hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

NYHET: Ny snus for jenter med jordbærsmak skal hindre mensensmertene

 • 04.06.2018 - 22:08

Nå kommer det snus for jenter som skal lindre mensensmertene. Skruf mensensnus inneholder det samme stoffet som brukes i p-piller. Snusen inneholder også Naproxen,  Ibux og Paracet. Alle disse kombinert i en og samme snus skal lindre mensensmertene med 87%. 

Skruf mensensnus skal gjøre det lettere for kvinner. Dersom du er ute med venner, enten det er kino eller middag, kan du ta en snus dersom du kjenner mensensmertene kommer.

Smaken er heller ikke noe å si på, jordbær smak med liten dose mint. Personer som lider av hjertelidelser, hjertesvikt, lavt blodtrykk eller som nylig har hatt hjerteinfarkt rådes ikke å bruke denne snusen.

Snusen er laget for jenter som sliter med mensensmerter, men som ikke skal ligge med smerter eller dra hjem fra venner pga mensensmerter. Dette blir nok en slager når den kommer ut på det Norske markedet. Lik & Del med en venn

23 ting menn burde passe på når kvinner har mensen

 • 27.05.2018 - 23:12Har din kjære mensen? er du frustrert fordi du ikke skjønner hvorfor hun er så sur og irritert på deg uten grunn? vel, her er en fin liste over ting du burde følge, så slipper du å ha en sur kvinne når mensen slår til. 

(1) Vel, for det første bør du ALDRI si "har du mensen eller?" når hun har mensen. Det gjør de bare enda mer sur og irritert. 

(2) Alltid kjøp med deg sjokolade om du har vært utenfor døren. Enten du kommer fra jobb eller trening, besøk osv, alltid kjøp med SJOKOLADE

None animated GIF

(3) Ikke pust. Er du i nærheten av henne og det er stille i rommet og hun hører du puster kan hun klikke. Det er noe med pusting og mensen.

(4) Vil hun at du skal kjøre brannbil, da kjører du brannbil. Når kvinner har mensen er det enten eller. Vil hun ha sex, så har du sex, vil hun ikke ha sex, vel, da er du heldig. Du må nesten bare gjøre som hun selv vil, hun har tross alt mensen desverre.

(5) Motsatt av den over. Aldri spør om blowjob (når du inni hodet ditt er redd for å kjøre brannbil) vent til hun kommer til deg, ALDRI SPØR.

(6) Lag maten når hun har mensen.

(7) Ikke ta på henne når hun har mensen med mindre hun kommer til deg. Har de mensen er de en tikkende bombe, tro meg!

(8) Ikke si dumme ting når de griner. Når kvinner har mensen er de utrolig følsom, de kan dessverre grine for hver minste ting. Bare la de grine.

(9) Ta oppvasken, vask klærne og gjør det din kjære egentlig pleier å gjøre. 

(10) Ikke vær redd for å kjøpe tamponger for henne.

(11) Alt du sier til din kvinne når hun har mensen er FEIL, derfor er det ingen grunn til å diskutere, de har alltid rett.

Bilderesultat for throwing glass gif

(12) La henne spiser så mye hun vil. Når kvinner har mensen spiser de mer enn de egentlig pleier, noe som er helt normalt. 

Bilderesultat for can t stop eating gif

(13) Aldri si "ja, jeg skjønner hva du mener" eller "Jeg vet hvordan du har det" fordi vi menn kan aldri forestille oss den smerten, uansett.

Bilderesultat for bridesmaids are you kidding me gif

(14) Aldri si NEI. Uansett hva dumt hun gjør når hun har mensen, la henne gjøre det. Å si nei til noe som helst er bare farlig, aldri si NEI.

(15) Kan du være stille? jeg ser på film. Aldri be henne være stille, la hun skrike og sutre så mye hun vil. Du gjør det bare verre om ber henne roe seg ned.

(16) Hent ting når hun ber om det, ALDRI VENT (ALDRI)

Bilderesultat for gif femme en colere

(17) Aldri legg ting på feil plass, legg ting tilbake der du fant det.

Bilderesultat for could you do this gif

(18) Kos med henne, du må alltid kose, de er følsom og lei seg 24/7

Bilderesultat for girls head on guys chest

(19) Send alltid meldinger om du forlater huset, svar alltid tilbake på alt hun skriver. Venter du for lenge kan du forvente et helvete når du er hjemme.

Bilderesultat for chica con celular gif

(20) Aldri snakk om deg selv. Aldri si ting som "vet du hva JEG" bla bla. Har hun mensen driter hun langt i deg og hva som angår deg, hun har tross alt mensen.

(21) Ikke fortell henne at hun er deilig, fin og sexy når hun har mensen, hun vet du lyver.

(22) Alltid ha smertestillende liggende i huset, ALLTID. Aldri gå tom.

Bilderesultat for just make it stop

(23) Synes du det var mye å tenke på? vel, kvinner har mensen hver fjerde uke og det varer i 4-5 dager. I løpet av et liv vil en gjennomsnittskvinne blø i ca 3500 dager.

En kvinne kan bruke nesten 11400 tamponger i løpet av livet  Man regner med at over 330 millioner kvinner til enhver har mensen verden over. 

Les også: 

Dette skjer når dere gutter sender et bilde av kuken til en jente HER

Del det gjerne med typen din så han forstår dette.

Lei rekelukt? Disse pillene får underlivet til å smake og lukte jordbær i opptil 24 timer

 • 23.05.2018 - 20:29

Er du lei av at typen din alltid klager på lukten i underlivet ditt? vel, fortvil ikke. Nå har forskere kommet opp med et produkt som vil gjøre dårlig lukt om til søt jordbærlukt.

Etter 3 år med utvikling av produktet er det kommet piller som har fått navnet "Strawberry Pussy" og de gjør akkurat det du tror de gjør, får underlivet ditt til å lukte og smake jordbær. En boks inneholder 200 piller og det er anbefalt at man ikke tar mer enn to piller om dagen, en om morgen og en om kvelden. 

Årsakene til at du har vondt lukt i underlivet er fordi pH-verdien i skjeden blir skjev, og det kommer av stress, og da blir du svett, noe som fører til dårlig lukt i underlivet.

Strawberry Pussy inneholder et stoff som gjør at du aldri mer vil svette, dessuten vil du lukte og smake som jordbær, fantastisk? Ja. 

