hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Erik tapte i Fortnite, knuste pc skjermen og Playstationet

 • 25.06.2018 - 22:47

Er du en dårlig taper? Isåfall kjenner du deg sikkert igjen i Eriks situasjon. Det å tape mot folk du selv føler du er bedre enn, er ikke så gøy. Når du knuser dine eiendeler angrer du kort tid etterpå, men sånn er det bare.

Da Erik knuste skjerm og Playstation lå han skylden på Epic Games, selskapet som står bak det populære spillet som nå har over 125 millioner spillere tilsammen. Kjenner du deg igjen?

Det å være en kronisk dårlig taper er gjerne en medfødt sykdom som kun kan behandles med kognitiv atferdsterapi, forteller psykolog Elisabeth Nordstrand

- De tror ofte de er verdensmester i alt de prøver på, og når de taper går det rett og slett rundt for de. De blir sinte, brøler, knuser ting og oppfører seg generelt ufint mot alle rundt seg. Dette er ikke noe de kan styre selv, men med riktig behandling kan også dårlige tapere bli normale mennesker med tiden, forteller Nordstrand. Del med en dårlig taper

Over 14 millioner har sett denne videoen, ser du hvorfor?

 • 20.03.2018 - 18:45

Elsker du skrekkfilmer vil du elske denne dukken. For 6 mnd siden publiserte jeg en video av dukken og skrev: Kjenner du noen som vil kjøpe denne dukken? Tagg😧😲. Da var videoen sett av 1 million, men i dag tidlig tok den plutselig helt av i USA. 

Nå er videoen sett av over 14 millioner i skrivende stund. Så langt har den blitt delt over 160.000 ganger, men ikke alle ville hatt en slik dukke. 

Se videoen over eller tagg en venn på HER

Mann påstår han fant rotte i Redbull, se videoen her

 • 15.03.2018 - 12:01

Hvor mye Redbull drikker du? Jeg drikker det ofte. Vil dette stoppe meg fra å drikke Redbull? Aldri. Denne videoen ble delt 12 mars, for tre dager siden av en som heter Josh Henley.

Videoen har fått over 560.000 delinger og 37 millioner visninger. Men enkelte folk er skeptisk til videoen, hvordan kan en rotte komme seg oppi boksen? Redbull har selv nektet for at rotten kan komme seg oppi boksen via deres tappekraner. For 6 år siden i 2012 skjedde det samme, da fant noen en rotte i en flaske Mountain Dew

Josh Henley forteller at han drakk litt av boksen og lot den stå åpen i bilen sin over natten før han tømte ut resten dagen etterpå, det var da han oppdaget rotten. Så rotter kan komme seg oppi slike bokser om de står ute, men hadde den kommet seg oppi boksen under produksjon ville hårene og bein blitt smuldret opp pga syren i Redbull. Hva tror du? Se videoen under

Ingen vil ta imot denne dukken gratis, nå tilbyr Astrid 10.000 kr til den som tar imot den!

 • 06.02.2018 - 21:23

Er du glad i skumle, ekle dukker? da er du heldig. For en stund siden postet jeg en dukke her på bloggen, nå er det en annen som har tatt kontakt og jeg kan selvfølgelig hjelpe med deling.

Dukken har bodd i samme hus i over 65 år, den har også hatt 10 eiere. Nå gis den bort gratis, du får også 10.000 kroner dersom du tar imot dukken. Grunnen til at den gis bort er fordi alle 10 eiere som har overtatt dukken ikke har bodd i huset mer enn et år før de har flyttet. 

Alle som kjøper det gamle huset har også overtatt dukken med på kjøpet. Den originale eieren, en dame som døde i 1953, fortalte eierne som da kjøpte huset at dukken alltid skulle bli værende i huset om det kom nye eiere. 

Nå har de nye eierne fått nok. Paret som nå bor i huset har barn som våkner midt på natten. For litt siden hadde de lagt deres ene datter på 2 mnd i sengen for å sove, kl 04.00 fant de henne i etasjen under soverommet. Hvordan havner en 2 mnd gammel baby i etasjen under?

Det er mye rare ting som skjer i dette 65 år gamle huset, om det er dukken som har skyld i dette er det ingen som vet, men de vil ha den ut av huset. Ingen som paret kjenner ønsker å ta imot dukken, nå tilbyr de penger til den som tar imot dukken. 

Legg igjen en kommentar under eller legg igjen en kommentar på Facebook HER slik at hun får kontaktet en av dere som ønsker å overta dukken.

Ektepar tilbyr 25.000 kroner til den som fjerner gigantisk edderkopprede fra leiligheten

 • 04.02.2018 - 23:06

Har du lyst å tjene deg 25.000 kroner? Er du ikke redd edderkopper? Da er dette jobben for deg. Ekteparet Judith og John fra Australia var på en 3 ukers ferie i Dubai da de kom hjem til over 200 edderkopp babyer og en GIGANTISK edderkopp i taket i stuen.

