et solkort på kr 1000. Du får også en V.I.P solkrem fra playboy som koster 250 kr hos brun og blid. Nå som det nærmer seg vinter er jo dette helt perfekt. Det du trenger og gjøre for å delta er følgende. 

Lik Brun og Blid sin Facebook side (Her) Så liker du min Facebook side (Her)

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet. Vinneren trekkes på torsdag 21 november. Vinneren blir som alltid skrevet opp og publisert her på bloggen. Good luck!

Jeg har også en Zoovillage.com konkurranse hvor du kan vinne klær for 1000 kr (Her)

Lik innlegget under,(Her) ser du at solkortene er fylt på med 1000 kr. Get Tanned!

VINNEREN AV SOLKORT PÅ 1000KR

 • 15.11.2013 - 00:18Det kom inn over 200 kommentarer på brun og blid konkurransen hvor du kunne vinne et solkort på 1000 kr. Det blir vanskelig for meg og velge en vinner, jeg vil jo gi et solkort til alle sammen, egentlig. Men når det er så mange som melder seg på bruker jeg bare random.org og lar nettsiden velge for meg. Jeg skrev inn 206 navn for hånd, derfor kommer dette innlegget en liten time for sent. Men denne ukes vinner ser du på bildet over (1plass). Send meg adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com så sendes det ut solkort til deg i morgen tidlig. 

Husk jeg kjører igang en ny brun og blid konkurranse etter dette innlegget er postet. Du kan vinne solkort helt frem til jul, inkludert solkremmer, get tanned.

Her er den nye brun og blid konkurransen hvor du igjen kan vinne et solkort på 1000 kr + VIP playboy solkrem (Trykk Her)

INTERVJU MED SIDE2.NO - LES

 • 14.11.2013 - 21:12

Trykk på bildet under for å lese intervjuet på side2.no!TILBAKESTÅENDE HUND GIES BORT, HVEM VIL HA LAFFY?

 • 14.11.2013 - 13:52

Dakar liten..Dette er en av 5 annonser som ligger ute på nettet, litt uvanlige annonser kan man si. Hvem vil vel ikke adoptere eller ta imot lille laffy?. At noen kan kalle Laffy for tilbakestående syns jeg er slemt gjort, se så skjønn han er. I annonsen som er lagt ut skal de ha 100 kr, men hva er vel det for en sånn nydelig og oppegående hund.. Alt for selger på nettet er helt utrolig. Se hele samlingen her: Dildosamling og mye mer: http://renekleveland.blogg.no/1387165344_10_fucked_up_finnno_a.html

DETTE ØDELEGGER FORHOLDET DITT - MEN SLIK REDDER DU DET

 • 13.11.2013 - 20:28


Tenkte og ta opp dette med forhold og hvorfor akkurat forholdet ditt ryker. Jeg ser støtt og stadig folk på Facebook, kjærestepar altså som krangler og viser det i all offentlighet, dette er bare rett og slett for dumt. Jeg har nå, eller skal skrive ned hvorfor forholdet til mange der ute går rett til helvette, rett og slett.

Hvite løgner eller manglende kommunikasjon mellom deg og din kjære. Dette er bare to av tingene som kan få forholdet til og gå rett til helvette.

Forholdet er ikke lenger en dans på roser. Etter den herlige nyforelskelsen ramler man raskt ned igjen til hverdagen, og de små tingene begynner å irritere oss. Så glem ikke at et godt og sunt forhold ikke bare handler om smil og gaver, det får jo du på julaften, det krever nemlig kommunikasjon, respekt og vaner som fungerer for begge parter. Om din kjære oppfører seg idiotisk, ikke skyld på familien, at det er familien sin skyld, hvorfor skal de få skylden for et voksent menneske sin oppførsel? you feel me?.

