hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

HVEM SA HVA OM RENE KLEVELAND PÅ TWITTER I 2013?

 • 30.12.2013 - 18:54

God kveld alle sammen. Vi nærmer oss slutten av 2013, og jeg skrev tidligere i dag et innlegg om de 10 innleggene vi ikke glemmer fra dette året. Det innlegget kan du lese (Her). Men så har jeg funnet frem en del tweets som er skrevet om meg, og det er ikke akkurat lite heller.

Her har jeg tatt meg tid til å sette sammen noen hundre av dem. Husk at hver enkelt av dere er unike, derfor fortjener dere en plass på bloggen min, kjenner du igjen noen av disse tweetsene? om du kjenner til noen av folkene, send de linken til dette.

Take a look!
Vi blogges snuppiser. 

10 KLEVELAND INNLEGG VI IKKE GLEMMER FRA 2013

 • 30.12.2013 - 15:54

Heeeey alle snuppiser. Du har sikkert sett det på nettaviser nå i det siste, overskrifter som 10 store øyeblikk vi ikke glemmer fra 2013, det er nettopp det jeg har tenkt å vise dere nå. Dette året har jo det skjedd mye, jeg snakker ikke bare om litt heller, men veeeldig mye. Det var dette året bloggen startet, og hvem skulle tro at denne bloggen ble så stor? nei ikke spør meg.

Jeg skal ikke skrive så veldig mye angående det, for dere som har lest bloggen fra dag 1 (love you) har fått med dere alt som har skjedd. Til de av dere som sikkert ikke husker alt sammen, her er de 10 største øyeblikkene ingen vil glemme. Hvorfor? fordi det er innlegg som de fleste har lest og som er blitt brukt i media, og ikke minst fordi innlegget er nyttig!


Hvorfor gutter hater på meg! Dette innlegget skrev jeg etter at noen kvinner hadde skrevet til meg på Facebook innboksen, de hadde spurt om diverse sex greier. Disse kvinnene hadde typer, så jeg skrev innlegget om at damen din går bak ryggen din. Det var også fordi at når jeg gikk på byen så spør gutter om jeg kan "hooke" opp damer for de. Innlegget ble delt av over 16.000 over natten, det ble også lest 100.000 ganger, inkludert at det er over 1200 kommentarer, 99% av de er negative..but still. 

Innlegget kan du lese (her)


Jenter / damer syter alt for mye når de har mensen, det gjør jo ikke vondt, samme når dere føder barn!

Tro meg, jeg vet mensen kan gjøre jævlig vondt for dere kvinner, det sier jo seg selv?. Innlegget skrev jeg når Facebook feeden min florerte av statuser som lød slik: Mensen er så jævlig vondt, gi meg smertestillende ASAP. I den duren der, slik var statusene fra kvinner, og jeg? joda, jeg ville vri om på at det ikke var vondt, hvorfor? har ikke peiling.

Jeg skrev at det føles ut som et ballespark, og et ballespark gjør ikke vondt?... Innlegget ble delt nesten 2000 ganger og fikk over 600 sinte kommentarer, ble også lest av 65.000! Innlegget kan du lese (her)

(Nei, det er ikke jeg som røyker, det er en penn tror jeg det var?)..Dont smoke <3

Har du skiftet profilbilde ditt til en sjiraff på Facebook? alle kan se passordet ditt!

Dette innlegget husker jo hele Norge, det var for knappe 2 mnd siden når alle begynte å skifte profilbilde til en sjiraff. Dette var jo egentlig bare en uskyldig lek, en slags gåte som ble populær på Facebook. Klarte du gåten fikk du beholde ditt profilbilde, svarte du feil måtte du skifte profilbilde ditt til en sjiraff. Jeg logger plutselig inn på Facebook og der ser jeg alle mine venner har sjiraff som profilbilde, jeg tenker whaaat? hvorfor?.

Jeg søkte da opp på google og fant ut at det var en gåte, alle hadde det gøyt med dette, helt til jeg var litt dum. Jeg skrev at det var virus i sjiraff bilder på google som hackere sto bak (lol),alle kunne se passordene til hverandre på Facebook. Folk fikk panikk og jeg hadde faktisk det innlegget i utkast i 24 timer før jeg postet det, om det var bra eller ikke at jeg postet det får være en annen sak.

Alt var oppdiktet, men folk trodde på det, det ble fort spredt overalt. Hvorfor skulle Facebook brukere få virus av en sjiraff? men ikke jeg som selv brukte en sjiraff i bildet jeg hadde postet på bloggen min (se under)? skjønner? hehe. Det er mye man kan si, men at det fikk mye oppmerksomhet er det ingen tvil om. Flere millioner besøkte bloggen, det var herlig.

Etterhvert skrev alle verdens nettsider om innlegget mitt, og ansiktet mitt poppet opp på alle nettsider du kan tenke deg, ja til og med CNN skrev om det. Over 46.000 delte innlegget på kort tid, det er Norges rekord på en bloggpost.

Les hele innlegget (her) 

Her kan du lese utfallet av innlegget (her)

Nå blir også korset i gravsteiner fjernet vekk!

Vi husker alle hva som skjedde angående Nrk og korset? ansatte ble nektet kors på jobben. Det samme skulle jo skje med gravsteiner, at korset fjernes. Hvordan dette skulle være mulig må du ikke spørre meg om. Innlegget ble delt av over 7.200 stykker og 75.000 leste det. 

Les hele innlegget (her)

Dette blir Norges nye flagg!

Det samme som med gravsteinene (over), Norge skulle også få nytt flagg, nesten. Innlegget ble skrevet kort tid etter at korset i gravsteiene skulle bli ulovlig, det ble også et veldig populært tema. Faktisk så ble det så populært av noen på Facebook lagde 2 flagg grupper.

