hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Lise Sofie (21) har faktisk reddet sommeren

 • 01.06.2018 - 15:14

Dette er tredje gang jeg publiserer noe av denne jenten, og det er en god grunn til det. Første gang var i 2016 og kan leses her for de som vil det. Andre gangen jeg postet Lise Sofie var i februar 2018, det kan leses her.

- Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. 

I februar 2018 skrev jeg følgende: Det med Lise er at hun ikke er som alle andre jenter. Sangstemmen hennes er på et mye høyere nivå enn du kan tenke deg, første gang jeg hørte hennes første låt som heter: Live your life, hadde jeg aldri trodd låten var laget av en jente fra Norge. Nå er Lise ute med sin andre låt som heter: Youngster

Vel, nå er vi i juni 2018 og hun er tilbake med en annen versjon av låten, Youngster. Det er derfor jeg MÅ dele dette med dere, denne versjonen gir deg sommerfølelser med en gang. Lise Sofie forteller følgende:

- Jeg kom i kontakt med HOURS, som ville lage en ny versjon. Etter mye frem og tilbake ble vi enige om å ha re-release på denne FETE sommerlåta😍

Hva skjer i tiden fremover nå da?

- Det skjer mye spennende fremover. Til høsten begynner jeg på LIMPI, som da er en pop høgskole i Lillehammer. Dette et en gullbillett til musikkverden, som jeg er så sinnsykt klar for. Så er det selvfølgelig mere musikk i vente, no doubt☺️

Hva skjer i sommer da?

I sommer skal jeg bare nyte den siste tida i Trondheim, før jeg reiser til Lillehammer. Hvem vet hva som skjer etter året på LIMPI. Oslo kanskje? Låten kan dere høre HER på Spotify eller i spilleren under. Du kan også søke på Lise Reppe på Spotify.

Lise Sofie ser ut som en normal jente, helt til du hører dette!

 • 07.02.2018 - 17:09

Lise Sofie Reppe er en 21 år gammel jente og kommer fra Leknes i Lofoten. I 2016 postet jeg et innlegg om henne her på bloggen som kan leses HER


Det med Lise er at hun ikke er som alle andre jenter. Sangstemmen hennes er på et mye høyere nivå enn du kan tenke deg, første gang jeg hørte hennes første låt som heter: Live your life, hadde jeg aldri trodd låten var laget av en jente på 19 år fra Norge.

Nå er Lise ute med sin andre låt som heter: Youngster

Hey. My name is Lise Reppe, and i am so excited to share my new debute single with you guys. The song is about not rushing to find your path in life. It's about letting yourself be young and live in the moment without any fear for what the future might bring.

I bet a lot of people are having the same fear and confusuons as I am. Therefore, it feels nice to share with you, my thoughts and feelings about being a youngster, and not really knowing who you are and what you wanna achieve in life.

Låten er produsert av: Jan lindvaag/Deepfrost studios I Trondheim.

Hva har skjedd siden forrige innlegg?

Den siste tiden har gått til produksjon av ny låt. Jeg har også kommet i kontakt med mye herlige mennesker som liker musikken min, og ønsker å ta del/videreutvikle den. Jeg jobber for tiden med en collab av youngster, som jeg vet kommer til å bli helt sjuk.

 Med andre ord, Youngster vil snart komme i en litt annen versjon, for de som liker litt mere futt!! Jeg jobber for tiden som nestkommanderende på Urban! Samt jobber jeg daglig for å utvikle artistkarrieren min.

Begge låtene finner du under, eller søk på Lise Reppe på Spotify

Erika Costell - There For You

 • 07.10.2017 - 20:34

Turab får deg til å ville drikke 10 liter sprit på en helg og ende opp på nach med sluts

 • 16.09.2017 - 18:57

Turab Awan har en viktig beskjed til alle sammen. Du har sikkert hørt noen av hans tidligere låter som «Kun for i kveld» og «Shawty». Nå er han ihvertfall ute med en helt ny musikkvideo til låten «Ride Home»Når jeg kommer over gode låter må jeg nesten gi dem en shoutout.

Når du hører låten får du egentlig lyst til å drikke 10 liter sprit og ende opp på et sykt nach med sluts, yolo liksom. Nei, men altså, du skjønner hva jeg mener når du hører låten.

Sleng den inn i Spotify listen din asap. Du har sikkert mye drittmusikk der så hvorfor ikke legge til en låt som faktisk er verdt å høre på? Perfekt vors / nach låt er det også. Så alle sluts, bros and hoes, sjekk ut musikkvideoen under og drikk så mye at du ikke husker en dritt.

Låten starter med: 

Alle gutta mine er wasta, det er fredag/
Ringer meg på natta sier hva skjera/
Trenger du en ride home? Jeg trenger en ride home/
 

Sjekk ut musikkvideoen hans under (Spotify link HER)

Add Turab: Snapchat: turabsen Insta: turabawan Facebook: HER

SANDRA LYNG - PARADISE HOTEL 2016 (MOONRISE) MUSIKKVIDEO

 • 19.02.2016 - 22:52


Sandra Lyng er ute med sin nye musikkvideo, denne gangen til låten Moonrise, som er blitt spilt inn i Mexico, på Paradise Hotel. Årets åttende sesong av Paradise Hotel starter i mars på Tv3.? #Moonrise video out 09.00!! On my way to @nrjnorge & @p5hits #radio
Moonrise er årets Paradise Hotel låt og du kan sjekke ut musikkvideoen under. 