Om du mener at din svigermor eller svigerfar er noen forbanna idioter, hold det for deg selv, forteller du det til din kjære vil det bare føre til krangling og et helvette på jord. Du kan ikke styre din kjære, ingen liker å bli styrt med mindre dere har en syk sexlek. Om du er en person som alltid skal styre i forholdet vil bare partneren din se på deg som en psykopat, og ingen vil leve med psykopater. Ta heller beslutninger sammen, istedenfor at dere skal krangle hele tiden, mye bedre spør du meg.

Om du er irritert over partneren din bør du gi beskjed, ingen kan lese hva du føler eller tenker, ikke engang klarsynte i åndenes makt  (ja, det er et fake program). Når det oppstår problemer mellom dere, snakk sammen og kom heller til en enighet, så skal du se hvor lykkelig og glad dere er etterpå!.

Alle kan gjøre feil i et forhold, det sier seg selv. Men om du er langvarig sint og sur så kan det skape stress og angst mellom dere, dette er ikke sunt for noen av dere. Som jeg skrev, snakk sammen og kom til en enighet i problemet som har oppstått. 

Ekstra tips for å styrke forholdet.

Tro meg, alle krangler i et forhold, og det er faktisk sunt. Prøv å starte krangler enten på kjøkkenet om hvem som skal få lage pasta sausen eller få situasjoner til og oppstå. Dette er både gøyt og smart, jo større krangler dere får i gang, jo mer styrker dere forholdet, til slutt kan dere kalle hverandre drittsekk, forpulte mongo osv, uten at noen andre dere klikker, men derimot smiler.

Vi blogges kjære,søte,lesere!.

GET TANNED, VINN VINN VINN!

 • 12.11.2013 - 13:43

Suuup peepz? eller snuppiser som jeg pleier og si, herregud asså!. Hvordan står det til med dere? her går det bare inn i helvette bra, livet går ihvertfall, jeg skriver jo?. Eg har en del ting på gang nå, og det blir spennende skal jeg si deg. Jeg må nok en tur til oslo om en liten stund, noe mer om den saken kan jeg desverre ikke si (har ikke lov, fuck). Hadde jeg bare kunne skrevet ned alt jeg har på menyen til dere hadde dere sagt "fy faen Rene Kleveland er så jævla perfekt", men jeg kan desverre ikke si så mye, og tenker du jeg bare skriver det for å skrive det, så syns jeg det er litt synd. Dere får se, det er umulig og IKKE se meg når det skjer, du kan si jeg er 2 meter fra deg (oooh weee). 

Nei, i dag har jeg tatt solarium og svart på masse mail, det er alltid så kjekt. Så dette var vel egentlig bare en liten update, må jo vise dere hva jeg holder på med <3. Dere må ikke glemme at jeg deler ut solkort frem til jul, kall meg gjerne en julenisse, gavmild er jeg. Jeg har også en konkurranse hvor dere kan vinne for 1000 kr i klær fra Zoovillage.com, begge linkene finner dere under bildene. Ha en fin dag videre, snuppiser, one love.


Her kan du vinne solkort på 1000 kr, http://renekleveland.blogg.no/1383999731_konkurranse__vinn_sol.html

Her kan du vinne klær for 1000 kr http://renekleveland.blogg.no/1384190980_konkurranse__vinn_100.html

Get tanned bitchez!


DETTE BLIR NORGES NYE FLAGG

 • 12.11.2013 - 13:42

Før og etter bilder, C'en står for change, som er byttet ut med korset.

De friske fargende rødt,hvitt og blått beholder vi.

Jon Eriksen samarbeider med det norske folk om å lage ny Grunnlov. Flagget er allerede snart klart, vi fant løsningen ganske så raskt! Allerede da vi kom fram til paragraf tre fant vi ut at forandringene i Grunnloven vil måtte føre til en del andre forandringer i samfunnet. Blant annet et nytt flagg.

Eriksen jobber for tiden med med siste del av skissen før flagget skal i produksjon. Dette skal gå raskt og fint, i 2016, 17 mai vil vi kunne se et flagg som passer Norge perfekt. Flagget har blitt til på en veldig demokratisk måte. Jeg spurte folk jeg møtte på gaten, på flyet og ba dem sende inn forslag per e-post.