Ekteparet som nå bor på hotell 3 kilometer fra hjemmet har kontaktet flere skadedyr firmaer som ikke har tatt kontakt med paret, og nå lover de 4100 australske dollar, som tilsvarer cirka 25.000 norske kroner til den eller de som får fjernet dette edderkopprede. 

Paret betaler også for reise og opphold dersom du ikke bor i Australia. 

Til de som faktisk tar denne sjansen i livet kan dere sende mail til paret på: Judithsmith773@Goggo.com.au, lykke til, hvem enn som måtte utføre denne jobben.

Lik om du hadde fått panikk, Del om du kjenner noen som trenger penger

Brannvesenet måtte rykke ut da mann fra Oslo satte penisen fast i eksosrøret på nabokvinnens bil

 • 18.09.2017 - 17:00

En mann fra Oslo satte penisen fast i eksosrøret på naboens bil. Kvinnen forteller til brannvesenet som måtte redde mannen løs at han har prøvd å legge hun til på Facebook flere ganger. Kvinnen avslår gang på gang.

Mannen forteller at han har hatt følelser for kvinnen siden han flyttet inn i nabolaget for over 2 år siden. Han har også lagt konfektesker i postkassen hennes flere ganger. 

- Vi måtte rykke ut til mannen søndag kveld da kvinnen som eier bilen fant mannen med penisen sittende fast i eksosrøret. Han har fortalt oss at følelsene han har ovenfor kvinnen ble for mye da mannen hadde drukket litt for mye alkohol.

Her får mannen sjokk i det han innser at kvinnen har fersket han

- Han forklarte også at han hadde sett for seg at eksosrøret var vaginaen til kvinnen, forteller brannmann Lars Rokne, som måtte hjelpe mannen løs. 

Kvinnen som eier bilen har nå blokkert han på Facebook, og vil iløpet av uken skaffe seg besøksforbud mot mannen. 

Kilde: Dagsnytt

NATHALIE VAR ALENE HJEMME NÅR HUN TOK DETTE BILDET, FY FAEN

 • 24.11.2016 - 22:27

Da Nathalie Mäntylä var hjemme alene og skulle ta dette bildet til bloggen sin la hun ikke merke til noe spesielt. Helt til noen lesere hadde gitt henne beskjed om at det er noe på bildet som ikke stemmer. Ser du hva det er?

Det er i hvert fall mer mellom himmel og jord, det er det ingen tvil om. Hva hadde du gjort om du var alene hjemme og oppdaget dette? Jeg hadde forlatt huset og aldri dratt tilbake. Åndenes makt kaller bildene for urovekkende.

Hint* venstre side inntil dørkarmen :O :O 

En god grunn til at du ikke bør være alene hjemme 

Trykk liker om du hater å være alene. Del videre, dette er det sykeste jeg har sett på lenge. I det huset ville jeg aldri bodd.

KVINNE (24) BLE SITTENDE FAST I 2 TIMER DA RULLETRAPPEN STOPPET

 • 05.02.2016 - 18:13


Rulletrappen stoppet da Lotte Cornelia Ninja Fagerheim (24) var alene på shopping.

Fagerheim skulle bare handle noen småting før hun skulle på trening i Narvik. Handleturen ble 2 timer lenger enn planlagt. Hun ble til sin store fortvilelse sittende fast i en rulletrapp i 2 timer.

Slik skjedde det. Fagerheim forteller at hun akkurat hadde fått handlet det hun skulle ha og var på vei opp og ut av senteret da rulletrappen stoppet. Hun satte seg ned i trappen for å vente til den begynte å gå igjen. 

Hvorfor hun satte seg i trappen.
Fagerheim sier hun sliter med å stå oppreist for lenge. Derfor satte hun seg rett ned og ventet på at trappen skulle starte igjen.
Den siste timen var uutholdelig kjedelig. Fagerheim forteller at den første timen gikk greit. Hun satt i trappen og blogget, men etter en time ble hun tom for strøm.

Ble hjulpet ned fra trappen av en eldre kvinne. En eldre kvinne kom gående forbi og la merke til fagerheim sittende i trappen. Den eldre damen sa at Fagerheim kunne gå opp trappene, og da var 2 timer med venting over.

Trodde ikke hun kunne gå i en rulletrapp. Fagerheim innrømmer at hun trodde en rulletrapp fungerte som en heis og at man måtte stå eller sitte i ro. Andre handlegjester forteller at de ikke tenkte så mye over hva den 24 år gamle jenta gjorde så lenge i rulletrappen. 

Nå vil Fagerheim anmelde kjøpesenteret fordi hun gikk glipp av både trening og et viktig møte som kunne gjort henne rik.