Du kan også se den på linkene under

Seoghør.no // VGTV // 730.no // Side2.no eller på bloggen hennes HER

LISE SOFIE REPPE HAR NOE VIKTIG DER ALLE SAMMEN MÅ SJEKKE UT

 • 11.02.2016 - 21:30

Mitt navn er Lise Reppe. Jeg er 19 år gammel og kommer fra Leknes i Lofoten. 

Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. Det er det jeg virkelig brenner for. Jeg har lite ressurser her i på Leknes! Det er ikke så mange som brenner like mye for musikk. Det gjør det litt vanskelig å knytte kontakter.

Jeg er derfor kjempegira på The Stream, som skal  finne talenter via nettet. Det gir meg virkelig en kjempefin mulighet til å vise alle hva det er jeg kan best og hva jeg brenner for! Setter utrolig stor pris på hver eneste person som tar seg tid til å lytte, samt dele videoen min HER HER HER

Hva er "The Stream"

The Stream er en ny musikkonkurranse for TV 2 der nye artister skal oppdages og skapes på den moderne og virkelige måten.

På nettet er det millioner av klipp av mennesker som fremfører sine og andres sanger. Det er på denne måten mange artister får vist frem talentet sitt i dag, og det er også slik mange nyere stjerner har blitt oppdaget. Både Justin Bieber og vår egen Kygo har gått skrittene fra gutterommet til den store verdensscenen via Internett, delinger i sosiale medier og signering hos et plateselskap.

Det er denne prosessen vi skal gjenskape og tilrettelegge for i The Stream. Vi har gjort det mulig for deg å bli oppdaget der du er. Vi flytter audition hjem til deltakerne, og gjennom www.thestream.no laster de opp sin egen musikk. Både soloartister, duetter, grupper, band, og ikke minst DJ/Produsenter er velkomne til å delta.

De 100 mest streamede artistene på nettsiden blir invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap. Liker de det de hører går artisten videre, og etter flere utstilinger signerer plateselskapene sine favoritter.

LIK & DEL

SANDRA LYNG HAR NOE VIKTIG DERE ALLE MÅ HØRE MED EN GANG

 • 23.01.2016 - 19:55

Sandra Lyng (født 18. april 1987 i Mosjøen, Nordland), er som sikkert de fleste vet en norsk musiker og låtskriver som kom på fjerdeplass i Idol 2004. I tiden etter Idol ga hun ut singlene «Sommerflørt» og «I morgen» som hadde gode plasseringer på VG-listen. Etter det ga Sandra ut sitt debutalbum Døgnvill som havnet på tredjeplass i VG-listas albumliste.

Etter at hun ga ut debutalbumet turnerte hun rundt og var med på forskjellige TV-opptredener frem til 2010. I tiden som fulgte reiste hun mye og etter et lengre opphold i Brasil og USA begynte hun å skrive musikk igjen. Sandra etablerte seg i Los Angeles for å arbeide med låtskriving. I Los Angeles jobbet hun med blant annet Will.I.Am.

I 2013 gjorde hun comeback med sin første engelske låt kalt «PRTeY». I 2014 kom hun ut med albumet LA-Files. I januar 2015 var hun aktuell i TV-programmet Mitt Dansecrew på TV 2 og med singelen «Heels Off». Sommeren 2015 var hun med på VGs Sommershow-turné og på VG-listekonsertene rundt i Norge.

Det siste året har hun kommet ut med tre nye låter som har blitt kjempepopulær. Play My Drum, Night After Night og Electric City, og nå har hun en helt ny låt ute som du faktisk bare MÅ høreNye låten til Sandra heter Moonrise og ligger på Spotify (hør under i spotify spilleren)

Fun Fact: Låten Play My Drum nådde 8.000.000 solgte streams i november, på Youtube har musikkvideoen 1,700.000 avspillinger, så langt. 

HØR MOONRISE

Night After Night


Play My Drum

Electric CitySjekk ut mer av Sandra på bloggen hennes HER Instagram HER og Youtube HER

LIK&DEL

Justin Bieber forlot konserten. Dette vil ikke avisene at du skal vite! Her er grunnen!

 • 30.10.2015 - 19:12

Oh my god de fleste av dere er dumme. Hvorfor? la meg fortelle dere. Justin Bieber forlot i går scenen og konserten etter første låt, og det ble mye drama og et helvete på jord. Men hvorfor han gjorde det vil nok få opp øynene deres. 

PS: Jeg er stor fan av Justin Bieber, men dette er lærerikt for alle!

1:) Hans første singel heter: What do you mean? Hans andre singel heter: Sorry (fra nyeste albumet Purpose, som kommer 13 november)

2:) Alle de 1000 billettene til konserten var gratis

3:) Han var i godt humør og alt var perfekt når han var på Senkveld med Thomas og Harald. 

4:) På konserten ble han sur og sint pga litt vann på scenen? og dermed forlot han scenen og tok flyet hjem.

5:) Tror du litt vann gjør Justin Bieber sint? Det var han selv som kastet en vannflaske til jentene helt foran scenen. Litt vann kom helt fremme, og han klikket. Han prøvde å tørke det opp, men når jentene bare ler og tar litt i armen hans, da gir han faen og stopper konserten. Det har skjedd flere ganger tidligere, at det er vann på scenen, han har til og med brukket foten sin under en konsert før, men holdt hele konserten ferdig! YOUTUBE LINK HER - BILDER HER

5:) Han skyldte på jentene på første rad (husk, hans andre singel heter Sorry)

6:) Dagen før han ankom Norge (28.10.2015) forlot han et intervju i Spania, på lik linje som han gjorde i går, her i Norge. Bruk Vpn (skift ip) for å se klippet, da det ikke kan vises i Norge

 7:) Bildet under er tatt etter han forlot scenen, før han reiste hjem. Her stiller han fint opp på bilde og er i godt humør, selv om han var "sur og sint" bare noen minutter før bildet ble tatt.

