hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Naboer ringte politiet da de hørte skriking - var kvinne med mensensmerter som ikke fikk sjokolade

  • 12.02.2018 - 15:30

Politiet i Trondheim rykket ut til en adresse søndag ettermiddag etter at bekymrede naboer hørte skriking og kjefting fra en leilighet. I leiligheten bodde det et par i 20 årene.

Naboene var utrolig bekymret for at kvinnen som bor i leiligheten var utsatt for vold, forteller politibetjent Cecilie Ullestad til dagens.

Da politiet kom frem til adressen viste det seg at lydene kom fra en kvinne med mensensmerter, og samboeren hennes ville ikke dra på butikken for å kjøpe sjokolade. Kvinnen hadde store mensensmerter og da blir kvinner fort litt høylytt. 

- Politiet fikk overtalt mannen til å gå på joker som hadde søndagsåpent, for å kjøpe sjokolade til kvinnen. 

Det er riktig å ringe politiet om du er bekymret for andre. Vi setter pris på at folk melder fra, og er helt avhengig av det. Heldigvis var det bare mensensmerter og ikke vold denne gangen, forteller Cecilie Ullestad.

Mannen spurte Henriette om nakenbilder, da ble ruteren hans ødelagt. Les dette NÅ

  • 18.01.2018 - 19:43

Internett, perverse griser overalt. Send nudes? please? Jeg vet ikke hvor jeg går for å se på "voksenfilmer". Henriette har smelt ut ny Snapchat samtale, og den er EPISK. Når du blir så sur at du ødelegger ruteren din pga nudes, da er det ikke håp i helvete for deg. 

Trykk på bildet under eller HER HER HER for å lese NÅ

"Alle jenter kan kjøpes" - Nå angrer mannen på bildet han kjøpte, dette må du lese

  • 13.09.2017 - 18:32

Hvor desperat er du når du går på Snapchat og spør jenter om lettkledde bilder? enda verre, spør om du kan kjøpe bilder av dem? I går postet Henote en legendarisk samtale HER og i dag poster jeg en. Samtalen er fra hennes Snapchat, hun kaller seg henote94 (add henne). 

Det disse gamle grisene ikke vet er at de er dum i hodet. De er desperat. Hun har hundrevis av slike folk i innboksen, og vi har svart en haug av dem. Enjoy this one, LIK & DEL for flere.

Bildet Henote sendte

Jupp, det er Henote som er dum?

Les de andre Snapchat samtalene under:

Gift mann blir lurt trill rundt HER

Mann ville kjøpe bilde av Henote i bh HER

Mann vippser 1900 kr for et bilde av musen til Henote HER

Hvorfor er gutter så desperat? Kjørte i 5 timer for dette HER

Legg til Henote på Snapchat: henote94 - Legg til meg på Snapchat: renekleveland

Lik og Del for flere samtaler

Legg til Henote på Facebook HER - Legg til meg på Facebook HER

Snapchat - Gift mann tror han skal få lettkledd bilde av henote, blir lurt trill rundt

  • 12.09.2017 - 21:28

Ny samtale er ute. Og denne gangen er det igjen desperat mann fra Henotes Snapchat. Denne mannen er gift men lite vet han om bildet han skal få. Hvor desperat kan man være? Du kan lese hele samtalen HER HER HER NÅ!

Legg til Henote på den offentlige snappen: Henote94 og meg: renekleveland

Tidligere Snapchat samtaler finner du under:

Hvorfor er gutter så desperat? Fra Flekkefjord - Oslo HER

Mann betaler 1500 kr for et bilde av Henote i BH HER

Mann vippser 1900 kr for et bilde av musen til Henote HER

 

Mannen vippser 1900 kr for et bilde av Henote som viser musen, DETTE må du lese NÅ!

  • 07.09.2017 - 18:14

Dette er den tredje Snapchat samtalen vi poster. Om du ikke har fått med deg de to andre har du gått glipp noe legendarisk. Les om mannen som ville kjøpe bilder av Henote i bh HER og om mannen som reiste fem timer med bil, fra flekkefjord til Oslo for å møte Henote HER

Henote (bildet over) får en haug med slike forespørsler fra menn på Snapchat, der de skriver desperate meldinger om at de vil kjøpe både brukte truser eller lettkledde bilder. Men det disse gamle grisene ikke forstår er at jenter er ikke noe du kan kjøpe, med mindre du er hore.

Siden Henote har sykt mange desperate menn som skriver til henne, går vi inn og har det litt gøy med de, de fortjener det. Så da går vi igjennom og ser hvor langt de strekker seg, hvor desperat kan man bli? Denne mannen ville kjøpe et bilde der hun holder på musen.

Vi vil poste mange slike samtaler, LIK & Del for flere (Vi har MYE)

Begynner å bli utolmodig, lol

Jeg bestilte....

Hahahahahahaha

Her er musen Henote printet ut 

Sexy mus

Dersom du mener det var slemt gjort, så er det mannens feil. Han ville ha mus. Lær deg forskjellen på mus og f..

Legg til Henote på den offentlige snappen Henote94

Legg til meg på snap: renekleveland 

Følg Henote på Facebook HER / Følg Meg på Facebook HER så går du ikke glipp av noe vi poster + du får en bedre hverdag. LIK & DEL under så poster vi mange flere!

MANN VILLE KJØPE ET BILDE AV HENOTE I BH FOR 1.500 KR, SE HVA HUN GJORDE

  • 05.09.2017 - 18:09

Har du fått meldinger før fra menn som vil kjøpe dirty bilder av deg? vel, det er mange av de. En mann ville kjøpe et bilde av henote (bildet over) i BH. Det er ikke noe hun selv ønsker å gjøre, men hun bestemte seg for å gjøre det uansett. Jeg kom på en idè og du kan se hele samtalen og bildene HER HER HER

Garantert noe ALLE jenter burde gjøre når menn spør om slike bilder, HAHA

GUTTER MÅ SLUTTE Å VÆRE SÅ DESPERAT, DETTE FORTJENER DU

  • 04.09.2017 - 19:14

Hei sexy, kuk? Gutter er så jævlig desperat for tiden at det gjør meg trist. Henote får en haug med disse desperate folkene som popper opp på snapchatten hennes daglig.

Så hva er vel ikke bedre enn at jeg fikk lov til å leke meg litt? 

Det er lenge siden det har vært postet en samtale her på bloggen, men kanskje på tide jeg poster de igjen. Har utrolig mange, og når gutter er så desperat på jenter, get rekt. Siden jeg lånte snappen til Henote kan hele samtalen leses på hennes blogg. 

Les den HER HER HER nå! Legendarisk.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no