Disse gruppene var "NEI til nytt flagg" som i skrivende stund har 41.996 medlemmer og "behold det gamle Norges flagget" som har 17.087 medlemmer i skrivende stund. Disse gruppene ble då opprettet etter bloggposten jeg publiserte. Under kan du se printscreen av gruppen... Les hele innlegget (her)

Forslaget mitt (under) C'en står for Change, siden det var så mye drama i Nrk (duuuh)..

Denne shortsen for kvinner er voldtektssikker med kodelås!

Faktisk en av de mest geniale tingene jeg har funnet på nettet. Shortsen er laget for kvinner som føler seg utrygge når de går aleine. Den er så slitesterk at ikke engang en kniv kommer gjennom. Innlegget ble fort populært og det ble delt av over 3.500 personer ganske raskt.

Du kan se video og lese hele saken (her)

10 grunner til at du bør drikke alkohol!

Vi har alle lest artikkler på nettaviser der forskere har funnet ut av hva som er bra med alkohol, ikke sant?. Noen ganger er det farlig å drikke, noen ganger er det sunt, det er noe som går frem og tilbake hele tiden. Jeg gjorde mitt beste og fant den løsningen som passer alle sammen, så lenge du er 18 då. Innlegget er nøye og tallene korrekt. Så om du lurer på hva som er bra med alkohol kan du lese 10 grunner til at du bør drikke alkohol.

Les hele innlegget (her)

Hvorfor fjerner jenter øyenbrynene for å så tegne på nye? makes no sense!

Ikke misforstå meg nå, jeg elsker jenter med masse dull dall sminke osv, men hvorfor fjerne øyenbrynene om du har fine og perfekte? for å så tegne på nye? det gir jo ikke mening?. Jeg ser det er mange som gjør det, og tro meg det er jenter som får det veldig bra til, men noen ser faktisk ut som de gir en god faen, pikk er pikk tankegang, yolo?!

Jeg mener altså at om du har fine,vakre hårstrå over det lille øyelokket ditt bør du ikke nappe eller vokse / barbere det vekk for å så tegne på nye med spritusj!

Hele innlegget kan du lese (her)

Vil noen adoptere en sloth? 7 sloths søker hjem hos en dyreelsker!

Tro meg, denne dagen var ikke mobilen min i ro i et sekund. Minutter etter at jeg postet innlegget om at jeg hadde sloths (dovendyr) så ville alle adoptere en, ja for jeg hadde jo adoptert 7 stykker fra Costa Rica når jeg var der på ferie (duuh).

Det ringte familier som spurte om hva de spiste, kunne de bo i pappesker? kunne de vært sammens med barn? det var ville tilstander kan man si. Jeg hadde 300+ ubesvarte anrop på kort tid, jeg var nødt til å slå av mobilen i et par timer! Facebook chatten min gikk også amok, desverre skjedde det noe forferdelig trist, de falt ut av flyet som skulle til Norge.

Hele innlegget kan du lese (her) og når de falt ut av flyet (her)

Det er ikke greit å være feit, feite lyger til seg selv!

Dette var et gjesteinnlegg fra en annen blogger, noe som over 900 kommentarer tar feil av. Innlegget er delt over 6500 ganger. Innlegget er postet på min blogg,men det er et gjesteinnlegg. Innlegget er kun ment slik: Overvektige snakker stygt om de tynne, de tynne snakker stygt om de tykke, skjønner?.

Om alle kan fokusere på seg selv, da hadde alt vært så mye bedre. Men med engang noen nevner dette med overvektige blir det kjempestor debatt, det samme hadde det vært om det var omvendt ( innlegg om de tynne ). Det var det som var poenget til denne gjestebloggeren, at alle rakker ned på hverandre, noe vi må slutte med! Jeg personlig har ikke noe imot overvektige, vi er alle forskjellig, vi kan ikke være samme vekt og høyde alle sammen.

Det er de som har fulgt denne bloggen et helt år nå, de har fått det med seg at jeg syns at damer med former er pent og fint, derfor velger jeg å ikke legge ved det bildet som skal være her (bildene i innlegget - det er ikke greit å være feit)..

Hele innlegget kan du lese (her) og btw, les mitt innlegg om du ikke har gjort det. Det innlegget finner du (her)

 Vi blogges, one love!

ALBERITA NIKCI - MOTEBLOGGEN ALLE KVINNER BURDE LESE!

 • 23.12.2013 - 19:30

Hei alle sammen. Hva om jeg fortalte deg at Norge har en norsk versjon av Kim Kardashian? ja, jeg tuller ikke. Navnet er Alberita Nikci og på hennes moteblogg poster hun outfits og inspirasjonsbilder som alle kvinner burde ta en titt på. 

Stilen hennes er mer unik enn alle andre toppbloggere, det tror jeg du fort ser når du klikker deg inn på bloggen hennes. Hvert av innleggene under er linket, så trykk på bildene for å komme direkte til innlegget bildene er hentet fra. Hva mer trenger jeg å si? take notes!

 TWERKING AROUND THE CRISTMAS THREE, (VIDEO)

 • 23.12.2013 - 19:26God jul til alle sammen, twerking arround the cristmas three! 

Avery på instagram http://instagram.com/averyofficial

Avery på twitter https://twitter.com/AVERYofficial

Nicole Kazan på instagram http://instagram.com/nicolekazan

Nicole Kazan på twitter https://twitter.com/nicolelovesUtoo

10 TING MENN TENKER NÅR DE FÅR EN BLOWJOB! UKENS TIPS!

 • 23.12.2013 - 19:23


Ærlig talt , 90 % av tiden tenker vi bare "kan hun gjøre noe med ballene mine" og "fy faen ", men la oss ta med de 10 andre prosentene!

1. Ja, hun er i ferd med å ta min penis i munnen sin . OK , ta det rolig , ikke tving den. Bare la det skje . OK fy faen, jeg får en blowjob DETTE ER UTROLIG, DETTE ER DEN BESTE TIDEN I MITT LIV. Jeg kommer til å ringe alle mine venner og familie (nei, jeg kommer faktisk ikke til å ringe noen som helst. ) .