Ifølge en av jentene på bildet hang de med Justin Bieber i 20 minutter. Altså, Justin Bieber spiller kun en låt før han stormer av scenen? men henger med noen jenter i 20 minutter etterpå? LINK

8:) Bare noen minutter etter han forlot scenen la han ut denne beskjeden på Instagram kontoen sin. Han beklager seg og lover å gjøre opp for seg neste gang han er på turnè. Hvorfor beklage seg om det er PR stunt? Jo, fordi det er sånn det fungerer. 

Han gjorde mye sammen med Norske barn. Han besøkte Eikeli Barneskole før han senere skatet med andre barn på Arena Bekkestua i bærum. Deretter gjestet han Senkveld med Thomas og Harald. Hadde Justin Bieber holdt 5-6 låter på konserten etter Senkveld med Thomas og Harald hadde det ikke skapt like mye oppmerksomhet og overskrifter. 

Hele apparatet rundt Justin Bieber er ikke dum, derfor fremførte han kun EN låt og fant på en dum unnskyldning for å stikke. Det er markedsføring på høyt nivå, og dere ser alle overskriftene det skapte i går og i dag? 9:) I ny video under får du se hvordan vannet havner på scenen helt foran. Det hele er planlagt fra Justin Bieber selv. Det skal ikke mye til for å forstå det, se selv.

10:) Les dette: Justin Bieber is having the best time promoting Purpose abroad. The cancellation yesterday in Oslo came during the same week Bieber walked out of an awkward Spanish interview, it's all a part of Justin Bieber's new album coming out november 13.

11:) Alt dette er gjort for å markedsføre hans nye album Purpose. Jo flere overskrifter man skaper, jo flere får det med seg. Alle de norske avisene (VG, TV2, DAGBLADET OSV) har tjent store penger på pressedekningen de siste 2 dagene.

Mye trafikk gir mye penger, de tjener også penger på reklamen. 

12:) Det var INGEN avtale om hvor mange låter Justin Bieber skulle fremføre i går. TV2 hadde sett for seg 5-6 låter, men det var ingen avtale. Enda en grunn til at Justin Bieber bare fremførte en låt, jobben hans var ferdig.

Gjermund Moastuen, markedssjef i Universal forteller at det ikke har foreligget en konkret kontrakt mellom Justin Bieber og Universal Music om selve arrangementet på Chateau Neuf.

 13:) Fremdeles ikke overbevist? Justin Biebers manager Scooter Braun lover ny verdensturnè når Justin Bieber slipper albumet sitt. Så klart kommer han til Norge igjen og derfor gjør han "opp for seg" noe som står i meldingen på Instagram.

 

Link til Tweeten om du er i tvil HER HER

14:) De fleste aviser skrev om at Justin Bieber skulle bli værende i Norge til i dag (fredag 30.10) men hvorfor var da flyet klar til avgang og bagasjen pakket allerede under konserten?

Jo, fordi alt var planlagt! Link til video HER


Ikke vær sur på JB, ikke vær sur på jentene som var foran scenen. Det er slik det fungerer, det er PR. Det er ingens skyld, og Justin kommer jo tilbake på verdens turnè, så ro litt ned. 

Kan godt være jeg tar feil, men dette er min teori, det gir jo mening, gjør det ikke? 

Følg meg på Facebook, trykk HER

LIK & DEL MED BELIEBERS

DETTE ER GRUNNEN TIL HVORFOR AURORA FRA PARADISE SIN NYE MUSIKKVIDEO ER NORGES VERSTE

 • 22.08.2014 - 17:36

Nå sier jeg ikke noe stygt om selve Aurora eller noen av de andre i musikkvideoen, men hva jeg synes om selve musikkvideoen. For de av dere som ikke vet hva jeg snakker om så har Aurora fra Paradise Hotel sluppet sin første musikkvideo.

Jeg lå igjen en kommentar i kommentarfeltet på Youtube, men den slettet de. Alle andre kommentarer fikk stå. Jeg skrev enkelt å greit den samme kommentaren som jeg skrev når NRJ postet den på Facebook.

Under er kommentaren de ikke tålte å lese


Låten heter "Keep on trying" og det er nettopp det de burde gjøre. Låten handler om det å være ung og usikker på seg selv men at man må fortsette å prøve. Men musikkvideoen får ikke akkurat frem det budskapet spør du meg, derfor mener jeg at det er den verste musikkvideoen jeg har sett.

Og nei, det er ikke bare pga tingene som skjer i musikkvideoen, men selve låten skurrer i ørene og beaten høres ut som den er laget av en 5 åring.

Se musikkvideoen først, om du ikke har sett den

FIST PUMP?? Han i midten tenker "fuck this shit" mens Aurora fremdeles tror hun er på Paradis Hotel og fyrer løs en " Fist pump".

Ingen har rytme og alle 3 gjør ser ut som de er ukomfortabel der de danser. 

DETTE ER EN HEST 

Hei, dette er en hest alle sammen, sånn ser de ut. Altså? hva gjør denne hesten i musikkvideoen? hva har den med å være usikker på seg selv? om hesten har blitt mobbet av andre hester eller noe så skjønner jeg det. 

Men denne mannen trenger ikke fortelle oss som ser musikkvideoen at det er en hest, de fleste av oss har sett en hest in real life. Men det var en fin hest, det var det.

