hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

19 TING SOM ALLTID SKJER HVER GANG JENTER SKAL UT Å DRIKKE

  • 07.11.2015 - 16:25Følg meg på Facebook, trykk HER

Kjente du deg igjen i innlegget? LIK & DEL <3

CHRIS FURNES AKA JUSTIN BIEBER GIKK TIL ANGREP PÅ MEG I NATT

  • 06.11.2015 - 14:49

Våkner opp til drama i dag, herlig. Chris Fuckings Furnes aka Justin wannabe Bieber tåler ikke at andre gjør ting bedre enn han. Jeg var ute i går og trodde kvelden skulle bli perfekt, som vanlig. Men gjett hvem som kommer gående utenfor samme utested? Joda, "pop-idolet" Chris Furnes.

For de av dere som ikke vet hvem han er, synd, jeg gidder ikke engang å forklare det, får hodepine bare ved å nevne navnet. Vi begge hadde drukket litt, men var fin i formen kan man si. Vi hilste på hverandre og alt virket cool.

Vi diskuterte og snakket om forskjellige innlegg vi hadde skrevet og hvor mange lesere de forskjellige innleggene hadde fått. Etter et par diskusjoner forteller Chris Furnes med Justin Bieber lookèn sin at det og det innlegget hans gikk bedre enn mine osv. Ihvertfall, så spør han om jeg kan gi han noen blogg-tips, LOL.

Jeg sier det får han komme på selv, da sier han "Hvorfor er du frekk i kjeften? " jeg spør da hva faen han snakker om? han svarer "jeg spør deg på en normal måte, da svarer du meg skikkelig, her prøver jeg å være hyggelig etter vi har hatt en jævlig stor beef fra før av"...

Jeg svarer "Gå heller hjem. Eneste stedet du passer inn er på en hjemmefest med fjortisser og en pose med shakere" da begynte vi fort å diskutere å det ble aggressivt. Han dytter meg , jeg dytter han tilbake og sier han vil angre om han ikke slutter.

Han tar da tak i t-skjorten min og den revner.

Jeg gjør det samme med hans t-skjorte og det ble fullstendig kaos rundt oss. Masse folk samlet seg og tok bilder osv. Han slår med hendene og klorer fast i meg som en 14 år gammel jente som nettopp har fått mensen. Jeg fikk et par kloremerker her og der og en ødelagt t-skjorte, buksen ble også fucked up men det går fint, jeg blir jo sponset.

Til slutt kom det noen folk og rev oss løs og vi gikk hver vår vei.

Les det tragiske innlegget hans her

2 be continue

Dovendyret Mocca gjorde katten gravid, så fikk de en helt unik kattunge

  • 05.11.2015 - 20:13

Dovendyret Mocca har klart det umulige ifølge dyrleger verden over. Dovendyret som bor på et dyresenter i Australia, gjorde en av kattene som også bor der, gravid. Dovendyr er et av verdens tregeste dyr. Det var for 9 uker siden at katten Brownie var i lag med Mocca. 

- Vi hadde glemt å låse buret hvor Mocca hører til, forteller dyrlege Louice Wilkinson til NatureWild

Mocca paret seg med Brownie og de fikk en blanding av katt og dovendyr. Dyrleger og eksperter verden over er helt sjokkerte, det kan vi også forstå. Under kan du se verdens første bilde, det har ikke fått noe navn enda.


Via NatureWild

LIK & DEL videre med dyreelskere

LIVE (19) TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN (VIKTIG)

  • 01.11.2015 - 17:02

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Live (bildet over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun ligger på 1 plass i skrivende stund. Konkurransen har bare vart i en dag, det er 29 dager igjen.

Dette handler om en plass i semifinalen som er 2-3 mai. Vinner hun denne mnd så er hun i semifinalen der det skal stemmes via sms, deretter skal de 20 som er i semifinalen bli til 10 som går til finalen som er her i Bergen den 30 mai.

Det dere snuppiser må gjøre for meg er at dere klikker på linken under og stemmer på henne, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg.

Gå inn og trykk "LIKER" på Live NÅ.

STEM HER STEM HER STEM HER

Her er litt info om Live

Hei! Mitt navn er Live Solheimdal og er 19 år fra Molde. Jeg er en hardtsatsende friidrettsutøver som løper distanser fra 3000 meter til 10 000 meter. Jeg er norsk juniorrekordholder på 10 000 meter der min personlige rekord lyder på 34.36 min.

Jeg lever livet mitt som en toppidrettsutøver der jeg løper fra 12 til 14 økter i uka. Jeg elsker likevel og pynte meg og passe på utseende, så jeg er sikker på jeg hadde storkoset meg som modell for Brun og Blid.


Mitt største mål i livet er å en dag nå verdenstoppen som friidrettsutøver og derfor er jeg avhengig av å reise mye for å finne likesinnede utøvere som kan pushe meg til et høyere nivå.

Det er en lang vei og gå men målene mine hadde vært mye mer realistiske om jeg hadde økonomien til å reise enda mer og utvikle meg som toppidrettsutøver. Hadde vært så takknemlig om dere ville gi meg sjansen til å bli brun og blid modell 2016, når jeg også elsker å posere foran kamera! Dere ser meg i OL 2020.


Tusen takk på forhånd til alle som velger å stemme på meg.

STEM HER - INSTAGRAM HER

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no