Les også:  Bli full på krone-is fra smirnoff som inneholder 37.5% alkohol HER

Les også: C-streng, årets sommermote for kvinner er her (video) HER

Les også: Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden HER

Les også: Nå får du baileys sandwich is, drømmende deilig HER

Les også: Coca Cola lanserer egen slush, Fanta frozen appelsin og drue HER

Les også: Den største flytende lekeplassen i Asia - Unicorn Island HER

Les også: Nå får du solkrem med glitter, bli sommerens høydepunkt HER

Les også: Gigantisk flamingo flytemadrass har plass til 6 voksne HER

Les også: Oppblåsbare hundemadrasser er her HER

Bestevenninetampongene er kommet, ha mensen sammen - En tråd, to tamponger

 • 20.05.2018 - 23:04

Hvor ofte har du ikke vært på besøk hos din vennine når hun har mensen? du forteller henne at du forstår smertene hennes, du støtter henne og gjør alt du kan for henne. Vel, nå kan dere faktisk gå gjennom mensen smertene sammen.

Nå kan du komme enda nærmere din beste vennine.

Jenter snakker om alt sammen, mer enn det vi gutter gjør. "OMG er vaginaen din virkelig så hårete? " osv, du skjønner hva jeg mener. Du ser din vennine naken hele tiden, det gjør ikke vi gutter med hverandre, og vi dusjer ihvertfall ikke sammen, noe dere jenter gjør.

Friends Forever Tampon. Eller på godt norsk, venner for alltid tampongene er det nyeste hotte blant jenter. Tampongen består av en lang tråd som har en tampong i hver ende. Den ene bruker du, den andre bruker din vennine.

Den lange tråden gjør at dere skal føle dere knyttet til hverandre. Om du ikke bruker en Friends Forever Tampong så er ikke du og din vennine gode nok venner, sies det. 

Lik & Del med dine venniner

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Niklas (22) skulle ha one night stand, våknet opp med moren på hotellrommet dagen derpå

 • 19.05.2018 - 22:01

Det å være full kan fort få sine konsekvenser, derfor er det viktig at du aldri drikker for mye, med mindre du vil gå på en smell slik 22 år gamle Niklas fra Drammen gjorde.

Da Niklas var ute med kamerater på et utested var det mye liv og alt så ut til å være en perfekt kveld. Da de ankom utestedet var det stappfullt med mennesker, men sitteplasser fikk de. 

- Kameratene mine spanderte ifølge regningen 18 shots, 9 vodka Redbull og 12 øl på meg. Jeg husker ikke så altfor mye ut av kvelden, det ble til slutt totalt blackout. 

- Til slutt måtte jeg på toalettet, men da jeg kom tilbake var alt helt svart for meg. Ingen av mine kompiser var å se.

Niklas forteller at han så en litt eldre kvinne sitte alene ved et bord. 

- Jeg satt meg ned ved denne kvinnen og spurte henne om nummeret, da fortalte hun at vi kunne heller ta oss inn på et hotellrom rett ved siden av utestedet, noe jeg tydeligvis må ha takket ja til.

På hotellrommet drikkes det mer alkohol.

- Jeg husker veldig lite fra kvelden, bortsett fra at jeg ble skjenket av mine kompiser og at jeg satt meg ned ved en kvinne. Da jeg våknet dagen etterpå i hotellsengen ligger det en brukt kondom og en tom liter flaske med sprit på gulvet.

- Jeg hører noe spyr på badet, ut av badet kommer kvinnen fra i går. Det viste seg at jeg hadde vært med min egen mor. Niklas forteller det var hans kompiser sin feil, det var tross alt de som skjenket han.

Denne vibratoren bestiller pizza for deg om du oppnår orgasme

 • 15.05.2018 - 23:06

Er dette årets geniale oppfinnelse? Når noen har oppnådd orgasme føler de fleste kvinner seg sløve og sultne, skriver firmaet bak dildoen. Vi lever i en smart tid der vi har smarte telefoner, tv-apparater og kjøleskap for å nevne noe. Nå finnes det smarte dildoer. 

Webcam nettstedet CamSoda har utviklet dildoen som skal hjelpe kvinner med å oppnå orgasme, dette gjøres ved at dildoen bestiller pizza i det du har gjort din del av jobben.

Alle kvinner elsker pizza og det er 60% av kvinner som aldri oppnår orgasme, nå blir det litt lettere for dem. Oppnå orgasme, få pizza i belønning.

Dildoen har fått navnet RubGrub og vil komme på markedet om et par måneder, prisen vil ligge på rett under 200 kroner. Dildoen er koblet til pizzakjeden Dominos, som også finnes de fleste steder i Norge etter at de kjøpte opp Dolly Dimples i fjor. Lik og Del med din vennine

Nå kommer det P-piller til gutter, nå er det gutters tur

 • 13.05.2018 - 23:31

Hvor mange av dere jenter er lei av at dere må ta p-piller for å ikke bli gravid? Vel, nå er det p-piller til gutter på vei. Iløpet av 2021 skal det være p-piller for gutter på markedet, bra jenter?

Pillen fungerer i et par dager etter at gutten har tatt den. P-pillen skal forhindre sæden til gutter å gjøre jenten gravid. Resultatene kommer overraskende fort når man tar pillen.

Det kommer nesten med en gang.

Når man tar sunn sæd og blander med pillen vår tar det bare et par minutter før sædcellene ikke klarer å bevege seg, forteller John Howl til Mail on Sunday. De stopper altså sædproduksjonen.

Det er heller ingen bivirkninger.

Det skal fremdeles jobbes med prevensjonen og forskere har planer om at gutter vil kunne ta prevensjonen som nesespray. Kilde: Viunge.dk & Mail on Sunday

Del videre med alle gutter, la de få vite at det snart er deres tur

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Lanserer ny nesespray for kvinner som gjør deg kåt i 24 timer, inneholder viagra

 • 26.04.2018 - 17:59

De fleste menn synes kanskje at forholdet fort blir kjedelig dersom deres bedre halvdel blir forkjølet og syk. Nå har forskere gjort noe med det, og takket ære en ny nesespray for kvinner kan forholdet beholde piffen selv om du blir syk og slapp.

Denne nye nesesprayen lover å gjøre deg kåt i 24 timer når du er syk, og de kommer garantert til å øke salget av nesespray i tiden fremover, og kanskje også redde et forhold eller to?

