hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

YouWish.no - GENIALE julegaveideer!

  • 16.12.2013 - 23:59

God kveld alle sammen. Som vi alle vet er det vanskelig og finne en julegave som du bare vet noen vil elske. Vi har alle sikkert fått en julegave eller gitt bort noe før vi senere har måtte byttet det i butikken pga det var feilstørrelse, feil farge, eller at gaven rett og slett ikke var noe for akkurat deg.

Men hva om jeg forteller deg at det finnes en nettside som heter YOUWISH.NO som selger 368 opplevelser i Norge og Sverige. Dette er opplevelser som passer alle sammen. Her kan du kjøpe sminkekurs til  datteren din eller en en vennine om du vil. Eller hva du om kjøper en gave til din mann eller kjæreste som går ut på at han kan teste ut sportsbiler?... Fiskespa? denne nettsiden selger det beste av opplevelser, ta turen inn nå..

   

Velg den opplevelsen du vil gi bort i gave. Se over våre mest populære opplevelser for å finne den gaven som passer best.

Når du har funnet den opplevelsen du vil gi bort, velger du antall personer og klikker på Kjøp. Du blir nå videresendt til kassen. I kassen fyller du i din eller mottakerens adresseinformasjon. Du kan velge å sende gaveesken med post (1-2 dagers leveringstid) eller få et verdibevis via e-post (5 minutter leveringstid).

Den lykkelige mottakeren går inn på youwish.no/book, skriver inn sitt verdibevisnummer (finnes på gaveesken/verdibeviset) og klikker på Book. Nå vises all nødvendig informasjon for å kunne booke opplevelsen hos arrangøren.

Mottakeren får gjennomføre den uforglemmelige opplevelsen.

PAKKE I POSTEN, DETTE KOSTER MER ENN DU BRUKER PR MND

  • 04.11.2013 - 15:53

God ettermiddag alle snuppiser. Hvordan står det til med dere? med meg går det bare bra, om du lurte på det:* Jeg har i dag fått en pakke i posten fra supersnille zoovillage.com . I pakken var det veldig mye fint som jeg har plukket ut rett før helgen, dette er en nettside som selger de feteste merkeklærene. Om du er på jakt etter UGGs, Timberland, Gant, Vans? denne nettsiden kjører en del hundre merker. De har også salg på en god del varer nå så stikk turen innom nå, bruk denne linken for supertilbud http://no.zoovillage.com/outlet/ . Tusen takk til Zoovillage.com UGGsene finner du her til kr 1.996 http://no.zoovillage.com/productdetail.aspx?did=88793&pos=19


Det kommer også outfits bilder senere. Stay tuned og stikk innom nettbutikken nå, bruk altså denne linken her http://no.zoovillage.com/outlet/ (oppmot 70%)..

Det kommer også en del konkurranser også, inkludert solkort og extensions!. See you!.

LYST PÅ MUFFINS,SUKKERSPINN MASKIN, NINTENDO 8 BIT ELLER GLOWSTICKS? SE HER

  • 18.09.2013 - 17:28God dagen alle sammen. Jeg har kommet over en sinnsyk fet nettbutikk som har flere tusen produkter. Hva er så spesielt tenker du? denne nettbutikken selger alt fra snop, drikke, hjemmeinnredning, leker, elektronikk og mye mer. Det er en gadget butikk kan man si. Alt snopet som butikker solgte på slutten av 90 tallet og begynnelsen av år 2000, alt dette selger de i store pakninger til veldig lave priser. De selger også Nintendo Nes 8 Bit som kom ut på 80 tallet, spill har de også til maskinen. Jeg har sett igjennom en god del men de har som jeg sa flere tusen produkter. 

Må heller ikke glemme at de selger de største glowsticksene du kan tenke deg, eller alt annet du trenger til en skikkelig fest, vors eller hva det måtte være. Butikken har alt.

Nettbutikken har billige priser fordi kontor og lager er i helsingborg, helt sør i Sverige. Så jeg må nesten bare be dere sjekke ut nettbutikken, jeg kan garantere dere finner noe dere har lyst på. De selger alt mellom himmel og jord, jeg har laget en "plakat" over noe av det de selger. Trykk på bildet eller linken under bildet for å komme til nettsiden.http://www.alphageek.no

VIL DU FØLE DEG VAKKER FOR UNDER EN 50 LAPP?

  • 27.08.2013 - 21:35

Hvor viktig er det ikke at jenter holder seg frisk og fin? er det noe som plager jenter i dagens samfunn er det kroppen og fokuset på akkurat den. Superfin og slank, alt skal være perfekt osv, men drit i alt det akkurat nå. Jeg har nå et lite tilbud til dere, det produktet heter så mye som golden bouguet body butter, som er en krem for hele kroppen, tro meg du vil føle deg yngre igjen etter 10 minutter. 

Smør inn hele kroppen din og la det virke inn i 10 minutter, er du overvektig vil du føle deg 50 kilo lettere, dessuten koster det bare 39.50 for en stor boks. Ligner litt på en pokemon ball, dessuten passer den perfekt på sminkebordet ditt. Virkelig verdt pengene, du kan kjøpe den ved og trykke på denne linken (TRYKK HER)  om de skulle være utsolgt kjøper du body butter cashmere til samme pris. Slik ser den ut fra innsiden, masse krem for pengene, ekstra topplokk på innsiden, wheeey:) Vi blogges snuppiser:)! Love you all<3

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no