RIDE IT COWBOY Lager du en seriøs sang som handler om det å være ung og usikker, så hjelper ikke disse bevegelsene noe særlig. Jeg blir ihvertfall bare usikker av å se på disse bevegelsene, ser for meg "imma catch your ass, cowboy".

Om låten blir lagt ut for salg skal jeg kjøpe alle eksemplarene så jeg kan knuse de, på den måten slipper jeg å høre tenårings jenter spille denne låten bare fordi den kommer fra Aurora, ohh my good lizzom! Nei, keep on trying.

PLAY THAT BANJO! FY FAEN, WICKED FUCKING WONDERLAND 2

 • 18.08.2014 - 20:19

Eg skal faen lære meg å spille på banjo! Jeg kom over en låt på Youtube tidligere i dag. Den ble lagt ut for cirka 2 mnd siden men har bare 80.000 plays, ikke så mye når jeg står for minst 30.000 av de, bare i dag. Faen for en fittedeilig låt!!!!!!!!!

Har sprengt elementene på høytalerne, men det driter jeg i. Kjøper nye og sprenger de også, dette er en sånn type låt du bare vil klikke helt til. Ikke sånn rave-party opplegg, men det er en sånn låt som gjør deg forbanna glad.

Låten er faktisk laget av noen Norske og den minner meg om Wicked Wonderland.

Klikk play for å høre via Spotify

LAST NED BLOGGHITZ - 16 LÅTER

 • 30.05.2014 - 17:51

ERLEND HEFNER & PARADISE STIAN - CHARTERTUR - SOMMER SA DU?

 • 28.11.2013 - 16:08

Hahaha, det må være noe med meg når jeg hører låten, men en ting er sikkert, den fenger som bare faen!. Chartertur er laget av Erlend Hefner (stokkedal) ja han som er Glamour fotograf, den beste i Norge. Med på låten Chartertur har han fått Paradise Stian, som også er med i årets sesong av Robinsonekspedisjonen. Låten handler som navnet sier, chartertur. Fylla, alkohol, blått hav og hvite strender, inkludert Ayia Napa så klart. Her har Erlend laget en skikkelig glad låt som bare gjør at du får lyst å pakke kofferten din og reise etter første lytting av låten. Stian kommer inn etter andre verset til Erlend og gjør en liten gjestegreie der. Hør låten under.

 Låten kjøper du på Spotify her https://itunes.apple.com/no/album/chartertur-feat.-paradise/id757163190

MAIL FRA TV2 - NÅR SKAL JEG TA OVER NORGE - NORSKE TALENTER

 • 25.10.2013 - 16:48


God dagen alle sammen. Jeg har en god del ting på gang nå. Og det er bare til og glede seg. Jeg kan garantere dere liv, ingen tvil om det. Det jeg kan fortelle nå er at jeg skal være med på norske talenter på tv2. Etter mye frem og tilbake har jeg sagt ja til dette. Med på dette har jeg min fetter. Kan love dere et helvettes liv på Tv. Gled deg!. Jeg har selvfølgelig med meg noen som filmer alt sammen for meg, holder dere oppdatert. Under er første mailen jeg fikk for en stund siden.

Hei hei, Rene!

Vi i Monster Entertainment er nå allerede i full gang med å gjøre forberedelser til den neste sesongen med Norske Talenter for TV 2. Det er i den forbindelse at jeg tar kontakt med deg. Vi er nå i gang med å lete etter folk med talent som vil vise seg frem på en scene. Alt er lov. Jeg ser på bloggen din at du rapper og lager egne tekster.

Kunne du tenke deg å fremføre låtene dine foran en fullsatt publikum og et dommerpanel? Vi kommer en tur til Bergen 1. - 2. November for å møte vestlandske, talentfulle mennesker, så da kunne du vist oss litt av hva du kan og tatt en liten prat. (I første omgang uten publikum og dommere. :) )

Om du ikke kjenner til konseptet med Norske Talenter så er det kort fortalt et TV-program hvor talentfulle mennesker fra alle kriker og kroker av Norge kan vise frem sitt talent til et publikum og et dommerpanel. Programmet har etablert seg etter fem vellykkete sesonger som et av TV 2s hjertebarn og storsatsninger.  

Det er en ypperlig anledning også for deg å promotere deg på. (I tillegg er det jo en heftig pengepremie på 500 000 kr om man skulle gå til topps.) Det har jo på et tidligere tidspunkt vært en rapper, Sirius, som tok førsteplassen.  Håper å høre fra deg. Om det er noe du lurer på, så ikke nøl med å slå på tråden eller send av gårde en mail. :)

Mvh

Alexander Holland Jensen

Regi / Casting

Monster Entertainment

PARIS HILTON FT LIL WAYNE - GOOD TIME (MUSIKK VIDEO)

 • 02.10.2013 - 13:15

Paris Hilton har nettopp lagt ut litt (snippet) av den nye musikkvideoen sin med Lil Wayne på youtube. Og som dere kanskje vet så er hun en oppmerksomhetssyk hore, neida eg bare flipper. Hun kan faktisk synge då, og hun er signert til young money (selskapet til Lil Fucking Wayne). Musikkvideoen hennes handler om fucked up, alkohol og puling. Så hvorfor ikke legge den på bloggen? passer jo rett inn.Paris synger dette:

"I might be a bit tipsy ...

but that's OK 'cause you're with me.

Are you having a good time?

cause I'm having a good time."

Lil Wayne fortsetter...

"I'm fucked up ... I can't tell you what's what.

All she know is suck, fuck.

I walked up to a big butt, and asked her ass but what ...

Tunechi never slacks without her button up."

