hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

I kveld er det premiere på Jersey Shore - Family vacation

  • 05.04.2018 - 20:42

Det er 9 år siden første episode startet på MTV, nå er det tilbake igjen. Nå skal gjengen samles og bo sammen en måned i Miami, Florida.

En måned skal deles opp i en sesong, sesong 2 er også allerede bestemt og i boks. Nicole Snooki, Jenni Jwoww , Mike The Situation, Vinny, Deena, DJ Pauly D, og Ronnie er alle med.

Sammi har takket nei til å være med fordi hun fått nytt "liv" og har et stabilt forhold med en ny mann (de som husker det så var Sammi og Ronnie sammen, men kranglet mye i hver episode av Jersey Shore da det gikk på MTV) - Se traileren på sesong en som starter i kveld på MTV

Det går klokken 20.00 amerikansk tid. Ellers vet dere hvordan dere ser det  morgen når det er ute på nett. Lik om du er fan av Jersey Shore, like me!

Slik strikker du Converse sko til barn og voksne (gratis norsk oppskrift)

  • 07.11.2012 - 20:26
Fantastisk sko ikke sant? ikke er det så vanskelig å strikke dem heller. Etter at flere hundre stykker har sendt meg mail om norsk oppskrift har jeg nå gjort det enkelt, nemlig at jeg legger den ut her for de av dere som ønsker å strikke dem.

Trykk på linken under for å laste ned eller se hele oppskriften, ha en fin dag og lykke til med strikkingen.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no