hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

HER ER NORSKE TALENTER KLIPPET DU IKKE FIKK SE PÅ TV2 (VIDEO)

  • 13.06.2014 - 19:29


Alle sammen husker vel når jeg var med på Norske talenter nå i år hvor jeg fikk 4 X'er. Men alle som har mer enn 50 i IQ vet at før et program sendes på tv blir det klippet og limt (redigert). 

Her er den ekte versjonen du ikke fikk se på TV. 

NORSKE TALENTER - HER KAN DU SE ALT DET DRITE OM IGJEN!

  • 01.02.2014 - 19:34Jaaa god lørdag snuppiser. Hvordan står det til? det er lørdag og det betyr alkohol og ut på byn..I går fikk jo dere se meg på Norske Talenter og det var vel kjekt. Hva kan man si? nei, det var ikke akkurat det beste når man ser hva jeg har liggende på youtube (du henger etter,kless++++)


Men men, sånn er livet, jeg hadde egentlig skrevet en del her men fjernet det igjen (LOL) tror det er like greit for alles del. Jeg er ikke akkurat lei meg, drømmen min er ikke knust (ånei) var jo egentlig bare på gøy, PR <3. Men en ting jeg kan si er at årets Norske Talenter er LAME AS FUCK. Når de kan sende videre en fyr som svelger en pølse (WTF? WHY? GAY AS FUCK) og en som FAILER på matte regnestykker, ja då er det ikke håp for menneskeheten.

Og tro meg, Tv kanaler klipper deg faen tilbakestående. Det tror jeg dere merker fort når dere ser på de forskjellige klippene.

Jeg gir faen, bryr meg ikke, det er fremdeles Idol og X-factor (Vent du).. Dessuten har blir det ikke siste gang dere ser meg på skjermen, xoxo<3

Klippet du ikke fikk se på tv pga dårlig klipping. Han sier ikke "hot swag" han sier Fuck swag, det er bare de som har sensurert han og dubbet alt rett til helvette. Kun jeg fikk lov til å banne (ehh)..

Du kan se hele klippet under i HD kvalitet (må ha TV2 Sumo bruker) http://sumo.tv2.no/programmer/underholdning/norske-talenter/norske-talenter-program-3-789785.html

 Og her er fremføringen med låten over!!!!!!! Nå er det skål til alle sammen, vors og byn!!! God helg <3 <3 <3 

Innlegget vil bli oppdatert med flere videoer og bilder i morgen (søndag). SweetiesImage and video hosting by TinyPic

GOD HELG, IKKE GLEM KL 20.00!

  • 31.01.2014 - 14:51

God ettermiddag alle snuppiser. Hvordan står det til med dere? med meg går det kjempefint. I kveld er det Norske Talenter fra Bergen klokken 20.00. Og vil noen se meg og min fetter, tune inn. Jeg kommer tilbake med mer seinere i kveld.

Og skulle du gå glipp av det vil du kunne se alt sammen her på bloggen rett etter sendetid. 

Skal ikke ut i dag til de av dere som spør meg, men i morgen skal jeg ut. Då skal jeg drikke som det var min siste dag. Håper alle får en strålende fredag, vi blogges:):):):).

SLIK GIKK DET PÅ NORSKE TALENTER I DAG (VIDEO)

  • 02.11.2013 - 13:35

God ettermiddag alle snuppiser. Først og fremst må jeg si livet er jo bare herlig, ikke sant?. I dag tidlig gikk jeg til min fetter fordi vi skulle på Norske talenter nede i byen. Vi skulle være der klokken 10.00 men var et par minutter på overtid. Når vi kom til Rica Hotel var det en del folk der, og vi signerte noe greier før vi ble veiledet til et rom.

Der var det 2 hyggelig damer som vi fremførte en låt for. De digget det,så hjertet mitt varmet <3. Etter det gikk vi til et annet rom og fremførte også samme låt, var så stas kan man si. Der også elsket de det vi fremførte, så ifra meg og min fetter, vi digget dere også.

Så nå blir det en spennende tid fremover, og vi kan love dere skikkelig liv på tv, tro meg. Vi lot oss frivillig bli filmet av en hyggelig kameramann, så du får bare følge med. Her er en liten videosnutt og bevis på at vi er videre. Stay tuned. Og tusen takk til alle dere søte, kjekke mennesker som tok oss godt imot i dag. Love you all.

Etter det fikk vi som vi hadde forventet, ja dere er videre til hovedaudition.

Stay tuned...........

I kveld blir det vors og feiring på byn, så då snakkes vi!. I kveld fyrer vi på!. Ha en fin lørdag

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no