Martine (16) vil anmelde sine egne foreldre for barnemishandling hvis hun ikke får Apple produkter til jul

 • 02.12.2015 - 20:14

Martine (16) er fast bestemt på hvilken julegaver hun ønsker seg til jul. I et intervju forteller hun at Apple produkter står høyest på ønskelisten, myke pakker vil  hun ikke åpne eller se.

- Alle mine venniner får alltid julegaver som koster flere tusen kroner, da kan ikke jeg fortelle at jeg har fått julegaver som koster noen hundrelapper. Jeg har gitt beskjed til mamma og pappa at jeg anmelder de for barnemishandling om jeg ikke får Iphone 6S, Macbook Air, iMac eller andre produkter fra Apple som jeg har på ønskelisten, forteller Martine.

- Jeg har en Macbook og en Iphone 5s, men jeg forventer at begge de tingene blir oppgradert slik at jeg får Macbook Air og en iphone 6S. Jeg kommer til å føle meg flau om jeg må fortelle de på skolen og venner at jeg fikk kjipe gaver dersom jeg ikke får det jeg vil ha. Da føler jeg mamma og pappa har ødelagt livet mitt og da skal jeg lage problemer for dem.

Ikke la barna ta kontroll

- Det kan ødelegge barnet og fremtiden om foreldrene lar barna få bestemme og ta kontroll over økonomien, hevder Bjørn Dangstad, professor i klinisk barnepsykologi. 

Sjokkerte foreldre

- Vi er både sjokkerte og oppgitt, forteller moren Hilde. Vi har ikke verdens beste økonomi, dessuten har vi tre andre barn vi også må tenke på. Martine sine venniner har nok hjernevasket henne, men uansett hva vi har fortalt henne vil hun ikke høre på oss. Om Martine velger å anmelde oss for barnemishandling fordi hun ikke får julegaver som koster flere tusen kroner blir vi utrolig lei oss. Fine, flotte julegaver skal det bli, men noen Apple produkter blir det ikke.

Kjøpspress

Forskjeller mellom familier med god og dårlig økonomi blir tydeligere i jula, fastslår forsker Anita Friberg ved Statens institutt for forbruksforskning.

- Noen har råd til å kjøpe dyre gaver, andre ikke. Slike forskjeller gir grobunn for kjøpepress. Voksne kan nok på mange måter leve med at de får lite julegaver, men barn er kanskje mer sårbare i en slik situasjon. De sammenlikner gjerne egne gaver med hva andre barn får, sier forskeren.

Foreldre gruer seg til jul

Kjøpepresset og fokuset på gaver fratar mange gleden over tida vi går i møte, mener Merethe Borch, prosjektleder i Unicef.

- Vi har de siste årene fått henvendelser fra foreldre som sier de gruer seg til jul fordi de ikke kan gi barna sine de gavene de opplever det er en forventning om at man skal gi, sier hun.

Mitt råd: Vær glad for det du får, enten det er sokker eller ny pc.

Del gjerne videre

EN FYR KASTET SMINKEN HENNES I DO, DET SKULLE HAN ALDRI GJORT

 • 21.10.2015 - 19:11Er det en ting man ikke gjør så er det å kaste sminken til en jente i toalettet. Jeg fikk beskjed om å ikke si noe, men dette er GULL verdt for mine lesere, derfor poster jeg. En kjent blogger hadde pult en fyr og hun hadde valgt og dusje i fred. Da denne fyren måtte på toalettet for å urinere hadde hun ikke lukket opp, siden hun ville dusje i fred (forståelig) 

Når hun til slutt hadde lukket opp døren til badet hadde han kastet sminken hennes i toalettet fordi han var sur (Ifølge bloggen hennes her)

Hun knuste da bilruten hans og kastet dyremøkk inn i bilen.

Hahaha, man rører altså ikke sminken til en jente. 
LIK & DEL, SIDEN JEG FÅR TRØBBEL MED LOTTE

Følg meg på Facebook, trykk HERDatteren til Gunn og Leif rømte da hun fikk Iphone 5 istedenfor Iphone 6 i bursdagsgave

 • 24.09.2015 - 23:56

Datteren til 52 år gamle Gunn og Leif fra Hamar hadde et stort ønske på bursdagen sin.

- Datteren min Sigrid hadde lyst på den nyeste Iphone 6 plus, men de var utsolgt på Maxi Storsenter i Hamar. Ekspeditøren i Telenorbutikken fortalte meg at de hadde Iphone 5 inne på lager, så da ble det til at jeg kjøpte den, forteller Gunn.

Sigrid ble voldelig

- Sigrid var smilende og glad når hun fikk pakken i hendene.

- Når hun åpnet den og så det var en Iphone 5 og ikke en Iphone 6 ble hun rimelig sur og sint. Hun kastet en glasskål med klementiner mot hodet mitt og sparket hull i stuedøren, forteller en gråtende Gunn.

Deretter knuste hun Iphonen, den har jeg plukket opp igjen og lagt i esken, i håp om at jeg får levert den inn til reparasjon.

