hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

15 TING JENTER LIKER AT GUTTER GJØR, SJEKK HELE DENNE LISTEN

 • 29.11.2016 - 21:22


Dette innlegget har Andrine Bauge skrevet for meg. Sjekk henne ut her

At han husker små detaljer om deg. Enten det er ting som du har sagt for lenge siden eller liker å gjøre osv.

At han viser interesse for det du sier og hører etter, uansett hva det gjelder. Skjønner at det ikke alltid er like gøy å høre på oss jenter fortelle om masse drama som for eksempel inngår i jentegjengen, eller hvor feit vi ser ut i den og den kjolen, men det er nettopp der dere gutter har en gylden mulighet til å si noe som gjør at vi merker at dere bryr dere.

At han klarer å kose uten at det fører til noe mer hver gang. Det er deilig å bare ligge og kose noen ganger også, uten at det skjer noe mer action.


At han pynter seg for deg. Det viser jo bare at han tenker på deg til en hver tid, og vil se bra ut for nettopp deg. 

At han lukter godt.

At han viser interesse for det du liker å gjøre. Vi er alle forskjellige og vi liker forskjellige ting, men det er alltid søtt når gutten vil være med deg på for eksempel shopping, fordi han vet hvor mye du liker det.

At han tar kontakt med deg, og ikke prøver å være hard to get. Trenger jeg å si mer egentlig? Å spille hard to get, er bare sløsing av tid og et stort nei i mine øyne. Si det du føler og ikke minst; vær ærlig fra dag en.

Kyss på nakken, trenger jeg å si mer?

At han viser at han er glad i deg. Et kyss på pannen er jo alltids søtt, eller kanskje en bukett med roser?


At han viser at han liker personligheten din og ikke bare kroppen din. 

Gutter som er flinke med unger vil alltid få masse pluss fra meg hvert fall.

At han viser at han er stolt av deg. Det kan være hva som helst, for eksempel at han leier hånden din foran andre mennesker, at han snakker om deg til vennekretsen sin eller legger ut bilde av dere på instagram.

Han han deler ting med deg. Han åpner seg for deg og forteller om ting som er tøft og sårbare ting i livet hans. Og at han ikke er redd for å vise følelser. 

Vil finne på ting med deg, som for eksempel å gå på kino, eller gå på restaurant osv. 

At han sier at han ser en fremtid med deg. 

Gjesteinnlegg skrevet av Andrine Bauge, sjekk henne ut HER HER HER

HVOR DEILIG ER EGENTLIG DU? TA RENE KLEVELAND TESTEN

 • 26.11.2016 - 23:37


 

 

Har du noen gang lurt på hvor deilig du egentlig er?

Svar på 9 spørsmål over og få svaret du alltid har lurt på. 
Send svaret du får til meg i innboksen på Facebook

HER ER 10 TING DU BØR TENKE PÅ FØR DU GÅR INN I ET FORHOLD

 • 24.11.2016 - 22:36

De fleste som ønsker seg en kjæreste ser for seg et forhold der alt er perfekt. OMG hun er så perfekt for meg, hun er så nydelig. Det samme tenker jenten om gutten, OMG han er så perfekt. Men er det egentlig slik? nei. Hvorfor tror du de fleste forhold ryker innen kort tid? fordi de ikke leste dette innlegget før nå.

1) Før du blir sammen med noen går de med sminke, men når du blir sammen med personen viser de seg hele tiden uten sminke. WHY? det er bare slik jenter er. 

2) Før dere blir sammen har hun perfekt hår. Men når du blir sammen med hun bryr hun seg plutselig ikke om håret, hun kan til og med gå ut med deg selv om håret ser ut som et bombet horehus.