I fjor ble det solgt hele 4.2 millioner flasker nesespray, en økning fra 2.9 millioner i 2016. Det er gode salgstall for nesespray, men medikamentprodusentene arbeider stadig for å øke disse resultatene.

 • Vi må opp i salgstall på rundt 5 millioner flasker nesespray i det Norske markedet før vi kan si oss fornøyd med tallene forteller Lise Nystad, produktansvarlig for Otrivin nesespray i Norge

Viagra for kvinner

Det har i mange år vært forsket intensivt på medisiner som kan fungere som viagra for kvinner. Nå ser det altså endelig ut til at denne typen virkestoffer kan brukes i nesespray, og at den svært potente medisinen kan gi kvinner tilbake sexlysten ? også når de er syke.

Nesesprayen inneholder viagra for kvinner i flytende form, og kan kun brukes av kvinner. Denne begrensningen er der fordi det alltid er kvinner som sier nei til sex når de er syke. Som vi alle vet kan menn ha sex når som helst, uten problemer.

Les også: Ny ereksjon snus skal hjelpe gutter som sliter HER

Les også: Ny nesespray med vagina duft skal få flere menn til å bruke nesespray HER

Stresser du med kjæreste? I Danmark kan du ligge med dukker for 1000 kroner

 • 18.03.2018 - 18:02

Det kan være tungt å være singel over lang tid, enda mer om du ikke får deg et ligg. Du tenker kanskje at en prostituert er din siste utvei, men det er jo ulovlig som du sikkert vet. Vel, løsningen er nå å reise til Danmark.

Der kan du fult lovlig ha samleie med dukker, laget av silikon. Her er du trygg, og prisen ligger på 1000 kroner for en time. Dersom du tenker på trekant er prisen 1500 kroner for to dukker i en time. Dersom du ikke holder ut i mer enn 30 minutter ligger prisen på 641 kroner. 

Her er par fakta du må forholde deg til: 

1) Dukkene er laget av silikon og rustfritt stål

2) Leddene kan bøyes som et ekte menneske

3) De er mellom 148 og 158 cm og veier omtrent det samme som et ekte mennesket på den høyden ville veid, omtremt 50 kg

4) Etter hvert besøk blir dukkene rengjort og avspritet

5) Du bestemmer selv om du vil bruke kondom eller ikke

6) Det er forbudt å bite eller slå i dukken, du må behandle dukken med respekt, slik du ville gjort med en ekte kvinne. Dukken har like mye følelser som det du har .

7) Det er ikke noe mekanisk i dukkene (du kan ikke få støt )

8) Det er også en mannlig dukke på vei for kvinner

Sexdukkebordellet DollHouse i Viby utenfor Aarhus har siden åpningen tidlig i mars hatt stor pågang,  av single menn og menn som bare vil teste ut hvordan det er å ligge med en sexdukke. 

I DollHouse har de flere forskjellige tema rom dersom du er av den litt kinky typen. «Vi har innredet et legerom, et klasserom, en liten, hyggelig stue, og et sexrom med en sexgynge, kors og andre redskaper. Kun fantasien setter grenser».

Kanskje du husker filmen Lars and the Real Girl fra 2007 hvor skuespilleren Ryan Gosling, kjøper en slik dukke og blir forelsket i henne. Vel, nå kan du også få en slik forelskelse. 

Lik og del saken videre med venner, Kilde: HER

Ung mann fra Oslo satte penisen fast i støvsugeren, ble kjørt til legevakten av moren

 • 14.03.2018 - 21:56

I dag er det biff og blowjob dagen, og det endte ikke som forventet for denne 19 år gamle mannen fra Oslo. Mannen forteller til Anders Løvoll, som var en av legevaktlegene  som tok imot den unge mannen at han er flau over det som skjedde, og at han ikke burde gjort det han gjorde. Anders Løvoll forteller at den unge mannen hadde satt penisen sin fast i morens støvsuger fordi han var alene hjemme.

Da moren kom hjem fra jobb fant hun sønnen på rommet med støvsugeren fastklemt rundt penisen hans. Moren hadde spurt hva i alle dager han holdt på med, da hadde sønnen begynt å gråte fordi han hadde smerter. 

Moren tar med seg sønnen og støvsugeren, og kaster seg i bilen.

Anders Løvoll forteller at den unge mannen og moren fikk lov til å gå inn bakveien på legevakten slik at andre ventende pasienter ikke skulle se at mannen hadde en støvsuger hengende fast i utstyret sitt.

Mannen endte opp med et par sår rundt forhuden, men det kommer aldri til å gjenta seg igjen. Moren forteller at sønnen skal få kjøpe ny støvsuger, i det hun flirer og tar bilder av sønnen der han ligger og venter på behandling og røntgen. Dette er første gang noe slikt har skjedd i Norge, og det anbefales ikke, forteller Løvoll.

Via DagsNyhetene. Lik og Del med en venn

NYHET KVINNER: Vibrerende tamponger skal gjøre mensen smertefri og gøyere

 • 13.03.2018 - 18:40

Gladnyhet til alle som gruer seg til mensensmertene. Mensen vil komme i 35-40 år av en kvinnes liv, de fleste opplever skikkelig smerte. Nå skal helt nye vibrerende tamponger fra O.B gjøre mensen smertefri og gøy. Når man har noe som vibrerer inni seg er det en deilig følelse og man tenker ikke over smertene, forteller Lisbeth Leirvik i salgsavdelingen hos O.B. 

En del jenter har store magesmerter eller kjenner seg trøtte og slitne under mensens første dager. Noen kan føle seg oppblåste og ha løs mage, eller være kvalme.

Med de nye vibrerende tampongene vil du ikke tenke på smertene, da følelsen av en slik tampong skal være deilig og avslappende å ha i seg. En boks inneholder 3 tamponger og bruker et AAA batteri (følger ikke med), varighet er 8 timer. Prisen vil ligge på rundt 90 kroner.

Les også: Nesespray med vagina duft skal få flere menn til å bruke nesespray HER

Les også: Ny ereksjon snus skal hjelpe gutter som sliter HER

Lik & Del med en venn som vil elske disse tampongene

Mann fra Stavanger trodde superlim var glidemiddel, satte penisen bom fast i kvinnen

 • 11.03.2018 - 19:23

Det er ikke alltid like lett. En 22 år gammel mann dro hjem til en kvinne på 19 han hadde truffet utenfor et utested i Stavanger lørdags kveld. Både mannen og den 19 år gamle kvinnen hadde drukket mye alkohol, og da gjør man ofte mye dumt. 