Jeg tenker på alle sammen, og det de ville ha var altså et flagg som ligner litt på flagg fra midtøsten osv, med en stjerne ytters på flagget, med de gode gamle fargene rødt hvitt og blått.

C'en står for "Change", etter alt dette media oppstyret om at korset skulle fjernes fra det Norske flagget var dette det beste vi kunne finne på, var viktig i nasjonen Norge akkurat nå, sier Eriksen.

Dette flagget er bedre på flere måter. Det er ikke noe kors i flagget, så det er ingen som kan klage eller lage drama angående dette.

Med en "C" for "Change" blir det et mye bedre flagg, dessuten vil alle kunne huske denne dagen når det heises for første gang. Norge går inn i en ny og spennende fremtid, stjernen har vi valgt og sette inn av den enkle grunn fordi den var så fin.

DE NARKOMANE FÅR SPRØYTEROM I PEPPERKAKEBYEN- HOT OR NOT?

 • 11.11.2013 - 12:44

Se så fin pepperkakeby, vi har fått sprøytehus? er dette riktig eller galt med tanke på at små barn skal se på dette?. Vi ville ikke skvise ut de narkomane så vi måtte lage et sprøyterom til de også, narkomane hører også hjemme i pepperkakebyen, julen tilhører alle folkeslag, sier bergensfamilien bak pepperkake huset. Først og fremst ville vi lage en lekepark, men parken fikk en uventet vri, vi festet på en sprøyte.

Tre liter pepperkakedeig og syv timer gikk med for å ferdigstille prosjektet familiene har valgt å døpe «Bergens flotteste lekepark».

Det handler om å komme sammen, lage mat og ha det kjekt, pepperkaker er kjekt for alle sammen, også de narkome. De narkomane blir glad når de ser sprøytehuset, noen forteller at de skulle ønske huset var større og ekte, då kunne de gått inn der, det hadde vært kjekt sier de. Den syv tunge pepperkakebyen ble levert inn på søndag kveld, og allerede mandag morgen var det stor jubel.

- Vår lille pepperkakeby er vanligvis ikke en arena for politiske ytringer, men akkurat dette bidraget ser jeg ingen problemer med. Pepperkakebyen kan gjerne speile det samfunnet vi lever i, og sprøyteromsdebatten er en aktuell del av virkeligheten her i Bergen, sier Kristoffersen, som er daglig leder i Bergen Sentrum AS.

- Det skjer svært sjelden. For mange år siden fikk vi et noe seksualisert bidrag fra erotikkbutikken Beate Uhse. Bidraget var litt på kanten, og måtte modifiseres litt, uten at vi gjorde noen stor sak av det. Men da var det en herværende avis som lagde et stort oppslag på at Pepperkakebyen driver med sensur, sier han.

Åpningen av «verdens største og beste» pepperkakeby er bare to uker unna. I år som i fjor trekker byen innendørs, til DNBs ærverdige banksal på Torgallmenningen. Vi håper at flere familier kan lage flere sprøyterom, slik at pepperkakebyen dette året blir om til nygårdsparken, bare i pepperkake versjon. God jul sier nå bare jeg!.

KONKURRANSE - VINN SOLKORT PÅ KR 1000

 • 09.11.2013 - 13:22


God dagen alle skjønne. Det er helg og det er lørdag. Jeg kjører nå igang med en ny konkurranse her på bloggen. Jeg har fått en bunke med solkort fra min kjære sponsor Brun og Blid i posten og deler i første omgang ut et solkort på kr 1000. Nå som det nærmer seg vinter er jo dette helt perfekt. Det du trenger og gjøre for å delta er følgende. 

Lik Brun og Blid sin Facebook side (Her) Så liker du min Facebook side (Her)

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet. Vinneren trekkes på torsdag 14 november. Vinneren blir som alltid skrevet opp og publisert her på bloggen. Good luck!