- Jeg kan ikke forstå hvorfor hun skulle bli så sint på meg. Jeg brukte flere tusen kroner på en gave og dette var takken? jeg er rystet, forteller Gunn, mannen er enig.

Sigrid forsvant ut døren klokken 13.30 tiden, mandag ettermiddag.

Sigrid hadde på seg en gul svampebob pyjamas og Ugg støvletter. Sigrid er 1,67 høy, har lyse brunt hår og brune øyne, hun er 14 år gammel. 

- Jeg vil bare ha datteren min tilbake. Om Sigrid leser dette skal hun få Iphone 6 om hun kommer hjem igjen, mamma elsker deg.

Deretter faller hun rett i bakken pga depresjon.

Barnepsykolog Eivind Myrland forteller at slike situasjoner ikke er uvanlig. 

- Barn og ungdom vet hva som er hypp på markedet når det kommer til elektronikk. Det hjelper ikke å kjøpe Iphone 5 om alle andre har Iphone 6, det vil bare føre til mobbing, noe som er fullt forståelig når Iphone 6 er mye tynnere enn Iphone 5. 

Del dette videre så alle andre foreldre der ute kan få opp øynene.

Læreren til Linnea (7) teipet fast munnen hennes da han ikke fikk det siste kakestykket

 • 13.09.2015 - 21:16Linnea (7) var midt i den vanskelige prosessen det er å bytte skole ettersom foreldrene hennes hadde byttet jobb. På hennes siste skoledag før hun måtte bryte relasjoner med sine klassekamerater ønsket hun å overaske sine klassekamerater med en stor sjokoladekake.

Lille Linnea skulle derfor bake sjokoladekake sammen med sin mor, Lisbeth (33).

-Vi gikk å kjøpte alt Linnea trengte for å bake sjokoladekake. Hun var kjempestolt. Ingen av elevene i klassen hadde anelse om hvilken overraskelse de kunne vente seg, sier moren.

Lisbeth forteller videre at alle vennene til Linnea kom stormende mot henne når de ankom skolegården.

-Jeg fulgte henne til klasserommet før vi dro på jobb.

Kort tid etter at de forlot skolen fikk mor en telefon fra rektor om at Linnea hadde blitt utsatt for noe svært alvorlig. Foreldrene kjørte tilbake til skolen i all hast. 

-Jeg forstod ikke helt hva hun mente, men fikk beskjed om å komme tilbake til skolen, forteller Lisbeth.

Der fikk mor beskjed om at Linnea hadde blitt teipet fast av læreren. Grunnen var fordi Linnea hadde tatt det siste kakestykket, noe som hadde fått læreren til å bli svært irritert og forbanna.

-Jeg ble rystet å følte meg som en grusom mor. Jeg følte det var min skyld. Linnea ville da ikke tatt det siste kakestykket om hun hadde visst at læreren ville hatt det, vi har mer sjokoladekake hjemme.

Læreren som er 48 år gammel har uttalt at han bare var sulten, det var ikke meningen å teipe igjen munnen hennes. Men når man blir sulten gjør man de dummeste tingene. 

Læreren har ikke fått sparken, men måtte gå hjem for dagen. 

Pedagog og studieleder ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, Arve Leirvik, er lite imponert over rektors avgjørelse.

-At skolen ikke sparket han på dagen sier mye om hvor tragisk denne skolen er. 

Oppdatering 30.03.2018: Mannen har fremdeles jobben som lærer.

DEL MED ALLE DERE KJENNER SÅ BLIR HAN SPARKET

Kine (19) samler på brukte tamponger og vil kjøpe dine

 • 24.07.2015 - 16:33


19 år gamle Kine fra Stavanger samler på brukte tamponger, men ikke sine egne. Det var i fjor at den 19 år gamle kvinnen bestemte seg for å samle på brukte tamponger. 

- Jeg er helt fascinert av bomull og alt som har med tamponger å gjøre. Forpakningen, formen, den hvite fargen og måten den utvider seg på er helt utrolig. Dessuten er lukten av ny tampong verdens beste lukt, forteller Kine. 

- Jeg vet at mange der ute ser på min hobby som unormal, men jeg burde få være den jeg er. Ekskjæresten min forlot meg fordi jeg begynte å henge brukte tamponger på soverommet vårt, han ba meg ta de ned fordi det luktet så fælt. Han fortalte at jeg måtte velge mellom han eller tampongene, jeg valgte tampongene.

- Når kjæresten din skal begynne å bestemme over hva du samler på er det bare til å gi slipp på han. En god kjæreste skal støtte deg i alt, uansett. 

Kine forteller at hun ikke henger opp sine egne tamponger, men at gode venniner og kvinner i nabolaget der hun bor er med på å bidra til hennes spesielle hobby.

Jeg betaler alle som gir meg tamponger, forteller Kine.

