hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

NY FACEBOOK SAMTALE: VET DU OM EN LEDIG JOBB? SKAL REISE MED KJÆRESTEN TIL HELLAS

 • 26.12.2015 - 17:40God jul alle sammen <3 På tide med en ny Facebook samtale. Malin lurte på om jeg visste om noen ledige jobber. Jeg kjenner henne ikke, men hun er fra Bergen... Hun har vært i et forhold siden 2011, noe som vil si 4 lange år. Hun trengte penger, og jeg hadde en idè.. Jenter + Penger = (putt inn ditt ord) Det triste var at dette var to dager før julaften, men men.

Og her er samtalen, Enjoy

Vel, god jul...HUSK: Penger er ikke alt her i verden!

Følg meg på Facebook, trykk HER

500 likes = ny samtale (ligger upublisert)

10 FUNNY KOMMENTARER FRA KOMMENTARFELTET PÅ FACEBOOK

 • 08.12.2015 - 20:19

Av og til når jeg poster ting på facebook dukker det opp noen som skriver en funny kommentar. Noen ganger dukker det kanskje opp en idiot som tror han eller hun er noe. Her er ihvertfall noen fine kommentarer fra kommentarfeltet mitt på facebook.

1) Når jeg skiftet headerbilde på facebook og noen spør hva som kommer snart, siden det står "coming soon" på bildet mitt. Spør man ironisk så får du skitne svar, just sayin! LINK HER

2) Når jeg brente en veske til 8.000 når denne veske-debatten tok av i media. Noen mente jeg kunne spandert 50 kr på en flaske tennveske, well done. LINK HER

FLØRTING GONE WRONG

3) Når jeg lå ut et bilde som var creepy og tidligere Paradise Hotel deltaker Mads Larsen benyttet sjansen til å flørte, noe som ikke gikk helt som han sikkert hadde forventet. LINK HER

4) Når jeg postet en videoblogg om Rannveig Heitmann som hadde spilt inn en "sexy" reklamefilm for et mobilselskap og flere av mine følgere prøvde å ringe nummeret. LINK HER

5) Når bloggeren Lotte Ninja spurte meg om jeg så på henne som dum, etter at jeg sa hun måtte føne håret i dusjen, noe som gjorde at hun endte på sykehus (kommentaren hennes er slettet) LINK HER

6) Når jeg ga bloggeren Lotte Ninja et tips om at hun måtte bruke melis i håret for å forlenge det, men så poster jeg et innlegg der jeg skriver om 25 ting man ikke sier til en jente, men noen i kommentarfeltet kommer med denne kommentaren.

7) Når du ikke helt ser det er samme jente på bildene

8) Dette kommentarfeltet. LINK HER

9) Når jeg skrev "Tagg en vennine dette kunne vært" (bildet under) og en jente kommer med en rar kommentar og tagger moren? LINK HER10) Når jeg så en fin Quote på twitter og sendte en "Hei skjønningen" melding til en random jente på facebook. Yeah right, som om det fungerer. LINK HER

 

Følg meg på facebook, så blir dagen litt bedre. Trykk HERLEI KJEDELIGE PEPPERKAKER? SLIK LAGER DU RUMPE OG PUPPEKAKER

 • 03.12.2015 - 22:27

God kveld alle snuppiser. Vi er i desember måned, noe som betyr det er juletider. Jeg fikk en forespørsel om jeg hadde noen baktips nå som det er julemåned. Jeg skrev hva tror du? denne bloggen inneholder alt mellom himmel og jord. Mange velger å bake pepperkaker og boller, og masse annet godt så klart. Men om du er den som liker tits and ass, da passer disse rumpe og puppe (pepperkakene) perfekt til deg. Det er ikke så vanskelig skjønner du.

Oppskriften finner du under

Oppskriften på pepperkaker (fortsetter under bildet)

 • 250 gram sukker
 • 2 dl lys sirup
 • 1 ss kanel
 • ½ ss malt ingefær
 • ¼ ss nellik
 • 250 gram smør
 • 1 ss natron
 • 2 egg
 • 650-800 gram hvetemel

1: Ha sukker og sirup i en liten kasserolle og gi det hele et forsiktig oppkok.

2: Tilsett kanel, malt ingefær og nellik og rør godt sammen.