3) Denne slår aldri feil. Når du først treffer jenten i ditt "liv" eller gutten i ditt "liv" så er h*n tynn og perfekt. Men når dere blir sammen og det har gått noen mnd har h*n plutselig rast fra 50-100 kg. De fleste jenter skylder på at det er "kjæreste-kiloer" selv om jeg ikke vet hva de mener med det. Grunnen til at de fleste går opp i kilo når de blir sammen med noen er fordi de allerede har "kapret" deg, de trenger ikke lenger å imponere noen andre med utseende sitt, RIP.

4) I begynnelsen barberer jenter seg for å vise at hun er renslig og at hun bryr seg. Men etter en stund inn i forholdet skal du se at hun ikke lenger bryr seg. Så om du vil ha hår i maten (til de av dere som forsto det) lykke til. 

5) Er du singel kan du feste og gjøre hva du vil, hele tiden. Men går du inn i et forhold blir det sofaen med en bok og et glass vin. Treffer du den rette "skolepiken" blir du nok sittende med rævsvette mens du later som du bryr deg når dere leser en bok sammen. Om du gjør det i håp for at dere skal ha sex på kvelden? kjør på. 

6) Går du i et forhold kan du si farvel til pengene dine. Sminke, klær, date, kino, extensions +++ listen er lang. Ja, hun betaler så klart det meste selv om hun har penger, men du vil nok merke at dine egne penger forsvinner også. 7) Off.. Øyenbrynene også ja. Når du først treffer jenten i ditt "liv" er ALT med henne perfekt. Men tro meg, akkurat som med extensions (punkt 2) vil du se disse fucked up iløpet av kort tid. Jenter bryr seg fint lite når de først er i et forhold, og det er grunnen til at de ikke lenger trenger å bruke lang tid på å fikse øyenbrynene. Så bare vær forberedt på at øyenbrynene til jenten din vil skremme deg!

8) Om du tror at du får sex hver eneste dag fordi du er gått inn i et forhold, tro om igjen. Når man er singel vil alle hore seg rundt, det blir litt mer spenning om du skjønner. Så bare vær forberedt på at tørketiden kan komme og gå. Grunnen til dette er fordi du er kjedelig i sengen, hun blir også lei av å se trynet ditt.

9) Mat. Når du går inn i et forhold må du dele maten din, du trenger ikke, men det er sånn kjærestepar gjør fordi det er "søtt"- Men er du singel kan du få spise maten din i fred og ro, helt selv. Hvor mange ganger har du delt maten din med kjæresten din og tenkt "KILL ME SOFTLY" ? nettopp. 

10) Sist men ikke minst, oppmerksomhet. ALLE jenter vil ha oppmerksomhet, enten de er i et forhold eller ikke. Problemet er bare en ting, de fleste får det ikke pga de kler deg som en nonne, noe som er forståelig pga de faktisk er i et forhold. Men er du singel kan du gå i akkurat det du vil, og oppmerksomhet? det får du.

Og for all del, flytter dere sammen må du forvente at ting du ikke forstår deg på, vil skje. Som at sofaen du sitter i blir fylt med puter (hva er det med jenter og puter i sofaen?) og masse annet du aldri vil forstå. 

Følg med på Instagram, legg til: Reneklevelandblogg

NATHALIE VAR ALENE HJEMME NÅR HUN TOK DETTE BILDET, FY FAEN

 • 24.11.2016 - 22:27

Da Nathalie Mäntylä var hjemme alene og skulle ta dette bildet til bloggen sin la hun ikke merke til noe spesielt. Helt til noen lesere hadde gitt henne beskjed om at det er noe på bildet som ikke stemmer. Ser du hva det er?

Det er i hvert fall mer mellom himmel og jord, det er det ingen tvil om. Hva hadde du gjort om du var alene hjemme og oppdaget dette? Jeg hadde forlatt huset og aldri dratt tilbake. Åndenes makt kaller bildene for urovekkende.

Hint* venstre side inntil dørkarmen :O :O 

En god grunn til at du ikke bør være alene hjemme 

Trykk liker om du hater å være alene. Del videre, dette er det sykeste jeg har sett på lenge. I det huset ville jeg aldri bodd.