2. Vent , kan hun se mine rumpeballer nå ? Hvordan ser de ut? Jeg innser at jeg har aldri har sett mine egne rumpeballer og det skremmer meg . Jeg kommer til å få tak i et speil etter dette og sjekke det ut . Nei , jeg skal ikke det. Det får heller bare være et mysterium!.

3. Hvordan smaker egentlig pikk? jaja, hun som liker det!

4. Dette er forbanna flott , men jeg vil rive hun i håret og bare fyre den ut og inn av munnen. Åh, det ser ikke ut som hun liker det. Det er rart . Jeg forstår ikke hvorfor?.

5. Husker du den gangen hunden din var skikkelig syk, og du måtte får den til å sovne? - HVORFOR TENKER DU PÅ RARE TING NÅR DU FÅR EN BLOWJOB???

6. Tar jeg for lang tid? nei det tror jeg ikke, hun bryr seg sikkert ikke..

7.  Hun er veldig god på dette, eller er hun for god? nei, nei, hun er bare god på dette..

8. Jeg føler liksom at jeg må komme , men jeg ønsker ikke å fortelle henne det for tidlig, jeg vil ikke at hun skal stoppe. Nei , jeg kommer definitivt nå straks . Fortell henne ! OK , vent , nei - jeg får ikke til å komme ennå . Herregud, du bare skriker " Jeg kommer nå - " men det skjer ikke helt endå, og du håper hun ikke hørte en dritt..

9. Ok , nå kommer jeg virkelig til å komme. Jeg må bare sørge for at jeg sier det virkelig sexy! Jeg ønsker ikke å ødelegge stemningen . Ok , flott. Jeg sa det, og jeg tror det hørtes ut som en forbanna robot stemme, men nå vet hun ihvertfall at jeg er ferdig!

10. Okaaaay , fett som faen . Hun svelget det . NEI ikke prøve og kyss meg!!!

11. Jeg kommer til å sovne...

WORKOUT - WORK BITCH (VIDEO)

 • 23.12.2013 - 19:18

Heeey! Lille julaften i dag!! Siden det er flere som spør meg om trening og kosthold her på bloggen så får jeg begynne med det også! Her er bare en liten video fra disse dagene som har vært. Work it!!!!

Vi blogges snuppiser.

HVEM SNAKKET OM MEG I 2013? SE TWEETS & MYE MER (VIDEO)

 • 23.12.2013 - 19:05


2013 er snart over... Jeg begynte å blogge for et år siden, og hva har ikke skjedd på et år? det vet dere alle sammen som har følgt bloggen hele veien. Det har skjedd veldig mye, det har også blitt en del media oppslag pga bloggen, flere tusen tweets er blitt skrevet siden jeg startet. Ingen husker jo alt sammen, det er umulig, derfor skal jeg ta dere tilbake litt i tid. Her er ihvertfall en video som viser litt av hva som ble sagt om meg. Har du skrevet om meg ser du deg sikkert igjen i videoen. Se i full skjerm!

Del 2 kommer om en liten stund...

9 ting gutter må slutte å gjøre på TINDER (mobil appen)

 • 23.12.2013 - 18:37

Du har sikkert hørt om Tinder , en dating app hvor de fleste single i alderen 18-45 prøver å finne kjærligheten. Appen som bruker Facebook-profiler til å foreslå potensielle partnere.

Det eneste du får se er noen profilbilder fra Facebook, som brukeren selv bruker. Drar du et bilde til venstre betyr det at du ikke er interessert, "sveiper" du til høyre betyr det at du er interessert. Hvis, og bare hvis følelsen er gjensidig , kan du deretter kommunisere via en chat på appen, hooray!

Våre foreldre fortalte oss om ikke å dømme en bok etter omslaget, men på Tinder er det noe helt annet. Her bertyr faktisk profilbildet ditt mye. Har du et dårlig profilbilde kan forskjellen mellom ensomhet og kjærlighet være stor. Og du vil vel egentlig ikke være ensom?.. 

Det er mye folk gjør feil på Tinder, tingene under viser hva menn gjør feil, dette gjelder vel egentlig kvinner også men dette går vel ut til menn. Så For at dere ikke skal faile totalt, ikke begå feilene som du ser under. 

PS: Dette innlegget er skrevet til menn, ettersom jeg har fått hjelp av kvinner. Dette er hva kvinner mener menn IKKE bør gjøre på Tinder, så listen up! Noen av disse tingene bør også kvinner tenke på, som at du ikke bør stå med 3 andre venniner på samme profilbilde, for hvem av de er du? sjekk ut hele listen below!

Nummer 1.. Ikke ta bilder eller bruk bilder av deg når du "poser" med en dyr bil. Who cares? dessuten ser det bare dumt ut!.

(Rene Kleveland)..

Nummer 2.. Bilder av deg selv når du røyker? why? for å se tøff ut? drop it!.

(Rene Kleveland)..

Nummer 3.. Bilder av deg selv bakfra, dette gjelder både menn kvinner. Hvorfor bruke bilder av deg selv bakfra? we wanna see your face..

(Rene Kleveland)..

Nummer 4.. Dette har du sikkert sett veldig mangen ganger. Folk som står med ryggen til og ser utover den fine utsikten, why?.. Tinder er en app hvor du skal finne kjærligheten, tviler på at noen bryr seg om hvilket sted du har vært på eller hvor fin den utsikten egentlig er.


(Rene Kleveland)..

Nummer 5.. Ikke bruk bilder av deg selv når du står og leker Dj. Hvorfor? fordi kvinner på tinder tror du har tatt bildet på en eller annen nattklubb, om du er dj, fortell det heller om du får deg en date.

(Michael blann)..

