hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

DENNE BLONDE JENTEN HATER MEG, SJEKK UT HVORFOR (VIDEO)

  • 29.11.2014 - 20:55

Husker dere melis trikset mitt? Jeg skrev at man kan få lenger hår om man bruker melis i håret. Man trenger ikke kjøpe extensions, man trenger bare en pakke med melis. Jeg liker å dele mine tips med dere lesere, og en som tok i bruk dette tipset er en jente som heter Lotte "ninja" Cornelia, fra Narvik, som faktisk har postet en 7 minutters lang video (se i bunnen av innlegget)

Hvorfor det skjedde det som har skjedd vet jeg ikke. Jeg regner med hun har brukt mer enn hun skal, når jeg fint og enkelt har forklart hvor mye man skal bruke. 

Utdrag fra melis innlegget mitt...

Det finnes en enkel og naturlig måte å forlenge håret ditt på. Melis har en avansert tilvirkningsprosess som gjør at håret får tilbake den tettheten og volumet det en gang hadde. I tillegg vil det forlenges 5 ganger raskere enn hårene du har på musen. Kvinner over hele verden har brukt melis når de vil forlenge håret, etter at nyheten kom.

Melis passer ikke bare perfekt i bakevarer, men også til å forlenge ditt nydelige hår.

How to use: 

Hell melis over håret ditt og gre hendene dine gjennom, akkurat som sjampo. Når du merker at det begynner å klø noe jævlig går du i dusjen og vasker det vekk. Etter et par behandlinger ser du håret ditt har vokst.

Her er videoen hun postet, LOOOOOOOOOL

Følg / add meg på Facebook

www.facebook.com/LyricalProductions

Hun har skrevet et innlegg om meg, les det HER HER HER

Image and video hosting by TinyPic

BETALER PENGER TIL DEN SOM KAN HJELPE MEG MED DETTE (VIDEO)

  • 28.11.2014 - 19:48

Det begynner å gjøre meg forbanna. Jeg hadde i går kveld 7% eller noe igjen på mobilen og jeg har nå 2% igjen med strøm. Jeg har alltid brukt stikk-kontakt som er inni veggen, men nå har jeg fått en sånn bryterboks eller hva det heter.

Jeg gidder ikke forklare her når du kan se selv at den forbanna driten ikke vil funke. Gi meg tips eller send meg meldinger på Facebook, jeg klikker snart.

Ikke fortell at jeg må ta den bryterboksen i veggen osv, jeg skal ha telefonen min i den boksen slik at jeg får strøm. Om jeg skulle tatt telefon laderen i veggen så hadde jeg ikke kjøpt en sånn bryterboks. 

Har fått en del tilbakemeldinger på hva jeg bør gjøre, men ingenting fungerer eller nytter. Kanskje dere som leser har et alternativ eller en løsning.

Image and video hosting by TinyPic

SIDEN TYPEN VAR PÅ JOBB VILLE HUN VISE SITT NYE UNDERTØY, LOL

  • 27.11.2014 - 21:36

Om denne personen aldri hadde kontaktet meg, så hadde aldri noe av dette skjedd. Men hvorfor skjer det? jo fordi det er en POKE på Facebook. Jeg skjønner virkelig ikke problemet med en poke. 

Kanskje det bare er fordi det er meg? "ikke poke han forbanna kleveland kuken" du skjønner sant? syns det er dumt og barnslig egentlig.

Her er ihvertfall samtalen, jeg er alltid hyggelig

Får en klar beskjed, veldig viktig


Men who cares? not me...

You dirty girl....

Woops, printscreen 

Woops, printscreen igjen

Yeah right....

Han lyver ikke

Han foreslår at jeg blokkerer hun (LOL)

Han er ikke en vanskelig person

Han har snakket med hun, en gang til.....

Fant det....


Finner nok ut av det


Neivel....


Så må jeg be dere poke meg på Facebook. Jeg elsker POKING.

Jeg poker alle sammen tilbake, uansett. 

Add/følg/poke meg/

www.facebook.com/LyricalProductions

Gi dette innlegget en like under, så poster jeg flere samtaler. Jeg har så utrolig mange samtaler som jeg vil vise dere, så lik innlegget <3

Les også de andre samtalene mine under:

Han skrev han hadde et stabilt forhold, så klikket han (HER)

Denne jenten poket meg, så klikket typen, nå er hun singel (HER)

Kristine skrev "hei" til meg, så klikket kjæresten (HER)

Jeg fikk en utfordring, jeg gjorde som han sa, nå er alt fucked (HER)

Han sa "slett Isabelle"det skulle han aldri gjort (HER)

Denne fyren ville ødelegge kvelden min, så skjedde dette (HER)

Image and video hosting by TinyPic

HER ER 10 TEGN PÅ UTROSKAP

  • 25.11.2014 - 17:01

Det er mye som er utroskap, listen er lang. Og gjør hun eller han noe av det som står i denne listen, da bør dere slå opp. Sjekk hele listen under

Her er 10 tegn på at din kjære er utro.