Den 22 år gamle mannen trodde en flaske superlim som kvinnen hadde stående på nattbordet ved siden av sengen var glidemiddel, noe det så klart ikke var.

Kvinnen som har stor interesse for kunst, driver med maleri og restaurering av gamle dukker. Det var det denne limen brukes til, forteller Synne Jensen som var en av ambulansearbeiderne som rykket ut natt til søndag til det unge elskovsparet. 

Satte seg fast i kvinnen

Den ungen mannen endte opp med at penisen satte seg bom fast inni kvinnen. Kvinnen fortalte at hun ikke merket noe før etter en stund da mannen til slutt ikke beveget seg.

Begge to fikk panikk og hadde problemer med å bevege seg, dermed ble de liggende før de til slutt måtte ringe ambulansen som til slutt fikk løs mannens penis med varmt vann og aceton.

LIK & DEL saken videre

NYHET: Ny ereksjon snus skal hjelpe gutter som sliter

 • 05.03.2018 - 19:02

Nå kommer det snus for gutter som gir deg ereksjon. Skruf boner snus inneholder Sildenafil som er den aktive ingrediensen i potensmedisinen Viagra.

Det er med andre ord Sildenafil som sørger for at menn med erektil dysfunksjon kan oppnå og opprettholde en ereksjon. Skruf boner snus skal gjøre det lettere for menn, her får du snus og viagra i en og samme boks. 

Smaken er heller ikke noe å si på, kiwi smak med liten dose mint. Personer som lider av hjertelidelser, hjertesvikt, lavt blodtrykk eller som nylig har hatt hjerteinfarkt rådes ikke å bruke denne snusen, da den inneholder Viagra.

Snusen er laget for gutter som sliter med ereksjonssvikt, men som ikke vil kjøpe Viagra, da det er flaut for enkelte. En Skruf boner ser kul og macho ut, så dette blir nok en slager når den kommer ut i sommer på det Norske markedet. Lik & Del med en venn

Gladnyhet til alle kvinner - fra 2019 kan menn gå gravid!

 • 02.03.2018 - 19:25

Fra og med neste år kan menn bli gravid, på helt naturlig og samme måte som kvinner. Med ny teknologi vil det være mulig for menn å bli gravide, og det fra januar 2019.

Det at menn kan bli gravide kan sammenlignes på samme måte som når kvinner har et svangerskap utenfor livmoren. For at menn skal kunne bli gravid vil mannen få kvinnelige hormoner, dette gjøres ved at et befruktet egg plasseres i underlivet hos mannen. 

I tarmen knyttes morkaken, som fosteret da vil få sin føde fra. Selve fødselen skjer da ved keisersnitt. Det at menn kan føde innen et år er fantastisk, da kan kvinner slappe av og la menn ta over. Dette er også fantastisk for kvinner som ikke har mulighet til å føde, for nå kan mannen få et barn til verden.

Dette inkluderer ultralyd og svangerskapskontroller hvor dere møter jordmor eller lege 8 - 10 ganger i løpet av svangerskapet. Jordmoren eller legen stiller da spørsmål om helsen din og om hvordan du har det, og du får mulighet til å stille alle spørsmålene du trenger svar på.

Eneste ulempene dette kan gi er at mannen kan få større bryst, forteller Camilla Dahl ved Oslo universitetssykehus

LIK & DEL med alle menn!

Ambulanse måtte rykke ut til mann (19) da penisen hans satte seg fast i et målebånd

 • 27.02.2018 - 18:21

Ambulansepersonell måtte rykke ut til en leilighet tirsdag ettermiddag i Oslo etter at en 19 år gammel mann satte fast penisen i et målebånd.

Målebåndet var av typen Hultafors stålbåndmål som brukes av håndverkere. Mannen som selv er håndverkerlærling fortalte ambulansepersonellet at han hadde vært på dating-appen Tinder og fått en match. Ut i samtalen hadde mannen og kvinnen utvekslet flere intime meldinger.

Kvinnen hadde også spurt om mannens penisstørrelse, mannen hadde da skrevet "den er litt stor" men kvinnen hadde bedt mannen om å måle med et målebånd og sende bilde. Dersom hun likte det skulle de møtes og gå på date, fortalte mannen.

Mannen fant frem målebåndet sitt og gjorde som kvinnen bad om. Da han skulle måle satte litt av forhuden seg fast mellom skinnene på målebåndet. Mannen fikk panikk og ringte ambulansen som fikk løs mannens penis med glidemiddel. 

Ambulanseforbundet oppfordrer folk til å ikke ringe dersom slike ting skjer, ring heller en venn eller et familiemedlem. LIK & DEL gjerne saken videre

Denne dildoen bestiller pizza for deg om du oppnår orgasme

 • 24.02.2018 - 22:05

Er dette årets geniale oppfinnelse? Når noen har oppnådd orgasme føler de fleste kvinner seg sløve og sultne, skriver firmaet bak dildoen. Vi lever i en smart tid der vi har smarte telefoner, tv-apparater og kjøleskap for å nevne noe. Nå finnes det smarte dildoer. 

Webcam nettstedet CamSoda har utviklet dildoen som skal hjelpe kvinner med å oppnå orgasme, dette gjøres ved at dildoen bestiller pizza i det du har gjort din del av jobben.

Alle kvinner elsker pizza og det er 60% av kvinner som aldri oppnår orgasme, nå blir det litt lettere for dem. Oppnå orgasme, få pizza i belønning.

Dildoen har fått navnet RubGrub og vil komme på markedet om et par måneder, prisen vil ligge på rett under 200 kroner. Dildoen er koblet til pizzakjeden Dominos, som også finnes de fleste steder i Norge etter at de kjøpte opp Dolly Dimples i fjor. Lik og Del med din vennine

Ny nesespray med vagina duft skal få flere menn til å bruke nesespray

 • 23.02.2018 - 16:45

De fleste menn synes at duften som kommer fra kvinnens underliv lukter godt, når de er ny-dusjet så klart.  Nå har det altså blitt en realitet, ny nesespray med duften av vagina er et håp selskapet har om at menn skal tørre å bruke mer nesespray. 