Nummer 6.. Ikke bruk bilder av bare ansiktet ditt, bruk bilder som viser hele deg! Ja,jeg har gått på en smell flere ganger, jeg har likt bilder av kvinner som har bilde av bare ansiktet sitt som bilde på tinder. Når jeg blar videre ser jeg "HOLY SWEET LORD" og angrer bittert.

(Rene Kleveland)..


Nummer 7.. Dette er vel ikke bare menn, men også kvinner. Hvorfor bruke bilder av deg og andre damer på tinder når du prøver å finne deg en "flørt,date" på tinder? tror det egentlig funker dårlig!. 

(Nisian Hughes)

Nummer 8.. Ikke bruk bilder hvor det er flere personer på bildene, hvem er egentlig du?. Jeg er ihvertfall en av de som trykker fuck off (bye bye) fordi jeg vet faen ikke hvem av de du er. Det er jeg vel egentlig ikke alene om!.

(Sam edwards)

Nummer 9.. Det sier seg selv, ikke ta selfies av deg selv i speilet..


(Rene Kleveland).. Vi blogges!

Dette er grunnen til at du ikke bør ri på elefanter i Thailand! (Video)

 • 23.12.2013 - 18:11

Har du planer om å reise en tur til Thailand i nærmeste fremtid? da skal du vite en ting om elefantene der. Elefantridning er noe som er veldig populært der nede, men hadde bare turistene og alle som betaler for dette fått vite den grusomme hemmeligheten bak alt sammen, hadde det nok ikke vært like populært. Elefantriding er en av de mest populære utfluktene for turister i Thailand, og du kan gjøre det på alle steder med mer enn to hotell. Bare på den lille øya KOh Lanta er det minst tre forskjellige turoperatører. 

De aller fleste av elefant leirene er kommersielle bedrifter, de tjener drøssevis med penger fra turister som ivrig vil ta bilder med baby elefanter, ri på de, bade med de osv. Vi ser alle smilene til turister som poserer med elefanter , men bak alt sammen skjuler det seg en mørk virkelighet, drap, smugling og tortur.

Baby elefanter blir tatt fra naturen i Burma, slått og torturert slik at de skal være rolig, før du som feriegjest kan dra på en ridetur med en av disse elefantene som da er "trent" opp. Rapportene viser at 50 av 100 baby elefanter hvert år blir tatt fra skogene i Burma, slik at de kan forsyne turist leirene. 

Broken spirit: A helpless baby elephant endures a brutal ritual to prepare it for sale(Over ser vi en baby elefant som gjennomgår et brutalt ritual før den blir solgt.)

Videoen under viser hvordan elefanter blir trent opp på en grusom måte, slik at de kan brukes i tømmerindustrien og for turisme. Videoen er laget av Animal Activist Alliance (AAA Thailand). Hvert år tjener Thailand millioner av kroner på nettopp dette, så skal du reise til Thailand i nærmeste fremtid, ikke støtt dette. Elefanter tilhører skogen!

Under kan du se hva elefantene må gjennomgå før de kan brukes til underholdning som fotball og ridetur med turister. Elefant babyer må gjennomgå en tradisjon de har i Thailand, denne går ut på at 2-3 år gamle baby elefanter blir tatt ifra moren og satt i trange bur.

Her blir de lenket fast til de faktisk sulter ihjel. De slår også elefantene med skarpe kroker for at de skal være rolig. Innen 7 dager er de så livredd at de er blitt utrolig tamme, elefantene har ingen sjans enn å overgi seg. 

Campaign poster by "AAA Thailand"

Neste gang du besøker Thailand ville jeg ikke kjøpt et maleri som en elefant har malt med snabelen sin, for bak det maleriet har elefanten gjennomgått store smerter. Ikke ri på de, ikke besøk eller se på elefant show. Dette er sannheten som AAA endelig har fått frem (Animal Activist Alliance). Dyrene kjenner akkurat like mye smerte som det vi mennesker gjør, de har følelser de også. 

Campaign poster by "AAA Thailand"

Hvordan kan du hjelpe slik at dette stoppes? Ikke ri på elefanter i Thailand! Spre dette innlegget videre slik at alle ser det, da vil ikke Thailand være et land der elefantridning er så populært...Ingen skal tjene penger på dyrs smerte!

Kilder: (Her) & (Her) & (Her)

Les også "stopp matlaging av levende dyr" Her http://renekleveland.blogg.no/1385753253_stopp_matlaging_av_le.html

Image and video hosting by TinyPic

GODE FORELDRE SKAL VOKSE OG NAPPE BARNETS ØYENBRYN!

 • 19.12.2013 - 14:33


Har du barn? da bør du virkelig lese videre. Om du mener du er en god mor eller far bør du passe godt på hvordan barnet ditt ser ut. Det er ikke bare tannpussen du skal passe på. Et barn ville brydd seg like mye som det du gjør, om det kunne sagt ifra. At du vokser og napper øyenbrynene til barnet ditt er noe som har med å være en god forelder.

Vis at du bryr deg -Tenk at du viser barnet ditt ute i offentligheten, vil du virkelig at noen skal stirre på barnet ditt med et skeptisk blikk å tenke "hva er gale med det barnet der". Derfor er det viktig at du både napper og vokser barnets øyenbrynen regelmessig. På denne måten vil du vise at du bryr deg, du vil også bli stemplet som en god mor eller far.

Når skal jeg starte / fordeler? - Start så tidlig som mulig. Når barnets første hår er kommet! Velformede øyenbryn er en viktig del av ansiktet på barnet. Det er viktig med pene bryn siden de rammer inn både ansiktet og øynene, dette vil også fremheve barnets skjønnhet.Trenden er inne for at øyenbrynene skal være tykkere og mer naturlige på barnet. Det som er viktig når du napper øyenbrynene, er å følge brynets naturlige form.

Det verste du kan gjøre er å nappe for mye, og skape en unaturlig fasong på brynene, det vil ikke se ut som en pen unge etterpå! 