3: Rør inn natronet i sirups-blandingen og rør fort og godt sammen.

4: Hell den varme sirupsblandingen umiddelbart over det kalde smøret, som du har gjort klart på forhånd i en stor bolle. Rør til alt smøret er smeltet og blandingen er kald.

5: Visp sammen eggene og rør de inn i blandingen. Tilsett deretter melet, litt etter litt, til du får en jevn og relativt fast deig. Sett deigen kaldt noen timer, gjerne over natten.

6: bruk hjerteform som du kjøper på butikken. Lag hjerter og knekk av den nederste delen, snu pepperkakene på hode.

Oppskriften på glasuren

1 eggehvite

4 dl melis

2-3 dråper sitronsaft

Pynt med perler eller annet kakepynt, bruk fantasien din.

Pisk eggehviten litt med en gaffel. Ha i litt og litt av melisen og pisk godt. Smak til med noen dråper sitronsaft. Ta frem flere skåler om du skal bruke forskjellige farger!

Farger kan du kjøpe her for 59 kr stykket, alle farger du kan tenke deg, også rosa <3

Følg meg på Facebook for flere tips, trykk her

 

Denne sprayen gjør penisen din større og lengre når du sprayer den

 • 03.12.2015 - 14:55

At norske menn er opptatt av størrelsen på penisen, er ikke noen overraskelse. 

Mange sliter til tross for at de har helt vanlig størrelse, og mange går så langt at de vil gå til plastiske kirurger som kan fikse på understellet sitt.

I flere år år har norske menn reist til utlandet for å få større penis. Men nå har det kommet et stoff på sprayflaske som gjør samme nytte, en som både forstørrer og forlenger utstyret ditt. Om kjæresten din klager over størrelsen din, eller om du bare vil ta en selfie som du skal sende på snapchat til en du flørter med, så er dette perfekt for deg.

Opptil 5 cm lengre

Når du sprayer på penisen din vil den umiddelbart bli opp mot 5 cm lengre, noe som er helt fantastisk. Man kan gå til kirurger og få utført en operasjon slik at den blir 3 cm lengre, men det vil koste deg hele 58.000 kr. 

Enkel å bruke

Man holder sprayen 10-15 centimeter fra penisen og sprayer over den. Det føles litt kaldt de første 2-3 sekundene, så kommer resultatene.

En spray er 300 ml og holder i 4 uker om den brukes daglig. 

Om du lurer på om det er noe lignende produkter til kvinner kan du sjekke ut Strawberry Pussy pillene som gjør at vaginaen din smaker og lukter jordbær her.

Følg meg på Facebook, Trykk HER

Martine (16) vil anmelde sine egne foreldre for barnemishandling hvis hun ikke får Apple produkter til jul

 • 02.12.2015 - 20:14

Martine (16) er fast bestemt på hvilken julegaver hun ønsker seg til jul. I et intervju forteller hun at Apple produkter står høyest på ønskelisten, myke pakker vil  hun ikke åpne eller se.

- Alle mine venniner får alltid julegaver som koster flere tusen kroner, da kan ikke jeg fortelle at jeg har fått julegaver som koster noen hundrelapper. Jeg har gitt beskjed til mamma og pappa at jeg anmelder de for barnemishandling om jeg ikke får Iphone 6S, Macbook Air, iMac eller andre produkter fra Apple som jeg har på ønskelisten, forteller Martine.

- Jeg har en Macbook og en Iphone 5s, men jeg forventer at begge de tingene blir oppgradert slik at jeg får Macbook Air og en iphone 6S. Jeg kommer til å føle meg flau om jeg må fortelle de på skolen og venner at jeg fikk kjipe gaver dersom jeg ikke får det jeg vil ha. Da føler jeg mamma og pappa har ødelagt livet mitt og da skal jeg lage problemer for dem.

Ikke la barna ta kontroll

- Det kan ødelegge barnet og fremtiden om foreldrene lar barna få bestemme og ta kontroll over økonomien, hevder Bjørn Dangstad, professor i klinisk barnepsykologi. 

