hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Snart lanseres Oreo uten kjeks fordi folk bare liker kremen

 • 12.05.2018 - 16:07

Glad i Oreo? Da er dette en god nyhet. Oreo er en kjeks produsert av den amerikanske matvaregiganten Nabisco. Den ble introdusert på markedet i 1912. Kjeksen består av to runde sjokoladekjeks presset sammen med søt, hvit fyllmasse i midten.

Men alle vet at det er kremen som er best, de fleste kaster eller legger fra seg sjokoladekjeksen, så nå skal de som nettopp gjør det få viljen sin. Oreo All stuf er bare kremen, ingen sjokoladekjeks. Lanseringsdatoen er ikke kjent enda, men snart.

Nå får du baileys sandwich is, drømmende deilig

 • 23.04.2018 - 21:42

Hvis du trodde du bare kunne nyte kremete Baileys i festival tiden, må du tro om igjen. Hvis du trodde den deilige, kremete likøren Baileys kun kan drikkes må du tro om igjen. Den berømte likøren kommer nå i iskrem-sandwich og er like drømmende deilig som ekte Baileys.

Den velsmakende sjokoladekjeksen er fyllt med kremaktig vaniljeis med Baileys-likør. Det høres helt nydelig ut og er vel den perfekte måten å kjøle seg ned på i sommersolen?

Det ser ikke ut som de blir tilgjengelig i Norge med det første, men du får kjøpt de i Australia. Du kan alltids ta en pakkereise dit i mellomtiden, og så får vi krysse fingrene for at denne deilige isen også blir tilgjengelig i Norge før sommeren starter.

De inneholder faktisk ekte alkohol, så kanskje du blir litt bedugget etter en porsjon eller tre? Kilde: TheSun.co.uk

Årets sommer is - sjokolade is med søt smak av vagina

 • 22.04.2018 - 18:33

Is med smak av vagina. Utrolig, men sant: Sjokolade is med vagina smak har de siste tre ukene slått godt ann i utlandet. Nå er spørsmålet om isen kan bli populær i Norge i sommer. 

Det er kanskje en merkelig kombinasjon for de fleste, men trenden med å kombinere søte og bitre smaker er i ferd med å bli akseptert de fleste steder i verden. Isen er allerede en av de store trendene i USA, og i sommer får du kjøpt den her i Norge, i en kiosk nær deg.

Isen er en fløteis med vaginasmak, dyppet lagvis med sjokotrekk (9,7 %), karamell (21,7 %) og ekte melkesjokolade (21,7 %). Prisen vil ligge på mellom 25 og 30 kroner. Det er en liten hake, det er satt 18 års aldersgrense på isen. Lik og Del med en venn som elsker is

Coca Cola lanserer egen slush, Fanta frozen appelsin og drue

 • 19.04.2018 - 23:09

Med sommeren rett rundt hjørnet begynner selskaper å gi ut nye iskalde produkter for oss å nyte. Enten du er ute i en ølhage, nyter en iskold spritzer, eller et kaldt glass brus ? det er herlig å slappe av i solen. Noen ganger vil bare en iskrem gjøre susen når du vil gå fra overopphetet til akkurat den perfekte temperaturen.

Coca Cola lanserte den første offisielle Cola-slushen, men nå er det også blitt annonsert at det kommer en Fanta-versjon og en drueversjon av slushen til Coca Cola! Nam!

Det er usikkert om de kommer til Norge, men de kommer snart på markedet i England. La oss håpe disse kommer til Norge også!

Krispy Kreme lanserer donuts stappet med Nutella! OMG

 • 12.03.2018 - 21:22

Det er en god del ting her i verden som passer sammen, som brød og smør, salt og pepper, listen er lang. Krispy Kreme har nå kommet med noe vi ikke kan leve uten, nemlig donuts fylt opp med Nutella. Donuts firmaet Krispy Kreme har i starten kun lansert disse i Den dominikanske republikk (Karibien) men dersom disse blir godt tatt i mot vil de bli lansert i resten av verden.