HAR DU FÅTT DETTE VIRUSET I CHATTEN? SLIK FJERNER DU DET

 • 21.11.2016 - 00:46

Nytt Facebook virus sprer seg nå blant flere tusen brukere. Viruset er slik at en venn har sendt deg en bilde fil, det ser altså slik ut: photo_9419.svg (Forskjellige tall hele tiden)

Scanner man den bildefilen får man opp trojan og virus. Trykker du på denne bildefilen som er en link, vil denne linken sendes til ALLE dine facebook venner. Dersom de trykker på linken vil alle deres venner få den også, og slik fortsetter det.

Det som skjer er at du får virus og Facebook kan utestenge profilen din eller deaktivere noen av funksjonene dine som for eksempel at du ikke får skrive i chatten til venner osv pga Facebook mistenker deg for SPAM. Det verste som kan skje er at profilen din blir utestengt fra Facebook. 

Selve bildet videresender deg til en nettside som er ute etter å kapre din info, alt fra passord til lagrede bank-detaljer i nettleseren din. For å fjerne viruset, om du er heldig, så går du til Innstillinger - Appinnstillinger og fjerner det du ikke har lagt til. Heldigvis har ikke jeg noe mistenksomt der, fordi jeg ikke har trykket på en slik link.

Ser du en mistenksom app du ikke kjenner til, fjern den med en gang.

Finner du ikke noe i Appinnstillingene dine må du gå inn i utvidelser i nettleseren din og fjerne det der. For å fjerne utvidelsen fra nettleseren gjør du følgende:


Dermed trykker du på utvidelser og fjerner det du ser du IKKE selv har lagt til av utvidelser.


Til slutt scanner du pcen din med det du har av virus program installert. Du må altså IKKE trykke på "bildet" du får tilsendt av dine venner i chatten, bildefilen som altså da er en .svg fil. 

Virustotal.com (link til antall virus og trojan funnet i bildefilen)

LIK & DEL med alle dine venner. 

KJEDER DEG? HER ER SØNDAGENS VIDEOER DU KAN KOSE DEG MED!

 • 20.11.2016 - 22:43

Snart er det desember og da blir det julekalender. Men siden det er søndag får du se disse videoene om du ikke har sett de før. Ha en fin kveld snuppiser

Sextelefonsamtale med Rannveig Heitmann. Les hele innlegget HER

Norwegian Twitch Streamers (prank) trailer

 Slik ser det ut når jeg har sex

Videoblogg (parodi) på Rannveig Heitmann. Les hele innlegget HER

Skype intervju med Chris Furnes

Slik får du Justin Bieber sin SWAG

Slik tar du armhevinger

Jeg snek meg inn til Justin Bieber sitt hotellrom 

Jeg takler ikke mer hatkommentarer. Les hele innlegget HER

Dette er IKKE yolo. Les hele innlegget HER

Her går jeg ut mot personlige trenere som mener at lettkledde treningsbilder på instagram er på grensen til "porno", les hele innlegget HER

Følg/ Add meg på Facebook HER HER HER

SNAPCHAT: renekleveland

STALKER - LOTTE NINJA & RENE KLEVELAND // 2017 TRAILER

 • 19.11.2016 - 21:57

Sosiale medier kan være farlig. Lotte Ninja (Fitfager) og jeg har en trailer til dere. Stalker kommer ut i 2017, på nett. Vær forsiktig med hvem du stalker på sosiale medier. 


Se traileren under. Du må ha et passord for å se den. Passordet får du tak i dersom du sender meg en PM på Facebook. Trykk HER HER HER for å sende meg en melding.