Jeg har også en Zoovillage.com konkurranse hvor du kan vinne klær for 1000 kr (Her)

Lik under:)

JUSTIN BIEBER KJØPTE HORE I BRASIL? NEI, SE HER (VIDEO)

 • 08.11.2013 - 22:56

Alle har sikkert fått med seg denne Justin Bieber videoen som er lekket på internett? hvor Justin bieber blir filmet av en "prostituert" kvinne. Vel, dette stemmer jo ikke. Og når jeg våknet i dag og så den hadde 17 millioner visninger ble jeg litt forbanna. Det som har skjedd er at det er MIN video, det som skjedde var at det var afterparty i en villa som JB leide etter en konsert han hadde tidligere denne uken. 30 Jenter som hadde festet med han på en nattklubb i Rio, ble altså med han hjem til denne villaen rundt kl 04.00 på søndagen i forrige uke. Alle måtte skrive under papirer på at de ikke skulle filme eller ta bilder, dessuten måtte de holde helt kjeft om hva som skjedde. Men det som skjedde var at Justin ble veldig full, han drakk 1 liter sprit og 8 shots.

Og når han sovnet etter for mye alkohol ble han då filmet av denne "prostituerte" kvinnen som altså då er falske rykter. De har redigert inn og fått det til og virke troverdig. Her er den ekte versjonen!

Ha en fin kveld alle sammen! 

SLIK FÅR DU PERFEKT RUMPE I JEANS BUKSER - FREDAGS TIPS!

 • 08.11.2013 - 11:36

Heisann darlings. Jeans er et plagg alle mennesker har i skapet, med mindre du er nudist, men de har jo kler på seg de også, det er jo ulovlig og gå naken i Norge. Men å bevege seg ut fra sofaen på jeans jakt og prøve å finne et par som får rumpen din til og se perfekt ut, samtidig som den sitter behagelig, det er lettere sagt enn gjort, like vanskelig som når dere kvinner skal kjøpe Bh.

Ingen kropper er like, takk gud for at jeg har min perfekte kropp og en sprett rumpe. Det kan føles som en umulig oppgave å finne en jeans bukse som sitter som et skudd rundt din rumpe. Er du for feit er det et helvette på jord,er du for tynn blir det også problemer i prøve rommet. Dette er også et helvette på samme måte som å velge riktig farge på øyenskyggen som fremhever øynene dine slik at du kan ha vill sex, men sex er ikke temaet nå!

Her er flotte bilder av meg med tips på hvert bilde, here you go!Bukse: Jack & Jones (kr 699) Jakke: Denim Jakke (kr 999) Klokke: Quartz (sponset) T-skjorte:Richroot (Kr 399) Sko: LMC (Kr 399)

Håper virkelig noen av disse tipsene eller bildene ga deg litt inspirasjon, vi blogges snuppiser.

NÅ BLIR OGSÅ KORSET I GRAVSTEINER FJERNET VEKK!

 • 06.11.2013 - 19:43

Nyhetsoppleser Siv Kristin Sællmann i NRK ble av ledelsen strengt bedt om å ikke bruke et smykke med et kors på TV. For rundt 2 uker siden ble Siv gjort oppmerksom på at seere hadde reagert på korsbruken og ringt til NRK. Smykket med korset som seerne reagerte på, er et 1,4 centimeter stort gullkors med svarte diamanter.

Distriktsredaktør Anders Sårheim i NRK Sørlandet ble forbanna og tok opp saken med Siv kort tid etterpå. Anders ga Siv Sællmann klar beskjed om å ikke bruke smykke bestående av et kors på TV.

Etter dette har NRK kommet frem til at smykker med kors er strengt forbudt.

Men her stopper det ikke, langt ifra. Nordmenn i hele Norge er sint og forbanna på dette, hvorfor skal vi ikke kunne få bruke et smykke med et kors? skal vi virkelig ha det så gale?.


Nå har Kirken også fulgt etter, og det vil ikke lengre være mulighet for og kjøpe gravsteiner som inneholder kors. For at det ikke skal være uenigheter unngår vi salg av gravsteiner med religiøs og politisk betydning, som i dette tilfellet et kors.