I fjor ble det solgt 4,2 millioner nesespray, mot 2,9 millioner i 2016. Over 80% av de som kjøper nesespray er kvinner, det tallet vil vi nå forandre på.

Denne nesesprayen kan brukes som et supplement i behandling mot depresjon, om kjæresten er borte eller ute på tur kan menn ta seg en sprut i hvert nesebor og samtidig føle at deres kvinne er i nærheten, forteller Lise Nystad, produktansvarlig for Otrivin nesespray i Norge. 

En kvinnes underliv inneholder i snitt cirka 150 kjemikalier, i nesesprayen er det 149, så nærmere dette kommer man ikke. Dette vil nok også slå godt ann hos gutter som er nysgjerrig på hvordan en kvinnes kropp lukter, om man er jomfru da. Sprayen ligger på samme pris som vanlig nesespray, men du må vise legitimasjon da det er 18 års aldersgrense.

Lik og del videre

Henriette er bekymret for venninen sin fordi 3 menn er faren til barnet, HJELP?

 • 19.09.2017 - 17:06

Jeg er helt enig med Henriette, fordi hadde noen sendt meg et bilde der det står 3 fedre kan være faren til barnet, da hadde jeg trodd venninen min var en forbanna løs kjerring. Siden det er en del jenter som leser denne bloggen så tenkte jeg det var en god idè å få deres mening.

Hva bør Henriette gjøre? Venninen som er gravid er en jente som påstår hun bare har ligget med en person, hun har ikke ligget med 3 eller flere som det står i testen. Henriette vil vite om venninen hennes lyger.

Kan det være slike tester tar feil av og til? Til de av dere som har brukt en slik test før OG har et svar, kontakt Henriette HER NÅ! Eller på Fb HER

Del gjerne videre om du vet om noen som kan hjelpe

NÅ KOMMER DET P-PILLER TIL GUTTER, NÅ ER DET GUTTERS TUR

 • 10.11.2016 - 21:58

Hvor mange av dere jenter er lei av at dere må ta p-piller for å ikke bli gravid? Vel, nå er det p-piller til gutter på vei. Iløpet av 2021 skal det være p-piller for gutter på markedet, bra jenter?

Pillen fungerer i et par dager etter at gutten har tatt den. P-pillen skal forhindre sæden til gutter å gjøre jenten gravid. Resultatene kommer overraskende fort når man tar pillen.

Det kommer nesten med en gang.

Når man tar sunn sæd og blander med pillen vår tar det bare et par minutter før sædcellene ikke klarer å bevege seg, forteller John Howl til Mail on Sunday. De stopper altså sædproduksjonen.

Det er heller ingen bivirkninger.

Det skal fremdeles jobbes med prevensjonen og forskere har planer om at gutter vil kunne ta prevensjonen som nesespray. Kilde: Viunge.dk & Mail on Sunday

Del videre med alle gutter, la de få vite at det snart er deres tur

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

SER DU MYE PÅ PORNO? DA KAN DU FÅ GODT BETALT VED Å DELTA I NY STUDIE

 • 01.11.2016 - 17:11

Ser du mye på porno? ny studie skal vise hva det gjør med kroppen. Ved å delta i studien vil du få utbetalt 6.800 kr., lette penger til julegaver. Slik foregår det. Du svarer på 5 enkle spørsmål i en undersøkelse, dermed vil 75 personer bli valgt ut til å gjøre denne studien.

Det kan gjøres HER HER HER

Studien foregår over 2 uker og du må svare på følgende spørsmål i undersøkelsen over.

Hvor lenge du så på porno?

Hvor ofte ser du på porno?

Hvilken kategori du så på?

Om du så porno på Pc, mobil eller nettbrett,

Var du alene i hjemmet eller om det var folk til stede.

Om du blir plukket ut til å ta denne undersøkelsen vil du få tilsendt et brukernavn og passord til en side hvor du skal svare på diverse spørsmål, daglig. I slutten av hver uke vil du få utbetalt 3.400 kr, noe som utgjør 6.800 kr når du er ferdig med studien.

Kjenner du noen som ser mye på porno? Tagg vedkommende på Facebook HER 

Og til de som ser mye på porno, sjekk dette HER
 

ONANERER DU MYE? DA KAN DU FÅ GODT BETALT, DELTA I NY STUDIE

 • 06.09.2016 - 21:51Kjenner du noen som runker mye? eller som runker flere ganger i uken? Da kan du tjene gode penger. En ny studie skal finne ut hvordan kroppen reagerer i forhold til en som runker mindre.

Forskere skal analysere data fra 100 Norske menn over en periode på 2 måneder. Studien skal foregå fra 1 oktober og avsluttes 1 desember. En gang i uken skal mennene som deltar i studien gå igjennom 2 tester. Forskningen vil også bli offentliggjort.

Kroppens temperatur og pulsen skal måles før og etter runkingen. For å delta på denne studien vil du bli belønnet med 6.790 kr, pr mnd, skattefritt.

Utbetalingen vil skje den siste dagen i oktober og den 20 i desember, perfekt til den som trenger ekstra penger til jul. Dersom du har kjæreste vil du også få et spa opphold i tillegg til pengene, en helg du selv bestemmer (i Norge)  til en verdi av inntil kr 5.000. 

Om du føler du er riktig person til denne jobben kan du svare på 7 spørsmål. Dermed vil du bli kontaktet om du er den de er på jakt etter. TRYKK HER FOR SKJEMA

DENNE VIBRATOREN MED INNEBYGGET HD KAMERA KAN STREAME DIREKTE TIL KJÆRESTEN

 • 20.06.2016 - 20:44Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut på innsiden når du har en orgasme? nå trenger du ikke lenger å lure mer på det. 

Svakon Gaga er verdens første vibrator med innebygget HD kamera.

Ja, du leste riktig.

Vibratoren har innebygget HD kamera og LED lys. Den selges for 120 pund, som tilsvarer 1416 norske kroner. Meningen med innebygget HD kamera og LED lys er for personer i forhold eller single kvinner som vil ta hjemmevideoer til et nytt nivå. Det tar også bilder i HD kvalitet, så her er det opp til fantasien, hvor dirty er du?

