hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN, I LOVE YOU ALL (VIDEO)

  • 31.12.2014 - 18:36

Jeg vil ønske dere alle sammen et riktig godt nyttår. Tusen takk til alle som har fulgt denne bloggen i 2014, det har gått så jævlig bra at jeg får tårer nedover kinnet når jeg tenker på det, takket være dere. Jeg elsker dere alle sammen og dere får meg til å smile.


Jeg håper dere alle sammen får en kjempefin kveld og koser dere masse. Stor klem fra bloggen. Vi er snart i 2015 og det er helt sykt, det blir et spennende år, det kan jeg love dere. Igjen, tusen takk til alle som leser bloggen, dere er gull verdt. Her er en liten video jeg satt sammen

GOOOOOOOOOOOOOOODT NYTTÅR <3
Følg/ Add meg på Facebook www.facebook.com/LyricalProductions

Image and video hosting by TinyPic

BACK IN BUSINESS

  • 30.12.2014 - 22:05Eyyyy snuppiser.

Føler jeg må skrive en liten oppdatering siden jeg ikke har blogget på 1 mnd snart (fy meg). Vi er i slutten av desember og det er ikke så altfor mye å fortelle bortsett fra at jeg har tatt en liten pause, er mye arbeid å blogge så mye..

Jeg har det helt kanon og har hatt en fin jul, det samme håper jeg dere har hatt. Jeg er ihvertfall tilbake igjen og innlegg vil komme som normalt igjen. Ellers håper jeg alle får en fin kveld videre, i morgen er det nyttårsaften og vi går inn i 2015. Det året blir nok spennende, vent å se.

Følg/ Add meg på Facebook www.facebook.com/LyricalProductions

Image and video hosting by TinyPic

VI ER I DESEMBER, DISSE VIDEOENE BØR FÅ DEG I JULESTEMNING

  • 03.12.2014 - 19:08

Heisann snuppiser. Det er 3 desember i dag og bare 13 dager igjen til julaften, wæææ. Det er ikke kommet snø her i Bergen enda, her er det bare regn. Men en ting er sikkert, det ødelegger ikke min julestemning. Har to videoer til dere som vil få dere i julestemning. 

Jeg ønsker meg egentlig ingenting i år, siden jeg har alt jeg trenger. Jeg har iphone 6, jeg har Mac, jeg har alt i hele verden, bare ikke en kjæreste, det skulle tatt seg ut lissom. Om jeg fikk en kjæreste i julegave, OMG!!!!!!!! Vi blogges, jeg har mye spennende i vente.

Englene synger høyt i kor, synger om fred på vår jord

Image and video hosting by TinyPic

LOTTE HAR IKKE RETTETANG, SÅ JEG SA HUN KUNNE BRUKE STRYKEJERN

  • 01.12.2014 - 21:01

Update: Lotte har postet video på bloggen sin, HER HER
Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no