At dette blir en sak som vi blir nødt til og ta opp i stortinget er ingen tvil, men vi ser tegn på at det norske flagget er i fare. Det er viktig vi holder en lav profil når det kommer til dette korset, at vi fjerner det i gravsteiner er bare en prinsippsak. Det er bra vi fjerner korset og følger NRK sine retningslinjer, selv om det kan føre til uenigheter.

Norge får i 2016 nytt flagg, les og se det nye flagget HER

Lik & del videre 

KATTER I TIGHTS -DETTE BLIR DEN NYE INTERNETT TRENDEN

 • 06.11.2013 - 15:19

Har du en katt eller to? nå er det ihvertfall kommet en ny trend på internett. Vi har hatt gangnam style, harlem shake, planking osv. Listen over trender som har foregått på internett er lang. Men nå er det tydligvis noe helt annet som jeg vet blir populært, katter i tights. Det du gjør er at du kler på katten din en tights, fyller opp tightsen med litt dopapir eller hva det måtte være og tar bilde av katten din. Denne nye trenden kaller vi Meowfit.

Hva venter du på? last opp bilde av din katt i tights i dag. 

PAKKE I POSTEN, DETTE KOSTER MER ENN DU BRUKER PR MND

 • 04.11.2013 - 15:53

God ettermiddag alle snuppiser. Hvordan står det til med dere? med meg går det bare bra, om du lurte på det:* Jeg har i dag fått en pakke i posten fra supersnille zoovillage.com . I pakken var det veldig mye fint som jeg har plukket ut rett før helgen, dette er en nettside som selger de feteste merkeklærene. Om du er på jakt etter UGGs, Timberland, Gant, Vans? denne nettsiden kjører en del hundre merker. De har også salg på en god del varer nå så stikk turen innom nå, bruk denne linken for supertilbud http://no.zoovillage.com/outlet/ . Tusen takk til Zoovillage.com UGGsene finner du her til kr 1.996 http://no.zoovillage.com/productdetail.aspx?did=88793&pos=19


Det kommer også outfits bilder senere. Stay tuned og stikk innom nettbutikken nå, bruk altså denne linken her http://no.zoovillage.com/outlet/ (oppmot 70%)..

Det kommer også en del konkurranser også, inkludert solkort og extensions!. See you!.

DENNE SHORTSEN FOR KVINNER ER VOLDTEKTSSIKKER MED KODELÅS

 • 04.11.2013 - 15:52


Nå har et selskap endelig funnet opp en perfekt shorts. Denne shortsen for kvinner sitter nemlig så stramt på at det er umulig for voldteksmenn og kle den av deg. Nå trenger du ikke lengre og være redd for og gå ute om natten, så lenge du har på deg en slik shorts kan ingen andre enn deg selv få den av igjen. Shorsen kan kun åpnes igjen ved bruk av en kodelås som kan bestå av utrolige 132 kombinasjoner.

Jeg må nok si meg enig at produktet de nå skal selge er en genial ide, for voldtekt er ikke noe tull. Stoffet som shortsen er laget av er så slitesterkt at ikke engang en kniv kan kutte den opp. AR WEAR, Selskapet som står bak har gjort dette for at kvinner skal kunne føle seg tryggere. Shorten er lett og behagelig å gå med, samtidig som du er trygg. I midten av shortsen finner du også en lås som kun du kan åpne.

Videoen under viser deg egentlig alt du trenger og vite.

Image and video hosting by TinyPic

SLIK GIKK DET PÅ NORSKE TALENTER I DAG (VIDEO)

 • 02.11.2013 - 13:35

God ettermiddag alle snuppiser. Først og fremst må jeg si livet er jo bare herlig, ikke sant?. I dag tidlig gikk jeg til min fetter fordi vi skulle på Norske talenter nede i byen. Vi skulle være der klokken 10.00 men var et par minutter på overtid. Når vi kom til Rica Hotel var det en del folk der, og vi signerte noe greier før vi ble veiledet til et rom.