1: Om hun eller han sier "Hei" til andre, eller ser på andre mennesker.

2: Om hun eller han "Poker" andre på Facebook

3: Om hun sier nei til å suge deg eller han sier nei til sex etter jobb. Sier hun nei er det fordi hun nettopp har sugd noen, og sier han nei er det fordi han har hatt seg med noen på jobben. 

4: Om hun eller han ikke tar på høytaler når mobilen ringer slik at du får høre det personen i andre enden sier, eller hva de diskuterer. 

5: Om du ikke får være med på toalettet når hun eller han skal på do. Høres kanskje rart ut men når man er alene på toalettet kan hun eller han skrive skitne meldinger til andre uten at du vet det. 

6: Om han eller hun sover med undertøy om natten, dette er for å skjule at hun eller han lukter reke mellom beina. Rekelukten kommer av seksuell omgang (som du sikkert vet) og sover han eller hun med undertøy er det for å "skjule" lukten fordi han eller hun ikke har dusjet etter å ha vært utro.

7: Om han ikke snur seg når det er damer i undertøy på tv, samme gjelder omvendt.

8: Om hun har en dildo. Dette fordi dildoen minner hun om en annen persons pikk. En kvinne kjøper som oftest en dildo i samme størrelse med den pikken hun har vært borti / utro med. Er dildoen større enn din pikk er det bare til å spørre hvem hun holder på med.

9: Om hun liker bilder av andre gutter på Facebook, eller han liker bilder av andre jenter.

10: Om du ringer han eller hun og du ikke får svar innen 10 sekunder, tro meg han eller hun har sex et eller annet sted. 

Er du imot utroskap deler du dette videre / trykk liker under

Følg meg / add meg på Facebook ved å klikke på linken under

www.facebook.com/LyricalProductions

Image and video hosting by TinyPic

HAN BA MEG "SLETTE ISABELLE" DET SKULLE HAN ALDRI GJORT

  • 20.11.2014 - 20:12

Tror du at DU bestemmer over hvem jeg er venner med på Facebook? det bestemmer jeg selv. Og når noen adder meg, så sletter ikke JEG vedkommende. Om du har en psykopat kjæreste, veldig dumt. Sjekk ut samtalen under.

Slett Isabelle (LOL)


Jeg er sammen med henne? so what???


Gir meg fem minutter? yeah right

Har du slettet isabelle? hahaha 


Han skriver helt til jeg sletter? hmmmJeg advarte han

 

Jeg forventet ikke svar eller hjelp, men men

Passordet og mailen, så snill og grei


Så skrev jeg en status og tagget mor, far, onkel og tanten 

(det var de som sto oppført som familie i infoen)
Så får jeg innboksmelding fra Isabelle


LOLzzzz

Og så litt "jeg skal drepe deg" -.-Yey, jeg skal få besøk Hadde ikke brukt tiden på meg? eeeh?


Ehh jada, det er jeg som er stygg i hodet.

Sånn gikk det med den saken. Isabelle poker meg som faen


Og som dere vet, trykk liker om dere vil ha flere slike innlegg. Poke meg også på Facebook, det er det beste jeg vet. 

Jeg elsker å POKE, poker ALLE tilbake igjen selv om det kanskje kan ta litt tid. Har flere tusen pokes hver gang jeg poster et slikt innlegg, trykk på linken under for å POKE / Følge meg / Adde meg  www.facebook.com/LyricalProductions

Les også de andre samtalene mine under:

Han sa han hadde et stabilt forhold, så klikket han (HER)

Denne jenten poket meg, så klikket typen, nå er hun singel (HER)

Kristine skrev "hei" til meg, så klikket kjæresten (HER)

Jeg fikk en utfordring, jeg gjorde som han sa, nå er alt fucked (HER)

Denne fyren ville ødelegge kvelden min, så skjedde dette (HER)

Image and video hosting by TinyPic

EN VIKTIG BESKJED TIL KRITTHVITE ALBINO PAPPAGUTT SOSSER

  • 13.11.2014 - 23:22

Nå må dere kritthvite albino pappagutter slutte å rakke ned på meg. Et spørsmål og ikke minst diskusjon jeg er lei av å lese er at jeg helt sikkert bruker sminke eller noe fordi ingen kan være så brun, ingen kan ha den jævla hudfargen jeg har. Da kan jeg si deg en ting din kritthvite albino soss, har du hørt om brun og blid? solarium??? vel, det er mitt andre hjem. Jeg tar så mye sol jeg bare kan, så mye at jeg faktisk håper jeg får hudkreft.