Stalker Official Trailer - Horror Movie 2017 from Rene Kleveland

SUNNIVA: TING JENTER GJØR MOT ANDRE JENTER SOM ER IDIOTISK

 • 16.11.2016 - 21:20

1. Kroppspress

Hvor skal jeg begynne. Det finnes ikke noe som heter kroppspress, bare sjalusi. Man ser en kropp man liker og som man kan jobbe for å få. Men i stedet for å gjøre det så legger man seg ned i sengen og griner. HALLO! Det blir så dumt at de som har «fine» kropper må ta dritt fra sjalue jenter som sitter foran en pc skjerm og ikke gidder å ta seg en joggetur.

Voks opp. Lær litt fra guttene.

2. Alle er stygge, men ikke meg

Hvorfor er det sånn at en jente aldri kan være perfekt i andre jenters øyne. Hvis en kjempe fin jente går forbi så begynner man å lete etter den minste feil. Sånn som «åh, hun hadde litt stor nese». Jeg blir flau av å være jente når det er sånn verden er. Jeg sier rett ut at «hun var pen! Jeg er så sjaluuu!». Hvorfor må man dra hver eneste jente ned i søla. Er vi virkelig så bitre at vi ikke kan innrømme at noen er penere enn andre?

3. Kanskje han liker meg hvis jeg er dum?

Dette har de fleste opplevd på et eller annet tidspunkt. Jeg har hatt venninner som har vært sånn. Nemlig stokk dum når de er med gutter de liker. «hva? Er ikke Europa et eget land? Haha, dumme meg». Jeg har så å si bare kompiser, og jeg kan skrive under på at ikke en av dem har sagt «Hun er så perfekt! Hun vet ikke engang hva 2+2 er! Drømmedama». Skaff dere push up og Ass lift. Det funker 100x bedre. Jeg mener, når dere først skal late som dere er noen dere ikke er.

4. Hvorfor er jeg hore hvis jeg har sex?

Vel, dette er jeg personlig imot. Jeg, sammen med tusen vis av jenter mener at man skal få lov til å ha sex med så mange man vil uten å bli kalt hore. Gutter er jo konger hvis de har masse sex i løpet av helgen. Men skal jeg fortelle dere noe? Dere legger opp til det selv jenter. Fordi det er «vi» som kaller andre jenter for horer. Dere sier det er urettferdig? Vel, så stopp å ødelegg for dere selv!


5. Janteloven RULER

Janteloven, loven alle elsker å hate. Eller, den loven alle tror de hater. Har dere hørt om Du skal ikke tro du er noe? Når jeg leser den setningen vet jeg inni meg at det den står for er tull. Men likevel følger vi den som om det skulle vært fengselsstraff hvis ikke.

Hvis en jente hadde kommet bort til meg og sagt det at jeg var flink til å blogge, så kunne jeg ALDRI svart «Jeg vet». Eller hvis noen hadde sagt jeg var flink til noe helt annet. Det hadde blitt tredje verdenskrig! Baksnakking og drittslenging. Her i Norge skal ingen jenter tro de er noe fordi det er de ikke. Vi skal svare : tusen takk, nei, så flink er jeg ikke.


Ugh, jenter er helt jævlige mot hverandre. Drama og sjalusi for ingenting. Jeg må bare takke gud for at jeg ikke er lesbisk, fordi det hadde jeg ikke klart ett sekund av. Creds til gutta som gidder. Men det skal vi ha, er aldri en kjedelig dag som jente.

Sjekk ut Sunniva sin blogg HER HER HER

NÅ KAN DU DEKORERE JULETREET MED ALKOHOLFYLTE JULEKULER

 • 16.11.2016 - 18:47


I år kan du dekorere juletreet ditt med alkoholfyllte julekuler!

En av de beste tidene på året er jul, når familien samler seg i stuen, tenner lys, og pynter til jul. Det er herlig, ikke sant? En annen ting som også er herlig er alkohol, så hvorfor ikke bare kombinere de to tingene? Det virker som den ansvarlige tingen å gjøre. 