- De fleste vil helst kaste tampongen rett i bosset eller doen etter bruk, men når jeg tilbyr penger så får jeg tampongen i en plastpose. Jeg pleier også å få mamma sine tamponger, men det vet ikke pappa, det hadde ikke han likt.

Hvor mye betaler du folk for en tampong?

- Det varierer etter hvor mye tampongen har utvidet seg og hvor mye blod det er på den. Men det ligger på 100-150 kr for en tampong, har du flere tar jeg imot de du har.

Hvor mange tamponger har du i samlingen din nå?

- Sist jeg telte var det 744 tamponger jeg har hengende rundt om i leiligheten.

Er det ikke en forferdelig lukt?

- Nei, det vil jeg ikke påstå. Men ingen av mine venniner vil komme på besøk lenger, så jeg er mye alene.

Hvordan kan folk sende deg tamponger?

- Jeg har en mailadresse om folk vil selge meg brukte tamponger. Jeg betaler frakt og kan overføre penger før tampongene sendes om noen ønsker det.

Mailen min er: tampongkine@outlook.com

HEGE & PREBEN TOK DETTE BILDET, HAR DU KJÆRESTE VIL DERE ALDRI TØRRE Å TA ET BILDE SAMMEN MER

 • 08.05.2015 - 19:12

Hege og Preben fra Bergen skulle ta et bilde i sengen. Senere på dagen lå de bildet inn på pcen, det skulle de aldri gjort. Om du er i et forhold vil du aldri tørre å ta bilder igjen. Bildet går overalt på nettet nå og de fleste skriver de aldri vil ta et bilde med kjæresten sin igjen. Andre mener de aldri vil ta bilder av seg selv. Skummelt spør du meg.

 Følg / legg meg til på Facebook

Trykk liker for å få ekstra hjelp.

HUN HAR ET BILDE I UNDERTØY, SER DU HVA SOM ER GALT?

 • 04.05.2015 - 17:58

Ser du hva som er galt med dette bildet?

Bildet har hun tatt av seg selv på soverommet, men ikke før det ble lagt ut fikk hun selv sjokk. Dette er vel en god grunn til at man burde vært forsiktig med å ta bilder av seg selv, et bilde er ikke alltid bare et bilde. 

Følg / legg meg til på Facebook

Trykk liker for å få ekstra hjelp.

HAHAHA HVA FAEN FEILER DET EGENTLIG DENNE KJERRINGEN?

 • 17.04.2015 - 00:35

Har du en syk stalker? det har jeg. Nå er hun blokkert alle steder så nå venter jeg egentlig bare på at hun står på døren. Jeg kjenner ikke vedkommende, men når jeg ikke svarer deg er jeg ikke interessert i å snakke med deg, enkelt og greit. 

Hun har sendt 432423 meldinger før dette, men sånn holdt hun på


Selv om jeg blokkerte henne på Facebook fikk jeg mail...

Til og med på Twitter siden jeg ikke svarte på mail...

OG PÅ YOUTUBE

PSYKOPAT PSYKOPAT PSYKOPATHar blokkert henne overalt nå. Om jeg ikke blogger på lang tid så vet dere hva som har skjedd, har du en syk stalker? 

Denne videoen passer perfekt. You blocked me on Facebook, now you gonna DIE

PS: Legg meg til som venn på Facebook om du ikke er psykopat

KINE (19) SAMLER PÅ BRUKTE TAMPONGER OG VIL KJØPE DINE

 • 16.04.2015 - 19:39


19 år gamle Kine fra Stavanger samler på brukte tamponger, men ikke sine egne. Det var i fjor at den 19 år gamle kvinnen bestemte seg for å samle på brukte tamponger. 

- Jeg er helt fascinert av bomull og alt som har med tamponger å gjøre. Forpakningen, formen, den hvite fargen og måten den utvider seg på er helt utrolig. Dessuten er lukten av ny tampong verdens beste lukt, forteller Kine. 

- Jeg vet at mange der ute ser på min hobby som unormal, men jeg burde få være den jeg er. Ekskjæresten min forlot meg fordi jeg begynte å henge brukte tamponger på soverommet vårt, han ba meg ta de ned fordi det luktet så fælt. Han fortalte at jeg måtte velge mellom han eller tampongene, jeg valgte tampongene.

- Når kjæresten din skal begynne å bestemme over hva du samler på er det bare til å gi slipp på han. En god kjæreste skal støtte deg i alt, uansett. 

Kine forteller at hun ikke henger opp sine egne tamponger, men at gode venniner og kvinner i nabolaget der hun bor er med på å bidra til hennes spesielle hobby.

Jeg betaler alle som gir meg tamponger, forteller Kine.

- De fleste vil helst kaste tampongen rett i bosset eller doen etter bruk, men når jeg tilbyr penger så får jeg tampongen i en plastpose. Jeg pleier også å få mamma sine tamponger, men det vet ikke pappa, det hadde ikke han likt.