HVORFOR ER DU SÅ SEXY? HVORFOR ER DU SÅ DIGG? HVORFOR ER DU SÅ MATA? KAN JEG FÅ MEG ET LIGG?!

 • 17.08.2013 - 16:12

Ja god dagen alle sammen, det er lørdag og det er party for faen, hvordan står det til? alt annet som ikke har med dette innlegget og gjøre kan jeg skrive i et nytt innlegg, men nå har vi hooket opp med en ny låt, dere har sikkert fått med dere den andre vi lagde, Lyrical ft Kenny - Everytime We Fuck? det er en perfekt samleie låt, som du kan høre om igjen (trykk her)

Og her har vi den nye låten, trykk play og få orgasme, i kveld blir det byn på meg og kenny, vi snakkes!:)TRYKK PLAY!!!!!!

Mp3 med download link !!!!!!!!!!

LYRICAL FT KENNY - EVERYTIME WE FUCK (NY LÅT)

 • 07.08.2013 - 14:11Hva skjer når du tar meg (rene kleveland / lyrical ) og kenny (kenny sundt) inn på samme låt? det blir en sexy everytime we touch remix, everytime we fuck!

HER LASTER DU NED LÅTEN, TRYKK HER

HER ER MIXTAPEN - LYRICAL TABU & KJELL FRA X - FACTOR ( SOMMERENS HOTTESTE CD / MIXTAPE ) LAST NED !!!!! 5 DAGERS PROSJEKT

 • 27.07.2013 - 00:39

Då er jeg endelig tilbake igjen på bloggen, nå kan jeg faen ta meg en liten pause fra innspilling. Vi begynte på søndag for 5 dager siden og spille inn låter, jeg fikk en ide om at vi skulle klare en mixtape på 5 dager, og hvem klarer det? joda, rene kleveland. Det jeg gjorde var at jeg fikk med meg kameraten min kjell som tidligere var med i x-factor og som gikk videre, imponerte dommerne gjorde han også. 

Med på dette prosjektet har jeg også hatt min godeste fetter, thommas aka tabu. Men thommas kom ikke før i går kveld, torsdag kl 20.00, men tror dere ikke han skrev 5 vers full fart og hoppe på låtene? joda, han skriver fort som faen og er ett geni. 
Vi har hooket dere alle sammen opp med bergens hotteste mixtape, og dette er låter som banger, så putt de høyt på, spreng din høytaler. Jeg skrev vi skulle klare 15 låter, men vi har klart 11 låter, har flere som ligger i cubase men fikk ikke mikset de helt ferdig, men de kommer de også. Men som jeg lovet har jeg klart og skrive, mikse og spilt inn HOT SHIT, last ned!! 

Det er litt blanding, men du finner også en klubb låt på denne mixtapen, inkludert beats du bare må bounce til, enten du har rumpe eller ikke, du må bare danse til det. 

LAST NED HELE ALBUMMET HER 

Download BYEN MIN MIXTAPE (LYRICAL TABU & KJELL).rar from SendSpace

Se på mine sko musikkvideo

Det kommer ut masse skikkelige musikkvideoer også, bare stay tuned!!!!!!!!!! Last Last Ned

JUSTIN BIEBER - HEARTBREAKER UNLOCKED - FAKTA OM SANGEN

 • 15.07.2013 - 21:55For de av dere som tror at låten heartbreaker som du kan høre i justin biebers nye reklame video for parfymen The key er litt av låten til faktisk Heartbreaker, tar virkelig feil. Låten som spilles på Justinbieberthekey.com er ikke den samme som i reklame filmen han lå ut på youtube i kveld. For å oppsummere det for dere. 
Her er videoen han lå ut i kveld, som hele verden tror er litt av heartbreaker låten dere mener det er heartbreaker?

Vel, han har bare brukt instrumentalen til Eric bellinger...

Bare oppdater Justinbieberthekey.com til du får en nøkkel slik jeg har fått, så kan du høre hele låten.

MUSIKK TIL HELGEN (VOLUME 1)

 • 27.06.2013 - 19:22

Det er tid for helgens musikk, i helgen blir det ut på byen med homies, you dig? og her har jeg samlet noen låter til dere som dere kan spille på vorset, fyr det annlegget opp, spreng høytalerne og lev livet. Nye kan du kjøpe for skattepengene, yolo!. Ah Yeah !!!!! Det er for det meste house musikk og litt rap, men det er jo det som er så populært vettu. Vi blogges sweeties, xoxo
HOT & FRESH - VIDEOER DU BØR SJEKKE UT!!

 • 26.06.2013 - 00:08

Det er sommer og forhåpentligvis snart sol også, men i mellomtiden mens vi venter kan man jo egentlig bare sjekke ut noen sommer videoer

La det bli skikkelig sommer nå, pow!.

YONAS - "Girls of Summer"

 Haisam & Tanaia - Favorite (Bergen)

 ENVY - Am I Wrong (Oslo)

Hot girls, no hands car wash

Sasha Lopez Feat. Tony T & Big Ali - Beautiful Life

DJ Felli Fel ft. Wiz Khalifa, Tyga & Ne-Yo "Reason to Hate"

Simple Plan - Summer Paradise ft. MKTO 

Lyrical - Kroppen e på stell (twerking)

ÅRETS SOMMERLÅT -MORS REBELLER - HYPNOTISERT

 • 06.06.2013 - 18:30

Keddegåri homies og babes? 