Nå får du faktisk kjøpt julekuler som er fylt opp med alkohol, nærmere bestemt sprit. Det stemmer. Julekulene kan brukes som alkoholbeholdere. Se for deg du har hengt opp 100 julekuler på juletreet ditt og har lyst på litt alkohol, du sitter allerede ved bordet og gidder ikke gå ut på kjøkkenet for å hente alkohol. Da tar du bare ned en julekule fra juletreet. 

Pickering's Gin har skapt deres egen kolleksjon med julekuler i fargerikt glass (de ser veldig fine ut) og er fylt opp med 50 ml gin. De er tilgjengelig i sekspakninger for 30 pund, noe som tilsvarer 317 NOK. Så skal du kjøpe slike julekuler anbefaler jeg deg å kjøpe fire bokser, så blir juletreet til en skikkelig julekalender for voksne.

Pickering's forklarte at julekulene har blitt så populære at firmaet har måttet slippe de gradvis ut på markedet for å oppfylle alle bestillingene.

Neste ladning blir sluppet eksklusivt til medlemmene på epost-listen deres i desember, så det er lurt å melde seg på nyhetsbrevet deres hvis du virkelig ønsker å fylle juletreet med Gin. Hvis du ikke får tak i noen, får du heller fylle treet ditt med minibar-flasker.

Vil du se mer? Sjekk ut Pickering's på Instagram HER

LOTTE DRAKK VODKA BATTERY I HELGEN, DET ER BARE ET PROBLEM

 • 14.11.2016 - 19:19

Hahahaha, i helgen fikk jeg meldinger av lotte og hva som er godt å drikke. Jeg svarte fint at hun burde drikke Vodka Battery. Det er bare et jævlig stort problem. Les denne samtalen og se bildene i bunnen av innlegget. Jeg har aldri ledd så mye før 😂😂😂


Så får jeg disse bildene på snap av Lotte.Sverger hun er så blond at det ikke skulle vært lov. Til de av dere som ikke forstår det, slik ser altså Vodka Battery ut. Sjekk ut lotte sitt innlegg HER HER HER hahahaha.


Følg meg på Facebook eller legg meg til som venn HER HER HER

IKKE KJØP CANADA GOOSE-JAKKER I JULEGAVE! DETTE ER GRUNNEN

 • 12.11.2016 - 21:20

Ikke kjøp Canada Goose jakker i julegave. Hvis du gjør det støtter du en brutal og grusom tortur av vakre coyoter, som er en intelligent og sosial prærieulv som lever I Canada og Nord-Amerika.

Der har de ikke samme gode regler for dyrevelferd som vi har her I Norge. De ligner så mye på hunder som er menneskets beste venn, at pelsforhandlere og biologer ikke klarer å se forskjell på Coyote-pels og hundepels uten en DNA-test.

I Canada og Nord-Amerika er det fremdeles lov til å fange coyote med fotsaks, som er et grusomt og brutalt redskap de fleste av oss aldri har sett, bortsett fra I Donald Duck.

Fotsaks er en felle som smeller fast rundt poten til dyret, slik at den blir knust, og dyrene kan ofte ligge fastklemt I mange dager. Noen av de prøver til og med å tygge av seg sitt eget ben for å slippe fra smerten og lidelsen.

Fotsakser ble forbudt I Norge allerede på 30-tallet, på grunn av hvor smertefullt og det er for dyret å sette seg fast I fellene.

Canada Goose prøver å unnskylde seg med å si at fotsaksene I dag er fôret med gummi så de ikke skal påføre kjøttsår, men det hjelper lite for coyoten som ligger i mange døgn å lider før den blir drept for pelsen sin.

Vi lever I 2016 folkens, og ingen av oss kan vel si det er greit å la et nydelig og intelligent dyr lide på denne måten? Syns du det er verdt det?

Skal virkelig et så vakkert dyr lide for å ende opp som en pelskrage på jakken din? Hvis du er glad I dyr så kjøper du ikke Canada Goose eller Parajumpers-jakker!