Hvor mye betaler du folk for en tampong?

- Det varierer etter hvor mye tampongen har utvidet seg og hvor mye blod det er på den. Men det ligger på 100-150 kr for en tampong, har du flere tar jeg imot de du har.

Hvor mange tamponger har du i samlingen din nå?

- Sist jeg telte var det 744 tamponger jeg har hengende rundt om i leiligheten.

Er det ikke en forferdelig lukt?

- Nei, det vil jeg ikke påstå. Men ingen av mine venniner vil komme på besøk lenger, så jeg er mye alene.

Hvordan kan folk sende deg tamponger?

- Jeg har en mailadresse om folk vil selge meg brukte tamponger. Jeg betaler frakt og kan overføre penger før tampongene sendes om noen ønsker det.

Mailen min er: tampongkine@outlook.com

Vilde (18) ødelagte underlivet da hun festet vibratoren på farens bosch maskin

 • 13.02.2015 - 17:25

Da Vilde (18) var alene hjemme i helgen, bestemte hun seg for at det var tid for litt kos. Foreldrene hadde dratt på hytten. Hun fant frem vibratoren sin, og satte i gang. Dessverre var vibratoren batteridrevet, og til Vildes store frustrasjon døde batteriene midt under akten. Da det var sent på kvelden, kom Vilde frem til at det ble litt for langt å reise til Statoil for å kjøpe nye.

- Jeg var jo så utrolig kåt, og ville gjerne gjøre meg ferdig. Jeg tok en kjapp runde i huset, da jeg egentlig hadde tenkt meg å bruke den elektriske tannbørsten til pappa. Jeg oppdaget at Bosch maskinen til pappaen min lå i stuen, da han tidligere på dagen, før han og mamma dro på hytten, hadde satt sammen noen nye møbler.

- Jeg anser meg selv som en kreativ jente, og satte sammen vibratoren min med pappas kraftige Bosch maskin. Den var mye kraftigere enn tannbørsten, det gikk utrolig fort. 

Vilde ble sendt til sykehuset i full hast.

- Hele underlivet mitt ble fullstendig ødelagt. Jeg vil fraråde alle jenter og kvinner mot å bruke en så kraftig maskin, jeg burde ventet til dagen etter, da kunne jeg kjøpt batterier på butikken.

LIK & DEL for å advare andre

MOLLY (16) TOK BILDE MED SELVUTLØSER, SÅ SKJER DETTE

 • 27.01.2015 - 19:35

Molly er bare 16 år, hun tok et bilde av seg selv.

Da foreldrene lå bildet inn på pcen lå de merke til noe som sjokkerte alle sammen. 

Ser du hva som er galt? 


Hun vet det ikke selv 

Ser du ledningen? 

Og dette ansiktet

Les også: Beshines pupper veier over 18 kg, HER

Les også: 20 ting menn burde gjøre når jenter har mensen, HER

Les også: Er kjæresten din utro? her er 20 tegn, HER

Les også: Dette skjer når gutter sender jenter kukbilder, HER

Image and video hosting by TinyPic

HAR DU FOTFETISJ? DA ER VAGINA ANKELEN I SILIKON NOE FOR DEG

 • 17.01.2015 - 20:14

Fotfetisj?

Har du sansen for føtter? har du problemer i hodet som gjør at du blir kåt av føtter? vel, da er vagina ankelen noe for deg. Folk rundt om i verden tenner på mye rart, men fotfetisj er en populær kategori på diverse voksen sider.

Søker man på fotfetish på google får man opp 322.000 resultater. 

Og med flere hundre tusen mennesker som tenner på nettopp føtter, ble Vajankle (vagina ankelen) til. Produktet har fått mange til å reagere, det kan jeg også forstå. Et par selges på nettet for 179 dollar, noe som tilsvarer cirka 1359 norske kr.

Vaginaen er kun i venstre fot, høyrefoten har ikke noe vagina. 

Ikke fortvil. Du kan velge hudfargen på føttene inkludert hvilken tånegler du ønsker. Enten franske negler eller rød cherry. De er laget av silikon og ser 100% realistisk ut. 

 

 

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under

LIK & DEL bitches

Snapchat: renekleveland

DU ER FORBANNA EKKEL OM DU IKKE BARBERER DEG FOR FAEN

 • 02.09.2014 - 13:19

Leste en artikkel i VG om 4 kvinner som ikke gidder å barbere seg. Og what the fuck i helvette feiler? for det første skal ALLE kvinner barbere seg, om ikke har du ingen grunn til å FORLANGE kuk eller klage på hvorfor du ikke får sex eller oppmerksomhet av menn. Det er ekkelt, forbanna ekkelt om en kvinne ikke barberer seg.