Du blir kjent med kroppen på en helt ny måte. Alle videoer og bilder som du tar med vibratoren kan lastes direkte opp til din datamaskin eller din smartmobil med et tastetrykk. Du kan også streame direkte fra vibratoren til Facetime (FaceTime-videosamtaler over Wi-Fi fra din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac)

Den kan også brukes til Snapchat

Du behøver ikke å være redd for at kameraet skal bli ødelagt, vibratoren er nemlig vanntett, så her er det bare til å kjøre på om man vil.

Vibratoren får du kjøpt på Lovehoney 

NY STUDIE VISER AT MENN BØR GI KVINNER FROKOST PÅ SENGEN

 • 02.06.2016 - 16:50

Ny studie viser at menn som serverer kvinner frokost på sengen hver eneste morgen, har et mer stabilt forhold med lite krangling. Kvinner kan være ganske morgengretten når de står opp, slik er det ikke så ofte med menn. 

Undersøkelsen ble utført av 366 menn over to uker (fortsetter under bilde)

I første uke ble det ikke servert frokost på sengen. Dermed var det lite snakking og ofte en sur holdning når kvinnene stod opp etter å ha blitt vekket av sin mann. 

I uke to skulle mennene uten å fortelle sin kjære om undersøkelsen, servere henne frokost på sengen hver dag i en uke. Absolutt hver eneste mann merket stor forskjell og at deres kvinne var mye mer glad og smilende om morgenen.

Over 90% av mennene som deltok i studiet merket også at deres kjære sjeldent avslo sex før og etter jobb og skole, i den uken de serverte frokost. En frokost på sengen er kanskje ikke så mye, men du viser kjærlighet ovenfor din kvinne. Hun får også en fin start på dagen. Menn burde være flinke til å vise sin kjære hvor mye hun betyr for han. 

Så da vet vi det, server din kvinne frokost på sengen!

Lik & Del videre med din mann

Sunniva (20) fra Oslo har sex med et tre, nå skal de gifte seg

 • 06.05.2016 - 19:41Sunniva (20) har et forhold utenom det vanlig, hun har nemlig sex med et tre. Sunniva forteller at treet som heter «Jarle» og hun er i et seksuelt forhold. Til sommeren vil hun gifte seg. 

Jeg og «Jarle» har sex minst en gang for dagen, noen ganger flere ganger. Jarle har en grein som stikker ut, det er penisen hans og vi bruker alltid kondom for at jeg ikke skal bli gravid. Jeg får ofte orgasme når «Jarle» tar den inn i meg. Vi kan elske i flere timer, han er bare helt fantastisk, forteller Sunniva.

Sunniva forteller at hun ble forelsket i treet etter at hennes tidligere kjæreste var psykopat. Sunniva hadde gått ut av huset etter en krangel og gikk opp i skogen som ligger noen meter fra huset hun bor i. Der satt hun seg ned ved et tre og fikk en følelse av at treet lyttet til henne. Sunniva har en fetish, som heter dendrofili, som gjør at man er seksuelt tiltrukket av trær. I 2008 giftet en kvinne seg med Eiffeltårnet, hele dokumentaren kan man se på youtube.

Sunniva forteller at hun elsker «Jarle», mer enn alt på jord, fordi han aldri er utro, hun kan også alltid stole på han, han sier ikke hemmeligheter videre. 

Sunniva og «Jarle» har vært sammen i 3 måneder, og nå vil hun gifte seg til sommeren med treet. Hvordan det skal fungere juridisk sett lurer jeg på, men så lenge vi kan ha sex er jeg lykkelig. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Lik & Del videre. Følg meg på Facebook HER 

SLITER DU MED Å FÅ DEN OPP? LIMP CREAM LØSER PROBLEMET

 • 21.01.2016 - 21:54

Sliter du med å få den opp? nå er problemet løst. Menn kan bli bekymret og lei seg når den ikke vil gå opp, enten når de bare skal kose seg litt eller under samleie, da er helvete løs. Dette problemet kan ha mange årsaker. 

Enten er det fordi lysten ikke er der, eller fordi det er stress eller mangel på du du rett og slett er kåt. Dette er ikke noe farlig og det er ingen grunn til å bekymre seg. Selv om cirka 60% av menn i dag sliter med dette, så er det nå kommet en løsning på dette problemet. Den nye kremen på markedet heter Limp Cream, og den får den til å stå opp. 

For kvinner finnes det derimot piller som gjør at vaginaen lukter og smaker som jordbær

Les også: Bjarte ble blind av å runke, nå advarer han andre menn (HER)

Følg meg på Facebook (HER)

LIK & DEL UNDER med noen som sliter med dette problemet

Nye studier viser at menn som ofte er sinte har liten penis

 • 14.01.2016 - 18:07

Blir du ofte sint? nye studier viser at det skyldes fordi du har liten penis. Om du er den som blir småsur og sint bare fordi noen spør deg om noe, så er det fordi du lar sinnet ditt gå utover det faktumet at du har liten penis. Hjernen din reagerer ikke på samme måte som den gjør hos en mann med stor penis, men dette er ikke noe du kan gjøre med, dessverre. 

Forskere ved New York University har samlet inn data fra et forskningsprosjekt som har pågått i over tre måneder. Over 300 menn har deltatt og har en gang i uken fått utdelt enkle oppgaver de skulle gjennomføre. Rapporten viste at samtlige ble sur eller sint når de ikke klarte å løse enkle oppgaver. Oppgavene de fikk utdelt gikk ut på sex og samliv, og etter tre måneder, nærmere bestemt 4 januar i år skulle mennenes penislengde måles som en del av prosjektet. 

276 av de som hadde deltatt i prosjektet hadde under 10 cm i stiv tilstand. Forskerne kom frem til at menn som er sur eller sint for små bagateller ofte har veldig liten penis. 

I en annen studie (Kinseystudien) fant de ut at normal lengde i stiv tilstand på menn er mellom 12,7 cm og 16,5 cm, mens en annen studie viser at gjennomsnittet er fra 12,9 til 14,5 cm. Enkelte har kortere, andre lengre, men de fleste har altså en lengde på mellom 12,8 og 15,5 cm om man tar gjennomsnittet av de to studiene.

Lik & Del med noen som ofte blir sint

Følg meg på Facebook HER

Bjarte ble blind av å onanere, nå advarer han andre menn

 • 27.10.2015 - 19:41

Bjarte har valgt å stå frem i media med sin historie for å fortelle alle andre hvor farlig det kan være å runke. Det var i slutten av september i fjor at livet mitt skulle bli snudd opp ned på hodet. Bjarte var ferdig på jobb som kundekonsulent hos Telenor da han bestemte seg for å kjøpe en Macbook, alle andre på jobben hadde det så det har i lang tid fristet å anskaffe meg en slik maskin.