Det er jo så og si sommer nå, og jeg blir nødt og dele en låt med dere, låten heter hypnotisert, laget av mors rebeller. Bergen stand up!! Om noen av dere mener dere har årets sommerlåt eller en låt dere vil skal få oppmerksomhet, send meg en mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com eller kontakt meg på facebook (Rene Lyrical Kleveland)

Lik & Del :) :)!!!

16 & 17 MAI MUSIKK (HOUSE)

 • 17.05.2013 - 00:03

Det er 16 mai og her har dere en spilleliste jeg har lastet opp til dere, det er house musikk, siden det er så populært i mai !!IDOL ER FERDIG OG SIRI VANT - VERDEN GÅR UNDER ! LES

 • 11.05.2013 - 01:53

Herregud så folk skulle ta av på statuser angående idol finalen då? greit, siri vant og en god hillbilly (eirik) "tapte" idol. Verden går jo ikke akkurat under selvom mangen mente det var kjipt og ufortjent, men så er det sånn med idol at andre plass og tredje plass for den saks skyld kommer like langt om ikke lengre med musikken i ettertid, ser vi tilbake på tredje sesong av idol som gikk i 2005 så kom tone damli på andre plass, mens jorun stiansen ble vinneren,vet du hvem jorun stiansen er? ikke alle vet det, ikke ser vi henne i noen aviser eller medier den dag i dag, men tone damli derimot? du skjønner hva jeg mener.Selvom eirik ikke ble vinneren vil han nok komme mye lengre med musikken sin enn det siri vil, selvom siri ble vinneren, sånn er det med musikk bransjen, og hun vant pga hun fikk flere stemmer, men det betyr ikke at hun kommer lengre med musikken sin enn det eirik vil klare, den tid vil du se. Men om artistene ikke holder det gående, altså fortsetter og gi ut musikk inkludert konserter så vil du se de faller vekk fra alt som heter media og de vil alle bli glemt. Idol er oppskrytt spør du meg, det er ikke de flinkeste som vinner, og det er ikke vinnerene av idol som kommer langt med musikken sin etter sesongslutt, det kan like gjerne være andre plass,tredje plass og ikke minst fjerdeplass. 

ER DU KLAR FOR RUSSELÅTEN TIL ANNEK? R.I.P TIL DIN LÅT :) BANGER 2013 !!

 • 24.04.2013 - 17:40

Er du russ i år? har du fått din russelåt og klar for å rulle rundt med låten din? vel, beklager å måtte si det men i morgen starter anne (annek) med innspilling av sin russelåt, og det blir jeg som må stå for tekst og det, mens hun spiller inn med den sykeste stemmen, for dere som faktisk ikke hviste det, så har hun en veldig bra sangstemme, og denne russelåten som skal spilles inn kommer til og ta over hele bergen by. Dette blir en låt som kommer til og sette seg i hode, melodien og alt vil sprenge høytalerene dine, så det er bare til og følge med. Dette kommer til og ta helt av!!!

Har ikke så mye og si egentlig, r.i.p til din låt? :) vi blogges

Sa det til deg, låten vil sette seg i hodet ditt, tro meg, banger 2013!! game over!!

LAST NED 53 LÅTER HER - TRYKK PÅ BILDET

 • 19.04.2013 - 20:21

God kveld og god fredag, fra 2006-2009 lagde jeg 504 låter, fra 2009-2013 har jeg laget 688 låter, her har du 53 låter satt sammen til en mixtape om du vil kalle det for det. Det er låter som jeg og min fetter, tabu har laget og det er bare til og laste ned. Jeg gidder ikke bare ha det på pcen lengre, så til dere som faktisk spør hvor kan jeg laste ned låter du har laget, du trenger bare å trykke på bildet under, så får du 53 låter rett ned til pcen din. Du åpner det med winrar og filen på pakken er 277 mb. God kveld....

PS: låtene under er gamle låter, fra 2007,2008 og 2009, men også et par låter fra 2013 som ikke er langt ut før. Enjoy! inkludert noen freestylesTRYKK BARE PÅ BILDET OVER:)

KIM KARDASHIAN BLIR DISSET!

 • 07.04.2013 - 20:06

En av ex'ene til Kim kardashian, Ray J (rapper) har nå tydligvis laget en låt om Kim kardashian, her "disser" han hun og kim's nye kjæreste, Kanye west. What you think? Ray J og Kim kardashian lagde jo en sextape sammen og hun ble jo så populær og han fikk ikke oppmerksomheten, det var Kim. Så nå har han laget en disselåt til Kim pga hun venter barn med Kanye west og pga hun fikk all oppmerksomheten, men fakta er at nå får han litt oppmerksomhet, pga denne låten, vil Kanye west svare tilbake?!:)

Refrenget er jævlig fengende, i hit it i hit i hit it i hit first....haha.! 

And if you were to come back to me
Girl I know just why you'd choose me
And if you were to come back to me
Girl, I'll get it wet -- jacuzzi

And if you were to come back to me girl
We'll make another movie
 (sextape vol 2)

She might move on to rappers and ballplayers

But we all know I hit it first.

I had her head going North and her ass going South
But now baby chose to go West

No matter where she goes or who she knows
She still belongs in my bed.
NYE FIT*E LÅTER!!

 • 23.03.2013 - 20:51

Ja en liten update er at jeg har ferdig sånn 56 låter som jeg egentlig bare kan smelle ut på nettet, men her er ihvertfall to stykker her og nå, så får dere bare vente og se hva som skjer. Om dere ikke skjønner hva jeg mener, så suger ikke livet fitte sånn sett, bare se på alt som det motsatte, i dont care, here we go!.

 

 

 

MIN NYE SEXTAPE?