Hvem liker ikke Nutella? Se video under

Lik & Del med en som elsker Nutella!

NYHET: Chicken Nuggets festival, skal kåre Nugget Konge og Nugget Dronning

 • 07.03.2018 - 18:01

Glad i Chicken Nuggets? Da bør du virkelig melde deg på årets Chicken Nuggets festival. Dersom du skal ut å reise i sommer og turen går til England er dette midt i blinken for deg.

11 august i Manchester og 22 september i London er datoene du kan møte opp og delta. Mange forskjellige Chicken Nuggets vil bli servert. Det vil bli musikk, konkurranser og mye mer.

Det skal også kåres årets Nugget konge og dronning. Billetter er ikke ute enda, men det er mulighet å registrere seg gratis på forhånd, de som ønsker det.

Mer info og påmelding finner du HER

Årets julekalender? 24 luker med bacon hver dag!

 • 16.10.2017 - 20:59

Det er bare 46 dager til 1 desember og dette må være den beste julekalenderen. Du har sikkert kjøpt sjokolade kalender i alle år, og det er jo godt. Men hva er bedre? Jo, en julekalender som består av 24 forskjellige pakker med bacon. 

Det er ØMANDS i Danmark som selger disse julekalenderne og prisen er ikke like billig som sjokoladekalenderen. Her er prisen 1.995 danske kroner, noe som tilsvarer 2.500 norske kroner. Det er også bare 50 slike kalendere, så det er første mann til mølla. Kilde: nettsiden her

Nå kommer sjokoladepizza til Norge - Vil du smake?

 • 28.09.2017 - 21:20

Liker du Pizza? Liker du sjokolade? Hva med begge deler samtidig? La meg introdusere deg for Dr. Oetker sin nye Ristorante pizza. I Tyskland får man Ristorante pizzaer i flere hundre forskjellige typer og smaker.

Den nyeste typen fra Dr. Oetker er sjokolade pizzaen, en pizza Dr.Oetker selv tror alle vil like. Pizzaen skal stekes og kan toppes med vaniljeis den isen du selv ønsker, eller krem. Du kan også spise den som vanlig sjokoladekake. 

Ifølge Berliner Morgenpost inneholder pizzaen 1100 kalorier, noe som er cirka halvparten av det man trenger på en dag. LIK & DEL dersom du elsker pizza og sjokolade!

LEI KJEDELIGE PEPPERKAKER? SLIK LAGER DU RUMPE OG PUPPEKAKER

 • 03.12.2015 - 22:27

God kveld alle snuppiser. Vi er i desember måned, noe som betyr det er juletider. Jeg fikk en forespørsel om jeg hadde noen baktips nå som det er julemåned. Jeg skrev hva tror du? denne bloggen inneholder alt mellom himmel og jord. Mange velger å bake pepperkaker og boller, og masse annet godt så klart. Men om du er den som liker tits and ass, da passer disse rumpe og puppe (pepperkakene) perfekt til deg. Det er ikke så vanskelig skjønner du.

Oppskriften finner du under

Oppskriften på pepperkaker (fortsetter under bildet)

 • 250 gram sukker
 • 2 dl lys sirup
 • 1 ss kanel
 • ½ ss malt ingefær
 • ¼ ss nellik
 • 250 gram smør
 • 1 ss natron
 • 2 egg
 • 650-800 gram hvetemel

1: Ha sukker og sirup i en liten kasserolle og gi det hele et forsiktig oppkok.

2: Tilsett kanel, malt ingefær og nellik og rør godt sammen.

3: Rør inn natronet i sirups-blandingen og rør fort og godt sammen.

4: Hell den varme sirupsblandingen umiddelbart over det kalde smøret, som du har gjort klart på forhånd i en stor bolle. Rør til alt smøret er smeltet og blandingen er kald.

5: Visp sammen eggene og rør de inn i blandingen. Tilsett deretter melet, litt etter litt, til du får en jevn og relativt fast deig. Sett deigen kaldt noen timer, gjerne over natten.