Forby hunde spinning nå! Mener hundene blir renset for ondskap

 • 19.12.2013 - 03:36

 

Hunde spinning er et ritual som går hvert år den 6 mars i en liten landsby som ligger i Bulgaria. Dette forferdelige ritualet skal forhindre at hundene får rabies, ifølge menneskene som utfører dette på hundene. I hunde spinning blir et tau pakket rundt hundens mage og snurret rundt flere ganger. Deretter blir det heiset over et vann og snurret rundt helt til hunden faller i vannet, da er det over.

Menneskene som utfører dette mener at hundene ikke kjenner smerte, at dette ikke er ment som noen form for mishandling. Men som vi alle sammen kan se på bilder av slike ritualer, så har hundene store smerter og ikke minst er de livredde. De er hjelpeløse mens et par hundre mennesker står rundt og filmer dette, inkludert at de står og heier. I det siste har flere hunder dødd under ritualet etter at de drukner i vannet pga av svimmelhet og skrekk.

Det er stor risiko for at hunden svelger det skitne vannet eller får vann i lungene etter at de faller i vannet. Hundene blir også traumatisert av opplevelsen. Tauet som er skåret inn i brystet på hunden er vondt og ubehagelig, tauet kan også ødelegge lungene..


Dette ble stoppet i 2006 da medier utenfor Bulgaria fant ut av dette ritualet og fortalte det videre til resten av verden. Men i 2011 fornyet ordføreren i denne landsbyen nettopp dette. Han forklarte at hundene ikke går igjennom noen form for smerte, dette er ikke ment for å skade eller drepe hundene.

Hundene blir brakt av sine eiere som elsker dyrene sine over alt på jord. Dette er kun for at vi skal rense lokalsamfunnet vår for ondskap og rabies. Hundene blir bare snurret rundt i 15-20 sekunder før de faller ned i vannet hvor de "bader"......

Ordfører Petko Arnaudov fortalte Sofia News Agency at samfunnet og det internasjone samfunnet har feiltolket ritualet...

STOPP dette forferdelige ritualet som foregår i Bulgaria nå. Signer under på change.org.. http://www.change.org/petitions/help-to-prevent-the-barbaric-ritual-trichane-dog-spinning-from-taking-place-again

Hjelper det om du signerer? svaret er ja. Det er allerede over 60.000 som har signert, og målet er 75.000. Når målet er nådd sendes dette til ordføreren og han kan igjen forby dette ritualet som han gjorde i første gang i 2005, men denne gangen skal det bli helt stopp på dette ritualet..

Kilder:

http://www.occupyforanimals.org/dog-spinning-or-ldquotrichanerdquo-is-a-ritual-celebrated-in-brodilovo-a-village-in-bulgaria.html

 http://www.novinite.com/view_news.php?id=126028

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2107697/Bizarre-dog-spinning-ritual-ward-rabies-practised-rural-Bulgaria-despite-banned-thwarted-animal-rights-activists.html

FIKK EN STYGG KOMMENTAR PÅ BLOGGEN, NÅ SKAL JEG ANMELDE!

 • 17.12.2013 - 20:42Hahahahahahaha, sånn, jeg måtte bare få ut litt latter. Hvor mangen bloggere er det i Norge? 60.000? noe sånt tror jeg. Hvor mangen leser bloggere? en million vil jeg tro. Hva vil jeg egentlig frem til? jo det skal jeg si deg. Er du blogger må du tåle en dum kommentar.. Jeg leser stadig, hver eneste dag om flere bloggere som skriver et 100 linjers langt innlegg bare fordi de får en kommentar som ligner denne " du har ikke en fin blogg, du suger"! 

Bare på grunn av en slik kommentar så er det frem med tårene og skrive et innlegg? virkelig?!.. Jeg sier ikke at du IKKE skal få lov til dette, men er du blogger du tåle kritikk. La meg ta meg som et eksempel, jeg nærmer meg 100.000 kommentarer på denne bloggen, og det er veldig mye (hvem har mer?). Tror du jeg har 100.000 kommentarer og alle kommentarene er "ELSKER BLOGGEN DIN", eller "DU ER MIN HELT, KAN JEG SUGE DEG" ?? nei.. Og det mest idiotiske jeg noensinne har lest er når bloggere skal anmelde noen på grunn av at de har fått stygge kommentarer på bloggen sin, WHAT???..

Jeg har flere tusen kommentarer der det er drit som at jeg må henge meg, har jeg hengt meg? nei, jeg sitter jo her og skriver, så tydligvis ikke. Hvorfor skriver jeg ikke innlegg når jeg får stygge kommentarer? fordi jeg kunne ikke brydd meg, då hadde jeg sikkert skrevet 350 innlegg for dagen over hvor mye jeg hater livet mitt, noe jeg ikke gjør.

Jeg vet at jeg ikke kan stoppe dette med at bloggere poster innlegg der de griner gang på gang i innlegg om hvor dumme leserne deres er. Gjør meg en tjeneste, drit langt i det. Er du blogger bør du tåle kritikk. Det er ofte jeg ser en blogger poster 3 innlegg for dagen, og alle 3 innleggene handler om hvor frekke kommentarer h*n har fått på bloggen sin i dag, suck my balls!.Du vet hvorfor du får dumme, stygge kommentarer sant? fordi du er eieren av en blogg hvor du har postet en mening om noe andre IKKE er enig i. Du er alene mot alle dine lesere. Har du 10.000 lesere på en dag, så vil det si du har 10.000 som kan gå imot deg og din mening, deal with it!