Jeg sier ikke dette for å være frekk, men det går en grense på hvor NASTY man kan være. Å gå rundt med hår på leggene eller på musen for den saks skyld er motbydelig, det er de fleste enige i. Artikkelen begynner slik

Jeg nekter å la noen fortelle meg at jeg ikke er noen gudinne fordi jeg ikke tvangsmessig barberer hver eneste kvadratcentimeter av kroppen min. Det er tull, sier Kristine (22).

Er det tull? tull??? det handler om renslighet.

Og i kommentarfeltet til VG på Facebook, hvor denne posten ble lagt ut skrev en kvinne denne meldingen. Jeg knuste glasset mitt med cola i veggen, fordi jeg ble så oppgitt.


Så da må jeg spørre deg, kjære psykopat. Lever vi i steinalderen eller bronsealderen? er du klar over hvor gal du egentlig er? vi lever i 2014. Og lurer du på hvorfor du ikke får pikk så er det slike uttalelser og tankegang som det der. Wake the fuck up!

Om du rett og slett gir faen i å barbere deg fordi du vil være annerledes så er det "Hello Virgin" resten av livet. Når jeg skriver dette innlegget får jeg innovertiss og frysninger bare ved tanken på at kvinner der ute går rundt med hår på leggene og musen.

Om du ikke bryr deg om å fjerne hårene og barbere deg når du selv ser skogen begynner å vokse, da er du ikke en kvinne men et menneske som burde vært innelåst på lukket avdeling. Da har du problemer med hva som faktisk er normalt, og det er at DU barberer deg. Men for all del, gå med så mye hår du vil, bare ikke ta på meg.

Og for at ingen skal spørre meg, barberer du deg da Rene? svaret er JA!

Image and video hosting by TinyPic

SE DEN STORE FORSKJELLEN PÅ EN SOM RØYKER OG EN SOM IKKE RØYKER SINE LUNGER (VIDEO)

 • 27.08.2014 - 13:06

Du har sikkert sett en del bilder av friske lunger iforhold til en som røyker? men denne Vine videoen vil nok få deg til å slutte å røyke, ihvertfall til å vurdere det sterkt. Bare så lite som 5 sigaretter for dagen får lungene dine til og bli kullsvarte. I videoen under ser du at lungene til en som ikke røyker blåser seg helt opp, i motsetning til lungene på en som røyker, som bare blåses opp til langt under halvparten, skremmende?

Dette eksempelet du ser i bildet over og videoen under er om du røyker i cirka 10 år. Jeg er glad jeg ikke røyker, ikke kommer jeg til å begynne heller.

Om ikke denne videoen får deg til å slutte, da vet ikke jeg. Trykk på videoen for lyd.

Om du hater lukten av røyk og røyk i det hele tatt, vis noen som røyker mye dette innlegget. 

Kilde: HER HER HER

KAN NOEN VISE DISSE KVINNENE HVORDAN MAN TEGNER PÅ NYE ØYENBRYN?

 • 11.05.2014 - 14:13

Det jeg ikke skjønner og forstår som jeg har skrevet i tidligere innlegg er hvorfor jenter fjerner øyenbrynene sine for og så tegne på nye? det gir jo ingen verdens mening. Noen klarer og tegne nye øyenbryn på, på en normal måte, andre ser ut som de har gjort det på et nachspiel. Hvorfor tenker du ikke på at andre kan få hjertestans? du ser ut som noe fra en annen planet, sånn virkelig!

Om disse kvinnene under syns det er fint med måten de har tegnet på sine nye øyenbryn vet jeg ikke, uansett ser det helt jævlig ut. Så derfor sier jeg det igjen, behold dine normale øyenbryn, de er uansett mye bedre enn når du tegner på nye! 
Lik om du har finere øyenbryn

50 FORELDRE SOM ALDRI BURDE VÆRT FORELDRE (UKENS FAIL)

 • 19.03.2014 - 10:19

God onsdags morgen alle sammen. Er du en god mor eller god far? det er du helt sikkert og jeg tviler ikke. Jeg tviler heller ikke på at du er en bedre mor eller bedre far enn alle disse 50 foreldrene du nå skal få se. Enkelte burde aldri fått barn, ikke fordi de ikke har et godt hjerte, men fordi de ikke passer godt nok på barnet. Har du barn burde du ta godt vare på det lille nurket, ikke se på det som et voksent menneske.

Sjekk ut ukens fail i denne samlingen av foreldre FAIL! 

DETTE ER GRUNNEN TIL AT DU IKKE BØR TEGNE PÅ NYE ØYENBRYN!

 • 15.03.2014 - 18:45

Det jeg ikke skjønner og forstår som jeg har skrevet i tidligere innlegg er hvorfor jenter fjerner øyenbrynene sine for og så tegne på nye? det gir jo ingen verdens mening. Noen klarer og tegne nye øyenbryn på, på en normal måte, andre ser ut som de har gjort det på et nachspiel. Hvorfor tenker du ikke på at andre kan få hjertestans? du ser ut som noe fra en annen planet, sånn virkelig!