6: bruk hjerteform som du kjøper på butikken. Lag hjerter og knekk av den nederste delen, snu pepperkakene på hode.

Oppskriften på glasuren

1 eggehvite

4 dl melis

2-3 dråper sitronsaft

Pynt med perler eller annet kakepynt, bruk fantasien din.

Pisk eggehviten litt med en gaffel. Ha i litt og litt av melisen og pisk godt. Smak til med noen dråper sitronsaft. Ta frem flere skåler om du skal bruke forskjellige farger!

Farger kan du kjøpe her for 59 kr stykket, alle farger du kan tenke deg, også rosa <3

Følg meg på Facebook for flere tips, trykk her

 

1 STOR PEPPES PIZZA + STOR COLA OG DRESSING BYTTES MOT SEX

 • 21.09.2014 - 15:42

Det er ingen tvil om at det er mye rare mennesker der ute. Av og til sitter jeg på finn og sjekker ut hva folk selger. Noen ganger kommer jeg over de rareste annonsene. Og i dag fant jeg denne! Er det mulig?

Ja, det er jo billig, og hun er jo bare sulten, typen er ikke hjemme???

Her er det zoomet inn
VIL DU HA MCDONALDS LEVERT HJEM PÅ DØREN DIN? LES DETTE

 • 29.08.2014 - 16:12Mcdonalds hjem på døren? oh yes! I flere år har Mcdonalds hatt hjemlevering på døren i flere land. Australia, India, Pakistan, Hong Kong, Dubai, Singapore er bare noen av stedene i verden man kan få Mcdonalds hjem på døren i løpet av 29 minutter, halvparten av den tiden Peppes og Dolly lover deg.

Man kan desverre ikke kjøpe en cheeseburger til 10 kr og få den levert.

I Australia må man kjøpe for minimum 150 kr om du vil få det levert hjem på døren, da er det gratis utkjøring. I Usa har de hatt hjemkjøring i over 10 år, men dette er kun enkelte steder i landet. Mcdonalds kaller dette Mcdelivery.

Tenk om en av disse kom på døren din? 


Så mitt spørsmål er, vil dere ha Mcdonalds hjem på døren?

Det eneste jeg trenger er en haug med likes på innlegget så Mcdonalds Norge kan se hvor mange som er villig til dette. Jo flere, jo bedre. Så trykk på liker knappen under, tar deg 1 sekund og vi kan få dette til.

Kilder: Mcdelivery sin hjemmeside & HER & HER

NÅR PURRELØK I PLASTIKK ER NORGES STØRSTE PROBLEM

 • 05.05.2014 - 16:36

Det har seg sånn for de av dere som ikke har sett dette eller lest om denne saken, så var det en gammel dame som ble steik forbanna på BAMA fordi BAMA solgte purre i plastikk. Denne gamle damen hadde gått på butikken for å kjøpe inn purre til et middagsbesøk, men der som purren alltid lå, HEL, uinnpakket uten plastikk lå den nå i plastikk og avskåret.

Datteren delte bildet for sin mor, på sin egen Facebook vegg! (linker nederst i innlegget).

Her er litt av det som sto i avisen!

Ja, ropte og gråt. Forferdelig opprørt pga en purreløk, det samme hadde jeg vært om jeg ikke hadde tatt medisinen min.

Over 14.000 har likt bildet og 7.800 mennesker har delt det videre. Også 533 kommentarer kom inn, det er jo et helvette på jord at BAMA nå hadde kommet med purreløk i plastikk. Når jeg leser i kommentarfeltet vet jeg ikke helt hva jeg skal tro, drømmer jeg? er dette sant?. Drit i krig, drit i folk som dør, drit i alt annet, denne uken var fokuset rettet mot en jævla purreløk!

Jeg har funnet frem noen av de kommentarene...