Les om et annet innlegg fra denne jenten her (handler om det samme) http://maylarkevang.blogg.no/1387230636_samfunnsproblem_.html

Jeg burde vel egentlig tatt dette innlegget på en videoblogg, så dere kan se frustrasjonen min, men jeg er for lat til og redigere en video nå. Men slutt å syt så forbanna mye, du er blogger for faen!. Takk for meg!..Før jeg avslutter kan jeg si til dere som blogger, til dere som faktisk griner over uhøflige kommentarer dere får på bloggen deres, det finnes en boks du kan huke av slik at du IKKE får kommentarer på bloggen din (se under) selvom jeg vet dere skriver slike innlegg fordi dere syns så synd på dere selv..
Ellers ønsker jeg alle sammen en riktig god kveld <3

ASK.FM - STEDET HVOR ANONYME MOBBERE ØDELEGGER LIV!

 • 17.12.2013 - 01:08Spørsmålappen «Ask.fm» har det siste halvåret blitt svært populær blant ungdom verden over. Det som skiller denne appen fra andre sosiale nettsamfunn som for eksempel twitter, instagram og facebook, er at den lar brukerne opprette egne spørsmålssider hvor andre kan stille dem spørsmål helt anonymt. Dette har også gjort det enklere for ungdom å bedrive grov sjikane og mobbing av brukerne, ettersom de har muligheten til å skjule sin identitet fullstendig og derfor ikke vil trenge å måtte stå til ansvar for noe av det de skriver.


Mobbingen på denne appen har gått så langt at opptil flere unge jenter har begått selvmord. Enkelte av dem i sjokkerende ung alder, slik som tolv år gamle Rebecca fra Florida. Også fjorten år gamle Hannah fra Storbritannia valgte til slutt å gjøre ende på livet etter å ha blitt utsatt for den grove hetsen på Ask.fm. Ytterligere fire andre britiske ungdommer i samme aldersgruppe har valgt å ta livet av seg etter å ha hatt profiler på den populære appen.

ask.fm, bullying

*Familien bærer fjorten år gamle Hannah i begravelsen*

Men tross de grusomme avsløringene, har ikke dette hindret appen i å bli populær også her blant den skandinaviske ungdommen. Rektor ved Olsvik skole, Rune Golf, har derfor sett seg nødt til å gå ut og advare foreldre mot «ask.fm».

Det er trist at det har blitt slik i dagens samfunn at ingenting lenger kan være uskyldig moro. At ungdom ikke lenger kan opprette profiler på nettet for å holde kontakt med venner og slekt uten å bli utsatt for grov sjikane og hets fra det som ofte er fullstendig fremmede mennesker. For det er ikke bare via «Ask.fm» mobbingen pågår. Det er også i kommentarfeltet på blogger og generelt sett alle andre steder hvor mennesker har muligheten til å legge igjen anonym feedback.

"Slikt må man regne med", er det mange som sier.
Og dèt provoserer meg. Mennesker som mener man må "regne med" det, og at man selv legger opp til det ved å opprette profil på et offentlig nettsted. Har verden virkelig gått så fullstendig av hengslene at mobbing er på vei til å bli en akseptabel fritidsaktivitet? At vi kan sitte der og unnskylde mobbingen med at "dette er noe du legger opp til selv, fordi du har en profil på nettet"?.

Hva er det egentlig med dagens ungdom som gjør at de føler dette behovet for å hetse andre mennesker?
Er det et resultat av dårlig selvtillit og at de føler de må trykke andre ned for å kunne heve seg selv? Er det et desperat ønske om å bli sett, hørt og lagt merke til? Er det behovet for å føle at de betyr noe - har makt over - et annet menneske? Eller er forklaringen simpelthen så enkel som at de har lært av sine egne foreldre at dette er en grei måte å oppføre seg på? Kanskje har mobberen rett og slett såpass god selvtillit at han eller hun oppriktig mener h*n har rett til å gjøre narr av de som er mindre heldige?

Og hva vil det egentlig si å være en mobber?
I psykologiens verden kategoriseres mangel på empati, samt manglende evne til å skille rett og galt, som psykopatiske trekk. En person som går så grovt ut mot noen at vedkommende tar livet av seg, mangler åpenbart evnen til å føle empati samt skille rett og galt. Er det dermed sagt at alle mobbere har psykopatiske trekk? Kan alle mobbere kategoriseres som psykopater?

For å få svar på dette, må vi stille oss det avgjørende spørsmålet: Hvorfor skriver de anonymt?
Er det fordi de vet de begår en gal handling de ikke vil vedkjenne seg, eller er det simpelthen for å slippe 'alt dramaet' en slik konfrontasjon ofte medfører? Dersom det er slik at mobberen er klar over at det han / hun gjør er galt, er han/hun åpenbart ikke en psykopat. Derimot kan vi da begynne å spørre oss om hvorvidt denne personen er direkte ond, eller om det er andre faktorer som gjør at personen velger å behandle andre mennesker på denne måten. Som tidligere nevnt kan slike faktorer være et behov for oppmerksomhet, et behov for maktfølelse etc.

Det viktigste spørsmålet i denne saken har enda ikke blitt stilt. Det spørsmålet som lyder: "hvordan får vi en slutt på det, en gang for alle?".
Finnes det i det hele tatt en fasit på hvordan man stopper mobbing, og lar det seg gjøre - eller er den eneste måten å unngå mobbing på nettet, å la være å opprette en profil der? Slik jeg ser det, finnes det absolutt en løsning på problemet - forutsatt at hele verden er interessert i å gjøre en innsats.

Har dere noen gang lurt på hvorfor vi aldri leser mobbesaker fra de asiatiske landene? Vel, svaret på dette er så enkelt som at barn i de asiatiske landene lærer medfølelse, respekt og medmenneskelighet i førskolen. De lærer å være snille med hverandre og oppføre seg slik de selv ønsker at andre mennesker skal oppføre seg mot dem. Dersom dette ble obligatorisk pensum i resten av verden også, tror jeg vi ville unngått mye av den mobbingen, den dårlige selvtilliten og selvmordene vi opplever i vår del av verden den dag i dag.

- skrevet av Barbie W,
www.barbie.blogg.no

YouWish.no - GENIALE julegaveideer!