 • 17.03.2013 - 22:52

God kveld alle sammen, hva skjer då? Nå har det seg sånn at jeg har spilt inn noe inn i helvettes mangen låter den siste tiden, det eneste jeg ikke har er at jeg har mikset de, jeg har ihvertfall 20 nye låter som jeg skal legge ut til dere på en mixtape og jeg skal få mikset dette ned og lagt ut på nettet i slutten av denne måneden om jeg klarer det. Jeg har også veldig mye halv ferdig innspilt, men nå er det på tide jeg får lagt ut disse nye låtene. Det siste jeg lå ut på nettet er vel låtene "kroppen e på stell", "kless" "sliter som faen" og victim.

Det er jo en liten stund siden, så dette som jeg har nå som jeg smeller ut på en mixtape er noe dere aldri har hørt før og noe dere vil digge, tro meg. Det er veldig mye sånn sex låter så kan lige godt kalle mixapen en sextape, om du skjønner?, gjør jo ikke det. Navnet har jeg ikke kommet opp med endå, den tid kommer. Sjekk ut en liten preview under då? er ikke noe effekter eller noe på låten, så ikke si noe om kvaliteten eller noe, det er topp kvalitet når det legges ut på nettet, stay tuned.!...Vi blogges

ANNA MYKLEBUST - I'M ALIVE

 • 26.02.2013 - 00:57

En sang jeg bare føler for og legge ut og vise dere, hørte den for lenge siden og tenkte nå som jeg har blogg at jeg burde legge den ut så flere får hørt denne låten som er laget av anna myklebust. Om du ikke vet hvem det er så kan du sjekke henne ut HER .

Anna har covret låten I'm alive som er laget av celine dion, hva syns du selv? jeg personlig syns dette er et stort talent som burde fått mer oppmerksomhet, så håper noen åpner opp ørene der ute og ser etter talenter som dette, om du liker denne låten, del på facebook. Utrolig bra og flott stemme spør du meg, perfekt utført. 

HELGENS MUSIKK (HOUSE)

 • 22.02.2013 - 22:39

¨

LØRDAGENS MUSIKK

 • 16.02.2013 - 13:52

God ettermiddag alle sammen, her har dere lørdags musikk, fyr det opp, det er lørdag. Glemte å dele ut sminkepakken i går til en av dere lesere ettersom jeg var på byen, men det skal deles ut en pakke til i dag, så begge pakkene vil bli delt ut litt seinere i dag når jeg har fått gått igjennom dette. God helg alle sammen!..

ONE DIRECTIONS NYE ALBUM ER HER, + TV REKLAMEN - JA, JEG HAR ALBUMMET ALLEREDE

 • 26.01.2013 - 20:51

One direction er ute med nytt album den 25 november, men albummet er allerede lekket på internett. Så med noen få tastetrykk kan du høre albummet allerede nå. Men jeg legger ikke ut noen slike linker, gå heller og kjøp albummet. One direction har lagt ned mye arbeid i sitt kommende album, og her er allerede den nye tv reklamen ute. One directioN!. 

Og om dere lurer på om jeg er en one direction hater, så nei :) Jeg har allerede fått min pre order i posten. 

Vil du ha albummet?

MUSIKK !!!

 • 26.01.2013 - 20:10

 

UKENS MUSIKK (HOUSE)

 • 22.01.2013 - 14:53

Hver uke vil jeg laste opp en spilleliste, denne uken blir det house, neste uke hip hop, ha en fin dag videre så blogges vi!.

Nå skal jeg ta solarium, solkortene til alle vinnerene blir sendt ut i dag, take care!

30 DAYS CHALLENGE (MUSIKKVIDEOER) PART 2

 • 18.01.2013 - 19:16

Kjører igang med en musikkvideo hver dag, en låt hver dag, låter jeg har spilt inn for mangen år siden og musikkvideoer som jeg har laget for flere år siden som jeg ikke har lagt ut før. 

Dette er videoer som ikke akkurat så mangen har sett og dette var før jeg og min fetter thommas (tabu) begynte å ta musikken skikkelig. Før kunne vi spille inn 3-5 låter hver eneste dag og lage video til sangene. Men jeg tenker at det er jo morsomt å se tilbake på, så tenkte at jeg kunne vise dere hvordan vi gjorde det før, og låter vi lagde. andre låt ut blir en låt som vi kalte twisted mind, den er kun tabu som har spilt inn på, låten er noen år gammel, dette var tilbake i 2011 når vi ikke hadde det beste musikkutstyret, men det funket for oss. stay tuned. 

30 DAYS CHALLENGE (MUSIKKVIDEOER)

 • 17.01.2013 - 20:56

Kjører igang med en musikkvideo hver dag, en låt hver dag, låter jeg har spilt inn for mangen år siden og musikkvideoer som jeg har laget for flere år siden som jeg ikke har lagt ut før. 

Dette er videoer som ikke akkurat så mangen har sett og dette var før jeg og min fetter thommas (tabu) begynte å ta musikken skikkelig. Før kunne vi spille inn 3-5 låter hver eneste dag og lage video til sangene. Men jeg tenker at det er jo morsomt å se tilbake på, så tenkte at jeg kunne vise dere hvordan vi gjorde det før, og låter vi lagde. Første låt ut blir en låt som vi kalte Bars, låten er noen år gammel, dette var tilbake i 2010 når vi ikke hadde det beste musikkutstyret, men det funket for oss. stay tuned. 