Det er tuppen folk vil ha, det er ingen verdens tvil. Ellers hadde ikke det vært så stor diskusjon om en forbanna purreløk. Etter et par dager tapte BAMA saken, desverre. Og de trekker nå plastinnpakket purre vekk fra markedet (LES HER).

Jeg er flau over å være Norsk!

Kilder: e24.no 

Facebook link til bildet / statusen 

SNART FÅR DU KJØPT VIAGRA IS I NORSKE KIOSKER (VIDEO)

 • 25.04.2014 - 14:48

Hva om jeg fortalte deg at du ikke trenger og ta noen blå piller for at den skal reise seg? om du skulle ha problemer med det. Et iskremfirma fikk i oppdrag fra en kjendis om å lage Viagra iskrem til et party. Smaken var så klart ikke Viagra, men champagne sorbet. Hver iskule er dosert med 25mg Viagra. Det anbefales 2 iskuler (50mg) som er vanlig. Knuste Viagra piller gjør at iskremen får den fine blå fargen.

Men party sier du? engangstilfelle? nei. Flere store kioskkjeder ute i verden har allerede begynt å selge Viagra isen og snart kommer den også til det norske markedet. Det vil ikke være champagne smak, men en blåbærsmak som inneholder Viagra. Dette vil nok bli revet vekk i helgene og på varme sommerdager. Prisen vil være litt dyrere enn vanlig is, en iskule vil koste 35 kr (cirka) 2 iskuler 60 kr og 3 iskuler 85 kr. 

Kilder: (HER) og (HER)

KAKE PÅ 1,2,3 (VIDEO)

 • 15.07.2013 - 21:30

Ja, god kveld alle sammen. Så ble det tid for kake og kos, ååeh!. har mangen innlegg som ikke er publisert, så bare stay tuned. Ellers må dere ha en fin kveld alle sammen, bon appetit..Møllerens tuller ikke, kake på 1,2,3..dønn seriøst!..

KVELDSMAT - BIFF & PARADISE HOTEL

 • 01.04.2013 - 21:54

God kveld alle sammen, nå har jeg nettopp fått servert biff og full pakke av anne, sitter og ser på paradise hotel, kan si det smakte veldig godt med mat nå, ettersom jeg ikke har spist noe i dag bortsett fra sjokolade kake, et lite stykke då. Ha en fin kveld alle sammen, og så kommer den videobloggen snart også!:) Vi blogges...Nå er pausen ferdig så må se videre, heidåå!:)


DAGENS MIDDAG (LAKS)

 • 22.03.2013 - 19:41

Ja god kveld alle sammen, har egentlig masse bilder og video som ikke er kommet ut endå, men akkurat nå har jeg blitt servert laks med poteter, brokkoli og hollandaise saus. Smakte forbanna godt for og si det mildt, Nå er det snart på tide og få gjort noe, så vi får blogges seinere. Take care yall.

DAGENS MIDDAG - TACO

 • 21.02.2013 - 17:00

Rett og slett og fordi alle andre blogger om hva de spiser, så gjør eg det samme, hvem bryr seg om hva andre spiser? anyway, i dag hadde jeg taco, bloggen. Kjempegodt, nå er jeg mett, hva hadde dere til middag kjære lesere? hadde du også taco?, ikke glem konkurransene som går ut i dag og i morgen, lykke til sier nå bare jeg. Nå skal jeg snart en tur ut, vi blogges. Skulle gjerne tatt bedre bilder for dere som er nøye på det, men fikk ikke gjort det (yeah right). Glemte å få med alt sammen av tilbehør, men men, og herregud rene, kebab krydder på taco? det er jo til kebab? seriøst? hehehe, bite me!. vi blogges!

 

Take Away by Big One

 • 29.10.2012 - 22:43

Akkurat no spiser meg og anne take away fra big one, fy faen for en god pizza, nesten på lik linje som peppez pizza. Første anne sa når hun tok en bit var "dra meg i rævholet" hahaha. men sånn seriøst, forbanna god pizza, her er noen bilder fra webcam.
Det er det som skjer akkurat no, you dig? 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no