Der var det 2 hyggelig damer som vi fremførte en låt for. De digget det,så hjertet mitt varmet <3. Etter det gikk vi til et annet rom og fremførte også samme låt, var så stas kan man si. Der også elsket de det vi fremførte, så ifra meg og min fetter, vi digget dere også.

Så nå blir det en spennende tid fremover, og vi kan love dere skikkelig liv på tv, tro meg. Vi lot oss frivillig bli filmet av en hyggelig kameramann, så du får bare følge med. Her er en liten videosnutt og bevis på at vi er videre. Stay tuned. Og tusen takk til alle dere søte, kjekke mennesker som tok oss godt imot i dag. Love you all.

Etter det fikk vi som vi hadde forventet, ja dere er videre til hovedaudition.

Stay tuned...........

I kveld blir det vors og feiring på byn, så då snakkes vi!. I kveld fyrer vi på!. Ha en fin lørdag

TING DU ALDRI SKAL FORTELLE MEG NÅR DU SER MEG PÅ GATEN

 • 01.11.2013 - 16:50God ettermiddag snuppiser. Det er alltid, selvfølgelig, mange som kommer bort til meg på gaten eller på byen. Jeg har her laget en liste over ting du aldri skal fortelle meg når du treffer meg. Enjoy!

Det første du ikke skal gjøre er at du kommer bort til meg og sier "heey, du er jo Rene?" jeg vet jo selv hvem jeg er så ingen grunn til og nevne at jeg er Rene? skjønner du meg? takk. 

Det andre du ikke trenger og gjøre er at du kommer bort til meg og later som jeg kjenner deg, selvom du vet hvem jeg er, er det ikke en selvfølge at jeg vet hvem du er, selvom du gjerne følger meg på Twitter, Facebook og kommenterer en del ting på bloggen min. Jeg mener at du kommer bort til meg og sier, hey Rene, sant du vet jo hvem jeg er? jeg ser bare dumt på deg då og du er bare awkward.

Det tredje du ikke trenger og gjøre er at du tar på meg. Det er flere ganger jeg går på byen og alle bare må ta på meg, enten skal de kjenne på håret mitt, knipe meg i ræven (ja dere vet hvem dere er). Det er greit vi håndhilser men ikke riv i meg som jeg var et sexleketøy, hadde du syns det var gøy om alle gjorde det med deg? plukket deg i håret og knep deg i rumpen?.

Det fjerde du ikke trenger og gjøre er at du skriker navnet mitt. Ser du meg ute trenger du ikke skrike Reneeeeeeeeee, og så bare gå videre. Jeg lurer jo på hva du har og si, så start heller en samtale eller si meg enn bare navnet mitt. 

Det femte du må huske på er at du har ditt kamera klart. Jeg har tatt så sinnsykt mangen bilder opp gjennom tiden med folk at jeg har mistet tellingen for lenge siden. Det ligger bilder overalt av meg, og det er ingenting gale med det. Men om du skal ta bilde med meg eller av meg, ha kameraet ditt klart.

Det er mangen ganger folk kommer bort til meg og sier "kan jeg få ta bilde med deg?" jeg svarer jo selvfølgelig ja, men det hender til tider av de som skal ta bilde enten er på doen eller utenfor og røyker, eller gjerne på dansegulvet. Jeg har ikke tid til og bli stående for å ta et bilde, uansett hvor fan du er av meg.

Det sjette du bør huske på, ikke vær en creepy stalker. Jeg har sett det før og det vil alltid være slik. Når jeg er ute på byen foreksempel er det alltid noen som sitter ved et bord som bare kaster de sykeste blikkene, både jenter og gutter, når jeg ser bort og tilbake på de, så snur de seg rundt igjen. Ikke vær en creepy stalker, då er du bare fucked.

Ellers har du fri tilgang til og gjøre hva du vil med meg, så lenge du ikke skader meg. Vi blogges snuppiser.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no