Sjokkerte foreldre

- Vi er både sjokkerte og oppgitt, forteller moren Hilde. Vi har ikke verdens beste økonomi, dessuten har vi tre andre barn vi også må tenke på. Martine sine venniner har nok hjernevasket henne, men uansett hva vi har fortalt henne vil hun ikke høre på oss. Om Martine velger å anmelde oss for barnemishandling fordi hun ikke får julegaver som koster flere tusen kroner blir vi utrolig lei oss. Fine, flotte julegaver skal det bli, men noen Apple produkter blir det ikke.

Kjøpspress

Forskjeller mellom familier med god og dårlig økonomi blir tydeligere i jula, fastslår forsker Anita Friberg ved Statens institutt for forbruksforskning.

- Noen har råd til å kjøpe dyre gaver, andre ikke. Slike forskjeller gir grobunn for kjøpepress. Voksne kan nok på mange måter leve med at de får lite julegaver, men barn er kanskje mer sårbare i en slik situasjon. De sammenlikner gjerne egne gaver med hva andre barn får, sier forskeren.

Foreldre gruer seg til jul

Kjøpepresset og fokuset på gaver fratar mange gleden over tida vi går i møte, mener Merethe Borch, prosjektleder i Unicef.

- Vi har de siste årene fått henvendelser fra foreldre som sier de gruer seg til jul fordi de ikke kan gi barna sine de gavene de opplever det er en forventning om at man skal gi, sier hun.

Mitt råd: Vær glad for det du får, enten det er sokker eller ny pc.

Del gjerne videre

DISSE PILLENE FÅR VAGINAEN DIN TIL Å LUKTE OG SMAKE JORDBÆR

 • 02.12.2015 - 17:39

Er du lei av at typen din alltid klager på lukten i underlivet ditt? vel fortvil ikke. Nå har forskere kommet opp med et produkt som vil gjøre dårlig lukt om til søt jordbærlukt. Etter 3 år med utvikling av produktet er det kommet piller som heter "Strawberry Pussy" og de gjør akkurat det du tror de gjør, får underlivet ditt til å lukte og smake jordbær. En boks inneholder 200 piller og det er anbefalt at man ikke tar mer enn to piller om dagen, en om morgen og en om kvelden. 

Årsakene til at du har vondt lukt i underlivet er fordi pH-verdien i skjeden blir skjev, og det kommer av stress, og da blir du svett, noe som fører til dårlig lukt i underlivet.

Strawberry Pussy inneholder et stoff som gjør at du aldri mer vil svette, dessuten vil du lukte og smake som jordbær, fantastisk? Ja. 

DETTE MOBILDEKSELET GJØR MOBILEN DIN OM TIL EN VIBRATOR

 • 02.12.2015 - 17:13

Nå er det endelig kommet et mobil deksel til den som er lei det normale kjedelige dekselet sitt. IZIVIBE er et deksel formet som en vibrator, rett og slett fordi det er en vibrator for mobilen din. 

Ifølge nettsiden:

Discover your smartphone's hidden side. Simple but effective, izivibes internal dildo structure is designed to propagate the phones vibrations along the entire length to get maximum pleasure.

Slik fungerer det:

Du tar på dekselet på mobilen. Deretter åpner du en app du får med (laster ned) Appen har flere funksjoner og inkluderer syv vibrasjonsmelodier. Du kan også la kjæresten din styre appen via hans mobil slik at han kan velge hastigheten på vibrasjonen osv, perfekt til deg som vil ha et fint deksel til mobilen samtidig som du kan kose deg, når som helst, hvor som helst.


Dekselet er laget av silikon. Perfekt julegave til den som allerede har alt.

ISABEL RAAD TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

 • 01.12.2015 - 20:13

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Isabel (bildene over) som dere sikkert kjenner igjen fra årets Paradise Hotel er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Hun ligger i skrivende stund på femte plass, så la oss få henne opp på  førsteplass, klikk på bildet over eller linken under for å stemme på hun. 

Vinner hun denne mnd så er hun i semifinalen som er 2 og 3 mai. Der det skal stemmes via sms, deretter er det finale som er her i Bergen den 30 mai.

Det dere snuppiser må gjøre for meg er at dere klikker på linken under og stemmer på henne, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg.

Det tar deg et lite sekund og du kan gjøre denne baben utrolig lykkelig. 

Gi din stemme NÅ:  HER HER HER HER HER HER

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no