At folk betaler flere tusen kroner for en slik jakke er helt utrolig i første omgang, for det andre lider disse dyrene for at du skal kunne se kul ut.

LIK & DEL SÅ ALLE FÅR DETTE MED SEG

NÅ KOMMER DET P-PILLER TIL GUTTER, NÅ ER DET GUTTERS TUR

 • 10.11.2016 - 21:58

Hvor mange av dere jenter er lei av at dere må ta p-piller for å ikke bli gravid? Vel, nå er det p-piller til gutter på vei. Iløpet av 2021 skal det være p-piller for gutter på markedet, bra jenter?

Pillen fungerer i et par dager etter at gutten har tatt den. P-pillen skal forhindre sæden til gutter å gjøre jenten gravid. Resultatene kommer overraskende fort når man tar pillen.

Det kommer nesten med en gang.

Når man tar sunn sæd og blander med pillen vår tar det bare et par minutter før sædcellene ikke klarer å bevege seg, forteller John Howl til Mail on Sunday. De stopper altså sædproduksjonen.

Det er heller ingen bivirkninger.

Det skal fremdeles jobbes med prevensjonen og forskere har planer om at gutter vil kunne ta prevensjonen som nesespray. Kilde: Viunge.dk & Mail on Sunday

Del videre med alle gutter, la de få vite at det snart er deres tur

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

LOTTE DRYPPET LIME I ØYET FOR Å FÅ GRØNNE ØYNER, SE RESULTATET

 • 09.11.2016 - 23:22

God kveld lovers. Som dere sikkert vet så kommer alltid lotte til meg når hun trenger tips, why? I dont know. Denne gangen ville hun har tips til hvor hun kan kjøpe grønne linser. Grønne linser? Hvorfor ikke bare bruke lime, det fungerer som bare det.

Lotte har postet et innlegg på bloggen sin HER HER HER, HAHAHA, les...

Uten at jeg forteller noe mer kan dere lese samtalen mellom oss og ikke minst se resultatet helt nederst i bunnen av dette innlegget. Resultatet? AMAZING


Neida, som dere ser så fungerer ikke lime trikset. Man får ikke grønne øyner av lime, så ikke gjør det. Sørg for at du følger meg på Facebook ved å trykke HER HER HER .

Er ikke første gangen hun følger mine tips. Hun trodde hun fikk flere centimeter lenger hår ved å bruke melis i håret. Sjekk videoen under. 

HER ER LIPDICKS, LEPPESTIFTEN SOM ER FORMET SOM EN PENIS

 • 08.11.2016 - 16:29

Jenter elsker leppestift og jenter elsker tissemenn, derfor kan du nå få kjøpt Lipdicks, eller leppestift formet som en penis. De har tydeligvis eksistert i noen år men først nå har de blitt ganske så populær igjen blant jenter, you dirty girls. 

En pakke med 12 leppestifter koster 24 dollar på Amazon.com, cirka 197 Norske kroner.

Det er 12 forskjellige farger og noen av dem har en glans i seg, perfekt dersom du skal på fest. Dette er også en god idè til julegave du kan kjøpe til din slutty vennine som har absolutt alt, som ber deg kjøpe noe billig og unikt.

LIK & DEL med dine venniner. Følg meg på Facebook, trykk HER 

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT ASAP

 • 07.11.2016 - 23:44


God kveld snuppiser. Har du Snapchat må du nesten bare legge meg til. Heter renekleveland

Btw, sjekk ut Twitch the movie trailer om du ikke har sett den enda // Coming soon

Følg meg på Facebook HER HER HER

HVORFOR SKAL OVERVEKTIGE FÅ SKRYT, MENS DE TYNNE FÅR HAT?

 • 06.11.2016 - 14:58


Kroppspress. Hvor skal man begynne. Alle tror at om man har størrelse XS i klær, så har man perfekt kropp, samme med store pupper og sprettrumpe, men det er faktisk ikke andre enn jenter selv om har sagt det.