STUDIO!! 2011

 • 12.01.2013 - 00:51

LYRICAL - KLESS

 • 11.01.2013 - 17:15

En låt eg lagde tilbake i 2012, har mangen overraskelser til dere som kommer, spørsmålsrunden vil nok komme ut i natt, så følg med. Har du ikke spurt om noe endå? legg igjen en kommentar om du lurer på noe ved å trykke HER

PREBEN & KENNY - EN DRØM OM JUL(Musikkvideo) (18+)

 • 10.01.2013 - 00:09

Hva synes du om denne? my brotha from anotha motha har laget den you dig? 

NÅ KOMMER ONE DIRECTION KONDOMENE - MED & UTEN SMAK

 • 09.01.2013 - 17:29


Ja, i det siste har det vært planlagt om One Direction skal få gitt ut sine kondomer eller ikke. På en pressekonferanse på mandag ble det offentlig at kondomene skal ut i produksjon. Kondomene kommer i forskjellige størrelser, men pass på, Harry's kondom pakke er den minste. Jeg har ikke så stor at det gjør noe sa Harry på pressekonferansen, men gummi er viktig uansett flirer ungkaren.

Når man skal ha sex er det ikke alle kvinner som bryr seg om størrelsen sier Niall, min kondom pakke er den beste mener han. Liam og Zayn ler når Niall forteller at hans pakke er best, det er min pakke som er best sier Zayn, jeg har jordbær smak, det har ikke de andre.
Durex ruller denne uken ut i butikkene, så nå kan dere ha "komme" nærmere One Direction, get freaky!.

Dette er grunnen til at hele Norge strikker & hekler. Ren glede, ren inspirasjon, ta en titt da!

 • 30.12.2012 - 19:21Det er mange grunner til at folk strikker og hekler, og jeg trenger egentlig ikke si grunnen. Ta bare en titt på alle bildene så skjønner du hvorfor. Jeg vil legge ved oppskrift på nesten alle sammen, så følg med :)

 

 

NÅ KOMMER ONE DIRECTION KONDOMENE - MED & UTEN SMAK

 • 30.12.2012 - 18:02


Ja, i det siste har det vært planlagt om One Direction skal få gitt ut sine kondomer eller ikke. På en pressekonferanse på mandag ble det offentlig at kondomene skal ut i produksjon. Kondomene kommer i forskjellige størrelser, men pass på, Harry's kondom pakke er den minste. Jeg har ikke så stor at det gjør noe sa Harry på pressekonferansen, men gummi er viktig uansett flirer ungkaren.

Når man skal ha sex er det ikke alle kvinner som bryr seg om størrelsen sier Niall, min kondom pakke er den beste mener han. Liam og Zayn ler når Niall forteller at hans pakke er best, det er min pakke som er best sier Zayn, jeg har jordbær smak, det har ikke de andre.
Durex ruller denne uken ut i butikkene, så nå kan dere ha "komme" nærmere One Direction, get freaky!.

DETTE PRIVATE JUSTIN BIEBER BILDET ER LEKKET PÅ NETT

 • 30.12.2012 - 05:04Bildet er beskjært, bildet var for grovt.JUSTIN BIEBER - ROLLER COASTER (NY LÅT)

 • 17.12.2012 - 19:57

LYRICAL - KLESS ( MUSIKKVIDEO)

 • 27.11.2012 - 01:55

Ikke noe big deal, men en sjapp musikkvideo laget i movie maker live, bare fordi jeg kjedet meg, whatever!. kanskje litt out of sync men drit no i det.

LYRICAL - 3SONGS

 • 25.11.2012 - 06:40

Skal få lagt ut flere innlegg og alle bildene som er tatt denne helgen, men først å fremst må du trykke på bildet og laste ned de 3 låtene du finner i winrar mappen. Før jul kommer det en 22 spors mixtape som du kan laste ned, så gjør meg en tjeneste å last ned den pakken, trykk på bildet under!. Thank you..ONE DIRECTION - JA, VI ER HOMSER

 • 12.11.2012 - 21:36

 

One direction står for en retning. Tenåringene i det populære boybandet One Direction har alle tidligere vært homser, og det er ingenting gale me det. Men det som er det store spørsmålet er hvorfor de hele tiden prøver og skjule det? det er alltid noen kameraer som får fanget opp et par intime hendelser fra guttene i bandet. 

Guttene forteller at Niall alltid vil kline med Zayn når de er på turne,men de passer alltid på at kameraer er avslått og ute av syne. Harry og Louis er de verste sier Zayn, de skal alltid piffe det opp litt, de bringer alltid med sexleketøy fra storbritania. Vi elsker og ha det gøy, vi er fremdeles ung og kan gjøre som vi vil. Det er ikke lengre mamma som bestemmer over oss.

Jeg hater og kline med jenter sier Zayn, jeg har gjort det 2 ganger men ble kvalm, jeg fortrekker gutter og helst Niall sine lepper, før han bryter ut i latter. Vi elsker og turnere og ta bilder av hverandre, her er noen bildene vi har som favoritter.

One Direction

JUSTIN BIEBER - HEARTBREAKER (LEAKED) JULY 12

 • 12.11.2012 - 17:22

Som alle vet så blir låtene til artister lekket på nettet og denne gangen har Justin Biebers låt - heartbreaker lekket på nettet.Så jeg må bare dele med dere siden jeg vet mangen har ventet på denne låten. 
Om det skulle være noen problemer med avspilling, bare kommenter så får jeg fikset det, kan godt være låten blir slettet / fjernet fra soundcloud eller noe pga opphavsrett, men da er det bare til og gi en lyd. Låten handler om selena gomez btw og er nesten 4 minutter lang, bare hyggelig !!

Om låten blir slettet pga opphavsrett er det bare til og kommentere eller sende en melding. 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no