Øyenbrynene er jo med på å forme ansiktet ditt, har du fucked up øyenbryn blir du fort lite tiltrekkendes. Jeg legger fort merke til det, det er faktisk en av de første tingene du merker på en kvinne med mindre hun har silikon,eller?. Om disse kvinnene under syns det er fint med måten de har tegnet på sine nye øyenbryn vet jeg ikke, uansett ser det helt jævlig ut. Så derfor sier jeg det igjen, behold dine normale øyenbryn, de er uansett mye bedre enn når du tegner på nye! Det er de fleste enige i..
Trykk (HER) for del 1

Trykk (HER) for del 2

HAR DETTE SKJEDD MED DEG FØR? DET SKULLE JO IKKE VÆRT MULIG? HAR DU ALZHEIMERS?

 • 22.10.2013 - 20:19Er det en ting jeg aldri har skjønt er det når noen adder meg, jeg godtar og så spør de "hvem er du?". Altså hva faen er greien då? var jo ikke jeg som addet deg? har aldri skjønt greien med folk som skriver sånt rett etter de faktisk har addet noen. Jeg hadde vært flau og slettet profilen min om jeg hadde spurt noen om det samme, om JEG addet deg. 

Hvorfor gjør folk dette? fordi jeg vet det er mangen som gjør dette. Kan du ikke bare si noe annet som heisann? takk for at du godtok eller noe?. Du skriver aldri en melding til noen om du er den som har addet noen, for å så spørre om hvem de er? tilbakestående er det du er. Jeg sletter personer fort når noen spør meg om det spørsmålet, fordi jeg gidder ikke være venner med noen som mener de ikke kjenner meg når DU addet meg. Når jeg adder noen går ikke jeg og skriver, hei hvem er du? kjenner jeg deg? det er bare fucked up!.. Har dette skjedd med deg før?!.

WTF? VILLE DU BRUKT 5 ÅR AV LIVET DITT OG 600.00 KR PÅ Å FÅ ANSIKTET TIL JUSTIN BIEBER?

 • 20.10.2013 - 23:11Du mener du sikkert er verdens største fan av Justin bieber, ingen er større belieber enn deg, tror du. Du trodde sikkert at det bare er ung piker som ser opp til idolet sitt, men der tar du kraftig feil. Møt Toby sheldon, en 33 år gammel mann fra England har brukt hele 600.000 kroner og 5 hele år av livet sitt på og se ut som sitt største idol, nemlig Justin bieber.

Spør du meg har han ikke bare failet totalt men han selv er ganske fornøyd med resultatet, om han er blind eller ikke vet jeg ikke. 

Han har tatt flere operasjoner og en av de er "smile surgery" slik at han skal få smilet til Justin. Syns du de ligner?Han er kjempe fornøyd med resultatet selv og han sier at alle hans venner kaller han bare for Bieber. 33 åringen Toby har brukt 100.000 kroner på hårtransplantasjoner for å få samme øyenbryn og hår som Justin. Han har også operert øyenlokkene, tatt en del Botox i pannen og Restylane i kinnene sine, han planlegger nå å gjøre nesen sin litt mindre og kjeven litt smalere. Dette gjør jeg for og se ut som Justin bieber.

I 2008 fikk Toby øynene opp for Justin, på den tiden han slo igjennom med musikken. 33 åringen hadde akkurat flyttet til Los Angeles for og bli låtskriver, noe han den dag i dag prøver å lykkes i. Hver gang jeg så ansiktet hans på bilder tenkte jeg bare at jeg måtte bli som han.  

Han måtte henvende seg til åtte kirurger før han endelig fant en i Beverly Hills som var villig til å få ham til å ligne mest mulig på Justin Bieber. Toby selv bryr seg ikke om musikken til Justin bieber, det er utseende som falt i smak.Jeg hører ikke på musikken eller hyller ham som kjendis. Det er ansiktet hans som er så perfekt. Hver forandring jeg har gjort, har vært modellert etter han.

Nei, alt jeg kan si er: NAILED IT!.

10 pakker Viagra gies bort. Mannen min får den ikke opp

 • 16.10.2013 - 22:47

Igjen har jeg funnet rare Finn annonser jeg må dele med dere. Fra før har folk gitt vekk dildosamlingen sin pga husleien måtte betales. Nå er det en kvinne som gir bort Viagraen sin pga mannen ikke lengre får den opp. Nei vet du hva? det er en spennende verden vi lever i. Håper hun virkelig får gitt alle pakkene vekk, eller at hun kanskje bytter ut mannen sin?....fordi Viagra skal jo hjelpe? så at hun gir vekk 10 pakker ville jo vært dumt?..

Sjekk ut verre annonser her http://renekleveland.blogg.no/1387165344_10_fucked_up_finnno_a.html

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no