 • 16.12.2013 - 23:59

God kveld alle sammen. Som vi alle vet er det vanskelig og finne en julegave som du bare vet noen vil elske. Vi har alle sikkert fått en julegave eller gitt bort noe før vi senere har måtte byttet det i butikken pga det var feilstørrelse, feil farge, eller at gaven rett og slett ikke var noe for akkurat deg.

Men hva om jeg forteller deg at det finnes en nettside som heter YOUWISH.NO som selger 368 opplevelser i Norge og Sverige. Dette er opplevelser som passer alle sammen. Her kan du kjøpe sminkekurs til  datteren din eller en en vennine om du vil. Eller hva du om kjøper en gave til din mann eller kjæreste som går ut på at han kan teste ut sportsbiler?... Fiskespa? denne nettsiden selger det beste av opplevelser, ta turen inn nå..

   

Velg den opplevelsen du vil gi bort i gave. Se over våre mest populære opplevelser for å finne den gaven som passer best.

Når du har funnet den opplevelsen du vil gi bort, velger du antall personer og klikker på Kjøp. Du blir nå videresendt til kassen. I kassen fyller du i din eller mottakerens adresseinformasjon. Du kan velge å sende gaveesken med post (1-2 dagers leveringstid) eller få et verdibevis via e-post (5 minutter leveringstid).

Den lykkelige mottakeren går inn på youwish.no/book, skriver inn sitt verdibevisnummer (finnes på gaveesken/verdibeviset) og klikker på Book. Nå vises all nødvendig informasjon for å kunne booke opplevelsen hos arrangøren.

Mottakeren får gjennomføre den uforglemmelige opplevelsen.

STOR DILDOSAMLING INKLUDERT BATTERIER SELGES BILLIG M /MER

 • 16.12.2013 - 14:20


Det er ingen tvil om at folk selger mye rart der ute. På nettstedet finn har jeg tatt meg en liten titt og funnet frem noe av det rareste, helt uten tvil. Noen må selge dildo samlingen sin for og få betalt en husleie, da er det gale.HER ER JEG I JULESTEMNING, + EN STJERNE SKINNER I NATT (VIDEO)

 • 12.12.2013 - 18:38

Vi er i desember måned,og det betyr masse ribbe og pinnekjøtt. Det betyr også at vi er i julemåneden, noe som bare er kjempe koselig. Jeg elsker alt som er rødt, og dempet belysning. Jeg føler jeg får sommerfugler i magen når jeg står opp om dagene, jeg bare slenger med ned og storkoser meg. Jeg har en fin juleskål hvor jeg har masse snop, jeg er en skikkelig snopeguri asså, noen ganger deler jeg med ingen, da blir de sure, men er jo jeg som har kjøpt det, så de får kjøpe sitt eget godteri. 

Jeg vet jeg er rar når jeg skriver dette, men noen ganger ser jeg faktisk engler, kan godt være det er noe i skyene? men uansett jeg bryr meg ikke, det finnes mer mellom himmel og jord. Jeg har laget masse julekuler og julepynt på egenhånd, er så koselig <3.. Slenger med noen koselige bilder, jeg syns de er kos da..Ihvertfall når jeg hadde leppepomade på kinnene.
Og en liten videosnutt slik at du kommer i julestemning:) beklager dårlig kvalitet, men full hd neste gang!:) <3

Vi blogges kjære snuppiser <3 <3

UPDATES & SÅNNE TING!

 • 11.12.2013 - 20:43

(Screenshot fra mobilen)

God kveld snuppiser!. 

Et par dager siden jeg har blogget så på tide jeg oppdaterer dere litt. Har vært en del opptatt med litt forskjellig, jeg var jo på Norske talenter, som ble spilt inn i helgen! Så følg med 29 januar 2014, då sendes det fra Bergen. Noe mer trenger jeg ikke si om den saken (popcorn i halsen). Jeg har også masse andre spennende ting som skjer, så det blir jo artig og følge med på. Ellers har jeg det bra, har du? <3. 

Dette er sånne kjedelige innlegg jeg hater og skrive, men når jeg ser hva annet drit andre bloggere skriver om, som feks hvilket nytt kaffekrus de har kjøpt på nille (sier ikke noe stygt om nille) men du skjønner hva jeg mener. Dessuten føler jeg at jeg må holde dere oppdatert med hvordan det går, jeg kan ikke bare forsvinne, dere kan jo bli redd for meg.

Skal ihvertfall få blogget som vanlig nå, 3 dager uten noe særlig blogging funker ikke for meg vet dere. Ha en kjempeflott kveld!<3

APPLE NORWAY - SVINDEL!! DU FÅR IKKE EN FORBANNA IPHONE 5S

 • 08.12.2013 - 10:58

Hvor tilbakestående går det ann å bli? hvorfor tror alltid folk på slike grupper?. INGEN gir vekk iphone om du liker en status, jeg håper jeg ikke blir nødt til og forklare meg så veldig mye. Jeg vet jo det er svindel og scam og alt det, men jeg sendte mail bare for å vise dere uvitne mennesker. Det er dumt det skal være sånn, men så er nordmenn veldig lettlurte. 

Du får INGEN iphone, slike grupper er kun laget for å samle medlemmer slik at du kan bli spammet og cummet i innboksen din. Deretter blir du sur og forbanna pga du får så mye boss på mailen din. Men om du er 15 år og tror på julenissen endå er det ikke så mye jeg kan gjøre, du får leve i håpet for alt håp er tydeligvis ute...

RENE & ANNEK - HVORDAN FÅ BEDRE SELVTILLIT (12 MINUTTERS VIDEO) + OUTTAKES

 • 05.12.2013 - 17:48Det er tid for en ny video. Denne 12 minutters lange videoen handler om hvordan du skal få bedre selvtillit. Håper alle kan føle seg som et nytt og bedre menneske etter å ha sett videoen under. Den nederste videoen er outtakes ( klipp vi ikke tok med)..