Det var her det hele begynte og den dag i dag angrer jeg bittert på hele kjøpet. Jeg satte oppe lenge om nettene og surfet på pornosider, side opp og side ned. Jeg så på alt, uansett hva det var. Det poppet flere sånne tulleting opp på skjermen min og jeg husker en av de var en "damer i nabolaget vil knulle deg, trykk her" så det gjorde jeg, jeg ville jo se hvem i nabolaget mitt som ville knulle meg.

Det var masse tull på den siden også, sier Bjarte med et lurt smil om munnen. Men det var masse fint der, det var det. Så skjer det som skulle ødelegge fremtiden hans, og ikke minst synet. Jeg begynte å runke, det gikk utrolig fort. Jeg fikk det i øyet og måtte tilkalle ambulansen. Klokken 02.30 om natten samme dag konstaterte legene på legevakten at jeg var blitt blind på på det ene øyet.


Bjarte (39) - Rikshospitalet. Foto: Privat

Bjarte ble videresendt til rikshospitalet for flere sjekk av øyet, det var desverre ingenting legene kunne gjøre for å få synet tilbake igjen. Jeg fikk beskjed om at dersom sperm kommer i kontakt med øynene vil det ødelegge pupillen og senehinnen, i verste fall kan man bli blind slik jeg ble.

Det gikk 2 mnd uten at jeg klikket inn på pornosider igjen, men så fikk jeg plutselig den gode følelsen jeg fikk da jeg ble blind på det ene øyet. Jeg klarte ikke holde meg, jeg logget innpå en pornoside og koste meg.

Bjarte har tårer nedover kinnet sitt i det han forteller at den samme tabben skjedde med det andre øyet, han var nå blitt blind på andre øyet også. Bjarte vil avslutte med at ingen menn burde runke, man vet aldri når det vil gå gale. Jeg fikk beskjed at bare en bitte liten dråpe sperm er nok til å gjøre deg blind. Ikke runk er rådet fra Bjarte.

Del gjerne videre så flere forstår hvor fort det kan gå å miste synet.

RANDI (59) LIDER AV SKJELDEN SYKDOM, SOVNER NÅR NOEN SNAKKER OM PENIS OG NAKENHET

 • 09.10.2015 - 20:17

Randi (59) lider av en sjelden sykdom som ingen andre mennesker i Norge har. De fleste vet ikke at den finnes fordi ingen går ut med det. Men nå vil Randi fortelle sin historie!

Randi (59) fra Oslo lider av en sjelden og uvanlig sykdom som gjør at hun sovner når noen begynner å snakke om penis og nakenhet. Randi er den eneste i Norge som legene vet om som lider av dette. Det at hun sovner når noen snakker om penis og nakenhet er en medfødt tilstand hvor den bakerste delen av hjernen ikke fungerer som den skal.

Ifølge Lars Magne Dangstad, lege ved Senter for sjelden diagnoser, er dette ganske så utrolig.

Vi har manglende kunnskap om diagnosen. 

Sosialt har det vært vanskelig, forteller Randi.

- Sykdommen er jo litt "rar" for mange. Det har ikke vært lett å få venner, men jeg har gode venniner nå, heldigvis. Jeg har ikke alltid hatt det så lett kan man si. 

- Jeg blir så oppgitt, lei og sint når venniner jeg kjenner kommer på besøk og begynner å snakke om sex, peniser og slike ting. Jeg vil ikke virke som en idiot nå, men jeg har vært ganske så aktiv når det kommer til sex opp gjennom tiden. 

Randi forteller til Aftenbladet at etter mannen døde i 2004 har hun sex med 2-3 menn i uken, venninene er bekymret for at mennene utnytter Randi. 

- Vi har gitt henne beskjed om at hun burde roe seg litt ned, hun er såpass gammel at ryggen kan knekke, hun har tross alt en ryggskade hun fikk i 2009 som hun fremdeles sliter med. 

Randi sovner på minuttet

Randi sovner på under et minutt når noen begynner å snakke om ting som har med penis og nakenhet å gjøre.

- Det har bare vært sånn. Når min mann var levde og vi hadde sex husker jeg han sa noe om penis, da sovnet jeg under sexen, det var litt morsomt synes jeg, forteller Randi.

Chatter på Facebook

Randi forteller at hun er aktiv på Facebook. Det er ofte det blir for mye for meg, da logger jeg bare av chatten forteller hun. 

- Når mannfolk begynner å mase på meg er det fort gjort jeg går i offline modus, det gidder jeg ikke. Det kan bli for mye for en gammel, sliten dame som meg. Facebook kan være kjekt til tider men da må det ikke være mas. 

Får ikke sove om natten

Randi forteller at hun sjeldent får sove om nettene. 

- Jeg har jo denne sykdommen som gjør at jeg ofte tenker på peniser og slikt, da blir det lite søvn. Jeg får sovemedisiner og det er det eneste som hjelper. De gangene jeg ikke har fått hentet sovemedisiner er de verste nettene, da blir hele døgnrytmen min ødelagt. 

Lik & Del Randis historie 

DENNE VIBRATOREN MED INNEBYGGET HD KAMERA KAN STREAME DIREKTE TIL KJÆRESTEN

 • 02.03.2015 - 17:35Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut på innsiden når du har en orgasme? nå trenger du ikke lenger å lure mer på det. 

Svakon Gaga er verdens første vibrator med innebygget HD kamera.

Ja, du leste riktig.

Vibratoren har innebygget HD kamera og LED lys. Den selges for 120 pund, som tilsvarer 1416 norske kroner. Meningen med innebygget HD kamera og LED lys er for personer i forhold eller single kvinner som vil ta hjemmevideoer til et nytt nivå. Det tar også bilder i HD kvalitet, så her er det opp til fantasien, hvor dirty er du?


Du blir kjent med kroppen på en helt ny måte. Alle videoer og bilder som du tar med vibratoren kan lastes direkte opp til din datamaskin eller din smartmobil med et tastetrykk. Du kan også streame direkte fra vibratoren til Facetime (FaceTime-videosamtaler over Wi-Fi fra din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac)

Den kan også brukes til Snapchat

Du behøver ikke å være redd for at kameraet skal bli ødelagt, vibratoren er nemlig vanntett, så her er det bare til å kjøre på om man vil.