Jenter har fått for seg at det er sånn kroppen skal se ut, og at alt annet er feil. Samme gjelder vel forsåvidt gutter også. SÅ, om vi skal endre på kroppspresset, så må vi starte med oss selv.

VI er problemet her. Har dere merket at om en litt overvektig dame eller mann poster bilde av kroppen sin, får de masse skryt og kommentarer som "You go, girl/man!", mens om en litt undervektig eller forsåvidt veltrent person poster bilde av kroppen sin får de HELT andre kommentarer? De får nesten drapstrusler på grunn av at "de legger opp til kroppspress" og "de er grunnen til at kroppspress eksisterer".

Men kan ikke disse folkene også få poste bilder av kroppen sin, uten at sånne kommentarer skal eksistere? Alle har forskjellige kropper. Noen er født med en slank kropp, og andre motsatt. Hvorfor er det kun kroppspress dersom en dame legger ut bilde av en veltrent kropp?

Det er sjeldent jeg ser at en veltrent mann får hets for et bilde han postet av kroppen sin. Og hvorfor får overvektige folk skryt? Hvorfor lager ikke de kroppspress? De lager like mye kroppspress som tynne folk.

Og får overvektige folk skryt, da kan vel denne rumpen få det også xoxo


Tynne folk vil legge på seg, men det er ikke like lett for alle, og overvektige folk vil gå ned i vekt, noe som heller ikke er noe lett. La oss si at et magasin hadde postet bilde av en veltrent kjendis, en dame, da hadde de fått så utrolig mye kommentarer om at de lager større kroppspress enn det som allerede er. Men hadde de postet bilde av kroppen til for eksempel Zac Efron, så hadde folk kun kommentert hvor deilig han er og blablabla.


HVA er forkjellen på en veltrent mann og en veltrent kvinne? HVORFOR skal kvinnen få hat, mens mannen skal få skryt? Det har aldri gitt noe mening for meg. Det er snakk om to veltrente kropper. Ene kroppen med pupper, andre uten. HVA er så gale i at en veltrent dame er på et bilde? HVORFOR er det ikke like gale å ha en veltrent mann på et bilde? Kan noen vær så snill svare meg på det, for det er faktisk bare så utrolig frustrerende at det er som det er.

Enig? LIK & DEL

19 TING SOM ALLTID SKJER HVER GANG JENTER SKAL UT Å DRIKKE

 • 03.11.2016 - 23:55Følg meg på Facebook, trykk HER


Kjente du deg igjen i innlegget? LIK & DEL <3

SER DU MYE PÅ PORNO? DA KAN DU FÅ GODT BETALT VED Å DELTA I NY STUDIE

 • 01.11.2016 - 17:11

Ser du mye på porno? ny studie skal vise hva det gjør med kroppen. Ved å delta i studien vil du få utbetalt 6.800 kr., lette penger til julegaver. Slik foregår det. Du svarer på 5 enkle spørsmål i en undersøkelse, dermed vil 75 personer bli valgt ut til å gjøre denne studien.

Det kan gjøres HER HER HER

Studien foregår over 2 uker og du må svare på følgende spørsmål i undersøkelsen over.

Hvor lenge du så på porno?

Hvor ofte ser du på porno?

Hvilken kategori du så på?

Om du så porno på Pc, mobil eller nettbrett,

Var du alene i hjemmet eller om det var folk til stede.

Om du blir plukket ut til å ta denne undersøkelsen vil du få tilsendt et brukernavn og passord til en side hvor du skal svare på diverse spørsmål, daglig. I slutten av hver uke vil du få utbetalt 3.400 kr, noe som utgjør 6.800 kr når du er ferdig med studien.

Kjenner du noen som ser mye på porno? Tagg vedkommende på Facebook HER 

Og til de som ser mye på porno, sjekk dette HER
 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no