Vi blogges snuppiser!.

INGEN I VERDEN HAR KLART DENNE OPPGAVEN, HVOR MANGE SNØFNUGG SER DU I VIDEOEN?

 • 04.12.2013 - 17:50


Det er ingen i verden som har klart dette pga videoen er for mørk. Men klarer du og se hvor mange snøfnugg det er i videoen? jeg vet svaret. Om du vet hvor mange det er, er du en av de smarteste i verden. Denne oppgaven er nesten helt umulig. Trykk play og se godt etter, snøfnuggene daler sakte ned. Om du klarer og telle alle sammen på første forsøk er det sykt. 

Tror du noen av dine venner klarer oppgaven? send de linken, klarte du den?

ER DU LEI SÅNNE KJEDELIGE PEPPERKAKER TIL JUL? SLIK BAKER DU RUMPE & PUPPEKAKER

 • 03.12.2013 - 00:15

God kveld alle snuppiser. Vi er i desember måned, noe som betyr det er juletider. Jeg fikk en forespørsel om jeg hadde noen baktips nå som det er julemåned. Jeg skrev hva tror du? denne bloggen inneholder alt mellom himmel og jord. Mange velger å bake pepperkaker og boller, og masse annet godt såklart. Men om du er den som ikke har en familie så passer disse rumpe og puppe (pepperkakene) perfekt til deg. Det er ikke så vanskelig skjønner du. Oppskriften finner du under.

 Oppskriften på pepperkaker (om du ikke kjøper ferdig pepperkake bokser)

 • 250 gram sukker
 • 2 dl lys sirup
 • 1 ss kanel
 • ½ ss malt ingefær
 • ¼ ss nellik
 • 250 gram smør
 • 1 ss natron
 • 2 egg
 • 650-800 gram hvetemel

1: Ha sukker og sirup i en liten kasserolle og gi det hele et forsiktig oppkok.

2: Tilsett kanel, malt ingefær og nellik og rør godt sammen, og nyt den deilige juleduften som brer seg i rommet.

3: Rør inn natronet i sirupsblandingen og rør fort og godt sammen. Blandingen blir nå lysere og eser litt.

4: Hell den varme sirupsblandingen umiddelbart over det kalde smøret, som du har gjort klart på forhånd i en stor bolle. Rør til alt smøret er smeltet og blandingen er kald. Det kan være kjekt å være to om røringen.

5: Visp sammen eggene og rør de inn i blandingen. Tilsett deretter melet, litt etter litt, til du får en jevn og relativt fast deig. Sett deigen kaldt noen timer, gjerne over natten.

6: bruk hjerteform som du kjøper på butikken. Lag hjerter og knekk av den nederste delen, snu pepperkakene på hode.

Oppskriften på glasuren

1 eggehvite

4 dl melis

2-3 dråper sitronsaft

Pisk eggehviten litt med en gaffel. Ha i litt og litt av melisen og pisk godt. Smak til med noen dråper sitronsaft. Ta frem flere skåler om du skal bruke forskjellige farger!

Glasur farge-2

Farger kan du kjøpe her for 59 kr stykket, alle farger du kan tenke deg, også rosa <3. http://www.sloyd-detaljer.no/kategorier/hobby-aktiviteter/baking/dekorasjon/glasur-farge-pid9360

FAST & FURIOUS SKUESPILLEREN PAUL WALKER ER DØD - R.I.P

 • 01.12.2013 - 04:50Klokken er 0430 om natten, jeg logger inn på Facebook og ser at nettstedet TMZ har postet et innlegg hvor det står R.I.P Paul Walker. Jeg tenker ikke faen, dette er kødd??? i forrige uke var det falske rykter som spredde seg på internett, men nå i ettermiddag amerikansk tid, dør Paul, han ble bare 40 år gammel. Nære venner forteller at Walker var passasjer i vennens Porsche da sjåføren mistet kontroll over bilen og krasjet i et tre. Bilen skal deretter tatt fyr og eksplodert. Begge mistet livet, og ble erklært døde på stedet. Paul Walker spilte i de populære Fast & Furious filmene, inkludert filmer som Into the Blue med Jessica Alba og thriller filmen Joy Ride.

 

1130_paul_walker_accident_scene_twitter

Firefighters spray water on the wreckage of the Porsche that crashed in Valencia, Calif., on Saturday. 

Hva som gjorde at personen mistet kontrollen er endå ikke oppklart. Dette skjedde i Santa Clarita, nord i Los Angeles hvor Walker var på et veldedighetsarrangement for organisasjonen sin, Reach Out Worldwide (se videoen under). Arrangementet var til inntekt for tyfonofrene på Filippinene.Skuespilleren har den siste tiden jobbet med innspillingen av Fast & Furious 7 .Men det er nå usikkert hvor mye de har fått lagd av filmen, eller om skuespillerens død får konsekvenser for utgivelsen.. Jeg har vært fan av Walker siden jeg så første Fast & Furious i 2001.

At han i dag har mistet livet i en bilulykke er bare forferdelig trist. Han elsket det han gjorde, det var fart og spenning, men at han skulle dø på den måten er og blir uvirkelig. 

Paul Walker, as agent Brian O'Conner, leans against his 1998 Nissan Skyline GTR in a scene from "Fast & Furious."

Paul Walker, som agent Brian O'Conner, mens han lener seg inntil sin 1998 Nissan Skyline GTR i en scene fra den første "Fast & Furious." filmen. Walker hadde en datter på 15 (Meadow) som for et par år siden flyttet fra Hawaii til California for å være nærmere sin far. 

R.I.P Paul Walker... 

Her er link til Paul Walkers Offisielle Facebook https://www.facebook.com/PaulWalker/posts/690316711002596 

TMZ http://www.tmz.com/2013/11/30/paul-walker-dead-dies-car-accident-fatal-fire-crash/ 

VG http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10148035

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no