Vibratoren får du kjøpt på Lovehoney 

En blowjob for dagen kan gi deg 7 år lenger levetid

 • 20.01.2015 - 00:16

Nye studier viser at en blowjob om dagen kan forlenge livet ditt med hele 7 år. Det vil ikke bare gi deg lenger levetid, men det vil også styrke immunforsvaret ditt. 

Hyppig sex i et parforhold minsker også risikoen for at du som kvinne får svangerskapsforgiftning under graviditeten. WHO (verdens helseorganisasjon) vil nå sette opp oralsex på sin liste over "medisiner" som kan være med på å forlenge et liv.

Tidligere leder av avdelingen for alderdompsykologi ved Royal Edinburgh Hospital, fortalte mandag under en pressekonferanse om de helsemessige fordelene av sex, spesielt for kvinner som utfører oralsex.

Mindre depresjon..

En blowjob om dagen kan altså forlenge ditt liv med cirka 7 år, fordi det frigjør endorfiner. Den gråblanke væsken inneholder flere stoffer som også kan forebygge depresjon og få deg i mye bedre humør. Sæd inneholder blant annet ulike hormoner som er med på å påvirke både trøtthet og psykiske lidelser som for eksempel depresjon.

Tidligere forskning har også vist at kvinner som velger å utføre oralsex og som svelger sæden, har bedre konsentrasjon når det gjelder jobb og skole. Inne på Kondomeriets nettside sies det at sperm inneholder cirka 150 mg proteiner, 11 mg karbohydrater, 6 mg fett, 3 mg kolestrol, magnesium, kopper og sink.

HER ER 10 TEGN PÅ UTROSKAP

 • 25.11.2014 - 17:01

Det er mye som er utroskap, listen er lang. Og gjør hun eller han noe av det som står i denne listen, da bør dere slå opp. Sjekk hele listen under

Her er 10 tegn på at din kjære er utro.

1: Om hun eller han sier "Hei" til andre, eller ser på andre mennesker.

2: Om hun eller han "Poker" andre på Facebook

3: Om hun sier nei til å suge deg eller han sier nei til sex etter jobb. Sier hun nei er det fordi hun nettopp har sugd noen, og sier han nei er det fordi han har hatt seg med noen på jobben. 

4: Om hun eller han ikke tar på høytaler når mobilen ringer slik at du får høre det personen i andre enden sier, eller hva de diskuterer. 

5: Om du ikke får være med på toalettet når hun eller han skal på do. Høres kanskje rart ut men når man er alene på toalettet kan hun eller han skrive skitne meldinger til andre uten at du vet det. 

6: Om han eller hun sover med undertøy om natten, dette er for å skjule at hun eller han lukter reke mellom beina. Rekelukten kommer av seksuell omgang (som du sikkert vet) og sover han eller hun med undertøy er det for å "skjule" lukten fordi han eller hun ikke har dusjet etter å ha vært utro.

7: Om han ikke snur seg når det er damer i undertøy på tv, samme gjelder omvendt.

8: Om hun har en dildo. Dette fordi dildoen minner hun om en annen persons pikk. En kvinne kjøper som oftest en dildo i samme størrelse med den pikken hun har vært borti / utro med. Er dildoen større enn din pikk er det bare til å spørre hvem hun holder på med.

9: Om hun liker bilder av andre gutter på Facebook, eller han liker bilder av andre jenter.

10: Om du ringer han eller hun og du ikke får svar innen 10 sekunder, tro meg han eller hun har sex et eller annet sted. 

Er du imot utroskap deler du dette videre / trykk liker under

Følg meg / add meg på Facebook ved å klikke på linken under

www.facebook.com/LyricalProductions

Image and video hosting by TinyPic

1 KLASSINGENE SOM FIKK "SEX-LEKSE" MED HJEM FRA SKOLEN ER EGENTLIG EN MOBBEKAMPANJE

 • 15.10.2014 - 13:40

En tegning av en naken mann med "erigert kjønnsorgan har vakt stor oppsikt på Breidablikk skole på Heimdal. Det skriver VG i dag tidlig.

Tegningen elevene i 1 klasse fikk med seg hjem på tirsdag, var en lekse de fikk for at de skulle skrive ned ting på «e» som var med på tegningen. Vi ser to ting på E, på bildet.

Vi ser en elefant og et epletre, men en ereksjon er i drøyeste laget, mener foresatte ved skolen i Trondheim. Denne såkalte «barnetegningen» viser en mann som ligger under et epletre med struttende kjønnsorgan.

Foran denne mannen står det en elefant og mellom dem er det tegnet inn dråper, som foreldre mener er "cum" eller "sperm" helt utrolig mener nå jeg. Jeg gravde litt dypere i saken. Det viser seg utrolig nok at tegningen egentlig er en "stopp mobbing" kampanje fra 2005. Tegningen som barna fikk med seg hjem som lekse, har fått skriften fjernet, som man finner på original bildet.

Bildet ble også gjort om til svart-hvitt. 

Men original bildet med farger viser noe helt annet.

Det er ikke noe penis på bildet, det er noen mobbere som har kastet en banan på en ung gutt som er blitt utsatt for mobbing. Man skal ikke tro på det som står i media, de må undersøke før dem poster, sier Gunvor Lekvoll i mobbeombudet.


Under kan du se hva avisene deler, som påstår det er en penis. Del gjerne videre så flere forstår at media har gjort feil.

VIL DU SJARMERE ENN KVINNE? IKKE GJØR DET PÅ DENNE MÅTEN

 • 12.10.2014 - 13:10

Flørter du på internett? det gjør vel de fleste. Men en ting du ikke bør gjøre er å oppføre deg som en "Psycho" og det mener jeg virkelig. Loggen du ser under har jeg fått av Berit, og hun har fått den av en vennine, som altså da har fått disse rare meldingene fra en mann i 40 årene via en dating app hun bruker.

Det er mange feil her. Hvem skriver at du ikke vil ha sex, eller at hun kan overnatte, men da skal du ligge i en sovepose på sofaen, i stuen. Nei, jeg skal ikke dømme noen.

Lock your doors, girl!

Samtalen fortsetter under til venstreVil du se flere slike meldinger? linker under

Flørter du på Facebook? - ikke gjør det på denne måten HER HER HER

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no