hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

NYHET: Denne parfymen for gutter skal sikre deg samleie

  • 08.03.2018 - 21:20

Ny parfyme for gutter skal sikre deg samleie. I dagens samfunn er det over 450 millioner som sliter når det kommer til det seksuelle. Forskere har siden 2014 undersøkt hva kvinner blir tent av når det kommer til menn.

Forskere har kommet frem til at det er estratetraenol. Estratetraenol er en feminin lukt, estratetraenol finnes i kvinnens urin, badesalt og spa produkter for å nevne noe. Det finnes også i pengesedler, som vi alle vet kvinner elsker. 

Du trenger ikke ha badboy-looken eller være tiltrekkende. Parfymen inneholder også det stimulerende stoffet Hedione som gjør de fleste jenter kåte. Stoffet i parfymen har en tiltrekningskraft som skal sikre deg samleie når du er i et rom med kvinner.

Du får garanti med på kjøpet, dersom du ikke har fått deg et ligg innen første uken parfymen er tatt i bruk vil du få pengene tilbake. Parfymen har fått navnet VirGino og vil ligge på kr 385 for en 100ml flaske når den kommer ut på det Norske markedet. Modell: Lotte Fagerheim       

Kjenner du en venn som vil like denne parfymen? TAGG ham HER

RENE KLEVELAND - BODY BUTTER REKLAMEFILM

  • 11.07.2013 - 00:03

God kveld alle sammen, how ya doin?

Jeg har en del overraskelser fremover, masse greier som skjer. Men denne gangen handler det om body butter, hvem vil ikke smøre seg inn med body butter om jeg reklamerer for det?. En god del bloggere pleier jo og få den sjansen, teste produkter og ikke minst at de får en goodiebag. Jeg kjører mitt eget løp og snart vil dere få se fine bilder hvor jeg viser frem body butter. Pass på, plutselig er jeg på en reklame plakat nær deg...

Love my fans!:) xoxoBruker du krem før du legger deg? har du lyst på en Golden bouquet body butter? :)

Kommer masse bilder seinere:) 

DIAMANTER ER JENTERS BESTE VENN? LANGT IFRA, DET FINNES EN TING SOM BETYR MER

  • 02.07.2013 - 23:31

Heisann alle sammen, jeg skriver ikke dette innlegget for å være slem eller noe, fordi at MANGEN jenter er naturlig vakker, altså de ser vakker ut, UTEN at de trenger å bruke sminke. Men kom igjen, bak sminken og all maskaraen ser faktisk mangen veldig forskrekket ut, veldig vanskelig og ta noen seriøst om du snakker med jenter som IKKE ser bra ut uten sminke. 

Ja jeg vet det, jeg liker faktisk at jenter bruker tonnevis med sminke, alltid vært sånn. Men så må jo faktisk en jente se bra ut uten sminke også, skjønner? og ja, diamanter er ikke jenters beste venn, det er derimot sminken, vil jeg påstå, en diamant får ikke dere like fin som det sminke gjør, og hva skulle enkelte av dere gjort uten sminke? utrolig hva sminke gjør med dere.


Jeg sier det igjen, utrolig mangen jenter i verden ser fabelaktig ut uten sminke, rett og slett perfekt. Jeg er ingen hater når det kommer til jenter og sminke, noen liker og sminke seg mer enn andre, noen bruker mye brunkrem, andre veldig minimalt, men jeg liker faktisk begge deler på jenter, om hun bruker mye har jeg ingenting imot, om hun bruker veldig lite så syns jeg det er opp til hun, det er jo de som vil være naturlig og ikke bruke sminke i det hele tatt, og all respekt til de som faktisk gjør det. 

Sminke er jo bare laget for at dere skal føle deg vakrere, men husk på at du alltid er den du er under all sminken, du trenger ikke sminke deg og fyre på med flere lag for å bli "penere", du er jo den du er. Men som sagt, sjekk ut før og etter bilder under.

Dere bedømme selv og se hva sminke gjør med dere jenter. Og jenter kan svare på spørsmålet helt underst av blogginnlegget.

Sofia Vergara

Annalynne McCordGoldie HawnBritney Spears


Katy perryKim KardashianMiley CyrusMila KunisPornstars
Bruker du mye sminke? er du naturlig vakker? :)

FÅR DU IKKE FITTE? KJØP DEG FITTE LUKT :)

  • 08.04.2013 - 01:57

Heisann alle sammen og god kveld sier nå bare jeg, er du en som ikke får fitte? vel, jeg snakker til dere gutter, gjerne også jenter som er lesper, men som ikke får seg fitte. Jeg kan da fortelle dere at dere kan kjøpe dere noe som heter vulva original, det er oppriktig nok fitte lukt parfyme, en parfyme som lukter fitte, høres det utrolig ut? samme sier jeg.

Men du kan om du ikke får deg fitte, kjøpe deg vulva original, eller lettere sagt vagina parfyme.

En flaske koster 24 euro, en rundt 200 kr. Men hallo? du slipper og hooke opp med dyre horer for noen tusen lapper, det er akkurat som ekte vare vs first price produkter, billig som faen, selvom det ikke er the real deal :) Så om du lurer på hvordan du skal få deg fitte, kjøp deg en fitte parfyme så har du fitte hele døgnet :) xo xo KAN KJØPES HERNeste gang du er usikker på hvordan du skal få tak i fitte, bruk vulva :) :)

PARFYMER JEG BRUKER & ANBEFALER!!

  • 16.01.2013 - 18:53

Jeg tenkte å ta et innlegg der jeg viser dere hvilken parfymer jeg har brukt eller bruker som jeg anbefaler. Det er mangen gode parfymer der ute, men mine absolutt favoritter er som du ser på bilde under. ¨

Giorgio armani acqua di gio kan kjøpes HER (kr 449 ) 50ml

Eau de lacoste L.12.12 rouge kan kjøpes HER (kr 449 ) 100ml

Diesel only the brave kan kjøpes HER ( kr 379 ) 50ml

Paco rabanne one million kan kjøpes HER ( kr 579 ) største (200ml)
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no