En av mange tusen kommentarer jeg lesere daglig -.-Jeg får boner bare jeg ser en solseng, jeg elsker brun og blid. Men så langt tenker ikke dere, hvordan kan Renè Kleveland være brun når alle vi andre (gutter) er like hvit som kritt, vel svaret er BRUN OG FUCKINGS BLID. Men for all del, diskuter så mye dere vil, bare morsomt at jeg kan gå rundt brun og blid, mens dere går rundt hvit som et lik.


Hvorfor dere gutter gidder å gå rundt hvit, uansett hvilken årstid det måtte være, skjønner jeg ikke. Jeg er brun året rundt, fordi jeg tenker litt lengre enn dere.

Jeg føler meg ekkel om jeg ikke tar solarium, syns det rett og slett er ekkelt når man ikke er solbrun.Nå sier jeg ikke at jeg ikke liker deg fordi du ikke er solbrun, men folk som er solbrun er noe av det fineste jeg vet.

Følg meg på Facebook om du er solbrun, trykk på linken under

www.facebook.com/LyricalProductions

FIKK EN UTFORDRING, JEG GJORDE SOM HAN SA, NÅ ER ALT FUCKED

  • 11.11.2014 - 16:33

Gjør jeg noe gale? never. Det jeg ikke forstår er hvorfor idiotiske gutter gidder å skrive til meg. For et par dager siden fikk jeg en melding av en fyr som skrev noe så dumt som "jeg utfordrer deg" til å poke damen hans, WTF? hva er greien egentlig? 

Jeg gjør som jeg får beskjed om jeg, men da pleier det å bli drama og trøbbel i paradiset, ikke mitt problem det vel. Sjekk ut denne samtalen, er det mulig.

Fikk en utfordring, elsker utfordringer

Så klikker han fordi jeg klarte utfordringen?

Meeeeeeeeeeeen

Men jeg fikk et problem

Hun ville ikke pult meg for en million? 

Da ble jeg litt nysgjerrig og ville vite det fra hun som vet best <3Jeg sendte melding og fikk et positivt svar tilbake, hyggelig.

Og så popper Mats opp igjen


Men han forsto meg ikke helt 

Men etter 5 minutter fungerte hjernecellene hans


Jeg vet ikke hvorfor, men i dag var MAGISK, det har vel sine grunner, HAHAHAHerregud sier nå bare jeg. Men som dere ser, det er aldri jeg som gjør noe gale. Jeg bare svarer på en fin og normal måte, drama my ass. Kan dere POKE meg på FACEBOOK? jeg elsker å poke som dere sikkert vet. Trykk på linken under

JEG POKER ALLE, UANSETT. POKE POKE POKE

www.facebook.com/LyricalProductions

Kristine skrev "hei" til meg, så klikket kjæresten (HER)

Denne jenten poket meg, så klikket typen, nå er hun singel (HER)

Han sa "slett Isabelle"det skulle han aldri gjort (HER)

Denne fyren ville ødelegge kvelden min, så skjedde dette (HER)

 

Han skrev "jeg har et stabilt forhold" så klikket han helt (HER)

ANN MARIELLE TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

  • 05.11.2014 - 23:26

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Ann Marielle (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Hun ligger under med noen stemmer for å ta første plassen, så klikk på bildet over eller linken under for å stemme på hun. 

Det tar deg et lite sekund og du kan gjøre denne baben utrolig lykkelig. 

Jeg lover dere masse spennende fremover om dere kan hjelpe meg med det. Jeg skuffer aldri dere, så da må ikke dere skuffe meg. Gjør Ann Marielle lykkelig. 

Gi din stemme NÅ:  HER HER HER HER HER HER


HVORDAN SER DET UT NÅR RENE KLEVELAND HAR SEX? (VIDEO)

  • 05.11.2014 - 15:47

Hvordan ser det ut når Rene Kleveland har sex? hvorfor danser du ikke på byn? hva gjør jeg om jeg ikke vil ha sex med en jente? hvordan skal jeg si nei til sex om jeg ikke er klar enda? Og hva gjør jeg om en jente leker med følelsene mine og ikke bryr seg om meg?

Dette er spørsmål jeg svarer på i videoen under. Har du spørsmål du vil jeg skal svare på i neste video? da sender du inn spørsmålene til meg på Facebook ved å trykke på linken

www.facebook.com/LyricalProductions 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no